Akademia Jazdy

 241 opinii w tym 194 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Akademia Jazdy
ul. Podwale 33
43-300 Bielsko-Biała

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Akademia Jazdy to nowoczesny Ośrodek Szkolenia Kierowców oferujący naukę jazdy w zakresie prawa jazdy kategorii B, w którym nauczysz się nie tylko teorii ale przede wszystkim praktycznej jazdy samochodem oraz prawidłowych zachowań na drodze, wykorzystując najnowsze techniki prowadzenia pojazdu.

Zdajemy sobie sprawę z tego, iż początki za kierownicą są bardzo trudne, jak i stresujące, dlatego nasz zespół składa się z doświadczonych instruktorów pasjonujących się motoryzacją ale też potrafiących indywidualnie przekazać zdobytą wiedzę. Skutkuje to bardzo dobrym przygotowaniem do rozpoczęcia przygody z samochodem, a przy okazji bezproblemowym zdaniem Egzaminu Państwowego na Prawo Jazdy.

Musicie również wiedzieć, że cały czas staramy się pogłębiać naszą wiedzę oraz umiejętności uczestnicząc w różnego rodzaju szkoleniach, aby jeszcze lepiej nauczyć Was prawidłowych zachowań za kierownicą.

Jak sami widzicie jesteśmy przygotowany na każdą ewentualność i pewni, że zapewnimy Wam najlepszą opiekę oraz nauczymy wszystkiego co niezbędne do zdobycia upragnionego prawka oraz bezstresowego poruszania się po drodze.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3400 zł

codziennie

ul. Podwale 33

WIĘCEJ cena dla uczniów i studentów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3600 zł

codziennie

ul. Podwale 33

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3400 zł

codziennie

ul. Podwale 33

WIĘCEJ Cena kursu dla uczniów i studentów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3600 zł

codziennie

ul. Podwale 33

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Jana Z .....a ip: 46.204.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem Akademia Jazdy to idealna szkoła :) Super podejście do kursantów, z instruktorem Kubą czułam się pewnie na drodze, a Michał świetnie tłumaczy i uczy przepisów. Atmosfera cudowna, zero stresu. Egzamin zdany bezbłędnie za pierwszym razem ;)) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper K ......k ip: 91.192.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

,,Akademia jazdy'' to moim zdaniem najlepsza szkoła w Bielsku-Białej. To dzięki instruktorowi Kubie czuje się pewnie za kierownicą. Jest to osoba wymagająca, ale także miła i cierpliwa. W profesjonalny sposób przekazał mi on wiedzę, która umożliwiła mi zdanie egzaminu praktycznego za pierwszym razem. Na plus oczywiście zasługuje także elastyczność w ustalaniu terminów jazd oraz dostęp do platformy, z której można przygotowywać się do egzaminu teoretycznego. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły jazdy to zdecydowanie będzie to najlepszy wybór.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna J .......... ip: 5.173.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Idealne miejsce ,aby w końcu usiąść za kółkiem:) Miła, bezpieczna i przyjazna atmosfera. Aż chce się jeździć:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil S ...... ip: 94.254.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm i bardzo dobre przygotowanie polecam gorąco !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kateryna P ......... ip: 188.146.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dostałam od męża kurs na prawo jazdy jako urodzinowy prezent. Przed tym jak wybrał szkołę czytał opinie o różnych szkołach i został przy " Akademija jazdy".      Kiedy spotkałam się z Kubą, na pierwszym spotkaniu powiedział, że pomoże mi zdać egzamin za pierwszym razem. I tak się stało, z czego się bardzo cieszę. Polecam!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Dominika D ......a ip: 83.22.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzaminy zdane za pierwszym razem:) Szczególnie obawiałam się oczywiście części praktycznej, ale niepotrzebnie - przygotowanie było świetne. Polecam jazdy z Kubą, wyrozumiały i pozytywny, ale też wymagający, więc jak z nim będzie dobrze, to o egzamin można być spokojnym ;) Na plus też duża elastyczność pod względem ustalania terminów jazd i spraw administacyjnych i dostęp do platformy z testami na teorię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela K .......z ip: 78.88.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przez całe życie(40 lat:)) myślałam, że bycie kierowcą to nie dla mnie i że na pewno się do tego nie nadaję. Sytuacja życiowa zmusiła mnie jednak do zapisania się na kurs. Przed pierwszą jazdą mój stres sięgał zenitu, jednak szybko okazało się, że niepotrzebnie. Lekcje jazdy z panem Kubą G. były czystą przyjemnością. Tłumaczy wszystko z anielską cierpliwością (jak trzeba to i po 100 razy:). Zależy mu nie na tym, by "wyjeździć" z kursantem te obowiązkowe 30 h, ale na tym by go skutecznie nauczyć i przygotować do egzaminu. Zawsze punktualny, uśmiechnięty, kulturalny i pomocny:). Polecam z całego serca!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela M ....l ip: 78.88.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mam 50 lat, bardzo ale to bardzo chciałam rozwijać swoje pasje, próbować zupełnie nowych i kompletnie nieznanych mi dotąd rzeczy. Kurs Upragnionego Prawa Jazdy odbył się w szkole Akademia Jazdy i został przeprowadzony przez super Instruktora p. Kubę G i okazał się przysłowiowym strzałem w dziesiątkę. Kuba to instruktor który skutecznie nauczył mnie wymaganych podstaw, wykazał się wręcz anielską cierpliwością i wyrozumiałością na drodze i zawsze mnie wspierał, potrafił mnie zmobilizować w ciężkich chwilach do pracy i przyczynił się do sukcesu na egzaminie Prawa Jazda!!!! Kuba dziękuje Ci!!!! Jeżeli się wahacie, nie ma na co czekać, te jazdy były już w połowie mojego kursu samą przyjemnością, szlam z uśmiechem, że jednak je realizuję i super pogadam z moim instruktorem o wszystkich niejasnościach czy trudnych sytuacjach jakie spotykałam na drodze. Super rozdział w moim życiu i super przygoda.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna D .....k ip: 178.216.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Michał to instruktor z powołania. Jeździłam z kilkoma, ale żaden nie był tak zaangażowany, profesjonalny, a zarazem sympatyczny. Ma ogromne pokłady cierpliwości, dlatego nie irytuje się, jak robisz coś źle. Wszystko wyjaśni, aby uniknąć błędów i zostać dobrym kierowcą :) Polecam, bo naprawdę warto.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewa D ......a ip: 5.173.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

To jest najlepsze miejsce do nauki nie tylko pod kątem zdania egzaminu, ale przede wszystkim bycia bezpiecznym kierowcą! Instruktor Michał ma cudowne podejście do każdego kursanta, pełne cierpliwości i spokoju, ale i merytorycznej wiedzy. Byłam trudnym przypadkiem z powodu wielu przerw w kursie a mimo to zdałam teorię i praktykę bezboleśnie ❤️ Polecam absolutnie wszystkim AKADEMIĘ JAZDY! P.S. Luźna atmosfera na jazdach to coś bezcennego

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna C ...k ip: 188.146.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę! Pan Michał nie tylko bardzo dobrze uczy ale również ma bardzo indywidualne podejście do kursantów. Podchodziłam do prawa jazdy po 12 latach przerwy i zdałam egzamin za pierwszym razem. Ania

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Monika K ..........t ip: 88.135.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Akademia Jazdy wspaniali ludzie z ogromną pasją, którą przekazują swoim kursantom. Szczególnie polecam pana Michała z którym miałam przyjemność odbyć kurs (złoty człowiek) serdeczny, uśmiechnięty a zarazem cierpliwy. Świetne przygotowanie do egzaminu cieszę się że właśnie wybrałam Akademie Jazdy!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

agata c ........a ip: 31.60.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę a zwłaszcza instruktora pana Szymka. Nie dość że profesjonalne i fachowe podejście to jeszcze atmosfera bezstresowa. Z przyjemnością przychodziłam na jazdy a nauka w takich warunkach nie sprawiała mi trudności. Widać że pan Szymek lubi to co robi i chętnie przekazuje wiedzę. Bardzo dziękuję za wszystkie lekcje i każdemu gorąco polecam, bo mało jest tak cierpliwych i miłych ludzi!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał C ....k ip: 80.49.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkółka, prawko zdane za pierwszym razem bez żadnych komplikacji, uczy tu jednej z najlepszych instruktorów Szymon, super człowiek, profesjonalny instruktor, jazdy z nim to czysta przyjemność, potrafi dobrze nauczyć i najważniejsze bezstresowo!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia K ....k ip: 188.147.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam okazję odbywać jazdy z Szymonem. Świetne podejście, miła atmosfera i przede wszystkim duża cierpliwość. Każde jazdy kończyłam z szerokim uśmiechem na twarzy. Bardzo dobre przygotowanie do jazdy nie tylko na egzaminie ale także po zdaniu prawa jazdy. Z resztą zdanie prawa jazdy za pierwszym razem mówi samo za siebie. I co najważniejsze nie ma naciągania na kolejne jazdy jak w większości ośrodków. Bardzo bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin K .....k ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do każdego kursanta, zdałem za 1 razem !!! Super Cena

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak