OSK PLUTA (1667)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.08.2022

Maksymilian Opałka

Maksymilian Opałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Paweł bardzo pomocny i cierpliwy. Fajnie się jeździło egzamin wewnętrzny bardzo prosty polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.08.2022

Piotrek Wałach

Piotrek Wałach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktora zarówno na wykładach jak i na jazdach z kursantami. Każde niezbędne materiały do nauki otrzymałem dosłownie kilka dni od rozpoczęcia kursu. Bardzo spokojne, ale z masą energii osoby prowadzą tą szkołę - spokojne wobec osób uczących się. Cały kurs odbył się bez problemowo! Jeszcze dodam, że bezproblemowa i z szybkimi odpowiedziami recepcja!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.07.2022

Maja Kryczało

Maja Kryczało
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super wyjaśnione! Zero jakichkolwiek problemów. Pan Paweł bardzo pomocny i cierpliwy. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.06.2022

Patryk Gabor

Patryk Gabor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

PRZYJEMNE WYKŁADY, PROFESJONANE PODEJŚCIE DO TEMATU :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2022

Bartosz Worwąg

Bartosz Worwąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, mili instruktorzy z którymi jazda to sama przyjemność. Szkoła godna polecenia dla każdego kto zaczyna swoją przygodę z prawem jazdy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.06.2022

Julia Nowak

Julia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady bardzo mi się podobały, były prowadzone w jasny, zrozumiały sposób, można było z nich dużo wynieś, jazdy z Panem Arturem również bardzo polecam, dobrze wszystko tłumaczy

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2022

Kamil Dudek

Kamil Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozytywnie oceniam kurs, czuję się dobrze przygotowany do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.05.2022

Aneta Szczepka

Aneta Szczepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Bardzo fanie się jeździło i bez stresu :). Pan Darek wszystko tłumaczy w bardzo przystępny sposób. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.05.2022

Julia Kamińska

Julia Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobre przygotowanie szkoły i podejście do kursantów, mega polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.05.2022

Paulina Soboniak

Paulina Soboniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy i pana Pawła. Bardzo sympatyczny i dokładny.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.05.2022

Kacper Szczerba

Kacper Szczerba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre zorganizowanie, przyjemne lekcje teorii oraz jazdy. Instruktor nie wywołuje żadnej presji.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.03.2022

Laura Wychowaniec

Laura Wychowaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, miła atmosfera i instruktorzy. Zdecydowanie polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.02.2022

Martyna Małolepsza

Martyna Małolepsza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Miła atmosfera i super instruktor.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2022

Julia Cieślak

Julia Cieślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy super podchodzą do kursantów ,przygotowanie jest na bardzo wysokim poziomie ,a atmosfera jest bardzo przyjemna i nie ma stresu przed wykładami i jazdami

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.12.2021

Karolina Czyż

Karolina Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

ŚWIETNE PRZYGOTOWANIE DO EGZAMINU, W SUPER ATMOSFERZE

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.12.2021

Zuzanna Zuzanna

Zuzanna Zuzanna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

BARDZO POLECAM KURS W PLUTA. WYKWALIFIKOWANA KADRA, PROFESJONALNE PODEJŚCIE I DO TEGO BARDZO POZYTYWNI LUDZIE. POLECAM PAWŁA JAKO INSTRUKTORA!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.12.2021

Dominika Cimała

Dominika Cimała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę. Instruktor był bardzo miły a jednocześnie dokładny i porządny. Teoria na prawo jazdy została przekazana jasno i wyraźnie na spotkaniach stacjonarnych w siedzibie szkoły.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.12.2021

Paula Polańska

Paula Polańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę, bardzo cierpliwy instruktor, bardzo miło i przyjemnie tłumaczy, i z pewnością każdego nauczy jeździć.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.12.2021

Kinga Wolniewicz

Kinga Wolniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przygotowanie zarówno do teorii jak i praktyki fenomenalne. Przyjemna atmosfera i treściwa wiedza. Serdecznie polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.11.2021

Paula W W ip: 85.202.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przydatne i przystępnie prezentowane zajęcia teoretyczne z p. Andrzejem, wiele rzeczy zostaje w głowie. Praktyka dla laika z Pawłem bezstresowa i z humorem. Gorąco polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2021

Ania Gąsiorek

Ania Gąsiorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

WYKŁADY BARDZO UŁATWIŁY ZDANIE TEORII DO PRAWA JAZDY, PAN PAWEŁ DUŻO MNIE NAUCZYŁ, PRZYJEMNIE SIĘ CHODZIŁO NA JAZDY :D

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.11.2021

Julia Gajzner

Julia Gajzner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę bardzo polecam ,a jeżeli chodzi o jazdy to tylko z Panem Dariuszem. Wszystko tłumaczy jasno i zrozumiale. Jeśli się zdecydujecie to nie pożałujecie.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.11.2021

Natalia Szkop

Natalia Szkop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora pana Pawła bardzo fajnie się z nim jeździ bez żadnego stresu umie wytłumaczyć wszystko krok po kroku jest bardzo miły i przyjemnie odpowiada na zadane mu po raz 10 pytanie

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.11.2021

Julia Lach

Julia Lach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim szkołę jazy PLUTA! Jazdy odbywały się bezstresowo w przyjemnej, luźnej atmosferze, otrzymywałam również cenne wskazówki podczas jazdy. Mogłam liczyć na wsparcie instruktora w każdej sytuacji. Polecam raz jeszcze! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.10.2021

Julia Jakubowska

Julia Jakubowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady były przeprowadzone bardzo profesjonalnie, w sposób ciekawy. Jazdy w OSK Pluta to zarówno świetne przygotowanie do egzaminu państwowego, jak i przyjemność.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2021

Julia Klimek

Julia Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Paweł to złoty człowiek! Atmosfera na jazdach świetna, zero stresu. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2021

Eryk Lewandowski

Eryk Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miłe nastawienie wobec kursantów, polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2021

Kamil Gocyła

Kamil Gocyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

robiłem prawko na A1 bardzo fajna atmosfera bardzo fajni nauczyciele , pozdrawiam mojego instruktora Łukasza

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.09.2021

Ania Polak

Ania Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona zarówno z kursu teoretycznego jak i nauki jazdy. Bardzo fajne, indywidualne podejście. Na pewno polecę znajomym!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.09.2021

Nicole Redlińska

Nicole Redlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę Pluta a w szczególności pana instruktora Andrzeja! Cierpiwy człowiek oraz wiele mnie nauczył przez te wszystkie godziny wspólnej nauki jazdy.

Plusy

brak

Minusy

brak