Nauka Jazdy MAGNET (175)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.11.2020

Marzena Kaźmierczak

Marzena Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła cieszę się że właśnie tę wybrałam. Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem 100%. Egzamin teoretyczny za trzecim razem (stres robi swoje). Najlepsza instruktorka Magda. Cieszę się że wszystkie godziny miałam właśnie z nią (BARDZO CIERPLIWA) !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2020

Igor W .....n ip: 37.47.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkola polecam kazdemu

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2020

Grzegorz Z ......i ip: 83.11.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W 100 procentach i z czystym sercem mogę polecić szkołę. Bardzo dobrze przeprowadzony kurs teoretyczny i świetni instruktorzy. Po 30 godzinach jazd i dodatkowych 4 na odrdzewienie przed ostateczna jazda, egzamin zdany za pierwszym razem. Jeszcze raz polecam szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.10.2020

Damian T ...k ip: 194.88.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre wykłady i jeszcze lepsze "JAZDY". Świetny prowadzący i instruktorzy, bardzo mili i wyrozumiali ludzie z ogromną ilością cierpliwości i wyrozumiałości. Egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem bez większych problemów. Jednym dość nieprzyjemnym doświadczeniem była przejażdżka z jednym z instruktorów, był on dość że tak to ujmę ostry, oraz mało wyrozumiały, nie mogłem się z nim dogadać. Poza tym nie mam nic do zarzucenia, ta szkoła jest moim zdaniem świetna i godna polecenia :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.10.2020

Magdalena Kamińska

Magdalena Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim OSK Magnet . Wielkie podziękowania dla Roberta .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.10.2020

Daniel Varatuceanu

Daniel Varatuceanu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie wytłumaczona teoria, a także bardzo dobrze prowadzone jazdy. Jeździłem cały kurs z Panem Radkiem i serdecznie go polecam, nauczył mnie wszystkiego od zera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2020

Karolina Major

Karolina Major
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić. Wszystkie egzaminy za pierwszym podejściem zdane. Serdecznie polecam. Super podejście, super instruktorzy, super atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2020

Amanda N ...k ip: 37.47.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2020

Michał S .....k ip: 159.205.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jest dobrze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 16.07.2020

Zuzanna Kisiel

Zuzanna Kisiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria wykładana bardzo solidnie, pan Radek tłumaczy wszystko świetnie od A do Z, dzięki czemu zdanie teorii to tylko formalność. Jeździłam głównie z panem Krzysiem, któremu chciałabym podziękować za cierpliwość i świetną atmosferę podczas jazd. Takich instruktorów to tylko ze świecą szukać!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.07.2020

Gabriela S ......a ip: 37.47.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady z panem Radkiem prowadzone w ciekawy sposób oraz w miłej atmosferze. Jazdy z panem Krzysztofem, Mariuszem oraz Radkiem jak najbardziej na plus. Z czystym sumieniem mogę ich polecić. Odradzam jednak Pawła i Agnieszkę. Wyjątkowo nieprofesjonalni, bez podejścia do kursanta, szybko się denerwują, pojawiły się nawet niemiłe komentarze czy (krótkie co prawda, ale jednak) rozmowy telefoniczne. Dwugodzinna jazda praktycznie za każdym razem była skracana o 15 minut. Gdyby nie incydenty z powyższymi instruktorami dałabym 5 gwiazdek :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.07.2020

Anna W ...... ip: 94.254.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ogromnie dziękuję Panu Radkowi za przygotowanie mnie do egzaminu. Nie mogłam wymarzyć sobie lepszego instruktora. Szkolenie było przeprowadzone tak, jak należy. Jeżeli miałam z czymś problem, nie bałam się zapytać lub poprosić o pomoc. Tak jak przypuszczałam, największym moim wrogiem będzie stres, a egzaminatorzy są jacy są. Kilka razy miałam przyjemność jeździć z Panią Gosią, wyciągnęłam z każdej godziny lekcje i Pani Gosi również chciałabym podziękować. Panie Radku, jeżeli Pan to przeczyta, jeszcze raz dziękuję i gratuluję nagrody, którą uzyskała w tym roku Pańska szkoła jazdy. Zdecydowanie polecam wszystkim, przyszłym kierowcom, bo tutaj nie można wyjść z niczym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2020

Magdalena Gawrońska

Magdalena Gawrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serduszka polecam Naukę Jazdy Magnet! Zdałam za pierwszym razem! Instruktorzy mega mili i wyrozumiali, wszystko dokładnie tłumaczą. Można się dogadać w sprawie godzin. Ja zaczęłam u nich od podstaw i to był najlepszy wybór! Świetnie prowadzone zajęcia teorii przez właściciela! Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2020

Natalia C ..... ip: 188.146.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mogę szczerze polecić tę szkołę jazdy. Teoria z p. Radkiem była bardzo zrozumiała i ciekawie przekazana, przyjemna atmosfera. W temacie jazd praktycznych, najwięcej miałam z instruktorem prowadzacym- p. Mariuszem, bez żadnych stresów i zdecydowanie godne polecenia.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2020

Aleksandra K ....n ip: 94.254.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktorzy, profesjonalnie kazdy wykonuje tam swoja prace nic dla mnie nie bylo nie jasne, dogadac oczywiscie mozna tez sie bezproblemowo. Szkolenie profesjonalne szkoła ta zapewnia materiały do nauki w domu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Pablo Kuba

