SEZAM (128)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.11.2019

Hubert Hagel

Hubert Hagel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria była przeprowadzana szybko i w ciekawy sposób. Praktyka wzorowa. Nie mam uwag. Pomoc w każdej sprawie i wyjaśnienie każdej niejasności również w zapisach i zdawaniu egzaminów! W ośrodku świetna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.10.2019

Basia Niemczyk

Basia Niemczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy, rewelacyjne podejscie do kursanta, swietni instruktorzy polecam z całego serducha :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2019

Ewelina Kondraciuk

Ewelina Kondraciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Szkolenie poszło szybko i bez żadnych problemów. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.10.2019

Paweł ......k ip: 78.8.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dziękuję za jazdy doszkalające U Pana Darka dzisiaj miałem egzamin i zdałem za pierwszym podejściem Dziękuję raz jeszcze za cenne wskazówki Łukasik Paweł Legnica

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.10.2019

Patrycjaa Ulanowska

Patrycjaa Ulanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy. Bardzo miło spędzony czas, szybki czas ukończenia prawa jazdy, fantastyczna szkoła, bardzo mili instruktorzy jak i bardzo przemiły właściciel ośrodka gorąco polecam!! Polecam tą szkołę jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.10.2019

Paulina Gaweł

Paulina Gaweł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetne wykłady tak samo jak jazdy. Instruktorzy z poczuciem humoru oraz cierpliwością. Najlepsza szkoła w Lubinie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.10.2019

Marcin M ...... ip: 37.248.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła. Cierpliwy instruktorzy. Polecam wszystkim. Pozdrawiam Marcin M

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Milena Kos

Milena Kos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru OSK Sezam. Szkolenie poszło bardzo szybko. Moje koleżanki jeszcze były w trakcie jazd a ja już odebrałam prawko. Polecam bo warto. Łatwo zdać egzamin bo auta Sezamu mają kamery cofania co mi bardzo ułatwiło spraw na łuku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2019

Olga Matusik

Olga Matusik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. szkolenie na najwyższym poziomie. Instruktorzy OK.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.09.2019

Michał Małecki

Michał Małecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo super się jeździ. Nie ma żadnych problemów polecam !!!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.07.2019

Karolina Woźniak

Karolina Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie się jeździ wolksvagenem up! Polecam gorąco!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. VW UP ! Podzielamy pani zdanie, że VW UP jest bardzo przyjemnym autkiem.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2019

Paulina Śmieszko

Paulina Śmieszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła bardzo mili instruktorzy dobre samochody oraz przemiły właściciel ośrodka gorąco polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2019

Monika Rosolska

Monika Rosolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, uprzejmi i cierpliwi instruktorzy, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2019

Nikola Basta

Nikola Basta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jedna z najlepszych szkół w Lubinie ,mega polecam. Dużo cierpliwości ze strony instruktorów. Ogrom wiedzy przekazywanej kursantom. Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu na prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.07.2019

Piotrek Żabiński

Piotrek Żabiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, mili instruktorzy, polecam bardzo serdecznie ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.07.2019

Monika Drozdek

Monika Drozdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła,cierpliwy instruktor, miła atmosfera na zajęciach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.07.2019

Patryk Mielczarek

Patryk Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra nauka i mila atmosfera .Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.06.2019

Wiktoria Zazula

Wiktoria Zazula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wytłumaczona teoria, wykładowca bardzo miły i zabawny, dzięki czemu nie było nudno. Instruktor także dobrze wszystko wytłumaczył.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.06.2019

Kasia Drzemicka

Kasia Drzemicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, profesjonalne podejście i wspaniała atmosfera. Szczerze polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.06.2019

Dominika Morawska

Dominika Morawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne i ciekawe wykłady :) Bezstresowa jazda, która odbyła się w bardzo miej atmosferze :) Bardzo polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.06.2019

Andrzej Sowa

Andrzej Sowa
Opinia niezweryfikowna

Bardzo fajna atmosfera i niewygórowana cena

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.06.2019

Daniel Kelm

Daniel Kelm
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra cena, miły instruktor Tomasz, zabawny, rozluźniony, miła, przyjazna atmosfera w aucie.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.06.2019

Seweryn Szumlakowski

Seweryn Szumlakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, miły zabawny instruktor Tomek super uczy jeździć, fajna luźna atmosfera w aucie i jest o czym pogadać

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Miło nam czytać taką opinie. Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.05.2019

Zuza Dul

Zuza Dul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię Super Kursantce. Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2019

Dominik Więcek

Dominik Więcek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Tomek, bardzo miły pan i bardzo dobra nauka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.04.2019

Dawid Pawlik

Dawid Pawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne wykłady Miły właściciel Niskie koszta Zajebisty instruktor Tomasz Polecam, naprawdę kształcą tam zawodowcy ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Och jak miło jest czytać takie ciepłe słowa. Staramy sie aby nasi Kursanci byli zadowoleni. Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2019

Marlena Jasion

Marlena Jasion
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy odebrane, a więc należy napisać opinie. Oczywiście z całego serca polecam SEZAM :) Wykłady bardzo ciekawe, przekazane w jasny sposób :) Jazdy przebiegły bezstresowo w świetnej atmosferze :) Serdecznie pozdrawiam Pana Pawła :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy prawka i cieszymy sie ż naszego wspólnego sukcesu. Brawo MY!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2019

Katarzyna P .....a ip: 5.173.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kursy teoretyczne naprawdę w porządku, miły wykładowca. Wszystko było sprawnie. Jedyny minus to godziny jazd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy, skracanie czasu trwania jazd

Odpowiedź:

Pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.03.2019

David Kirin

David Kirin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

^ ^

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za krótką a jednak super opinię. Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.03.2019

Gabrysia Nowak

Gabrysia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Lubinie! Gorąco polecam, szczególnie instruktora Tomka!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Najlepsza szkoła - dzieki najlepszym kursantom. Dziekujemy i pozdrawiamy. OSK SEZAM