KONKRET nauka jazdy (7)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2019

Damian P ........i ip: 188.147.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za pierwszym razem! Przyjazna atmosfera i odpowiednie podejście do kursantów. Polecam każdemu bo warto.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2019

Michał Pudelski

Michał Pudelski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę KONKRET, Bartek to świetny instruktor!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2019

Ilona B .......a ip: 85.221.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie- tak w skrócie. Po fatalnym kursie w innym OSK i rzecz jasna niezdanym egzaminie totalnie się zablokowałam i zrobiłam długą przerwę. Po tej przerwie wystarczyło kilka jazd doszkalających z Bartkiem, żebym uwierzyła w swoje możliwości i oczywiście zdałam, jeżdżę :-) Nie mogłam lepiej trafić i całe szczęście, że trafiłam na Konkret. Bardzo bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Anna Sibilska

Anna Sibilska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkola. Lepiej trafic nie mogłam. Obawiałam sie bardzo czy zdam prawo jazdy na kat. A po wprowadzeniu tych wszystkich nowych zasad egazminacyjnych, ale dzięki super profesjonalnemu podejsciu instruktora udalo sie. Potrafi przygotowac kursanta na 100 %. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Tomás Jarosz

Tomás Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera i rzeczowy instruktor! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2019

Mateusz M .........i ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100% wykupiłem 4 godziny na doszkolenie sie na kat. A i zdałem za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Wojtek Rembalski

Wojtek Rembalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bartek najlepszy instruktor na świecie!!! Mega!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2019

Adam Winczura

Adam Winczura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Bartek każdym kursantem zajmuje się z osobna. Ma mnóstwo cierpliwości. Przekazuje dużo pomocnej wiedzy. Uczy NIE tylko tego co potrzebne na egzamin. Polecam z czystym sumieniem! Zdałem za drugim razem, ale nie ma sensu nawet o tym pisać. Wszyscy wiemy jakie jest podejście egzaminatorów... Adam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Mateusz Piętka

Mateusz Piętka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, indywidualne podejście, dbałość o detale.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Aleksander Wacławik

Aleksander Wacławik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy! Zarazaja pasja i zamilowaniem do motocykli! Kurs w tej szkole jazdy to byla najlepsza decyzja jaka podjąłem! Wytlumaczyli mi wszystko a nawet dostalem mase wskazówek co robic lepiej a co ograniczyc! Czekam na poczatek sezonu by urządzić grilla!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.09.2018

Joanna L ......a ip: 31.0.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę. Pan Piotr jest jedyny w swoim rodzaju! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.05.2018

Marcin Z .....a ip: 83.11.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Robiłem tylko jazdy dodatkowe, ale nauczyłem się więcej niż w OSK (którego nazwy nie wymienię). Dzięki Bartek !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2018

Tomasz K .....c ip: 46.175.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do OSK Konkret uczęszczałem na kurs na prawo jazdy na kategorię 'A' (sama praktyka, teorię zdałem we własnym zakresie). Bardzo dobra szkoła jazdy - najwyższa możliwa nota. Na tę ocenę składają się następujące cechy jakościowe kursu: - Przyjazna atmosfera - wszystko na luzie, ale bez zapominania po co jest się jest na tym kursie, - Formalności i ustalanie terminów jazd - czysta przyjemność - elastyczne godziny, konkretnie i bezproblemowo, - Nauka jazdy na placu przebiega stopniowo i progresywnie zgodnie z posiadanymi przez kursanta umiejętnościami i postępem, - Manewry są omawiane bardzo dokładnie, a uwagi co do obszarów do poprawy lub po prostu informacja że manewry został wykonany poprawnie "i tak trzymać" są przekazywane na bieżąco, - Godziny w ruchu drogowym są też szeroko omawiane w trakcie jazdy włączając to rzeczy, na które trzeba w szczególności uważać na egzaminie, ale też żeby poruszać się bezpiecznie dla siebie i innych, - Instruktor (Bartek) ma bogatą wiedzę i doświadczenie w prowadzeniu kursantów - to po prostu czuje się od samego początku kursu, - Wysoki poziom zaangażownia - nie jesteś traktowany/traktowana jako kolejny kursant do wykasowania tylko jako osoba której należy poświęcić czas i energię, - Instruktorowi zależny ta tym żeby być jak najlepiej przygotowanym do egzaminu - to po prostu czuć na każdym kroku. Egzamin zdałem za pierwszym razem - w dużej mierze dzięki bardzo dobremu przygotowniu do tego egzaminu. Część praktyczna egzaminu, a w szczególności plac manewrowy i manewry wolne ('ósemka', slalom wolny) to według mnie najtrudniejsza część egzaminu. OSK ma wiedzę i "patenty" żeby na egzamin być przygotowanym jak najlepiej. Zadaj sobie pytanie - czy po kursie w szkole X jesteś przygotowanym na to, że na egzaminie w motocyklu inna może być reakcja klamki sprzęgła czy też prędkość na puszczonym sprzęgle niż na motocyklu na którym się uczyłeś? Motocykl jadący 2 km/h szybciej/wolniej robi kolosalną różnicę jak się wykonuje wolne manewry - OSK Konkret ma patenty na to żeby Cię na to przygotować i poradzić sobie z tym na egzaminie. To nie jest laurka tylko moja ocena po ukończeniu kursu - nie jestem w stanie powiedzieć, że to najlepsza szkoła jazdy na kategorię 'A' w Poznaniu, bo w innych nie byłem, ale za to się "nasłuchałem" przeróżnych negatywnych opinii o konkurencji, dlatego też trafiłem do OSK Konkret poprzez przeczytanie pozytywnych opinii o tej szkole w internecie. Według mnie ciężko jest przebić to co OSK Konkret oferuje w cenie kursu - zaangażowanie jest bezcenne. LwG

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.03.2018

Weronika M ....r ip: 31.0.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy, dużo można się nauczyć :) Pan Piotr jest bardzo w porządku, atmosfera podczas jazd jest super. Polecam z całego serca. Byłam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Niestety egzamin zdałam za drugim razem, ale to tylko i wyłącznie z mojej winy. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.09.2017

u ..k ip: 62.21.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktor, ekstra pomoc!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.09.2017

e ......n ip: 91.223.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam.Do szkoły trafiłem po opiniach jakie znalazłem w internecie.Wszystkie informacje dotyczące rzetelności i fachowego podejścia do prowadzonych zajęć okazały się prawdziwe.Baretek( z nim miałem zajęcia )cały czas jest zaangażowany w to co robi i pilnuje aby dane zadania wykonywać prawidłowo i świadomie.Będąc na swoich jazdach czułem się komfortowo i wiedziałem,że w każdej chwili jest on do mojej dyspozycji. Jadąc na egzamin wiedziałem,ze jestem profesjonalnie przygotowany. Jeszcze raz dziękuje. Sebastian

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2017

..i ip: 5.172.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miało być blisko, teoria online i dobre opinie i tak trafiłem do OSK Konkret i instruktora Bartosza. Bartosz to naprawdę spoko gościu. Duża elastyczność co do godzin treningów. Bartek jest miły, spokojny i potrafi przekazać wiedzę. Wytłumaczy, pokaże, jest mocno zaangażowany. Ciekawe zajęcia, informacje i ćwiczenia ponad program. Idąc na egzamin wiedziałem, że będzie dobrze. pozdrawiam Bartosz, tak trzymaj!! Łukasz

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.07.2017

a ....z ip: 83.238.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dziękuję Bartkowi za przygotowanie! Zdane za 1szym razem, bez spiny :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2017

Robert K ..... ip: 62.21.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście :) Zdałem za pierwszym razem a przed kursem nie miałem wgl styczności z motocyklem. Polecam wszystkim :) Bartek dziękuję :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2017

....z ip: 37.47.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkołę znalazłem przypadkowo, ale wiem, że mało gdzie są w stanie przygotować do egzaminu i PRAKTYCZNEJ JAZDY jak tutaj. Instruktor mega sympatyczny, praktyk motocyklista. Na egzamin szedłem spokojny, wiedziałem, że jestem dobrze przygotowany i nikt mnie niczym nowym nie zaskoczy czego nie mogłem powiedzieć o osobach zdających ze mną. Niektórzy nie wiedzieli nawet jakie będą robić zadania. Serdecznie polecam wszystkim którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.04.2017

w .......a ip: 37.248.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Prawdziwy instruktor z powołania. Super podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.04.2017

n nia ip: 5.172.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z tej szkoły wychodzisz w pełni przygotowany do egzaminu. Instruktor Bartek poświęca całą swoją uwagę kursantom. Dokładnie omawia i pokazuje każde zadanie. Widać że motocykle to jego pasja. Nie ma również problemu z dogadaniem się co do godzin zajęć. Lepiej nie mogłam trafić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2017

r rek ip: 77.65.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

instruktor naprawde przyklada sie do zajec . nie polega to na zasadzie (masz motocykl i radz sobie sam) tylko zadania sa realizowane i analizowane na rozne mozliwe (nie raz znacznie utrudnione) sposoby . poza wiedza i umiejetnosciami potrzebnymi do zaliczenia egzaminu instruktor potrafil takze dodatkowo opowiedziec mi miedzy innymi o przeciwskrecie,technice pokonywania zakretow ,fiksacji i wielu innych aspektach jazdy ktore mam nadzieje jako swiezy motocyklista wykorzystam... za co naprawde dziekuje . za ta cene naprawde nie spodziewalem sie takiego zaangazowania . egzamin oczywiscie zdany za pierwszym razem i szczerze mowiac poza stresem ktory nie da sie ukryc byl nie sprawil mi zadnych problemow . takze osobiscie polecam bo jest naprawde konkret :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2017

m mi ip: 109.232.31.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, najlepszy instruktor z powołania, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.12.2016

a .....a ip: 94.254.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy instruktor jakiego spotkałam po dobytych jazdach zdałam za pierwszym razem.KR

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2016

Vivien K .... ip: 37.47.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam pana instruktora Bartka, który świetnie mnie przygotował do egzaminu na prawo jazdy kategorii B. Nie wyobrażam sobie lepszego instruktora- pan Bartek zawsze wszystko cierpliwie tłumaczył, dawał cenne wskazówki w jaki sposób wykonywać zadania egzaminacyjne, nigdy nie było problemu z ustaleniem terminów lekcji. W rezultacie zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem, a stres z nim związany był minimalny, bo czułam się świetnie przygotowana ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2016

M M ip: 79.173.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

KONKRET wybrałem po pozytywnych opiniach Bartka, wysokiej pozycji w rankingu zdawalności i niskiej cenie. W 100% potwierdzam. Kilka rodzajów pokonywania poszczególnych zadań na placu, bieżące informacje z 1. ręki na temat przebiegu egzaminów, pełne poświęcenie uwagi w czasie kursu, wskazówki Bartka nie tylko nt. zdawania egzaminu ale i stylu jazdy. Bezproblemowe ustalanie godzin przed egzaminem, ponad 100% wykorzystanie czasu, indywidualne podejście i zaangażowanie. 1 osobie już poleciłem, będą kolejne :) AM

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.09.2016

J J ip: 77.252.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Instruktor Bartek - wszystko dokładnie wytłumaczone, przedstawia dodatkowe ćwiczenia pomagające lepiej kontrolować motocykl, otwarty na różne sposoby wykonywania zadań egzaminacyjnych. TJ

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2016

a ....z ip: 37.249.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie wydaje mi się, żeby w Poznaniu znalazł się lepszy instruktor niż Bartek ;) Zaczynałem naukę "od zera" nie mając nigdy styczności z żadnym motocyklem - wszystko doskonale wytłumaczone, ze spokojem, bez pośpiechu i w świetnej atmosferze. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Czułem się bardzo dobrze przygotowany, w 100% polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2016

o ...t ip: 77.113.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła i super instruktor. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Bardzo dobry instruktor ze świetnym podejściem do kursanta. Duża elastyczność :) SZCZERZE POLECAM każdemu ! ! !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak