OSK Stach (1208)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.06.2024

Marcin A ....... ip: 5.172.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście. Rewelacyjny instruktor. Serdecznie polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.05.2024

Dominika B ...a ip: 94.254.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Stach! Szczególne podziękowania i wyróżnienie dla mojego znakomitego instruktora, pana Roberta Ferenc. Pan Robert potrafi w prosty i zrozumiały sposób wytłumaczyć nawet najtrudniejsze zagadnienia, co sprawiło, że czułam się pewniej za kierownicą z każdą kolejną lekcją. Jego profesjonalizm, cierpliwość i zaangażowanie oraz spokojne podejście i pozytywne nastawienie pomogły mi zminimalizować stres i skupić się na nauce! Prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie lepszego instruktora - ogromnie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2024

Dominika Piszczek

Dominika Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Do ponownej nauki jazdy postanowiłam wrócić po 7 latach od skończeniu kursu, po zainteresowaniu się w temacie jazd doszkalających trafiłam do OSK Stach pod skrzydła instruktorki Pani Sabiny. Już od pierwszej jazdy podejście Pani Sabiny zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Na początku mojej ponownej drogi nauki jazdy na spokojnie zaczęłyśmy od powtarzania podstaw, Pani Sabina ponownie wytłumaczyła mi działanie samochodu, ale dosłownie od wewnątrz co przełożyło się na o wiele więcej zrozumienia w późniejszym kierowaniu pojazdem. Mogę również stwierdzić, że dzięki Pani Sabinie zaczęłam odczuwać przyjemność z jazdy, a nie niepewność i strach jak bywało to podczas nauki w poprzedniej szkole jazdy. Również śmiało mogę powiedzieć, że w ciągu kilkunastu godzin jazdy z Panią Sabina zrozumiałam więcej niż podczas kursu, który ukończyłam 7 lat wstecz, niewątpliwie jest to zasługa dokładnego i cierpliwego wytłumaczenia manewrów, które wcześniej sprawiały mi kłopot. Jeśli chodzi o samą ocenę Pani Instruktorki to posiada wszystkie najlepsze cechy, które instruktor posiadać powinien, faktem jest, że Pani Sabina jest wymagająca ale zaręczam, że jest to w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu. Myślę, że to + super podejście (naprawdę podnoszące na duchu) do kursanta przełożyło się na późniejszy pozytywny wynik egzaminu państwowego, jak i również pozytywne słowo Egzaminatora MORD na temat mojej jazdy na koniec egzaminu. :) Z całego serca bardzo dziękuję i na pewno będę polecać OSK Stach każdemu, kto postanowi rozpocząć naukę jazdy. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2024

Szymon Doba

Szymon Doba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam instruktora Sławomira Dywańskiego, idealna atmosfera do nauki + masa cennych wskazówek! Zdane za 1 razem!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2024

ip: 172.225.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Krakowie Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.05.2024

Maria Z ..... ip: 37.47.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Krakowie! Serdecznie polecam Pana Michała Gaździka - instruktor z indywidualnym podejściem do kursanta oraz ogromną cierpliwością, a co najważniejsze potrafi świetnie przygotować do egzaminu . Podczas jazd panowała miła i luźna atmosfera . Jazda z takim instruktorem to sama przyjemność, gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.05.2024

Sylwia G .....b ip: 83.3.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę STACH! Dla kogoś, kto zaczyna od przysłowiowego "zera" jest bardzo przyjazna atmosfera. Od samego początku aż chciało chodzić się na wykłady, bo prowadzone były w sposób przystępny, z dużą dawką poczucia humoru, co pozwala zestresowanym kursantom "wrzucić na luz" nie tylko dźwignię zmiany biegów, ale w podejściu do nauki jazdy. Polecam Pana Marka Kępińskiego, świętej cierpliwości człowiek, instruktor z powołania! Błędy poprawia i tłumaczy nawet po sto razy i więcej jeśli trzeba. Umawianie się na jazdy bezproblemowe. Poczucie humoru, świetne przykłady praktyczne, trasy zróżnicowane.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.05.2024

Marta G .....a ip: 89.64.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeździłam z Panem M. Kępinskim. Bardzo dobre podejście do kursanta. Dziękuję Panu przede wszystkim za cierpliwość i wytłumaczenie wszystkich błędów na spokojnie. Wykłady były bardzo ciekawe i przyjemne. Bardzo polecam szkole a tym bardziej instruktora !!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2024

Dominik K ....k ip: 178.43.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy Stach! Osobiście miałem przyjemność uczyć się jeździć z Panem Sławomirem Dywańskim, który od pierwszej jazdy wywarł na mnie pozytywne wrażenie. To doświadczony instruktor, który przekazał mi ogrom wiedzy, dodał pewności siebie za kierownicą. Dzięki niemu ezamin Państwowy zdany bez problemu :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.05.2024

a ...a ip: 91.236.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Naprawdę świetna szkoła jazdy. Uczyłam się pod czujnym okiem Pana Sławomira Dywańskiego który świetnie przygotował mnie do egzaminu! Był bardzo cierpliwy, podczas jazdy bylam skupiona i czułam się bezpiecznie. Było wspaniale móc uczyć się jezdzić właśnie pod opieką Pana Sławka. Jestem bardzo wdzięczna, a jazdy wspominam z uśmiechem i ciepłem na sercu. Atmosfera i jazdy byłt przyjemne, wszystko wytłumaczone świetnie i naprawdę profesjonalnie!! Dziękuję za naukę i cudowny czas!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.04.2024

Łukasz S .........i ip: 83.22.31.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kilka lat temu robiłem kurs na prawo jazdy kat. B, dobrze to wspominałem, zdałem za pierwszym razem, także jak w ostatnich tygodniach postanowiłem zrobić kat. A, to nie zastanawiałem się długo i znowu wybrałem OSK Stach. Miałem okazję jeździć z dwoma instruktorami panami Grzegorzem i Piotrem. Naukę wspominam owocnie, chętnie dzielili się wiedzą. W ostatnich dniach zdałem egzamin państwowy na kat. A, także wszystko OK. Polecam OSK Stach.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.04.2024

Kamil Koczurek

Kamil Koczurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Stach. Wykłady były treściwe i angażujące a jazdy z instruktorem Robertem Królikowskim świetnie przygotowały mnie do egzaminu praktycznego, do tego były miłe i bez zbędnego stresu. : ) (2 nieudane podejścia do egzaminu praktycznego były wyłącznie efektem komicznych gaf z mojej strony)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2024

Madzia Róg

Madzia Róg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę! Teoria zdana na 100% za pierwszym razem. Jazdy miałam z panem Maćkiem, którego bardzo polecam! Dawał cenne rady, był cierpliwy i dzięki niemu poczułam się pewnie za kierownicą!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2024

Arkadiusz H ...o ip: 83.22.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo przyjemnie się jeździło z panem Arturem, który profesjonalnie i spokojnie przygotował mnie do egzaminu. Miło spędzona atmosfera. Bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2024

Anna Shumska

Anna Shumska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora Pana Roberta Ferenca. Jego cierpliwość, profesjonalizm i umiejętność przekazywania wiedzy sprawiły że nauka jazdy była dla mnie przyjemnością. Dzięki jego wyrozumiałości i zrozumieniu indywidualnych potrzeb poczułam się pewnie za kierownicą, bo na początku miałam tylko strach który mi bardzo blokował. Wspaniale doradzał i motywował, co pozwoliło mi zdobyć pewność siebie na drodze. Gorąco polecam każdemu kto szuka dobrego instruktora jazdy. Teoria zdana za pierwszym razem Praktyka zdana za pierwszym razem !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.04.2024

Paulina S .....n ip: 91.223.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca pragnę polecić OSK STACH i przede wszystkim Pana Instruktora Marka Kępińskiego, dzięki któremu udało mi się opanować stres, nie ponosić się niepotrzebnie emocjom i walczyć do samego końca! Pan Marek jest bardzo cierpliwy, oddany swojej pracy, nigdy nie podnosił głosu, zawsze podchodził do mnie ze zrozumieniem i niesamowitym spokojem. Instruktor z super poczuciem humoru - świetna atmosfera, zawsze można było się pośmiać i pożartować. Jestem bardzo wdzięczna za tak cudowną przygodę jaką przeżyłam uczęszczając na kurs. Jeszcze raz serdecznie dziękuję!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.04.2024

Marta L ........a ip: 93.157.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teoria na 100% i praktyka zdana za 1 razem! Po kursie e-learningowym. Polecam szkołę STACH a w szczególności jazdy z ROBERTEM FERENCEM. Siła spokoju, ogromna wiedza z zakresu prawa drogowego, miła aparycja, cierpliwość i wysoka kultura osobista. Na pierwszej wizycie trzęsłam się jak osika a teraz zawracanie na rondzie jest moim ulubionym manewrem. Jestem po 40tce, przez wiele lat bałam się podjąć wyzwanie ale dzięki Robertowi przeszłam cały proces bezboleśnie i będzie mi tych jazd naprawdę brakować.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2024

Karol S S ip: 46.204.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Instruktora Macieja Krawca, w bardzo przyjemnej atmosferze przygotował mnie kompleksowo do egzaminu

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2024

Gabriela W ......k ip: 83.22.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Właściciel prowadzi wykłady z teorii w sposób przyjazny i bardzo zabawny, w ogóle nie czułam się jakbym była na jakimś nudnym wykładzie. Nie było stresu ani innych negatywnych emocji. Teorie się skończyło szybko i przyjemnie (aż mi było szkoda że z Panem Stanisławem już nie będzie dalszych spotkań) Dodatkowo do teorii dostaje się cały zestaw, książeczki (dwie z trzech przydadzą się nawet na przyszłość jako doświadczony kierowca, np. instrukcje jak wymienić koło itp. więc zawsze się przyda) oraz kurs online, bardzo dobry, przerobiłam całość 2 razy i zdałam na 100% państwowy za pierwszym razem! Co do praktyki też super, bardzo duży wybór instruktorów i miejsc rozpoczęcia jazd więc każdy znajdzie coś dla siebie. Ja osobiście jeździłam z Panem Markiem Kępińskim i strasznie Pana polecam. Bardzo spokojny, nigdy nie krzyczał za małe błędy tylko bez stresowo poprawiał i uczył. Wszystko jest przygotowane pod potrzeby kursanta, więc nie ma marnowania czasu na rzeczy "łatwe" ani nie ma stresu, że coś było pominięte albo nie za bardzo się umie. Jazdy były w przyjemnej atmosferze, profesjonalne i zdecydowanie czuje się dzięki Panu Markowi pewnie i bezpiecznie za kierownicą co sugeruje bezbłędnie zdany egzamin państwowy z praktyki! Podsumowując bardzo polecam bo szkoła jest wspaniała, profesjonalna i naprawdę przygotowuje dobrych, pewnych siebie kierowców. Absolutnie warte czasu i swojej ceny!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2024

Sebastian L Lis ip: 185.107.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam wszystkim OSK STACH! Szczególnie polecam Intruktor Sabinę Srokę - kurs przebiegał w bardzo miłej, przyjemnej, niezwykle merytorycznej atmosferze. Błędy tłumaczone były z wielką cierpliwością, co pomagało od razu je eliminować. Każde kolejne jazdy bezstresowo wprowadzały nowe zagadnienia oraz pozwalały zyskiwać pewność siebie w prowadzeniu, przychodziłem na nie zawsze z uśmiechem. Pełen profesjonalizm. Egzamin zdany bezbłędnie za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.03.2024

Grzegorz g ......... ip: 185.157.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkole jazdy stach.Dzieki panu Janowi zdalem egzamin praktyczny za pierwszym razem,polecam tego instruktora ma szeroką wiedze i duzo cierpliwość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2024

Stanislav M ........o ip: 89.64.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK Stach! Wyklady przeprowadzone byly w sposób profesjonalny, ale w tym samym czasie ciekawie, z przykladami z życia i z humorem. Również polecam instruktora Grzegorza Krupe, który cierpliwie poprawial istniejące błedy. Atmosfera podczas zajęc praktycznych byla luzna, co pomagało bardzo w nauczaniu. Zdalem za pierwszym razem i teorie i praktyke! Serdecznie polecam OSK Stach! Pozdrawiam, Stanislav

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.03.2024

Emil Rzepecki

Emil Rzepecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole STACH, a w szczególności jazdy z Panem Sławomirem Dywańskim. Podczas zajęć praktycznych w miły i przyjazny człowiekowi sposób nauczył mnie wszystkiego co było potrzebne do zdania egzaminu państwowego (głupie błędy związane ze stresem dopiero za 3 razem pozwoliły na wynik pozytywny), a nawet więcej. Bez problemów z terminami, wszystko było możliwe do ustalenia i pozwalało na jakąkolwiek elastyczność. Wiedza i umiejętności przekazane w sposób profesjonalny, nie odstępując od pozytywnego i ciekawego spędzenia czasu w aucie. Cieszę się, że przyszło mi uczyć się w tym miejscu, z tym instruktorem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2024

Artur Dusiewicz

Artur Dusiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Stach a w szczególności instruktora Marka Kępińskiego. Pan Marek jest świetnym instruktorem. Spokojnym - nigdy nie podnosi głosu, opanowanym - wie jak najlepiej odnaleźć się w każdej sytuacji drogowej- odznaczającym się ogromną cierpliwością - zawsze powtarzał wszystko tyle razy ile trzeba było oraz posiadającym ogromną wiedzę, nie tylko w kwestii zdania egzaminu, ale także jazdy już po zdanym egzaminie. Pan Marek ma świetne metody nauczania, które pomagają oswoić się z ruchem drogowym absolutnie każdemu! Na jazdach panowała spokojna i miła atmosfera. Umawianie terminów jazd szybkie, sprawne oraz bardzo przystępne. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem dzięki wszystkiemu, czego nauczył mnie Pan Marek. Jeżeli chodzi o samą szkołę kontakt bardzo dobry. Przeprowadzenie szkolenie w moim przypadku e-learning bardzo dobre materiały ciekawe i dobre. Bardzo polecam OSK Stach oraz Pana Marka!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2024

Polina K .......a ip: 89.70.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam instruktora Roberta Ferenca Bardzo dobry człowiek, wspaniały nauczyciel, byłam szczęśliwa, że mogę się z nim uczyć☺️ Instruktor wspierał mnie przed egzaminem, wszystko wyjaśnił od początku do końca, więc wszystko poszło świetnie Naprawdę najlepszy instruktor!!!! Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.03.2024

Adam G ........... ip: 217.97.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Na wykładach praktyczne porady, niczego nie brakowało. Szczególnie polecam mojego instruktora p. Królikowskiego, który bardzo dobrze mnie przygotował zarówno na egzamin jak i na wszelkie niespodzianki podczas jazdy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 07.03.2024

Radosław J ........ ip: 31.0.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy! Wykłady z teorii bardzo fajne z humorem, ale przede wszystkim dużo można z nich wynieść. Jazdy oceniam również bardzo dobrze. Instruktor zdecydowanie lubi swoją pracę, po pierwszej jeździe jakikolwiek stres związany z jazdą samochodem mnie opuścił, a sam na drodze czuję się pewnie. Dziękuję za naukę :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.03.2024

Aleksandra P .....k ip: 31.0.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, jeździłam z Panem Grzegorzem Krupą, który zawsze spokojnie mi tłumaczył i podchodził z uśmiechem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.03.2024

Małgorzata .... ip: 62.121.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK Stach, jazdy miałam z Panem instruktorem Markiem Kępińskim. Pan Marek zawsze na spokojnie wszystko tłumaczył podczas kursu oraz był bardzo cierpliwy. Jazdy odbywały sie w bezstresowej atmosferze, jeszcze raz gorąco polecam:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2024

Małgorzata Król

Małgorzata Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym z całego serca polecić Pana Marka Kępińskiego ze szkoły jazdy STACH. Pan Marek to człowiek bardzo wyrozumiały, cierpliwy dodatkowo z poczuciem humoru, który całkowicie oddaje się swojej pracy. Każde jazdy wspominam bardzo dobrze. Nie odczuwałam stresu, czułam się bardzo bezpiecznie, mimo że nie ufałam swoim umiejętnościom. Pomimo moich wielokrotnie powtarzających się błędów, instruktor nigdy nie podniósł na mnie głosu, wręcz przeciwnie - starał się mnie zawsze uspokajać. Wielokrotnie otrzymywałam masę wskazówek dzięki którym nie wpadłam w żadną pułapkę podczas egzaminu - który swoją drogą zdałam za pierwszym razem. Jestem wdzięczna, że trafiłam na Pana Marka, dzięki któremu pokochałam jazdę autem. Serdecznie dziękuję !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak