OSK Stach (1059)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.10.2021

Cezary Gruca

Cezary Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę. Prawko kat A. Instruktor P. ŻEGLEŃ rzeczowo i z zaangażowaniem prowadził instruktaż, zwtacał uwagę na moje złe nawyki i zachęcał do ich eliminacji odpowiednio dobierając ćwiczenia. Pierwsze podejście do egzaminu praktycznego oblałem na placu ze względu na stres. Za drugim podejściem zaliczone.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2021

Zuza Marzec

Zuza Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem już po zdanym egzaminie państwowym i chciałabym wam bardzo polecić OSK Stach a zwłaszcza instruktora Roberta Ferenca. Dzięki jego radom nie stresowałam się na egzaminie ani nie boję się jeździć autem, a same jazdy odbywały się w świetnej atmosferze. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.10.2021

Piotr R ......i ip: 188.147.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkołę nauki poleciłbym każdemu, w momencie kiedy wykupywałem kurs mieli najtańsze ceny w Krakowie, na dzień dzisiejszy stanu nie znam ale na pewno są pierwsi jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości. Po naprawdę ciekawych wykładach teoretycznych przyszła pora na nauki praktyczne. Wybrałem instruktora - Marka Widachę i rozpocząłem kurs. Pan Marek jest bardzo dobrym instruktorem, miłym, spokojnym, posiadającym obszerną i dogłębną wiedze, zawsze precyzyjnie odpowiadał na wszelkie moje pytania. Gdybym miał wystawić ocenę tylko ze względu na moje doświadczenia zostawiłbym 5 gwiazdek, jednak po usłyszeniu opini znajomych nie mogę takiej oceny wystawić. Dla Przykładu: Przyjaciółka nie trafiła na tak dobrego instruktora jak ja, wybrała Łukasza Cibę i przez większość trwania kursu nie była zadowolona z jakości wykonywanych usług(nerwowa atmosfera, instruktor częstro podnosił głos czy zwracał jej uwagę na nieprawidłowe wykonywanie niektóych manewrów zanim je miała szanse wykonać). Na ostanich jazdach wynikających z kursu podstawowego(30 godzin) usłyszała, że nie ma szans na zdanie egzaminu i powinna kupić jazdy dodatkowe. Pomimo tego komentarza udało jej się zdać za pierwszym razem. Z tej i innych historii od moich znajomych mogę wysnuć bardziej pełną ocene całego ośrodka szkoleniowego, a mianowicie, jeśli trafi się na instruktora z powołania, który nie jest nerwowy to ocena może być nawet 6/5 gwiazdek, jednakże jeśli nie mamy tyle szczęścia czy też łatwo się denerwujemy to możemy się rozczarować i zniechęcić do nauki jazdy. Z opini mojej jak i moich znajomych najbardziej polecałbym Marka Widachę i Marcina Tatarę.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2021

Wiktor Sykut

Wiktor Sykut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Grzegorza Krupę, bardzo przyjemny instruktor który wytłumaczy Ci wszystko o czym nie jesteś świadomy. Kurs z tym Panem to przyjemność

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2021

Zuza Marzec

Zuza Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam naukę na prawo jazdy w OSK Stach. Właśnie jestem po egzaminie praktycznym, który bez problemu zdałam za pierwszym razem! Moim instruktorem był Robert Ferenc, który nie tylko przygotował mnie do egzaminu ale także do codziennej jazdy bez stresu. Same jazdy przebiegały w bardzo dobrej atmosferze, zawsze przychodziłam na nie z uśmiechem. Pan Robert dobrze mi wszystko tłumaczył jak i dawał pomocne rady. Bardzo polecam ten ośrodek i tego instruktora! :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 30.09.2021

Mirosława K ...a ip: 188.147.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna szkoła, bezstresowe jazdy i miła atmosfera. Polecam p. Roberta jako instruktora.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.09.2021

Justyna Gruca

Justyna Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora Piotra Żeglenia jak chodzi o kat. A. Bardzo cierpliwy, zwraca uwagę na najdrobniejsze błędy i pokazuje jak ich unikać. Jak coś nie wychodzi, pokazuje inny sposób aby się udało (co przy moim wzroście, 160cm, nie zawsze było łatwe ;). Wszystkie zadania na placu dokładnie omówione, tak żeby na egzaminie nic nie zaskoczyło. "Na mieście" objeżdżone trasy egzaminacyjne i miejsca pułapki, pokazał gdzie i na co zwracać szczególną uwagę. Gdyby nie stres, egzamin byłby zdany za pierwszym razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2021

Daniel Hoyo Kowalski

Daniel Hoyo Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor Jan Słowik

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2021

Kinga Mańczyk

Kinga Mańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły i zdecydowanie polecam! Cały kurs przebiegał w miłej atmosferze. Polecam jazdy z panią Renatą Szlachtą, która świetnie przygotowała mnie do egzaminu przez co zadałam już za pierwszym razem. Bardzo dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.09.2021

Kinia Orłowicz

Kinia Orłowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo bardzo polecam, wykłady teoretyczne były ciekawe, Pan Maciek to najlepszy instruktor na swiecie, jazdy z nim to czysta przyjemnosc, dzięki niemu za kierownicą czuję się dobrze i swobodnie <3

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.09.2021

Adrianna K ...l ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam szkołę a szczególnie jazdy z Panem Krzysztofem Kowalskim. Miła atmosfera, spokój i wytłumaczenie wszystkich popełnionych błędów. Wspaniały instruktor z powołania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2021

Zuzanna P ........ ip: 156.67.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam zarówno szkołę jak i instruktora Pana Piotra Żeglenia. Jazdy przebiegały w bardzo przyjemnej atmosferze, wszystko zostało wytłumaczone bardzo dokładnie i cierpliwie, dzięki czemu egzamin zdałam za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2021

Mateusz R ....k ip: 139.28.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam instruktorów Grzegorza Krupę i Piotra Żeglenia. Widać od razu, że są to pasjonaci motocykli, od każdego z nich można się wiele nauczyć. Niech najlepszą oceną będzie fakt, że egzamin na kat. A zdałem za pierwszym razem, chociaż przychodząc na kurs nie miałem żadnego doświadczenia w jeździe na motorze.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2021

Zofia P ........a ip: 37.47.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Stach. Bez żadnych przeszkód zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Cały kurs - zarówno cześć teoretyczna, jak i praktyczna - były prowadzone w miłej, lecz profesjonalnej atmosferze. Dodatkową zaletą jest duża ilość punktów, z których można rozpocząć jazdy. Gorąco polecam każdemu, kto chce szybko zdać egzamin i nauczyć się poprawnie oraz bezpiecznie jeździć.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.09.2021

Julia Sawska

Julia Sawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy świetna! Bardzo dobrze wspominam wykłady, no i oczywiście jazdy z panią Renatą Szlachtą :D. Trudno mi sobie wyobrazić, żebym jeździła z innym instruktorem, bo nie dość, że miałam super przygotowanie do egzaminu, to jeszcze jeździłam w super fajnej atmosferze ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2021

Aneta K .........k ip: 91.217.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę, a z instruktorów Pana Grzegorza Macałkę. Wszystkie jazdy odbywały się punktualnie, w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze. Wszystkie moje błędy, które pojawiały się w trakcie nauki były od razu wychwytywane i profesjonalnie tłumaczone, tak aby nie pojawiały się w przyszłości. Dzięki doskonałym naukom oraz przygotowaniu pod ośrodek, w którym zdawałam udało mi się zdać za pierwszym razem! Z całego serca polecam Pana Grzegorza, który od zera nauczył mnie prowadzić :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2021

Agnieszka M ....a ip: 83.4.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem zadowolona z tej szkoły w stu procentach - część teoretyczną przerabiałam online, więc mogłam uczyć się w dogodnych dla siebie terminach, a materiałów było mnóstwo. Ponadto, wszystko dokładnie zilustrowane oraz wyjaśnione. Jazdy również doskonałe. Pan Jan Słowik to najlepszy instruktor na świecie - rzeczowy, opanowany ale również skory do rozmowy i odpowiadania na wszelkie pytania. Jego wskazówki przydały mi się nie tylko podczas egzaminu, który zdałam za pierwszym razem, ale również wykorzystuje je każdego razu za kółkiem. Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2021

Agata Cati

Agata Cati
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Na maile, SMS, telefony, jest bardzo szybka odpowiedz; byłam trochę zagubiona w procesie PKK, szkoleń elektronicznych i co po czym następuje, szkoła udzielała wszelkich informacji na bieżąco. Jazdy z p. Andrzejem Chochołowskim - zawsze w terminie. O nieobecnościach (typu urlop) byłam informowana z wyprzedzeniem, jazda nigdy nie została odwołana przez instruktora. Instruktor miał sporo cierpliwości, wskazywał błędy i sukcesy (co jest równie ważne, sytuacje można było omówić, przejechać kolejne razy problematyczne miejsce. Jeździliśmy po terenie, na którym zdawane są egzaminy i omawialiśmy potencjalne pułapki i trudniejsze miejsca. Dokupilam godziny. Wskazywałam, co chciałabym poćwiczyć na danej jeździe i na tym się skupialiśmy. Jedyne, czego mi zabrakło, to nauczenia się większej samodzielności. Ale to akurat mój przypadek, nie musi dotyczyć każdego. Będę się uczyć jej na drogach. OSK Stach było mi polecane przez znajomą, nie zawiodłam się, będę polecać innym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2021

Jerzy W ....a ip: 185.233.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły a szczególne z instruktora pana Grzegorza, dał wiele wskazówek co i jak i perfekcyjnie przygotował do egzaminu dzięki temu wszytko zdałem za pierwszym razem z czego jestem mega zadowolony i bardzo dziękuje za naukę.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.09.2021

o .....a ip: 46.204.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Miałam okazje jeździć z Panem Robertem i Panem Pawłem podczas jazd doszkalających tuż przed egzaminem. Cenne wskazówki i dokładne wytłumaczenie błędów zaowocowały zdaniem egzaminu za pierwszym razem. Ponadto ponad programowe ćwiczenia, które okazują się być bardzo przydatne w życiu codziennym tak jak parkowanie tyłem pozwoliły mi zyskać większą pewność siebie podczas jazdy! Polecam każdemu

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.09.2021

Jakub B .......i ip: 37.47.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam szkołę, teoria jak i praktyka przeprowadzona ponad moje oczekiwania, szczególnie polecam jazdy z P. Grzegorzem Michalskim.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2021

Angelika Sswaroska

Angelika Sswaroska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym razem zaczynając kurs i jazdy totalnie od zera. Świetny instruktor, cierpliwy, kulturalny. Idealne przygotowanie do egzaminu. Polecam szkołę, szczególnie P. Macieja Krawca

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.09.2021

Mateusz Z ..... ip: 46.204.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście instruktorów (pani Renata to totalny szef) na egzaminy byłem bardzo dobrze przygotowany tylko 2 razy zjadł mnie stres a za 3 razem się udało bez problemów. Polecam zarówno kurs jak i jazdy doszkalające

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2021

Adrianna Jasińska

Adrianna Jasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę, a w szczególności instruktora Pana Marcina Tatarę! Plusy dla szkoły, że nauka teorii może odbywać się online.Fantastyczne rozwiązanie dla osób pracujących, które nie mogą stawiać się codziennie po południu na wykłady ;) Jazdy prowadzone w fantastycznej atmosferze, wesołej, ale również profesjonalnej.Nie ma mowy o stresie podczas nauki jazdy! Pan Marcin udziela mnóstwo wskazówek i dokładnie wszystko tłumaczy. Teoria za 1 razem na 100%, praktyka za drugim bez żadnego błędu! Za pierwszym zjadł stresik ;D Polecam i pozdrawiam, Adrianna J

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2021

Wiktoria K .......k ip: 80.49.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerzę mogę polecić każdemu tą szkołę! Zarówno zajęcia z teorii jak i jazdy przebiegały w bardzo przyjemnej atmosferze, bez stresu. Jazdy z Panem Janem Słowikiem to naprawdę przyjemność wszystko zostało wytłumaczone oraz przećwiczone tak aby zdać egzamin za pierwszym razem. Bardzo dobra dostępność terminów na jazdy oraz bardzo dobry kontakt z biurem w celu uzyskania potrzebnych informacji. Serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.09.2021

Gabriela Lech

Gabriela Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. W szczególności instruktora Grzegorza Michalskiego, który nauczył mnie wszystkiego, czego w poprzedniej szkole nie udało się mnie nauczyć. Profesjonalne podejście Pana Grzegorza sprawiło, że zdałam egzamin bezproblemowo i bez stresu. Miła atmosfera gwarantowana! :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2021

Agnieszka B ......t ip: 80.50.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze i serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Stach! Znalazłam tam niezwykle miłe przyjęcie od pierwszego telefonu i spotkania w biurze oraz od samego początku profesjonalne pokierowanie przez cały proces przygotowywania się do uzyskania prawa jazdy. Dla mnie osobiście wielkim atutem i udogodnieniem była możliwość wykładów w formie e-learning – to naprawdę pomocne narzędzie, dzięki któremu spokojnie i w dogodnym dla siebie czasie mogłam zgłębiać teorię. Zajęcia praktyczne miałam przyjemność odbywać u Pana Instruktora Pawła Dudka i muszę powiedzieć, że dzięki Jego nauczaniu niemożliwe stało się możliwym! Nie mając zupełnie żadnego doświadczenia w jeździe, czyli zaczynając naprawdę „od zera”, doświadczyłam wiele cierpliwości i wyrozumiałości, przy jednoczesnym jasnym i stanowczym stawianiu wymagań i wspieraniu w drodze do ich zrealizowania. Uczenie samodzielności i pewności za kierownicą były dla mnie bezcennymi rysami pracy z Panem Pawłem. Dodatkowo ułatwiała to przemiła atmosfera, życzliwość i profesjonalizm Instruktora. Otrzymałam też wiele cennych wskazówek co do samego egzaminu, wymagań egzaminatorów, spraw, umiejętności i sytuacji, na które należy zwrócić największą uwagę. Cenię sobie szczerość w mówieniu o błędach, które popełniałam podczas jazdy i jasne ich omawianie oraz konsekwentne dążenie do ich wyeliminowania. Dzięki temu mogłam pokonywać swoją niepewność i wypracowywać nowe umiejętności. Najlepszym dowodem na efektywność pracy Pana Pawła jest to, iż zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, choć wydawało mi się to niemożliwe! Stokrotne dzięki :) Polecam!!! Agnieszka Benewiat

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.08.2021

Paulina Kornaś

Paulina Kornaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po długiej przerwie od ostatniego podejścia do egzaminu, do którego przygotowywałam się w innej szkółce, w krótkim czasie zostałam bardzo dobrze przygotowana przez Panią Renatę Szlachtę do kolejnego podejścia oraz pozbyłam się strachu przed egzaminem praktycznym. Pani Renata skupiała się na manewrach wymagających poprawy, oraz na moich sugestiach, co było wielkim plusem. Jazdy przebiegały w przesympatycznej atmosferze, dostawałam też odpowiedź na każde zadawane pytanie, a było ich sporo ;-) Jazda przestała być straszna. Egzamin po trzech latach przerwy zaliczony za "pierwszym" razem. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.08.2021

Katia Policht

Katia Policht
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z pewnością najlepsza szkoła jazdy w Krakowie! Bardzo mi się spodobało podejście do klienta. Skorzystałam z usług instruktora Michała Gaździk i zdecydowanie dobrze trafiłam. Pan Michał jest bardzo uczciwą i cierpliwą osobą! Zawsze bardzo dostępnie wszystko tłumaczył. Dzięki niemu nauczyłam się jeździć od 0 i teraz nie mam leku przed prowadzeniem auta. Sprawdził się również jak dobry psycholog :) Egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym. Zdecydowanie będę polecała szkole STACH wszystkim dookoła !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.08.2021

Sandra G ...... ip: 5.172.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie tą szkole jazdy! Szczególnie Pana Marcina Tatara- profesjonalista. Dzieki Niemu szybko zdałam swój egzamin. Jazdy zawsze przebiegały w miłej atmosferze. Cenne wskazówki przekazane przez Pana Marcina będą przeze mnie wykorzystywane w przyszłości na drodze. Zajęcia teoretyczne także super. Zawsze z uśmiechem. Co najważniejsze nie była to tylko nudna teoria. Pan opowiada przykłady z własnego doświadczenia, przez co z większym zainteresowaniem przyswaja się wiedzę. Jak prawo jazdy to tylko tutaj. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak