OSK Stach (1133)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2022

Magdalena U ......c ip: 89.64.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę jazdy STACH, szybki i łatwy kontakt z biurem, zwłaszcza przy korzystaniu z e-learningu :) Instruktor Łukasz Ciba przekazał mi nie tylko wiedzę praktyczną oraz teoretyczną, dzięki której zdałam egzaminy w pierwszym terminie, ale również sporo cennych wskazówek dotyczących przyszłej bezpiecznej jazdy :) Dziękuję za ogrom cierpliwości i nie odpuszczanie, co np. umożliwiło mi przełamanie się do wykonywania różnych manewrów. Jazda po łuku była moją zmorą, ale z p. Łukaszem powoli, małymi kroczkami udało się osiągnąć sukces! Również elastyczne godziny jazd ułatwiły systematyczne uczestnictwo w kursie. Super atmosfera podczas jazd, super instruktor- polecam!!! Pozdrawiam cieplutko :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.05.2022

Piotr S ...k ip: 94.75.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko super :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2022

Magda Ulmaniec

Magda Ulmaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy STACH, szybki i łatwy kontakt z biurem, zwłaszcza przy e- leraningu :) Instruktor pan Łukasz Ciba przekazał mi nie tylko wiedzę praktyczną, teoretyczną dzięki której zdałam egzaminy w pierwszym terminie, ale również sporo cennych wskazówek dotyczących przyszłej bezpiecznej jazdy :) Dziękuję za ogrom cierpliwości i nie odpuszczanie, co np. umożliwiło przełamanie się do wykonywania różnych manewrów. Jazda po łuku była moją zmorą, ale z p. Łukaszem powoli, małymi kroczkami udało się osiągnąć sukces! Również elastyczne godziny jazd ułatwiły systematyczne uczestnictwo w kursie. Super atmosfera podczas jazd, super instruktor - polecam! Pozdrawiam cieplutko!!! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.05.2022

Katarzyna K .............. ip: 83.137.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najserdeczniej polecam Pana Michała Gazdzika. Pełen profesjonalizm bez zbędnych stresów ???? rzetelne lekcje w przyjemnej atmosferze ????udało się zdać egzamin nawet w innym mieście.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2022

Filip Kamyczura

Filip Kamyczura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę, oraz Pana instruktora Grzegorza Michalskiego, wszystko świetnie tłumaczy, pełen profesjonalizm, po odbytym kursie czułem się solidnie przygotowany do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2022

Asia Goc

Asia Goc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę OSK STACH, a w szczególności zajęcia praktyczne z Panem Maćkiem Krawcem, który świetnie przekazał mi wiedzę w miłej i przyjaznej atmosferze, z poczuciem humoru. Zawsze był pozytywnie nastawiony, wesoły i wierzył we mnie, pytał czy wszystko jest jasne, a gdy chciałam coś poćwiczyć - jechaliśmy i ćwiczyliśmy. Jeśli chodzi o umawianie się na lekcje, pomimo mojego napiętego grafiku bez problemu udawało nam się dopasować godziny. Przygotował mnie nie tylko do zdania egzaminu, lecz przede wszystkim, abym dobrze i bezpiecznie umiała jeździć w różnych warunkach i okolicznościach. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to najlepszy instruktor, na jakiego mogłam trafić i za każdym razem nie mogłam się doczekać kolejnej jazdy. Zajęcia teoretyczne robiłam w formie e-learningu, jest to wygodna opcja, można robić kiedy się ma czas, dostaje się dobre materiały i nie trzeba dojeżdżać. Oba egzaminy zdałam za pierwszym razem. Dziękuję i polecam serdecznie Pana Maćka :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.05.2022

Dominika Jaworska

Dominika Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, po 10 godzinach jazdy doszkalającyh udało się zdać egzamin od razu, gdzie w poprzedniej szkole po całym kursie nie czułam się przygotowana do jazdy w taki sposób jak tu. Polecam pana Pawła!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2022

Emilia Wąsil

Emilia Wąsil
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne wspominam bardzo dobrze. Przeprowadzane były w naprawdę ciekawy sposób i w miłej atmosferze, dzięki czemu szybko przyswajałam wiedzę. Jeżeli chodzi o zajęcia praktyczne -BARDZO polecam pana Marka Widachę. Świetnie tłumaczy i przygotowuje kursanta do egzaminu, dopracowując każdy najmniejszy szczegół. Zdałam za pierwszym razem obydwa egzaminy, także z uśmiechem mogę wszystkim polecić szkołę Stach :) Dziękuję!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.05.2022

Mateusz Zieliński

Mateusz Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Stach. Wykłady prowadzone z pełnym profesjonalizmem i w miłej atmosferze. Jeśli chodzi o część praktyczną szczególnie polecam Pana Grzegorza Macałkę, z którym miałem przyjemność jeździć. Najlepszy instruktor, spokojny, opanowany, cierpliwy, zawsze miły i uśmiechnięty, profesjonalnie podchodzący do nauki przyszłego kierowcy. Udziela cennych wskazówek podczas szkolenia, zawsze punktualny. Instruktor z powołania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.05.2022

Magdalena D .......y ip: 37.47.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam szkołę jazd STACH i cudownego Pana Marka Kępińskiego. Mimo początkowego stresu na pierwszych jazdach, wszystko poszło pomyślnie. Cieszyłam się zawsze, gdy przychodził następny dzień na jazdy. Pan Marek wykazał się wielkim zrozumieniem oraz świetnie mi wytłumaczył, nawet banalną rzecz. Dzięki niemu dużo się nauczyłam i jestem za to bardzo wdzięczna. Będę bardzo miło wspominać te kilkadziesiąt godzin jazd ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.05.2022

Moni Ka

Moni Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Swoją opinie kieruje w strone swojego instuktora...mianowicie Roberta Ferenca. Jestem właśnie po egzaminie praktycznym w MORD i coz moge powiedzieć .... udało sie i to za pierwszym razem. Chce podziękować Robertowi za bardzo dobre przygotowanie mnie do egzaminu. To on pokazal mi jak prawidlowo wykonywac manewry i jak poruszac sie poprawnie po ulicach. Jazdy z nim byly w super luznej atmosfrze. Pomimo pełnego skupienia na drodze zawsze udalo sie wspólnie pośmiać. Odpowiadal na kazde moze pytanie dotyczace zasad i bezpieczeństwa w ruchu drogowym. W dzien egzaminu staral sie zebym zachowala czysty umysl i nie stresowała sie. Takze raz jeszcze dziękuję. Polecam innym kursantom jazdy z Robertem...bedzie bezpiecznie,mądrze,bez stresu i smiesznie ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.05.2022

Daniel Thalaber

Daniel Thalaber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

I was driving with Krzysztof Kowalski, and it was a pleasant experience. I have a driving license but I didn't drive for ages. Krzysztof was great with easing me into driving again, first starting at low speeds in a residential neighborhood with speed limits, then navigating me onto busier roads. I would happily recommend him to any English speaker looking for lessons, especially for those without practical knowledge. It was a better driving experience than what I had when I originally learned to drive.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.05.2022

Andrzej P ...k ip: 91.206.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całą szczerością mogę polecić szkołę jazdy. Teorię odbyłem zdalnie ponieważ pracuję, taka forma wydawała mi się wygodna. Na szkoleniu praktycznym pełen profesionalizm, dowiedziałem się wiele na temat motocykli jak i samej jazdy. Powiem tak drugi raz wybrałem tę szkołę i się nie zawiodłem " wcześniej kat.B", dodam więcej jeżeli będę chciał uczyć się na kolejną kategorię ponownie wybiorę tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.05.2022

Jakub Baćmaga

Jakub Baćmaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę i instruktora pana Macieja Krawca. Wszystko wytłumaczone na spokojnie od zera i porządnie przećwiczone.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2022

Adrian Kozioł

Adrian Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozdrawiam Pana Maćka, dzięki któremu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem, świetne metody nauczania, bardzo elastyczne godziny jazd :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2022

Natalia B ...a ip: 185.116.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam. Bez problemowe dostosowanie godzin kursu z intruktorem, uczą przydatnych porad.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.04.2022

Karol Mieczynski

Karol Mieczynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę. Jazdy doszkalające prowadzone przez Pana Marka Kępińskiego pozwoliły mi zdać egzamin bez większych trudów de facto za pierwszym razem. Jest to właściwa osoba na właściwym miejscu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2022

Mariia Viunychenko

Mariia Viunychenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam serdecznie! Miałam szczęście trafić na szkołę jazdy STACH i najlepszego instruktora pana Roberta Ferenca. Pamiętam jak byłam zestresowana pierwszą jazdą. Jak wsiadałam do samochodu i trzęsły mi się ręce na kolejnych zajęciach. Ale dzięki spokojowi, cierpliwości, mądrości i dobremu poczuciu humoru pana Roberta udało się pokonać stres i jazda zrobiła się przyjemnością! Indywidualne podejście i przede wszystkim wiara we mnie pozwoliło osiągnąć cel:) Egzamin zaliczony i czekam na prawko) Serdecznie polecam pana Roberta! Wspaniały profesjonalny człowiek swojej sprawy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.04.2022

Filip S ...l ip: 83.30.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Absolutnie polecam szkołę jazdy Stach, a zwłaszcza naukę u Pana Piotra Żegleń. Do OSK Stach wybrałem się po ukończeniu kursu w innej szkole. Niestety, nie czułem się wówczas jeszcze na siłach i potrzebowałem dokupić zestaw jazd doszkalających. Była to zdecydowanie dobra decyzja. Pan Piotr to fantastyczny instruktor i naprawdę niesamowicie cierpliwy i ciepły człowiek - tak jak wcześniej czułem stres podczas jazdy i nie byłem pewien moich umiejętności, tak podczas szkoleń z Panem Piotrem w końcu poczułem się pewnie za kierownicą i szczerze polubiłem jazdę samochodem. Każda godzina przebiegała w miłej atmosferze, fajnej rozmowie, a każdą niepewność czy błąd można było na spokojnie przedyskutować, a potem trenować wybrane manewry do skutku. I tak, dzięki temu udało mi się zdać egzamin :) Jeszcze raz, szczerze polecam skorzystanie z oferty OSK Stach i naukę u Pana Piotra.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Nastya Zainchukovskaya

Nastya Zainchukovskaya
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy STACH. Jest to idealne miejsce dla tych, którzy chcą mieć prawko jak najszybciej. Jeździłam z Panem Robertem Ferencem. Było wszystko ekstra! Na zajęcia chodziłam z przyjemnością. Pan Robert jest świetnym fachowcem, dobrze tłumaczy skomplikowane rzeczy; na ogół świetnie się czułam za kierownicą. Zaliczyłam za pierwszym razem i po trzech miesiącach mam już prawko! Jestem bardzo zadowolona. Polecam z całego serca!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2022

Ola Lisik

Ola Lisik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Uczyłam się z panem Pawłem Dudkiem i zdałam za pierwszym razem. Pan Paweł uczy nie tylko do egzaminu ale tez przydatne rzeczy do jazdy po zdaniu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.04.2022

Sunil D ....k ip: 83.28.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkole jazdy a przede wszystkim pana Krzysztofa Kowalskiego - super instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.04.2022

Karola Wrzesińska

Karola Wrzesińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromnie polecam szkołę jazdy Stach oraz instruktora pana Marka Kępińskiego. Kontakt e-mailowy ze szkołą perfekcyjny i bardzo szybki. Do pana Marka przeszłam w połowie jazd od innego instruktora w tej samej szkole. Był to strzał w 10! Opanowany i pełen humoru oraz klasy instruktor sprzyjał skupieniu i nauce. Wszelkie moje błędy poprawialiśmy do skutku bez krzyku i niepotrzebnych nerwów. W postawie pana Marka cenię sobie również maksymalne skupienie się na nauce bez zbędnych rozmów na tematy niezwiązane z kursem (no chyba, że o pogodzie :) ). Kurs wspominam i będę wspominać z uśmiechem na twarzy. Miałam również kontakt z panem Markiem po ukończeniu kursu. Przez mój wrażliwy i nerwowy charakter egzamin zdałam za 4 razem. Na jazdach doszkalających pan Marek wspierał i tłumaczył, że poukładanie sobie w głowie pomoże, ponieważ jeździć samochodem już potrafię :) Ze swojej strony zachęcam każdego do skorzystania z usług OSK Stach oraz pana Marka Kępińskiego!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.04.2022

Ewa T ......k ip: 78.11.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK Stach to zdecydowanie najlepsza krakowska szkoła jazdy. Z całego serca polecam Pana Andrzeja Chochowskiego, który jest prawdziwym instruktorem z powołania. W ciągu pierwszych jazd doszkalających nauczył mnie więcej niż "moja szkoła" w ciągu całego kursu, a łuk, który wcześniej stanowił zagadkę oraz problem nie do rozwiązania Pan Andrzej wytłumaczył mi dosłownie w 5 minut i to tak skutecznie, że już zawsze wychodził. Atmosfera podczas jazd bardzo miła i całkowicie bezstresowa. Pan Andrzej wykazuje się wręcz anielską cierpliwością. Ze spokojem i wyrozumiałością tłumaczył mi moje błędy oraz oduczył wszystkich głupich nawyków ze starej szkoły. Od Pana Andrzeja otrzymałam bardzo wiele cennych wskazówek przydatnych zarówno na egzaminie jak również w trakcie samodzielnej, bezstresowej i pewnej jeździe.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2022

Mateusz S ......i ip: 185.45.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam instruktora Łukasza Cibo, egzamin państwowy zdany za pierwszym razem, kurs był prowadzony od zera, bez pomijania nawet "najbardziej oczywistych"elementów (co było dla mnie bardzo ważne, bo nie miałem wcześniej żadnego doświadczenia z prowadzeniem samochodu). Na egzamin czułem się bardzo dobrze przygotowany :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2022

Ilona p ......... ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam szkole jazdy OSK STACH, a przede wszystkim Pana Piotra Żegleń. Uczyłam się jazdy w różnych szkółkach, ale nigdy nie trafiłam na aż taki profesjonalizm. Wiedza ktora mi przekazał Pan Piotr jest naprawdę ogromna. Atmosfera podczas jazdy była bardzo przyjemna oraz bezstresowa. Pan Piotr przekonał mnie ze nie można się poddawać ze trzeba próbować do skutku, dzięki temu nabrałam wiekrzej pewności w siebie.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2022

Bartosz G .... ip: 31.0.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy STACH, a w szczególności Pana Maćka. Miła atmosfera podczas jazd, bardzo doświadczony instruktor. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2022

Zuzanna T ...r ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam szkołę jazdy STACH i instruktora Pana Marka Kępińskiego. Zdałam egzamin za 1 razem, mimo olbrzymiego stresu i drżących nóg. Po zakończonym egzaminie Pani egzaminator zapytała gdzie uczyłam się jeździć i kto był moim instruktorem. Powiedziała: "W całej swojej karierze zawodowej nie spotkałam się z tym, żeby komuś jazda przychodziła z taką łatwością. Jeździ Pani jak stary wyga. Pal licho, że jeździ Pani pięknie dynamicznie. Ale widać w tym jaką pracę włożył instruktor, proszę mu przekazać wyrazy gratulacji. Umie Pani w punkt włączać kierunkowskazy, ustawia Pani samochód idealnie w środku toru jazdy. A do tego widać, że wyczulono Panią, żeby mieć oczy dookoła głowy. Niech Pani nigdy nie zatraci tej umiejętności". Dlatego z całego serca dziękuję Panu Markowi, myślę, że jak się z nim porozmawia, to potwierdzi, że wcale nie byłam "urodzonym kierowcą". Ale nieustannie zwracał mi uwagę, co robię źle i w końcu zapamiętałam. Polecam Pana Marka. Każdego nauczy. Każdego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.04.2022

w ...... ip: 89.64.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam zajęcia praktyczne z panem Markiem Kępińskim. To instruktor wyróżniający się wyjątkową cierpliwością i spokojem. Jest świetnym nauczycielem - nigdy się nie zniechęca, wszystkie problemy i zagadnienia wyjaśnia i tłumaczy do skutku. Zaangażowany, wspierający, empatyczny, bardzo serdeczny i życzliwy. Anioł Stróż na każdej drodze. Dzięki niemu zostałam kierowcą, a jazda samochodem sprawia mi dużą przyjemność i satysfakcję. Dziękuję, Dziękuję, Dziękuję!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2022

Romanowska B ...a ip: 37.47.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy STACH, a zwłaszcza Pana Maćka oraz Pana Janka. Profesjonalne podejście, zawsze miła i bezstresowa atmosfera. W każdym momencie panowie instruktorzy cierpliwe rozwiewali moje wątpliwości, zawsze spokojnie odpowiadali na każde pytania. Szkoła jazdy STACH zatrudnia ludzi z pasja, dla których każda godzina jazd nie jest tylko pracą, a czasem, podczas którego mogą wzbogacać ludzi o nowe doświadczenia. Polecam to miejsce każdemu, kto najzwyczajniej w świecie chce nauczyć się jeździć, a na egzamin przyjść pewien swoich umiejętności.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak