O.S.K. Pro-Auto Wojciech Najwer (16)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2020

Magda Misiak

Magda Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła oraz instruktorzy, oraz profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.03.2020

Wiktoria v ........a ip: 83.10.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła, którą z czystym sumieniem mogę polecić każdemu! Super profesjonalne podejście do kursanta, świetne przygotowanie do egzaminu i bardzo miła atmosfera podczas jazd! Egzamin zdany za pierwszym razem, także wszystko mówi samo za siebie. Serdecznie polecam Szkole jazdy O.S.K. Pro-Auto!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.02.2020

Oskar Sosna

Oskar Sosna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę, że wybrałem właśnie tę szkołę. Przyjazna, bezstresowa atmosfera a zarazem świetne, pełne i rzetelne przygotowanie do egzaminu. Myślę, że nigdzie indziej nie nauczyłbym się lepiej jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2020

Karolina Stankiewicz

Karolina Stankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy i bardzo dobre podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Justyna Andrzejewska

Justyna Andrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaka mogłam wybrać ! Atmosfera podejście do kursanta jak i same jazdy rewelacja! Oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2020

Martyna Domitrz

Martyna Domitrz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy, szkoła i świetne podejście do kursantów !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2020

Jan P ......k ip: 89.229.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza nauka jazdy w Gliwicach,dobra atmosfera i doświadczeni instruktorzy gwarantują bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Mateusz Padowski

Mateusz Padowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze przygotowanie do egzaminu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2020

Paweł Pietruszewski

Paweł Pietruszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. wykłady zrobione w bardzo fajny sposób dużo zostaje w głowie. A jazda z instruktorem spokojna bez stresu, instruktorzy wyrozumiali bardzo cierpliwi z bardzo dobrym podejściem i humorem ???? Pozdrawiam i polecam Paweł!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2019

Bartłomiej w ....k ip: 5.184.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Poprostu polecam :3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Grzegorz O ...... ip: 83.10.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Gliwicach.. Wojtek jest bardzo fajnym nauczycielem.. Aż szkoda że jest tylko 30 godzin jazd.. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.06.2019

Edyta Grzik

Edyta Grzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła jazdy i super instruktor. Egzamin zdałam za drugim razem po 15 letniej przerwie od zrobienia kursu. Profesjonalne podejście do kursanta i duża dawka cierpliwości. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2019

Patryk Padowski

Patryk Padowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegl bardo sprawnie, instruktor byl pomocny i bezproblemowy. Zdalem za pierwszym razem, polecam kazdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.06.2019

Kacper Marcinkowski

Kacper Marcinkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Marcin G ...a ip: 188.146.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła z prawdziwego zdarzenia...Instruktorzy mistrzostwo świata,rewelacyjne podejście do tematu i motto "zakładu"-"nie sponsorujemy WORD-u",nic dodać,nic ująć.GORĄCO POLECAM Satysfakcja gwarantowana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Konrad Kozak

Konrad Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauczyciele teorii i praktyki mają bardzo życiowe i dobre podejście do kursantów . Polecam szkołę w 100%. Pomimo żadnej wcześniejszej styczności z kierowanie autem zdałem za pierwszym razem wszystkie egzaminy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Paweł Kochany

Paweł Kochany
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, bezproblemowo zdane za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Karol P ........i ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła nie wyobrażam sobie innego instruktora niż Pan Wojtek Najwer

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2019

Dawid s ... ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobrze zorganizowane Dostosowanie do możliwych godzin jazdy dobrze i bez nerwów przekazywane informacje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.06.2019

Sandra D ......a ip: 185.107.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moja droga po prawo jazdy była dłuuuga. Uczyłam się u 2 różnych instruktorów w różnych szkołach - bez sukcesów. Instruktorzy nie tłumaczyli jak jechać, nie zwracali uwagi na błędy - po prostu jechałam i to było miarą sukcesu. Po 4-5 latach ponownie podeszłam do egzaminu, ale tym razem zgłosiłam się do Wojtka (do młodszego czyli do syna - jest dwóch Wojtków:)) Zdane od razu! W trakcie jazd Wojtek niezwykle cierpliwie tłumaczył każdy manewr, jeżeli popełniłam błąd - tłumaczył na czym polega i powtarzałam, dopóki nie wykonałam go poprawnie. Niezwykle opanowany, cierpliwy i z ogromną wiedzą - tłumaczył jak działa mechanizm w aucie, jak zachować się na drodze. Dodam, że zdawałam w Rybniku. Zdecydowanie polecam każdemu - bez stresu, z profesjonalnym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2019

Barbara Romańczuk

Barbara Romańczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Profesjonalnie i z dużą dawką cierpliwości dla kursantów. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Zdane za drugim razem, ale z mojego błędu - wymuszenie pierwszeństwa.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 14.06.2019

Julka Pietruszka

Julka Pietruszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne przygotowanie ze strony szkoły, najlepszy instruktor!!! Polecam!!!☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Olga Borowiec

Olga Borowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła!! Podejście do kursanta na wysokim poziomie. Atmosfera przemiła. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Vanessa Pietrek

Vanessa Pietrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście, super podejście do kursanta. Polecam od serca

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.06.2019

Wiktoria K Kon ip: 188.146.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zajebista szkoła jazdy Pan Wojtek to instruktor z powołania... wspaniałe i doświadczone osoby prowadzące zajęcia i jazdy....

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 11.01.2014

ip: 79.124.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam, świetny instruktor Pan Wojtek Najwer - profesjonalizm w połączeniu z zaangażowaniem. Instruktor,który poświęca dużo cierpliwości,dzięki niemu egzamin został zdany. Na kurs prawa jazdy zapisałam się w innej szkole,miałam problem z otrzymaniem wyniku pozytywnego. Gdy wykupiłam parę godzin w osk "Pro-Auto" w końcu udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy. Gorąco polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.12.2013

ip: 164.127.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, przede wszystki dlatego, że nie uczy tylko jak przebrąć przez egzamin, ale też jak radzić sobie już jako kierowca. Instruktorzy przekazują również wiedzę, jak czerpać radość z jazdy, co jest bardzo poztywne : ) Sympatyczna atmosfera na każdych jazdach, możliwość dopasowania godzin z instruktorami, zarówno Pan Wojtek jak i Pan Mariusz ; )

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2013

ip: 159.205.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym razem, jak najbardziej polecam szkole. ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2013

ip: 83.27.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkółka, świetna atmosfera, dobre wskazówki do egzaminu :)))Świetny instruktor Pan Wojtek:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.05.2013

ip: 213.227.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Zdałem za 2 razem ale to ze stresu gdyż źle ustawiłem auto do wykonywania parkowania i najechałem na linie. Było to w 2005 roku gdy jeszcze placyk nie był tylko zaopatrzony w łuk. Z Panem Najwerem zawsze można było się dogadać i jazdy były bardzo przyjemne. Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak