Auto Szkoła LAMBO (1248)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2019

Wiktoria Pyć

Wiktoria Pyć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, miła atmosfera, wyrozumiali instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2019

Natalia Ślusarska

Natalia Ślusarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady poprowadzone w bardzo ciekawy i zabawny sposób. Dużym plusem szkoły jest możliwość "przetestowania" instruktorów i samodzielne dobranie tego idealnego. Nigdy nie miałam też problemu z dopasowniem terminu i ewentualnym odwołaniem lub przesunięciem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.07.2019

Michał Junory

Michał Junory
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ,polecam a dlaczego zmieniałem szkoły Nauki Jazdy ponieważ podejście tych ośrodków do mojej ciężkiej sytuacji było słabe a nawet niekiedy żenujące chorowałem na guza mózgo byłem po wielu operacjach uszkodzili mi wzrok i pamięć a instruktorzy z LAMBO potrafili się do tego dostosować bez marudzenia i komentarzy cenna tez ok, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktorzy “z powołania”, profesjonalizm, punktualność przy zimnach terminu wcześniej ustalonego nie marudzą i potrawa się dostosować na korzyść klienta a jeżeli w trakcie nauki masz z czymś problem mowa o jeździe oni to wypatrują i do upadłego się tego uczysz bez zapominania o innych elementach nauki .Przez kłopoty z pamięcią po operacjach teoria zdana za 3 razem a, egzamin praktyczny zdany za 2 razem ,bo za pierwszym podejściem chyba nerwy i wymusiłem pierwszeństwo i Prawo Jazdy już mam,Pozdrawiam całe Lambo i Pana Instruktora Marcina Polecam !!!!!!! Kursant Michał J plusy i minusy uważam że,nie ma sensu ich zaznaczać wszystko opisałem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.07.2019

Jakub Kubicki

Jakub Kubicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywna atmosfera na kursie, instruktorzy bardzo mili. Duży plus za jazdy prowadzone przez różnych instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2019

Wiktor Latuszek

Wiktor Latuszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie szkoła super, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2019

Felicja Kowara

Felicja Kowara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Lambo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2019

Izabela Jaworska

Izabela Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i zaangażowanie instruktorów :) polecam Pana Andrzeja :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2019

Zofia Sobczak

Zofia Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście, dla mnie jako osoby uczącej się zupełnie od podstaw, doskonała współpraca z kursantem, stopniowe wprowadzanie wszystkich elementów, skutecznie, ale nieprzytłaczająco. Na pewno będę polecać innym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2019

Ol Bin

Ol Bin
Opinia niezweryfikowna

Szkołę oceniam na 5/5 :) Nie ma problemu z przekładaniem jazd w razie potrzeby. Również zmiany terminów ze strony szkoły były ustalane wcześniej. W przypadku nieporozumienia szkoła poszła mi na rękę - jak najbardziej na plus. Jeśli chodzi o instruktorów - jedni byli bardziej cierpliwi, inni mniej, ale każdy na pewno znajdzie instruktora, z którym się dogada.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2019

Witold Górnowicz

Witold Górnowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł szybko i sprawnie a jego forma była na najwyższym poziomie. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.07.2019

Antek Mordka

Antek Mordka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, instruktorzy wyrozumiali oraz wymagający.Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.07.2019

Ania Kudra

Ania Kudra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, świetna atmosfera, rewelacyjni instruktorzy, duża dostępność terminów, wykłady prowadzone w interesujący sposób.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Magda Kulwicka

Magda Kulwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołe LAMBO z wielu powodów ale przede wszystkim z uwagi na atmosfere i podejscie indywidualne instruktorów do kazdego z kursantów.Miło,szybko,w rozsądnej cenie i bez bólu.Zachęcam do nauki w tej szkole.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.07.2019

Wojtek Boruch

Wojtek Boruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w porządku, większość instruktorów bardzo pomocna, potrafi dobrze wytłumaczyć i rozwiać ewentualne wątpliwości. Pani Kinga najlepsza!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.07.2019

Mariusz Płoński

Mariusz Płoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Największą wartością w tej szkole nauki jazdy jest zmiana instruktorów podczas jazd praktycznych. Każdy z instruktorów zwraca uwagę na inne elementy podczas poruszania się po drodze co powoduje ciągłe zapoznawanie się z nowymi sytuacjami i zachowaniami innych kierowców na drodze. Na pewno wiele z tych sytuacji pewnie mnie spotka w późniejszym czasie na drodze a dzięki tej szkole nauki jazdy nie będzie to dla mnie nowum.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.07.2019

Zosia Jedra

Zosia Jedra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, szkoła pozytywnie nastawiona do kursanta. Polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2019

Kamila Decyk

Kamila Decyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, bardzo mili i doświadczeni instruktorzy z dużą dozą cierpliwości. Pełen profesjonalizm i pełne zaangażowanie. Bezstresowa atmosfera podczas jazd. Wykłady przeprowadzane w interesujący sposób. Serdecznie polecam i zachęcam do odbycia kursów w szkole Lambo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.06.2019

Remek Wiśniewski

Remek Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Andrzeja:) Wszystko elegancko przeprowadzane i sumienie .

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.06.2019

Julia Zulczyk

Julia Zulczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem z kursu bardzo zadowolona! Zabawne wykłady, sympatyczni instruktorzy. Same plusy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.06.2019

Anna Zbirska

Anna Zbirska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Wyszkoli najgorszą "karykaturę" taką jak mnie ;) INSTRUKTORZY SUUUPER. Kinga najlepszy instruktor świata, wytłumaczy, pokarze, narysuje wszystko na najwyższym poziomie. POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.06.2019

Kamil Sokołowski

Kamil Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Generalnie wszystko na plus, brak jakichkolwiek uwag :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.06.2019

Bartek Zielonka

Bartek Zielonka
Opinia niezweryfikowna

Dobra atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu, cierpliwi instruktorzy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.06.2019

Julia Leśniak

Julia Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, bardzo fajna atmosfera, mili ludzie, super organizacja!! Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.06.2019

Natalia Rossa

Natalia Rossa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę, całe 30 h jazdy przebiegło w miłej i bezstresowej atmosferze. Czuję się dobrze przygotowana do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.06.2019

Agata Lisowska

Agata Lisowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera, bardzo mili i sympatyczni instruktorzy, z którymi chce się wsiąść za kierownicę, bardzo miła obsługa w biurze. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.06.2019

Kasia Dańszen

Kasia Dańszen
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Lambo

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.06.2019

Weronika Gołaszewska

Weronika Gołaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy jak najbardziej godna polecenia, wszystko jest świetnie zorganizowane. Instruktorzy, którzy prowadzą jazdy świetni, gdyż każdy z nich zna się na tym co robi. Cały kurs mija bardzo przyjemnie, ale niestety za szybko.. :(

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.06.2019

Marta Malmygo

Marta Malmygo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera na jazdach i na wykładach, instruktorzy są bardzo pomocni ,dają cenne wskazówki. Polecam!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.06.2019

Adrian Szcześniak

Adrian Szcześniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywnie się zaskoczyłem poziomem i podejściem instruktorów do prowadzonych wykładów i jazd. Stawiają przede wszystko na dobre przygotowanie kierowcy tak by zdał egzamin i poradził sobie w każdej sytuacji na drodze. Na pewno po zdanym egzaminie jeszcze wrócę podziękować za spędzony czas i cenną życiową wiedzę przekazywaną podczas szybko mijających jazd. Serdecznie polecam każdej osobie która tak jak ja bała się w ogóle wsiąść do samochodu. Zdobyte umiejętności są warte tej ceny, czasu i starań jakie trzeba samemu włożyć w ten kurs. Jeszcze raz serdecznie polecam każdemu chętnemu nauczyć się jak prawidłowo korzystać z samochodu w życiu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.06.2019

Kasia Kozłowska

Kasia Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej profesjonalna, dobrze przygotowująca do egzaminu państwowego. Zajęcia teoretyczne oraz praktyczne na najwyższym poziomie. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak