OSK PLUTA (1460)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.10.2019

Bezimienny Pan

Bezimienny Pan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkółkę bardzo dobre podejście do ucznia od instruktora :)))

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2019

Arkadiusz Lelit

Arkadiusz Lelit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM OSK PLUTA! SWIETNA ATMOSFERA, PAN ANDRZEJ.P. CZLOWIEK, WSZYSTKO WYTLUMACZY I POMOZE. POLECAM. NA PRAWDE WARTO :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.09.2019

Kamila Dąbrot

Kamila Dąbrot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszłam z polecenia, nie żałuję. Wykłady super zorganizowane. Polecam Pana Artura. Bardzo poleca!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.09.2019

Zuzia Cedrowicz

Zuzia Cedrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady bardzo pomocne, polecam chodzić, a nie pożałujecie! Na jazdy polecam pana Artura, dobra atmosfera i wszystko jasno tłumaczone

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.09.2019

Michał Nowak

Michał Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, najlepsza szkoła! Polecam wszystkim

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.09.2019

Paulina Juszczyk

Paulina Juszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, najlepsza szkoła! Polecam wszystkim

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Grzel Ka

Grzel Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajnie prowadzone wykłady. Instruktorzy pozytywnie nastawieni i wyrozumiali.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Adam Matusek

Adam Matusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Polecam Wszystko na wysokim poziomie

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Magda Laskowska

Magda Laskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGE POLECIĆ TĘ SZKOŁĘ :) SZYBKO SPRAWNIE POSZŁO I ZDANE ZA 1 RAZEM :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Małgorzata Borówka

Małgorzata Borówka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, świetnie podejście instruktora, wszystko wytłumaczone ze spokojem i cierpliwością. Polecam wszystkim!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2019

Marysia Grabska

Marysia Grabska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

BARDZO POLECAM, SUPER INSTRUKTOR, TEORIA MIŁO PROWADZONA I SZYBKO

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2019

Jakub Zygoń

Jakub Zygoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do niczego nie mogę się przyczepić, miałem przyjemność jeździć z trzema instruktorami i nie mogę powiedzieć złego słowa, polecam serdecznie :D

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2019

Sara Doroszewska

Sara Doroszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy OKS Pluta! Zarówno wykłady teoretyczne jak i jazdy prowadzone są w miłej atmosferze przez profesjonalistów, którzy życzliwie korygują błędy i uczą poprawnej techniki jazdy. To był zdecydowanie dobry wybór i czas, który będę mile wspominać! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Dominik Pluta

Dominik Pluta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady byly bardzo fajne, dużo sie dowiedziałem, instruktor bardzo miły i spokojny, pozdrawiam pana Artura, miła obsługa w biurze, jestem bardzo zadowolony z przebiegu kursu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Dawid Janeczek

Dawid Janeczek
Opinia niezweryfikowna

POLECAM SZKOŁĘ JAZDY PLUTA, W PEŁNI STARAJĄ SIĘ DOPASOWAĆ DO KURSANTA!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Aniela Nitkowska

Aniela Nitkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bylo super polecam Łukasza i Pawła !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.09.2019

Ola Trzcińska

Ola Trzcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM OSK PLUTA! SWIETNA ATMOSFERA, PAN ANDRZEJ PRZEMILY CZLOWIEK, WSZYSTKO WYTLUMACZY I POMOZE. POLECAM. NA PRAWDE WARTO

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.09.2019

Jakub Bożek

Jakub Bożek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Pluta i jazdy z panem Darkiem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.09.2019

Hania Orłowska

Hania Orłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajnie prowadzone wykłady, wykładowca jasno tłumaczy. Jazda z instruktor Artur dobrze tłumaczy i prowadzi zajęcia w miłej atmosferze.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.09.2019

Klaudia Kotlewska

Klaudia Kotlewska
Opinia niezweryfikowna

Świetny wykładowca, wszystko doskonale tłumaczy. Instruktor Artur bardzo sympatyczny, bezstresowa atmosfera, dobrze tłumaczy

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.09.2019

Victoria Kozik

Victoria Kozik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

BARDZO MIŁY INSTRUKTOR ARTUR, WSZYSTKO WYTŁUMACZY, TEORIA BARDZO DOBRZE PRZEPROWADZONA W SPRAWNYM, SZYBKIM TEMPIE :) POLECAM

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2019

Ewa Binek

Ewa Binek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Łukasza! jest najlepszym instruktorem ! Od pierwszej lekcji wiedziałam ,że Łukasz kocha motory i lubi swoją pracę..Bardzo fajny facet!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.09.2019

Dominika Dragańska

Dominika Dragańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę oceniam bardzo pozytywnie. Bardzo miła atmosfera i super instruktor. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.09.2019

Przemek Świderski

Przemek Świderski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę zadowolony jestem z przebiegu kursu. Instruktorzy posiadają ogromną wiedzę oraz spore umiejętności prowadzenia pojazdu. Do tego cały kurs odbył się w bezstresowej atmosferze i nawet przy większych moich pomyłkach nie odczuwałem negatywnych emocji ze strony instruktora. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.09.2019

Gabriela Kędzia

Gabriela Kędzia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zostałam przygotowana do egzaminu w 100%, super atmosfera, a pana instruktora nie mogłam wymarzyć sobie lepszego :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.08.2019

Dawid Skwarczyński

Dawid Skwarczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

MOIM ZDANIE NAUKI W TEJ SZKOLE SA BARDZO DOBRE POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2019

Justyna Rorat

Justyna Rorat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny wykładowca Andrzej, świetnie opowiada o przepisach, jasno i zrozumiale. A jeśli chodzi o jazdy, to niezastąpieni są Paweł i Artur. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.08.2019

Alina Dzhura

Alina Dzhura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK PLUTA najlepsza szkoła!!! Profesjonalne podejście do każdego kursanta, bardzo miła i przyjemna atmosfera! Instruktor PAWEŁ jest najlepszym,dziękuję bardzo za wszystko!!! Wszystko super polecam jak najbardziej!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.08.2019

Ola Kłek

Ola Kłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, wszystko bardzo dobrze wyjaśnione, instruktor przyjazny, cierpliwy i pomocny :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.08.2019

Julia Cedrowicz

Julia Cedrowicz
Opinia niezweryfikowna

Świetnie poprowadzona teoria. Mili, bardzo dobrze wykwalifikowani instruktorzy, a co najważniejsze z anielską cierpliwością! Szczególnie pozdrawiam Pana Pawła! Bardzo polecam!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak