Nauka Jazdy MAGNET (168)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Bartosz C ....s ip: 31.0.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie bez powodu ma miano najlepszej szkoły jazdy w Szczecinie. Cierpliwi i bardzo mili instruktorzy, dużo wolnych terminów. Wszystkie lekcje praktyczne zrobiłem w niecały miesiąc. Szkoła godna polecenia :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.01.2020

Julia Kalinowska

Julia Kalinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła! Teoria perfekcyjnie wyłożona! Szczególnie polecam jazdy z Panią Gosią, Panem Pawłem i Panem Mariuszem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2020

Żaneta A .....k ip: 89.70.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Ania Kulińska

Ania Kulińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam szkole nauki magnet !! Pan Radek prowadzi teorie świetnie! Wszystko jasne szybko wchodzi w głowę i pamiętasz non stop !! moja teoria zdana za 1 z maksymalną ilością punktów!! więc efekt jest ☺️ a jazda z Panem Krzysztofem rewelacja tyle mnie nauczył że szok !!!! jazda też dziś zdana za 1 razem i uwag od egzaminatora brak. Było stresu ale z tą szkołą będziecie posiadać swoje prawo jazdy na 100% polecam serdecznie !! i jeszcze raz wszystkim dziękuję za cierpliwość i naprawdę super naukę!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Milena Rudnicka

Milena Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy Magnet! Teoria wyłożona fenomenalnie przez Pana Radka!!! Miałam przyjemność jazd z większością instruktorów, i jestem naprawdę zadowolona z przygotowania jak i efektów naszej nauki!!!!od każdego z instruktorów wyniosłam cenna radę, i każdy uczył czegoś nowego. Egzamin zdany za 1 podejściem, nic dodać nic ująć! Dziekuje!!!!

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.11.2019

Justyna Vorreiter

Justyna Vorreiter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowałam się na tę szkołę kierując się opiniami w internecie i nie żałuję! Od początku wszystko było dobrze ułożone i organizacyjnie nie było żadnych problemów. Kontakt wzorowy! ;) Same jazdy również dobrze zorganizowane i wszystko dobrze udokumentowane. Z każdą lekcją czułam się coraz pewniej na drodze. Serdeczne pozdrowienia dla całej ekipy, a w szczególności dla pani Gosi oraz pana Pawła! Jeszcze raz dziękuję wam za cierpliwość i chęci! P.S. Niestety w czasie jednej z jazd stuknął w nas samochód (czyli nie nasza wina) i stracilismy prawie 50min. By ten czas odzyskać nie musiałam zrobić nic, bo dla szefa szkoły to było oczywiste!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Mateusz Gieryga

Mateusz Gieryga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na świecie, Krzysiu i Radziu najlepsi! Teoria i praktyka za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2019

Alexandra R .....k ip: 37.47.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy i super instruktorzy ! Polecam bardzo

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Paweł B ......... ip: 188.146.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Święta szkoła. Bardzo dobrze uczą polecam miła atmosfera. Jeśli czegoś nie wiesz lub nie rozumiesz uczą do skutku. Dziękuję bardzo za przygotowanie do egzaminu. Oczywiście zdałem !!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.09.2019

Aleksandra B .....o ip: 31.0.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy! Wykupiłam u nich jazdy po rocznej przerwie i wystarczyło mi to aby zdać egzamin za 1 razem!!! Świetni instruktorzy, pan Krzysiek kładący nacisk na dynamikę mojej jazdy oraz pan Radek, najlepszy instruktor jakiego poznałam, fachowe podejście, idealne tłumaczenie wątpliwych zagadnień, sprawił ze pouczulam się pewnie za kołkiem! Szczerze polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2019

Wiktoria Felisek

Wiktoria Felisek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła . Instruktorzy z doświadczeniem w szczególności polecam P.Magde z którą miałam wszystkie godziny . Miła i przyjemna atmosfera !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2019

Krzysztof Zięba

Krzysztof Zięba
Opinia niezweryfikowna

Świetna szkoła. Szczerze polecam. Zajęcia teoretyczne ciekawe, i przeprowadzone rzetelnie. Jazdy w miłej atmosferze. Nie mam powodów do narzekania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.09.2019

Marta Kirpa

Marta Kirpa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo kompetentni instruktorzy,wykłady super wyłożone,wiedza pomaga na jazdach.Terminy jazd elastyczne,przeprowadzane nardzo profesjonalnie.Przecudowna atmosfera.Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie.Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2019

Ada Kochanowska

Ada Kochanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs teoretyczny prowadzony w fajny, zrozumiały sposób. Panowała na nim przyjemna atmosfera. Instruktorów jest wydaje mi się dosyć dużo, dla mnie zdecydowanie najfajniejsi to pan Radek i Krzysiu. Bardzo ich polecam, mają dobre podejście do kursantow, można się dużo przy nich nauczyć i miło spędzić czas na jazdach. Najlepiej mi się z nimi jeździło, nie stresowałam się. Od ukończenia kursu dokupowalam sobie kilka jazd przed egzaminem. Było trochę krucho z wolnymi terminami i tutaj bardzo pomocne ze strony biura było to, że informowano mnie gdy jakieś terminy się zwalniały. Ogólnie bardzo polecam, będę miło wspominać naukę w tej szkole.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.08.2019

Jakub S ..a ip: 37.47.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko na wykładach dokładnie opisane, a podczas jazdy spokojna luźna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2019

MAREK S .......K ip: 37.47.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

MAREK SOBKOWIAK Chciałem serdecznie podziękować pani Magdzie i pani Agacie za przygotowanie do Egzaminu kat B który zdałem za 1 razem w dniu 21 Sierpnia . Serdecznie dziękuję wszystkim będę miło spominał naukę waszej szkole serdecznie Polecam Naukę w szkole Magnet

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Mateusz Stolarczyk

Mateusz Stolarczyk
Opinia niezweryfikowna

Bardzo dobra szkola jazdy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Jan I ..d ip: 37.47.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, świetni instruktorzy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Michalina Dudra

Michalina Dudra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

miła atmosfera i porządne przygotowanie do egzaminu:)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Alicja Wiśniewska

Alicja Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy ! Rewelacyjna atmosfera, super instruktorzy, lepiej nie mogłam trafić ;) Gorąco Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.07.2019

Mateusz Bułgajew

Mateusz Bułgajew
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejscie do klienta, swietni instruktorzy, wyrozumiały pan z recepcji, szczerze polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Jolanta Celak

Jolanta Celak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Super instruktorzy rewelacyjna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.07.2019

Monika Ziętara

Monika Ziętara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

MAGNET polecam z całego serca.super instruktorzy i świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Patryk Lisiecki-Fraj

Patryk Lisiecki-Fraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, na poważnie, ale bez spiny przygotowuje do egzaminu i nie tylko. Fantastycznie jeździło mi się z Panią Gosią, będzie mi tego brakowało :) Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2019

Grzegorz Winczakowski

Grzegorz Winczakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.06.2019

Kacper Głuszak

Kacper Głuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam bardzo :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

i ......n ip: 37.47.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mega polecam, wszystko jak najlepiej. Super teoria i jazdy !!! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2019

Roland M .........z ip: 5.173.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra jakość, podejście instruktorek. Super atmosfera, bezstresowo przeprowadzone jazdy. Wszystkie błędy odrazu tłumaczone i staraliśmy się je poprawić. Bardzo dziękuję za pomoc wsparcie i wiarę w moje możliwości :) polecam współpracę z tą nauką jazdy :) pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.05.2019

Patryk Grzelak

Patryk Grzelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu państwowego, który już za mną. Na początku zajęcia z teorii, spodziewałem się raczej że teoria nie będzie z bardzo ciekawa ale p.Radek genialnie prowadził zajęcia, z których wiele wyniosłem. Następnie jazdy, które w większości miałem z p.Krzysztofem który nauczał w miłej i przyjaznej atmosferze i wiele się nauczyłem bo startowałem z kompletnego zera nie wiedząc jak rozmieszczone są pedały. Egzamin wewnętrzny dobrze zobrazował mi jak będzie przebiegać państwowy, dzięki temu nic mnie nie zaskoczyło. Dziękuję za przygotowanie do egzaminu, mogę już wyruszyć na drogę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.05.2019

Natalia Perek

Natalia Perek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sercem szkoła godna polecenia mimo tego, że tylko korzystałam z dodatkowych godzin jazdy przed egzaminem po 7 latach. Pani Gosia instruktorka... Wspaniała kobieta, która wkłada w swoją pracę dużo serca i cierpliwości... Jak jazdy to tylko z nią.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak