Nauka Jazdy MAGNET (149)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2019

Maciej J ....o ip: 89.229.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Doświadczenie nauki jazdy jak najbardziej pozytywne. Większość zajęć miałem z Krzysztofem, który jest osobą bardzo pozytywną. Inni instruktorzy także; zawsze wytłumaczą co należy zrobić. Nauka nowych manewrów przebiega bezstresowo. Polecam wszystkim niezdecydowanym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.03.2019

Angelika B ........ ip: 89.229.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po przerobieniu kursu w innej szkole, po dodatkowych jazdach tamże nadal czułam, że nie mam po co iść do WORD. Dokupiłam jedyne 3 godziny w Magnecie na dzień przed egzaminem. Dziś miałam pierwszy praktyczny i od razu zdany egzamin. Magnet, to była najlepsza decyzja i szkoda, że nie jedyna, jaką podjęłam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.03.2019

Martyna Sadlak

Martyna Sadlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo! Teoria bardzo dobrze wyłożona, jazdy bezstresowo z fantastycznymi instruktorami (polecam bardzo Panią Gosię), godziny jazd dopasowane do czasu, którym się dysponuję. Miła obsługa na recepcji ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.03.2019

Michał Borkowicz

Michał Borkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco świetna szkoła wyrozumiali, wymagający i mili instruktorzy. Bardzo uprzejma i miła obsługa w biurze, mimo wielokrotnego przekładania godzin, zawsze bezproblemowo dało się ustalić terminy kolejnych jazd. Zajęcia prowadzone profesjonalnie i ze śmiechem bez spiny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2019

Magdalena Czerniawska

Magdalena Czerniawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam przeszłam z innej szkoły po 6 latach :) bardzo sympatyczni instruktorzykazdy z nich uczy czegoś innego ale najbardziej polecam Pana Mateusza jest najbardziej wymagający ale sądzę że warto ????????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2019

Michał Zalewski

Michał Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu ! Solidne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Auta egzaminacyjne, wspaniali instruktorzy, cierpliwi. Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2019

Kinga Paluch

Kinga Paluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy❤️ wszyscy instruktorzy wspaniale przygotowują do jazdy oraz egzaminu. Bardzo dobrze dopasowany grafik do kursanta. Zdałam za pierwszym razem.❤️ Polecam, polecam ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2019

Tomasz ..... ip: 188.146.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Brak problemów z uzgodnieniem terminów jazd, wzorowa punktualność, brak problemów z przekładaniem terminów jazd, stały kontakt telefoniczny z biurem, bardzo miła atmosfera. Każdy z instruktorów tłumaczy wszystkie manewry, daje wskazówki i rzeczowo odpowiada na każde zadane pytanie. Zdecydowanie polecam nauke jazd Magnet!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2019

Emilia Lech

Emilia Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorzy mili, cierpliwi, profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. Kuba na recepcji zawsze chętny do pomocy przy ustalaniu terminów. Teoria z Panem Radkiem była ciekawa i zrozumiała. Jazdy przebiegały zawsze w miłej i bezstresowej atmosferze. Miałam możliwość jeździć prawie ze wszystkimi instruktorami i każdy z nich mnie czegoś nauczył. Dziękuję Pani Magdzie i Pani Gosi za cenne rady przed egzaminem. Najwięcej jazd miałam z Panem Krzyśkiem, który nauczył mnie prawie wszystkiego od podstaw i miał do mnie dużo cierpliwości i życzliwości, za co mu bardzo dziękuję.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2019

Mateusz Trafas

Mateusz Trafas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła. Bardzo pozytywni instruktorzy :) POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2019

Marta C ........z ip: 37.47.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne, ciekawe wykłady. Bardzo dobre podejście do kursantów w części praktycznej kursu. Miła atmosfera oraz cenne rady dla przyszłych kierowców. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2018

Janek Banaszczyk

Janek Banaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko supi. Bardzo fajne. Polecam wszystkim. Dzięki

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Ola L .......a ip: 89.229.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super prowadzona teoria i bardzo mili instruktorzy. Jazdy w dogodnych godzinach i super atmosfera. Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Serdecznie polecam !!!! :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2018

Natalia B .........a ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super nauczyciel od teorii, instruktorzy od jazd genialni, bardzo miła atmosfera, bezproblemowe umawianie jazd oczywiście tez ????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2018

Alex Lis

Alex Lis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Szczecinie. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.11.2018

Mikołaj Szymkowiak

Mikołaj Szymkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni i profesjonalni instruktorzy oraz super atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2018

Pamela Jasińska

Pamela Jasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2018

Julia Mazurkiewicz

Julia Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wyszkolona kadra. Profesjonalne podejście. I przemiła atmosfera sprzyjająca w szkoleniu. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2018

Dominik Siwy

Dominik Siwy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega profesjonalna szkoła jazdy, dzięki cudownym instruktorom i ich wsparciu zdałem za pierwszym razem. Zero stresu na egzaminie� każdemu polecam, bo mimo, że to było tylko 2 miesiące nauki to bardzo się z nimi związałam � cały personel jest suuper, otwarty, przemiły, ale i bardzo profesjonalny � teoria z Panem Radkiem była super, a większość moich jazd z Panią Gosią była bezstresowa, konkretna i co najważniejsze spędzona w pozytywnej i żartobliwej atmosferze! A Pan Kuba zawsze służył pomocą, informacja i dobra rada! Jazdy z Panią Magdą dzień przed egzaminem bardzo dużo mi dały ��

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2018

Hania Szul

Hania Szul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cała szkoła jest bardzo profesjonalna. Panuje tu dobra, przyjazna atmosfera. Jeżeli chodzi o wykłady z teorii to prowadzący jest niezastąpiony, wszystko przebiega jasno i konkretnie, zajęcia są bardzo ciekawe i ciężko jest na nich zasnąć. Jazdy miałam prawie z każdym instruktorem i bardzo dobrze je wspominam. Od każdego z nich można wynieść coś nowego, co bardzo się przydaje później. Instruktorzy są bardzo uprzejmi, kulturalni i wyrozumiali, zawsze jak była taka potrzeba można było się z nimi dogadać i wyjaśnić wątpliwości. Muszę jeszcze pochwalić stronę internetową, która mnie osobiście urzekła- mam na myśli to że są tam same konkrety, bez jakiś długich niepotrzebnych opisów i co najważniejsze jest napisana ilość miejsc jaka została na kurs. ???? Między innymi ta strona internetowa przekonała mnie do wyboru tej szkoły jazdy, ponieważ pokazjue ich duży profesjonalizm. Ogólnie mówiąc polecam wszystkim to miejsce, żeby efektywnie i bez nerwów zdać prawko ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Natalia Danilewicz

Natalia Danilewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sympatyczni, wyrozumiali oraz cierpliwi instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Jaworski P .......... ip: 188.47.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2018

Marcin Rutkowski

Marcin Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.07.2018

Bartek Nicki

Bartek Nicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jest ok

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2018

Damian Szymański

Damian Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Podejście egzaminatorów na najwyższym poziomie, wiedza przekazywana na każdym kroku, a same jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Dzięki panu Kubie brak problemów z ustaleniem terminów jazd. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany przy pierwszym podejściu bez żadnych problemów!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2018

Martyna D .......a ip: 94.254.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera, instruktorzy na luzie podchodzą do kursanta, teoria przekazywana łatwo i przyjemnie :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.07.2018

Mariah Brzostowska

Mariah Brzostowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

pełen profesjonalizm

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2018

Damian Ciszewski

Damian Ciszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy na najwyższym poziomie z bardzo dobrym podejściem do kursanta.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.07.2018

Radek Grzeszczak

Radek Grzeszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, bardzo dobra szkoła, super instruktorzy, teoria wyłożona perfekcyjnie. Zero stresu i nerwów. P. Magda i Radek zasługują na wyrazy uznania. Dziękuję i pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.07.2018

Rafał R .......i ip: 89.229.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs oceniam naprawdę pozytywnie. Zajęcia teoretyczne i jazdy prowadzone w miłej atmosferze oraz profesjonalnie. Instruktorzy sympatyczni i cierpliwi co napewno pomogło w zdaniu wewnętrznego egzaminu z pozytywnym wynikiem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak