CENTRUM Krzysztof Gurgul (142)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.05.2021

Joanna Be

Joanna Be
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mój wybór był strzałem w dziesiątkę! Profesjonalne podejście do kursanta ,miła atmosfera, bezstresowe jazdy ,świetne wykłady, przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie :) Polecam bardzo gorąco! Nauka w tej szkole to sama przyjemność. Pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.05.2021

Natalia Jasinowicz

Natalia Jasinowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, profesjonalne podejście do kursanta i miła atmosfera. Nie żałuję wyboru :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.05.2021

Agnieszka W ..a ip: 89.67.203.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy CENTRUM Krzysztof Gurgul instruktorzy bardzo sympatyczni i profesjonalni podchodzący do każdego indywidualne. Nauka jazdy po mieście jest bezstresowa dzięki super nauczycielom. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.05.2021

Angelika Konarska

Angelika Konarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy super, cierpliwi, sympatyczni. Najlepsze podejście do kursanta bez niepotrzebnego stresu, wszystko na spokojnie wytłumaczone i wyćwiczone. POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2021

Szymon Romański

Szymon Romański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej szkoły jazdy, instruktorzy są bardzo mili i profesjonalni. Do każdego kursanta podchodzą indywidualnie i są bardzo cierpliwi. Gorąco polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.04.2021

Kamil Worach

Kamil Worach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera, super instruktorzy polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.03.2021

Konrad Leja

Konrad Leja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu nie ma nic do zarzucenia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2021

Małgorzata Biskup

Małgorzata Biskup
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę nauki jazdy Krzysztof Gurgul. Profesjonalne podejście do kursantów, bardzo duża cierpliwość i ogrom wiedzy przekazywanej kursantowi. Oby więcej takich szkół z takim podejściem????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.03.2021

Artur Wołowiec

Artur Wołowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, cierpliwy instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.03.2021

Hubert Hołowacz

Hubert Hołowacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, miła atmosfera. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2021

Andrzej Sz

Andrzej Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kategoria B Rodzaj szkolenia Kurs Moim zdaniem to jest najlepsza szkoła nauki jazdy w Lubinie i jej okolicach. Bardzo mili i kompetentni instruktorzy. Kurs spełnił moje oczekiwania zdane za pierwszym. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2021

Jakub Piórkowski

Jakub Piórkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór tej szkoły jazdy był jednym z moich najlepszych wyborów w życiu. Cały kurs to wspaniała przygoda pełna samych dobrych wspomnień, które zapamiętam na długo - instruktorzy z powołania, obdarowujący garściami solidnych porad drogowych, przeplatających się z wieloma zabawnymi historyjkami, polecam gorąco !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2021

Wiktoria C ......... ip: 31.60.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy naprawdę serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.03.2021

Marta Skowrońska

Marta Skowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkołę jazdy CENTRUM Krzysztof Gurgul. Dzięki instruktorom naprawdę polubiłam jeździc, a uważałam sie za “trudny przypadek” Zanim trafiłam do CENTRUM miałam kurs w innej szkole, następnie wykupione jazdy w kolejnej I wydawało mi się ,że ja do jeżdzenia się po prostu nie nadaje. Moje przekonanie zmieniło się, gdy zaczełam uczyć sie z Panem Krzysztofem, Piotrem I Eugeniuszem, których serdecznie pozdrawiam. Podczas nauki instruktorzy wszystko spokojnie tłumaczą, nigdy nie podnoszą głosu, nie dopuszczają do nerwowej atmosfery, nie kryktykują tylko tłumaczą błędy I ćwiczą z kursantem dany manerw do skutku. Instruktorzy są w 100% zaangażowani na kursancie i jego jeździe, widać, że zalezy im aby każdy zdał śpiewająco egzamin I był dobrym kierowcą. Nauka przebiega w przemiłej atmosferze, tak jak kiedyś wizja nauki jazdy była dla mnie ogromnym stresem ,tak teraz, ucząc sie w CENTRUM, nie moglam się doczekać kolejnych zajęć. ;) Jestem pewna, że wybór szkoły Centrum Krzysztof Gurgul jest strzałem w 10, jeśli zależy wam na bardzo dobrym przygotowaniu do egzaminu I nabyciu odpowiednich umiejętności prowadzenia auta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2021

Krystian Łach

Krystian Łach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mojim zdaniem najlepsza skoła jazdy w Lubinie i okolicy. Bardzo mili i kompetentni nauczyciele. Kurs pierwsza klasa polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2021

Mateusz Cieślak

Mateusz Cieślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z wybrania szkoły jazdy, polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2021

Weronika K .....a ip: 78.8.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W końcu zdałam praktyczny, z którym sobie nie radziłam. Mili instruktorzy i przyjazna atmosfera, wszystkim ogromnie polecam :).

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2021

Patryk Pluta

Patryk Pluta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera zero stresu wspaniała ekipa instruktorów wyrozumiali i cierpliwi sto procent przekazanej wiedzy teoretycznej jak i praktycznej polecam szkołę Pana Krzysztofa jestem bardzo zadowolony dziekuje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2021

Ola Kotwica

Ola Kotwica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pomocni i wyrozumiali instruktorzy, którzy zawsze pomagają przy teorii a także praktyce. Polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2021

Marcin Beata Uchmanowicz

Marcin Beata Uchmanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim którzy twierdzą że nauka jazdy jest dla nich trudna i stresująca. Bardzo miła atmosfera,możliwości ustalenia według swoich potrzeb terminów jazdy,zero stresu podczas nauki. Podejście do kursanta bardzo pozytywne, mające na celu naukę bez stresową !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.01.2021

Szymon Kubik

Szymon Kubik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta,znakomita atmosfera gorąco polecam tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2021

Jakub Łabiak

Jakub Łabiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w porządku

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2021

Dawid Wolan

Dawid Wolan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjne podejście do kursanta, wszystko wytłumaczone od podstaw. Duża dawka wiedzy teoretycznej jak i praktycznej w miłej atmosferze, a na dodatek w atrakcyjnej cenie jak najbardziej Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.12.2020

Karolina Łabaj

Karolina Łabaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą szkołę. Super podejście do kursanta i miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2020

Ola Tyrpa

Ola Tyrpa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy - wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy, świetna atmosfera i indywidualne podejście. Chodziłam na jazdy z przyjemnością, a po kursie czułam się bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2020

Eryk Sułek

Eryk Sułek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetni instruktorzy, indywidualne podejście do każdego kursanta, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2020

Ola Stefanko

Ola Stefanko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ! Instruktorzy profesjonalni, mili, wyrozumiali, elastyczne godziny jazdy z wszystkim da się dogadać. Cieszę się, że wybrałam tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.12.2020

Beata U .......... ip: 37.248.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę Pana Garguła. Spokojne podejście do kursanta powtarzanie błędów do momentu zrozumienia ich, i poprawy???? super możliwości w kwestii umówienia godzin jazdy. Z Czystym sumieniem polecam wszystkim tym którzy chcą uzyskać prawo jazdy,lecz boją się wsiąść za kierownicę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.12.2020

Dominika Mańska

Dominika Mańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni, mili i uśmiechnięci instruktorzy. Bardzo elastyczny grafik. Miałam okazję przejechać się wymarzonym samochodem. Najlepsza szkoła jazdy. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.12.2020

Karolina Justyna

Karolina Justyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, którzy potrafią zbudować dogodną dla kursanta atmosferę bez zbędnego stresu podczas nauki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak