OSK PLUTA (1570)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.09.2020

Ola Wasilewska

Ola Wasilewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy, przyjemna atmosfera instruktor pan Paweł bardzo pozytywna osoba, która potrafi wszystkiego nauczyć i wytłumaczyć.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.08.2020

Michał Lacki

Michał Lacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Według mnie jest to najlepsze miejsce do nauki jazdy, zarówno nauka teorii, jak praktyczna jest świetnie wykonywana, wszystko jest tłumaczone w doskonały sposób, instruktorzy, a w szczególności pan Łukasz, potrafią wyjaśnić w czym tkwi każdy popełniony błąd podczas jazd i zawsze starają się to robić ze spokojem i opisać problem w szczegółowy sposób.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.08.2020

Karolina Żurek

Karolina Żurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

fajna szkoła, gorąco polecam, instruktor Darek z duża wiedzą i bardzo luźnym podejściem do ucznia. kiedy trzeba słowo krytyki powie ale to jest potrzebne, żeby nie osiąść na laurach tylko zmotywować się do dalszej nauki. Agnieszka w biurze również przesympatyczna kobietka, wszystko wyjaśniła i przekazała co do całej nauki i trwania kursu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.08.2020

Wiktoria Wiśniewska

Wiktoria Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna szkoła, instruktor jazdy miły, brak problemów w komunikacji, kurs przebiegł bardzo pomyślnie.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2020

Łukasz Szczepanik

Łukasz Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola godna polecenia niesamowici instruktorzy tak jak i Agnieszka w biurze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2020

Piotr Jabłoński

Piotr Jabłoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Było super! Bardzo świetna szkoła, super atmosfera. Instruktor Pan Darek najlepszy! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2020

Patryk Tukaj

Patryk Tukaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sympatyczna szkoła, miły instruktor który od razu koryguje błędy i jest strasznie pozytywną i normalną osobą. Generalnie wszystko jest załatwiane tak jak powinno być i jest przyjemnie.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.08.2020

Karolina Stępień

Karolina Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę , instruktor super nie stresują a dużo nauczą .

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.08.2020

Martyna Żurawlew

Martyna Żurawlew
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SERDECZNIE POLECAM KAŻDEMU SZKOŁĘ JAZDY PLUTA, SUPER ATMOSFERA, BARDZO CIEKAWE WYKŁADY I DOŚWIADCZENI INSTRUKTORZY. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I Z PEWNOŚCIĄ DRUGI RAZ DOKONAŁABYM TEGO SAMEGO WYBORU :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.08.2020

Konrad Kluba

Konrad Kluba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbyłem kurs na kategorię A. Jeździłem już na motocyklu ale po lekcjach z Łukaszem uświadomiłem sobie sam, że trochę jeszcze nie potrafię. Lekcje w miłej wyluzowanej atmosferze, indywidualne podejście do kursanta i zarąbista herbatka na placu ;D. Serdecznie polecam każdemu tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.07.2020

Justyna Wójcik

Justyna Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia super przeprowadzane, wykładowca Pan Andrzej - odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu :) Artur, mega cierpliwy facet, tak samo jak i inni instruktorzy. Bardzo dobra organizacja, ludzie z powołaniem :) Polecam z całego serducha ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2020

Alicja Polańska

Alicja Polańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna atmosfera i profesjonale podejście do kursanta :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2020

Patrycja Czyż

Patrycja Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystko pozytywnie, zarówno kurs teoretyczny jak i praktyczny. Pan Darek jako cierpliwy ale wymagający instruktor świetnie nauczył mnie jeździć, polecam:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2020

Maja Kotyl

Maja Kotyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Artur bardzo cierpliwy, wszystko dobrze mi wytłumaczył, fajne i ciekawe zajęcia teoretyczne, przepisy mam już w jednym palcu. Polecam serdecznie tą szkołę.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.07.2020

Kacper Wąsek

Kacper Wąsek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mistrzostwo :) Jeździłem z dwoma instruktorami, zarówno Pan Łukasz jak i Pan Darek mega wyrozumiali, genialnie tłumaczą, i gdybym miał zdawać prawko po raz drugi znowu bym poszedł do Pluty. Całe szczęście że dzięki jej nie muszę martwić się o zdanie za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2020

Kinga Klekowska

Kinga Klekowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM JAZDY Z PANEM ANDRZEJEM, SUPER TŁUMACZY

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.07.2020

Asia Krawczyk

Asia Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim! wspaniałe podejście do kursanty

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.07.2020

Aksweinilog Akinom

Aksweinilog Akinom
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Super podejscie do kursanta, myśle , że każdy bedzie zadowolony:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.07.2020

Tomasz Janus

Tomasz Janus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Będę szczery bardzo polecam ośrodek OSK PLUTA ,ponieważ prowadzone tam zajęcia teoretyczne jak i same jazdy przez pana Andrzeja były imponujące i można było się z nich wiele nauczyć.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2020

Kamila Kołtun

Kamila Kołtun
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Instruktor Paweł SUPER!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.07.2020

Kuba Białas

Kuba Białas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, instruktor bardzo uprzejmy, wyrozumiały i cierpliwy. Żadnych problemów.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.07.2020

Martynka Kowalik

Martynka Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK PLUTA.Brak ukrytych kosztów, super kontakt z panią Agnieszką, Zajęcia teoretyczne oraz praktyczne przeprowadzane przez pana Andrzeja są ciekawe i można z nich bardzo dużo wynieść. Jako instruktor jest cierpliwy i wymagający, co jest wielkim plusem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.07.2020

Patryk Magoń

Patryk Magoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko i sprawnie. Instruktor Darek bardzo fajny.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.07.2020

Dariusz Czarczyk

Dariusz Czarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny ośrodek. Bardzo miła i sympatyczna atmosfera. Fajna prowadząca zawsze pomocna. Wykłady rzetelne i łatwe w nauce. Praktyczna część dobrze tłumaczona i miła spędzony czas. W każdym aspekcie łatwa komunikacja i elastyczne można poustalać szczegół. Polecono mi to miejsce i bardzo pozytywnie oceniam oraz osobiście polecam ^_^

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.06.2020

Natalia Całusińska

Natalia Całusińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, bardzo fajna atmosfera i mili instruktorzy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.06.2020

Aleksandra Woźniak

Aleksandra Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA :) Z CAŁEGO SERCA POLECAM JAZDY Z PANEM PAWŁEM!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2020

Kacper Krzyszczyk

Kacper Krzyszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK PLuta :) przyjemna atmosfera mili ludzie :) dobre przygotowanie do egzaminu i ogólnie polecam <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2020

Konrad Bogobowicz

Konrad Bogobowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK PLuta :). Zrobiłem u nich obie kategorie A i B za pierwszym razem :). Miła atmosfera na zajęciach teoretycznych. Jazdy bez stresu z miłymi instruktorami, dużo humoru i wiedzy :) Polecam z całego serca :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2020

Sandra Szyda

Sandra Szyda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy OSK Pluta to najlepszy wybór. Cudowna kadra przekazująca wiedzę w sposób rzeczowy i zapadający w pamięć. Uczestnicząc w wykładach teoretycznych z Panem Andrzejem nie musiałam nawet zbyt dużo powtarzać przez egzaminem. Potrafił wyjaśnić dane zagadnienie tak, że nie sposób było o tym zapomnieć. Jazdy z instruktorem Pawłem przebiegły w miłej oraz często zabawnej atmosferze. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Rozwiewał moje wątpliwości, których po wykładach teoretycznych nie było wiele. Odpowiadał na każde z zadanych pytań oraz, co najważniejsze, poświęcał mi wiele uwagi przy trudniejszych ćwiczeniach. Instruktor Paweł to oaza spokoju i ogrom cierpliwości. Cały proces zapisywania się, przekazywania informacji, badania lekarskie, płatność oraz egzamin wewnętrzny załatwiony z Panią Agnieszką to czysta przyjemność. Wszystko w miłej atmosferze. Jednym słowem polecam ogromnie z całego serca.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.06.2020

Ewelina Kozłowska

Ewelina Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Darka :) Od razu korygował moje błędy, wyjaśniał i był przede wszystkim wyrozumiały - czuję się dobrze przygotowana do odpowiedzialnej jazdy!

Plusy

brak

Minusy

brak