Auto Szkoła LAMBO (1517)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.05.2022

Maria Struzik

Maria Struzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole lambo. Super atmosfera, każdy jest kochany i pomogą w potrzebie. Jak się wchodzi do lambo można poczuć ze jest to jedna wielka rodzina. Pierwsza pomoc jest prowadzona z prawdziwym ratownikiem dzięki czemu można się wiele nauczyć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2022

Maciek Gozdalik

Maciek Gozdalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, bardzo profesjonalne podejście do kursantów. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2022

Jola Gozdalik

Jola Gozdalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, super instruktorzy i organizacja. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.04.2022

Katarzyna Nagiel

Katarzyna Nagiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, profesjonalne podejście do kursantów. Szczerze polecam Pana Darka T. dusza człowiek i profesjonalista w swojej dziedzinie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2022

Jakub Płonka

Jakub Płonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, mili instruktorzy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.04.2022

Kuba Sąpór

Kuba Sąpór
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Lambo, szczególnie pana Andrzeja :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2022

Mateusz Taradejna

Mateusz Taradejna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z polecenia trafiłem na tą szkołę i nie żałuję, wykłady prowadzone ciekawie, kurs pierwszej pomocy również. Na egzaminie wewnętrznym czułem taki sam profesjonalizm ze strony szkoły jak na egzaminie państwowym w WORDzie. Zdane za 1 razem:) Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2022

Hela Pilecka

Hela Pilecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, rodzinna atmosfera, bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.03.2022

Kuba Stepnowski

Kuba Stepnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo zadowolony. Polecam Pana Andrzeja jako instruktora.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.03.2022

Jonatan Witecki

Jonatan Witecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera podczas jazd, dzięki jazdom z różnymi instruktorami można podszkolić się w każdej strefie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.03.2022

Jula Staszczyszyn

Jula Staszczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, instruktorzy pomocni i mili, okazuje się, że jazda może być łatwa i przyjemna :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.03.2022

Karolina Średzińska

Karolina Średzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.03.2022

Arkadiusz Marjański

Arkadiusz Marjański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecenia. Na duży plus możliwość wyboru instruktorów, z którymi odbywa się jazdy, dzięki temu można dowiedzieć się różnych spostrzeżeń na temat jazdy oraz poznać różne metody, techniki. Większość instruktorów jest naprawdę miła i pomocna, szczególnie Pani Kinga oraz wyższy Pan Darek. Zdecydowanie, warto wybrać tę szkoł

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.03.2022

Gabrysia Wawrynkiewicz

Gabrysia Wawrynkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mam bardzo dobre doświadczenia związane z auto szkołą LAMBO. Wiedza jest przekazywana rzetelnie, a kursant nie jest pozostawiany sam sobie. Na duży plus jazdy z różnymi instruktorami, dzięki czemu można dowiedzieć się nowych rzeczy i zyskać dodatkowe doświadczenie w prowadzeniu samochodu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.03.2022

Kuba Gnioska

Kuba Gnioska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera można powiedzieć, że nawet rodzinna. Instruktorzy bardzo cierpliwi, mili. Bardzo polecam tą szkole! ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.03.2022

Jan Tomaszewski

Jan Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobra w biurze bez problemu umuwisz się na dowolny termin, instruktorzy uczą prawidłowo jeździć, bez problemu dopytasz się na każdy temat odnośnie egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.03.2022

Michał Sarnecki

Michał Sarnecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Lambo bardzo fajna organizacja zajęć i miła atmosfera na jazdach instruktorzy z dużą cierpliwością i dobrym podejściem do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2022

Michał Żurawski

Michał Żurawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłem do Lambo z polecenia znajomych i również polecam. Bardzo dobre podejście do kursanta. Dobra atmosfera, mili instruktorzy oraz personel Lambo.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2022

Krzysiek Pilipiuk

Krzysiek Pilipiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu na ,który trafiłem z polecenia siostry. Przyjemna atmosfera, i nie ma problemu w znalezieniu odpowiednich terminów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2022

Katarzyna Augustynowicz

Katarzyna Augustynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Lambo trafiłam z polecenia koleżanki i również polecam. Wykłady prowadzone ciekawie. Brak problemów z umówieniem jazd w dogodnym terminie, a same jazdy przebiegają w przyjemnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2022

Paulina Pólkowska

Paulina Pólkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie. Jazdy z Andrzejem i Panem Wojtkiem zdecydowanie najlepsze. Egzamin wewnętrzny praktyczny zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2022

Hanna Czeremużyńska

Hanna Czeremużyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, fantastyczna atmosfera, duża różnorodność instruktorów i samochodów, zdecydowanie wszyscy instruktorzy z powołania, którzy sprawiali, ze te dwie godziny jazd były najlepszymi w ciągu całego dnia i ze zniecierpliwieniem wyczekiwałam kolejnych!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.12.2021

Janek Dominik

Janek Dominik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam,ciekawym aspektem jest to ze jest duża różnorodność instruktorów co dla mnie jest wielkim plusem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2021

Marcel Okólski

Marcel Okólski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Wszystko poszło bardzo sprawnie i w dobrej atmosferze, instruktorzy z powołania zawsze pomocni.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.12.2021

Bartek Kowalski

Bartek Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę. Bardzo mili i pomocni instruktorzy. Najbardziej polecam jazdy z panem Wojtkiem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.12.2021

Gabriela W-m

Gabriela W-m
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Super instruktorzy oraz osoby pracujące w biurze. Na pewno wróciłabym drugi raz.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.12.2021

Juliusz Hryniewiecki

Juliusz Hryniewiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę mega fajna. Podejście instruktorów bardzo przyjazne, widać że chcą oni nauczyć. Jak dla mnie bardzo dużą zaletą jest występująca rotacja instruktorów na jazdach. Pozwala to z wielu perspektyw rozumieć popełniane błędy i lepiej doskonalić technikę jazdy. Polecam gorąco.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.11.2021

Nadia Głowacka

Nadia Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Zespół!!! Atmosfera bardzo przyjazna, profesjonaliści z poczuciem humoru. Na każdym etapie bez zarzutu. Polecam Panią Kingę I Pana Darka T. Pani Kinga jest cudowna a Pan Darek jest Aniołem .Dziękuję Wam bardzo za naukę, i życzliwość. Jazdy odbywały się w spokoju,,"na luzie",ale też wymagają kiedy trzeba. Bardzo miły Pan w biurze,żadnego problemu z przesunięciem terminu . Jestem pod wielkim wrażeniem zachowania Szefa Lambo. Nie jeździłam z tym Panem ale zawsze przywitał się i zażartował. Lambo jest super w całokształcie. Jeszcze raz dziękuję bardzo Kindze i Darkowi T.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.11.2021

Piotr Biront

Piotr Biront
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre kursy praktyczne. Wykłady teoretyczne przyjemnie prowadzone.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2021

Miłosz Tymon Nieznane

Miłosz Tymon Nieznane
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Super instruktorzy, dobra atmosfera i szybka organizacja jazd Polecam jazdy z panią Kingą oraz Panem Marcinem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak