go!auto (34)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.01.2020

Natalia M ..h ip: 188.147.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W goauto zrobiłam kurs szybko i w dobrej atmosferze. Teoria była przedstawiona przez pana Wojtka Kiełbasę w ciekawy sposób. Jazdy prowadzone ciekawie i pouczające. Indywidualne podejście do klienta, zaangażowanie, elastyczność, profesjonalizm. Minusów brak. Wszystkim zastanawiającym się serdecznie polecam szkołę goauto.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujmy za wspaniałą współpracę, gratulujemy sukcesu na egzaminie, powodzenia na drodze,
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.12.2019

Klaudia O ...k ip: 89.64.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dwa razy nie udało mi się zdać egzaminu na Śląsku. Po przeprowadzce na Pomorze stwierdziłam, ze spróbuje tutaj. Pan Wojtek swietnie przygotował mnie do jazdy po Gdańsku. Wszystko bardzo dokładnie tłumaczy, udziela przydatnych porad. Dzięku kilku godzinom jazd udało mi się zdać w nowym mieście za pierwszym podejściem. Jestem bardzo zadowolona z wyboru, lepiej trafić nie mogłam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za owocną współpracę, gratulujemy sukcesu, powodzenia na drodze,
zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2019

Anastasiya Horin

Anastasiya Horin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sredecznie polecam szkołę GoAuto, a w szczególności Pana Wojtka. Bardzo spokojny i cierpliwy, potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć, a na dodatek po zakończonej teorii można było śmiało się kontaktować w razie jakichkolwiek pytań. W trakcie zajęć było przekazanych wiele cennych uwag, dzięki czemu egzamin teoretyczny udało się zdać za pierwszym razem. Przesympatyczna instruktorka, pani Ola. Jazda z Panią to czysta przyjemność. Podczas zajęć praktycznych wszystko cierpliwie tłumaczone. Brak problemów z terminami na kolejne godziny jazd. Pierwsza instruktorka, która pozytywnie mnie nastawiła, dzięki czemu uwierzyłam w siebie. Atmosfera bardzo luźna. Zdecydowanie dobrze spędzony czas. Z całego serduszka polecam tę szkołę jazdy. Profesjonalne podejście do kursantów.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa, jesteśmy dla Państwa, gratulujemy sukcesu,
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2019

Agnieszka K ......k ip: 94.254.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne przygotowanie do egzaminu w miłej i swobodnej atmosferze. Pan Wojciech i Pan Piotr posiadaja bardzo obszerną wiedzę i doświadczenie, chętnie udzielają wskazówek a przede wszystkim chcą aby nie tylko zdać egzamin, ale także czuć się pewnie za kierownicą już na zawsze! Zdałam za pierwszym razem! Polecam z pełną odpowiedzialnością!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy serdecznie sukcesu, jak się bardzo czegoś chce i poprze pracą, można osiągnąć wszystko. Cieszymy się, że mogliśmy trochę pomóc, pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.11.2019

Patryk Małuszyński

Patryk Małuszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Teoria bardzo przyjemna fajnie się słucha pana Wojtka. Instruktorzy też bardzo dobrze uczą jeździć samochodem i dobrze przygotują do egzaminów. Polecam tą szkołę jazdy. Pozdrawiam całe GO AUTO :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, gratulujemy sukcesu, do zobaczenia na drodze,
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Sebastian Pernaczynski

Sebastian Pernaczynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w super atmosferze i wszystko doskonale tłumaczone. Sama nauka jazdy to czysta przyjemność i profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Sebastianie, bardzo dziękujemy! Jest nam bardzo miło! Życzymy powodzenia i do zobaczenia na drodze :) Pozdrawiamy, Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2019

Katarzyna M ....... ip: 178.235.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła. Wykłady prowadzone w bardzo przyjazny sposób. Wszystko wyjaśnione łatwo i przejrzyście. Pani Ola jest wspaniałą instruktorką, miła, cierpliwa i bardzo dobrze uczy. Egzamin zdany za pierwszym razem. Szczerze polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, miło nam, że spełniliśmy Pani oczekiwania, powodzenia na drodze,
zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2019

Magdalena D ..............z ip: 109.241.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza Szkoła Jazdy, jaką mogłam wybrać. Na każdym etapie profesjonalizm, rzetelność i poczucie odpowiedzialności za kursanta i jego przyszłą rolę kierowcy. Pan Wojciech prawdziwie pasjonuje się tematyką nauki jazdy, jego wykłady są ciekawe i bardzo wiele wyjaśniają już ne etapie teorii. Z dużym wyczuciem podchodzi do kursantów, przekonując że z dobrą szkołą jazdy można nauczyć się jeździć mimo oporów. Pani Ola jest najwspanielszą instruktorką na świecie. Jest to osoba bardzo doświadoczona, cierpliwa, wyrozumiała. Jest też otwarta i bardzo sympatyczna dlatego same jazdy upływają w przyjaznej atmosferze. Pani Ola ma świetną intuicję do ludzi i wierzy w swoich kursantów a piszę to na swoim przykładzie. Wczoraj za pierwszym razem zdałam egzamin na prawo jazdy. Serdecznie Państwu dziękuję za Najwyższą Jakość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Magdaleno, bardzo dziękujemy :) Pozdrawiamy ciepło :) Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2019

Beate Budzinski

Beate Budzinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

swietny punkt( tramwaj , autobus) Super profesjonalny zespoł ,cierpliwy, Wyrozumiały pan Wojtek Fantastyczne przygotowanie do egzaminu- po takim kursie zdaje sie oczywiscie za pierwszym razem ! Warto postawic na jakosc - dziekuje!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Beato , bardzo dziękjuemy za rekomendację:) Pozdrawienia od całego Zespołu go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2019

Paweł L .......i ip: 89.64.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Właśnie odebrałem prawo jazdy. Zdane za 1 razem. Super OSK, polecam instruktora Pana Piotra. Miły i wyrozumiały człowiek. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, gratulujemy i ogromnie cieszymy się, że niebawem spotkamy się na drodze,
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2019

Dagmara P ........a ip: 89.73.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przyjemna atmosfera na zajęciach, które prowadzone są z poczuciem humoru i wielką pasją, na pewno nie można się tam nudzić, mimo, że to teoria ???? Mój instruktor już tam nie pracuje (szkoda ????), ale miałam również przyjemność jeździć kilka razy z panią Olą, którą polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłą opinię, cieszymy się, że dobrze się Pani u nas czuła, powodzenia na drodze,
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Sebastian Sekrecki

Sebastian Sekrecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję Panu Piotrowi, bardzo cierpliwy instruktor który mnie bardzo dużo nauczył, z początku był stres ale szybko miną wszystko wyszło na dobre. Szkołę zdecydowanie polecam jeśli reszta instruktorów była taka jak Piotr to masz pewność że się nauczysz. Dziś miałem egzamin praktyczny, oby dwa zdane za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję za czas spędzony za Kółkiem. A na nauce teorii było przyjemnie, atmosfera miłą. Pozdrawiam i życzę powodzenia innym zdającym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług, powodzenia na drodze, pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.01.2019

Maria G ......a ip: 159.220.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Właśnie wróciłam ze zdanego egzaminu i muszę przyznać, że go!auto to najlepsza szkoła do nauki jazdy dla tych co się boją jeżdzić i mają mało wiary w siebie. Wykłady Pana Wojciecha ciekawe i życiowe, dobrze przygotwały mnie do egzaminu teoretycznego. Jazdy u Pani Oli - nie można chyba lepiej trafić :) Gdyby nie jej wsparcie, cierpliwość i profesjonalizm to nie wiem, czy udało by się tak szybko zdać egzamin praktyczny. Zawsze miło jest trafić na osoby, którę kochają to co robią, a tak jest własnie w przypadku tej szkoły. Polecam :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, dziękujemy za fantastyczną współpracę, życzymy powodzenia na drodze,
zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Agata B .......a ip: 93.105.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Agata: To cud, że zdałam za pierwszym razem! ale na ten cud składa się: szkoła go!auto, profesjonalne podejście kadry, przyjazna atmosfera prowadzonych zajęć, teoria przedstawiona na praktycznych przykładach i ogromnym doświadczeniu Pana Wojtka, solidne materiały, które otrzymałam, fantastycznie elastyczna Pani Ola - instruktor praktyczny z powołania, która zawsze dawała mi cenne rady, a nawet jeżeli te rady wylatywały z pamięci, to cierpliwie je powtarzała oraz mobilizowała do działania (zgodnie z przepisami). Naprawdę polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Agato :) Bardzo dziekujemy za opinię :) Serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia na drodze :) Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.10.2018

Kasia S ....a ip: 89.64.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, gratulujemy sukcesu:),
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2018

Karolina Janik

Karolina Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy!!! Teoria prowadzona przez Pana Wojtka jest czystą przyjemnością, na której są tłumaczone zawiłości prawne dotyczące prowadzenia samochodu w sposób niezmiernie przystępny. Tłumaczone są zarówno różne ciekawostki pod względem egzaminacyjnym, które nierzadko są w kontrze do rzeczywistości. Natomiast praktyka z Panią Olą, to jest najlepsze co się może człowiekowi przytrafić! Pani Ola jest cierpliwą nauczycielką, która potrafi trafić do każdego. Nawet do takiej osoby którą byłam ja - niezbyt chętnej do zrobienia prawa jazdy, zaczynającej kurs bardziej pod przymusem niż z własnej woli. Pani Ola pokazała piękno prowadzenia samochodu i udowodniła, że nie ma przypadków beznadziejnych, czego przykładem może być to, że zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Jeśli ktoś się waha, to niech się więcej nie waha, nie ma po co, tylko należy się zapisywać do GoAuto! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, serdecznie gratulujemy sukcesu, powodzenia na drodze, zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2018

Marta S ....l ip: 89.71.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Rewelacja. Jazdy z Panem Wojciechem Kielbasa to coś więcej niż objeżdżanie tras egzminacyjnych i zapamiętywanie miejsc. Instruktor tłumaczy w taki sposób, że zaczyna się to wszystko rozumieć i nabierać pewności siebie. Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy ;) i do zobaczenia na drodze ;) Serdecznie pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2018

Ariel Wrona

Ariel Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno teoria, jak i praktyka, prowadzone na wysokim poziomie merytorycznym i humorystycznym ;) Ponadto, w tej szkole nauki jazdy uczą Cię nie tylko, żeby zdać egzamin, ale również, żeby być świadomym i odpowiedzialnym uczestnikiem ruchu. Cieszę się, że zdecydowałem się na kurs w go!auto - Pan Wojtek i Pani Ola pozwolili mi uwierzyć, że mogę być kierowcą i dzięki ich radom oraz uwadze, którą mi poświęcili, tak właśnie się stało.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy! Witamy w gronie dobrych kierowców :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2018

Anita Luścińska

Anita Luścińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaczynając przygodę z prawkiem, byłam niemalże pewna, że zanim zdam minie bardzo długa i ciężka droga. Bardzo się myliłam! Po pierwsze zajęcia z Panem Wojtkiem to czysta przyjemność, a jazdy z doświadczonym Panem Piotrem sprawiły, że uwielbiam prowadzić samochód! Bardzo jestem wdzięczna za pomoc, porady i naukę. Zdałam za 1 razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.07.2018

Roland Brochocki

Roland Brochocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria z p. Wojtkiem bardzo przystępnie przedstawiona, z humorem, ale konkretnie. Każde zagadnienie "przerobione krok po kroku" a nie tylko książka. E-testy na duuuży plus. No i praktyka - nic dodać nic ująć - profesjonalne podejście do szkolenia praktycznego i masa cierpliwości pani Oli zasługują na Nobla - a conajmniej na podwyżkę ;-). Pozdrawiam wszystkich z załogi go!auto i życzę dużo sukcesów zawodowych i prywatnych

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Barzdzo dziękujęmy za opinię :) naszym Noblem sa Pańśtwa sukcesy ;) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2018

Nela l .........a ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowałam się na naukę w tej szkole z polecenia siostry. Nie żałuje! Świetna szkoła, przyjemna atmosfera, wykwalifikowani ludzie ze wspaniałym podejściem do kursanta a egzamin zdany za pierwszym razem! Jak najbardziej polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Nela - bardzo dziękujemy :) do zobaczenia na drodze :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.07.2018

Marcin R ....o ip: 94.78.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chyba nie ma co się za dużo rozwodzić, bo właściwie wszystko jest jasne - po prostu tak działa ośrodek szkolenia, w którym pracują ludzie których pasją jest to co robią i to widać. :) Podziękowanie dla Pana Wojtka za świetnie wyłożoną teorię - przystępnie, logicznie, w fajnej atmosferze. Podziękowanie dla Pana Piotra, megadoświadczonego specjalisty od chyba wszystkich kategorii :o, za lekcje praktyczne w pełnym tego słowa znaczeniu, na najwyższym poziomie. Cieszę się, że tu trafiłem i polecam gorąco! :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wszystko jest jasen przy takich światnych kurantach ;) Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinie i życzymy powodzenia za kierownicą ;) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.06.2018

Bogumiła C ......a ip: 188.146.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy, a szczególnie pana Wojciecha. Kurs kończyłam w innej szkole i w innej miejscowości, ale dopiero po kilku godzinach doszkalających z tym właśnie instruktorem wynik egzaminu nareszcie był pozytywny :) bardzo indywidualnie do mnie podszedł, wskazał co należy poprawić, nad czym popracować. Wszystkie wskazówki i rady na pewno zapamiętam. Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie : Bogusia :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratuluję serdecznie sukcesu, włożyła Pani wjazdy dużo pracy, jeżeli udało się trochę pomóc, cieszymy się,
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 15.06.2018

Waldemar O .......i ip: 94.254.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Wojciech świetnie prowadzi teorię i praktykę. Dodatkowo mój instruktor zawsze starał się dopasować do moich godzin dostępności, i nigdy nie zdarzyło mi się, aby zajęcia się nie odbyły. Polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, staramy się stosować wysokie standardy w naszej pracy, cieszymy się, że sprostaliśmy oczekiwaniom, powodzenia na drodze :)
zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2018

Karolina I ....w ip: 62.61.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła Jazdy Go! Auto to najlepsze miejsce do nauki prowadzenia auta. Zajęcia teoretyczne są przedstawione w sposób bardzo ciekawy i profesjonalny- Pan Wojtek jest mistrzem w tym co robi! Sama jazda to już tylko przyjemność i z każdą wyjeżdżoną godziną umiejętności są coraz większe- to widać w zaangażowaniu instruktorów. Miałam tą przyjemność jeździć z Panem Wojtkiem i jestem bardzo wdzięczna za każdą cenną uwagę, chwilami psychologiczne podejście do kursanta, które naprawdę działa cuda ! :-) Prawo jazdy zdane za drugim razem(stres za pierwszym razem zrobił swoje) i to zasługa właśnie tej szkoły a nie innej!!POLECAM

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2018

Dorota Adamska

Dorota Adamska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała Szkoła! bardzo polecam zarówno teorię (jasno i przejrzyście) jak i praktykę (p. Ola fantastyczna!) Zdałam za pierwszym razem a podejść do skończenia kursu było sporo od wielu lat....z nimi doprowadziłam temat do końca! :) Polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Doroto , bardzo dziękjuemy za ciepłe słowa! Sprawy trzeba doprowadzać do końca i bardzo gratulujemy determinacji i podjęcia wyzwania :) Pozdrawiamy! Zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.04.2018

Kasia Szwangruber

Kasia Szwangruber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 2 latach niedotykania samochodu i 2 oblanych egzaminach, wzięłam 6 godzin jazd doszkalających w goauto i tydzień od ich rozpoczęcia, miałam już za sobą zdany egzamin państwowy, a myślałam, że nie ma już dla mnie nadziei ;) Świetnie jeździło mi się z panią Danusią, dzięki której poczułam się pewnie za kierownicą. Jestem przekonana, że gdybym od początku uczyła się w goauto, zdałabym egzamin za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm, szybka obsługa i uczciwość (1 h jazdy to naprawdę pełna godzina). Szczerze polecam tę szkołę wszystkim przyszłym kierowcom!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania, gratulujemy sukcesu :),
pozdrawiamy zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.03.2018

Maya Friday

Maya Friday
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę GoAuto! Bardzo rzetelne przygotowanie teoretyczne, lekcje prowadzone ciekawie. Świetni instruktorzy, podejście do człowieka bardzo indywidualne. Jazdy prowadzone w pełnych godzinach, podczas których instruktorzy poświęcają 100% czasu na jazdy i 100% swojej uwagi kursantowi. Instruktorzy mają dar nauczania, cierpliwości oraz motywowania do działania i poprawiania błędów (jazdy z p. Wojciechem oraz p. Olą - instruktorzy na wagę złota;) ). Profesjonalizm w czystej postaci! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.03.2018

Krzysztof D ..... ip: 89.64.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z przyjemnością i pełną odpowiedzialnością polecam OSK GoAuto ! wykupiłem jazdy doszkalające przed egzaminem praktycznym w PORD !!! i zdałem za pierwszym razem ! a wszystko za usługą Pana Wojtka ! Dziękuję i polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Panie Krzysztofie, cieszymy się z Pana sukcesu, powodzenia na drodze :), pozdrawiamy
zespół go!auto

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2018

Julia K .....k ip: 188.146.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy. Ukończyłam kurs bardzo dobrze przygotowana i do części teoretycznej i praktycznej egzaminu. Zajęcia teoretyczne bardzo ciekawe, w małych grupkach, poruszone zostały wszystkie ważne kwestie z naciskiem na wiadomości potrzebne do zdania egzaminu ale także te które mają nam pomóc na drogach w codziennym życiu. Jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze, dobrze poznałam trasy egzaminacyjne i zasady poprawnego prowadzenia pojazdu. Bardzo dobrze będę wspominać moją przygodę z nauką jazdy, egzamin zdałam bezstresowo i teraz nie boję się wyjechać na drogi :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, gratulujemy sukcesu:),
satysfakcja naszych kursantów jest dla nas priorytetem,
pozdrawiamy zespół go!auto