OSK PLUTA (1632)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.06.2021

Kuba Gołuchowski

Kuba Gołuchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miło i przyjemnie miło Pani Agnieszka najmilsza kobieta na świecie instruktor Pan Darek bardzo miły dobrze uczy. Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie Polecam gorąco

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2021

Natalia Kaczmarczyk

Natalia Kaczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK GODNE POLECENIA, CAŁY KURS PRZEBIEGA SPRAWNIE I W MIŁEJ ATMOSFERZE INSTRUKTORZY WYKONUJĄ SWOJĄ PRACE Z DOSKONAŁYM PODEJSCIEM!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.05.2021

Dawid Celeban

Dawid Celeban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko, sprawnie, bez problemów. Instruktorzy bardzo mili i dobrze uczą. Pozdrawiam Pana Artura : )

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.05.2021

Natalia Wypych

Natalia Wypych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

TEORIA BARDZO PRZYJEMNA, INSTRUKTOR MÓWI CIEKAWIE I ŁATWO ZAPAMIĘTAĆ. NA JAZDACH MOŻNA POROZMAWIAĆ Z INTRUKTOREM ALE WSZYSCY BARDZO DOBRZE I PORZĄDNIE UCZĄ

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.04.2021

Sara Czepułkowska

Sara Czepułkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do lepszej szkoły trafić nie mogłam! Instruktor Paweł najlepszy pod słońcem! Bardzo polecam! Zero stresu, dużo cierpliwości. Jak ktoś chce robić prawko to tyko u PLUTY.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2021

Weronika Jasińska

Weronika Jasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER SZKOŁA!!! WSPANIAŁA ATMOSFERA , BARDZO MIŁA PANI AGNIESZKA W BIURZE, A NA JAZDACH NIEZASTĄPIONY I CIERPLIWY PAN ARTUR. POLECAM Z CAŁEGO SERCA!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2021

Patryk Olejniczak

Patryk Olejniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła ma super podejście do kursanta, wszystko zrozumiale i konkretnie. Instruktor super wszystko super wszystko tłumaczy, bardzo wyrozumiały i miły.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2021

Patrycja Niegowska

Patrycja Niegowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkołą, profesjonalne podejście. Super instruktor Łukasz

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2021

Oliwia Marynowska

Oliwia Marynowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Jazdy z Łukaszem cudowne myślę że każdego nauczy jeździć :))

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.03.2021

Mateusz Starczewski

Mateusz Starczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, profesjonalne podejście do ucznia, wiedza przekazana w sposób zrozumiały, żadnych ukrytych kruczków. Instruktor Pan Andrzej bardzo miły, cierpliwy i wyrozumiały człowiek. Serdecznie polecam naukę w OSK PLUTA.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.03.2021

Klaudia Odulińska

Klaudia Odulińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm przekazywania wiedzy na zajęciach teoretycznych, Pan Andrzej świetny instruktor z niesamowitą cierpliwością i podejściem do ucznia. Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.03.2021

Julia Płatek

Julia Płatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

MEGA FAJNA ATMOSFERA I WSPANIALI LUDZIE, NAUKA JAZDY Z NIMI TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ. SERDECZNIE POLECAM

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2021

Patrycja Damian

Patrycja Damian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA NAUKA JAZDY JAKA ZNALAZŁAM POLECAM W 1000%

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2021

Izabela Norberczyk

Izabela Norberczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Łukasz to najlepszy instruktor. Bardzo dobrze i spokojnie uczy jazdy. Serdecznie polecam!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2021

Wiktoria Czyżewska

Wiktoria Czyżewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mila i przyjazna szkoła jazdy polecam, szybka i łatwa nauka jazdy z panem Arturem instruktorem

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2021

Wiktoria Głowacka

Wiktoria Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% Instruktor Paweł oczywiście niezastąpiony Kursy super i świetna atmosfera :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2021

Sandra Trippner

Sandra Trippner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor z najlepszych! Potrafi przekazać posiadaną wiedzę, jego podejście do kursanta nie sprawia problemu podczas nauki jazdy. Miły, cierpliwy ale także wymagający. Na każde pytanie potrafił odpowiedzieć przekazując wyczerpujące informacje. Polecam w 100%!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2021

Krzysztof Wypych

Krzysztof Wypych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Artur super instruktor wszystko dokładnie wytłumaczy i doradzi.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2021

Bartek Bielecki

Bartek Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam szkołę za bardzo pozytywną, kursanci są dobrze traktowani, a instruktorzy są mili, wyrozumiali a także dobrze uczą, zwłaszcza pan Paweł.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2021

Aleksandra Zasuń

Aleksandra Zasuń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy przygotowujące z P. Darkiem były bardzo przyjemne, edukujące i wyczerpujące wszystkie potrzebne informacje. Przebywały w przyjemnej atmosferze i bez stresu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2021

Justyna Jaworska

Justyna Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej na plus, podejście do kursanta bardzo dobre wszystko zawsze wytłumaczone na spokojnie :) w razie pytań i wątpliwości zawsze pomogą. Egzamin wewnętrzny zaliczony za pierwszym razem :) Polecam wszystkim bardzo dobrą i profesjonalną szkołę jazdy

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2021

Lena Leszczyńska

Lena Leszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktora, bardzo miła i luźna atmosfera, teoria jak i jazdy przebiegły bezproblemowo i przyjemnie, polecam!!! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.01.2021

Ola Stępień

Ola Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100 % tą szkołę, instruktor Paweł spisał się na medal :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.01.2021

Adam Ocb

Adam Ocb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę ponieważ bardzo dobrze uczą są bardzo mili i wyrozumiali przy jazdach nigdy nie miałem stresu :D

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.12.2020

Wiktoria Mrowiec

Wiktoria Mrowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super podejście, super atmosfera, pani w biurze bardzo miła i pomocna. Profesjonalne podejście instruktora, jazdy z panem Łukaszem przebiegają bezproblemowo w super atmosferze, bardzo dobrze wszystko tłumaczy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2020

Kacper Musialski

Kacper Musialski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs oceniam na piątkę! Część teoretyczna ciekawie poprowadzona, a po skończeniu jazd czuje się pewnie za kierownicą. Wszystkie ważne na drodze szczegóły zostały mi dokładnie wyjaśnione, a instruktorzy są wyrozumiali i można się poczuć z nimi swobodnie. Polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.12.2020

Sebastian Turek

Sebastian Turek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście polecam szkołe OSK Pluta ,miła atmosfera podczas jazd, rzeczowe podejście instruktora

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.12.2020

Filip Parlej

Filip Parlej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę OSK Pluta, fajna atmosfera, super instruktorzy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2020

Kacper Gawęda

Kacper Gawęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła, mili pracownicy, instruktor Paweł bardzo pozytywna osoba o dużym doświadczeniu i wspaniałym poczuciu humoru.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2020

Maciek Salita

Maciek Salita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, Pani w biurze pomocna i przemiła, jazdy z Panem Pawłem przebiegają bezproblemowo, w fajnej atmosferze, instruktor tłumaczy każdy szczegół i pokazuje w przyszłości.

Plusy

brak

Minusy

brak