Szkoła Jazdy KORONA MM (130)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Tomek Szcześniak

Tomek Szcześniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2019

Gabriel Sławek

Gabriel Sławek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni i mili ludzie, aż miło się uczyć. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2019

Aleks Lesisz

Aleks Lesisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, teoria za 1 razem 74/74, praktyka za 1 razem. Świetne podejście do kursanta, zero stresu, za to sama przyjemnosc z uczestniczenia w kursie. Miła atmosfera od samego wejścia do biura, kończąc na ostatniej godzinie jazdy ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2019

Hubert Wiącek

Hubert Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miłe grono, świetnia nauka, po prostu Najlepsza!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2019

Andrey Kozlov

Andrey Kozlov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia A+ Teoria we własnym tempie. Jazdy mega przyjemne, jak z Panem Grzegorzem Wychowańcem oraz z Panem Michałem. Podejście Pani Karoliny z biura wręcz świetne, z całego serca polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2019

Kacper Barucha

Kacper Barucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła wyróżnia się poziomem, organizacją i atmosferą na tle innych Kieleckich i okolicznych szkół jazdy. Instruktorzy są cierpliwi, wyrozumiali i doświadczeni co przekłada się na późniejsze umientości przyszłych kierowców. Żadnych organizacyjnych problemów i pełen profesjonalizm przy odpowiedniej cenie. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2019

Agata Pisarek

Agata Pisarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Polecam wszystkim w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2018

Łukasz A ....... ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła bardzo solidna.Przykladaja się do swojej pracy.Juz po 10 godzinach jazdy czułem że bez problemu zdam egzamin państwowy i tak też było.Polecam tą szkołę każdemu komu zależy nie tylko na zdanym egzaminie ale i również na fachowej nauce która potem skutkuje pozytywnie w jeździe codziennej.Sprawy biurowe i papierkowe również są rozwiązywane sprawnie i profesjonalnie.Michał Misztal i Grzegorz Wychowaniec dzięki nim zrobiłem w bardzo krótkim czasie prawo jazdy mimo tego że wcześniej nie miałem żadnego pojęcia jak obsługiwać pojazd.POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.12.2018

Karolina K ...c ip: 213.77.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim tą szkołę!!! Nawet tym najbardziej opornym na samochodową wiedzę i tym którzy mają małą wiarę w siebie!Super postawa instruktora! Pełen szacunek, dużo cierpliwości, motywacji i profesjonalizmu, co w dzisiejszych czasach niestety staje się rzadkością...Jazdy zawsze punktualne, czas wykorzystany do ostatniej minuty. Dużo tłumaczeń, nawet jak setny raz popełniałam ten sam błąd...Dziękuję panie Robercie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2018

Karolina Czerwińska

Karolina Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie najlepsza szkola jazdy! Profesjonalne podejście do kursanta zarówno przez instruktora jak i w biurze. Egzaminy zdane na 100% ???? z czystym sumieniem polecam tę szkole jazdy i instruktora Jerzego!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.10.2018

Łukasz Kosakiewicz

Łukasz Kosakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM Z CZYSTEGO SERCA. Według mnie 10/10. Po 6 latach przerwy postanowiłem w końcu zdać egzamin na prawo jazdy, wykupiłem na początku 3 godziny doszkalające i tyle wystarczyło instruktorowi, aby mnie ciężkiego ucznia nauczyć i przypomnieć mi jazdę samochodem. ZDANE ZA 1 razem!. Wysłałem moja narzeczona na kurs to tej samej szkoły i byłem miło zaskoczony jak instruktor się starał i zaangażował w jej kurs. Również ZDANE ZA 1 razem.!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2018

Bartek Kowalczyk

Bartek Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach, profesjonalne przygotowanie do egzaminu dzięki czemu zadałem za pierwszym razem bez żadnych problemów :) bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2018

Mateusz Bator

Mateusz Bator
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Dużo wyrozumiałości, cierpliwości, ale przy tym maksymalny poziom wymagań. Widać, że chcą nauczyć i przygotować do egzaminu,a nie trzepią tylko pieniądze. P.S. Zdałem za pierwszym razem! POLECAM KAZDEMU!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.10.2018

Monika P .....c ip: 188.147.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam tą szkołę. Profesjonalne podejście, cierpliwość i przede wszystkim elastyczny grafik jazd. Całokształt zasługuje na piątkę z plusem ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.10.2018

Kuba Ślusarczyk

Kuba Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim ! Inwidualne podejscie do kursanta oraz pełen profesjonalizm. Szkoła bardzo kameralna , nie jak większość szkół w Kielcach nastawionych na ilość . Świetni instruktorzy , solidni , pomocni .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.10.2018

Natalia Górska

Natalia Górska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam????

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2018

Damian Saruga

Damian Saruga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Instruktor na spokojnie i dobrze wszystko potrafi przekazać. W tej szkole zdałem za pierwszym bez problemu, szczerze polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2018

Gabriela Chromiak

Gabriela Chromiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach serdecznie wszystkim polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2018

Paulina Wojnarowska

Paulina Wojnarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach ! Profesjonalni instruktorzy, indywidualne podejście do każdego kursanta i przyjazna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.09.2018

Artur Pasek

Artur Pasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profezionalizm tak w skrucie mogę opisać szkołę jazdy M&M pozdrawiam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2018

Magda Wiśniewska

Magda Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze podejście do kursanta.! Dzięki Karolinie zdałam egzamin teoretyczny za pierwszym razem :) Podejście mojego instruktora do mnie było wręcz niesamowite. Cierpliwy z poczuciem humoru. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim ta szkołe!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.09.2018

Martyna Kaleta

Martyna Kaleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kursanta ze spokojem i uśmiechem, punktualni instruktorzy dopasowujący się do kursanta. Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach serdecznie wszystkim polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2018

Mateusz G .... ip: 78.10.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie szkołę jazdy Korona MM. Jazdy z Panem Grzegorzem to była czysta przyjemność, cenne rady w poruszaniu się po mieście pozwoliły mi na zdanie egzaminu praktycznego za pierwszym razem! Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2018

Maks Czupryński

Maks Czupryński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ekstra szkoła jazdy z super podejściem do kursanta . Kadra instuktorow na wysokim poziomie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2018

Karolina Pałka

Karolina Pałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę szkoła godna polecenia :) Po zaledwie 30 paru godzinach egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Atmosfera na wykładach i jazdach luźna, bezstresowa a jednocześnie profesjonalna. Wszystkie porady rzeczowe, instruktorzy znają się na rzeczy i zwracają uwagę na najmniejszy szczegół ważny do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2018

Tomek Tomi

Tomek Tomi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w mieście! Doświadczeni instruktorzy ! Pełen profesjonalizm. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.09.2018

Adrian Kosztowniak

Adrian Kosztowniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2018

Kamil Kojac

Kamil Kojac
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w Kielcach, swietna atmosfera, super instruktorzy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.09.2018

Anna Skawran

Anna Skawran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy! Bardzo dobra atmosfera, Profesjonalni instruktorzy z najlepszym indywidualnym podejściem do kursanta, polecam bardzo gorąco każdej osobie chcącej rozpocząć przygodę z samochodem ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2018

Adam Celniak

Adam Celniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profejsonalne podejscie do kursana od początku budowanie przyjemniej i kolezenskiej atmosfery.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak