RAJD (4)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.03.2021

Marta Świerzy

Marta Świerzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy Pierwsza klasa. Pierwsze jazdy mialam z Panem Michałem Kokotem następnie przeszłam do Pani Ani , podejście obu instruktorów indywidualne, zawsze pomocni. Mimo ze juz troche jeszcze własnym samochodem to bardzo miło wspominam ta szkołę jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2021

Wiktoria Pietryga

Wiktoria Pietryga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy oraz instruktora miałam jazdy z P. Eugeniusz Urbańczyk sympatyczny i profesjonalista :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2021

Adam Mazur

Adam Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam dobra szkoła jazdy.super instruktor Gynek uczy profesjonalnie jeździć dobre podejście kursanta.Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Mateusz P ..k ip: 85.198.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam, szczególnie Pan Krzysztofa z którym miałem kurs na C oraz C+E. Wszystko fajnie wytłumaczona, zawsze można było dopytać jak się czegoś nie wiedziało, atmosfera super, daty jazd zawsze do dogadania( w moim przypadku jazdy były prawie codziennie, dlatego szybko sie udało z tym uporać), sprzet też w dobrym stanie, plac praktycznie 1 do 1 z tym co w osrodku w Bytomiu co jest wielkim plusem. Jeszcze raz polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.09.2020

Rafał G ......z ip: 31.0.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W szkole odbywałem dodatkowe jazdy na kat D, które były uzupełnieniem brakującej wiedzy oraz umiejętności, których brakowało w poprzedniej szkole. Egzamin zdany za pierwszym razem, Szczególnie polecam instruktora Krzysztofa, który potrafi w sposób profesjonalny przekazać więdzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2020

Adam Yogi

Adam Yogi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam każdemu fajna szkoła najlepszy instruktor EUŁGENIUSZ zdałem za pierwszym razem

Plusy

dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2020

Marcin G ......k ip: 31.0.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podejście instruktorów jak na wykładach tak i na jazdach bardzo profesjonalne. Egzamin zdany bez problemów ale to dzięki nauce instruktora... Uczył faktycznie jeździć a nie zdać egzamin. Jazdy po wąskich wiejskich drogach świetnie nauczyły mnie manewrowania pojazdem a dodam iż posiadam kat B więc nie miałem styczności z większymi pojazdami. Przez epidemie byłem zmuszony zdawać egzamin w mieście po którym nie miałem jazd a pomimo tego egzamin bezproblemowo zdany za 1 razem. Warto na pewno polecić. Sam na pewno jeszcze skorzystam robiąc kat. C.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2019

Mirosław S ......... ip: 188.147.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs był czystą przyjemnością, tym bardziej, że przed kursem motory jedynie oglądałem. Na szczęście się to zmieniło :). Dziękuję Panie Ryśku, dzięki Gienek - profesjonalna robota! Tylko tak dalej. Nazwa Rajd do czegoś zobowiązuje i też tak jest - szkoła w pełni spełnia oczekiwania. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Tomasz F ... ip: 46.134.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdałem za pierwszym podejściem Bardzo konkretny i solidny instruktor - pan Genek. Polecam wszystkim.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2018

Artur Z Zok ip: 85.14.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem szczęśliwym posiadaczem KAT. A – wszystkich chętnych rozpoczynających swoją przygodę z motocyklem zachęcam do skorzystania z oferty szkoleniowej "RAJDU”. Wysoka zdawalność !!! – zdałem za pierwszym podejściem. Profesjonalne szkolenia, miła atmosfera, brak stresu, indywidualne podejście do klienta. Instruktorzy bardzo wyrozumiali, potrafili natychmiast wychwycić błędy techniczne kursanta i szybko je skorygować. Duży progres w nauce jazdy - po kilku godzinach praktycznych nawet największy żółtodziób potrafił dobrze jeździć. Perfekcyjnie przygotowany plac manewrowy, bezpieczny, wymiarowo dostosowany do placu egzaminacyjnego. Ośrodek szkoleniowy "Rajd” posiada kilka rodzajów motocykli dostosowanych do poziomu umiejętności kursanta - w tym również motocykle marki Suzuki Gladius, które są identyczne z tymi na egzaminie państwowym !!! Szczególnie dziękuję Panu Eugeniuszowi – instruktorowi z powołania. Polecam serdecznie – Artur www.rajd.slask.pl

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2018

Tomek K ... ip: 83.10.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pani Ania, wymagająca ale za to najlepsza Pani Instruktor. Polecam Tomek K.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.09.2017

zbyszek n ...o ip: 95.171.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

wykupiłem 2 godz dodatkowych zajęć przed podejściem do trzeciego egzaminu kat C(kurs w innym ośrodku),poprzednie oblane na placu, TU pełny profesjonalizm , spokój i podejście od początku tematu, auta tak jak w word. następnego dnia zdane bez uwag, Nie są źli egzaminatorzy tylko my niedouczeni !!!! polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.08.2017

r .....k ip: 89.67.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie polecam Kursant kategorii C, bardzo odkładane jazdy. Instruktor umawia się na 2 godziny z czego (1,5 godziny to jazda po placu, a reszta to miasto). Przez 30godzin, nigdy rozpoczęcie nie odbyło się punktualnie. Kurs robiony ponad 3 miesiące, a zaznaczałem, że chciałbym go zrobić bardzo szybko. Nie marnujcie swojego czasu !. Instruktor notorycznie kazał jeździć ze sobą do sklepu i oczekiwanie ( 15, 20 minut) - bo była kolejka ! Chciałem robić kwalifikację wstępną w tym ośrodku, ale szkoda pieniędzy . Pozdrawiam

Plusy

dobry stan pojazdów

Minusy

długi czas trwania kursu, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, nudne wykłady, problemy z umawianiem na jazdy, skracanie czasu trwania jazd

Odpowiedź:

Myślę że temu "KURSANTOWI " po prostu pomyliły się Ośrodki.
W tym ośrodku jest jeszcze kierownik i takie rzeczy się nie zdarzają. Dziękuję za "OPINIĘ"
A tak długo kurs mógł trwać tylko dlatego że KURSANTOWI odpowiadało tylko 1 raz na dwa tygodnie i to w niedzielę.
Pozdrawiam.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.04.2016

m mm ip: 91.195.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po długiej przerwie postanowiłam jeszcze raz zmierzyć się z egzaminem praktycznym. Na jazdy doszkalające trafiłam do tej szkoły z polecenia i śmiało mogę powiedzieć, że pozytywny wynik egzaminu zawdzięczam Pani Ani, za co jej z całego serca dziękuję! :-) Dodatkowe plusy: + Pani Instruktor zachęca do mówienia do siebie podczas prowadzenia. Początkowo człowiek czuje się trochę dziwnie, ale korzyści przewyższają wszelkie "bariery". Dzięki powtarzaniu sobie na głos nawet tych pozornie najbanalniejszych "zmień bieg, pamiętaj o światłach itp", nareszcie uwierzyłam w swoje umiejętności i zyskałam sporą pewność siebie. Z mówienia do siebie nie zrezygnowałam nawet podczas egzaminu i to zaprocentowało, bo ja wiedziałam, co robię, a i egzaminator wiedział o tym, że wiem. :-) + Na kilka ostatnich jazd przychodziłam z kartką papieru, na której Pani Instruktor skrupulatnie zapisywała cały przebieg lekcji. Dzięki temu doskonale wiedziałam, co zrobiłam źle, co muszę poprawić, a co wychodzi mi dobrze. Wystarczy przeczytać kilka razy do poduszki. :-) To naprawdę pomaga! + Podczas jazd miałam stuprocentową pewność, że tam w pełni szanuje się czas klientów, ich pieniądze i chęć nauczenia się jak najwięcej. Nie musiałam zawozić Pani Instruktor do sklepów, urzędów lub do domu i czekać długie minuty, aż załatwi swoje sprawy. Nie musiałam też robić przystanków co 30 minut, by instruktor mógł sobie w spokoju zapalić papierosa. Bardzo to doceniam, bo w poprzedniej szkole jazdy takie "szoferowanie" instruktorom było na porządku dziennym. + Pani Instruktor to nauczyciel z powołania. Ma świetne, indywidualne podejście. Wielokrotnie tłumaczy i nie traci cierpliwości, uczy w zabawny sposób, jest świetnym kompanem do rozmowy i o prawie jazdy i na niemal każdy inny temat. Wspiera, podnosi na duchu i dodaje pewności siebie, a przy tym najmniejszy błędzik nie umknie jej uwadze. Taki instruktor to skarb! Niezmiernie cieszę się, że zdałam egzamin i moja przygoda z WORDem dobiegła końca, ale żałuję, że teraz, prowadząc, nie będę miała obok siebie Pani Ani. Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.08.2014

d dam ip: 85.198.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy są bardzo mili i cierpliwi. Pan wykładowca bardzo dobrze tłumaczy. Plac manewrowy to największy atut. Samochody takie jak na egzaminie. Polecam wszystkim z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak