Ośrodek Szkolenia Kierowców "Zbyszek" (196)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Katarzyna Kozak

Katarzyna Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK,, Zbyszek''. Ludzie, którzy tam pracują wkładają w to całe serce a atmosfera tam panująca jest bardzo przyjemna. Przesympatyczne Panie w biurze, które zawsze wesprą dobrym słowem. Kurs teoretyczny jest prowadzony w profesjonalny sposób, dzięki czemu jesteś w stanie pojąć bardzo szybko najważniejsze przepisy i zasady ruchu drogowego co następnie bardzo ułatwia jazdy. Instruktorzy OSK,, Zbyszek'' to prawdziwi PROFESJONALIŚCI ❣️❣️❣️ Jazdy zawsze odbywały się w przesympatycznej atmosferze, każdy z instruktorów z którym miałam okazję się uczyć miał super podejście i metody nauki. Wszystko potrafią wytłumaczyć na spokojnie bez krzyków i nerwów nawet jak trzeba powtórzyć 100 razy ???? Jeszcze raz gorąco polecam każdemu OSK,, Zbyszek''-pełen profesjonalizm zarówno w teorii jak i w praktyce ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2019

Diana Łoniewska

Diana Łoniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam przyszłym kierowcom ten ośrodek szkolenia. Profesjonalna kadra instruktorów rewelacyjna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Martyna Pyszczak

Martyna Pyszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyrozumiali instruktorzy, przemiła atmosfera. Zdane za pierwszym razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Jakub Rubacha

Jakub Rubacha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, świetni instruktorzy dający przydatne wskazówki. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Marta W .........a ip: 188.147.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z czystym sumieniem. Super atmosfera, dziewczyny super. Instruktorzy wyrozumiali wykłady szybko zwięźle i na temat.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2019

Wielgosz K ...l ip: 31.41.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy ośrodek w Łukowie! Przyjemna atmosfera. Elastyczne godziny jazdy. Świetni, motywujący instruktorzy. Pozdrawiam oraz życzę powodzenia przyszłym zdającym :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2019

Kuba A ....l ip: 94.109.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam, jeździłem prawie ze wszystkimi instruktorami i każdy jest godny polecenia. Atmosfera w biurze jest przesympatyczna i zawsze starają się wszystko szybko ustalić. Kurs zakończony w półtora miesiąca i bardzo adekwatna cena. Najlepsza szkoła w Łukowie jak i okolicach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2019

Mikołaj S ...j ip: 94.240.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Quidquid Latine dictum sit, altum videtur.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Patrycja Rosińska

Patrycja Rosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu! Wyrozumiali instruktorzy i miła obsługa. Zdane za 1 razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2019

Bartek Jawoszek

Bartek Jawoszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy OSK w Łukowie :) Miła atmosfera, super podejście, godziny jazd elastyczne, dobre przygotowanie do egzaminu, bardzo sympatyczne panie za biurkiem. POLECAM!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2019

Karolina Ochnik

Karolina Ochnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, wyrozumiali na błędy. Miła atmosfera, zawsze można wpaść, wypić kawę i pogadać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Mateusz Redzik

Mateusz Redzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, przede wszystkim wyrozumiali na błędy. Miła atmosfera, zawsze można wpaść, wypić kawę i pogadać. POLECAM!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2019

Aleksandra Jankowska

Aleksandra Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo wyrozumiali, spokojni, godziny jazd do ustalenia są bardzo elastyczne, miła atmosfera, polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Dominik K .... ip: 37.47.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego. Najlepsi instruktorzy i przyjemna atmosfera ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.04.2019

Marcin D ...s ip: 5.184.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy ośrodek szkolenia!!????

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Karolina Dadas

Karolina Dadas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsze miejsce w którym można odbyć kurs, cudowna atmosfera w ośrodku jak i cierpliwi instruktorzy. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.03.2019

Mariusz Celiński-Mysław

Mariusz Celiński-Mysław
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Instruktorzy bardzo mili, cierpliwi, Duża ilość pojazdów i instruktorów. Bardzo przyjemna atmosfera. Jak prawo jazdy to tylko u "Zbyszka".

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2019

Kacper Grzywacz

Kacper Grzywacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Łukowie. Zadane za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2019

Maciek Tymosz

Maciek Tymosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Łukowie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Julia Kruczek

Julia Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Łukowie! Przyjemna atmosfera. Elastyczne godziny jazdy. Świetni, motywujący instruktorzy. Pan Sebastian Plewka przygotował mnie do egzaminu perfekcyjnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Lidia Durka-Kozłowska

Lidia Durka-Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,Zbyszek". Zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny. Atmosfera super. Instruktorzy naprawdę bardzo dobrze uczą i tłumaczą. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za wszystko ???? Lidia D-K

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2019

Krystian M ......k ip: 5.173.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Superowo było i w ogóle jest co wspominać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2019

Kamil Lasota

Kamil Lasota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecenia, dobrzy instruktorzy, dobrze uczą zasad ruchu drogowego, miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2019

Ada Pajdowska

Ada Pajdowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Panie za biurkiem przemiłe ???? a instruktorzy- pierwsza klasa ???? Szczególnie Pan "wysoki" Marcin!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2019

Daniel Milewski

Daniel Milewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek godny polecenia instruktorzy również. Na pewno będę odwiedzał te miłe Panie za biurkiem????????Pozdrawiam Dankoo

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.10.2018

Renata P .... ip: 188.146.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podziękowania dla Roberta i Sebastiana, jak i reszty intruktoròw zaangażowanie oraz pełen profesjonalizm. Gorąco polecam wszytkim ten ośrodek. Pozdrawiam Renata P.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2018

Dominik Skomorowski

Dominik Skomorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, cierpliwi instruktorzy,przyjaźni ludzie,pełen profesjonalizm Polecam Wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.10.2018

Dagmara Bocian

Dagmara Bocian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, super instruktorzy-szczególnie Pan Sebastian! Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Kuba Połeć

Kuba Połeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera w porządku instruktorzy i sympatyczne dziewczyny w biurze. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Damian Goławski

Damian Goławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek Godny polecenia! Polecam wszystkim! Auu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak