OSK PLUTA (1538)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.06.2020

Kamila Sołtysiak

Kamila Sołtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Instruktor Paweł najlepszy. Bardzo cierpliwy , wszystko wytłumaczy nawet osobie która nie miała styczności z samochodem. Jazdy sama przyjemność.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.06.2020

Karina Woszczyk

Karina Woszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z zajęć teoretycznych i praktycznych. Instruktor Paweł ma ogromną cierpliwość, a dodatkowo bardzo dobrze tłumaczy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2020

Aga Łysakowska

Aga Łysakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę ! Wspaniali instruktorzy- z moim instruktorem bardzo szybko połapałam się w jeżdzie. wykłady były prowadzone profesjonalnie przez co nie miałam problemów ze zdaniem teorii.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.05.2020

Martyna Nalewajka

Martyna Nalewajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła polecona przez znajomego. Bardzo miły instruktor, który jest niesamowicie cierpliwy i kilkanaście razy wyjaśnia tą samą rzecz. INSTRUKTOR ANDRZEJ NAJLEPSZY! Może naprawdę nauczyć się jeździć.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.05.2020

Szymon Grzyb

Szymon Grzyb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Instruktorzy mili, cierpliwi i wyrozumiali. Wykłady prowadzone również bardzo starannie. Mogę z czystego serca polecić tę szkołę :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.05.2020

Krystian Drobina

Krystian Drobina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne bardzo dobrze opisują najważniejsze zagadnienia. Bardzo mili instruktorzy: p. Paweł i p. Artur umieją właściwie przekazać to co w jeździe najważniejsze, a jazdy same w sobie bardzo przyjemne, nie można się nudzić :). No i załatwianie formalności z p. Agnieszką to czysta przyjemność. Bardzo polecam tą szkołę jazdy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.05.2020

Ewelina Szczepanek

Ewelina Szczepanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy OSK PLUTA! Super przygotowanie do egzaminu :) jazdy w bardzo przyjemniej atmosferze :D

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.05.2020

Nadia Podsiadły

Nadia Podsiadły
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę polecił mi mój znajomy, to był dobry wybór. Zajęcia teoretyczne prowadził pan Andrzej, który wszystko wytłumaczył po kolei. Jazdy były również przyjemne, pan Darek wszystko bardzo dobrze wytłumaczył, bez pośpiechu i krzyków. Bardzo polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.05.2020

Mateusz Wędzonka

Mateusz Wędzonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetni i cierpliwi instruktorzy, polecam wszystkim chcącym nie tylko zdać prawko, ale również nauczyć się jeździć.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2020

Daria Sikora

Daria Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, ciekawe wykłady, super instruktorzy, szkolenie na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.04.2020

Olga Łosik

Olga Łosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super szkoła jazdy.Przesympatyczna atmosfera,pani Agnieszka z biura bardzo sympatyczna i pomocna.Instruktor pan Andrzej ma bardzo profesjonalne podejście do kursanta.Polecam Wszystkim szkołę jazdy Pluta!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.03.2020

Karolina Barwaniec

Karolina Barwaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Wszystko wytłumaczone z dokładnością, super instruktorzy!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.03.2020

Kinga Juszczyk

Kinga Juszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

FAJNA SZKOŁA, JAK ROBIĆ PRAWKO TO TYLKO U PLUTY. INSTRUKTOR ŁUKASZ NAJLEPSZY

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.03.2020

Paulina Węglowska

Paulina Węglowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.03.2020

Elwira Krawczyk

Elwira Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i świetna atmosfera między instruktorem

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.03.2020

Patrycja Cieśla

Patrycja Cieśla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Pan Andrzej bardzo cierpliwie i dokładnie tłumaczy, nawet kilka raz jeśli trzeba

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.03.2020

Marzena Adamik

Marzena Adamik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kiedy była potrzeba instruktor Łukasz potrafił dosadnie pokazać jaki błąd się popełniło, natomiast sama jazda była przyjemna i każda godzina dawała rezultaty.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.03.2020

Natalia Fleites-Jończyk

Natalia Fleites-Jończyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z Panem Łukaszem to czysta przyjemność, czuję się bardzo przygotowana do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.03.2020

Justyna Rutkowska

Justyna Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Artur jest świetnym instruktorem. Czuje się doskonale przygotowana do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2020

Julia Mucha

Julia Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera podczas jazd z Panem Darkiem, nie jeździliśmy nigdy w ciszy więc super. Pan Darek wszystko wytłumaczył i pokazał błędy i na co warto zwrócić uwagę podczas egzaminu. Teoria jasno przedstawiona przez Pana Andrzeja, jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Mikołaj Sobala

Mikołaj Sobala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek pan instruktor Artur bardzo dobrze tłumaczy naukę jazdy miło wspominam spędzony czas na nauce jazdy

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Justyna Rospondek

Justyna Rospondek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek, atmosfera i instruktor. Polecam naukę u Pana Artura, cierpliwy i wyrozumiały instruktor!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Dawid Bednarek

Dawid Bednarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kompletne przygotowanie, wykwalifikowani instruktorzy, miło się jeździło.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Tomasz Rogala

Tomasz Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ! Teoria bardzo ciekawa, przydatna i bez nudy. Co do jazd to miałem z Panem Arturem, który jest świetny ! Udziela niezwykle przydatnych rad, można z nim się pośmiać, pogadać o wszystkim, więc nie ma spin... Super spędzony czas. Polecam !!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Justyna Nowak

Justyna Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W CZĘSTOCHOWIE, LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁAM. PEŁEN PROFESJONALIZM NA ZAJĘCIACH TEORETYCZNYCH ORAZ NA JAZDACH Z PANEM ARTUREM. ZERO STRESU I DUŻO UŚMIECHU. SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM PRZYSZŁYM KIEROWCOM TĄ SZKOŁE ORAZ BARDZO DOBREGO INSTRUKTORA! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Sylwia Kiedos

Sylwia Kiedos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SZCZERZE POLECAM SZKOŁĘ DLA KIEROWCÓW OSK PLUTA. PAN ANDRZEJ BARDZO PROFESJONALNY, CIERPLIWY CZŁOWIEK, WSZYSTKO WYTŁUMACZY JAK POTRZEBA, PANI AGNIESZKA BARDZO SYMPATYCZNA. DZIĘKI NIMI MÓJ STRACH PRZED JAZDA SAMOCHODEM MINĄŁ ;) POLECAM;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2020

Kasia Borowicz

Kasia Borowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze prowadzona teoria i jazdy, polecam serdecznie Pana Pawła, z którym miałam jazdy, wszystko czysto wyjaśnione. Po kursie na prawo jazdy w OSK Pluta można naprawdę czuć się pewnie przed egzaminem!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Tymon Chrzuszcz

Tymon Chrzuszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialna szkoła jazdy i genialny instruktor Pan Darek!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2020

Krystian Starostecki

Krystian Starostecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera w szczególności podczas jazd z panem Arturem można się od niego wiele nauczyć jeżdżąc z nim, a przy tym dobrze się i bawić i pośmiać. Bardzo dobry pan od teorii który umiał wszystko dobrze wytłumaczyć tak że nie potrzeba było dużo nauki do zdania egazminu i pardzo miła pani Aga u której się zapisuje na prawo jazdy i zdaje egzamin teoretyczny.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2020

Patryk Popczyk

Patryk Popczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do osoby która jeszcze nigdy nie jeździła, Każdy błąd w jazdach został wytłumaczony i omówiony! Same wykłady gdzie przekazywana została wiedza teoretyczna została w prosty i przyjemny sposób "wbita" do głowy. Polecam Serdecznie

Plusy

brak

Minusy

brak