Opinia zweryfikowana przez  
Polecam wszystkim OSK Salem, bardzo fajna i doświadczona ekipa instruktorów, którzy zarówno w przyjemny jak i profesjonalny sposób potrafią nauczyć jeżdzić każdego. Zdałam za pierwszym razem:) Dziękuję panu Zenonowi i Łukaszowi za wspólnie odbytą naukę
Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 05.07.2017

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
BARDZO PROFESJONALNE PODEJŚCIE... POLECAM
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 20.04.2017

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Bardzo polecam, instruktorzy milibcierpliwi,maja przyjazne podejście,stan pojazdow wzorwy widac od razu ze znaja sie na tym co robia. Zdawalem 2 kategorie B1 i B i oba za pierwszym podejsciem.Goraco polecam
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 08.03.2017

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ip: 31.130.96.....
Serdecznie Polecam ośrodek "Salem: miła oraz rodzinna atmosfera a zarazem niesamowita cierpliwość i kompetencja Instruktora Łukasza . Samochód zawsze czysty zadbany polecam egzamin ich pojazdem. Zaczynałam od podstaw nie wierząc w to ze kiedykolwiek będę szczęśliwą posiadaczka Prawa Jazdy Kat. B a teraz oczekuje z niecierpliwością na wydanie Dokumentu. W Osk Salem nie ma miejsca na stres jeszcze raz gorąco polecam. Renata
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 05.11.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ip: 62.133.158.....
Polecam egzaminy za 1 razem.
Plusy

brak

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 27.08.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Instruktor Zenon godny polecenia. Świetna i konkretna organizacja przebiegu kursu. Bardzo dobry kontakt. W 100 % polecam OSK SALEM
Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 13.08.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Bardzo cieszę się z przebytego kursu, ponieważ zdałam w tej firmie za pierwszym razem, bardzo miły jest Pan Łukasz prawdziwy instruktor z powołania
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 21.03.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ip: 31.130.96.....
Bardzo gorąco polecam OSK Salem!!! Jeździłam z Panem Łukaszem. Pan Łukasz to prawdziwy "instruktor z powołania", zawsze w 100% zaangażowany w lekcje, z ogromną cierpliwością i spokojem potrafi wytłumaczyć wszelkie zawiłości związane z ruchem drogowym. Dodatkowym atutem jest to, że Pan Łukasz jest bardzo sympatyczną i kontaktową osobą. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze i z przyjemnością się na nie przychodziło.
Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 14.02.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Jeździłam z Panem Łukaszem Martula, jestem mu bardzo wdzięczna gdyż zdałam egzamin praktyczny jak i teoretyczny za 1 razem. Pan Łukasz jest dla mnie najlepszy, ma profesjonalne podejście do kursantów,jest cierpliwy,opanowany, gdy tylko miałam z czymś problem, jakieś zapytanie to Pan Łukasz w prosty sposób mi to wytłumaczył, dlatego nie bac sie tylko pytac :) polecam serdecznie!:)
Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 06.02.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ip: 62.133.158.....
Kurs odbywałam z Panem Instruktorem Łukaszem Martula. Jako osoba niepełnosprawna potrzebowałam kursu na kategorię B ale w automacie. Dzięki ośrodkowi szkoleniowemu Salem udało mi się to osiągnąć. Sam Instruktor miał bardzo dobre podejście co do mojej osoby i starał się dostosować technikę prowadzenia pojazdu do moich możliwości. Serdecznie polecam!
Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 12.10.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ip: 89.230.74.....
Pan Instruktor Zenon Martula jest bardzo cierpliwym, spokojnym i opanowanym człowiekiem. Za każdym razem tłumaczy popełniane błędy. Mówi na co zwracać uwagę podczas wykonywania danego manewru. Stara się zawsze dostosować do kursanta. Wynikiem współpracy okazał się zdany egzamin w pierwszym terminie, zarówno teoretyczny, jak i praktyczny. Polecam osobom, które cenią sobie skuteczność.
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 09.03.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ip: 89.231.184.....
Jestem osobą niepełnosprawną z okolic Rzeszowa robiłam prawo jazdy w ośrodku Salem i ukończyłam kurs z wynikiem pozytywnym. Jestem bardzo zadowolona z podejścia Pana Instruktora- Zenon Martula bardzo spokojny, opanowany, cierpliwy, wytłumaczy wszystko, pokaże błędy. Wspaniały człowiek. Bardzo ważne dla mnie było to, że Pan zabierał mnie i odwoził Polecam wszystkim którzy chcą miec prawko. Pozdrawiam Magdalena
Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 05.03.2015

 
 
pokaż więcej