O.S.K. Pro-Auto Wojciech Najwer (24)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2021

Gabrysia Kawęcka

Gabrysia Kawęcka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia -instruktorzy w bardzo profesjonalny, indywidualny sposób podchodzą do kursanta. Jazdy są pełne humoru i miłej atmosfery. Cieszę się, że właśnie tu postanowiłam rozpocząć swoją przygodę z samochodem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2021

Przemysław K ...y ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Albo tu albo nigdzie. Uderzać wszyscy, nauczą wyszkolą, wytłumaczą!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.12.2020

Bartek Ulek

Bartek Ulek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołe jazdy profesjonalne podejście do kursanta bardzo miła atmosfera:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2020

Karolina M ...... ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, instruktorzy cierpliwi, profesjonalni, podchodzący indywidualnie do każdego kursanta, bardzo miła atmosfera w trackie całego kursu jak i podczas jazd uzupełniających. Szkoła jazdy warta polecenia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2020

Daria Święch

Daria Święch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super!!! Polecam z czystym sumieniem. Oboje z instruktorów świetnie uczą . Dają konkretne porady ,które ułatwiają naukę jazdy. Osobiście zdałam dzięki O.S.K. Pro Auto za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2020

Natalia Lauterbach

Natalia Lauterbach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła pokazała mi, że wbrew temu jak wiele twierdzi nauka jazdy może być przyjemna i bezstresowa. Na jazdy wyczekiwałam z przyjemnością, a do domu wracałam zawsze zadowolona. Podczas jazd atmosfera była luźna i przyjemna, a wskazówki instruktorów sprawiały, że moja jazda była jak najbardziej efektywna. Instruktorzy zadbali tez o to żebym na swój egzamin szła z najlepszym nastawieniem, jego wynik mówi sam za siebie! Wszystkim, którzy chcą właściwie rozpocząć swoją przygodę z jazdą serdecznie polecam, nie pożałujecie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.09.2020

Helena Hel

Helena Hel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam daną szkołę jazdy! Przyszłam tu na dodatkowe jazdy z polecenia, a tak naprawdę to dopiero tu się nauczałam jeździć. Wszystko od pierwszej chwili zostało mi wyjaśniono, swobodnie mogłam zadać jakiekolwiek pytania i dostać jasną odpowiedź, a najważniejsze, że nie czułam się głupkiem. Zdałam za drugim razem, ale pierwszy egzamin zawaliłam tylko dlatego, że stresowałam się, po tak naprawdę jeździć umiałam. W tym się upewniłam, jak po przerwie wróciłam na dodatkowe jazdy, bo wtedy już zdałam. Jeżeli grzecznie poprosicie, to przed samym egzaminem instruktor z wami trochę pojeździ, a, uwierzcie mi, to bardzo opłaca się. Jestem bardzo wdzięczna. Polecałam, polecam i będę polecać daną szkołe! <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2020

Tomasz W .........k ip: 31.0.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne podejście instruktorów. Zaangażowanie nawet poza godzinami jazd i chęć nauki czlowieka to coś z czym na kursie w innej gliwickiej szkole się nie spotkałem. Gdyby nie to wszystko to chyba nigdy bym nie zdał prawa jazdy. Pozdrawiam i polecam serdecznie każdemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2020

Renata Oszmiańska

Renata Oszmiańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Cieszę się że właśnie tę szkołę wybrałam. Profesjonalni, mili instruktorzy z indywidualnym podejściem do kursantów. A przede wszystkim przyjazna atmosfera i świetne przygotowanie do egzaminu. Dzięki tej szkole zdałam zarówno teorie jak i praktykę za 1 podejściem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2020

Emilia Z ....a ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Dawid Isakiewicz

Dawid Isakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i instruktorzy. Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Dawid Zapotoczny

Dawid Zapotoczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe w 100%

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2020

Magda Misiak

Magda Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła oraz instruktorzy, oraz profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.03.2020

Wiktoria v ........a ip: 83.10.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła, którą z czystym sumieniem mogę polecić każdemu! Super profesjonalne podejście do kursanta, świetne przygotowanie do egzaminu i bardzo miła atmosfera podczas jazd! Egzamin zdany za pierwszym razem, także wszystko mówi samo za siebie. Serdecznie polecam Szkole jazdy O.S.K. Pro-Auto!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.02.2020

Oskar Sosna

Oskar Sosna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę, że wybrałem właśnie tę szkołę. Przyjazna, bezstresowa atmosfera a zarazem świetne, pełne i rzetelne przygotowanie do egzaminu. Myślę, że nigdzie indziej nie nauczyłbym się lepiej jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2020

Karolina Stankiewicz

Karolina Stankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy i bardzo dobre podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Justyna Andrzejewska

Justyna Andrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaka mogłam wybrać ! Atmosfera podejście do kursanta jak i same jazdy rewelacja! Oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2020

Martyna Domitrz

Martyna Domitrz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy, szkoła i świetne podejście do kursantów !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2020

Jan P ......k ip: 89.229.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza nauka jazdy w Gliwicach,dobra atmosfera i doświadczeni instruktorzy gwarantują bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Mateusz Padowski

Mateusz Padowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze przygotowanie do egzaminu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2020

Paweł Pietruszewski

Paweł Pietruszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. wykłady zrobione w bardzo fajny sposób dużo zostaje w głowie. A jazda z instruktorem spokojna bez stresu, instruktorzy wyrozumiali bardzo cierpliwi z bardzo dobrym podejściem i humorem ???? Pozdrawiam i polecam Paweł!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2019

Bartłomiej w ....k ip: 5.184.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Poprostu polecam :3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Grzegorz O ...... ip: 83.10.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Gliwicach.. Wojtek jest bardzo fajnym nauczycielem.. Aż szkoda że jest tylko 30 godzin jazd.. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.06.2019

Edyta Grzik

Edyta Grzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła jazdy i super instruktor. Egzamin zdałam za drugim razem po 15 letniej przerwie od zrobienia kursu. Profesjonalne podejście do kursanta i duża dawka cierpliwości. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2019

Patryk Padowski

Patryk Padowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegl bardo sprawnie, instruktor byl pomocny i bezproblemowy. Zdalem za pierwszym razem, polecam kazdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.06.2019

Kacper Marcinkowski

Kacper Marcinkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Marcin G ...a ip: 188.146.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła z prawdziwego zdarzenia...Instruktorzy mistrzostwo świata,rewelacyjne podejście do tematu i motto "zakładu"-"nie sponsorujemy WORD-u",nic dodać,nic ująć.GORĄCO POLECAM Satysfakcja gwarantowana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Konrad Kozak

Konrad Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauczyciele teorii i praktyki mają bardzo życiowe i dobre podejście do kursantów . Polecam szkołę w 100%. Pomimo żadnej wcześniejszej styczności z kierowanie autem zdałem za pierwszym razem wszystkie egzaminy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Paweł Kochany

Paweł Kochany
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, bezproblemowo zdane za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Karol P ........i ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła nie wyobrażam sobie innego instruktora niż Pan Wojtek Najwer

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak