Auto Szkoła LAMBO (1262)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2019

Przemysław Fryc

Przemysław Fryc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kapitalna szkoła, świetnie prowadzą kurs i genialnie przygotowują do egzaminu, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2019

Ewa Szaleńczyk

Ewa Szaleńczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Lambo z czystym sumieniem. Miła atmosfera, pełen profesjonalizm i rzetelne podejście do kursanta. Nauka na najwyższym poziomie, jasno i ze zrozumieniem, bez niepotrzebnych nerwowych sytuacji. Połowa kursu odbyta z różnymi instruktorami, ale nie zawiodłam się. Każdy nauczył mnie czegoś innego, na spokojnie. Kolejne jazdy stałe z Panem Wojtkiem. Serdecznie polecam i pozdrawiam. Oby więcej takich ludzi, sympatyczny i w pełni profesjonalny. Ewa Szaleńczyk

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.07.2019

Norbert Korbuszewski

Norbert Korbuszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Po 4 letniej przerwie od zdania egzaminu teoretycznego, wystarczyło 10 godzin jazd z różnymi instruktorami z Lambo. Serdecznie polecam, świetni instruktorzy z powołania :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.07.2019

Przemek Świtała

Przemek Świtała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę świetna szkoła jazdy w której wiele się nauczyłem, instruktorzy są bardzo mili i można z nimi pogadać. Dostępność terminów jazd praktycznych jest też bardzo dobra.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.07.2019

Zuzia Reterska

Zuzia Reterska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, profesjonalni instruktorzy - szczególnie polecam panią Kingę, pana Maćka i pana Andrzeja ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2019

Nika La

Nika La
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super doświadczenie, zdecydowanie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2019

Kasia Samoraj-Lipowska

Kasia Samoraj-Lipowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szczerze polecam; bardzo sprawnie, przyjemnie i skutecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2019

Zuzia Lasek

Zuzia Lasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Świetni instruktorzy, bardzo ciekawe wykłady :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2019

Karol Malitka

Karol Malitka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Lambo profesjonalne podejście świetne wykłady luźna atmosfera podczas jazd z instruktorami. Nie ma co się zastanawiać tylko zapisywać się do szkoły Lambo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.07.2019

Łukasz Wesołowski

Łukasz Wesołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.07.2019

Michał Palacz

Michał Palacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła spełniła moje oczekiwania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2019

Wiktoria Pyć

Wiktoria Pyć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, miła atmosfera, wyrozumiali instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2019

Natalia Ślusarska

Natalia Ślusarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady poprowadzone w bardzo ciekawy i zabawny sposób. Dużym plusem szkoły jest możliwość "przetestowania" instruktorów i samodzielne dobranie tego idealnego. Nigdy nie miałam też problemu z dopasowniem terminu i ewentualnym odwołaniem lub przesunięciem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.07.2019

Michał Junory

Michał Junory
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ,polecam a dlaczego zmieniałem szkoły Nauki Jazdy ponieważ podejście tych ośrodków do mojej ciężkiej sytuacji było słabe a nawet niekiedy żenujące chorowałem na guza mózgo byłem po wielu operacjach uszkodzili mi wzrok i pamięć a instruktorzy z LAMBO potrafili się do tego dostosować bez marudzenia i komentarzy cenna tez ok, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktorzy “z powołania”, profesjonalizm, punktualność przy zimnach terminu wcześniej ustalonego nie marudzą i potrawa się dostosować na korzyść klienta a jeżeli w trakcie nauki masz z czymś problem mowa o jeździe oni to wypatrują i do upadłego się tego uczysz bez zapominania o innych elementach nauki .Przez kłopoty z pamięcią po operacjach teoria zdana za 3 razem a, egzamin praktyczny zdany za 2 razem ,bo za pierwszym podejściem chyba nerwy i wymusiłem pierwszeństwo i Prawo Jazdy już mam,Pozdrawiam całe Lambo i Pana Instruktora Marcina Polecam !!!!!!! Kursant Michał J plusy i minusy uważam że,nie ma sensu ich zaznaczać wszystko opisałem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2019

Anka Skakanka

Anka Skakanka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady ciekawe, zwłaszcza pierwsza pomoc, która zazwyczaj jest traktowana po macoszemu. A tutaj prowadzi je ratownik z krwi i kości. Obsluga w biurze bardzo miła, zawsze idzie się jakos dogadac zeby wszystkim było dobrze. Bardzo duzo instruktorów, którzy są naprawdę bardzo cierpliwi a umówmy się nie zawsze jest to łatwe. Można umawiac sie do konkretnych. Kazdy zwraca uwqge na cos innego, wiec mozna sie duzo nauczyć. Trasy jazd są takie jak na egzaminie. A najlepszą rekomendacją tej szkoły jest to, ze i ja i mój kolega, z ktorym razem poszliśmy do Lambo, zdalismy za pierwszym razem egzamin państwowy. Także no...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.07.2019

Jakub Kubicki

Jakub Kubicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywna atmosfera na kursie, instruktorzy bardzo mili. Duży plus za jazdy prowadzone przez różnych instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2019

Wiktor Latuszek

Wiktor Latuszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie szkoła super, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2019

Felicja Kowara

Felicja Kowara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Lambo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2019

Izabela Jaworska

Izabela Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i zaangażowanie instruktorów :) polecam Pana Andrzeja :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2019

Zofia Sobczak

Zofia Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście, dla mnie jako osoby uczącej się zupełnie od podstaw, doskonała współpraca z kursantem, stopniowe wprowadzanie wszystkich elementów, skutecznie, ale nieprzytłaczająco. Na pewno będę polecać innym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2019

Ol Bin

Ol Bin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę oceniam na 5/5 :) Nie ma problemu z przekładaniem jazd w razie potrzeby. Również zmiany terminów ze strony szkoły były ustalane wcześniej. W przypadku nieporozumienia szkoła poszła mi na rękę - jak najbardziej na plus. Jeśli chodzi o instruktorów - jedni byli bardziej cierpliwi, inni mniej, ale każdy na pewno znajdzie instruktora, z którym się dogada.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2019

Witold Górnowicz

Witold Górnowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł szybko i sprawnie a jego forma była na najwyższym poziomie. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.07.2019

Antek Mordka

Antek Mordka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, instruktorzy wyrozumiali oraz wymagający.Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.07.2019

Ania Kudra

Ania Kudra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, świetna atmosfera, rewelacyjni instruktorzy, duża dostępność terminów, wykłady prowadzone w interesujący sposób.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Magda Kulwicka

Magda Kulwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołe LAMBO z wielu powodów ale przede wszystkim z uwagi na atmosfere i podejscie indywidualne instruktorów do kazdego z kursantów.Miło,szybko,w rozsądnej cenie i bez bólu.Zachęcam do nauki w tej szkole.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.07.2019

Wojtek Boruch

Wojtek Boruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w porządku, większość instruktorów bardzo pomocna, potrafi dobrze wytłumaczyć i rozwiać ewentualne wątpliwości. Pani Kinga najlepsza!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.07.2019

Mariusz Płoński

Mariusz Płoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Największą wartością w tej szkole nauki jazdy jest zmiana instruktorów podczas jazd praktycznych. Każdy z instruktorów zwraca uwagę na inne elementy podczas poruszania się po drodze co powoduje ciągłe zapoznawanie się z nowymi sytuacjami i zachowaniami innych kierowców na drodze. Na pewno wiele z tych sytuacji pewnie mnie spotka w późniejszym czasie na drodze a dzięki tej szkole nauki jazdy nie będzie to dla mnie nowum.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.07.2019

Zosia Jedra

Zosia Jedra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, szkoła pozytywnie nastawiona do kursanta. Polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2019

Kamila Decyk

Kamila Decyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, bardzo mili i doświadczeni instruktorzy z dużą dozą cierpliwości. Pełen profesjonalizm i pełne zaangażowanie. Bezstresowa atmosfera podczas jazd. Wykłady przeprowadzane w interesujący sposób. Serdecznie polecam i zachęcam do odbycia kursów w szkole Lambo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.06.2019

Remek Wiśniewski

Remek Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Andrzeja:) Wszystko elegancko przeprowadzane i sumienie .

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak