Liczba odwiedzin: 2106 Jesteś właścicielem tej szkoły?

2drive

  45 opinii w tym 38 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2019

Bartłomiej .....d ip: 46.134.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!!! Najlepsza Szkoła!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.08.2019

Izabela G .....k ip: 37.248.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, bardzo sympatyczni instruktorzy, dogodne godziny zajęć, wyjazd do Rzeszowa-gorąco polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.08.2019

Michał Z .....a ip: 83.26.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy warta polecenia! Pozytywni, profesjonalni ludzie. Cierpliwy instruktor Andrzej - profesjonalista pod każdym względem. Indywidualne podejście do kursanta i dopasowanie siatki godzin pozwoliło ukończyć kurs w miesiąc. Flota aut bardzo zadbana, w idealnym stanie. Teorii nie miałem okazji przechodzić na miejscu (wybrałem pakiet z nauką przez internet i aplikację z testami) - zdałem od razu egzamin teoretyczny w Word za pierwszym razem. Szkolenie z pierwszej pomocy w małej grupie wykładał ratownik z krwi i kości, który na co dzień ratuje życie w LPR i karetce pogotowia ratunkowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.06.2019

Miłosz B ...... ip: 205.201.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejscie do nauki

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2019

Sabina M ....k ip: 193.192.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, wspaniali instruktorzy, profesjonalne podejście, a za razem bardzo swobodne- miła atmosfera, dogodne godziny zajęć. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za dobre słowo :) byliśmy zaszczyceni Twoją obecnością :) Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2018

Klaudia G .......a ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam każdemu ! Super instruktorzy, ze świetnym podejściem ???? zdane za pierwszym dzięki wspaniałemu przygotowaniu ✔????nie ma się do czego przyczepić ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Klaudia W .......z ip: 37.248.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

dzięki wielkie za opinię. Pozdrawiam Krzysiek 2drive szkoła jazdy