OSK ELA (38)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Karol Świętek

Karol Świętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin Państwowy (23.06.2019) Teoria i Praktyka za Pierwszym razem ;) Chciałbym Serdecznie podziękować Pani Beacie za profesjonalne wykłady teoretycznie w Ośrodku OSK ELA oraz Pani Annie Turek za profesjonalne przygotowanie do egzaminu Państwowego. SERDECZNE POLECAM TYLKO OSK ELA JAWORZNO Najlepsi na Śląsku Kursant który sie bał tranwajów i wogóle Katowic haha :D Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam i DZIEKUJE BARDZO !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2019

Michał Tetych

Michał Tetych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do teorii jak i praktyki, świetna atmosfera. Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.03.2019

Marta Nowak

Marta Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie spodziewałam się, że ktoś będzie w stanie nauczyć mnie jeździć, a tu taka niespodzianka- od egzaminu teoretycznego (do którego przygotowałam się sama) do praktycznego (również zdanego) minęło dokładnie 7 tygodni :) Z całego serca polecam p. Anię Turek- jazdy prowadzone merytorycznie ale na luzie, bezstresowo, niemal cały czas po różnych trasach egzaminacyjnych (sprawdziła mi się niemal w 100%). Co bardzo ważne, p. Ania uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale także jak jeździć już własnym samochodem. Jestem pod wielkim wrażeniem, dziękuję i polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2019

Piotr Sorek

Piotr Sorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do teorii jak i praktyki, cierpliwi instruktorzy z dobrym oraz bardzo skrupulatnym podejściem do kursanta oczywiście wszystko w miłej atmosferze. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2019

Kasia Czopik

Kasia Czopik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam :)Świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Instruktorzy cechują się ogromnym doświadczeniem i wiedzą, świetnym podejściem, cierpliwością do kursanta. Odbyłam kurs i jazdy doszkalające gdyż w Oświęcimiu egzamin odbywa się autem Hyundai i20.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Jakub Czaicki

Jakub Czaicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Jaworznie Kat. A2, A, B zdałem za 1 razem :-)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2018

Karolina Sapeta

Karolina Sapeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Marcin Wilczek

Marcin Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy na kat A zdane za pierwszym razem. Super podejście do kursanta. Polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam i dziękuję za naukę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Jacek P ......a ip: 46.18.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK ELA,bardzo dobry ośrodek szkolenia przyszłych kierowców,zapewnia pomoce naukowe z których można korzystać w zaciszu domowym i przeanalizować to co było na wykładach,na których panuje miła atmosfera. Zajęcia praktyczne odbywałem na prawie nowym motocyklu marki Yamaha w towarzystwie motocyklistko-instruktorki,jeżdżącej na motocyklu Suzuki,sympatycznej aczkolwiek bardzo skrupulatnej i drobiazgowej Pani Beaty, co w dużej mierze przełożyło się na zdanie egzaminu za pierwszym razem :))) Dobry humor,odpowiednie podejście do kursanta i prawie koleżeńska (oczywiście w granicach dobrego smaku) postawa instruktorki wpływa na bezstresowe lekcje i sposób przyswajania wiedzy. Jednym słowem OSK godny polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.07.2018

Wioletta S ...... ip: 89.64.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam ośrodek ELA ! Po dłuższej przerwie w kontynuowaniu nauki zdałam egzamin praktyczny za drugim razem ! Sukces zawdzięczam najcudowniejszej instruktorce Pani Małgosi ;) Jeszcze raz serdecznie dziękuję za profesjonalizm , cierpliwość i przemiłą atmosferę podczas wspólnych " jazd " .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.05.2018

Katarzyna O ....y ip: 94.246.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę :) szczególnie Panią Małgosię za cierpliwość i pełen profesjonalizm .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.04.2018

Justyna C ....k ip: 94.254.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najmniej stresująca szkoła jazdy z jaką miałam do czynienia (a było ich kilka), miła atmosfera i wspaniałe instruktorki. Polecam ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.04.2018

bogusza b ......k ip: 188.146.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super ośrodek szkoleniowy:) podejście do kursanta perfekcyjne❤ Dziękuję z całego serca Pani Anii B. za przygotowanie do egzaminu praktycznego ktory zdawalam w Tychach. Każde jazdy z panią Ania były cudownepolecam z całego serca ośrodek jak i Panią Anię B.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2018

Natalia Lenart

Natalia Lenart
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę! Przesympatyczna właścicielka, wykłady prowadzone w sposób ciekawy i przystępny dla słuchacza, przyjazna atmosfera. Serdecznie dziękuję najlepszej instruktorce, pani Ani B., za porządne i rzetelne przygotowanie mnie do egzaminu, dzięki czemu zdałam egzamin w Tychach za 1 razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2018

Agnieszka J .....e ip: 94.246.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM POLECAM POLECAM ten ośrodek, ZDAŁAM ZA 1 RAZEM W KATOWICACH, pełen profesjonalizm, teoria przekazywana za zrozumieniem, cudowna atmosfera. Dziękuje pani instruktor Ani B. , ponieważ przygotowała mnie do egzaminu praktycznego bardzo profesjonalnie i dzięki temu bez stresu zdałam. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2018

Piotr m .......k ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!!! Bardzo miła obsługa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2018

Gabriela Nocoń

Gabriela Nocoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkoła w Jaworznie. Właścicielka jest przesympatyczną osobą, a wykłady z nią były samą przyjemnością. Polecam jazdy z p. Ania, która przekazuje swoją wiedzę w sposób bardzo profesjonalny i na spokojnie tak by każdy opanował wszystko. Dzięki niej zdałam za 1 razem:) ❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.02.2018

Ewa G ........a ip: 83.26.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobry ośrodek. Instruktorzy którzy rzetelnie wykonują swoją trudną i wymagającą cierpliwości pracę. Polecam Panią Małgosie, Ona wkłada serce w to co robi. Trzeba tylko dokładnie jej słuchać i stosować się do tego co radzi. To w końcu najważniejsze, aby osiągną swój cel -słuchać mądrych ludzi. Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2018

Aleksandra Drozd

Aleksandra Drozd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na świecie instruktorzy mili wyrozumiali grzeczni z szacunkiem do drugiego człowieka . Najlepsza instruktorka to pani Ania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2018

Patryk Bedyński

Patryk Bedyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco Polecam ten ośrodek świetna atmosfera, bardzo zgrana ekipa oraz bardzo dobre podejście do kursanta co potem wskazuje na dobrze zdane prawo jazdy! POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2018

Ela Imieło

Ela Imieło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Wspaniali instruktorzy, pełni cierpliwości, wyrozumiałości i PROFESJONALIZMU. Egzamin praktyczny zdany za 2 razem w Katowicach:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2018

Mieczysława Mokni

Mieczysława Mokni
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy szefowa wspaniala po prostu najlepsza szkola w calym Jaworznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2018

Kamil Samsel

Kamil Samsel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam panstwa bardzo serdecznie mam wyrazic tu opinie wiec moim zdaniem nie ma lepszego osk w jaworznie jak nie ELA na wykladach bardzo fajna atmosfera instruktorzy tez bardzo fajni a tak zebyscie sie bez stresowo nauczyli jezdzic polecam pania anie szykule i pana jarka no i szefowa to nr1 mozna pozartowac :p ale do czasu trzeba miec podzielnosc uwagi w czasie jazdy jak jej ktos niema niech skupi sie na drodze i instruktarzu instruktora[...]

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.01.2018

Sylwia Hęcińska

Sylwia Hęcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, profesjonalni instruktorzy i mila atmosfera, dobre ceny i możliwości dopasowania godzin przy jazdach dodatkowych. ;) Najlepsza pani Ania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 29.01.2018

Maria Machnik

Maria Machnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam TEN ośrodek dla przyszłych kierowców!!!!! Najlepszy Instruktor to Pani Ania, której zawdzięczam bardzo,bardzo dużo czyli zdanie egzaminu!!!!!!1

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2018

Marta Zuber Zdzieblowska

Marta Zuber Zdzieblowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam:-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2018

Patrycja B ......k ip: 77.253.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki Pani Ani nabrałam pewności siebie podczas jazdy. Znakomicie przygotowała mnie do egzaminu. Właścicielka szkoły, Pani Beatka jest bardzo elastyczną osobą, pełna serdeczności, ciepła i cierpliwości. Polecam z całego serca to miejsce za indywidualny tok nauczania, doradztwo, spokój i cenę. Oczywiście by współpraca należała do udanych, kursanci muszą wykazać się umiejętnością słuchania jak również chęcią nauki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2018

Izabela Majka

Izabela Majka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady z teorii prowadzone w sposób interesujący. Jazdy miałam z przesympatyczną panią Anią która ma niesamowite podejście do kursantów i skutecznie potrafi nauczyć. Z całego serducha polecam! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2018

Dawid Miziołek

Dawid Miziołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w mieście. Polecam z całego serca intruktorke Panią Anię Bujniak.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2018

Dorota Szczerba

Dorota Szczerba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić ośrodek szkolenia OSK ELA. Super podejście do kursanta. Super instruktorzy szczególnie Ania :-)Polecam !!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak