Akademia Jazdy SUFLER

 294 opinie w tym 224 zaufane

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Akademia Jazdy SUFLER
ul. Chopina 9/38
62-510 Konin

Kontakt

Opis

Jeśli szukasz najlepszej szkoły nauki jazdy to powiem Ci już na wstępie – tu jej nie znajdziesz. W ogóle jej nie znajdziesz, bo najlepsze szkoły jazdy po prostu nie istnieją. Każda oddzielna placówka oferuje jednakową ofertę dydaktyczną, te same samochody, podobne trasy. Jednym słowem – te szkoły prawie niczym się od siebie nie różnią…Ale nie przejmuj się - nie jest tak źle… Na szczęście istnieją drobne elementy, które pozwalają porównywać szkoły nauki jazdy między sobą. Warto by się jednak zastanowić, czy te elementy są aby na pewno tylko drobne? A może to właśnie od nich zależą losy Twojego upragnionego prawa jazdy?

Oferta dla Ciebie

Jesteś z Konina lub z jego okolic? Masz problem z wyborem szkoły nauki jazdy ?
Zapoznaj się z ofertą przygotowaną przez SUFLERA i zacznij szkolenie już dziś. Rozpoczynasz szkolenie w wybranym i dogodnym dla Ciebie terminie, pomijając nieraz długi czas oczekiwania na zebranie grupy szkoleniowej. Indywidualny tok nauczania
Akademia Jazdy SUFLER oferuje kursy na prawo jazdy kat. B

- podstawowe

- uzupełniające

- rozszerzone

Jazdy doszkalające dla osób posiadających prawo jazdy

Część teoretyczna (komputerowy system multimedialny)
Materiały szkoleniowe - gratis
- podręcznik kierowcy kat. B
- program komputerowy ( testy ) Prawko B

Część praktyczna KIA Rio

Kurs na prawo jazdy opłacisz:
- jednorazowo w chwili rozpoczęcia szkolenia
- w nieoprocentowanych ratach w trakcie trwania szkolenia.




Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Tadeusz Uliński

Tadeusz Uliński

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony, Indywidualny, Raty własne

-

codziennie

ul. Zakładowa 10, Wymagane umówienie wizyty · Wymagana maseczka · Pracownicy noszą maseczki · Dezynfekcja powierzchni między kolejnymi klientami

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
kurs pierwszej pomocy
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Wymagane PKK

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Emilia M ..........a ip: 89.230.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Akademia Jazdy SUFLER to mój strzał w "10". Pan Tadeusz to instruktor z powołania, z mega dużym doświadczeniem. Z zaangażowaniem i spokojem podchodzi indywidualnie do każdego kursanta. Bardzo chętnie udziela rad i wskazówek, które są bezcenne. A wszystko to w bardzo przemiłej atmosferze. Pełen profesjonalizm i wzór dobrego nauczyciela :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub G .....k ip: 185.69.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

„Z samochodem trzeba się obchodzić jak z kobieta, delikatnie.” Tak uczy jazdy Pan Tadeusz. Nie tylko uczy prawidłowej jazdy na egzamin, ale tez prawidłowej jazdy w rzeczywistości, tak aby na nas nie trąbili. Uczy jazdy płynnej i bezpiecznej. Jego duża cierpliwość i spokój zwiększa nasze poczucie komfortu, co jest szczególnie potrzebne na początku jazd kiedy wszystko wydaje się skomplikowane i chaotyczne. Oba egzaminy zdałem za pierwszym razem, i polecam gorąco!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper M ....l ip: 156.67.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, pan instruktor cierpliwy i atmosfera świetna :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Leopold W ....r ip: 31.0.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam Suflera Pana Tadeusz Ulińskiego. Do kursantów podchodzi z cierpliwością i bardzo motywuje do nauki jazdy i wiary, że można być naprawdę dobrym kierowcą! Oprócz praktyki super wyjaśnia zawiłości teoretyczne, niestandardowe skrzyżowania i "pułapki" na drodze . Bardzo gorąco polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub L ...........i ip: 83.20.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybko, miło i bez presji. Miła atmosfera Praktyka zdana za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja ...t ip: 188.147.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Znakomite podejście do kursanta, odpowiada na wszystkie pytania i przygotuje na każdą możliwą sytuację na egzaminie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol L .........i ip: 46.77.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Tadeusz jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Punktualny ale i też elastyczny co do kursantów. Nauczy wszystkiego i wytłumaczy najlepiej jak sie da. Polecam w 100% Akademie Jazdy SUFLER.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola N .......... ip: 37.248.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre przygotowanie do egzaminów zdanych za pierwszym razem

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Anna J ....z ip: 83.11.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z kursu, świetny instruktor, przyjemna atmosfera. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

BRZĘCKI D .....K ip: 5.60.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobry instruktor ???? zdane!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł L ........k ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobry instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka C .........a ip: 109.173.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera, profesjonalne przygotowanie. Polecam każdemu!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Dominik ..........i ip: 109.173.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Pan Tadeusz przygotuje na 99% wszystkich sytuacji na egzaminie oraz drodze! A atmosfera podczas kursu tylko ułatwia naukę!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz J .......i ip: 109.173.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą Szkołę Jazdy . Miła i przyjemna atmosfera . Profesjonalne podjeście do kursanta oraz super pozytywny instruktor Pan Tadeusz :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał ........k ip: 83.20.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam naukę jazdy u pana Tadeusza! Wytłumaczy i odpowie na każde pytanie. Świetnie przygotuje do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz Z .......k ip: 37.47.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor jest mega świetną i pozytywną osobą.jego techniki nauki są wręcz niesamowite i skuteczne polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Łukasz ..........i ip: 83.25.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wymagający więcej niż egzaminatorzy,co skutkuje zdanym egzaminem bezbłędnie ;) Polecam nawet zielonym w jeździe.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz K ....i ip: 109.173.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam polecam świetnego instruktora Tadeusza Ulińskiego "Sufler" który profesjonalnie przygotowuje do egzaminu z wyrozumiałością cierpliwością oraz miłą atmosferą!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcel K ....k ip: 109.173.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Aneta S ........... ip: 31.0.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor miła atmosfera profesjonalne wyuczenie i przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym podejściem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aneta S ........... ip: 188.146.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam...!! Świetny instruktor miła atmosfera profesjonalne wyuczenie i przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym podejściem

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Aneta S ........... ip: 31.0.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam świetny instruktor miła atmosfera profesjonalne wyuczenie i przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym podejściem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Filip R ....k ip: 37.47.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Zdalem za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wacław W ....r ip: 5.60.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gdybym ponownie został postawiony przed wyborem szkoły nauki jazdy bez wątpienia wybrałbym tą! Jestem bardzo zadowolony

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria R ............. ip: 83.11.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Akademia Jazdy Sufler - profesjonalizm w każdym calu, gorąco polecam! Miła atmosfera i anielska cierpliwość do kursanta. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika Z ...a ip: 91.217.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Akademie Jazdy SUFLER. Miła atmosfera podczas jazdy. Bardzo dobrze prowadzony kurs. Zdane za pierwszym razem :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor D ........i ip: 37.249.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor cierpliwy i miły z poczuciem humoru dlatego kurs przebiega przyjemnie. Po skończonym kursie jesteśmy dobrze przygotowani do egzaminu. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Hubert S ........z ip: 83.242.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mogłem sobie wymarzyć lepszego instruktora. Pan Tadeusz Uliński przygotował mnie w takim stopniu, że nawet nie było stresu co potwierdza zdany egzamin praktyczny bez żadnego błędu. Szczerze polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid N ...k ip: 37.47.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj K ........ ip: 80.215.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromną zaletą podczas trwania mojej nauki było dostosowanie godzin pracy do moich potrzeb. Szkoła jazdy SUFLER była jedyną szkołą w Koninie dla której nie był przeszkodą fakt że mieszkam za granicą i pojawiałem się w Polsce raz na dwa miesiące. Za każdym razem kiedy przyjeżdżałem do Konina Pan Tadeusz starał się wykorzystać ten czas efektywnie żebym mógł skończyć kurs jak najszybciej. Brawo za elastyczność! Poza tym bardzo miła atmosfera, ciekawe rozmowy i profesjonalność. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak