SEZAM (243)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.04.2021

Krzysztof Piechota

Krzysztof Piechota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera w samochodzie, jestem zadowolony z postępów jakie zrobiłem podczas kursu :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witam. Dziękujemy za opinie. Pozdrawiamy OSK SZEAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.04.2021

Patryk Wierzbicki

Patryk Wierzbicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełne zawodowstwo, i dobre szkolenie, polecam serdecznie instruktora Andrzeja, świetny człowiek.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię na temat szkolenia. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.04.2021

Izabela Słabkowska

Izabela Słabkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę nauki jazdy SEZAM! Świetne przygotowanie do jazdy samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2021

Pawel Pastor

Pawel Pastor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo pozytywnie nastawiony Polecam szkołę

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2021

Aleksandra C ......a ip: 5.173.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z nauki szkoły OSK SEZAM i z nauki instruktora Pana Andrzeja polecam tą szkole

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.03.2021

Daniel Tokarek

Daniel Tokarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkole jazdy Sezam -dobrzy instruktorzy szczególnie polecam Pana Tomka z Vw up, przemiły instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i polecenie OSK SEZAM.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.03.2021

Patrycja Rafa

Patrycja Rafa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, przyjazny instruktor, pełen profesjonalizm. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za super opinię , cieszymy się że jest pani zadowolona ze szkolenia w OSK SEZAM.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.03.2021

Wiktoria Urbaniak

Wiktoria Urbaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, świetny instruktor, godziny spędzone w miłej atmosferze i świetnie tłumaczy i poprawia błędy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i życzymy samych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2021

Krzysztof Kowalczyk

Krzysztof Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie spoko Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2021

Katarzyna Czapracka

Katarzyna Czapracka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie opinii. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.02.2021

Martyna Romankiewicz

Martyna Romankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemne jazdy, świetny istruktor który wszystko dokładnie tłumaczy. Cały proces zdawania jasno wyjaśniony. Jak najmocniej polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię . Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2021

Oliwia Gołek

Oliwia Gołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy Sezam lubin bardzo miła atmosfera super instruktorzy warto zdawać w tej szkole prawo jazdy z całego serca polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i życzymy miłego dnia

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2021

Natalia Książkiewicz

Natalia Książkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetne przygotowanie, bardzo miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2021

Maksymilian P ..k ip: 188.146.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie! Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2021

Oskar Celka

Oskar Celka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.01.2021

Julita Zielińska

Julita Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie! Polecam ☺️

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.01.2021

Krzysiek Winnik

Krzysiek Winnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.01.2021

Łukasz K ........ ip: 31.0.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowanie, super pozytywne podejście instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2020

Tomek Kregulecki

Tomek Kregulecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny podejście do ludzi dużo można się nauczyć, ogólnie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i życzymy wesolych swiąt/

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.12.2020

Robert Malec

Robert Malec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera w trakcie kursu oraz owocna współpraca podczas jazd z instruktorem p. Andrzejem, który odznacza się wysoką cierpliwością i wyrozumiałością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2020

Miłosz Petryk

Miłosz Petryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super nastawienie ludzi do kursantów, perfekcyjne podejście do ludzi, serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.11.2020

Ania Dziamba

Ania Dziamba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Karol Włodarczak

Karol Włodarczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście indywidualne do każdego kursanta, wiedza przekazywana w teorii oraz praktyce, instruktorzy z doświadczeniem od tej "drugiej" strony wiedzą, na co trzeba zwracać uwagę i dają rady ponadprogramowe, do tego wszystko szybko i sprawnie, owinięte miłą i swobodną atmosferą, polecam i pozdrawiam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za super opinię. Pozdrawiamy SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2020

Patryk Dwornik

Patryk Dwornik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atrakcyjna cena, bardzo dobre i rzetelne przygotowanie do egzaminów, świetni instruktorzy i miła atmosfera. Polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2020

Bartek Sienkiewicz

Bartek Sienkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, świetni instruktorzy. Kurs przeprowadzony szybko i sprawnie.

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy . OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2020

Agata Mariańska

Agata Mariańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeprowadzony szybko i sprawnie. Instruktorzy są mili i rzetelni. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.10.2020

Julka Dziura

Julka Dziura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy, miła atmosfera, krótki czas trwania kursu, bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2020

Emila Troszczak

Emila Troszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2020

Ola Gonzales Torres

Ola Gonzales Torres
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ciekawe zajęcia, profesjonalne podejście i miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2020

Katarzyna Rakoczy

Katarzyna Rakoczy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam i zachęcam do wybrania szkoły

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM