CENTRUM Krzysztof Gurgul (100)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2020

Jakub Boczniewicz

Jakub Boczniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kurs, elastyczne godziny oraz bezstresowa atmosfera. Polecam każdemu kto zaczyna przygodę za kółkiem i jest całkowitym nowicjuszem.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2020

Agata Tomczyszyn

Agata Tomczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła mili i profesjonalni instruktorzy szkoła godna polecenia

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Kuba Duda

Kuba Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła polecam. Pan Krzysztof super profesjonalista.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.09.2020

Natalia Jaworska

Natalia Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i podczas lekcji teoretycznych jak i praktycznych. Instruktorzy wiedzą co robią. Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.09.2020

Daniel Derlukiewicz

Daniel Derlukiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i serdeczna atmosfera , profesjonalne podejście, możliwość szybkiego wyrobienia godzin jazdy. Dla mnie super, polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2020

Alicja Pęcka

Alicja Pęcka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo mili instruktorzy, którzy znają się na rzeczy. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2020

Lukasz Zurawski

Lukasz Zurawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła polecam każdemu. Pan Krzysztof super instruktor zna się na żeczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.08.2020

Aleksandra Grządkowska

Aleksandra Grządkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam, super atmosfera i dobrzy nauczyciele

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.08.2020

Kamil Biskupski

Kamil Biskupski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam super nauka jak i szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.07.2020

Dorota Stelmach

Dorota Stelmach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam miła atmosfera , mili instruktorzy , dokładnie wszystko tłumaczone. Bezstresowa jazda.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2020

Przemysław Katlewski

Przemysław Katlewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2020

Łukasz ........ ip: 5.173.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła i instruktorzy polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.07.2020

Oliwier Matusiak

Oliwier Matusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam spokojny instruktor cenne uwagi

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.07.2020

Kuba Gamdzyk

Kuba Gamdzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, instruktor z powołania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2020

Lukasz Chryczyk Paulina Kwiatkowska

Lukasz Chryczyk Paulina Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Spokojni instruktorzy wszystko dokładnie wytłumaczą. Napewno będę polecał.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2020

Bartosz Trzeciak

Bartosz Trzeciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.06.2020

Ola Skrok

Ola Skrok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Miła atmosfera, super instruktor, profesjonalne podejście do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.06.2020

Marcel Sypień

Marcel Sypień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.06.2020

Wiktor Ziembowicz

Wiktor Ziembowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie tę szkołę jazdy. Przemili instruktorzy, którzy każdego przygotują jak najlepiej do przyszłego wyjechania na drogi.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.06.2020

Klaudia Kłos

Klaudia Kłos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Cierpliwi instruktorzy, przyjemna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2020

Paweł Wątroba

Paweł Wątroba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaka jest lepszej nie ma. Pełny profesjalizm ze strony Pana Piotrka jak i pana krzysztofa.Super podejsćie do kursanta.Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2020

Tomasz Nalepa

Tomasz Nalepa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła , robiłem prawo jazdy na motor jestem bardzo zadowolony szybko i profesjonalnie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2020

Beata G ...h ip: 77.114.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, punktualnie zero stresu i egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2020

Dominika B ..y ip: 87.105.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole, wykupowałam tylko godziny większość tras którymi jeździłam pokrywały się na egzaminie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.02.2020

Piotr Myszograj

Piotr Myszograj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Centrum. Uczyłem się tam jeździć motocyklem. Egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2020

Natalia Ławniczak-Madej

Natalia Ławniczak-Madej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Super atmosfera, cierpliwi intruktorzy, pełen profesjonalizm. Bardzo solidne przygotowanie do egzaminu, z całego serca Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2020

Maja Makarowska

Maja Makarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Świetna atmosfera i profesjonalne podejscie do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Bogusław S ......i ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Każdemu polecam auto szkołę CENTRUM .Bardzo miły doświadczony i cierpliwy instruktor, na kursie dostałem dużo przydatnych rad i w ogóle się nie stresowalem, a wręcz nie mogłem się doczekać następnych jazd, egzamin zdany.. POLECAM!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Jarek J .......i ip: 5.60.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor Krzysiek jest najlepszym instruktorem, który uczy z pasją i ogromnym zaangażowaniem. Tłumaczy w sposób bardzo obrazowy na konkretnych przykładach, zrozumiale dla większości. Jeżeli ktoś czegoś nie pojmuje - tłumaczy do skutku. Robiłem prawo jazdy kat. B zdałem za pierwszym razem. Elastyczność, jeżeli chodzi o jazdy i zawsze dobry kontakt telefoniczny. Polecam serdecznie szkołę CENTRUM Krzysztof Gurgul

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2020

Anna Stańczyk

Anna Stańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy. Miła atmosfera. Godziny jazd elastyczne. Jednym słowem super :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak