Ośrodek Szkolenia Kierowców "Zbyszek" (210)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2021

Daniel Mościcki

Daniel Mościcki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam bardzo miła atmosfera , spoko instruktorzy i pani w biurze też jest super !!!!! Dziekuje Wszystkim instruktorom za tak miłą naukę. Ps. Egzamin zdałem za pierwszym razem. !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

zadowolony k ...... ip: 89.64.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła nauki jazdy, najlepszy instruktor w Polsce Pan Marcin Kępa z białej elki, który uczy też na motor. Miła atmosfera biurze i na jazdach. Pozdrawiam pozostałych instruktorów z którymi jeździłem tj. dwóch Panów Przemków, Pana Waldemara. Profesjonalni instruktorzy, zdane za pierwszym razem. Polecam tą szkołę :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.06.2021

Kuba Wierzchowski

Kuba Wierzchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam polecam i dzięki za kawkę

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.05.2021

Kasia Wielgosz

Kasia Wielgosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.04.2021

Maja Przeździak

Maja Przeździak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Lukowie!! Zostałam nauczona od podstaw jak zachowywać się za kołkiem i pomimo moich błędów nie zostałam zniechęcona. Mili instruktorzy i przecudowna pani w biurze. Każdemu polecam wybranie się do tego ośrodka❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.03.2021

Weronika Krawczyk

Weronika Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkoła jazdy! atmosfera cudowna w biurze i na jazdach, instruktorzy dobrze przekazują wiedzę i umiejętności, są wyrozumiali i wszystko dokładnie wytłumaczą. przygotowanie na najwyższym poziomie nie tylko do egzaminu, ale też do bycia świetnym kierowcą:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2021

Amelia Porębska

Amelia Porębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w mieście! Serdecznie polecam! Instruktorzy podchodzą do kursanta z pełną precyzją, a atmosfera podczas jazdy jest bardzo dobra bez stresu. Panie z biura przesympatyczne i zawsze proponują bardzo dobrą herbatkę! ❤️ Jak robić prawko to tylko OSK “Zbyszek"!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2021

Maksymilian Jopek

Maksymilian Jopek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2021

Maciej Blicharz

Maciej Blicharz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2020

Ewelina Symbor Golba

Ewelina Symbor Golba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy. Polecam z całego serca

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2020

John York

John York
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Byłem,jeździłem, zdałem. Polecam atmosferą super Bez stresu bez problemów Jeździłem z Andrzejem super gość nauczył mnie wszystkiego od podstaw Dziękuję też Tomkowi bo z nim parę godzin przejechałem Też spoko gość .dziękuję Zbyszku miło było u Ciebie się uczyc

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2020

Małgorzata Listosz

Małgorzata Listosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne polecam. Nie żałuję wyboru tej szkoły, instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali z profesjonalnym podejściem. Panie w burze sympatyczne, uśmiechnięte, nigdy nie było problemu co do ustalania jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2020

Ilona Rozwadowska

Ilona Rozwadowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy, cierpliwi instruktorzy, profesjonalne podejście, dzięki czemu zdałam za pierwszym razem oraz przemiłe panie w biurze, polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Leszek Wardak

Leszek Wardak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Zbyszek -najlepsza szkoła jazdy w mieście. Panie w biurze sympatyczne,zawsze uśmiechnięte, służące dobra radą. Instruktorzy wszyscy bardzo mili, wyrozumiali. Od siebie z całego serca szczerze mogę Polecić instruktora Przemka ????przesymaptyczny człowiek wprost stworzony do nauki jazdy,doskonałe podejście do kursanta. Świetnie przygotował mnie do egzaminu.Polecam w 100% . Zdane za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2020

Klaudia Grabowska

Klaudia Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Zbyszek. Bardzo miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy, świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego, przemiłe Panie w biurze które zawsze wesprą dobrym słowem, wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy. Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Katarzyna Kozak

Katarzyna Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK,, Zbyszek''. Ludzie, którzy tam pracują wkładają w to całe serce a atmosfera tam panująca jest bardzo przyjemna. Przesympatyczne Panie w biurze, które zawsze wesprą dobrym słowem. Kurs teoretyczny jest prowadzony w profesjonalny sposób, dzięki czemu jesteś w stanie pojąć bardzo szybko najważniejsze przepisy i zasady ruchu drogowego co następnie bardzo ułatwia jazdy. Instruktorzy OSK,, Zbyszek'' to prawdziwi PROFESJONALIŚCI ❣️❣️❣️ Jazdy zawsze odbywały się w przesympatycznej atmosferze, każdy z instruktorów z którym miałam okazję się uczyć miał super podejście i metody nauki. Wszystko potrafią wytłumaczyć na spokojnie bez krzyków i nerwów nawet jak trzeba powtórzyć 100 razy ???? Jeszcze raz gorąco polecam każdemu OSK,, Zbyszek''-pełen profesjonalizm zarówno w teorii jak i w praktyce ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2019

Diana Łoniewska

Diana Łoniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam przyszłym kierowcom ten ośrodek szkolenia. Profesjonalna kadra instruktorów rewelacyjna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Martyna Pyszczak

Martyna Pyszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyrozumiali instruktorzy, przemiła atmosfera. Zdane za pierwszym razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Jakub Rubacha

Jakub Rubacha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, świetni instruktorzy dający przydatne wskazówki. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Marta W .........a ip: 188.147.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z czystym sumieniem. Super atmosfera, dziewczyny super. Instruktorzy wyrozumiali wykłady szybko zwięźle i na temat.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2019

Wielgosz K ...l ip: 31.41.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy ośrodek w Łukowie! Przyjemna atmosfera. Elastyczne godziny jazdy. Świetni, motywujący instruktorzy. Pozdrawiam oraz życzę powodzenia przyszłym zdającym :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2019

Kuba A ....l ip: 94.109.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam, jeździłem prawie ze wszystkimi instruktorami i każdy jest godny polecenia. Atmosfera w biurze jest przesympatyczna i zawsze starają się wszystko szybko ustalić. Kurs zakończony w półtora miesiąca i bardzo adekwatna cena. Najlepsza szkoła w Łukowie jak i okolicach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2019

Mikołaj S ...j ip: 94.240.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Quidquid Latine dictum sit, altum videtur.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Patrycja Rosińska

Patrycja Rosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu! Wyrozumiali instruktorzy i miła obsługa. Zdane za 1 razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2019

Bartek Jawoszek

Bartek Jawoszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy OSK w Łukowie :) Miła atmosfera, super podejście, godziny jazd elastyczne, dobre przygotowanie do egzaminu, bardzo sympatyczne panie za biurkiem. POLECAM!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2019

Karolina Ochnik

Karolina Ochnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, wyrozumiali na błędy. Miła atmosfera, zawsze można wpaść, wypić kawę i pogadać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Mateusz Redzik

Mateusz Redzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, przede wszystkim wyrozumiali na błędy. Miła atmosfera, zawsze można wpaść, wypić kawę i pogadać. POLECAM!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2019

Aleksandra Jankowska

Aleksandra Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo wyrozumiali, spokojni, godziny jazd do ustalenia są bardzo elastyczne, miła atmosfera, polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Dominik K .... ip: 37.47.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego. Najlepsi instruktorzy i przyjemna atmosfera ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.04.2019

Marcin D ...s ip: 5.184.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy ośrodek szkolenia!!????

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak