Szkoła Jazdy KORONA MM (143)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2021

Zuzia Wilczkowska

Zuzia Wilczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Rewelacyjna atmosfera, instruktorzy bardzo pomocni i cierpliwi a nauka jazdy z Grześkiem to sama przyjemność!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2021

Anastazja Cajukowa

Anastazja Cajukowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne, dość kreatywne i proste podejście instruktora, żadnego stresu na drodze. Wytłumaczył najbardziej skomplikowane rzeczy w parę kroków, teraz wszystko się wydaje łatwizną. Od samego początku zawsze otrzymywałam pomoc w wyrobieniu potrzebnych papierów. Jestem zadowolona na 101%, egzamin za pierwszym✌ Dziękuję, polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2020

Marcin Bochnak

Marcin Bochnak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście szkoły do każdego kursanta, bardzo miła i przyjazna atmosfera, pomoc przy załatwianiu wszelakiej dokumentacji. Jeśli chodzi o instruktorów mozna powiedzieć że pełen profesjonalizm, precyzja oraz opanowanie, zawsze sie dogadałem co do godziny jazdy jak i nawet miejsca w którym pasowało mi zacząć jak i skończyć jazdę. Instruktor od początku do końca ten sam, jazdy bardzo często co pozwala na zrobienie sprawnie, dobrze i szybko prawa jazdy. Zrobiłem u nich kat. B a już nie długo wybieram się na kat A ???? Polecam Wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.09.2020

Natalka Wiącek

Natalka Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, bezproblemowy proces rejestracji i przebieg kursu. Instruktor godny polecenia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2020

Klaudia Stawiarz

Klaudia Stawiarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy i bardzo miła obsługa Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.05.2020

Tomasz Pacholec

Tomasz Pacholec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajebista szkoła jazdy a i najważniejsze Zajebisty Instruktor Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2020

Michał B ......h ip: 94.254.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie tą szkołę jazdy, dzięki pełnemu profesjonalizmowi egzamin zdałem bez zbędnego stresu. Instruktorzy na najwyższym poziomie potrafią przygotować do egzaminu w sposób przyjazny w niezapomnianej atmosferze. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Kaam Figura

Kaam Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Potrafią zrobić z ciebie kierowcę wszystko okej polecam dalej :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2020

Radek Rybka

Radek Rybka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w Kielcach.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Kamil Stępień

Kamil Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursantów, elastyczne godziny jazd, sprawnie poprowadzony kurs i rzetelne przygotowanie teoretyczne sprawiają że z pewnością polecam tę szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Mafi Kielce

Mafi Kielce
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy profesjonalni i spokojni !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.05.2020

Andrzej Wyrzykowski

Andrzej Wyrzykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście bardzo luźna atmosfera, zero stresu Pan Michał zna się na rzeczy. Rewelacja!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Marcin Martin

Marcin Martin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, plac ciwiczen .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Sebastian K ......k ip: 81.219.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najpewniej najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Atmosfera pozytywna, można zdać prawo jazdy za pierwszym razem. Mimo, że korona to na pewno nie wirus! Korona MM to zdecydowanie nie pandemia to najlepsza szkoła jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.05.2020

Patryk b ....k ip: 37.47.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkole w 100%. Szybkie terminy bardzo mili instruktorzy. Obsluga w biurze rownierz na wysokim poziomìe. Samochody w dobrym stanie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2020

Patrycja M ...a ip: 89.151.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor niesamowicie spokojny i cierpliwy, potrafi nauczyć każdego manewru egzaminacyjnego, a także przygotować do samodzielnej jazdy po egzaminie. Świetny zarówno do nauki jak i rozmowy. Wszystkie formalności przebiegały sprawnie, zero problemów organizacyjnych. Wszyscy bardzo mili i uprzejmi. Zarówno teoria jak i praktyka zdana za 1 razem, najlepszy wybór!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2019

Kamil Nowacki

Kamil Nowacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Kielcach, Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.08.2019

Beata G ....... ip: 31.1.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonaliści. !!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Tomek Szcześniak

Tomek Szcześniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2019

Gabriel Sławek

Gabriel Sławek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni i mili ludzie, aż miło się uczyć. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2019

Aleks Lesisz

Aleks Lesisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, teoria za 1 razem 74/74, praktyka za 1 razem. Świetne podejście do kursanta, zero stresu, za to sama przyjemnosc z uczestniczenia w kursie. Miła atmosfera od samego wejścia do biura, kończąc na ostatniej godzinie jazdy ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2019

Hubert Wiącek

Hubert Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miłe grono, świetnia nauka, po prostu Najlepsza!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2019

Andrey Kozlov

Andrey Kozlov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia A+ Teoria we własnym tempie. Jazdy mega przyjemne, jak z Panem Grzegorzem Wychowańcem oraz z Panem Michałem. Podejście Pani Karoliny z biura wręcz świetne, z całego serca polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2019

Kacper Barucha

Kacper Barucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła wyróżnia się poziomem, organizacją i atmosferą na tle innych Kieleckich i okolicznych szkół jazdy. Instruktorzy są cierpliwi, wyrozumiali i doświadczeni co przekłada się na późniejsze umientości przyszłych kierowców. Żadnych organizacyjnych problemów i pełen profesjonalizm przy odpowiedniej cenie. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2019

Agata Pisarek

Agata Pisarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Polecam wszystkim w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2018

Łukasz A ....... ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła bardzo solidna.Przykladaja się do swojej pracy.Juz po 10 godzinach jazdy czułem że bez problemu zdam egzamin państwowy i tak też było.Polecam tą szkołę każdemu komu zależy nie tylko na zdanym egzaminie ale i również na fachowej nauce która potem skutkuje pozytywnie w jeździe codziennej.Sprawy biurowe i papierkowe również są rozwiązywane sprawnie i profesjonalnie.Michał Misztal i Grzegorz Wychowaniec dzięki nim zrobiłem w bardzo krótkim czasie prawo jazdy mimo tego że wcześniej nie miałem żadnego pojęcia jak obsługiwać pojazd.POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.12.2018

Karolina K ...c ip: 213.77.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim tą szkołę!!! Nawet tym najbardziej opornym na samochodową wiedzę i tym którzy mają małą wiarę w siebie!Super postawa instruktora! Pełen szacunek, dużo cierpliwości, motywacji i profesjonalizmu, co w dzisiejszych czasach niestety staje się rzadkością...Jazdy zawsze punktualne, czas wykorzystany do ostatniej minuty. Dużo tłumaczeń, nawet jak setny raz popełniałam ten sam błąd...Dziękuję panie Robercie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2018

Karolina Czerwińska

Karolina Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie najlepsza szkola jazdy! Profesjonalne podejście do kursanta zarówno przez instruktora jak i w biurze. Egzaminy zdane na 100% ???? z czystym sumieniem polecam tę szkole jazdy i instruktora Jerzego!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.10.2018

Łukasz Kosakiewicz

Łukasz Kosakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM Z CZYSTEGO SERCA. Według mnie 10/10. Po 6 latach przerwy postanowiłem w końcu zdać egzamin na prawo jazdy, wykupiłem na początku 3 godziny doszkalające i tyle wystarczyło instruktorowi, aby mnie ciężkiego ucznia nauczyć i przypomnieć mi jazdę samochodem. ZDANE ZA 1 razem!. Wysłałem moja narzeczona na kurs to tej samej szkoły i byłem miło zaskoczony jak instruktor się starał i zaangażował w jej kurs. Również ZDANE ZA 1 razem.!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2018

Bartek Kowalczyk

Bartek Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach, profesjonalne przygotowanie do egzaminu dzięki czemu zadałem za pierwszym razem bez żadnych problemów :) bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak