Liczba odwiedzin: 2612 Jesteś właścicielem tej szkoły?

2drive

  70 opinii w tym 60 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Julia C ........a ip: 195.117.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Duże dzięki. Pozdrawiamy i szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Rita J ......... ip: 192.162.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam. Indywidualne podejście do kursanta, elastyczne godziny jazd dopasowane do kursanta. Mila atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.11.2019

Agnieszka G ....k ip: 192.162.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkola warta polecenia. Instruktor wykazujacy się dużą cierpliwością, wiedzą. Jazdy organizowane są w zależności od czasu jakim dysponuje kursant. Zawsze na wszystkie pytania można uzyskać wyczerpującą odpowiedź. Polecam 2drive. A. Gronek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2019

Bartłomiej .....d ip: 46.134.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!!! Najlepsza Szkoła!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.08.2019

Izabela G .....k ip: 37.248.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, bardzo sympatyczni instruktorzy, dogodne godziny zajęć, wyjazd do Rzeszowa-gorąco polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.08.2019

Michał Z .....a ip: 83.26.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy warta polecenia! Pozytywni, profesjonalni ludzie. Cierpliwy instruktor Andrzej - profesjonalista pod każdym względem. Indywidualne podejście do kursanta i dopasowanie siatki godzin pozwoliło ukończyć kurs w miesiąc. Flota aut bardzo zadbana, w idealnym stanie. Teorii nie miałem okazji przechodzić na miejscu (wybrałem pakiet z nauką przez internet i aplikację z testami) - zdałem od razu egzamin teoretyczny w Word za pierwszym razem. Szkolenie z pierwszej pomocy w małej grupie wykładał ratownik z krwi i kości, który na co dzień ratuje życie w LPR i karetce pogotowia ratunkowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.06.2019

Miłosz B ...... ip: 205.201.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejscie do nauki

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2019

Sabina M ....k ip: 193.192.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, wspaniali instruktorzy, profesjonalne podejście, a za razem bardzo swobodne- miła atmosfera, dogodne godziny zajęć. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za dobre słowo :) byliśmy zaszczyceni Twoją obecnością :) Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2018

Klaudia G .......a ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam każdemu ! Super instruktorzy, ze świetnym podejściem ???? zdane za pierwszym dzięki wspaniałemu przygotowaniu ✔????nie ma się do czego przyczepić ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Klaudia W .......z ip: 37.248.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

dzięki wielkie za opinię. Pozdrawiam Krzysiek 2drive szkoła jazdy