Pablo Kuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W SZCZECINIE !!!! Radek, super wykłada teorię. Instruktorka Magda, no cóż, po za urokiem!!! można powiedzieć że fachowiec przez duże "F". Jazdy pełna PROFESKA, dużo ważnych i cennych rad !! W Wordzie teoria i praktyka zdana za pierwszym podejściem !!! Jeszcze raz MEGA podziękowania !!!!❤️ Jeśli chcecie zdać PRAWKO za pierwszym razem, w miłej atmosferze u ludzi którzy mają OGROMNĄ wiedzę to tylko MAGNET !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Bartosz C ....s ip: 31.0.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie bez powodu ma miano najlepszej szkoły jazdy w Szczecinie. Cierpliwi i bardzo mili instruktorzy, dużo wolnych terminów. Wszystkie lekcje praktyczne zrobiłem w niecały miesiąc. Szkoła godna polecenia :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.01.2020

Julia Kalinowska

Julia Kalinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła! Teoria perfekcyjnie wyłożona! Szczególnie polecam jazdy z Panią Gosią, Panem Pawłem i Panem Mariuszem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2020

Żaneta A .....k ip: 89.70.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Ania Kulińska

Ania Kulińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam szkole nauki magnet !! Pan Radek prowadzi teorie świetnie! Wszystko jasne szybko wchodzi w głowę i pamiętasz non stop !! moja teoria zdana za 1 z maksymalną ilością punktów!! więc efekt jest ☺️ a jazda z Panem Krzysztofem rewelacja tyle mnie nauczył że szok !!!! jazda też dziś zdana za 1 razem i uwag od egzaminatora brak. Było stresu ale z tą szkołą będziecie posiadać swoje prawo jazdy na 100% polecam serdecznie !! i jeszcze raz wszystkim dziękuję za cierpliwość i naprawdę super naukę!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Milena Rudnicka

Milena Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy Magnet! Teoria wyłożona fenomenalnie przez Pana Radka!!! Miałam przyjemność jazd z większością instruktorów, i jestem naprawdę zadowolona z przygotowania jak i efektów naszej nauki!!!!od każdego z instruktorów wyniosłam cenna radę, i każdy uczył czegoś nowego. Egzamin zdany za 1 podejściem, nic dodać nic ująć! Dziekuje!!!!

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.11.2019

Justyna Vorreiter

Justyna Vorreiter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowałam się na tę szkołę kierując się opiniami w internecie i nie żałuję! Od początku wszystko było dobrze ułożone i organizacyjnie nie było żadnych problemów. Kontakt wzorowy! ;) Same jazdy również dobrze zorganizowane i wszystko dobrze udokumentowane. Z każdą lekcją czułam się coraz pewniej na drodze. Serdeczne pozdrowienia dla całej ekipy, a w szczególności dla pani Gosi oraz pana Pawła! Jeszcze raz dziękuję wam za cierpliwość i chęci! P.S. Niestety w czasie jednej z jazd stuknął w nas samochód (czyli nie nasza wina) i stracilismy prawie 50min. By ten czas odzyskać nie musiałam zrobić nic, bo dla szefa szkoły to było oczywiste!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Mateusz Gieryga

Mateusz Gieryga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na świecie, Krzysiu i Radziu najlepsi! Teoria i praktyka za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2019

Alexandra R .....k ip: 37.47.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy i super instruktorzy ! Polecam bardzo

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Paweł B ......... ip: 188.146.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Święta szkoła. Bardzo dobrze uczą polecam miła atmosfera. Jeśli czegoś nie wiesz lub nie rozumiesz uczą do skutku. Dziękuję bardzo za przygotowanie do egzaminu. Oczywiście zdałem !!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.09.2019

Aleksandra B .....o ip: 31.0.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy! Wykupiłam u nich jazdy po rocznej przerwie i wystarczyło mi to aby zdać egzamin za 1 razem!!! Świetni instruktorzy, pan Krzysiek kładący nacisk na dynamikę mojej jazdy oraz pan Radek, najlepszy instruktor jakiego poznałam, fachowe podejście, idealne tłumaczenie wątpliwych zagadnień, sprawił ze pouczulam się pewnie za kołkiem! Szczerze polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2019

Wiktoria Felisek

Wiktoria Felisek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła . Instruktorzy z doświadczeniem w szczególności polecam P.Magde z którą miałam wszystkie godziny . Miła i przyjemna atmosfera !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2019

Krzysztof Zięba

Krzysztof Zięba
Opinia niezweryfikowna

Świetna szkoła. Szczerze polecam. Zajęcia teoretyczne ciekawe, i przeprowadzone rzetelnie. Jazdy w miłej atmosferze. Nie mam powodów do narzekania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.09.2019

Marta Kirpa

Marta Kirpa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo kompetentni instruktorzy,wykłady super wyłożone,wiedza pomaga na jazdach.Terminy jazd elastyczne,przeprowadzane nardzo profesjonalnie.Przecudowna atmosfera.Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie.Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2019

Ada Kochanowska

Ada Kochanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs teoretyczny prowadzony w fajny, zrozumiały sposób. Panowała na nim przyjemna atmosfera. Instruktorów jest wydaje mi się dosyć dużo, dla mnie zdecydowanie najfajniejsi to pan Radek i Krzysiu. Bardzo ich polecam, mają dobre podejście do kursantow, można się dużo przy nich nauczyć i miło spędzić czas na jazdach. Najlepiej mi się z nimi jeździło, nie stresowałam się. Od ukończenia kursu dokupowalam sobie kilka jazd przed egzaminem. Było trochę krucho z wolnymi terminami i tutaj bardzo pomocne ze strony biura było to, że informowano mnie gdy jakieś terminy się zwalniały. Ogólnie bardzo polecam, będę miło wspominać naukę w tej szkole.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak