Nauka Jazdy MAGNET (196)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2022

Joanna Lichocka

Joanna Lichocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym serdecznie polecić szkołę nauki jazdy Magnet przede wszystkim osobom, które myślą, że kompletnie się do tego nie nadają, mają małą wiarę w siebie i w swoje możliwości. Kurs rozpoczęłam w formie e-learningu, następnie były jazdy, podczas których dowiedziałam się o ciąży i postanowiłam kontynuować moją wyboistą drogę do zdobycia prawa jazdy. I tu serdeczne podziękowania dla instruktorki Agnieszki, która cierpliwie, krok po kroku wprowadziła u mnie pewność siebie i odczucie przyjemności podczas prowadzenia samochodu. Z uwagi na stan zdrowia byłam zmuszona zrobić przerwę, która trwała dość długo. I tak, po opiniach innych kursantów postanowiłam spróbować doszkolić się pod okiem instruktorki Natalii, przy której czułam się swobodnie, co skutkowało dobrą jazdą. Popełniałam też oczywiście błędy ale Natalia upewniała mnie, że dam radę. Podobało mi się to, że zawsze usłyszałam na zakończenie jazd, co poszło nie tak, co muszę powtórzyć ale i to co było pozytywne. Podobne podejście ma również Agnieszka. Polecam również pozostałych instruktorów, z którymi miałam okazję jeździć, z nimi również było spokojnie, wyluzowanie i miło ale i konkretnie! Po tak długiej przerwie, egzamin zdałam pozytywnie a moja pewność siebie, jest efektem działania wspaniałych instruktorów ze szkoły Magnet. Podsumowując polecam przede wszystkim wysoko wrażliwym, przeżywającym i podważającym swoje umiejętności osobom ! Joanna

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.01.2022

Julia Z .......a ip: 31.62.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, bardzo miła atmosfera. Wszystko wytłumaczone na spokojnie i dokładnie. Bezproblemowy kontakt z biurem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2022

Roksana M ........z ip: 176.221.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Magnet każdemu, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z samochodem. Wykłady prowadzone w sposób bardzo ciekawy i zrozumiały, dzięki Panu Radkowi, który zadbał o to, by dostarczyć w sposób jak najbardziej czytelny całą potrzebną wiedzę. Bardzo dziękuję szczególnie Panu Krzysztofowi oraz Pani Agnieszce za przeprowadzenie jazd i cenne wskazówki, dzięki którym zdałam wszelkie egzaminy za pierwszym razem. Gorąco polecam szkołę wszystkim tym, którzy chcą zostać świetnie przygotowani do prawidłowej i bezpiecznej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2021

Anna Nieroda

Anna Nieroda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze przygotowani instruktorzy zarówno wiedza teoretyczna jak i praktyczna. Polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2021

Marcin K .......i ip: 37.47.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre podejście do kursanta podczas teorii oraz praktyki. Wszystko zostało jasno wytłumaczone Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.12.2021

Agata Kościołowska

Agata Kościołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam te szkołę jazdy każdemu kto myśli nad rozpoczęciem swojej przygody za kołkiem! Teoria z Panem Radkiem przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze, aż samemu chce się przyjść na zajęcia i go posłuchać. Widać, że starał się przekazać nam jak najwięcej i myśle, że z pozytywnym skutkiem. Jeśli chodzi o jazdy, z całego serca polecam Pana Mariusza! Jazdy przeprowadzone pełne śmiechu i rozmów, a przede wszystkim z profesjonalnym i bezstresowym podejściem do kursanta. Dzięki niemu zmieniłam swoje podejście o 180 stopni co do siedzenia za kierownicą i prowadzenia auta. Nauczył mnie wszystkiego od podstaw oraz miał do mnie ogromną cierpliwość, a wszystkie błędy tłumaczył na spokojnie, dzięki czemu jazdy były dla mnie przyjemnością. Bardzo polecam Panią Małgosię, której cenne uwagi również pomogły mi w zdaniu egzaminu, a jazdy były przeprowadzane w bardzo miłej atmosferze. Cały kurs minął mi bardzo szybko. Bardzo dziękuje za pomoc w nauce! Serdecznie pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2021

Aleksandra Raczyńska

Aleksandra Raczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Magnet .Teoria z p. Radkiem prowadzona w ciekawy sposób ,wszystko jest dokładnie wytłumaczone . Bardzo polecam jazdy z p. Agnieszką ,która wykazuje się dużą cierpliwością .Jazdy odbywają się w miłej i bezstresowej atmosferze ,w trakcie dostaje się dużo cennych porad i wskazówek ,dzięki czemu egzamin został zdany za pierwszym podejściem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2021

Patka Ulass

Patka Ulass
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła Jazdy Magnet polecam na 100%. Teoria z Panem Radkiem przeprowadzona dokładnie i przede wszystkim zrozumiale. Z każdych zajęć wszystko zapamiętane i każda teoria zadana za pierwszym. Jeżeli chodzi o jazdy to polecam Panią Beatkę oraz Agnieszkę, z którymi jazdy są bardzo przyjemne i dokładne oraz dzięki którym zdałam za pierwszym razem praktykę. Dziękuje jeszcze raz i szczerze polecam‼️‼️‼️‼️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2021

Krzysztof Kulka

Krzysztof Kulka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam i serdecznie dziękuję Szkole Nauki Jazdy Magnet. Praktyka jest prowadzona w bardzo profesjonalny i dokładny sposób. Na każdych zajęciach można zadawać pytania o rzeczy, z którymi sobie nie radzimy lub wobec których mamy wątpliwości. Na praktycznie każdych zajęciach są wykonywane wszystkie zadania związane z przygotowaniem na egzamin praktyczny państwowy. Kontakt ze szkołą jest stale dostępny, można dodzwonić się bez problemu i zapytać prawie o wszystko związane z nauką jazdy. Oprócz tego bardzo serdecznie dziękuję instruktorkom, które nauczyły mnie wszystkiego - Pani Agienszce, Pani Natalii, ale też Pani Beacie - i bardzo polecam zajęcia praktyczne właśnie z nimi. Egzamin został zdany za pierwszym razem. Serdecznie pozdrawiam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2021

Amelia Chochulska

Amelia Chochulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, super instruktorzy, miła atmosfera, a jazdy sprawiają samą przyjemność. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.09.2021

Martyna Piątkowska

Martyna Piątkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję bardzo za fantastyczne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kat.B. Egzamin państwowy zdany za drugim razem. Wspaniałe wykłady z teorii z Panem Radkiem - wszystko, co najważniejsze tłumaczone spokojnie, rzeczowo, w ciekawy sposób. Jazdy z Panem Radkiem przebiegały w miłej atmosferze. Najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić, bardzo polecam - nauczył mnie wszystkiego od podstaw, cierpliwie tłumaczył błędy i sprawił, że z radością przychodziłam na kolejne jazdy, co pozwoliło mi zdać egzamin bezproblemowo. Dziękuję bardzo również za cenne uwagi Pani Natalii, Pani Małgorzacie oraz Panu Mariuszowi podczas jazd doszkalających. Jazdy z Panem Pawłem były bardzo stresujące (nie odpowiadał mi sposób zwracania uwagi), niemniej jednak usłyszałam na nich także kilka ważnych uwag. Podsumowując - MAGNET to niesamowita szkoła jazdy i polecam każdemu, kto zastanawia się nad rozpoczęciem kursu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2021

Joanna Patryn

Joanna Patryn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Magnet! Teoria z p. Radkiem prowadzona w niezwykle miłej atmosferze, jazdy z p. Beatą, p. Krzysztofem i p. Radkiem to sama przyjemność! Na pewno będę miło wspominała kurs na prawo jazdy z tą szkołą! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.08.2021

Justyna Wańtowska

Justyna Wańtowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie!! Teoria z Radkiem na najwyższym poziomie. Wykłady były prowadzone ciekawie, a przede wszystkim zrozumiale. Najserdeczniejsze podziękowania dla Krzysztofa i Mariusza za przygotowanie do jazd. Instruktorzy z powołania, których cechuje niesamowita cierpliwość i pogoda ducha. W samochodzie panowała luźna atmosfera, a wszystko było przez nich skrupulatnie tłumaczone. Z całego serca polecam szkołę Magnet w Szczecinie. Lepszych instruktorów nie mogłam sobie wymarzyć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.07.2021

Ola Arciszewska

Ola Arciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca chciałabym polecić każdemu tę szkołę jazdy !! Zaczynałam całkowicie od zera .Nie znałam żadnych przepisów drogowych , jednak szybko się to zmieniło po świetnych zajęciach teoretycznych z Panem Radkiem. Nauka była czystą przyjemnością! Jeżeli chodzi o instruktorów chciałabym przede wszystkim podziękować Pani Natalii, z którą odbywałam większość godzin jazd. Świetne podejście , milion cennych wskazówek , ogromna cierpliwość i spokój. Każda z jazd była w miłej atmosferze, ponieważ Pani Natalia nie dość, że świetnie uczy to w dodatku jest bardzo sympatyczną osobą! Dziękuje również Panu Mariuszowi , który naprawdę wiele mnie nauczył pomimo małej ilości godzin! Zdałam za drugim razem. Polecam najbardziej tych instruktorów!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2021

Dawid Petrykowski

Dawid Petrykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałbym serdecznie podziękować za cały kurs, Pan Radek świetnie prowadził kurs teori z każdej lekcji wyniosłem bardzo dużo ale chciałem też bardzo serdecznie podziękować Pani Natali!! za świetne przygotowanie do jazdy i cierpliwość, wszystko wytłumaczone perfekt, dzięki temu zdałem egzamin bezbłędnie za pierwszym podejściem! ! Jeszcze raz dziękuję! I z całym szacunkiem polecam tą szkołę Jazdy Magnet!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2021

Dagmara P ......a ip: 94.254.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem zadowolona z kursu, instruktorek i obsługi klienta. Pani Agnieszka to rewelacyjna instruktorka wykazująca się dużą cierpliwością. Przy niej czułam się bezpiecznie i nie czułam żadnej presji, mimo że początki były trudne. Nie miałam najmniejszych kłopotów z dopasowaniem godzin jazdy. Kilka godzin jeździłam z panią Natalią i też ją polecam- sympatyczna, opanowana i profesjonalna.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2021

Monika Redczuk

Monika Redczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam, egzamin zdany bez żadnych problemów za pierwszym razem. Jazdy z P. Krzysztofem, super - przemiła atmosfera, dużo cierpliwości i przy tym pełny profesjonalizm. Od Pani Beaty i Agnieszki również otrzymałam wiele cennych wskazówek, wszystko również w luźnej, bezstresowej atmosferze. Przed egzaminem państwowym dokupiłam kilka godzin, które miałam z P. Pawłem. Moim zdaniem nie podpasuje każdemu. Tuż po jazdach z nim, nie byłam zadowolona, ale z perspektywy czasu widzę, że jednak było warto. Wyczulił mnie na niektóre drobne rzeczy, dotyczące po prostu jak najlepszego traktowania samochodu i przygotował na chyba wszystkie możliwe scenariusze na egzaminie. Bez wahania polecam wszystkim Magneta!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2021

Kinga Szarlowska

Kinga Szarlowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu duzo mowic. Zdane za pierwszym razem. Teoria u Radka idealna - bez problemu zdane testy. Praktyka - jesli ktos szuka spokojnego instruktora to polecam Krzyśka. Dzieki Niemu zdałam od razu. A nie wierzylam w to ze sie naucze jezdzic... Osobiscie nie odpowiadaly mi jazdy z Pawłem, ale moze dla kogos kto chce szybko sie nauczyc bedzie idealny. Dla mnie było za szybko. Potrzebowalam oazy spokoju ;) Szkołę polecam bardzo

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.06.2021

Maksymilian Kowalski

Maksymilian Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria rewelacyjna, wykłady ciekawe i wciągające. Co do praktyki była wystarczająco dobra aby zdać za drugim, polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.06.2021

Zuzia Kostrubiec

Zuzia Kostrubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie chciałabym polecić Szkołę Jazdy Magnet. Bardzo dobrze wytłumaczona i wyłożona przez Pana Rada teoria. Miałam również przyjemność jeździć z Panem Radkiem na jazdach, przez co egzamin był zdany bez większych trudności. Pan Kuba na recepcji dobierał terminy jazd typowo pod kursanta co jest bardzo na plus. Szczerze i z całego serca polecam! !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.06.2021

Matylda F .......a ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetnie przeprowadzony kurs! Teoria prowadzona przez Pana Radka była naprawdę bardzo ciekawy, nic sama w domu nie musiałam powtarzać bo wszystko zapamiętałam z kursu. Zwracał uwagę na pytania egzaminacyjne i pokazywał "haczyki" w pytaniach. Bardzo szybko zrobiona bo tylko 6 dni z rzędu, więc z całym kursem można się na spokojnie w miesiąc wyrobić zwłaszcza jeżeli komuś zależy na szybkim jego ukończeniu. Praktyki miałam z Panią Agnieszką i Panią Natalią, obie bardzo spokojne co było dla mnie ważne, żeby nie było nerwowej atmosfery podczas jazd. Wszystko tłumaczyły, na bieżąco wyjaśniały mi jakieś niejasności na drodze. Zwracały uwagę nawet na najmniejsze szczegóły, co uważam za cenne zwłaszcza przy zdawaniu egzaminu. Jazdy dostosowane pode mnie w godzinach i dniach w jakich mi najbardziej odpowiadały czasowo. Z całego serca polecam i BARDZO dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.05.2021

Karolina N ......k ip: 88.199.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Świetne zajęcia teoretyczne jak i praktyczne. Większość jazd miałam z panem Radkiem i bardzo dobrze je wspominam. Wszystko odbyło się w przyjemnej atmosferze i bez stresu. Zostałam świetnie przygotowana, dzięki czemu jazda samodzielna nie sprawia mi najmniejszych trudności. Serdecznie polecam wszystkim tę szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2021

Zofia K ....k ip: 46.170.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy! Zdałam za pierwszym razem. Głównie jazdy miałam z panem Mariuszem, który wszystko potrafił na spokojnie wytłumaczyć i jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.04.2021

Wiktoria K ..... ip: 37.47.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykupiłam 4h dodatkowych jazd przed egzaminem u Pana Krzysztofa i jestem bardzo zadowolona. Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem. Jazdy przebiegły w miłej atmosferze. Dużo wyniosłam z tych jazd. Więcej nauczyłam się w ciągu tych 4h niż na 10h kursu w innej szkole jazdy. Polecam serdecznie każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.04.2021

Kinga Granowska

Kinga Granowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolona z kursu w tej szkole jazdy. Większość jazd z Panią Natalią, wszytsko świetnie wytłumaczone i pokazane. Jest świetną instruktorką! Teoria z Panem Radkiem również bardzo dobrze i zrozumiałe przeprowadzona. Podsumowując świetne przygotowanie do egzaminów państwowych! Znakomici instruktorzy. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2021

Ola Herman

Ola Herman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do uczniów, poznałam wszystkie drogi egzaminacyjne byłam bardzo przygotowana, dzięki temu zdałam teorie jak i praktykę za pierwszym razem. Najlepsza szkoła w Szczecinie, a instruktorzy pogodni, mili i co najważniejsze bardzo cierpliwi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2021

Stanisław Dynak

Stanisław Dynak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs kończyłem po paroletniej przerwie, w krótkim czasie i dzięki jazdom z chyba każdym instruktorem udało zdać się za pierwszym razem. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu, masa cennych wskazówek i super podejście do kursantów. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.03.2021

Natalia K ....... ip: 5.60.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z kursu w Magnecie! Nie sądziłam, że trafie aż tak dobrze! Jestem wdzięczna za każda cenna wskazówkę, ale przede wszystkim Pani Magdzie, która nie ma sobie równych! Jest genialną instruktorką i zna się na rzeczy! Bardzo dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2021

Mateusz Sak

Mateusz Sak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkółka jazdy, świetna teoria, jazdy bardzo dobrze uporządkowane byłem w każdym miejscu na jazdach, w których byłem na egzaminie państwowym. Przygotowanie do egzaminu bezbłędne

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2021

Maja K ........ ip: 91.217.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, bardzo polecam, teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Teoria wykładan przez p. Radka jest zrozumiała, dzięki czemu nie trzeba potem dużo uczyć się z podręcznika. Prawie wszystkie jazdy miałam z p. Mariuszem, który wszystko doskonale tłumaczył, udzielał wielu przydatnych wskazówek odnośnie egzaminu. Miałam również dwie jazdy z p. Krzysztofem, który także bardzo dobrze tłumaczył. Obaj instruktorzy byli bardzo cierpliwi i podczas jazd panowała bardzo przyjazna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak