Auto Szkoła LAMBO (1538)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.11.2022

Bartosz Be

Bartosz Be
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady z teorii prowadzone w bardzo ciekawy sposób oprócz suchych faktów Wykładowca dorzuca wiele ciekawostek z perspektywy Kierowcy z doświadczeniem. Zajęcia praktyczne prowadzone przez Instruktorów którzy na prawdę potrafią przekazać wiedzę Kursantowi, Osobiście przed pierwszą godziną "jazd" nie miałem kontaktu z prowadzeniem samochodu po odbyciu kursu Jestem naprawdę zadowolony z efektów bez wahania mogę polecić szkołę LAMBO wszystkim którzy poszukują miejsca w którym odbędą kurs na prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.11.2022

Natalia Milczarczyk

Natalia Milczarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Szkołę Lambo! Pełen profesjonalizm od pierwszych godzin kursu. Serdeczni ludzie, którzy zawszę służą pomocą. Bardzo elastyczne godziny jazd, dzięki którym kurs udało mi się skończyć w dwa tygodnie. Zdecydowanie na plus różnorodność instruktorów, dzięki czemu byłam w stanie opanować technikę jazd w różnych warunkach. Wszystko bezstresowo i w super atmosferze. Z utęsknieniem czekałam na kolejne jazdy. Zdecydowanie polecam Lambo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.11.2022

Szymon Dankowski

Szymon Dankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę świetna szkoła! Instruktorzy wspaniali, świetne rady dotyczące poruszania się na drodze. Jazdy przeprowadzane są zupełnie bez stresu, a dzięki różnorodności można wyczuć każde sprzęgło. Polecam !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.10.2022

Kuba Rzeszotarski

Kuba Rzeszotarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam profesjonalni instruktorzy miła atmosfera podczas jazd. Bez zbędnego napięcia. wszyscy instruktorzy na plus.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.10.2022

Weronika Stolarczyk

Weronika Stolarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, dobra atmosfera oraz duże doświadczenie. Najbardziej trafiła do mnie instruktorka Pani Kinga.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.10.2022

Oliwia Gietka

Oliwia Gietka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo szkołę LAMBO, przemili i wyrozumiali instruktorzy, super podejście do kursantów. W szczególności Pani Kinga!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.10.2022

Julia Bogdańska

Julia Bogdańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i przyjemni instruktorzy, Elastyczny grafik jazd, możliwość wyboru teorii w weekendy, co skraca czas trwania całego kursu. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.10.2022

Ula Mucha

Ula Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę. Bardzo miła atmosfera. Nie ma problemu z przekładaniem terminów jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.10.2022

Patrycja Madejska

Patrycja Madejska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy LAMBO szybkie terminy przy zapisywaniu się na jazdy bardzo mili instruktorzy. Nauka teoretyczna konkretna oraz. przykłady i filmiki pewnych sytuacji i zachowań kierowców na drodze.Polecam serdecznie ,mam wrażenie że zdam za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.10.2022

Anna Kwiatkowska

Anna Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkole jazdy.Super instruktore.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.09.2022

Aleksandra Jóźwiak

Aleksandra Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę LAMBO. Przyjazna atmosfera, dobre i indywidualne podejście do kursantów. Świetni i pomocni instruktorzy oraz miłe nastawienie. Najbardziej polecam jazdy z Panią Kingą oraz Panem Andrzejem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.05.2022

Maria Struzik

Maria Struzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole lambo. Super atmosfera, każdy jest kochany i pomogą w potrzebie. Jak się wchodzi do lambo można poczuć ze jest to jedna wielka rodzina. Pierwsza pomoc jest prowadzona z prawdziwym ratownikiem dzięki czemu można się wiele nauczyć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2022

Maciek Gozdalik

Maciek Gozdalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, bardzo profesjonalne podejście do kursantów. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2022

Jola Gozdalik

Jola Gozdalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, super instruktorzy i organizacja. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.04.2022

Katarzyna Nagiel

Katarzyna Nagiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, profesjonalne podejście do kursantów. Szczerze polecam Pana Darka T. dusza człowiek i profesjonalista w swojej dziedzinie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2022

Jakub Płonka

Jakub Płonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, mili instruktorzy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.04.2022

Kuba Sąpór

Kuba Sąpór
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Lambo, szczególnie pana Andrzeja :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2022

Mateusz Taradejna

Mateusz Taradejna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z polecenia trafiłem na tą szkołę i nie żałuję, wykłady prowadzone ciekawie, kurs pierwszej pomocy również. Na egzaminie wewnętrznym czułem taki sam profesjonalizm ze strony szkoły jak na egzaminie państwowym w WORDzie. Zdane za 1 razem:) Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2022

Hela Pilecka

Hela Pilecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, rodzinna atmosfera, bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.03.2022

Kuba Stepnowski

Kuba Stepnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo zadowolony. Polecam Pana Andrzeja jako instruktora.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.03.2022

Jonatan Witecki

Jonatan Witecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera podczas jazd, dzięki jazdom z różnymi instruktorami można podszkolić się w każdej strefie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.03.2022

Jula Staszczyszyn

Jula Staszczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, instruktorzy pomocni i mili, okazuje się, że jazda może być łatwa i przyjemna :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.03.2022

Karolina Średzińska

Karolina Średzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.03.2022

Arkadiusz Marjański

Arkadiusz Marjański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecenia. Na duży plus możliwość wyboru instruktorów, z którymi odbywa się jazdy, dzięki temu można dowiedzieć się różnych spostrzeżeń na temat jazdy oraz poznać różne metody, techniki. Większość instruktorów jest naprawdę miła i pomocna, szczególnie Pani Kinga oraz wyższy Pan Darek. Zdecydowanie, warto wybrać tę szkoł

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.03.2022

Gabrysia Wawrynkiewicz

Gabrysia Wawrynkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mam bardzo dobre doświadczenia związane z auto szkołą LAMBO. Wiedza jest przekazywana rzetelnie, a kursant nie jest pozostawiany sam sobie. Na duży plus jazdy z różnymi instruktorami, dzięki czemu można dowiedzieć się nowych rzeczy i zyskać dodatkowe doświadczenie w prowadzeniu samochodu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.03.2022

Kuba Gnioska

Kuba Gnioska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera można powiedzieć, że nawet rodzinna. Instruktorzy bardzo cierpliwi, mili. Bardzo polecam tą szkole! ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.03.2022

Jan Tomaszewski

Jan Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobra w biurze bez problemu umuwisz się na dowolny termin, instruktorzy uczą prawidłowo jeździć, bez problemu dopytasz się na każdy temat odnośnie egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.03.2022

Michał Sarnecki

Michał Sarnecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Lambo bardzo fajna organizacja zajęć i miła atmosfera na jazdach instruktorzy z dużą cierpliwością i dobrym podejściem do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2022

Michał Żurawski

Michał Żurawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłem do Lambo z polecenia znajomych i również polecam. Bardzo dobre podejście do kursanta. Dobra atmosfera, mili instruktorzy oraz personel Lambo.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2022

Krzysiek Pilipiuk

Krzysiek Pilipiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu na ,który trafiłem z polecenia siostry. Przyjemna atmosfera, i nie ma problemu w znalezieniu odpowiednich terminów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak