OSK Stach (1153)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Bartek Barański

Bartek Barański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Stach !!! Świetna atmosfera, dobre samochody, profesjonalne podejście, doskonałe przygotowanie Instruktorów, zarówno w trakcie kursu teoretycznego, jak i praktycznego. Zdałem egzamin przy pierwszym podejściu dzięki fantastycznemu Instruktorowi. Pan Andrzej Chochowski, świetne przygotowanie merytoryczne, kultura osobista, opanowanie, bardzo ciekawy i sympatyczny człowiek. Serdecznie dziękuję !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2022

Aleksandra C ........ ip: 5.184.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy OSK STACH, a w szczególności polecam pana Grzegorza Góreckiego. Podczas jazdy panuje miła i spokojna atmosfera. Bardzo profesjonalne podejście, a także organizacja, która jest na najwyższym poziomie. Wykłady prowadzone przez pana Roberta są bardzo ciekawe i przydatne w późniejszej jeździe. Jeszcze raz serdecznie polecam każdemu! 10/10

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2022

Karol Kostecki

Karol Kostecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK STACH, a w szczególności instruktora Roberta Ferenca. Zdałem bez problemów za pierwszym razem. Na pochwałę zasługuje szczególna cierpliwość i zaangażowanie pana Roberta. Polecam także kurs teorii w formie e-learningu, zwłaszcza tym, co nie mieszkają w Krakowie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2022

Paulina B ... ip: 91.123.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Organizacja była w całkowitym porządku, żadnych opłat dodatkowych. Serdeczne dzięki dla Pawła Lubacha - instruktor super. Dużo daje porad do egzaminu a także do jazdy na co dzień, humor też dopisywał :). Dostęp do testów online super sprawa. Jestem naprawdę zadowolona.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2022

Kamil Kamionka

Kamil Kamionka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkołę nauki jazdy. Szkoliłem się na kategorię A. Zdane za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2022

Khomenko T ...... ip: 46.204.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z pewnością polecam szkołę STACH, oraz instruktora Pana Roberta Ferenca. Jazdy odbyły się w bardzo miłej atmosferze. Pan cierpliwy i uprzejmy , ma poczucie humoru :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.09.2022

Agnieszka Burek

Agnieszka Burek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam na automacie z Panem Robertem, trzeba przyznać Pan Robert ma cierpliwość:) Miła atmosfera, zawsze punktualnie zaczęte lekcję, Pan Robert tak wybiera trasy by jeździć a nie stać w korku! Polecam 5/5

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.08.2022

Ania Pałasz

Ania Pałasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy, a przede wszystkim mojego instruktora Pana Sławka Dywańskiego - człowiek złoto, cierpliwy, uśmiechnięty - to właśnie On pomógł mi uwierzyć w siebie i przełamać strach.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2022

Gloria Z .......a ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z calego serduszka polecam ta szkole jazdy, Pan Stanislaw swietnie prowadzi zajecia teoretyczne. Instruktor z ktorym jezdzilam, Pan Maciej Krawiec to najlepszy instruktor na jakiego moglam trafic. Jezdzilismy z dobrym nastawieniem i w milej atmosferze, bez stresu, z mnostwem poczucia humoru. Oba egzaminy zdalam za 1 razem :))))

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.07.2022

Alicja Paciorek

Alicja Paciorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Stach. Jeździłam z Panem Łukaszem Cibą, Pan Łukasz jest bardzo cierpliwym i uprzejmym instruktorem. Poświęcił mi dużo uwagi, angażował się w przygotowanie mnie do samodzielnej jazdy i służył pomocą. Jeszcze raz polecam całe szkolenie OSK Stach i Pana Łukasza.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2022

Michał N ..........a ip: 87.239.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła. Instruktorzy są bardzo mili i bezstresowi, dobrze przygotowują lekcje pod egzamin, tak że łatwo zdać za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.07.2022

Patryk Grzesik

Patryk Grzesik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Stach. Świetny sposób nauki teorii w przyjemnej atmosferze, a po jazdach z Łukaszem Ciba na pewno będzie czuć się pewnie na drodze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 20.07.2022

Yelyzaveta R .......a ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę Stach, w szczególności Pana instruktora Marka Kępińskiego. Przed kursem bardzo się bałam jeździć, ale dzięki profesjonalizmowi Pana Marka czułam się coraz bardziej pewna siebie. Podczas jazd zawsze przyjemna i miła atmosfera, Pan instruktor jest bardzo cierpliwy, wszystko świetnie tłumaczy bez stresu i nerwów, pomaga zrozumieć o co chodzi w jeżdżeniu:) Nigdy nie miałam problemu, żeby umówić się na termin najbardziej dogodny dla mnie. Byłam zadowolona również z kursu teoretycznego. Codziennie poruszany jest inny temat i wszystkie tematy powtarzają się cyklicznie, dlatego w razie nieobecności można łatwo nadrobić dany temat w kolejnym cyklu:) Jeszcze raz serdecznie polecam:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2022

Bartosz P ....k ip: 91.217.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK i Grzegorza Krupe. Kat A2 zdana za pierwszym.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.07.2022

Karla Korabik

Karla Korabik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Stach oraz instruktora p. Roberta Ferenca. Bardzo cierpliwy nauczyciel z super podejściem :) lekcje przebiegały w bardzo miłej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.07.2022

Konstancja Dańko

Konstancja Dańko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor-Pan Robert Ferenc, bardzo dobre przygotowanie do jazdy i przyjazne prowadzenie lekcji. Teoria internetowa-przydatna opcja, dużo informacji w jednym miejscu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.07.2022

i ..r ip: 89.64.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy STACH a w szczególności instruktora Roberta Ferenc.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2022

Damian Kałuski

Damian Kałuski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Stach. W szczególności chciałem polecić wszystkim Pana Łukasza Cibę. Wszystkie jazdy i ogólnie cały proces szkolenia przebiegł w bardzo przyjemnej i miłej atmosferze. Pełna elastyczność co do godzin, nigdy nie było problemu z dopasowaniem terminu do moich potrzeb. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2022

Alina M ........... ip: 5.173.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, super instruktorzy! Polecam bardzo.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2022

Arek M ..........k ip: 5.173.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam żarówno szkołę, jak i instruktora Roberta Ferenca, który świetnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Dzięki Panu Robertowi i jego cierpliwości i cennym radom udało mi się zdać za pierwszym razem. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie wspólne jazdy, które zawsze przebiegały w świetnej atmosferze! Dziękuję również Panu Marcinowi, z którym miałem okazję odbyć ostatnie jazdy doszkalające tuż przed egzaminem (w szkole panuje duża elastyczność co do wyboru terminu jazd, zawsze znajdą dla Was jakiś dogodny termin nawet z innnym instruktorem jeśli Wasz akurat nie jest dostępny!) i który również zwrócił moją uwagę na wiele ważnych aspektów dotyczących egzaminu praktycznego. Bardzo wygodne kursy e-learningowe, zaledwie jedna wizyta w biurze, materiały naukowe, kilka różnych dostępnych do wyboru miejsc rozpoczęcia jazd i jasne zasady to największe zalety tego ośrodka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2022

Patrycja Kocaj

Patrycja Kocaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, bardzo mili i konkretni instruktorzy , naucza wszystkiego od podstaw w miłej atmosferze(zwłaszcza najlepszy instruktor na kat. B - P.Jan Słowik). Dwa prawa jazdy (A1, B) i super przygotowanie do nich. Serdecznie polecam, z czystym sumieniem. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.06.2022

Ryszard F ....n ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę jazdy OSK Stach a zwłaszcza instruktora Robert Ferenc. Świetne podejście do kursantów, Pan Robert pracuje z pełnym zaangażowaniem w miłej atmosferze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2022

Mikołaj Z .........i ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mogę polecić jazdy z Panem Grzegorzem Michalskim - zawsze w miłej atmosferze, nie stresowałem się popełnianymi przeze mnie błędami, które Pan Grzegorz zawsze w spokojny i klarowny sposób tłumaczył i pomagał w ich zapobieganiu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.06.2022

Roksana Bugaj

Roksana Bugaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK STACH, a zwłaszcza Pana instruktora Roberta Ferenca. Wszystkie jazdy i ogólnie cały proces szkolenia przebiegł bardzo przyjemnej i w miłej atmosferze. Pan Robert jest wyrozumiały i cierpliwy, a całą wiedzę przygotowującą do egzaminu na prawo jazdy przekazuje bardzo staranne tak, że kursant jest świetnie przygotowany na właśnie ten egzamin. Super wspominam czas szkolenia i jazd. Bardzo bardzo polecam wszystkim, którzy chcą się w bezstresowy i miły sposób nauczyć jeździć samochodem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.06.2022

Łukasz Kasprzycki

Łukasz Kasprzycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy STACH w szczególności Pana Marka Kępińskiego z którym odbywałem jazdy doszkalające przed egzaminem na prawo jazdy. Pan Marek to wyjątkowo cierpliwy, uprzejmy i metodyczny instruktor który ma bardzo indywidualne podejście do kursanta. Mogę z czystym sumieniem polecić go każdemu kursantowi kto przygotowuje się do egzaminu prawa jazdy

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2022

Mateusz Janecki

Mateusz Janecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora Michała Gaździka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.06.2022

Gabriela Porębska

Gabriela Porębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu! Instruktor - pan Maciek Krawiec, ma świetne podejście, pełne cierpliwości do wystraszonego na początku kursanta, ale też humoru, który sprawiał, że stres znikał a jazdy stawały się przyjemnością. Pan Maciek pracuje z pasją i ogromnym zaangażowaniem. Jeżeli chodzi o kontakt z biurem w sprawie formalności to był bardzo sprawny i przyjemny. Wykłady online są przejrzyste i wygodne, a obowiązkowe szkolenie z pierwszej pomocy przeprowadzone w miłej atmosferze :) Bardzo polecam szkołę jazdy STACH

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2022

Maciej Kostecki

Maciej Kostecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę STACH. W szczególności chciałem polecić wszystkim Pana Roberta Ferenca. Przychodząc na pierwszą jazdę podczas kursu nie miałem najmniejszego pojęcia o jeździe samochodem, a dziś zdałem egzamin za pierwszym razem bez najmniejszych problemów. Wiedza, cierpliwość i zaangażowanie Pana Roberta była na wagę złota. Jeszcze raz z tego miejsca dziękuję i polecam każdemu, kto chce w przyjemniej atmosferze nauczyć się jeździć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.06.2022

Sylwia Jarosz

Sylwia Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Pawła Lubacha. Świetne podejście do nauki jazdy, metody, które bardzo do mnie trafiły, super kontakt, wesoła, swobodna atmosfera. Pomimo kilku potknięć do każdego egzaminu podchodziłam bezstresowo i super przygotowana. Bardzo dziękuje :) 10/10

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2022

Katarzyna Kosowska

Katarzyna Kosowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam całym sercem! Moim instruktorem był pan Robert Ferenc i lepiej nie mogłam trafić. Pełne zrozumienia podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera w trakcie jazd. Indywidualne podejście do nauki. Zero stresu, pełne zrozumienie. Na początku kursu przedstawione jasne zasady, dzięki czemu wszystko przebiegało bardzo sprawnie. Pełna elastyczność co do godzin, nigdy nie było problemu z dopasowaniem terminu do moich potrzeb. Bardzo dziękuję panu Robertowi za ten czas! Dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym (!!!!) razem bez żadnego stresu. Czułam się super przygotowana. Polecam, szczególnie tego instruktora, naprawdę warto!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak