OSK PLUTA (1515)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Tomasz Rogala

Tomasz Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ! Teoria bardzo ciekawa, przydatna i bez nudy. Co do jazd to miałem z Panem Arturem, który jest świetny ! Udziela niezwykle przydatnych rad, można z nim się pośmiać, pogadać o wszystkim, więc nie ma spin... Super spędzony czas. Polecam !!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Justyna Nowak

Justyna Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W CZĘSTOCHOWIE, LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁAM. PEŁEN PROFESJONALIZM NA ZAJĘCIACH TEORETYCZNYCH ORAZ NA JAZDACH Z PANEM ARTUREM. ZERO STRESU I DUŻO UŚMIECHU. SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM PRZYSZŁYM KIEROWCOM TĄ SZKOŁE ORAZ BARDZO DOBREGO INSTRUKTORA! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Sylwia Kiedos

Sylwia Kiedos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SZCZERZE POLECAM SZKOŁĘ DLA KIEROWCÓW OSK PLUTA. PAN ANDRZEJ BARDZO PROFESJONALNY, CIERPLIWY CZŁOWIEK, WSZYSTKO WYTŁUMACZY JAK POTRZEBA, PANI AGNIESZKA BARDZO SYMPATYCZNA. DZIĘKI NIMI MÓJ STRACH PRZED JAZDA SAMOCHODEM MINĄŁ ;) POLECAM;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2020

Kasia Borowicz

Kasia Borowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze prowadzona teoria i jazdy, polecam serdecznie Pana Pawła, z którym miałam jazdy, wszystko czysto wyjaśnione. Po kursie na prawo jazdy w OSK Pluta można naprawdę czuć się pewnie przed egzaminem!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Tymon Chrzuszcz

Tymon Chrzuszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialna szkoła jazdy i genialny instruktor Pan Darek!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2020

Krystian Starostecki

Krystian Starostecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera w szczególności podczas jazd z panem Arturem można się od niego wiele nauczyć jeżdżąc z nim, a przy tym dobrze się i bawić i pośmiać. Bardzo dobry pan od teorii który umiał wszystko dobrze wytłumaczyć tak że nie potrzeba było dużo nauki do zdania egazminu i pardzo miła pani Aga u której się zapisuje na prawo jazdy i zdaje egzamin teoretyczny.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2020

Patryk Popczyk

Patryk Popczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do osoby która jeszcze nigdy nie jeździła, Każdy błąd w jazdach został wytłumaczony i omówiony! Same wykłady gdzie przekazywana została wiedza teoretyczna została w prosty i przyjemny sposób "wbita" do głowy. Polecam Serdecznie

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Michał Myga

Michał Myga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM INSTRUKTORA PAWŁA

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Agnieszka Krzywda

Agnieszka Krzywda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Wykłady prowadzone bardzo zrozumiale. Mój instruktor Andrzej bardzo miły i super wszystko tłumaczy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2020

Sandra Słomkowska

Sandra Słomkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, na jazdach wszystko instruktor tłumaczy i nie ma żadnego problemu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2020

Agnieszka Kiepal

Agnieszka Kiepal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

WSZYSTKO NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE, ZARÓWNO WYKŁADY JAK I SAME JAZDY. POLECAM INSTRUKTORA PAWŁA, CIERPLIWY I WYROZUMIAŁY :) PEŁEN PROFESJONALIZM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Mateusz Nana

Mateusz Nana
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek szkoleniowy OSK pluta bardzo dobrze tłumaczą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Kamil Kurek

Kamil Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Pluta, teoria bardzo dobrze wytłumaczona przez Pana Andrzeja, a same jazdy super prowadzone przez Łukasza. Każdy jest tu bardzo miły i pomocny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2020

Adam Zemła

Adam Zemła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka była bardzo przyjemna, szybko udało się przerobić cały materiał. Dobrą naukę zawdzięczam panu Darkowi. Na prawdę polecam OSK Pluta.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2020

Agata Hernaiz

Agata Hernaiz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sympatycznie, indywidualne podejście instruktora.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2020

Karolina Jelonek

Karolina Jelonek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę OSK PLUTA, duży plus dla Pana Andrzeja za teorie, która jest super wytłumaczona, wszystko jasno i klarownie, ale przede wszystkim instruktor Paweł to super facet! Na jazdach super tłumaczy, ma dużą cierpliwość i super poczucie humoru! Polecam, 11/10 :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Mateusz Garncarz

Mateusz Garncarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Artur to bardzo miły i przyjazny kursant zero stresu polecam każdemu tego instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Sportowy Furiat

Sportowy Furiat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Artur,bardzo dobry instruktor jazdy ,elegancka atmosfera,polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Magdalena Nierobiś

Magdalena Nierobiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, bardzo dobry wykładowca i najlepszy instruktor. Wszystkim bardzo serdecznie polecam! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Robert Jasiak

Robert Jasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna i miła atmosfera. Dobre podejście do kursantów polecam każdemu :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2019

Marysia Hubicka

Marysia Hubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA W CZĘSTOCHOWIE, ŚWIETNE PRZYGOTOWANIE! PAN ANDRZEJ TO NAJLEPSZY NAUCZYCIEL! PAN ARTUR TO NAJLEPSZY INSTRUKTOR, POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁĘ! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2019

Marzena Pratiuk

Marzena Pratiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAPRAWDĘ SUPER SZKOŁA!!!!!! ATMOSFERA NA WYKŁADACH SUPER. PAN ANDRZEJ WSZYSTKO BARDZO DOBRZE TŁUMACZY. JAZDY Z PANEM ANDRZEJEM PRZEŚWIETNE!!!!!!!! PAN INSTRUKTOR WSZYSTKO BARDZO DOBRZE TŁUMACZY JEST CIERPLIWY I JEST NAPRAWDĘ SUPER GOŚĆ!!!!!!!!!!! POLECAM TA SZKOLE JEST NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Hanna Starzyńska

Hanna Starzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

INSTRUKTOR DOBRZE POTRAFI NAUCZYC NIE NERWOWY Z DUZĄ CIERPLIWOŚCIĄ PODCHODZACY DO KURSANTOW. ZAJECIA TEORETYCZNE INTERESUJACE I NIE ZANUDZAJACE. WSZYSTKO DOBRZE WYTŁUMACZONE. POLECAM W 100 PROCENTACH.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2019

Kacper Sankowski

Kacper Sankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, profesjonalne przygotowanie do egzaminów polecam !!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2019

Estera Jarząbek

Estera Jarząbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, pan instruktor bardzo sympatyczny, zabawny i opanowany, można zapłacić na raty, polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2019

Ania Zajadacz

Ania Zajadacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, można się tutaj wiele nauczyć.Bardzo polecam !!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2019

Szymon Woloszyn

Szymon Woloszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka jazdy była świetna. Instruktor bardzo dobrze tłumaczył wszystko, za każdym razem gdy popełniłem jakiś błąd, a atmosfera podczas prowadzenia samochodu była sprzyjająca nauce, Serdecznie polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2019

Krystian Buski

Krystian Buski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

postawa instruktora na 6 wymagający,cierpliwy,umiejący wytłumaczyć. Polecam bardzo mocno

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.12.2019

Michał Zając

Michał Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony ! Jazdy zakończone w tym czasie co chciałem, miły instruktor Łukasz i do tego już od pierwszej chwili miła atmosfera, jaką wytworzyli między innymi pani Agnieszka i pan Andrzej.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.12.2019

Marcin Kostrzewa

Marcin Kostrzewa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy pierwsza klasa a w szczególności pan Paweł z czerwonej strzały.Polecam szkołę ponieważ świetnie przygotuje cię do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak