SEZAM (228)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.01.2021

Łukasz K ........ ip: 31.0.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowanie, super pozytywne podejście instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2020

Tomek Kregulecki

Tomek Kregulecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny podejście do ludzi dużo można się nauczyć, ogólnie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i życzymy wesolych swiąt/

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.12.2020

Robert Malec

Robert Malec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera w trakcie kursu oraz owocna współpraca podczas jazd z instruktorem p. Andrzejem, który odznacza się wysoką cierpliwością i wyrozumiałością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2020

Miłosz Petryk

Miłosz Petryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super nastawienie ludzi do kursantów, perfekcyjne podejście do ludzi, serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.11.2020

Ania Dziamba

Ania Dziamba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Karol Włodarczak

Karol Włodarczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście indywidualne do każdego kursanta, wiedza przekazywana w teorii oraz praktyce, instruktorzy z doświadczeniem od tej "drugiej" strony wiedzą, na co trzeba zwracać uwagę i dają rady ponadprogramowe, do tego wszystko szybko i sprawnie, owinięte miłą i swobodną atmosferą, polecam i pozdrawiam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za super opinię. Pozdrawiamy SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2020

Patryk Dwornik

Patryk Dwornik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atrakcyjna cena, bardzo dobre i rzetelne przygotowanie do egzaminów, świetni instruktorzy i miła atmosfera. Polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2020

Bartek Sienkiewicz

Bartek Sienkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, świetni instruktorzy. Kurs przeprowadzony szybko i sprawnie.

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy . OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2020

Agata Mariańska

Agata Mariańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeprowadzony szybko i sprawnie. Instruktorzy są mili i rzetelni. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.10.2020

Julka Dziura

Julka Dziura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy, miła atmosfera, krótki czas trwania kursu, bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2020

Emila Troszczak

Emila Troszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2020

Ola Gonzales Torres

Ola Gonzales Torres
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ciekawe zajęcia, profesjonalne podejście i miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2020

Katarzyna Rakoczy

Katarzyna Rakoczy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam i zachęcam do wybrania szkoły

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2020

Jakub Pankiewicz

Jakub Pankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2020

Magda Lena Andruszojć

Magda Lena Andruszojć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2020

Tomasz Urbański

Tomasz Urbański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2020

Czarek Górski

Czarek Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Profesjonalne podejście do kursanta. Miał atmosfera. Pan Marek to najlepszy prowadzący na świece.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2020

Aga Lazar

Aga Lazar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Kurs, pan prowadzący najlepszy, serdecznie polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2020

Viktoria Kopystyńska

Viktoria Kopystyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście instruktora,bardzo przyjazna szkoła jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy. OSK SEZAM

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.08.2020

Łukasz Styczeń

Łukasz Styczeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta oraz miła atmosfera.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.08.2020

Kamil Andrzejewski

Kamil Andrzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Profesionalne podejście, miła atmosfera i przede wszystkim bezstresowo!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.08.2020

Filip Strózik

Filip Strózik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, profesjonalne podejście. Super instruktorzy z doświadczeniem. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.08.2020

Kinga Śmigielska

Kinga Śmigielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.08.2020

Szymon Milner

Szymon Milner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieplutko polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.08.2020

Ewelina Tarasionek

Ewelina Tarasionek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.08.2020

Alice Ikoniak

Alice Ikoniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, fajnie prowadzone szkolenia i pyszna kawka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.08.2020

Paulina Sroka

Paulina Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Polecam bardzo serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.08.2020

Kamila Biskup

Kamila Biskup
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek szkolenia !! Lekcje przebywają w bardzo przyjemnej atmosferze, bardzo miły wykładowca, A przede wszystkim świetne sposoby nauczania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.08.2020

Adam Mazik

Adam Mazik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.08.2020

Magdalena Zmudzińska

Magdalena Zmudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre, merytoryczne przygotowanie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak