Liczba odwiedzin: 3411 Jesteś właścicielem tej szkoły?

2drive

  116 opinii w tym 102 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.06.2020

Aleksandra Uliasz

Aleksandra Uliasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z zaangażowaniem i pełnym profesjonalizmem podchodzą do zajęć praktycznych jak i teoretycznych. Spędzony czas jazdami L-ką w miłej atmosferze, bez stresu ułatwił mi lepsze zapamiętywanie i szybsze uczenie się dobrej jazdy. Serdecznie polecam tą szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo, to był świetnie (i owocnie rzecz jasna) spędzony czas. Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.06.2020

Witek Józefczyk

Witek Józefczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z wybrania 2drive. Uczą nie tylko jak zdać egzamin ale również jak być dobrym kierowcą. Wyjazdy na autostradę i do innych miast wiele uczą. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.06.2020

Izabela Uram

Izabela Uram
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Indywidualne podejście do kursanta, profesjonalni instruktorzy I miła atmosfera!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2020

Filip Kamiński

Filip Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

2Drive mocno różni się od innych szkół, tak jak mówi ich hasło, uczą "inteligentnej jazdy". Przed jazdą trzeba oczywiście przejść szkolenie teoretyczne. Byłem nastawiony do tego sceptycznie, bo wyobrażałem sobie siedzenie godzinami przed rzutnikiem i słuchanie lektora. Na szczęście bardzo się myliłem. Wykłady w 2Drive są bardzo interesujące i prowadzone z pasją. Wykładający uzupełniają wiedzę mnóstwem przykładów z życia oraz powiązanymi z tematem historiami. Ponadto, jeśli ktoś ma bardzo ograniczony czas, można wybrać kurs weekendowy, który da się ukończyć nawet w trzy dni. Po wykładach zaczynamy jazdy. Instruktorzy są bardzo przyjaźni i mili. W samochodzie zawsze panuje dobra atmosfera. Uczą technikami nie tylko do zdania egzaminu, ale także do późniejszej jazdy. Mają swoje metody, aby zapamiętać najtrudniejsze miejsca, bądź wyeliminować błędy. Oferują wiele atrakcyjnych opcji, które trudno znaleźć w innych szkołach jak nauka wyprzedzania przy pomocy drugiej L-ki, jazda po dużym mieście oraz jazda po autostradzie. Grafik jest bardzo elastyczny i zawsze starają się go dobrze dostosować. Wszystkie te elementy sprawiają, że według mnie jest to najlepsza szkoła nauki jazdy w Krośnie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dzięki bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.05.2020

Szymon Krysik

Szymon Krysik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera świetnie uczą

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2020

Emilia Maziarz

Emilia Maziarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ta szkoła jest najlepszym możliwym wyborem! Wykłady prowadzone w bardzo ciekawy sposób, mnóstwo przykładów z życia i świetna atmosfera, która tylko pomagała przyswoić wiedzę ☺️Jazdy podobnie - Instruktorzy pełni pasji i życzliwości, a przy tym profesjonalni !!! Wielkim plusem jest też sama oferta m.in. możliwość jazdy na autostradę. Z całego serca polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2020

Kornelia Śmiech

Kornelia Śmiech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie żałuję wyboru tej szkoły. Świetna atmosfera, ciekawe wykłady, profesjonalni instruktorzy. Polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.05.2020

Aleksandra Folta

Aleksandra Folta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przy wyborze szkoły kierowałam się oczywiście opinią, a przede wszystkim elastycznością. Przy dwójce małych dzieci ciężko być dyspozycyjną w każdej chwili. I tutaj mega plus dla 2drive! Nigdy nie było problemów z ustaleniem godzin jazd i wykładów. Co do wykładów - wielkie brawa dla instruktorów, bo na prawdę świetnie wykonują swoją pracę ????. Wykłady były prowadzone tak, że serio - nie nudziłam się ani przez chwilę(nawet nie odczuło się tych 3h), ciekawie, z humorem, a przy tym w bardzo przyjemnej atmosferze ❤️. Co do zajęć praktycznych, miałam przyjemność jeździć z Krzysztofem, który jest profesjonalistą w każdym calu ????. Bardzo cierpliwy, wyrozumiały, opanowany, a przy tym sympatyczny ????. Kolejnym wielkim plusem tej szkoły, jest to, że miałam możliwość pojeździć po Rzeszowie i pośmigać na autostradzie ????. Wybór 2drive był najlepszą decyzją, jaką mogłam podjąć ????. Dziękuję, za poświęcony czas i przekazanie wiedzy ❤️. Dzięki Wam moje życie stało się łatwiejsze i nie boje się wsiadać do samochodu ????. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich instruktorów, a w szczególności Krzysztofa!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.03.2020

Kuba Świciński

Kuba Świciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybki kurs, bardzo dobrze wykwalifikowana kadra, miła atmosfera, polecam cieplutko

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2020

Dominik Sanocki

Dominik Sanocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybki kurs miła atmosfera super wykładowcy i instruktorzy czego więcej trzeba ?

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Karol Gronek

Karol Gronek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Krośnie! Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Tomek Malczewski

Tomek Malczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera zarówno w czasie wykładów jak i podczas jazdy, możliwość uzgodnienia z instruktorem czasu w jakim mają sie odbyć zajęcia. Polecam bardzo! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Sebastian Wawronowicz

Sebastian Wawronowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, wyrobilismy się w miesiąc na luzie. Fajna szkola, fajni instruktorzy, na prawdę, 10/10.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.02.2020

Sławomir Dudka

Sławomir Dudka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy mają dobre podejście, są profesjonalni i cierpliwi. Zwracają uwagę na rożne rzeczy które mogłyby sprawić problem w codziennej jeździe lub na egzaminie. Nie ma również problemu gdy ktoś zaczyna od zera. Godziny jazdy można ustawić tak aby było wygodnie, co jest niewątpliwie wielkim plusem. Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2020

Weronika Zajchowska

Weronika Zajchowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła, bez problemu można uzgodnić godziny jazdy, miła atmosfera i super cena. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Weronika Spólnik

Weronika Spólnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera,profesjonalne podejście do kursanta ,instruktorzy bardzo mili.Bardzo serdecznie polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2020

Ola Bęben

Ola Bęben
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalne podejście. Polecam!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2020

Weronika Kołek

Weronika Kołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera oraz profesjonalne podejście do kursanta, jak najbardziej polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2020

Magda Harsze

Magda Harsze
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W tej szkole można nauczyć się wszystkiego od zera. Porządne przygotowanie do egzaminu a przy tym przemiła atmosfera. Zero stresu na jazdach a co najważniejsze cierpliwi i wyluzowani instruktorzy:) Śmiało mogę podpisać się pod tym, ze to nauka inteligentnej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Katarzyna Kościółek

Katarzyna Kościółek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Duża cierpliwość, obszerna wiedza, miła atmosfera. Na wykładach nie tylko sucha teoria ale również wiele praktycznych przykładów. Uczą nie tylko jazdy samochodem ale inteligentnej jazdy. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2019

Natalia Dziura

Natalia Dziura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i domowa atmosfera, można szybko i łatwo odbyć kurs na prawo jazdy, instruktorzy są bardzo wyrozumiali i nie robią problemów z ustalaniem godzin ani miejsca jazd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2019

Wiktoria Folta

Wiktoria Folta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy są mili, mają ogromną wiedzę i świetne podejście do kursantów. Uczą wszystkiego od podstawy, odpowiadają na każde pytania i wątpliwości. Lekcje mijają bardzo szybko i są zrozumiałe. Można dopasować dobrze godziny jazd. Świetne przygotowanie do egzaminu. Wielkim plusem jest wyjazd do Rzeszowa i jazda po autostradzie. Polecam! ♥

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.11.2019

Emilia Baczyńska

Emilia Baczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze współpracowało mi się z instruktorami, którzy byli wyrozumiali i cierpliwi :) Dopasowywali się do mojego grafiku i spokojnie mogłam w szybkim czasie ukończyć kurs. Kontaktować mogłam się o każdej porze dnia, zawsze dostałam szybką odpowiedź. Szkoła ma bardzo dobra atmosferę i miło robi się kurs prawa jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.10.2019

Daniel Zajdel

Daniel Zajdel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy wiedzą jak podejść do ,,nowego" kierowcy, ogólnie lekcje są dobrze zorganizowane z miłą atmosferą, fajną opcją jest wyjazd po około 25 godzinach na autostradę, ogólnie Polecam każdemu kto chce zacząć naukę prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.10.2019

Angelika Szydło

Angelika Szydło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy profesjonalni, cierpliwi, uczący odważnej jazdy "wrzuć tą 5, nie daj sie prosić" ;-). Godziny jazdy dostosowane do mojego grafiku w pracy. Jazda to przyjemność nawet dla tak opornej kursantki jak ja. Polecam z całego serducha.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.10.2019

Ola Janusz

Ola Janusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła ,profesjonalni i cierpliwi instruktorzy ,ciekawie prowadzone zajęcia i super atmosfera. Szczerze polecam!!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.10.2019

Sylwia Janocha

Sylwia Janocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładowcy podchodzą do każdego indywidualnie, wykłady nie nudzą i wiele zapamiętuje się z nich, dobra organizacja jazd oraz możliwość ich ustalania z instruktorem. Naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Sonia Kozioł

Sonia Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła 2drive jest jedną z lepszych szkół. Super instruktorzy którzy mają zaufanie do kursantów. Atmosfera nie jest sztywna. Instruktorzy pomagają opanować jazdę autem, dają dużo cennych wskazówek. Z całego serca polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.10.2019

Olga Krzysztyniak

Olga Krzysztyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Instruktorzy dobrze wiedzą, co robią i bardzo chętnie pomagają nauczyć nas prowadzenia. Świetna atmosfera oraz pełny profesjonalizm. Polecam bardzo serdecznie ;)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.10.2019

Kateryna Kolisnyk

Kateryna Kolisnyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy 2drive. Zajęcia teoretycznie prowadziły się w bardzo dobrej atmosferze. A zajęcia praktyczne to samo przyjemność. Wszystkim będę polecać szkołę jazdy 2drive. Jesteście najlepsi ♥️♥️♥️♥️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak