Auto Szkoła LAMBO (1495)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.12.2021

Janek Dominik

Janek Dominik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam,ciekawym aspektem jest to ze jest duża różnorodność instruktorów co dla mnie jest wielkim plusem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2021

Marcel Okólski

Marcel Okólski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Wszystko poszło bardzo sprawnie i w dobrej atmosferze, instruktorzy z powołania zawsze pomocni.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.12.2021

Bartek Kowalski

Bartek Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę. Bardzo mili i pomocni instruktorzy. Najbardziej polecam jazdy z panem Wojtkiem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.12.2021

Gabriela W-m

Gabriela W-m
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Super instruktorzy oraz osoby pracujące w biurze. Na pewno wróciłabym drugi raz.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.12.2021

Juliusz Hryniewiecki

Juliusz Hryniewiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę mega fajna. Podejście instruktorów bardzo przyjazne, widać że chcą oni nauczyć. Jak dla mnie bardzo dużą zaletą jest występująca rotacja instruktorów na jazdach. Pozwala to z wielu perspektyw rozumieć popełniane błędy i lepiej doskonalić technikę jazdy. Polecam gorąco.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.11.2021

Nadia Głowacka

Nadia Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Zespół!!! Atmosfera bardzo przyjazna, profesjonaliści z poczuciem humoru. Na każdym etapie bez zarzutu. Polecam Panią Kingę I Pana Darka T. Pani Kinga jest cudowna a Pan Darek jest Aniołem .Dziękuję Wam bardzo za naukę, i życzliwość. Jazdy odbywały się w spokoju,,"na luzie",ale też wymagają kiedy trzeba. Bardzo miły Pan w biurze,żadnego problemu z przesunięciem terminu . Jestem pod wielkim wrażeniem zachowania Szefa Lambo. Nie jeździłam z tym Panem ale zawsze przywitał się i zażartował. Lambo jest super w całokształcie. Jeszcze raz dziękuję bardzo Kindze i Darkowi T.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.11.2021

Piotr Biront

Piotr Biront
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre kursy praktyczne. Wykłady teoretyczne przyjemnie prowadzone.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2021

Miłosz Tymon Nieznane

Miłosz Tymon Nieznane
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Super instruktorzy, dobra atmosfera i szybka organizacja jazd Polecam jazdy z panią Kingą oraz Panem Marcinem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.10.2021

Gosia Bieniek

Gosia Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam doczynienia z większością instruktorów i tak pozytywnych ludzi to ze świecą szukać. Każdy pokazał mi nowe rzeczy, które są przydatne, a zarazem praktyczne i to wszytsko w bardzo miłym towarzystwie. Świetna organizacja z ustaleniem godzin, które mi pasowały. Koordynator jazd zawsze poprawi humor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.10.2021

Weronika Rędzikowska

Weronika Rędzikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera i przyjaźni instruktorzy. Miło wspominam jazdy z Panią Kingą i Panem Andrzejem, dużo cennych rad i profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.10.2021

Joanna Szylko

Joanna Szylko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do tej szkoły dzięki przyjaciółce i wybór okazał się świetny. Wszyscy są bardzo mili i pomocni, instruktorzy świetnie tłumaczą i uczą. Podczas kursu nauczyłam się wielu przydatnych rzeczy i nabyłam umiejętności które przydadzą mi się w przyszłości. Kurs pierwszej pomocy bardzo dobrze przeprowadzony. BARDZO POLECAM :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.10.2021

Agata Kolenda

Agata Kolenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Najlepsze w Lambo jest to, że instruktorzy się zmieniają oraz, że jeździ się różnymi autami (ale tym samym modelem i marką co na egzaminie Państwowym) i dzięki temu możemy lepiej przygotować się na stres przed nowym samochodem i nową osobą w aucie na egzaminie. Profesjonalne podejście i mili instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.10.2021

Dominika Michalak

Dominika Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo rzetelna szkoła jazdy, przyjemne jazdy, polecam naukę z Panią Kingą oraz Panem Andrzejem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.09.2021

Kasia Malec

Kasia Malec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli szukacie indywidualnego podejścia, to koniecznie powinniście zapisać się do Lambo. Nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą, a o samochodzie wiedziałam tylko tyle, że jeździ :). W Lambo są profesjonalni instruktorzy, można wybrać sobie osobę, z którą chce się realizować kurs lub jeździć z różnymi instruktorami, co daje kursantowi pogląd na różne metody. Spokojni instruktorzy, skupianie się na trudnościach kursanta, praktyka, dzięki której można dojść do precyzji. Polecam i dziękuję za przygotowanie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2021

Javier Malebrán

Javier Malebrán
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkie lekcje były znakomite, dobra atmosfera i instruktorzy, polecam szkołę Lambo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.09.2021

Mateusz Święcicki

Mateusz Święcicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkola i miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.09.2021

Weronika Więcławska

Weronika Więcławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim OSK LAMBO za profesjonalizm, cierpliwość i dziękuję wszystkim instruktorom z którymi miałam przyjemność jeździć. Krystianowi, Marcinowi i Kindze! Polecam i pozdrawiam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.09.2021

Gor Dallakyan

Gor Dallakyan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie bardzo miła atmosfera, oraz bardzo dobrzy instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2021

Maciej Jaskot

Maciej Jaskot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W LAMBO odbyłem swój czwarty (sic!) kurs na prawo jazdy (nigdy wcześniej, po kursach, nie podszedłem do egzaminu państwowego). Przyjazna atmosfera, jasne warunki, cierpliwy i profesjonalny instruktor p. Krystian dzięki swojemu talentowi pedagogicznemu sprawił, że polubiłem prowadzić samochód, czyli coś, co wcześniej wydawało mi się tylko źródłem stresu i nerwów. Kurs w LAMBO nie był tylko kursem "pod egzamin", ale faktycznie kursem nauki jazdy. Teraz, 5 tygodni po zdaniu egzaminu praktycznego (za pierwszym razem!) to, czego nauczyłem się podczas jazd w LAMBO przydaje mi się za każdym razem. Polecam wszystkim OSK LAMBO - szkołę, która przewyższyła moje oczekiwania związane z kursem na prawo jazdy. Dziękuję raz jeszcze instruktorowi Krystianowi za cierpliwość, profesjonalizm i za to, że w żadnej chwili - tak jak to miało miejsce podczas poprzednich trzech kursów - nie pomyślałem sobie, że się nie nadaję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2021

Tomasz Wójcik

Tomasz Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera, profesjonalne przygotowanie pod egzamin, szybka i sprawna organizacja. Polecam z całego serca Pana Marcina bez niego by się to nie udało.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.08.2021

Max Romanienko

Max Romanienko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Szybko się nauczyłem, każdy instruktor jest dobry. Nie mam żadnych zastrzeżeń :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2021

Anna Evgeniivna

Anna Evgeniivna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam okazję pojeździć na jazdach doszkolajacych z Panem Marcinem i od razu pożałowałam, że nie trafiłam do niego od początku. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2021

Laura Żyłkowska

Laura Żyłkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna atmosfera, super instruktorzy, bardzo przyjemnie się jeździło, polecam wszystkim.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.07.2021

Kuba Jastrzębski

Kuba Jastrzębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, łatwa komunikacja z instruktorem i profesjonalne wskazówki odnośnie prowadzenia auta oraz świetnie wytłumaczenia jazdy na łuku oraz ruszania pod górkę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2021

Lina Mikaelyan

Lina Mikaelyan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Lambo :) Po 6 godzinach jazd doszkalających zdałam egzamin kategorii B, samochodem z automatyczną skrzynką biegów autoszkoły. Dziękuję całemu zespołowi, a szczególnie Pani Kindze za bardzo wartościowe wskazówki i 2 godziny jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.07.2021

Karina Januszewska

Karina Januszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z całego kursu. Spotkałam się w tej szkole z ogromnym profesjonalizmem, wszyscy instruktorzy, z którymi miałam przyjemność jeździć nauczyli mnie najważniejszych rzeczy dla początkującego kierowcy. Szkołę oceniam na 5+ i zachęcam wszystkich do zapisywania się właśnie do tej szkoły.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.07.2021

Mikołaj Sobieralski

Mikołaj Sobieralski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy instruktorzy byli mili i bardzo pomocni. Wykłady ciekawe, fajny prowadzący. Elastyczne godziny jazd, można wszystko załatwić w około miesiąc. Bardzo polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.06.2021

Dagmara Nalepińska

Dagmara Nalepińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do szkoły z polecenia i wybór okazał się być strzałem w 10. Profesjonalizm i zawsze chęć pomocy. Profesjonalni instruktorzy. W tej szkole jest ich wielu, uczestnik kursu ma możliwość nauki jazdy z różnymi instruktorami co pozwala na praktyczne przyswajanie wiedzy z różnych perspektyw. Ja szczególnie mogę polecić Wojtka i Kingę. Dziękuję za wsparcie i pokazanie mi, że mogę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2021

Amelia Tabor

Amelia Tabor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy instruktorzy bardzo mili i kompetentni, zależy im, żeby kursant się nauczył a nie wkuł i zapomniał. Jeżeli ja się nauczyłam jeździć to każdego nauczą. Zachęcam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.04.2021

Alicja Radziszewska

Alicja Radziszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko skończyłam kurs na profesjonalnym poziomie. Instruktorzy bardzo mili, towarzyscy, można się poczuć swobodnie. Wykłady dużo uczą, co prawda i tak trzeba sobie dużo powtórzyć, ale to jak ze wszystkim. Jestem bardzo zadowolona i aż będę tęsknić!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak