Auto Szkoła LAMBO (1318)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.10.2019

Ania Majewska

Ania Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy!! Bardzo miła atmosfera, profesjonalnie i bardzo szybko. System jazdy z różnymi instruktorami uważam za bardzo dobry, bo skraca to czas trwania kursu, ale wiem, że istnieje też możliwość jazdy z wybranym instruktorem przez cały czas. Bardzo na plus jest też brak ukrytych kosztów kursu i brak konieczności wizyty lekarskiej we własnym zakresie (lekarz jest na miejscu i w cenie kursu, tak samo z resztą jak książka i dostęp do testów online). Bardzo fajnie jest również prowadzony kurs z pierwszej pomocy (w przeciwieństwie do innych szkół LAMBO zapewnia więcej godzin kursu pierwszej pomocy, które są prowadzone w świetny sposób (pan prowadzący jest zabawny, próbuje zaciekawić tematem i odpowiada na wszystkie pytania).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.10.2019

Magdalena Baczyńska

Magdalena Baczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na szkołę Lambo natrafiłam szukając czegoś blisko WORD na Radarowej. Potrzebowałam znaleźć terminy jazd doszkalających przed praktycznym egzaminem, żeby nie tracić czasu na dojazd z innych placówek do terenu egzaminacyjnego. Idealnie wpasowali się w moje potrzeby. Instruktor Pan Marcin wywarł na mnie ogromnie pozytywne ważnienie: spokojny, rzeczowy, konkretny, z humorem i bardzo spostrzegawczy. Znalazł u mnie błędy i niedociągnięcia i pracowaliśmy nad poprawną jazdą. Potrafił świetnie zobrazować, wytłumaczyć i wbić mi do głowy jak powinnam robić coś poprawnie. Miałam poczucie, że mogę śmiało pytać i nie muszę się wstydzić że nie wiem, a powinnam. Strasznie żałuje, że nie zapisałam się od razu w tej szkole na kurs ale ciesze się, że to na nich trafiłam na jazdy doszkalające. Bardzo polecam. Pan Marcin to serio człowiek z powołaniem do tej pracy! Samochody w świetnym stanie, jazda nimi to komfort.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.10.2019

Anna Matyjanka

Anna Matyjanka
Opinia niezweryfikowna

Polecam szkołę LAMBO.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.10.2019

Kuba Sankowski

Kuba Sankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe Lambo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.10.2019

Jan Okurowski

Jan Okurowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozytywnie wspominam odbyty w tej szkole kurs. Lambo oferuje elastyczność w ustalaniu godzin jazd i ich późniejszym przekładaniu co było w mojej opinie wielką zaletą. Polecam wszystkim chcącym szybko zdobyć prawo jazdy.l

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.10.2019

Krystian Trojanowski

Krystian Trojanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywne wrażenia, mili aczkolwiek wymagający instruktorzy i przyjazny personel biura. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.10.2019

Hela Lipińska

Hela Lipińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przystępna cena, jazdy prowadzone z kilkoma instruktorami co pozwala wyciągnąć od każdego jakąś wiedzę. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.10.2019

Izabela Waliłko

Izabela Waliłko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, instruktorzy rzetelni i bardzo sympatyczni. Wykłady w miłej atmosferze i bardzo ciekawe.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.10.2019

Kasia Rutkowska

Kasia Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lambo wypatrzyłam w rankingu szkół jazdy. Przeczytałam mnóstwo pozytywnych opinii i postanowiłam się zapisać. Nie żałuję! Wykłady z teorii i pierwszej pomocy prowadzone w interesujący sposób. Wspaniali instruktorzy, kompetentni, z doświadczeniem. Wykazujący się cierpliwością i zaangażowaniem. Kurs przebiegał w miłej atmosferze, pełen profesjonalnego podejścia oraz cennych wskazówek. Ogromnym plusem jest to, że można jeździć z różnymi instruktorami i poznać szersze pole widzenia. W biurze mega przyjazna atmosfera, bez problemu można wszystko załatwić. Będę bardzo miło wspominać spędzony tam czas. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2019

Maciek Maciejewski

Maciek Maciejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, mili instruktorzy, dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.10.2019

Marta Bieńkowska

Marta Bieńkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezstresowa atmosfera podczas jazd. Instruktor informował o popełnianych błędach, nie musiałam domyślać się co robię źle. Polecam szkołę Lambo :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.10.2019

Sylwia Wikieł

Sylwia Wikieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, bezproblemowe zapisywanie się na jazdy, punktualni instruktorzy, duży wybór instruktorów, więc każdy może wybrać osobę, z którą mu się dobrze współpracuje. Konkurencyjna cena, wszyscy bardzo mili i uprzejmi. Bardzo polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.10.2019

Jagoda Przybylska

Jagoda Przybylska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Szkołę LAMBO!! Trafiłam tu z polecenia znajomych i chyba nie mogłam trafić lepiej... Pokochałam jazdę autem a to wszystko dzięki niezastąpionemu Panu Maćkowi oraz przesympatycznej Pani Kindze. Instruktorzy są wymagający (pozytywnie), wyrozumiali i widać, że uwielbiają swoją pracę. Każdy uczy czegoś nowego, zwraca uwagę na szczegóły, które będą na egzaminie. Miałam jazdy w tygodniu rano i codziennie nie mogłam się doczekać do kolejnego razu. Co jest dla mnie ogromnym plusem to fakt, że wszyscy pracownicy są bardzo przyjaźnie nastawieni. Nie jest drogo a na jazdy doszkalające zapisałam się bez problemu, mimo, że egzamin państwowy za parę dni! Jestem bardzo wdzięczna za poświęcony mi czas i NA PEWNO będę polecać tę szkołę innym. Dziękuję! :) Ps: Wykłady z Panem Krzysztofem są the best.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2019

Zuzia Reszka

Zuzia Reszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm wśród instruktorów, a zarazem luźna atmosfera. Bardzo polecam szkołę Lambo przede wszystkim za skuteczność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2019

Ola Wawrzkiewicz

Ola Wawrzkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu na prawo jazdy kategorii B w LAMBO. Możliwość kursu teoretycznego przyspieszonego w weekendy, instruktorzy, którzy są cierpliwi, dobra cena i jazdy po trasach egzaminacyjnych WORD Radarowa. Polecam każdemu, kto szuka szkoły jazdy bez ukrytych kosztów (badania lekarskie, podręcznik, płyta w cenie kursu. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.10.2019

Marta Karasek

Marta Karasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemni instruktorzy, jeździłam z wieloma i każdy wniósł do mojej nauki coś nowego i pożytecznego. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2019

Michał Bartoszek

Michał Bartoszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, ciekawe wykłady z ciekawymi anegdotkami. Serdecznie polecam. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.10.2019

Krzysztof Wiśniowski

Krzysztof Wiśniowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony ze szkoły LAMBO. Panuje tu świetna atmosfera, instruktorzy są bardzo przyjaźni, uczą profesjonalnie i zwracają uwagę na błędy kursanta. Każda jazda w tej szkole pozwala zdobyć dużo za każdym razem nowych umiejętności. Każdy instruktor zwraca uwagę na trochę inne rzeczy, a szkoła gwarantuje ich bardzo wielu. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2019

Marta K .......a ip: 188.146.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

O Lambo dowiedziałam się od koleżanki, nie znając w ogóle tematu, zapisałam się na kurs i tak się skończyło, że udało się teorię oraz praktykę zdać za pierwszym razem, hit! :D A tak poważniej, naprawdę polecam tę szkołę, mimo niepozornej piwniczki, mają super kadrę szkolącą, zawsze panowała tam miła atmosfera, nie było problemów z przekładaniem jazd, z płatnościami. Bardzo podobała mi się opcja, że nie wiem, z którym z instruktorów dane mi będzie jeździć danego dnia, za każdym razem niespodzianka - bardzo mi to pomogło później na egzaminie praktycznym, gdzie prócz stresu związanego z samą jazdą, miałam jeszcze myśli, że będę jechała z jakimś obcym egzaminatorem, co spotęgowałoby mój stres, a dzięki zmieniającym się wciąż instruktorom, miałam okazję od każdego z nich nauczyć się czegoś innego. Polecam na maxa!!! Dodam jeszcze, że nigdy wcześniej nie miałam nic wspólnego z kierowaniem auta, a znaki drogowe niespecjalnie mnie interesowały. A jednak dało się tego wszystkiego nauczyć, śmigajcie do Lambo na Radarowej!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.10.2019

Michał Krawczyk

Michał Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawe i śmieszne wykłady teoretyczne. Przyjemny wykładowca. Jeżeli chodzi no jazdy to sympatyczni instruktorzy z profesjonalnym i koleżeńskim podejściem do kursanta :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.10.2019

Karolina Chałupczak

Karolina Chałupczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy. Można się wszystkiego nauczyć i pokonać swoje lęki związane z prowadzeniem samochodu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2019

Konrad Rybicki

Konrad Rybicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera! Przeważająco mili i cierpliwy instruktorzy, tłumaczą bardzo dobrze, zarówno jak ciekawie. Można z nimi poćwiczyć wszystkie manewry. U większości podejście z powołania.Elastyczne godziny. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2019

Weronika Ługowska

Weronika Ługowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, polecam wszystkim zainteresowanym. W szczególności pana instruktora Andrzeja i panią Kingę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.09.2019

Michał Dąbrowski

Michał Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła została polecona przez bliskie mi osoby. Nie żałuje, że tu przyszedłem. Instruktorzy, którzy bez problemu pomagali w chwilach gdy nie było się czegoś pewnym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Martyna Szczepańska

Martyna Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Lambo bez żadnych problemów. Instruktorzy profesjonalni z dużą cierpliwością i zaangażowaniem w swoją pracę w szczególności polecam Pana Darka. Jeśli chodzi o kontakt w biurze wszystko sprawnie jest załatwiane można ustalić sobie dogodny termin jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2019

Sara Radakovič

Sara Radakovič
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mila atmosfera na jazdach jak i w biurze, instruktorzy niesamowicie cierpliwi (zwlaszcza Pan Darek), przystępna umiejętność przekazywania wiedzy nawet dla laików. Dobre jest to, że można jeździć z różnymi instruktorami, ponieważ nabiera się większego pola wiedzy. Bardzo bardzo polecam dla każdego!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2019

Weronika Jabłońska

Weronika Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Świetnie przekazana wiedza, wszystko tłumaczone na spokojnie, jak trzeba to i po kilka razy. Przyjemna, bezstresowa atmosfera. Problemy na drodze są wyjaśniane na kilka różnych sposobów. Bardzo polecam Pana Andrzeja i Panią Kingę! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Jan Czernikowski

Jan Czernikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Alicja Zioło

Alicja Zioło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, dobra szkoła, ciekawe wykłady, jednak problemy z terminami.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Kasia Rylska

Kasia Rylska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę. Wspaniali instruktorzy i przyjazna atmosfera. Jeżeli zastanawiają się Państwo nad wyborem szkoły to zdecydowanie polecam wybrać SZKOŁĘ LAMBO.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak