Szkoła nauki jazdy B-eLka

 1023 opinie w tym 693 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła nauki jazdy B-eLka
ul. Zwycięstwa 7-9
75-028 Koszalin

Kontakt

Opis

ZAPRASZAMY OBECNYCH ORAZ PRZYSZŁYCH KIEROWCÓW NA SZKOLENIA OKRESOWE ORAZ KURSY KWALIFIKACJI WSTĘPNEJ I WSTĘPNEJ PRZYŚPIESZONEJ do szkoły o NAJWYŻSZEJ w Koszalinie zdawalności kategorii C i CE!!! Szkolenie VIP obejmujące prawo jazdy kat. C i CE oraz Kwalifikację Wstępną przyśpieszoną tylko 7250zl!!!!Zapraszamy do największej szkoły i wg rankingów ZORD jednej z najlepszych szkół w woj. Zachodniopomorskim (2 miejsce teoria; 3 miejsce praktyka). Zdecyduj się na szkołę, która prowadzi (wiele szkół w ogóle tego nie robi!!!) zajęcia teoretyczne pozwalające zdać nowy egzamin teoretyczny.Zapraszamy codziennie od 8-17 do naszej siedziby i..... zapoznanie się z nami, z panującymi u nas warunkami jak i po wszelkie informacje dotyczące zapisu czy też samego szkolenia.Zapraszamy do zapisania się na nowy kurs. Wierzymy, że zarówno warunki jak i nasz poziom przygotowania i działania "w kierunku naszego klienta" pozwoli obecnym na sali osobom poczuć różnicę jaką mamy nadzieję, że tworzymy naszymi staraniami o Państwa komfort i poczucie dobrze zainwestowanego czasu. Dziękujemy za zaufanie i wierzymy, że wspólnie w sposób profesjonalny spełnimy Państwa marzenia o zdobyciu PRAWA JAZDY KAT.B. Zapraszamy na rozpoczęcie nowego kursu prawa jazdy kat. B. Kurs rozpoczyna się w naszej sali wykładowej przy ul. Zwycięstwa 7-9 (obok galerii Kosmos) 2 piętro, sala nr 3. W razie pytań jesteśmy do dyspozycji 785 087 890 i 666 610 125 lub zapraszamy na naszą stronę www.b-elka.pl. Dołącz do tych co dzięki nam już uzyskali prawo jazdy!!!!Szkoła jazdy B-eLka powstała w 2012 roku jako część firmy P.H.U. Lech Żymierski. Decyzja została dokładnie przemyślana, a działania dokładnie zaplanowane. Postawiliśmy przed samymi sobą bardzo wysokie wymagania dotyczące jakości nauczania jak i skuteczności naszego działania. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom rynku stworzyliśmy szkołę nauki jazdy, której głównym zadaniem i celem będzie właściwe przygotowanie kursantów do bezpiecznego i sprawnego poruszania się po drogach.Jako jedna z niewielu szkół nauki jazdy w Koszalinie oferujemy kompleksowe i profesjonalne szkolenie oparte na idei ukierunkowanej na naszych kursantów a nie na samych siebie. Chcemy w niedalekiej przyszłości wyznaczać kierunek i standardy jakimi kierować się będą szkoły prawa jazdy na naszym terenie. Od najlepszych nauczyliśmy się najlepszego, dodając do tego naszą pasję, zaangażowanie i ambicję bycia najlepszymi. Staramy się ciągle rozwijać i budować ośrodek szkolenia kierowców będący wykładnikiem Waszych oczekiwań. Dlatego też nie traktujemy jako pustego sloganu starego przysłowia: „jeżeli jesteś z naszych usług zadowolony powiedz to innym, jak nie – powiedz to nam”. Oczekujemy na wszelkie Państwa uwagi i opinie mogące zmienić na lepsze pracę naszej szkoły.Chcemy aby każdy z Państwa kończąc u nas szkolenie miał poczucie, że zrobiliśmy wspólnie wszystko aby mogli Państwo osiągnąć swój cel w sposób nie przysparzający większych problemów. Zdajemy sobie sprawę z tego, że egzamin na prawo jazdy jest przeżyciem stresującym i pod wpływem tegoż i emocji można popełnić błąd. Dlatego też dołożymy wszelkich starań aby jazda stała się dla Państwa czymś jak najbardziej naturalnym i czymś z czego będą Państwo czerpać przyjemność – bo tak właśnie jest. Przekonają się Państwo, że nawet jazda podczas egzaminu będzie dla Państwa mniej stresująca a co za tym idzie bardziej pewna. Jazda samochodem to wielka przyjemność pozwalająca na pokonywanie samodzielnie odległości i poznawaniu rzeczy dotychczas niepoznanych – POZNAJCIE Z NAMI ŚWIAT CZTERECH KÓŁEK!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek Kołcz

Jacek Kołcz

Marek Małanecz

Marek Małanecz

Zbigniew Miler

Zbigniew Miler

Roman Tarkowski

Roman Tarkowski

Dominika Gębura

Dominika Gębura

Piotr Lewandowski

Piotr Lewandowski

Zdzisław Wieczerzak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Zwycięstwa 7-9

WIĘCEJ Zadzwoń i zapytaj o cenę tel. 785 087 890

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2599 zł

codziennie

ul. Zwycięstwa 7-9

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2599 zł

codziennie

ul. Zwycięstwa 7-9

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Klaudia G .....a ip: 83.11.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy i instruktora - Pana Romana, gdyż ma anielską cierpliwość i jest bardzo spokojny:) Atutem Belki jest to, że za kurs można płacić w ratach i łatwo jest się dogadać, jeśli chodzi o ich wysokość. Szkoła zapewnia ciekawe, kilkugodzinne szkolenie z Pierwszej Pomocy (od znajomych robiących kurs w innych szkołach jazdy wiem, że nieliczne takie szkolenia przeprowadzają naprawdę).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Damian Zakrzewski

Damian Zakrzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera podczas jazdy z panem Romanem Tarkowskim. Nauka jazdy przebiegła pomyślnie, bez żadnego stresu i irytacji. Polecam Belkę oraz bardzo sympatycznego instruktora.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena P ...... ip: 188.164.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Właściciel bardzo pomocny, widać, że zależy mu na dobrych wynikach kursantów, a nie na zysku. Ciekawe, merytoryczne wykłady. Serdecznie polecam Dominikę. Duża wiedza, umiejętności i miła atmosfera w czasie jazd sprawiły, że była to sama przyjemność. Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Gałka

Szymon Gałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tą szkołę. I polecam pana Mateusza.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia P .........k ip: 79.135.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy B-eLka każdemu, kto chce nie tylko zdać prawo jazdy, ale również bezpiecznie czuć się na drodze. Moim instruktorem była Pani Dominika, wszystko było wytłumaczone na spokojnie w bezstresowej atmosferze. Wiedza teoretyczna została przekazana nam - kursantom w klarowny i łatwy do zapamiętania sposób. Na wykładach z Panem Lechem nigdy się nie nudziliśmy :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian B ......k ip: 37.47.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkole jazdy. Wywiady prowadzone ciekawie oraz bardzo dokładnie, o wszystko można się zapytać. Jeszcze bardziej polecam Pana Romka. Po prostu widać, że instruktor z powołania. Zawsze pozytywnie nastawiony do kursanta, a jego anielska cierpliwość, tylko pozazdrościć. Zawsze starannie wytłumaczy i rozwieje wątpliwości, nawet za dziesiątym razem :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Przybysz

Natalia Przybysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, super podejście do kursanta! Polecam z całego serca jazdy z Panią Dominika - szczególnie osobom które miały negatywne doświadczenie z instruktorami jazdy. Mile spokojna atmosfera, duża dawka wiedzy, pro-tipy, zero stresu i egzamin zdany! Dziękuje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

ip: 5.173.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy B-elka! Wszyscy zawsze dostosowują się do potrzeb kursanta, jeśli chodzi o wykłady czy jazdy. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób, z pełnym zaangażowaniem. Pani Dominika, bardzo cierpliwa instruktorka, uprzejma, odpowie Ci na każde pytanie i wszystko dokładnie wytłumaczy. Przyjemna atmosfera, bezstresowe nauczanie.. czego chcieć więcej!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Julia D ......a ip: 46.205.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Od samego początku profesjonalne podejście. Jazdy z P. Dominiką to sama przyjemność. Bardzo cierpliwa i przemiła osoba. Na każde pytanie zawsze miałam odpowiedz i wszystko było tłumaczone. Jazdy odbyły się w bezstresowej atmosferze. Polecam ! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patrycja S ...... ip: 46.205.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Wykłady prowadzone przez pana Leszka bardzo ciekawe. Miła atmosfera. Moim instruktorem był Pan Roman, od początku wiedział jak zaplanować jazdę by wszystko było okej. Około 10 godziny już chodziłam na jazdy bez większych stresów np. jak poradzę sobie za kierownicą itp, wszystko pięknie i dokładnie wytłumaczył. Bardzo miła i śmieszna, spokojna bez stresowa atmosfera na jazdach, właśnie tak wyobrażałam sobie mojego instruktora i moje jazdy.Właśnie dziś zdałam swój egzamin praktyczny za 2 razem! Po prostu podsumowując. Jak szkoła jazdy w Koszalinie to tylko Belka, a jak instruktor to Pan Roman! Instruktor z Powołania :) Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Kwapisz

Paulina Kwapisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób. Pan Roman to niesamowicie cierpliwy instruktor, który wszystko powoli wytłumaczy,a jazdy przemijały w miłej i bezstresowej atmosferze.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Damian Malolepszy

Damian Malolepszy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy B-elka. Wykłady z panem Lechem są treściwe i zapadają w pamięci. Bez odpowiedniej wiedzy nie wyjeżdża się tutaj na miasto. Jazdy z Panią Dominiką były bardzo przyjemne i świetne pod kątem technicznym. Zaangażowanie w naukę jazdy jest duże co skutkuje później pewnością, a przede wszystkim bezpieczeństwem na drodze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dajana L ....z ip: 5.173.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Belka. Wykłady prowadzone są przez właściciela szkoły Pana Lecha. Przekazuje on wiedzę w sposób bardzo jasny i klarowny, stara się wszystko wytłumaczyć i z cierpliwością odpowiedna na każde pytanie. Jeżeli chodzi o instruktora jazdy polecam Panią Dominikę, to młoda i ambitna osoba, która profesjonalnie i dokładnie tłumaczy manewry dbając o najmniejszy szczegół.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Jantos

Gosia Jantos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam OSK B-elka Super ciekawe i interesujące wykłady z Panem Lechem, a jazdy z Panią Dominiką to czysta przyjemność Doświadczona i cierpliwa instruktorka, która da ci świetne rady. Polecam i pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nicole A Ar ip: 83.145.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić szkołę B-elka a przede wszystkim pana Romana.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał R ..z ip: 83.11.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady przeprowadzone w luźnej, pozytywnej atmosferze. Pan Lechem miły, zabawny i przyjazny człowiek. Pani Dominika świetnie uczy, dzięki czemu odało się zdać za pierwszym razem. Gorąco Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Hołówka

Wiktoria Hołówka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Pan instruktor Roman ma super podejście, wszytsko bardzo dobrze i na spokojnie tłumaczy zero stresu. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Sobczak

Oliwia Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam,szkoła jazdy naprawdę super,aż przyjemnie się chodziło na wykłady i na jazdy z tak miłym i profesjonalnym instruktorem Panem Romkiem!☺️

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Sobkowiak

Michał Sobkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady świetne humorystyczne. Pan instruktor Roman świetnie uczy egzamin zdany za pierwszym razem polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natan W ....s ip: 188.147.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Długopolski

Kacper Długopolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, a jazdy z panią Dominiką to była czysta przyjemność, na spokojnie, bez nerwów. Polecam ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Piecko

Kamila Piecko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, bardzo polecam. Zdałam prawo jazdy za pierwszym razem, a wszystko dzieki Panu Romkowi, najlepszy instruktor na świecie :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Łukasz K .......k ip: 5.173.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Pan Roman super człowiek wytłumaczy wszystko z anielskim spokojem przygotuje naprawdę dobrze na egzamin z resztą dzięki niemu zdałem wszystko za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Orzechowska

Klaudia Orzechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy! Polecam w szczególności instruktorkę p. Dominikę. Świetne podejście do kursanta! Bardzo sympatyczna, aż czysta przyjemność z jeżdżenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper T .......i ip: 37.47.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie! Wykłady prowadzone przez p. Lecha rewelacyjne. Wszystko wyjaśnione w profesjonalnie i zrozumiale. Jazdy z p. Romkiem :) super. Polecam bardzo OSK B-elka i instruktora p. Romka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Jaroszewski

Patryk Jaroszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę! Nauczyłem się tam nauki jazdy samochodem praktycznie od zera i calutki kurs przeszedł bezstresowo. Od świetnych wykładów pana Leszka po pełne spokoju i przeprowadzone w miłej atmosferze jazdy pod okiem najlepszego instruktora - pana Romka. Uważam, że niczego więcej od kursu na prawo jazdy my, kursanci nie jesteśmy w stanie wymagać. Jeszcze raz gorąco polecam pana Romka jak i całą szkołę jazdy B - elka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Emilia Fedasz

Emilia Fedasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, bardzo polecam. Szczególnie instruktora pana Romana, który świetnie z dużym spokojem przekazał wiedzę

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra K ........k ip: 77.92.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Wykłady ekspresowe, przeprowadzone w luźnej, pozytywnej atmosferze. Pan Lechem-bardzo miły, zabawny i przyjazny człowiek. Jazdy z panem Romkiem były tak samo przyjemne. Jest on bardzo spokojnym, cierpliwym, dobrze tłumaczącym i dokładnym instruktorem. Aż szkoda kończyć kurs!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Hubert S .....k ip: 79.187.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, robiłem kurs łączony na prawo jazdy C i C+E. C zdane za 2 razem, C+E za 1. Duże zaangażowanie ze strony instruktorówn. Jestem bardzo zadowolony i polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kinga P .......a ip: 188.147.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Belka. Najlepsza do nauki prawa jazdy. Chciałam również polecić panią Dominikę. Instruktorka pierwsza klasa. Cierpliwa i bardzo sympatyczna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak