Nauka Jazdy MAGNET (141)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Ola L .......a ip: 89.229.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super prowadzona teoria i bardzo mili instruktorzy. Jazdy w dogodnych godzinach i super atmosfera. Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Serdecznie polecam !!!! :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2018

Natalia B .........a ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super nauczyciel od teorii, instruktorzy od jazd genialni, bardzo miła atmosfera, bezproblemowe umawianie jazd oczywiście tez ????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2018

Alex Lis

Alex Lis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Szczecinie. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.11.2018

Mikołaj Szymkowiak

Mikołaj Szymkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni i profesjonalni instruktorzy oraz super atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2018

Pamela Jasińska

Pamela Jasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2018

Julia Mazurkiewicz

Julia Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wyszkolona kadra. Profesjonalne podejście. I przemiła atmosfera sprzyjająca w szkoleniu. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2018

Dominik Siwy

Dominik Siwy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega profesjonalna szkoła jazdy, dzięki cudownym instruktorom i ich wsparciu zdałem za pierwszym razem. Zero stresu na egzaminie� każdemu polecam, bo mimo, że to było tylko 2 miesiące nauki to bardzo się z nimi związałam � cały personel jest suuper, otwarty, przemiły, ale i bardzo profesjonalny � teoria z Panem Radkiem była super, a większość moich jazd z Panią Gosią była bezstresowa, konkretna i co najważniejsze spędzona w pozytywnej i żartobliwej atmosferze! A Pan Kuba zawsze służył pomocą, informacja i dobra rada! Jazdy z Panią Magdą dzień przed egzaminem bardzo dużo mi dały ��

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2018

Hania Szul

Hania Szul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cała szkoła jest bardzo profesjonalna. Panuje tu dobra, przyjazna atmosfera. Jeżeli chodzi o wykłady z teorii to prowadzący jest niezastąpiony, wszystko przebiega jasno i konkretnie, zajęcia są bardzo ciekawe i ciężko jest na nich zasnąć. Jazdy miałam prawie z każdym instruktorem i bardzo dobrze je wspominam. Od każdego z nich można wynieść coś nowego, co bardzo się przydaje później. Instruktorzy są bardzo uprzejmi, kulturalni i wyrozumiali, zawsze jak była taka potrzeba można było się z nimi dogadać i wyjaśnić wątpliwości. Muszę jeszcze pochwalić stronę internetową, która mnie osobiście urzekła- mam na myśli to że są tam same konkrety, bez jakiś długich niepotrzebnych opisów i co najważniejsze jest napisana ilość miejsc jaka została na kurs. ???? Między innymi ta strona internetowa przekonała mnie do wyboru tej szkoły jazdy, ponieważ pokazjue ich duży profesjonalizm. Ogólnie mówiąc polecam wszystkim to miejsce, żeby efektywnie i bez nerwów zdać prawko ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Natalia Danilewicz

Natalia Danilewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sympatyczni, wyrozumiali oraz cierpliwi instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Jaworski P .......... ip: 188.47.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2018

Marcin Rutkowski

Marcin Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.07.2018

Bartek Nicki

Bartek Nicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jest ok

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2018

Damian Szymański

Damian Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Podejście egzaminatorów na najwyższym poziomie, wiedza przekazywana na każdym kroku, a same jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Dzięki panu Kubie brak problemów z ustaleniem terminów jazd. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany przy pierwszym podejściu bez żadnych problemów!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2018

Martyna D .......a ip: 94.254.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera, instruktorzy na luzie podchodzą do kursanta, teoria przekazywana łatwo i przyjemnie :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.07.2018

Mariah Brzostowska

Mariah Brzostowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

pełen profesjonalizm

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2018

Damian Ciszewski

Damian Ciszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy na najwyższym poziomie z bardzo dobrym podejściem do kursanta.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.07.2018

Radek Grzeszczak

Radek Grzeszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, bardzo dobra szkoła, super instruktorzy, teoria wyłożona perfekcyjnie. Zero stresu i nerwów. P. Magda i Radek zasługują na wyrazy uznania. Dziękuję i pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.07.2018

Rafał R .......i ip: 89.229.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs oceniam naprawdę pozytywnie. Zajęcia teoretyczne i jazdy prowadzone w miłej atmosferze oraz profesjonalnie. Instruktorzy sympatyczni i cierpliwi co napewno pomogło w zdaniu wewnętrznego egzaminu z pozytywnym wynikiem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2018

Anna Trybus

Anna Trybus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki instruktorom z którym miałam okazję jeździć. Głownie dzieki teorii Radosława oraz praktyce u Magdy od podstaw. Prawo jazdy zawsze odkładałam na później, teraz mogę powiedzieć, że nigdy nie jest na to za późno :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2018

Bartek Kułakowski

Bartek Kułakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2018

Łukasz Furman

Łukasz Furman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim. Zacznę od teorii, dziękuję bardzo Radkowi za genialną teorie. Zero nudy, wszystko zwiezle i na temat. I przede wszystkim wesoło. Jazdy miałem z Magdą i Krzyśkiem to oni nauczyli mnie wszystkiego. Są to ludzie chyba bez układu nerwowego . Życzę każdemu żeby trafiał na takich instruktorów jak oni. Egzamin wewnętrzny miałem z Panią Gosią za co też bardzo dziękuję, wspaniała osoba. Kuba na recepcji we wszystkim pomocny i dopinal wszystko na ostatni guzik. Nauka jazdy magnet to najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie. Polecam jeszcze raz wszystkim!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.07.2018

Natalia D ..a ip: 83.8.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teoria znakomicie przeprowadzona przez Pana Radka, który nie zanudzał, a ciekawie wprowadzał nas w teorie prawa jazdy. Wystarczyło tylko aktywne słuchanie i egzamin teoretyczny zdany na max pkt. Jazdy miałam chyba z każdym instruktorem, większość z Panem Krzysztofem i Radkiem z czego jestem jest bardzo szczęśliwa. Najlepsi instruktorzy w tej szkole jazdy. Spokojni, cierpliwi, zwracający uwagę na egzaminacyjne pułapki w naszym mieście. Wspominam bardzo miło. Jeżeli ktoś jednak zastanawia się nad wyborem instruktora chciałabym tylko wspomnieć o jednym. Nie polecam jazd jedynie z Panem Marcinem, który podczas jazdy był nerwowy, łapał za kierownice, zamiast zwrócić uwagę na prędkość sam cisnął pedał hamulca, co jedynie zwiększało stres. Słowo 'kurde' może nie jest przekleństwem, ale nie wiem co miało na celu, powtarzane kilkakrotnie w czasie jazd, z pewnością nie dawało pozytywnych efektów, jedynie większy stres. Nie zmienia to faktu, że szkołę jazdy bardzo polecam każdemu ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.07.2018

Karolina Walczyk

Karolina Walczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zapisując do Szkoły Magnet dostając ksiązke byłam przerażona że tyle tego jest do nauczenia i ogarnięcia ale zajęcia teoretyczne z Radkiem mnie mile zaskoczyły nie było żadnej nudy! wszystko rzeczowo wyjaśnione zobrazowane i tłumaczone do skutku aż wszyscy zrozumieją.... Dla mnie to wogole wszyscy instruktorzy zasługują na order za cierpliwość.... Radzi dziękuję za Twój stoi ki spokój i cierpliwość na naszych pierwszych godzinach jazd bo oboje wiemy że nie było latwo???????? ale z każdą godzina było już lepiej a wszystko za sprawą fajnej luźnej bezstresowej atmosfery zresztą z każdym z instruktorow z którymi miałam przyjemność jeździć dziękuję Magdzie i Pani Gosi bo każda z Was dała jakąś złota radę i dużo podpowiedzi???? dzięki temu teoria zdana za pierwszym razem a napewno przed egzaminem praktycznym spotkamy się Jeszce na jazdach doszkalających bo tam w Wordzie poziom stresu hard wszyscy jak na sciecie.... Każdemu będę polecać Wasza szkołę!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.07.2018

Grzesiek Blonka

Grzesiek Blonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mila obsloga instruktozy. Z nauczaniem docieraja do najtrudniejszych nawet. Bardzo polecam :-).

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.07.2018

Stanisław Brzeziński

Stanisław Brzeziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, zajęcia teoretyczne były ciekawsze niż można by się spodziewać, zajęcia praktyczne głównie z Panią Magdą i 3 razy z Panem Krzysztofem były przyjemnością, nauczyłem się wszystkiego co powinienem wiedzieć i prawdopodobnie też coś więcej, miła atmosfera i przede wszystkim dobre podejście do kursanta. Wszystkie egzaminy wewnętrzne i teorie w WORDzie zdałem za pierwszym razem. Dziękuję, na pewno wrócę na jazdę doszkalającą przed egzaminem Państwowym. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.06.2018

Patrycja S .................a ip: 94.254.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuję za atmosferę... profesjonalną naukę. Szczególne dzięki... dla Pani Magdy. Egzamin zdany ... teraz w drogę... ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2018

Weronika Kasperowicz

Weronika Kasperowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Teoria, choć rozległa była prowadzona ciekawie i zrozumiale. Zajęcia praktyczne szczególnie polecam z Panem Krzysztofem- pełen profesjonalizm, opanowanie i spokojne wyjaśnianie różnych kwestii nawet po 10 razy. Pani Gosia również zasługuje na uznanie, wszystkie ronda ogarnięte na 6! Jazdy zawsze w wyznaczonym terminie prowadzone w miłej atmosferze. Egzamin w Wordzie zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2018

Patrycja Lis

Patrycja Lis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ???? wspaniali instruktorzy. Pani Gosia - cudowna kobieta, spokojna i z mega podejściem. P. Krzysiek i Radek też super :) teoria i praktyka zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2018

Jakub Śpiewak

Jakub Śpiewak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miłe podejście do kursanta :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.06.2018

Roxana Jardzewska

Roxana Jardzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem świetna szkoła, z cudownym podejściem do osoby robiącej prawo jazdy. Zero problemów, jazdy zawsze w terminie, instruktorzy dobrze przeszkoleni, mówią dokładnie i z sensem. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie. Dzieki tej szkole czuję się przygotowana do zgadnia egzaminu państwowego. Polecam każdemu :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak