OSK PLUTA (1608)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.12.2020

Wiktoria Mrowiec

Wiktoria Mrowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super podejście, super atmosfera, pani w biurze bardzo miła i pomocna. Profesjonalne podejście instruktora, jazdy z panem Łukaszem przebiegają bezproblemowo w super atmosferze, bardzo dobrze wszystko tłumaczy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2020

Kacper Musialski

Kacper Musialski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs oceniam na piątkę! Część teoretyczna ciekawie poprowadzona, a po skończeniu jazd czuje się pewnie za kierownicą. Wszystkie ważne na drodze szczegóły zostały mi dokładnie wyjaśnione, a instruktorzy są wyrozumiali i można się poczuć z nimi swobodnie. Polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.12.2020

Sebastian Turek

Sebastian Turek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście polecam szkołe OSK Pluta ,miła atmosfera podczas jazd, rzeczowe podejście instruktora

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.12.2020

Filip Parlej

Filip Parlej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę OSK Pluta, fajna atmosfera, super instruktorzy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2020

Kacper Gawęda

Kacper Gawęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła, mili pracownicy, instruktor Paweł bardzo pozytywna osoba o dużym doświadczeniu i wspaniałym poczuciu humoru.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2020

Maciek Salita

Maciek Salita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, Pani w biurze pomocna i przemiła, jazdy z Panem Pawłem przebiegają bezproblemowo, w fajnej atmosferze, instruktor tłumaczy każdy szczegół i pokazuje w przyszłości.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2020

Kacper Rogala

Kacper Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa instruktora Pawła bardzo dobra, zero stresu i nauka szła bardzo sprawnie. szkoła jazdy przygotowała mnie bardzo dobrze do zdobycia prawa jazdy, bardzo fajnie i miło spędzony czas.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2020

Magda Mika

Magda Mika
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w porządku. Kurs odbył się szybko i sprawnie. Pan Darek jest bardzo sympatycznym instruktorem, który zwraca uwagę na wszelkie możliwe błędy. Dobrze przygotowuje do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2020

Miłosz Zawadzki

Miłosz Zawadzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajnie i miło się jeździło z Panem Arturem :^)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2020

Andżelika Puchała

Andżelika Puchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo w porządku, tłumaczył wszystko po kolei i podchodził ze spokojem, bo był to mój pierwszy kontakt z samochodem. Zajęcia teoretyczne dobrze urządzone i idealnie przygotowały mnie do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.12.2020

Maciek Chałubek

Maciek Chałubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołe OSK Pluta, fajna atmosfera, super instruktorzy i jak robić prawko to tylko u nich.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2020

Pati Buchwald

Pati Buchwald
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście bardzo polecam OSK Pluta, dobrze przeprowadzone wykłady przez Pana Andrzeja :), pan Paweł najlepszy instruktor. Formalności załatwiane z Panią Agnieszką czysta przyjemność.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.11.2020

Magdalena Simkiewicz

Magdalena Simkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Polecam instruktora Pana Pawła, który ma świetne podejście do osób, starszych, wystraszonych i zestresowanych sama jazdą. Ma świetne podejście do człowieka, jest kontaktowy, cierpliwy. Bardzo dobrze tłumaczy nawet dla opornych !!!!!serdecznie polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2020

Roksana Lewicka

Roksana Lewicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście bardzo polecam OSK Pluta, dobrze przeprowadzone wykłady w miłej atmosferze, mój instruktor pan Artur bardzo pozytywny człowiek, wyrozumiały oraz ze stoickim spokojem, pani Agnieszka z biura bardzo miła :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2020

Weronika Mastrowska

Weronika Mastrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ,super podejście instruktora ,przygotowanie bezstresowe. Polecam Pana Pawła bardzo

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.11.2020

Mariusz Muras

Mariusz Muras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

witam, szkoła super, kompetentni ludzie, wszystko na wysokim poziomie Pani Agnieszka bardzo miła i sympatyczna. Instruktora Artura Wilczyńskiego polecam z całego serca. Pozdrawiam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.11.2020

Liliana Jurczak

Liliana Jurczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, miła atmosfera. Świetny instruktor Pan Artur ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2020

Wiktoria Macheła

Wiktoria Macheła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę OSK Pluta. Czas bardzo szybko leci. Instruktorzy są profesjonalni i pomocni. Szczególnie polecam instruktora Pana Darka. Warto tutaj przyjść i się uczyć.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2020

Julita Kowalczyk

Julita Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera. Bardzo miły i cierpliwy instruktor Pan Andrzej. Formalności z Panią Agnieszką załatwia się szybko i sprawnie. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2020

Kornelia Krawczyk

Kornelia Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super wykłady prowadzone przez Pana Andrzeja, instruktor doświadczony, super atmosfera. Polecam:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.11.2020

Daria Sator

Daria Sator
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SZKOŁA JAZDY JAK I INSTRUKTOR ŁUKASZ ŚWIETNE ;) SERDECZNIE POLECAM.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.11.2020

Krystian Pawłowski

Krystian Pawłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładowca kompetentny bardzo fajnie tłumaczył, konkretnie wszystko, instruktor Artur bardzo konkretny i bez owijania w bawełnę tłumaczył, wskazywał błędy i mówił jak je naprawić. Polecam bardzo gorąco

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.11.2020

Tomek Bekus

Tomek Bekus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy mieli bardzo przyjacielskie nastawienie. Pan Andrzej teorię prowadził bardzo jasno i zrozumiale oraz dzielił się cennymi radami. Instruktor Pan Łukasz był cierpliwy i dzielił się różnymi wskazówkami.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.10.2020

Kuba Zatoń

Kuba Zatoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Andrzej od teorii naprawdę posiada dużą wiedzę i mówi w prosty i zrozumiały sposób. Jazda z Panem Darkiem również na prawdę super na bieżąco mówił co robię źle abym nie nabrał złych nawyków. Polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.10.2020

Julia Dawidowicz

Julia Dawidowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przygotowanie na najwyższym poziomie. Cenne wskazówki Pana Andrzeja na pewno pomogą w zdaniu egzaminu :) Zajęcia teoretyczne bardzo ciekawe i konkretne.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.10.2020

Aneta Planeta

Aneta Planeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia z bardzo doświadczonym wykładowcą konkretna wiedza biuro zajebiscie bardzo miła profesjonalna P. Agnieszka jazdy bardzo dobrze instruktor doświadczony indywidualne podejście do sprawy bardzo polecam P. Artura luźny facet

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.10.2020

Kacper Szuster

Kacper Szuster
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, z instruktorem Pawłem super się jeździ zawsze jest ubaw. Świetnie prowadzone wykłady wszystko idzie zapamiętać. Ogólnie bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2020

Wiktoria Olczak

Wiktoria Olczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo cieszę się że wybrałam tą szkołę. Jazdy w super atmosferze ,Pan Paweł instruktor fajny ,cierpliwy .Gorąco polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.10.2020

Maja Chmielewska

Maja Chmielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam :) Przyjemne i rzeczowe wykłady oraz fantastyczni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.10.2020

Aaron Trzepizur

Aaron Trzepizur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kursy były zrozumiałe i przyjemne, jak również same jazdy. Polecam :D

Plusy

brak

Minusy

brak