Ośrodek Szkolenia Kierowców ZMUDA (35)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2018

Agnieszka W ...k ip: 91.227.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki Panu Rafałowi zdałam ten najcięższy dla mnie egzamin Wykupiłam u Pana Rafała dodatkowe lekcje po przebytym kursie w innej szkole jazdy i to był najlepszy wybór bo dopiero Pan Rafał nauczył mnie tak naprawdę jeździć . Dziękuje za wszystkie rady i cierpliwość Agnieszka z Kluczborka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.11.2017

Radosław P .........i ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetni instruktorzy, super ludzie na właściwym miejscu. Zrobiłem prawo jazdy kat.B gdzie instruktorami byli Rafał i Maciek, a teraz zdałem w jego szkole prawo jazdy na motor. Profesjonaliści w każdym calu, gorąco polecam. Nadmieniam że wszystko zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2017

Kamil N ........a ip: 213.127.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Naprawdę świetny Ośrodek Szkolenia Kierowców. Nauka pod ich okim to przyjemność, jazda z nimi to przygoda. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.10.2017

Rafał C ...a ip: 217.99.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktor.Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2017

Patrycja Lupa

Patrycja Lupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam OSK ZMUDA. Cierpliwi i życzliwi instruktorzy zapewniają pełen zakres przygotowań do egzaminów, a dodatkowo obsypują przydatnymi poradami na przyszłość :D Połączenie grafiku jazd ze szkołą nie stanowiło najmniejszego problemu. Nauka jazdy była przyjemnością! Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2017

Adrian Rykowski

Adrian Rykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkole, nie będziecie rozczarowani bo wszystko było tak jak miało być, samą przyjemnością było uczęszczanie do tej szkoły :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.09.2017

Martyna O ...a ip: 178.252.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsi instruktorzy na świecie! Tak dobrze ich wspominam - oprócz nauki każda godzina jazdy to okazja do kolejnej rozmowy czy żartu z ich strony. Miła atmosfera, mobilność w umawianiu się na jazdy i fantastyczna ekipa - czego chcieć więcej? ;) ,

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2017

Marcin Cierpek

Marcin Cierpek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do kursanta! Teorię skończysz szybko a godziny jazd dostosujesz według potrzeby. Szkoła godna polecenia! :-)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2017

Mateusz O ...k ip: 31.0.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście do kursanta, elastyczne godziny jade! Polecam w 100%!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2017

Julia Stanik

Julia Stanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdacznie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.05.2017

Maciek Mofina

Maciek Mofina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy pierwsza klasa bardzo fajnie uczą, miła atmosfera, grafik luźny, ośrodek szkolenia jak najbardziej do polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.05.2017

Marek Mikolas

Marek Mikolas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła fajni instruktorzy, którzy chcą Cię jak najwięcej nauczyć

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.05.2017

Ala Willmann

Ala Willmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli miałabym robić kurs na prawko po raz drugi to na pewno w OSK Zmuda. Przyjemna atmosfera i pełen profesjonalizm. Na plus przemawia zdecydowanie fakt że między kursantem a instruktorem nie ma niepotrzebnego budowania dystansu lat świetlnych - Instruktor jest naszym partnerem w procesie nauki, chętnie odpowie na każde pytanie i znajdzie wyjście z kazdej sytuacji. Ludzkie podejście i życzliwość - to wyróżnia instruktorów ze Zmudy na tle innych szkół. Miałam przyjemność jeździć w towarzystwie całej trójki i polecam każdego z osobna. Elastyczność i umiejętność adaptacji do potrzeb ucznia oraz indywidualne podejście do każdego z kursantów to kolejne na długiej liście zalet. Długo można by wymieniać - najlepiej przekonać się na własnej skórze. Rekomenduję tylko zapoznanie się z repertuarem polskich komedii - podziękujesz później ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2017

Magdalena C .....a ip: 188.146.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Profesjonalni instruktorzy, którym zdecydowanie zależy, żeby dobrze nauczyć jeździć. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2017

Marta Gęsikowska

Marta Gęsikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , polecam !! Mega

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.05.2017

Sabina Karwat

Sabina Karwat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera. Indywidualne podejście do kursanta podczas jazd z uwzględnieniem potrzeb i możliwości szkolonych osób. Dalsze wsparcie już po zdanych egzaminach w wdrażaniu się w rolę samodzielnego kierowcy. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2017

Magda Gorzawska

Magda Gorzawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam, fajni instruktorzy, bardzo fajna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2017

Dominik Skóra

Dominik Skóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre i solidne przygotowanie do egzaminów państwowych. Super atmosfera podczas jazd. Dobra cena kursu. Prawdopodobnie najlepszy ośrodek szkolenia w Opolu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2017

Szymon Nadybski

Szymon Nadybski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjaźnie nastawieni instruktorzy, posiadający dryg do nauczania jazdy. Zdecydowanie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.05.2017

Roksana Szmigielska

Roksana Szmigielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Szybko, tanio i przyjemnie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2017

Adamiec A ........ ip: 94.254.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor był cierpliwy, potrafił wszystko wytłumaczyć i odpowiedzieć na każde moje pytanie. Na zajęcia chodziłam z uśmiechem i oczekiwałam kolejnych. Przebieg kursu i egzaminu wewnętrznego pomógł mi zdać egzamin z mniejszym stresem. Gdybym miała pójść jeszcze raz na kursy wybralabym OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW ZMUDA. :) Polecam w 100% !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2017

Daria Małek

Daria Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Całym sercem polecam OSK ZMUDA. Instruktorzy najlepsi na opolszczyźnie, atmoferta swietna. Podejście do każdego z kursantów jest indywidualne. Aż nie chce się kończyć jazd ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2017

Marcel Brój

Marcel Brój
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystko 10/10 ;D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2017

Adam Kasperski

Adam Kasperski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy ,,z powołania", bardzo dobrze przygotowują do egzaminu; bardzo dobry kontakt z instruktorami. Gorąco polecam :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2017

Asia Lewandowska

Asia Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, elastyczne godziny jazd dopasowane do kursanta oraz profesjonalne podejście instruktorów ! Serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2017

Valentin Carp

Valentin Carp
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra atmosfera i miło się współpracuje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.04.2017

Katarzyna B ....k ip: 188.123.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam. Nie ma drugiej szkoły jazdy z taką świetną armosferą ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.05.2016

Antoni D .....d ip: 188.123.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra atmosfera. instruktorzy bardzo cierpliwi,którzy potrafią w prosty sposób wytłumaczyć tak że nawet ja pojąłem :),

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.11.2015

Marcel Jagiella

Marcel Jagiella
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Zmuda. Instruktorzy pierwsza klasa :) Uczą kursanta w mig jak dobrze jeździć. Atmosfera jaka panuje podczas jazd jest jedyna w swoim rodzaju :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.11.2015

Krzysztof ..........i ip: 83.27.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy przyjaźnie nastawieni w stronę kursantów. Pełen profesjonalizm. Zwracają uwagę na najmniejsze szczegóły dzięki czemu kursant może doszkolić swoją technikę jazdy oraz wyeliminować te błędy, co przyczynia się do zdania egzaminu państwowego. Bardzo gorąco polecam tę szkołę 10/10 :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak