Nauka Jazdy MAGNET (183)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2021

Kinga Szarlowska

Kinga Szarlowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu duzo mowic. Zdane za pierwszym razem. Teoria u Radka idealna - bez problemu zdane testy. Praktyka - jesli ktos szuka spokojnego instruktora to polecam Krzyśka. Dzieki Niemu zdałam od razu. A nie wierzylam w to ze sie naucze jezdzic... Osobiscie nie odpowiadaly mi jazdy z Pawłem, ale moze dla kogos kto chce szybko sie nauczyc bedzie idealny. Dla mnie było za szybko. Potrzebowalam oazy spokoju ;) Szkołę polecam bardzo

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.06.2021

Maksymilian Kowalski

Maksymilian Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria rewelacyjna, wykłady ciekawe i wciągające. Co do praktyki była wystarczająco dobra aby zdać za drugim, polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.06.2021

Zuzia Kostrubiec

Zuzia Kostrubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie chciałabym polecić Szkołę Jazdy Magnet. Bardzo dobrze wytłumaczona i wyłożona przez Pana Rada teoria. Miałam również przyjemność jeździć z Panem Radkiem na jazdach, przez co egzamin był zdany bez większych trudności. Pan Kuba na recepcji dobierał terminy jazd typowo pod kursanta co jest bardzo na plus. Szczerze i z całego serca polecam! !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.06.2021

Matylda F .......a ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetnie przeprowadzony kurs! Teoria prowadzona przez Pana Radka była naprawdę bardzo ciekawy, nic sama w domu nie musiałam powtarzać bo wszystko zapamiętałam z kursu. Zwracał uwagę na pytania egzaminacyjne i pokazywał "haczyki" w pytaniach. Bardzo szybko zrobiona bo tylko 6 dni z rzędu, więc z całym kursem można się na spokojnie w miesiąc wyrobić zwłaszcza jeżeli komuś zależy na szybkim jego ukończeniu. Praktyki miałam z Panią Agnieszką i Panią Natalią, obie bardzo spokojne co było dla mnie ważne, żeby nie było nerwowej atmosfery podczas jazd. Wszystko tłumaczyły, na bieżąco wyjaśniały mi jakieś niejasności na drodze. Zwracały uwagę nawet na najmniejsze szczegóły, co uważam za cenne zwłaszcza przy zdawaniu egzaminu. Jazdy dostosowane pode mnie w godzinach i dniach w jakich mi najbardziej odpowiadały czasowo. Z całego serca polecam i BARDZO dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.05.2021

Karolina N ......k ip: 88.199.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Świetne zajęcia teoretyczne jak i praktyczne. Większość jazd miałam z panem Radkiem i bardzo dobrze je wspominam. Wszystko odbyło się w przyjemnej atmosferze i bez stresu. Zostałam świetnie przygotowana, dzięki czemu jazda samodzielna nie sprawia mi najmniejszych trudności. Serdecznie polecam wszystkim tę szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2021

Zofia K ....k ip: 46.170.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy! Zdałam za pierwszym razem. Głównie jazdy miałam z panem Mariuszem, który wszystko potrafił na spokojnie wytłumaczyć i jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.04.2021

Wiktoria K ..... ip: 37.47.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykupiłam 4h dodatkowych jazd przed egzaminem u Pana Krzysztofa i jestem bardzo zadowolona. Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem. Jazdy przebiegły w miłej atmosferze. Dużo wyniosłam z tych jazd. Więcej nauczyłam się w ciągu tych 4h niż na 10h kursu w innej szkole jazdy. Polecam serdecznie każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.04.2021

Kinga Granowska

Kinga Granowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolona z kursu w tej szkole jazdy. Większość jazd z Panią Natalią, wszytsko świetnie wytłumaczone i pokazane. Jest świetną instruktorką! Teoria z Panem Radkiem również bardzo dobrze i zrozumiałe przeprowadzona. Podsumowując świetne przygotowanie do egzaminów państwowych! Znakomici instruktorzy. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2021

Ola Herman

Ola Herman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do uczniów, poznałam wszystkie drogi egzaminacyjne byłam bardzo przygotowana, dzięki temu zdałam teorie jak i praktykę za pierwszym razem. Najlepsza szkoła w Szczecinie, a instruktorzy pogodni, mili i co najważniejsze bardzo cierpliwi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2021

Stanisław Dynak

Stanisław Dynak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs kończyłem po paroletniej przerwie, w krótkim czasie i dzięki jazdom z chyba każdym instruktorem udało zdać się za pierwszym razem. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu, masa cennych wskazówek i super podejście do kursantów. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.03.2021

Natalia K ....... ip: 5.60.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z kursu w Magnecie! Nie sądziłam, że trafie aż tak dobrze! Jestem wdzięczna za każda cenna wskazówkę, ale przede wszystkim Pani Magdzie, która nie ma sobie równych! Jest genialną instruktorką i zna się na rzeczy! Bardzo dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2021

Mateusz Sak

Mateusz Sak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkółka jazdy, świetna teoria, jazdy bardzo dobrze uporządkowane byłem w każdym miejscu na jazdach, w których byłem na egzaminie państwowym. Przygotowanie do egzaminu bezbłędne

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2021

Maja K ........ ip: 91.217.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, bardzo polecam, teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Teoria wykładan przez p. Radka jest zrozumiała, dzięki czemu nie trzeba potem dużo uczyć się z podręcznika. Prawie wszystkie jazdy miałam z p. Mariuszem, który wszystko doskonale tłumaczył, udzielał wielu przydatnych wskazówek odnośnie egzaminu. Miałam również dwie jazdy z p. Krzysztofem, który także bardzo dobrze tłumaczył. Obaj instruktorzy byli bardzo cierpliwi i podczas jazd panowała bardzo przyjazna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2021

Zofia U ...n ip: 37.30.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Trafiłam na tę szkołę z polecenia i z całego serca mogę ją dalej polecać! Bardzo dziękuję Panu Radkowi za profesjonalne zajęcia z teorii, ale przede wszystkim przesympatycznej Pani Beacie, która była moim instruktorem prowadzącym. Wyjątkowa osoba! Cierpliwość, profesjonalizm i fachowe podejście do wykonywanego zawodu.Jazdy z nią to była sama przyjemność, dostałam od niej bardzo wiele cennych wskazówek i porad. Na lepszego instruktora trafić nie mogłam.???? Dziękuję również pozostałym instruktorom, z którymi dane mi było jeździć, oraz Kubie z recepcji, który zawsze służył pomocą. Nie mogę polecić jednak Pani Agnieszki jako instruktorki. Bardzo oschła i mało wyrozumiała. Mając dopiero za sobą 4 godziny jazd, oczekiwała ode mnie, że będę już jeździła jak doświadczony kierowca. Poza tym jednym, nie mam więcej żadnych zastrzeżeń. Rekomendacją dla tej szkoły niech będzie fakt, że egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem????

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.01.2021

Paweł D ........i ip: 5.173.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.12.2020

Mariusz W ......k ip: 89.74.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2020

Nikola Pawelec

Nikola Pawelec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!! Merytoryczny wykład teorii przez Pana Radka. Praktyka z Panią Beatą i Panem Krzysztofem to sama przyjemność, bezstresowa i fachową. Zero problemów z umawianiem terminów jazd. Egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.11.2020

Marzena Kaźmierczak

Marzena Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła cieszę się że właśnie tę wybrałam. Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem 100%. Egzamin teoretyczny za trzecim razem (stres robi swoje). Najlepsza instruktorka Magda. Cieszę się że wszystkie godziny miałam właśnie z nią (BARDZO CIERPLIWA) !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2020

Igor W .....n ip: 37.47.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkola polecam kazdemu

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2020

Grzegorz Z ......i ip: 83.11.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W 100 procentach i z czystym sercem mogę polecić szkołę. Bardzo dobrze przeprowadzony kurs teoretyczny i świetni instruktorzy. Po 30 godzinach jazd i dodatkowych 4 na odrdzewienie przed ostateczna jazda, egzamin zdany za pierwszym razem. Jeszcze raz polecam szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.10.2020

Damian T ...k ip: 194.88.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre wykłady i jeszcze lepsze "JAZDY". Świetny prowadzący i instruktorzy, bardzo mili i wyrozumiali ludzie z ogromną ilością cierpliwości i wyrozumiałości. Egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem bez większych problemów. Jednym dość nieprzyjemnym doświadczeniem była przejażdżka z jednym z instruktorów, był on dość że tak to ujmę ostry, oraz mało wyrozumiały, nie mogłem się z nim dogadać. Poza tym nie mam nic do zarzucenia, ta szkoła jest moim zdaniem świetna i godna polecenia :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.10.2020

Magdalena Kamińska

Magdalena Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim OSK Magnet . Wielkie podziękowania dla Roberta .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.10.2020

Daniel Varatuceanu

Daniel Varatuceanu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie wytłumaczona teoria, a także bardzo dobrze prowadzone jazdy. Jeździłem cały kurs z Panem Radkiem i serdecznie go polecam, nauczył mnie wszystkiego od zera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2020

Karolina Major

Karolina Major
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić. Wszystkie egzaminy za pierwszym podejściem zdane. Serdecznie polecam. Super podejście, super instruktorzy, super atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2020

Amanda N ...k ip: 37.47.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2020

Michał S .....k ip: 159.205.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jest dobrze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 16.07.2020

Zuzanna Kisiel

Zuzanna Kisiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria wykładana bardzo solidnie, pan Radek tłumaczy wszystko świetnie od A do Z, dzięki czemu zdanie teorii to tylko formalność. Jeździłam głównie z panem Krzysiem, któremu chciałabym podziękować za cierpliwość i świetną atmosferę podczas jazd. Takich instruktorów to tylko ze świecą szukać!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.07.2020

Gabriela S ......a ip: 37.47.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady z panem Radkiem prowadzone w ciekawy sposób oraz w miłej atmosferze. Jazdy z panem Krzysztofem, Mariuszem oraz Radkiem jak najbardziej na plus. Z czystym sumieniem mogę ich polecić. Odradzam jednak Pawła i Agnieszkę. Wyjątkowo nieprofesjonalni, bez podejścia do kursanta, szybko się denerwują, pojawiły się nawet niemiłe komentarze czy (krótkie co prawda, ale jednak) rozmowy telefoniczne. Dwugodzinna jazda praktycznie za każdym razem była skracana o 15 minut. Gdyby nie incydenty z powyższymi instruktorami dałabym 5 gwiazdek :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.07.2020

Anna W ...... ip: 94.254.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ogromnie dziękuję Panu Radkowi za przygotowanie mnie do egzaminu. Nie mogłam wymarzyć sobie lepszego instruktora. Szkolenie było przeprowadzone tak, jak należy. Jeżeli miałam z czymś problem, nie bałam się zapytać lub poprosić o pomoc. Tak jak przypuszczałam, największym moim wrogiem będzie stres, a egzaminatorzy są jacy są. Kilka razy miałam przyjemność jeździć z Panią Gosią, wyciągnęłam z każdej godziny lekcje i Pani Gosi również chciałabym podziękować. Panie Radku, jeżeli Pan to przeczyta, jeszcze raz dziękuję i gratuluję nagrody, którą uzyskała w tym roku Pańska szkoła jazdy. Zdecydowanie polecam wszystkim, przyszłym kierowcom, bo tutaj nie można wyjść z niczym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2020

Magdalena Gawrońska

Magdalena Gawrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serduszka polecam Naukę Jazdy Magnet! Zdałam za pierwszym razem! Instruktorzy mega mili i wyrozumiali, wszystko dokładnie tłumaczą. Można się dogadać w sprawie godzin. Ja zaczęłam u nich od podstaw i to był najlepszy wybór! Świetnie prowadzone zajęcia teorii przez właściciela! Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak