KONKRET nauka jazdy (15)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2019

Michał Banasiuk

Michał Banasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek nauki Konkret rewelaca. Bardzo fachowe ppdejscie. Bartek jako instruktor zajebisty człowiek, co wazne motocyklista, mega sympatyczny, ogromna wiedza i doświadczenie. Można pogadać o wszystkim.Tłumaczy wszystko krok po kroku i co dla mnie najważniejsze potrafi nauczyć i przygotować do egzaminu. Gorąco polecam. Ta szkołe jazdy i tego instruktora. Ja zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.06.2019

Adam Mankiewicz

Adam Mankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek. Nie żałuję wyboru. Bartek to świetny instruktor który daje 100% z siebie. Szukając OSK trafiłem na Konkret w Googlach i mieli super opinie. Teraz się z tym zgodzę. Jeździłem wcześniej 3lata na 125ccm A mimo to nauczylem się wielu ciekawych rzeczy. Podstawienie motocykla na egzamin to żaden problem. Szczerze POLECAM :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.06.2019

Krzysztof .....r ip: 94.154.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bartek to pasjonat dla którego liczy się efekt jego pracy czyli najlepiej jak potrafi przygotowani kursanci zarówno do egzaminu jak i codziennej jazdy motocyklem. Żałuję tylko że wcześniej nie dowiedziałem się o OSK KONKRET nie bo z przyjemnością ponownie zrobił bym tam cały kurs i wyniósł bym z nich więcej wiedzy i umiejętności niż w OSK w którym robiłem cały kurs. W 100% polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.06.2019

Agnieszka Piatkowska

Agnieszka Piatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znalazłam Konkret w 'googlach' w 2019, po tym jak nie zdałam w 2015 jeżdżąc w innej szkole. Przerwę w jeżdzie miałam więc znaczną, spowodowaną emigracją. Instruktor Bartek zrobił ze mną 'wywiad' poobserwował jakich umiejętności mi brakuje do egzaminu i od tego zaczeliśmy szkolenie. Bartek trzyma kciuki za swoich podopiecznych i zbiera od nich informacje jak było na egzamine i dobrze robi, bo poznański WORD lubi sobie zmienic reguły gry. Np zmienił system i sposób pomaru prędkości na slalomie szybkim, więc trzeba było jechać jeszcze szybciej. Bartek sam 'dopieszcza' motocykle, często między jazdami sprawdza czy wszystko 'śmiga' jak powinno. A jak się wpadnie wcześniej na jazdy to można sie przyłączyć i nauczyć wymieniać np. płyn hamulcowy. I nie ma podziału ról na płeć, z każdym entuzjastą Bartek chętnie dzieli sie swoją wiedzą o motocyklach :) Konkret oferuje możliwość jazd z innym równie sympatycznym instruktorem na innym motocylku, żeby się nie przyzwyczajać do jednego i wyrobić umięjętność wyczuwania innego sprzętu. Ale jak ktoś sobie zażyczy to może śmigac na egzamin Bartkową Yamaha. Fajna przyjazna atmosfera i mili fachowi instruktorzy, aż można zatęsknić :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.06.2019

Roman S ....o ip: 109.232.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, dobrzy i doświadczeni Instruktorzy, jeden Instruktor na jednego kursanta, nie tylko zdasz egzamin ale i na prawdę nauczysz się jeździć - polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2019

Szymon Wejner

Szymon Wejner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%.Bartek to najlepszy instruktor w Poznaniu i to nie jest tylko moja opinia dużo moich znajomych robiło u niego kurs kat.A egzamin zdany bez problemów także polecam jeszcze raz jeśli nie chcesz chodzić 10 razy na egzamin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Jurek Heizer

Jurek Heizer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna przygoda. Instruktor, który uwielbia swoją pracę i jest w niej bardzo skuteczny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2019

a at ip: 188.117.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bartek to instruktor z powołania - jest super instruktorem, z rewelacyjnym podejściem do kursanta. Moje pierwsze kroki na dwóch kołach z silnikiem poczyniłem u niego i super wszystko wytłumaczył oraz pokazał. Zdane za pierwszym razem. Motocykle, plac, podejscie - wszystko bez zarzutu

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.05.2019

Hanna B ......... ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Bartka oaza spokoju i kompetencji świetny, doskonały cierpliwy instruktor i bardzo miły .... Polecam bardzo tą szkołę jazdy mając porównanie z inna wiodąca szkoła w Poznaniu Konkret to Konkret

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2019

Kuba Majchrzak

Kuba Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim OSK KONKRET! Bartek jest świetnym instruktorem, z dobrym podejściem do kursanta. Wszystkie zajęcia odbywały się w dobrej atmosferze. Motocykl w bardzo dobrym stanie, co przekłada się na jakość jazdy :) Poza tym możliwość jazdy na MT07;D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Mateusz Leszczyński

Mateusz Leszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy do jakiej mogłem trafić, Bartek profesjonalista w swoim fachu, z czystym sumieniem mogę śmiało powiedzieć że Konkret! Zdałem za pierwszym razem, przygotowany przez Bartka byłem w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.04.2019

Adrian Mieszała

Adrian Mieszała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr świetne przygotował mnie do egzaminu :) zwłaszcza wytłumaczył mi ruszanie na wzniesieniu i wszystkie metody parkingowe :D polecam serdecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2019

Piotr G ...... ip: 185.174.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bartek to prawdziwy instruktor, z powołania ;) każdy manewr dokładnie i rzeczowo omówiony i wyjaśniony, każdy aspekt jazdy, wszystkie przepisy, obsługa motocykla... Bartek nie tylko uczy jak zdać egzamin, ale w ogóle jak jeździć :) Sprzęt zawsze w dobrym stanie technicznym, zadbany. Pochwał można pisać wiele, ale lepiej samemu się przekonać. Zdane za 1 razem, na egzaminie wyraźnie widać różnicę w przygotowaniu osób z innych szkół jazdy...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.03.2019

Martyna B ..a ip: 109.173.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bartek jest doświadczony, punktualny, świetnie przygotowany z elegancko utrzymanymi motocyklami. Uważnie śledzi poczynania kursanta, służy radą i motywuje. Posiada niezmierzone pokłady cierpliwości i spokoju :) Radzi sobie równie dobrze z nieadekwatnym do umiejętności entuzjazmem kursanta, jak i z utratą wiary w siebie. Każde ćwiczenie na placu, czy przed jazdą po mieście omawia i upewnia się, że delikwent wie o co chodzi. Stale obecny na bieżąco koryguje błędy, poprawia niedociągnięcia, pomaga wypracować jak najlepszą technikę i osiągnąć cel. Odpowiada na każde motocyklowe pytanie :) Wszystko odbywa się w luźnej, ale nie pozbawionej uwagi atmosferze. Po prostu właściwy człowiek na właściwym miejscu. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2019

Michał G ..........i ip: 109.173.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam, szkoliłem się u Bartka w zeszłym roku w wakacje - zdałem za pierwszym razem. To chyba najważniejsza rekomendacja. Poza tym same plusy: super podejście, spokój, elastyczne terminy. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2019

Damian P ........i ip: 188.147.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za pierwszym razem! Przyjazna atmosfera i odpowiednie podejście do kursantów. Polecam każdemu bo warto.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2019

Michał Pudelski

Michał Pudelski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę KONKRET, Bartek to świetny instruktor!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2019

Ilona B .......a ip: 85.221.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie- tak w skrócie. Po fatalnym kursie w innym OSK i rzecz jasna niezdanym egzaminie totalnie się zablokowałam i zrobiłam długą przerwę. Po tej przerwie wystarczyło kilka jazd doszkalających z Bartkiem, żebym uwierzyła w swoje możliwości i oczywiście zdałam, jeżdżę :-) Nie mogłam lepiej trafić i całe szczęście, że trafiłam na Konkret. Bardzo bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Anna Sibilska

Anna Sibilska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkola. Lepiej trafic nie mogłam. Obawiałam sie bardzo czy zdam prawo jazdy na kat. A po wprowadzeniu tych wszystkich nowych zasad egazminacyjnych, ale dzięki super profesjonalnemu podejsciu instruktora udalo sie. Potrafi przygotowac kursanta na 100 %. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Tomás Jarosz

Tomás Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera i rzeczowy instruktor! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2019

Mateusz M .........i ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100% wykupiłem 4 godziny na doszkolenie sie na kat. A i zdałem za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Wojtek Rembalski

Wojtek Rembalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bartek najlepszy instruktor na świecie!!! Mega!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2019

Adam Winczura

Adam Winczura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Bartek każdym kursantem zajmuje się z osobna. Ma mnóstwo cierpliwości. Przekazuje dużo pomocnej wiedzy. Uczy NIE tylko tego co potrzebne na egzamin. Polecam z czystym sumieniem! Zdałem za drugim razem, ale nie ma sensu nawet o tym pisać. Wszyscy wiemy jakie jest podejście egzaminatorów... Adam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Mateusz Piętka

Mateusz Piętka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, indywidualne podejście, dbałość o detale.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Aleksander Wacławik

Aleksander Wacławik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy! Zarazaja pasja i zamilowaniem do motocykli! Kurs w tej szkole jazdy to byla najlepsza decyzja jaka podjąłem! Wytlumaczyli mi wszystko a nawet dostalem mase wskazówek co robic lepiej a co ograniczyc! Czekam na poczatek sezonu by urządzić grilla!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.09.2018

Joanna L ......a ip: 31.0.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę. Pan Piotr jest jedyny w swoim rodzaju! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.05.2018

Marcin Z .....a ip: 83.11.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Robiłem tylko jazdy dodatkowe, ale nauczyłem się więcej niż w OSK (którego nazwy nie wymienię). Dzięki Bartek !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2018

Tomasz K .....c ip: 46.175.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do OSK Konkret uczęszczałem na kurs na prawo jazdy na kategorię 'A' (sama praktyka, teorię zdałem we własnym zakresie). Bardzo dobra szkoła jazdy - najwyższa możliwa nota. Na tę ocenę składają się następujące cechy jakościowe kursu: - Przyjazna atmosfera - wszystko na luzie, ale bez zapominania po co jest się jest na tym kursie, - Formalności i ustalanie terminów jazd - czysta przyjemność - elastyczne godziny, konkretnie i bezproblemowo, - Nauka jazdy na placu przebiega stopniowo i progresywnie zgodnie z posiadanymi przez kursanta umiejętnościami i postępem, - Manewry są omawiane bardzo dokładnie, a uwagi co do obszarów do poprawy lub po prostu informacja że manewry został wykonany poprawnie "i tak trzymać" są przekazywane na bieżąco, - Godziny w ruchu drogowym są też szeroko omawiane w trakcie jazdy włączając to rzeczy, na które trzeba w szczególności uważać na egzaminie, ale też żeby poruszać się bezpiecznie dla siebie i innych, - Instruktor (Bartek) ma bogatą wiedzę i doświadczenie w prowadzeniu kursantów - to po prostu czuje się od samego początku kursu, - Wysoki poziom zaangażownia - nie jesteś traktowany/traktowana jako kolejny kursant do wykasowania tylko jako osoba której należy poświęcić czas i energię, - Instruktorowi zależny ta tym żeby być jak najlepiej przygotowanym do egzaminu - to po prostu czuć na każdym kroku. Egzamin zdałem za pierwszym razem - w dużej mierze dzięki bardzo dobremu przygotowniu do tego egzaminu. Część praktyczna egzaminu, a w szczególności plac manewrowy i manewry wolne ('ósemka', slalom wolny) to według mnie najtrudniejsza część egzaminu. OSK ma wiedzę i "patenty" żeby na egzamin być przygotowanym jak najlepiej. Zadaj sobie pytanie - czy po kursie w szkole X jesteś przygotowanym na to, że na egzaminie w motocyklu inna może być reakcja klamki sprzęgła czy też prędkość na puszczonym sprzęgle niż na motocyklu na którym się uczyłeś? Motocykl jadący 2 km/h szybciej/wolniej robi kolosalną różnicę jak się wykonuje wolne manewry - OSK Konkret ma patenty na to żeby Cię na to przygotować i poradzić sobie z tym na egzaminie. To nie jest laurka tylko moja ocena po ukończeniu kursu - nie jestem w stanie powiedzieć, że to najlepsza szkoła jazdy na kategorię 'A' w Poznaniu, bo w innych nie byłem, ale za to się "nasłuchałem" przeróżnych negatywnych opinii o konkurencji, dlatego też trafiłem do OSK Konkret poprzez przeczytanie pozytywnych opinii o tej szkole w internecie. Według mnie ciężko jest przebić to co OSK Konkret oferuje w cenie kursu - zaangażowanie jest bezcenne. LwG

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.03.2018

Weronika M ....r ip: 31.0.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy, dużo można się nauczyć :) Pan Piotr jest bardzo w porządku, atmosfera podczas jazd jest super. Polecam z całego serca. Byłam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Niestety egzamin zdałam za drugim razem, ale to tylko i wyłącznie z mojej winy. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.09.2017

u ..k ip: 62.21.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktor, ekstra pomoc!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak