OSK PLUTA (1642)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2021

Eryk Lewandowski

Eryk Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miłe nastawienie wobec kursantów, polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2021

Kamil Gocyła

Kamil Gocyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

robiłem prawko na A1 bardzo fajna atmosfera bardzo fajni nauczyciele , pozdrawiam mojego instruktora Łukasza

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.09.2021

Ania Polak

Ania Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona zarówno z kursu teoretycznego jak i nauki jazdy. Bardzo fajne, indywidualne podejście. Na pewno polecę znajomym!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.09.2021

Nicole Redlińska

Nicole Redlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę Pluta a w szczególności pana instruktora Andrzeja! Cierpiwy człowiek oraz wiele mnie nauczył przez te wszystkie godziny wspólnej nauki jazdy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2021

Ala Pancer

Ala Pancer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie atmosfera super, wszystko przebieglo bardzo sprawnie, co do instuktora, jazda z Panem Arturem to czysta przyjemność

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2021

Agata Kożuch

Agata Kożuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka teorii i jazdy bardzo przyjemna. Instrukorzy mili i cierpliwi. Bardzo polecam tę szkołę jazdy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.07.2021

Milena Baran

Milena Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera na jazdach jak i na całym kusie bardzo przyjemna i luźna, bardzo profesjonalne podejście. Instruktor tłumaczył wszystko bardzo wyraźnie i zrozumiale, przez co nie miałam większych problemów.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2021

Weronika Polaczek

Weronika Polaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.06.2021

Paweł Pakuła

Paweł Pakuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przebieg kursu teorytecznego jak i praktycznego wypadł bardzo dobrze. Nie spodziewałem się tak dobrze wytłumaczonych zasad ruchu drogowego. Wszystko zostało przerobione od deski do deski. Jazdy praktyczne to czysta przyjemność, po których nikt nie ma prawa do czegoś się przyczepić. Serdecznie polecam!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.06.2021

Kuba Gołuchowski

Kuba Gołuchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miło i przyjemnie miło Pani Agnieszka najmilsza kobieta na świecie instruktor Pan Darek bardzo miły dobrze uczy. Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie Polecam gorąco

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2021

Natalia Kaczmarczyk

Natalia Kaczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK GODNE POLECENIA, CAŁY KURS PRZEBIEGA SPRAWNIE I W MIŁEJ ATMOSFERZE INSTRUKTORZY WYKONUJĄ SWOJĄ PRACE Z DOSKONAŁYM PODEJSCIEM!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.05.2021

Dawid Celeban

Dawid Celeban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko, sprawnie, bez problemów. Instruktorzy bardzo mili i dobrze uczą. Pozdrawiam Pana Artura : )

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.05.2021

Paweł Zatorski

Paweł Zatorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Czas weryfikacji przede mną, ale to co dostałem od szkoły i jej profesjonalnych pracowników musi się przełożyć na efekty. Wszysko konkretnie i sumiennie wytłumaczone. Darek driver "praktycznie" wprowadził mnie na ulice pokazując wszystkie kwestie w ruchu drogowym. Na prawdę OSK "pełną gębą" Polecam niezdecydowanym!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.05.2021

Natalia Wypych

Natalia Wypych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

TEORIA BARDZO PRZYJEMNA, INSTRUKTOR MÓWI CIEKAWIE I ŁATWO ZAPAMIĘTAĆ. NA JAZDACH MOŻNA POROZMAWIAĆ Z INTRUKTOREM ALE WSZYSCY BARDZO DOBRZE I PORZĄDNIE UCZĄ

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.04.2021

Sara Czepułkowska

Sara Czepułkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do lepszej szkoły trafić nie mogłam! Instruktor Paweł najlepszy pod słońcem! Bardzo polecam! Zero stresu, dużo cierpliwości. Jak ktoś chce robić prawko to tyko u PLUTY.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2021

Weronika Jasińska

Weronika Jasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER SZKOŁA!!! WSPANIAŁA ATMOSFERA , BARDZO MIŁA PANI AGNIESZKA W BIURZE, A NA JAZDACH NIEZASTĄPIONY I CIERPLIWY PAN ARTUR. POLECAM Z CAŁEGO SERCA!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2021

Patryk Olejniczak

Patryk Olejniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła ma super podejście do kursanta, wszystko zrozumiale i konkretnie. Instruktor super wszystko super wszystko tłumaczy, bardzo wyrozumiały i miły.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2021

Patrycja Niegowska

Patrycja Niegowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkołą, profesjonalne podejście. Super instruktor Łukasz

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2021

Oliwia Marynowska

Oliwia Marynowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Jazdy z Łukaszem cudowne myślę że każdego nauczy jeździć :))

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.03.2021

Mateusz Starczewski

Mateusz Starczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, profesjonalne podejście do ucznia, wiedza przekazana w sposób zrozumiały, żadnych ukrytych kruczków. Instruktor Pan Andrzej bardzo miły, cierpliwy i wyrozumiały człowiek. Serdecznie polecam naukę w OSK PLUTA.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.03.2021

Klaudia Odulińska

Klaudia Odulińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm przekazywania wiedzy na zajęciach teoretycznych, Pan Andrzej świetny instruktor z niesamowitą cierpliwością i podejściem do ucznia. Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.03.2021

Julia Płatek

Julia Płatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

MEGA FAJNA ATMOSFERA I WSPANIALI LUDZIE, NAUKA JAZDY Z NIMI TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ. SERDECZNIE POLECAM

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2021

Patrycja Damian

Patrycja Damian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA NAUKA JAZDY JAKA ZNALAZŁAM POLECAM W 1000%

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2021

Izabela Norberczyk

Izabela Norberczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Łukasz to najlepszy instruktor. Bardzo dobrze i spokojnie uczy jazdy. Serdecznie polecam!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2021

Wiktoria Czyżewska

Wiktoria Czyżewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mila i przyjazna szkoła jazdy polecam, szybka i łatwa nauka jazdy z panem Arturem instruktorem

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2021

Wiktoria Głowacka

Wiktoria Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% Instruktor Paweł oczywiście niezastąpiony Kursy super i świetna atmosfera :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2021

Sandra Trippner

Sandra Trippner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor z najlepszych! Potrafi przekazać posiadaną wiedzę, jego podejście do kursanta nie sprawia problemu podczas nauki jazdy. Miły, cierpliwy ale także wymagający. Na każde pytanie potrafił odpowiedzieć przekazując wyczerpujące informacje. Polecam w 100%!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2021

Krzysztof Wypych

Krzysztof Wypych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Artur super instruktor wszystko dokładnie wytłumaczy i doradzi.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2021

Bartek Bielecki

Bartek Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam szkołę za bardzo pozytywną, kursanci są dobrze traktowani, a instruktorzy są mili, wyrozumiali a także dobrze uczą, zwłaszcza pan Paweł.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2021

Aleksandra Zasuń

Aleksandra Zasuń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy przygotowujące z P. Darkiem były bardzo przyjemne, edukujące i wyczerpujące wszystkie potrzebne informacje. Przebywały w przyjemnej atmosferze i bez stresu.

Plusy

brak

Minusy

brak