Nauka Jazdy MAGNET (216)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.05.2024

Agnieszka K ......... ip: 88.199.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z realizacji usługi w szkole nauki jazdy MAGNET SZCZECIN .To naprawdę rzetelna szkoła z bardzo dobrym podejściem do nawet najbardziej opornych na przyswajanie zarówno wiedzy, jak i praktyki osób. Elastyczny grafik pomógł dostosować godziny jazdy do indywidualnych potrzeb. Specjalnie PODZIĘKOWANIA dla instruktora jazdy Pana KRZYSZTOFA ,za zajęcia przeprowadzone sprawnie i z dużym zaangażowaniem, za jego umiejętność przekazywania sztuki jazdy. Pan KRZYSZTOF,niezwykle cierpliwie i szczegółowo wskazywał i tłumaczył wszelkie błędy oraz wyjaśniał przepisy. Jazdy prowadził na luzie w miłej i bezstresowej atmosferze. Potrafił zmotywować do wytrwałości!!! Pani Agnieszka,druga najlepsza instruktora. Uczą się w takich warunkach na pewno można polubić jazdę! Zdecydowanie polecam szkolu nauki jazdy Magnet!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.04.2024

Kacper R ........ ip: 89.64.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy sama w sobie bardzo dobra,wiedza teoretyczna przekazana przez Pana Radka 10/10,w biurze przemiły Pan Kuba który dostosowywuje wszystko wedle potrzeb kursantów, jedyny minus to instruktorzy a w zasadzie Pani instruktorka Agata która kompletnie olewa przekazywanie wiedzy praktycznej kusranstom i załatwia swoje potrzeby w czasie pracy jak i zniechęca do wyjeżdżania reszty swoich godzin praktycznych z innymi instruktorami. Dziękuję Panu Mirkowi,Panu Michałowi jak i Pani Beacie za to wszystkie wspólne jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.03.2024

Adrian I ........ ip: 37.248.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam szkołę nauki jazdy Magnet. W szczególności dziękuję P. Michałowi za profesjonalne podejście do kursanta, przekazaną wiedzę i cierpliwość. Pragnę również podziękować reszcie instruktorów z którymi miałem przyjemność jeździć. Polecam wszystkim,którzy pragną zacząć przygodę z nauką jazdy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2024

Marta T .....z ip: 46.205.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy miałam z panią Agatą Wojtkiewicz i gwarantuje że to najlepsze jazdy jakie miałam. Super atmosfera, bardzo dobrze uczy. Każdy egzamin zdany za pierwszym razem! Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.03.2024

Maria Baranowska

Maria Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2024

Ka Ka

Ka Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% a Pan MICHAŁ jako instruktor jest niezwykle kompetentny, cierpliwy. Jego przejrzyste wyjaśnienia i indywidualne podejście sprawiają, że nauka staje się przyjemnością. Atmosfera jest przyjazna, a lekcje prowadzone z dużym zaangażowaniem. Serdecznie polecam szkołę, a przede wszystkim współpracę z Panem MICHAŁEM!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2024

Jędrzej Dworak

Jędrzej Dworak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2023

Emma G ....... ip: 80.94.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowania do egzaminów, instruktorzy mili i oddani. Serdecznie polecam, dzięki tej szkółce zdałam egzaminy w wordzie za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.11.2023

Stanisław B ......... ip: 109.226.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobrzy instruktorzy, dobre i fajne lekcje. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2023

Paulina W ........a ip: 83.11.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeden z lepszych wyborów w moim życiu. Cieszę się że trafiłam do Szkoły Nauki Jazdy „Magnet” Pełen profesjonalizm w prowadzeniu zajęć z teorii i pierwszej pomocy. Instruktorzy widać, że robią to z powołania. Wprowadzają miłą luźną atmosferę dzięki czemu się nie stresujesz i wszystko przychodzi z łatwością. Czujesz się jakbyś jeździł z dobrym znajomym (Beatko, Panie Krzysztofie - dziękuje ❤️) Wszystko wytłumaczą, dadzą cenne wskazówki. Przejedziesz wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne. Z całego serca polecam Naukę Jazdy Magnet

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2023

Karol M ........i ip: 37.47.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy bardzo sympatyczni a szkoła bardzo zorganizowana.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2023

Hubert Wawrowski

Hubert Wawrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2023

Aleksander W .....k ip: 46.205.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko fajnie, egzaminy zdane za 1 razem. Szkoła godna polecenia

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.04.2023

Wiktoria K ....j ip: 164.127.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszyscy instruktorzy to profesjonaliści, z niesamowitym podejściem do kursanta. Każde jazdy odbywały się w spokojnej i sympatycznej atmosferze. Teoria przedstawiana była bardzo ciekawie, dzięki czemu łatwiej było wszystko zapamiętać. Wiem, że dzięki staraniu każdego jestem bardzo dobrze przygotowana i na egzamin państwowy i na jazdę samodzielną po zdaniu egzaminu. Moim prowadzącym był Pan Michał, którego bardzo polecam, z wielkim zaangażowaniem i dbaniem o szczegóły wszystkiego mnie nauczył i wytłumaczył.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.03.2023

Wiktoria J .....o ip: 89.64.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem już jakiś czas po zdanym egzaminie i polecam każdemu NJ MAGNET. Osobiście jazdy odbywałam z Panem Krzysztofem - bardzo miły, spokojny i wyrozumiały instruktor, który zwraca uwagę na szczegóły oraz pokazuje jak najwięcej możliwych opcji tzw. trasy egzaminacyjnej, co w późniejszym rezultacie daje nam dużo więcej swobody i pewności przed egzaminem państwowym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2023

Wiola Sobieszczuk

Wiola Sobieszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Michała, który świetnie przygotował mnie do egzaminu i zdałam za pierwszym razem. Dziękuję za wspracie i wiarę do samego końca, każdemu z całego serca polecam tę szkołę, świetna atmosfera i pełen profesjonalizm.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2023

Michał Kosmalski

Michał Kosmalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna profesjonalna atmosfera. Przede wszystkim przygotowano mnie do bezpiecznej jazdy. Szczególnie dziękuje mojemu głównemu instruktorowi Michałowi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2023

Wiktor D ........i ip: 37.47.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre podejście do kursantów, bogata ilość prowadzących, elastyczny dobór godzin z możliwością ich zmian.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2023

Magdalena N ........... ip: 5.173.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Niedawno ukończyłam kurs i szkołę mogę polecić z czystym sumieniem. Zostałam naprawdę dobrze przygotowana do egzaminu państwowego, który udało mi się zdać za pierwszym razem. W szczególności polecam zajęcia z Panem Michałem, który w przystępny sposób przekazuje swoją wiedzę i bardzo skupia się na doskonaleniu umiejętności kursanta. Zajęcia przebiegały w przyjemnej atmosferze. Pan Michał pomógł mi uwierzyć w swoje umiejętności i zwalczyć niepewność związaną z prowadzeniem samochodu. Dokładnie tłumaczył zasady ruchu, różne zachowania na drodze, a wszystkie popełnione błędy traktował ze spokojem i wyjaśniał tak prosto, że zostawało to w mojej pamięci. Dla własnej pewności dokupiłam kilka dodatkowych godzin, ale pod koniec kursu jeździłam już praktycznie samodzielnie, bez podpowiedzi tak jakbym już posiadała prawo jazdy. Polecam z całego serducha!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.03.2023

Lusia Luśka

Lusia Luśka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

minut temu NOWA Bardzo polecam Panią instruktor Agnieszkę Sitarek ! Cudowna, ciepła i bardzo cierpliwa osoba, ma świetne podejście do kursanta, motywuje i bardzo dobrze wszystko tłumaczy. Byłam zniechęcona przez poprzednich instruktorów do nauki, ale dzięki Pani Agnieszce odzyskałam wiarę w siebie i swoje możliwości i dziś zdałam egzamin! Zawdzięczam to przede wszystkim Pani Agnieszce, która jeździ i pokazuje kursantom miejsca w których może się odbyc egzamin i tłumaczy gdzie można popełnić błąd, TŁUMACZY spokojnie a nie krzyczy jak inni czasami. Mogłabym pisać i pisać bardzo długo o Pani instruktor ale po prostu napisze ze polecam Ją z całego serca, dzięki Niej cała przygoda z jazdą była naprawdę przyjemna, a atmosfera podczas jazdy tez była spokojna, a nie stresująca. Jest to instruktor z powołania i proszę o więcej takich ludzi, którzy widać ze lubią i świetnie się odnajdują w swojej pracy. Jeszcze raz dziękuje !!!:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2023

Alicja Sajewicz

Alicja Sajewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim mogę polecić szkołę jazdy Magnet???? Teoria, prowadzona przez P. Radka, była ciekawa i łatwo wchodziła do głowy. Bardzo polecam jazdy z P. Michałem, z którym miałam znaczną większość jazd. Bardzo dobrze trafiłam???? Nauczyłam się wielu rzeczy w krótkim czasie. Będę tęsknić za tymi jazdami i dobrze je wspominać, bardzo dziękuję <3 Aż szkoda było kończyć kursy. Dzięki miłej atmosferze i indywidualnemu podejściu instruktorów, to była naprawdę super przygoda i czas mijał bardzo szybko. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2023

Igor Buciarski

Igor Buciarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria zdana za pierwszym razem, praktyka tak samo . Bardzo polecam Panią Agnieszkę Sitarek, dzięki naszej wspólnej pracy udało się zdać bez problemowo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.01.2023

Amelka Bętlewska

Amelka Bętlewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam!! Pan Mariusz wraz z Panem Pawlem E. sprawili, że zostałam świetnie przygotowana do egzaminu praktycznego. Również pani Agnieszka S., u której dokupilam jazdy dodatkowe sprawiła, ze czułam się pewniej! Jak szkoła jazdy to tylko Magnet!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.01.2023

Agata G ...... ip: 46.20.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przez okres trwania kursu praktycznego moim instruktorem była Pani Beata, bardzo dobrze się z nią jeździło w kwestii atmosfery lecz dopiero na jazdach doszkalających "nauczyłam się" wszystkich przydatnych rzeczy. Ogromny minus dla tej szkoły za Pana Pawła, ponieważ na moich pierwszych jazdach na autostradzie wprowadzał negatywną atmosferę aż do zaparkowania pod szkołą jazdy. Z całego serca mogę polecić Panią Agatę i Pana Mariusza, przekazali mi wszelkie przydatne rzeczy aby zdać egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.12.2022

Go Sia

Go Sia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Naukę Jazdy Magnet. Całość kursu, z teorią, jazdami i egzaminem wewnętrznym ukończona w miesiąc. Już sama teoria była przyjemna i dobrze wytłumaczona. Moim instruktorem prowadzącym była Pani Beata, która prowadziła jazdy w bardzo miłej atmosferze, jednocześnie zachowując profesionalizm. Na koniec miałam jazdy doszkalające z innymi instruktorami . Pan Krzysztof B oraz Radek okazali się wyjątkowo pomocni w doszkoleniu parkowania oraz innych manewrów. Jedyną negatywną rzeczą w trakcie trwania kursu były jazdy z Panem Michałem, który wykazał się nieprofesjonalizmem komentując moje prywatne sprawy jakimi jest wybór auta. Poczułam się atakowana, a atmosfera w aucie doprowadziła mnie do łez. Sprawa została zgłoszona na recepcji i wszystko zostało wyjaśnione, co również uważam za plus Nauki Jazdy Magnet, dbają o komfort każdego z uczniów.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.12.2022

Алеся Логинова

Алеся Логинова
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Я из Беларуси, отношение к иностранцам хорошее, преподаватели внимательные. Рекомендую всем пани Agnieszka !!!Она к своей работе относится очень ответственно. К основным часам купила ещё дополнительно 4 часа и всё отлично! Внутренний экзамен сдала с первого раза. Государственный со второго. Из минусов - некоторые из инструкторов были заняты своими делами, поэтому рекомендую делать замену, если вам что-то не подходит. Спасибо школе за приобретенный навык, теперь я водитель!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2022

Lidiia ......... ip: 89.64.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2022

Patryk G ...s ip: 5.173.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teorie prowadzone w fajnej atmosferze oraz przez świetnego wykładowcę. Super kadra instruktorów z praktyki. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 25.09.2022

Natalia D .....a ip: 188.146.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam NJ Magnet! ❤️ Teoria z Radkiem przeprowadzona bardzo sprawnie, dokładnie, a przy tym w ciekawy sposób. Podczas jazd w ramach kursu i jazd doszkalających miałam przyjemność jeździć z kilkoma instruktorami i od każdego otrzymałam cenne wskazówki. W szczególności polecam jazdy z Beatą i Radkiem - świetna atmosfera, a przy tym dużo wiedzy praktycznej i nauka życiowej, ale przepisowej jazdy. Dzięki spokojnemu podejściu instruktorów jazda była i jest wielką przyjemnością. ???? Wszystkie podchwytliwe miejsca egzaminacyjne zaliczone na jazdach, dzięki czemu stres na egzaminie był dużo mniejszy. Pojazdy szkoleniowe w dobrym stanie. Duży plus również za organizację. Zarówno część teoretyczna, jak i praktyczna kursu zakończone szybko i bezproblemowo. Dzięki Kubie z recepcji nie ma też większych problemów z odwołaniem/przełożeniem jazdy i terminami jazd doszkalających. Jeszcze raz bardzo dziękuję całemu zespołowi i zdecydowanie polecam NJ Magnet każdemu, kto za kierownicą chce poczuć się pewnie i swobodnie ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2022

Alicja G ..... ip: 83.11.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie szkole Magnet . Prawo jazdy zdałam za 1 razem. Instruktorzy wyrozumiali, pomocni , wykonujący swoją prace z zamiłowaniem . Pani Agnieszka oraz Pan Mariusz uczyli mnie od samego początku , dzięki nim zdałam za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak