Auto Szkoła LAMBO (1482)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.09.2021

Kasia Malec

Kasia Malec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli szukacie indywidualnego podejścia, to koniecznie powinniście zapisać się do Lambo. Nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą, a o samochodzie wiedziałam tylko tyle, że jeździ :). W Lambo są profesjonalni instruktorzy, można wybrać sobie osobę, z którą chce się realizować kurs lub jeździć z różnymi instruktorami, co daje kursantowi pogląd na różne metody. Spokojni instruktorzy, skupianie się na trudnościach kursanta, praktyka, dzięki której można dojść do precyzji. Polecam i dziękuję za przygotowanie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2021

Javier Malebrán

Javier Malebrán
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkie lekcje były znakomite, dobra atmosfera i instruktorzy, polecam szkołę Lambo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.09.2021

Mateusz Święcicki

Mateusz Święcicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkola i miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.09.2021

Weronika Więcławska

Weronika Więcławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim OSK LAMBO za profesjonalizm, cierpliwość i dziękuję wszystkim instruktorom z którymi miałam przyjemność jeździć. Krystianowi, Marcinowi i Kindze! Polecam i pozdrawiam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.09.2021

Gor Dallakyan

Gor Dallakyan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie bardzo miła atmosfera, oraz bardzo dobrzy instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2021

Maciej Jaskot

Maciej Jaskot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W LAMBO odbyłem swój czwarty (sic!) kurs na prawo jazdy (nigdy wcześniej, po kursach, nie podszedłem do egzaminu państwowego). Przyjazna atmosfera, jasne warunki, cierpliwy i profesjonalny instruktor p. Krystian dzięki swojemu talentowi pedagogicznemu sprawił, że polubiłem prowadzić samochód, czyli coś, co wcześniej wydawało mi się tylko źródłem stresu i nerwów. Kurs w LAMBO nie był tylko kursem "pod egzamin", ale faktycznie kursem nauki jazdy. Teraz, 5 tygodni po zdaniu egzaminu praktycznego (za pierwszym razem!) to, czego nauczyłem się podczas jazd w LAMBO przydaje mi się za każdym razem. Polecam wszystkim OSK LAMBO - szkołę, która przewyższyła moje oczekiwania związane z kursem na prawo jazdy. Dziękuję raz jeszcze instruktorowi Krystianowi za cierpliwość, profesjonalizm i za to, że w żadnej chwili - tak jak to miało miejsce podczas poprzednich trzech kursów - nie pomyślałem sobie, że się nie nadaję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2021

Tomasz Wójcik

Tomasz Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera, profesjonalne przygotowanie pod egzamin, szybka i sprawna organizacja. Polecam z całego serca Pana Marcina bez niego by się to nie udało.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.08.2021

Max Romanienko

Max Romanienko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Szybko się nauczyłem, każdy instruktor jest dobry. Nie mam żadnych zastrzeżeń :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2021

Anna Evgeniivna

Anna Evgeniivna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam okazję pojeździć na jazdach doszkolajacych z Panem Marcinem i od razu pożałowałam, że nie trafiłam do niego od początku. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2021

Laura Żyłkowska

Laura Żyłkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna atmosfera, super instruktorzy, bardzo przyjemnie się jeździło, polecam wszystkim.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.07.2021

Kuba Jastrzębski

Kuba Jastrzębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, łatwa komunikacja z instruktorem i profesjonalne wskazówki odnośnie prowadzenia auta oraz świetnie wytłumaczenia jazdy na łuku oraz ruszania pod górkę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2021

Lina Mikaelyan

Lina Mikaelyan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Lambo :) Po 6 godzinach jazd doszkalających zdałam egzamin kategorii B, samochodem z automatyczną skrzynką biegów autoszkoły. Dziękuję całemu zespołowi, a szczególnie Pani Kindze za bardzo wartościowe wskazówki i 2 godziny jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.07.2021

Karina Januszewska

Karina Januszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z całego kursu. Spotkałam się w tej szkole z ogromnym profesjonalizmem, wszyscy instruktorzy, z którymi miałam przyjemność jeździć nauczyli mnie najważniejszych rzeczy dla początkującego kierowcy. Szkołę oceniam na 5+ i zachęcam wszystkich do zapisywania się właśnie do tej szkoły.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.07.2021

Mikołaj Sobieralski

Mikołaj Sobieralski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy instruktorzy byli mili i bardzo pomocni. Wykłady ciekawe, fajny prowadzący. Elastyczne godziny jazd, można wszystko załatwić w około miesiąc. Bardzo polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.06.2021

Dagmara Nalepińska

Dagmara Nalepińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do szkoły z polecenia i wybór okazał się być strzałem w 10. Profesjonalizm i zawsze chęć pomocy. Profesjonalni instruktorzy. W tej szkole jest ich wielu, uczestnik kursu ma możliwość nauki jazdy z różnymi instruktorami co pozwala na praktyczne przyswajanie wiedzy z różnych perspektyw. Ja szczególnie mogę polecić Wojtka i Kingę. Dziękuję za wsparcie i pokazanie mi, że mogę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2021

Amelia Tabor

Amelia Tabor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy instruktorzy bardzo mili i kompetentni, zależy im, żeby kursant się nauczył a nie wkuł i zapomniał. Jeżeli ja się nauczyłam jeździć to każdego nauczą. Zachęcam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.04.2021

Alicja Radziszewska

Alicja Radziszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko skończyłam kurs na profesjonalnym poziomie. Instruktorzy bardzo mili, towarzyscy, można się poczuć swobodnie. Wykłady dużo uczą, co prawda i tak trzeba sobie dużo powtórzyć, ale to jak ze wszystkim. Jestem bardzo zadowolona i aż będę tęsknić!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.04.2021

Ксения Васильченко

Ксения Васильченко
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam! bardzo miła atmosfera jak w domu!!! Pan Krystian bardzo cierpliwy człowiek :) Pan Wojtek nauczył mnie dynamiki jazdy))) tak szybko jeszcze nie jeździłam Pan Radek dodał mnie pewności w siebie:) bardzo dziękuję Pan Michał że zawsze miał możliwość wpisać mi w godziny który mi pasowałi dziękuję Panu Marcinowi za świetnia szkołe pani która przyjmowała ekzamin teoretyczne, bardzo miła i przyjemna :) bardzo polecam szkole naprawdę warto

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2021

Aneta Sawicka

Aneta Sawicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, super wykład z pierwszej pomocy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2021

Weronika Grażulis

Weronika Grażulis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoa, bardzo przemili instruktorzy, BARDZO POLECAM!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2021

Michał Sarniak

Michał Sarniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, auto szkołę, bardzo mili instruktorzy. Polecam jazdy z zmieniającymi się instruktorami na pewno bardzo pomoże to na egzaminie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.04.2021

Rafal Zych

Rafal Zych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam podejście i obsługa bomba

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.04.2021

Zosia Mędlińska

Zosia Mędlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, ciekawy sposób prowadzenia jazd. Fajni instruktorzy służący pomocą i radą. POLECAM!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.04.2021

Maksim Aderiho

Maksim Aderiho
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrzy instruktorzy i profesjonalna nauka jazdy. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.03.2021

Julia Gawińska

Julia Gawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs odbył się sprawnie i przyjemnie. Instruktorzy z doświadczeniem i powołaniem, polecam bardzo Pana Andrzeja. Nie widzę minusów, świetna szkoła jazdy. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.03.2021

Bartosz Kołodziejczyk

Bartosz Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i świetne podejście do kursanta. Ciekawe wykłady z teorii - dobrze przygotowują do egzaminu - to samo jazdy. Instruktorzy bardzo kulturalni i "życiowi". Nie wiem, kiedy minęło mi te 30h za kółkiem. Serdecznie dziękuję i zachęcam każdego do zapisów!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.03.2021

Mateusz Gutowski

Mateusz Gutowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły trafiłem z polecenia i zdecydowanie się nie zawiodłem. Kurs teoretyczny prowadzony ciekawie, a jazdy w nienerwowej atmosferze. Dużym atutem są bardzo elastyczne godziny jazd i możliwość nauki z wieloma instruktorami. Jednocześnie wszyscy z nich są godni polecenia. Kurs kończe z przeświadczeniem, że nie był to czas stracony.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.03.2021

Franciszek Buchner

Franciszek Buchner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera. Super profesjonalni instruktorzy, Porządne wykłady zwłaszcza z pierwszej pomocy. Mogłem umawiać się na jazdy w bardzo różnych godzinach, co dla mnie - osoby pracującej było bardzo ważne. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.03.2021

Katia Nedoshyvkina

Katia Nedoshyvkina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, cały kurs był robiony z instruktorem Krystianem (zabierze i odwiezie z/do domu), Super wykłady z teorii i pierwszej pomocy. Zawsze doradzają i pomagają!)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2021

Katarzyna Sokołowska

Katarzyna Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam, rozpoczęłam kurs 3 tygodnie temu i po 3 tygodniach intensywnych jazd już zakończyłam kurs dobrze zdanymi egzaminami wewnętrznymi. Czuję się bardzo dobrze przygotowana do egzaminu państwowego, zarówno praktycznie jak i merytorycznie, co głównie jest zasługą doskonałego instruktora, na którego udało mi się trafić p. Krystiana.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak