Ośrodek szkolenia kierowców GNIEWKO  (35)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 14.11.2022

Tomasz K ..s ip: 83.22.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo rzeczowe przygotowanie do poruszania się po drogach, a nie tylko "odbębnienie" zadań egzaminacyjnych na kursie. Jazdy w przyjaznej atmosferze, Gniewko zwraca uwagę na najczęściej popełniane błędy i systematycznie stara się je poprawiać na kursie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.11.2022

Dorota G ....... ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, wszystko świetnie tłumaczone, pełen profesjonalizm, jazdy w bardzo dobrej atmosferze, nauka na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2022

Dawid Kościelniak

Dawid Kościelniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Egzamin w WORD zdany za pierwszym razem. Polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2022

Aleksander S ........i ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, wszystko dobrze wytłumaczone, jazdy odbywają się w dogodnych godzinach i w miłej atmosferze

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2022

Grzegorz N ...k ip: 89.64.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktor, egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2022

Piotr K ....a ip: 188.146.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Jazdy odbywają się w miłej atmosferze. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.08.2022

Bozena Kamila

Bozena Kamila
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam.Super szkoła jazdy,instruktor z anielską cierpliwością z każdego zrobi super kierowcę !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2022

Iwona Gajda

Iwona Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam . Rzeczowe i konkretne przygotowanie do egzaminu jak i życia na trasie młodego kierowcy. Instruktor doskonale wychwytuje błędy w stylu jazdy i pomaga je niwelować. Odpowiada na wszystkie pytania jest sympatyczny i punktualny.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.03.2022

Monika P ........ ip: 109.196.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Dobre przygotowanie, elastyczne godziny, przyjazna atmosfera i profesjonalność sprawiły, że się nie zawiodłam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.02.2022

Michał D ....a ip: 31.182.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam OSK GNIEWKO. Przyjazna atmosfera i duża elastyczność jeśli chodzi o godziny jazd. Gniewko (wbrew temu co podpowiada nazwisko ;) ) ma mnóstwo cierpliwości, tłumaczy wszystko w przystępny sposób i daje dużo wskazówek przydatnych zarówno na egzaminie, jak i po nim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 07.02.2022

Jakub K .........k ip: 5.184.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie, super nauczanie, dostosowywanie terminów i przyjemna atmosfera :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2021

Karolina Marciniak

Karolina Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonała szkoła jazdy ! Egzaminy zdałam bez problemów. Pan Gniewko to urodzony instruktor. Cierpliwy (bardzo), doświadczony i spokojny. Jazdy były czystą przyjemnością. Z ręką na sercu każdemu mogę polecić Pana Gniewka :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2021

Marta P PG ip: 46.204.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100% :) Zajęcia zarówno praktyczne jak i teoretyczne prowadzone są w interesujący i profesjonalny sposób. Dzięki Instruktorowi który w czasie zajęć wyłapuje i pomoga naprawić każdy błąd kursanta, sam egzamin zewnętrzny okazał się nie być aż takim strasznym :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.11.2021

Krzysztof Sternik

Krzysztof Sternik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie przeprowadzone wykłady. Jazdy dostosowane do potrzeb kursanta. Manewry wytłumaczone i przećwiczone. Duża wyrozumiałość i spokój. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.09.2021

Magdalena K ...... ip: 93.95.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre, indywidualne podejście do kursanta, Pan instruktor jest bardzo cierpliwy i spokojny, w jasny i przejrzysty sposób przekazuje wiedzę. W dodatku atmosfera jest bardzo przyjemna, żadnego stresu podczas jazd :) Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2021

Katarzyna Herka

Katarzyna Herka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne nauczenie do egzaminu i anieska cierpliwość do kursantów. Bardzo polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2021

Kamil Puschhaus

Kamil Puschhaus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne podziękowania dla OSK Gniewko w szczególności dla instruktora Pana Gniewko .Dziękuję za cierpliwość, wytrwałóść i profesjonalne przygotowanie do egzaminu.Polecam wszystkim przyszłym kursantom ten Ośrodek Szkolenia Kierowców i jeszcze raz bardzo..bardzo dziękuję ☺!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2021

Patryk K ....a ip: 46.204.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne miejsce do nauki jazdy: miła atmosfera, zrozumiały instruktaż, życzliwość i zaangażowanie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2021

Rafał L .........i ip: 89.64.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cierpliwy instruktor.Zdalem za pierwszym razem.Mocno polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2021

Agata O ......a ip: 185.246.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem a to wszystko dzięki dobremu przygotowaniu oraz cierpliwości jaką zapewnił OSK Gniewko ☺️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2021

Marek S .........i ip: 5.173.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki precyzyjnym naukom Gniewka egzamin zdany szybko i bezproblemowo, jakbym miał 2 raz wybierać szkołę jazdy zdecydowanie wybrałbym tą samą, polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2021

Kasia Osiecka

Kasia Osiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne i indywidualne podejście do kursantów. Takiego instruktora tylko ze świecą szukać. Polecam serdecznie :D

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2021

Ola Tomczyk

Ola Tomczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Gniewko ma indywidualne podejście do każdego z kursantów. Wkłada bardzo dużo serca i pracy w to co robi. Zarówno wykłady jak i jazdy dopasowywane są do indywidualnych potrzeb kursantów oraz prowadzone są w przyjemnej, miłej atmosferze. Efekty doskonałej pracy widać po wysokiej zdawalności egzaminów:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za opinię. Do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2021

Olga Pawliczek

Olga Pawliczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, instruktor bardzo cierpliwy i pozytywnie nastawiony wobec kursanta

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2021

Sebastian Tomczyk

Sebastian Tomczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzooo polecam zdane za pierwszym razem. Przed egzaminem czułem się po jazdach i naukach bardzo pewnie więc gorąco zachęcam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.01.2021

Rysio Rybka

Rysio Rybka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po zmianie konkurencyjnej szkoły nauki jazdy z 2 krotnym niezaliczonym egzaminem , z polecenia przeniosłem się do ww. Gniewko.Wystarczyło tylko 8 h i egzamin zdałem za 1 razem. Świetnie wytłumaczony każdy ruch i manewr, wyjaśniony dogłębnie każdy błąd jakiego nauczono mnie w poprzedniej szkole. Polecam szczególnie dla osób które chcą zdać i naprawdę nauczyć się poruszać w ruchu miejskim.Nie ma lepszych w mieście.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za opinię :) do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.01.2021

Michał S .....r ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, jednocześnie bez wprowadzania nerwowej atmosfery. Wiedza i umiejętności przekazywane w bardzo przystępny sposób. Duży plus za cierpliwość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 07.01.2021

Karol Gniadek

Karol Gniadek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie bardzo dobra tylko celująca szkoła jazdy, polecam wszystkim, pełen profesjonalizm i super podejście

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2020

Wiolek Wiola

Wiolek Wiola
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach. Duża cierpliwość do kursanta, wszystko jasno wytłumaczone i genialne przygotowanie do egzaminu. No nie da się nie zdać z OSK Gniewko! !!! polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękuję za opinię. Powodzenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2020

Wiktoria M ...r ip: 37.248.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny instruktor, profesjonalne podejście, cierpliwie wszystko tłumaczy. Wszystkie jazdy w świetnej atmosferze a już po pierwszej godzinie jazda stała się przyjemnością. Elastyczność i wygoda co do umawianych jazd na duży plus. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Mnie również było miło :)