Skręt Szkoła Jazdy (347)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2024

Maja B ........a ip: 91.246.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę nauki jazdy z całego serduszka. Cały kurs odbył się w niesamowitej atmosferze, bezstresowo, a każdy instruktor chętne przekazywał wiedzę i stawiał nowe wyzwania oceniając postępy. Przygotowanie pod egzamin było na prawdę solidne, bo oba egzaminy zdałam za pierwszym razem. Nauka w Skręcie to czysta przyjemność, czułam się przygotowana od A do Z

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.05.2024

Alicja M ........ ip: 185.141.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, świetni instruktorzy, pani z biura bardzo pomocna.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.04.2024

Gabi Gabi

Gabi Gabi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Mielcu !!!! Niesamowici instruktorzy oni i ich wyczerpujące podejście to sztuka i pasja z jaką podchodzą wszystko dokładnie wytłumaczone! Polecam Skręt to na pewno zdasz, jazda po Rzeszowie to teraz pestka , jestem mega zadowolona i wzruszona tym całym wkładem instruktorów! Bogdan spoko gość jego to polecam bez wachania na luzie bez stresu będę miło go wspominać. Fajnie było dziękuję za współpracę !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2024

Emilia M ..... ip: 185.13.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy przebiegają w przyjemnej atmosferze. Instruktorzy są mili, można sobie pożartować, pośmiać się. Fajne jest to, że dają przestrzeń na popełnianie błędów i uczenie się z nich. Nie wyręczają kursanta w jeździe. Czekają do ostatniej chwili, żeby zobaczyć czy się zatrzymam na stopie albo na strzałce. To podejście jest super, bo naprawdę dużo można się nauczyć na swoich błędach. Instruktorzy nie denerwują się, nie krzyczą, nie narzekają. Są bardzo dobrze wyszkoleni. Można sobie wybrać jednego instruktora, wtedy jazdy są bardziej spersonalizowane, bo on wie z czym sobie radzicie, a z czym nie. Ale fajnie też jeździć z kimś innym dla odmiany, zawsze można nauczyć sie czegoś nowego. Ja polecam panią Ewę i pana Pawła. Można sobie wybrać z kim się chce jeździć już przy zapisywaniu na poszczególne jazdy. Nie ma problemu z terminami, można jeździć nawet 3 razy w tygodniu, jeśli ktoś chce i przez to szybko wyrobić prawko. Nie ma też problemu jeśli chodzi o przerwy. Można sobie pojechać na wczasy albo zdać sesję na studiach i później wrócić do jazd. Oba egzaminy zdałam za pierwszym podejściem, byłam dobrze przygotowana. Fajne jest to, że dzień przed egzaminem są jazdy na placu manewrowym WORD. To naprawdę pomaga zredukować poziom stresu na samym egzaminie. Ogólnie jeśli chodzi o stres, to nie miałam, czułam się bardzo dobrze przygotowana. Odwołanie jazd też jest bardzo fajną opcją - każdemu może coś wypaść, a tutaj traktujemy się po ludzku :) Kontakt z biurem jest bardzo dobry, panie chętnie odpowiadają na wszelkie pytania organizacyjne, odbierają telefony. Trzeba tylko śledzić profil na Facebooku, bo czasami biuro jest nieczynne, więc trzeba sobie sprawdzić dzień wcześniej, jak chcemy sobie podejść o coś spytać lub coś załatwić (np. donieść kasę, bo płatność można rozdzielić na raty, w czym podczas podpisywania umowy płacimy pierwszy tysiąc, a resztę potem). Podsumowując, Skręt uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale też jak jeździć, jak przewidywać sytuacje na drodze, jak parkować. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2024

Oliwia W ........a ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cudowna atmosfera. Wysoki poziom nauczania zdałam teorię i praktykę za pierwszym razem. Instruktorzy bardzo wyrozumiali i mili oraz posiadają dużą wiedzę, są bardzo pomocni. Przyjemna atmosfera pozwala z przyjemnością zrobić prawko. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2024

Ania Kołton

Ania Kołton
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super instruktor cierpliwy bardzo.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2024

Karol M ...r ip: 5.173.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2024

Radek Balawejder

Radek Balawejder
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy spokojni, mili, zdałem za pierwszym, serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2024

Gabriela Kozioł

Gabriela Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę. Super organizacja i fajne podejście do kursanta. Polecam instruktora Jakuba.☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.03.2024

Ania Pietryka

Ania Pietryka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Bardzo dobra organizacja, świetny i bezproblemowy kontakt z Panią z biura oraz miła atmosfera na jazdach.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2024

Alan Bąk

Alan Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam super szkoła jazdy, instruktor Gabriel robi robotę zdałem za 1.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2024

Bartosz Urbański

Bartosz Urbański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całym sercem mogę polecić tę szkołę dla wszystkich, którzy nie wiedzą gdzie się zapisać. Z terminami nie było żadnego problemu, przystępna cena oraz rewelacyjny instruktor - pan Robert. Jeśli macie możliwość to zapiszcie się do Roberta, a przyjemna jazda w miłej atmosferze gwarantowana ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.02.2024

Mateusz Rzucidło

Mateusz Rzucidło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę jazdy polecam, za dobrą organizacje pracy i fajne podejście do kursanta. Co do instruktorów to bardzo mili i profesjonalni, jednakże odczucia mogą być różne w zależności na jakiego instruktora się trafi się :). Bardzo polecam Pana Roberta - jak z kimś jeździć to tylko z nim.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2024

Magdalena ...... ip: 31.61.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy w bardzo fajnym towarzystwie, Pan Robert i Pan Gabriel super instruktorzy, prawo jazdy zdane za 1 razem choć nie było ze mną łatwo to Pan Robert wykazał się dużą cierpliwością i nauczył wszystkich ważnych rzeczy, Panie z biura bardzo dbały o organizację i przypominały o jazdach,nbardzo polecam rzeszowskiego Skręta!! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.02.2024

Maja Szymkowicz

Maja Szymkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

”Skręt” to był najlepszy wybór! Panie z biura zawsze miłe i we wszystkim pomogą. Instruktorzy cudowni! Szczególnie polecam Pana Roberta i Pana Gabriela. Na pewno będę polecać tę szkołę jazdy znajomym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2024

Mateusz Pabjan

Mateusz Pabjan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Dobre podejście do kursanta jak i przygotowanie oraz fajna atmosfera. Bardzo polecam, szczególnie Pana Roberta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2024

Anastazja Mokrzycka

Anastazja Mokrzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2024

Amelia Czernicka

Amelia Czernicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła! Gorąco polecam instruktora Pana Pawła:)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2024

Mateusz Z ..... ip: 77.87.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Sprawnie zostałem przygotowany do egzaminu, bardzo profesjonalne podejście instruktora w iście przyjaznej atmosferze, gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 29.01.2024

Emilia W .....z ip: 62.133.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W moim odczuciu szkoła zapewnia dość dobre przygotowanie do egzaminu, instruktorzy są naprawdę życzliwi i kompetentni, organizacja jest bez zarzutu, dyspozycyjność nauczycieli także. Materiał wykładowy w formie filmików jest świetnie zrobiony, można całej teorii nauczyć się bez problemu samemu. Do egzaminu teoretycznego podeszłam raz, do praktycznego cztery razy, ale może to kwestia bardziej osobista, niż szkolenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2024

Karol R ....y ip: 37.225.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Robert to świetny instruktor nauczy jeździć i pogada, zawsze wysiadałem z jazd z uśmiechem. Bardzo sympatyczni pracownicy z wszystkim pomogą. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2024

Kinga Mądel

Kinga Mądel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, dobra atmosfera już od wykładów! Po nich elastyczne godziny jazd i super podejście do kursantów. Ja jeździłam z Bartkiem i wiele się od niego nauczyłam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2024

Ola Spyra

Ola Spyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam każdemu tą szkołę jazdy, przyjemna atmosfera, elastyczność w umawianiu jazd czy załatwianiu spraw związanych ogólnie z kursem. Dobre podejście do kursantów, pozdrawiam instruktora Piotrka i Bartka, dzięki którym naprawdę dużo się nauczyłam!<3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2024

Jagoda Szybiak

Jagoda Szybiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę. Profesjonalne podejście do kursantów, szczególnie polecam Pana Krystiana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.01.2024

Radosław Sieracki

Radosław Sieracki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam Szkołę nauki jazdy „Skręt”. Świetni instruktorzy z przyjaznym podejściem do kursanta. Jazdy odbywają się w miłej atmosferze. Myślę, że cena jest także przystępna zwłaszcza, że wliczone są w nią wszystkie koszty. Przystępne godziny jazd oraz bardzo dobry kontakt i organizacja z biurem, które zajmuje się koordynacją i harmonogramem jazd. Sam jeździłem i uczyłem się pod czujnym okiem instruktora Jakuba, którego z całego serca polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.01.2024

Weronika B ...n ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.01.2024

Julia Micał

Julia Micał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, którzy dobrze przygotowują do egzaminu państwowego. Miła atmosfera podczas jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2024

Mateusz J ......i ip: 188.147.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła z dobrym podejściem do kursanta, instruktorzy prawidłowo przygotowują do egzaminu(teoria i praktyka zdane za pierwszym razem), przyjazną atmosfera, elastyczne godziny jazdy, niska cena ale kurs wysokiej jakości.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.01.2024

Gabriela Szabat

Gabriela Szabat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bez zastrzeżeń, polecam każdemu kto chce zdać za 1 lub doszkolić się i zdać na kolejnym egzaminie! Przemili i profesjonalni instruktorzy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2023

Marcin M .....k ip: 188.147.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak