SEZAM (157)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.03.2020

Michał Skuła

Michał Skuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor zajebisty, szkoła także :)

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.03.2020

Aleksandra Szczepańska

Aleksandra Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili ludzie oraz bardzo dobrze prowadzone zajęcia

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Karol Kurek

Karol Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam , profesjonalizm i wklad jaki moj instruktor wkladał w lekcje był niesamowity ! 5/5 Najlepsza szkola nauki jazdy !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Patryk Żmigrodzki

Patryk Żmigrodzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, a zajęcia bogate w treść

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Alicja Piórowska

Alicja Piórowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre tłumaczenie zasad drogowych

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Roksana Gomółka

Roksana Gomółka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, zajęcia teoretyczne jasno wyjaśnione !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Szymon Skawiński

Szymon Skawiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko git

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Maklier Jones

Maklier Jones
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Część teoretyczna przebiegła bezproblemowo. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Zuzia Knapik

Zuzia Knapik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, brak zbędnego stresu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Weronika Przybyłek

Weronika Przybyłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Lubinie!Polecam Interesujące wykłady z teorii ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Agata Armata

Agata Armata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli nadal się wahasz wyborem szkoły polecam gorąco sezam, instruktorzy znający sie na rzeczy z dobrym podejsciem do początkujących

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Jakub Górski

Jakub Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfeta. Polecam, ciekawe zajęcia.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Leszek Jagodziński

Leszek Jagodziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo super kurs, szybki bez żadnych problemów polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Adam Ozga

Adam Ozga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sztos polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Dima Paramonov

Dima Paramonov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim kurs w Sezamie!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Gracjan Potęcki

Gracjan Potęcki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła nauki jazdy! Polecam! Wykłady to sama przyjemność, wszystko szybko i na temat, bez niepotrzebnego zanudzania. Nie mogę się doczekać pierwszych jazd!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Anna N .........a ip: 31.0.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam szkole Sezam. Przesympatyczny Pan Marek wykladowca !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Mateusz Potęcki

Mateusz Potęcki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super osk. Polecam wszystkim, którzy chcą zdać prawo jazdy w miłej atmosferze.!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Krystian Wojciechowski

Krystian Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa instruktora jest bardzo przyjemna jak i cała atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2020

Sylwia Potomska

Sylwia Potomska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze Polecam ta Szkołe, jestem bardzo zadowolona !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Kasia Perełka

Kasia Perełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jest w pełni zadowolona z przebiegu kursu. Zajęcia teoretyczne jasno przekazana informacje, rzeczowe. No i instruktor Krzysztof najlepszy. zdalam za pierwszym razem.polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Julia Gawryło

Julia Gawryło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do zdania egzaminu z prawa jazdy,co najważniejsze bez stresowo oraz świetni instruktorzy, polecam !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2020

Krzysiek Zasoński

Krzysiek Zasoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła porządni nauczyciele i zero ukrytych kosztów naprawdę polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2020

Michał Wysoczański

Michał Wysoczański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy, świetnie przygotowała mnie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2020

Wiktoria Szymańska

Wiktoria Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super! Z całego serca polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.01.2020

Maciek Palczewski

Maciek Palczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam instruktor klasa sama w sobie,dostosowuje się do kursanta,żadnych problemów bardzo dobra szkoła jazda

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.12.2019

Dawid Kozakiewicz

Dawid Kozakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołe jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2019

Miłosz Byczek

Miłosz Byczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo miły a każda godzina jazdy była jedynie przyjemną nauką, szkoła bardzo dobrze stara dostosować się do zdającego, serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2019

Grzegorz Nowak

Grzegorz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam!!! Świetne wykłady, Super podejście instruktorów, Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2019

Aleksander Korzun

Aleksander Korzun
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam postawe instruktorow i profesjonalne podejscie do pracy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak