Nauka Jazdy MAGNET (202)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.06.2022

Ewelina Mandziuk

Ewelina Mandziuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola do jakiej moglam trafic! Wspaniali i profesionalni ludzie ktorzy ja tworzą! Radek mistrz teori! Kazdy instruktor z ktorym mialam przyjemnosc jezdzic Radek, Agnieszka, Natalia i Beata dziekuje za cenne rady! I moja najlepsza Pani Malgosia złoty czlowiek! ❤️ Polecam z czystym sumieniem!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.05.2022

Klaudia J .........a ip: 83.20.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, egzamin zdany bezproblemowo! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2022

Pascal Jankowski

Pascal Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2022

Amelka P ......a ip: 80.94.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołe Magnet, mega przyjemne miejsce, super wytłumaczona teoria w 30h przez Pana Radka w dodatku była super atmosfera, świetnie przeprowadzona praktyka 30h przez najlepsza Pania Agnieszke, która bardzo polecam bo to super babka która świetnie umie wytłumaczyć wszystko krok po kroku bez nerwów i można bez stresowo przyjąć do siebie całą nauke:)) Bardzo chciałabym też podziekować i polecić Panią Natalię z która miałam para jazd ale także bardzo dobrze przeprowadzonych i przy niej także nie czułam stresu:)) Pan Kuba też bardzo miły z „recepcji” ponieważ gdy musiałam przesunać dni jazd z powodów prywatnych to nie było żadnego problemu!! Dziś miałam egzamin i zdałam za 1 razem bez problemu:)) Najlepsza szkoła jazdy bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2022

Gosia Elmerych

Gosia Elmerych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Naukę jazdy MAGNET! Egzamin zarówno teoretyczny, jak i praktyczny zdany za pierwszym razem! Chciałabym podziękować szczególnie Pani Beacie, z którą jazdy to prawdziwa przyjemność! Dużo nauki, a przy tym świetna atmosfera. Dodatkowo podziękowania należą się Panu Radkowi, który prowadził część teoretyczną. Robił to w ciekawy i interesujący sposób przez co nigdy nie było nudno. Kolejną osobą, której należy podziękować jest Kuba, który zawsze dopasuje grafik jazd, oraz bez problemu przełoży je na inny termin:) Szczerze polecam! Wybranie tej szkoły to zdecydowanie dobra decyzja! ❤️????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2022

Agata M .........a ip: 46.205.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jaką mogłabym sobie wymarzyć, teoria prowadzona w ciekawy sposób, na jazdach dużo się nauczyłam i dostałam cenne wskazówki, przez co egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.03.2022

Amelka P ......a ip: 37.248.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

super szkola, swietne osoby uczace, zero stresu i super atmosfera

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2022

Sławomir U ...n ip: 83.11.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście do kursanta,mega atmosfera. Aga...byłaś zajebista,dziękuję????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.03.2022

Kacper Gajec

Kacper Gajec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam szkołę jazdy Magnet. Profesjonalne przygotowanie teoretyczne, zrozumiałe dla wszystkich Instruktorzy z dużym zaangażowaniem wspierają kursantów a jazdy z nimi to sama przyjemność

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2022

Maks Zabavchuk

Maks Zabavchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkole serdecznie dzieki indywidualnemu podejściu do kazdego i wysokich umiejętnościach pedagogicznych udało sie uzyskać podpis „”pozytywny” za pierwszym razem i chciałbym wyróżnić Pana Mariusza za dobra robote bo dzieki jemu tak sie powiodło!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2022

Adam Z .........z ip: 87.152.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zajęcia z teorii przez Pana Radosława zostały poprowadzone świetnie. Super atmosfera, wszystko klarowne i zrozumiałe. Perfekcyjnie przygotowane do egzaminu teoretycznego. Zajęcia praktyczne prowadzone przez Panią Agnieszkę również zostały poprowadzone na bardzo wysokim poziomie i od siebie mogę bardzo polecić jazdy właśnie z Panią Agnieszką. Cały kurs przebiegł szybko i bardzo fajnie. Polecam wszystkim, którzy borykają się z wyborem szkoły jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 30.01.2022

Beata Wańtowska

Beata Wańtowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy Magnet. Profesjonalne przygotowanie teoretyczne , zrozumiałe dla wszystkich objaśnienia . Instruktorzy z dużym zaangażowaniem wspierają kursantów a jazdy z nimi to sama przyjemność. Pięknie dziękuje zwłaszcza Panu Mariuszowi, Krzysztofowi i dwóm cudownym Paniom - Pani Małgosi i Agnieszce za cenne wskazówki i wsparcie . Dziękuje Wam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2022

Joanna Lichocka

Joanna Lichocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym serdecznie polecić szkołę nauki jazdy Magnet przede wszystkim osobom, które myślą, że kompletnie się do tego nie nadają, mają małą wiarę w siebie i w swoje możliwości. Kurs rozpoczęłam w formie e-learningu, następnie były jazdy, podczas których dowiedziałam się o ciąży i postanowiłam kontynuować moją wyboistą drogę do zdobycia prawa jazdy. I tu serdeczne podziękowania dla instruktorki Agnieszki, która cierpliwie, krok po kroku wprowadziła u mnie pewność siebie i odczucie przyjemności podczas prowadzenia samochodu. Z uwagi na stan zdrowia byłam zmuszona zrobić przerwę, która trwała dość długo. I tak, po opiniach innych kursantów postanowiłam spróbować doszkolić się pod okiem instruktorki Natalii, przy której czułam się swobodnie, co skutkowało dobrą jazdą. Popełniałam też oczywiście błędy ale Natalia upewniała mnie, że dam radę. Podobało mi się to, że zawsze usłyszałam na zakończenie jazd, co poszło nie tak, co muszę powtórzyć ale i to co było pozytywne. Podobne podejście ma również Agnieszka. Polecam również pozostałych instruktorów, z którymi miałam okazję jeździć, z nimi również było spokojnie, wyluzowanie i miło ale i konkretnie! Po tak długiej przerwie, egzamin zdałam pozytywnie a moja pewność siebie, jest efektem działania wspaniałych instruktorów ze szkoły Magnet. Podsumowując polecam przede wszystkim wysoko wrażliwym, przeżywającym i podważającym swoje umiejętności osobom ! Joanna

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.01.2022

Julia Z .......a ip: 31.62.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, bardzo miła atmosfera. Wszystko wytłumaczone na spokojnie i dokładnie. Bezproblemowy kontakt z biurem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2022

Roksana M ........z ip: 176.221.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Magnet każdemu, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z samochodem. Wykłady prowadzone w sposób bardzo ciekawy i zrozumiały, dzięki Panu Radkowi, który zadbał o to, by dostarczyć w sposób jak najbardziej czytelny całą potrzebną wiedzę. Bardzo dziękuję szczególnie Panu Krzysztofowi oraz Pani Agnieszce za przeprowadzenie jazd i cenne wskazówki, dzięki którym zdałam wszelkie egzaminy za pierwszym razem. Gorąco polecam szkołę wszystkim tym, którzy chcą zostać świetnie przygotowani do prawidłowej i bezpiecznej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2021

Anna Nieroda

Anna Nieroda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze przygotowani instruktorzy zarówno wiedza teoretyczna jak i praktyczna. Polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2021

Marcin K .......i ip: 37.47.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre podejście do kursanta podczas teorii oraz praktyki. Wszystko zostało jasno wytłumaczone Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.12.2021

Agata Kościołowska

Agata Kościołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam te szkołę jazdy każdemu kto myśli nad rozpoczęciem swojej przygody za kołkiem! Teoria z Panem Radkiem przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze, aż samemu chce się przyjść na zajęcia i go posłuchać. Widać, że starał się przekazać nam jak najwięcej i myśle, że z pozytywnym skutkiem. Jeśli chodzi o jazdy, z całego serca polecam Pana Mariusza! Jazdy przeprowadzone pełne śmiechu i rozmów, a przede wszystkim z profesjonalnym i bezstresowym podejściem do kursanta. Dzięki niemu zmieniłam swoje podejście o 180 stopni co do siedzenia za kierownicą i prowadzenia auta. Nauczył mnie wszystkiego od podstaw oraz miał do mnie ogromną cierpliwość, a wszystkie błędy tłumaczył na spokojnie, dzięki czemu jazdy były dla mnie przyjemnością. Bardzo polecam Panią Małgosię, której cenne uwagi również pomogły mi w zdaniu egzaminu, a jazdy były przeprowadzane w bardzo miłej atmosferze. Cały kurs minął mi bardzo szybko. Bardzo dziękuje za pomoc w nauce! Serdecznie pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2021

Aleksandra Raczyńska

Aleksandra Raczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Magnet .Teoria z p. Radkiem prowadzona w ciekawy sposób ,wszystko jest dokładnie wytłumaczone . Bardzo polecam jazdy z p. Agnieszką ,która wykazuje się dużą cierpliwością .Jazdy odbywają się w miłej i bezstresowej atmosferze ,w trakcie dostaje się dużo cennych porad i wskazówek ,dzięki czemu egzamin został zdany za pierwszym podejściem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2021

Patka Ulass

Patka Ulass
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła Jazdy Magnet polecam na 100%. Teoria z Panem Radkiem przeprowadzona dokładnie i przede wszystkim zrozumiale. Z każdych zajęć wszystko zapamiętane i każda teoria zadana za pierwszym. Jeżeli chodzi o jazdy to polecam Panią Beatkę oraz Agnieszkę, z którymi jazdy są bardzo przyjemne i dokładne oraz dzięki którym zdałam za pierwszym razem praktykę. Dziękuje jeszcze raz i szczerze polecam‼️‼️‼️‼️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2021

Krzysztof Kulka

Krzysztof Kulka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam i serdecznie dziękuję Szkole Nauki Jazdy Magnet. Praktyka jest prowadzona w bardzo profesjonalny i dokładny sposób. Na każdych zajęciach można zadawać pytania o rzeczy, z którymi sobie nie radzimy lub wobec których mamy wątpliwości. Na praktycznie każdych zajęciach są wykonywane wszystkie zadania związane z przygotowaniem na egzamin praktyczny państwowy. Kontakt ze szkołą jest stale dostępny, można dodzwonić się bez problemu i zapytać prawie o wszystko związane z nauką jazdy. Oprócz tego bardzo serdecznie dziękuję instruktorkom, które nauczyły mnie wszystkiego - Pani Agienszce, Pani Natalii, ale też Pani Beacie - i bardzo polecam zajęcia praktyczne właśnie z nimi. Egzamin został zdany za pierwszym razem. Serdecznie pozdrawiam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2021

Amelia Chochulska

Amelia Chochulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, super instruktorzy, miła atmosfera, a jazdy sprawiają samą przyjemność. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.09.2021

Martyna Piątkowska

Martyna Piątkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję bardzo za fantastyczne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kat.B. Egzamin państwowy zdany za drugim razem. Wspaniałe wykłady z teorii z Panem Radkiem - wszystko, co najważniejsze tłumaczone spokojnie, rzeczowo, w ciekawy sposób. Jazdy z Panem Radkiem przebiegały w miłej atmosferze. Najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić, bardzo polecam - nauczył mnie wszystkiego od podstaw, cierpliwie tłumaczył błędy i sprawił, że z radością przychodziłam na kolejne jazdy, co pozwoliło mi zdać egzamin bezproblemowo. Dziękuję bardzo również za cenne uwagi Pani Natalii, Pani Małgorzacie oraz Panu Mariuszowi podczas jazd doszkalających. Jazdy z Panem Pawłem były bardzo stresujące (nie odpowiadał mi sposób zwracania uwagi), niemniej jednak usłyszałam na nich także kilka ważnych uwag. Podsumowując - MAGNET to niesamowita szkoła jazdy i polecam każdemu, kto zastanawia się nad rozpoczęciem kursu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2021

Joanna Patryn

Joanna Patryn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Magnet! Teoria z p. Radkiem prowadzona w niezwykle miłej atmosferze, jazdy z p. Beatą, p. Krzysztofem i p. Radkiem to sama przyjemność! Na pewno będę miło wspominała kurs na prawo jazdy z tą szkołą! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.08.2021

Justyna Wańtowska

Justyna Wańtowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie!! Teoria z Radkiem na najwyższym poziomie. Wykłady były prowadzone ciekawie, a przede wszystkim zrozumiale. Najserdeczniejsze podziękowania dla Krzysztofa i Mariusza za przygotowanie do jazd. Instruktorzy z powołania, których cechuje niesamowita cierpliwość i pogoda ducha. W samochodzie panowała luźna atmosfera, a wszystko było przez nich skrupulatnie tłumaczone. Z całego serca polecam szkołę Magnet w Szczecinie. Lepszych instruktorów nie mogłam sobie wymarzyć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.07.2021

Ola Arciszewska

Ola Arciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca chciałabym polecić każdemu tę szkołę jazdy !! Zaczynałam całkowicie od zera .Nie znałam żadnych przepisów drogowych , jednak szybko się to zmieniło po świetnych zajęciach teoretycznych z Panem Radkiem. Nauka była czystą przyjemnością! Jeżeli chodzi o instruktorów chciałabym przede wszystkim podziękować Pani Natalii, z którą odbywałam większość godzin jazd. Świetne podejście , milion cennych wskazówek , ogromna cierpliwość i spokój. Każda z jazd była w miłej atmosferze, ponieważ Pani Natalia nie dość, że świetnie uczy to w dodatku jest bardzo sympatyczną osobą! Dziękuje również Panu Mariuszowi , który naprawdę wiele mnie nauczył pomimo małej ilości godzin! Zdałam za drugim razem. Polecam najbardziej tych instruktorów!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2021

Dawid Petrykowski

Dawid Petrykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałbym serdecznie podziękować za cały kurs, Pan Radek świetnie prowadził kurs teori z każdej lekcji wyniosłem bardzo dużo ale chciałem też bardzo serdecznie podziękować Pani Natali!! za świetne przygotowanie do jazdy i cierpliwość, wszystko wytłumaczone perfekt, dzięki temu zdałem egzamin bezbłędnie za pierwszym podejściem! ! Jeszcze raz dziękuję! I z całym szacunkiem polecam tą szkołę Jazdy Magnet!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2021

Dagmara P ......a ip: 94.254.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem zadowolona z kursu, instruktorek i obsługi klienta. Pani Agnieszka to rewelacyjna instruktorka wykazująca się dużą cierpliwością. Przy niej czułam się bezpiecznie i nie czułam żadnej presji, mimo że początki były trudne. Nie miałam najmniejszych kłopotów z dopasowaniem godzin jazdy. Kilka godzin jeździłam z panią Natalią i też ją polecam- sympatyczna, opanowana i profesjonalna.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2021

Monika Redczuk

Monika Redczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam, egzamin zdany bez żadnych problemów za pierwszym razem. Jazdy z P. Krzysztofem, super - przemiła atmosfera, dużo cierpliwości i przy tym pełny profesjonalizm. Od Pani Beaty i Agnieszki również otrzymałam wiele cennych wskazówek, wszystko również w luźnej, bezstresowej atmosferze. Przed egzaminem państwowym dokupiłam kilka godzin, które miałam z P. Pawłem. Moim zdaniem nie podpasuje każdemu. Tuż po jazdach z nim, nie byłam zadowolona, ale z perspektywy czasu widzę, że jednak było warto. Wyczulił mnie na niektóre drobne rzeczy, dotyczące po prostu jak najlepszego traktowania samochodu i przygotował na chyba wszystkie możliwe scenariusze na egzaminie. Bez wahania polecam wszystkim Magneta!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2021

Kinga Szarlowska

Kinga Szarlowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu duzo mowic. Zdane za pierwszym razem. Teoria u Radka idealna - bez problemu zdane testy. Praktyka - jesli ktos szuka spokojnego instruktora to polecam Krzyśka. Dzieki Niemu zdałam od razu. A nie wierzylam w to ze sie naucze jezdzic... Osobiscie nie odpowiadaly mi jazdy z Pawłem, ale moze dla kogos kto chce szybko sie nauczyc bedzie idealny. Dla mnie było za szybko. Potrzebowalam oazy spokoju ;) Szkołę polecam bardzo

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak