SEZAM (118)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2019

Monika Rosolska

Monika Rosolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, uprzejmi i cierpliwi instruktorzy, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2019

Nikola Basta

Nikola Basta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jedna z najlepszych szkół w Lubinie ,mega polecam. Dużo cierpliwości ze strony instruktorów. Ogrom wiedzy przekazywanej kursantom. Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu na prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.07.2019

Piotrek Żabiński

Piotrek Żabiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, mili instruktorzy, polecam bardzo serdecznie ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.07.2019

Monika Drozdek

Monika Drozdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła,cierpliwy instruktor, miła atmosfera na zajęciach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.07.2019

Patryk Mielczarek

Patryk Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra nauka i mila atmosfera .Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.06.2019

Wiktoria Zazula

Wiktoria Zazula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wytłumaczona teoria, wykładowca bardzo miły i zabawny, dzięki czemu nie było nudno. Instruktor także dobrze wszystko wytłumaczył.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.06.2019

Kasia Drzemicka

Kasia Drzemicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, profesjonalne podejście i wspaniała atmosfera. Szczerze polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.06.2019

Dominika Morawska

Dominika Morawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne i ciekawe wykłady :) Bezstresowa jazda, która odbyła się w bardzo miej atmosferze :) Bardzo polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.06.2019

Andrzej Sowa

Andrzej Sowa
Opinia niezweryfikowna

Bardzo fajna atmosfera i niewygórowana cena

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.06.2019

Daniel Kelm

Daniel Kelm
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra cena, miły instruktor Tomasz, zabawny, rozluźniony, miła, przyjazna atmosfera w aucie.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.06.2019

Seweryn Szumlakowski

Seweryn Szumlakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, miły zabawny instruktor Tomek super uczy jeździć, fajna luźna atmosfera w aucie i jest o czym pogadać

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Miło nam czytać taką opinie. Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.05.2019

Zuza Dul

Zuza Dul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię Super Kursantce. Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2019

Dominik Więcek

Dominik Więcek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Tomek, bardzo miły pan i bardzo dobra nauka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.04.2019

Dawid Pawlik

Dawid Pawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne wykłady Miły właściciel Niskie koszta Zajebisty instruktor Tomasz Polecam, naprawdę kształcą tam zawodowcy ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Och jak miło jest czytać takie ciepłe słowa. Staramy sie aby nasi Kursanci byli zadowoleni. Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2019

Marlena Jasion

Marlena Jasion
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy odebrane, a więc należy napisać opinie. Oczywiście z całego serca polecam SEZAM :) Wykłady bardzo ciekawe, przekazane w jasny sposób :) Jazdy przebiegły bezstresowo w świetnej atmosferze :) Serdecznie pozdrawiam Pana Pawła :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy prawka i cieszymy sie ż naszego wspólnego sukcesu. Brawo MY!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2019

Katarzyna P .....a ip: 5.173.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kursy teoretyczne naprawdę w porządku, miły wykładowca. Wszystko było sprawnie. Jedyny minus to godziny jazd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy, skracanie czasu trwania jazd

Odpowiedź:

Pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.03.2019

David Kirin

David Kirin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

^ ^

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za krótką a jednak super opinię. Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.03.2019

Gabrysia Nowak

Gabrysia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Lubinie! Gorąco polecam, szczególnie instruktora Tomka!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Najlepsza szkoła - dzieki najlepszym kursantom. Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.03.2019

Malgorzata Michalewicz

Malgorzata Michalewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mila atmosfera i profesjonalne podejscie do kurczaka. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.03.2019

Dawid M ....o ip: 31.0.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne miejsce żeby szkolić się do prawa jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2019

Kinga Dziwińska

Kinga Dziwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajecia teoretyczne dobrze prowadzone, super atmosfera????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2019

Wiktoria Mazurek

Wiktoria Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne wypełnione bardzo dobrze , cała wiedza potrzebna do egzaminu znajduje się w moich rękach :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2019

Marlena Ismanowicz

Marlena Ismanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole SEZAM! ❤️ Polecam zajebistego instruktora tej szkoły- Tomka

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2019

Paulina Rosińska

Paulina Rosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre i indywidualne podejście instruktora do każdej osoby. Tematy tłumaczone w bardzo jasny i zrozumiały sposób, a na każde zadane pytanie otrzymamy rozwiewajacą wszelkie wątpliwości odpowiedź. Przyjazna atmosfera a także możliwość wypicia kawy lub herbaty w trakcie przerwy. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2019

Aleksandra Skiba

Aleksandra Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo sympatyczny , jego wyklady są bardzo jasne i zrozumiałe . Atmosfera na wykładach jest przyjemna i luźna . Koszty za całokształt jest przyzwoita a z zajęć wynosimy naprawde dużo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2019

Natalia B ......... ip: 5.173.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podczas kursu instruktor dbał o to aby każdy zrozumiał przekazywana wiedzę. Wszystko było dokładnie tłumaczone, była możliwość zadania pytań gdy coś było niejasne. Dodatkowo można sobie zrobić kawkę bądź herbatkę. Polecam tą szkołę jazdy!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2019

Bartosz Kuczyński

Bartosz Kuczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Luźno fest, dużo wiedzy podanej w przyswajny sposób.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2019

Ola Kiedrzyn

Ola Kiedrzyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, miły instruktor, przyjemna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2019

Nina Wilk

Nina Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor dobrze tłumaczy materiał, miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.01.2019

Jakub Bieniek

Jakub Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak