Auto Szkoła Driver (331)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.07.2020

Aneczka Przybył

Aneczka Przybył
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Teoria tłumaczona dokładnie i z sensem. Jazdy super. Polecam instruktora Marcina. Wychwytuje błędy i od razu je tłumaczy. Bardzo miły i rzetelny. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Z czystym sumieniem polecam każdemu :) Bez problemu z terminami czy godzinami. Idźcie i sprawdźcie :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i gratulujemy zdanego egzaminu :) Szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 27.06.2020

Mariola Ossendowska

Mariola Ossendowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę auto szkołę. Świetnie przygotowuję nie tylko do zdania egzaminu ale również do jazdy jako kierowca. Zapisując się na kurs nie wiedziałam czy w ogóle nadaję się do prowadzenia auta i czy sobie poradzę. Ale dzięki instruktorom z Drivera przekonałam się że jest to możliwe i że prowadzenie samochodu może dawać dużą radość. Dostałam ogromną ilość praktycznej wiedzy. Przyszłam do tej auto szkoły z polecenia i się nie zawiodłam. Teraz z czystym sumieniem mogę polecać ją innym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i gratulujemy zdanego egzaminu :) Szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2020

Wiktor Jasin

Wiktor Jasin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak C,CE i kwalifikacje w Łodzi to TYLKO W DRIVERZE. Polecam. Super instruktorzy , w porządku auta. Dobra organizacja, miłe dziewczyny w biurach i super właścicielka firmy. Zawsze da się dogadać. Super sprawa z płytą poślizgową. Wszystko zdane za pierwszym razem w Łodzi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i gratulujemy zdanego egzaminu :) Szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.05.2020

Maciek Zieliński

Maciek Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2020

Emilia Figiel

Emilia Figiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Auto Szkołę Driver. Znakomita kadra instruktorska , zadbane auta, szybkie terminy jazd . Czym wyróżnia się DRIVER? Profesjonalizmem i zawsze przyjemną atmosferą. Pozdrawiam i oczywiście polecam! Szczególnie tym, którzy boją się spróbować - instruktorzy zdziałają z Wami cuda , a o strachu możecie zapomnieć już po pierwszych jazdach. To dzięki Driverowi odkryłam niesamowitą radość z prowadzenia auta.. do dziś wspominam jak na jednej z pierwszych jazd poczułam się niczym Robert Kubica ????️???? ...bo jechałam prawie 70 po al.Włókniarzy!! ???????????? pierwszy raz tak szybko (to ta sama ja, która kiedyś bała się auta jadącego z naprzeciwka ????). Nieziemskie uczucie - przysięgam ???? To właśnie Ci ludzie przełamali wszystkie moje "strachy" ???? Polecam z całego serduszka ! P.S wybrałam Drivera bo mój brat ich polecił - robił tu kurs i bezproblemowo zdał swój egzamin .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Kamila Wu

Kamila Wu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Auto Szkole Driver bardzo miła atmosfera w spokoju bez stresu zawsze z uśmiechem na twarzach. Bardzo profesjonalni ludzie polecam instruktorów Pana Henryka i Pana Piotra bardzo przyjemni Panowie nie da się ich nie polubić :) Będę tęsknić. Pozdrawiam cała Auto Szkole serdecznie i dziękuje za super przygotowanie do Egzaminów Państwowych na Prawo Jazdy :) Egzamin Praktyczny zdany za pierwszym razem ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Marta Brzozowska

Marta Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Driver to super Auto Szkoła. Polecam - kompetentna kadra instruktorów, profesjonalna obsługa biur. Państwowy zdany za pierwszym razem. Dzięki !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i gratulujemy zdanego egzaminu :) Szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2020

Żaneta Wiktorek

Żaneta Wiktorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez wątpienia polecam instruktora Pana Henryka. Człowiek z profesjonalnym podejściem, któremu uśmiech z buzi nie schodzi. Bardzo energiczny, pozytywny i o świetnych umiejętnościach dydaktycznych.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.03.2020

Grzegorz B ........k ip: 31.60.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Atmosfera wspaniała, instruktorzy z zachodniej mają dużo cierpliwości i dobre podejście do kursantów. Ceny są dość niskie, wiedzą przekazana w fajny sposób. Co tu dużo mówić? Chcesz zdać prawo jazdy, to leć do Drivera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2020

Ewelina Majewska

Ewelina Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, doświadczeni instruktorzy i miła atmosfera. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i gratulujemy zdanego egzaminu :) Szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Dominik S .........i ip: 37.248.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy z powołania, pełni wyrozumienia i cierpliwości sam egzamin wewnętrzny jak i państwowy zdany bez problemu dzięki świetnenu przygotowaniu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.03.2020

Magdalena .........k ip: 193.162.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Autoszkołę DRIVER. . Miałam okazje jezdzic z kazdym z instruktorów z Broniewskiego i od każdego coś sie dowiedziałam co pomogło mi w realizaacji celu i marzenia czyli w zdaniu egzaminu w Łodzi. Szczególnie dziękuję Andrzejowi i Marcinowi . Najwięcej godzn musiał męczyc sie ze mna Marcin ale musiało byc wszystko perfekcyjnie pomimo mojego marudzenia :))) Atmosfera na jazdach super i żadna z tych lekcji nie była stresująca . Jeżdżąc z Marciniem na pewno nie będziesz bać się auta, co jest myśle niezwykle ważne . Czas na każdej lekcji wykorzystany odpowiednio i dostosowany do potrzeb kursanta. Wielkie podziękowania też za miłe słowa, symaptyczną atmosferę dla Pani Emilki i za czarownaie kolejnych terminów dla mnie.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2020

Patrycja Krysiak

Patrycja Krysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić autoszkolę Driver! część teoretyczna poprowadzona sumiennie, wiedza przekazana z poczuciem humoru !!! Na części praktycznej miałam okazję jeździć z każdym instruktorem, każdy instruktor przekazał cenne rady i uwagi, jednakże większość moich godzin przejeździlam z panem Jackiem, cudowny instruktor z poczuciem humoru, z dużą wiedzą, nauczył mnie pan Jacek jeździć, nauczył wszystkiego ❤️ oczywiście, nie zawsze było wesoło, kiedy trafia się taka kursantka która wiecznie pyta i narzeka ???? ale dzięki cierpliwości i chęci nauki da się wszystko!! ❤️ egzamin zdany za drugim podejściem, byłoby za pierwszym ale przez swoją głupotę jest za drugim ???? Bardzo dziękuję panu Jackowi, złoty człowiek ! ❤️ Co do kwestii organizacyjnych, nie mogę narzekać, bo zawsze znalazł się wolny termin i godzina taką jaką chciałam. A pani Emilka ma w sobie tyle pozytywnej energii, że zawsze wychodziłam uśmiechnięta ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2019

Urszula J ......k ip: 178.43.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam autoszkołę, a w szczególności Pana Janusza za cierpliwość i wsparcie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2019

Agnieszka Trębska

Agnieszka Trębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepszy wybór.Super kadra,cierpliwość i wyrozumiałość instruktora dały mi duży komfort.Duży plus za korzystne pakiety i konkurencyjne ceny.Z auta również jestem bardzo zadowolona,bardzo dobrze mi się jeździło.Dodatkowy atut, to dla mnie możliwość odbycia egzaminu na aucie którym jeździłam. Zdecydowanie polecam!!! Zresztą jak i moi znajomi, którzy również uczęszczali do tej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.07.2019

Kamil Staniak

Kamil Staniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła i Pan Janusz. Bardzo fajni instruktorzy zwlasza już nie pracujący Pani Justyna świetna instruktorka i Pan Tomasz nadal uczy ale w innej. Inni instruktorzy też są genialni ale mnie uczyła Pani Justyna i Pan Tomasz. Ceny przystępne miła atmosfera dobra lokalizacja dobry sposób przekazywania wiedzy. Ja zdałem teorię za 1 razem A praktykę za 3 ale podobno najlepsi zdają za 3 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2019

Sylwester Clapiński

Sylwester Clapiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam auto szkołe DRIVER zdawałem tam na k.A fajni instruktorzy pozdrawiam pana Piotra.Dziewczyn w biórze spoko wszystko wytłumaczą i doradzą .Zdałem wszystko za 1 razem,teraz zapisuje się na k.C wiec polecam zdanie za 1 razem mówi wszystko za siebie.POZDRAWIAM Sylwester Cłapiński

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.07.2019

Agnieszka Karga

Agnieszka Karga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, konstruktywne uwagi, mistrzewscy instruktorzy. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.07.2019

Klaudia Ostrowska

Klaudia Ostrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka Pana Janusza!! Cudowny człowiek, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, nie tylko technicznie, ale też psychicznie! Miałam duży problem zeby zdać prawo jazdy, bo nie radziłam sobie ze stresem. Pan Janusz, nauczył mnie go zminimalizowac, zachować trzeźwy umysł i przede wszystkim uwierzyć w siebie!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2019

Ewa Białek Seleznev

Ewa Białek Seleznev
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie dziś odebrałam prawko i już jeżdżę sobie po Łodzi...z czystym sumieniem polecam Szkołę Driver...w szczególności Pana Janusza z Sieradza...jest profesjonalistą w każdym calu i ma bardzo zdrowe podejście do kursanta...ogromny plus za możliwość zdawania w Sieradzu...dodam tylko, że zdałam za pierwszym razem

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2019

Adrianna Szendo

Adrianna Szendo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję p.Michałowi z auto - szkoły Lider z centrum za cierpliwość, profesjonalizm i motywację do działania. Polecam z całego serca tego instruktora. Człowiek z powolania i potrafi nauczyć i dać słowa otuchy. Również chciałam pochwalić p.Ole z biura bardzo pomocna, pracowita i sympatyczna dziewczyna. :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Jakub Z ........i ip: 83.22.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

bardzo dobra auto szkoła mil instruktorzy przyjemna atmosfera podczas kursów idealne przygotowanie do egzaminu Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2019

Paweł Sokół

Paweł Sokół
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie w szkole panuje chaos w papierach i umawianiu na jazdy. W moim przypadku kilkukrotnie dziewczyny cos pomieszały. Wykłady prowadzone bardzo profesjonalnie i przystępnie. Poruszane są tematy które pozwalają łatwiej zapamiętać teorię. Co do części praktycznej to nie mam zastrzeżeń, a powiem nawet więcej że Pan Piotr to bardzo konkretny instruktor. Potrafi każdego nauczyć przez swoje podejście i cierpliwość. Stwarza bardzo luźna atmosferę co pozwala mniej się stresować, choć osobiście odczuwałem tylko frajdę z jazdy. Szkoła godna polecenia, ale wymaga jeszcze dopracowania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.02.2019

Łukasz Długozima

Łukasz Długozima
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkole! Pełen profesjonalizm i świetne podejście do kursantów! Szczególnie polecam jazdy z Panem Januszem Pawlaczykiem, który potrafi przekazać w świetny sposób swoją  wiedze, swoje  doświadczenie i technikę jazdy. Umożliwia to swobodne zdanie egzaminu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2019

Marta Pawlak

Marta Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam na zachodniej z Panem Henrykiem na jazdach doszkalających po kilku latach przerwy. Polecam. Instruktor spokojny i potrafi dużo rzeczy wytłumaczyć. Zdałam za drugim podejściem. Choć pewnie zdałabym za pierwszym gdyby nie stres na rękawie. Jeszcze raz polecam. Kat. B

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.12.2018

Edyta Górska

Edyta Górska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam tę Auto szkołę. Kurs odbyłam z instruktorem Panem Tomkiem.M. Człowiek o wysokim poziomie kultury osobistej, sympatyczny, traktujący kursantów z szacunkiem. Wyrozumiały i cierpliwy, potrafiący w odpowiedni sposób objaśnić popełniane błędy przy tym nie stresując. Budujący miłą atmosferę. W aucie zawsze czysto i estetycznie. Bardzo dziękuję za tak miło odbyty kurs i zdobycie Prawa Jazdy???? Jeśli kurs kat.b to tylko z Panem Tomkiem.????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2018

Mateusz Gajewski

Mateusz Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybki, sprawnie przeprowadzony kurs zakończony pozytywnym wynikiem za pierwszym podejściem (zarówno teoria jak i praktyka). Polecam naukę na kat. A u p. Piotra Olborskiego. Dzięki jazdom u p. Piotra udało się bezproblemowo zdać egzamin na Smutnej (chociaz przed rozpoczęciem kursu nigdy nie jeździłem motocyklem). Duży plus za jazdy na placu WORD. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2018

Aleksandra P ......... ip: 188.146.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zajęcia z teorii prowadzone przez Pana Janusza przebiegają w bardzo miłej atmosferze, profesjonalne podejście do kursanta :) Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2018

Karolina Tabaczkiewicz

Karolina Tabaczkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli wydaje Ci się, że nie nadajesz się na kierowcę i nigdy nie uda Ci się zdać egzaminu na prawo jazdy, to na pewno zmienisz swoje podejście po wizycie w Driverze! :) Polecam z całego serca auto szkołę, jak i najlepszego instruktora Pana Janusza. Z Panem Januszem nauczyłam się dużo więcej w ciągu 10 godzin jazd doszkalających niż przez cały kurs w mojej poprzedniej auto szkole. Panie Januszu jest Pan mądrym, cierpliwym i przesympatycznym człowiekiem. Dziękuję za każdą cenną wskazówkę, dzięki której w końcu zdałam upragniony egzamin, a także za wszystkie żarty, które sprawiały, że odrobinę mniej się denerwowałam! :) Jazdy przebiegały w całkowicie bezstresowej, przyjaznej atmosferze, a prowadzenie samochodu stało się dla mnie w końcu przyjemnością. Jeszcze raz dziękuję! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.11.2018

Małgorzata P .........z ip: 5.173.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs w szkole Driver to moje drugie podejście do tematu prawa jazdy i polecam tę szkołę w 100 procentach. Po kursie w poprzedniej szkole miałam wrażenie, że nie nadaję się do prowadzenia samochodu i poddałam się po trzeciej nieudanej próbie zdania egzaminu. Podjęłam jednak decyzję, aby zapisać się na kurs drugi raz - tym razem w szkole Driver - i nie żałuję. Już po części teoretycznej, prowadzonej w ciekawy sposób przez pana Janusza, poczułam się pewniej. Podczas pierwszych jazd zobaczyłam ogromną różnicę w tym, jak czuję się na drodze, w porównaniu do poprzedniego kursu - wiedziałam co się wokół mnie dzieje i jak zachować się w różnych sytuacjach. Zdecydowałam się na zdawanie egzaminu w Sieradzu, zajęcia praktyczne również prowadził pan Janusz. Dzięki jego podejściu uwierzyłam, że potrafię jeździć i mogę zdać egzamin (zdałam za trzecim razem), co kilka lat wcześniej wydawało mi się nierealne. Polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy nie wierzą, że uda im się zdać.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak