Liczba odwiedzin: 54753 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców PRAWKO

  527 opinii w tym 373 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Michał Lazarowski

Michał Lazarowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę wybrałem ze względu na opinię znajomych i się nie zawiodłem! Zajęcia teoretyczne pozwoliły mi bardzo szybko przyswoić wiedzę, dzięki czemu egzamin teoretyczny zdałem z maksymalną ilością punktów. Ze strony praktycznej znakomicie przygotowała mnie Pani Marlena. Jazdy przebiegały w znakomitej atmosferze połączonej z bardzo efektywną nauką, co później zaowocowało bezproblemowym zdaniem egzaminu za pierwszym razem! SERDECZNIE POLECAM TEN OŚRODEK!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Damian Bieniek

Damian Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady jak i jazdy bardzo dobrze poprowadzone, instruktor naprawdę dobrze przygotował mnie do egzaminu tak że zdałem za 1 razem, po prostu polecam każdemu kto jest nie pewny czy tą szkolę wybrać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Nikodem Piecka

Nikodem Piecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim bardzo serdecznie nauczanie w tej szkole dla kierowców. Moim instruktorem był Pan Andrzej Pszczółkowski, bardzo miły i ułożony człowiek, nie było żadnych problemów z umawianiem terminów lub pomocą w zapisach. Jestem bardzo zadowolony z nauki jak i warunków jazdy, oraz miłej atmosfery jak panowała podczas kursów. Polecam każdemu z okolic Płocka jeśli chcecie świetnie przygotować się do egzaminów i oczywiście zdać je bez najmniejszego problemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Tomek Antonczyk

Tomek Antonczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs w tej szkole. Pełen profesjonalizm. Moim instruktorem był Pan Andrzej Pszczółkowski. Indywidualne podejście do kursanta, jazda odbywała się w bardzo miłej i wesołej atmosferze. Jestem mego zadowolony. Egzaminy zdane śpiewająco. Naprawdę polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Paulina Komosa

Paulina Komosa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie. Instruktor pan Krzysztof Żółtowski pracuje z powolania, Świetne podejście o kursanta, cierpliwy, miły. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Oliwia Jakacka

Oliwia Jakacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOLA JAZDY W PLOCKU !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Martyna Skwarska

Martyna Skwarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!! Wysoki poziom, indywidualne podejście do kursanta, najlepsi wykładowcy i instruktorzy, świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.01.2020

Kuba Szczęsny

Kuba Szczęsny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła, sukcesywna nauka. Wysoki poziom oraz świetna atmosfera. Instruktorzy to sami profesjonaliści. Moim nauczycielem był Pan Andrzej Pszczółkowski. Dzięki niemu zdałem bezproblemowo Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2020

Arkadiusz Bojarski

Arkadiusz Bojarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Profesjonalne podejście i indywidualne do każdego kursanta. Istrukorzy uczą prawidłowej jazdy, kulturalnej i jednocześnie dynamicznej w miłej i wesołej atmosferze. Bezprobelowość w dobieraniu terminów. Polecam serdecznie instruktora A. Pszczółkowskiego !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Adrian Bielecki

Adrian Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna nauka w szkole która wybrałem, wysoki poziom wykładowcy jak i instruktorów nauczyli mnie wszyscy w sposób humorystyczny jak i zabawny by zdać egzamin państwowy. Za wszelką pracę i trud włożony w naszą naukę bardzo serdecznie dziękuję całemu zespołowi który pozwolił mi zdać egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Mateusz Pietrzak

Mateusz Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, instruktorzy cechują się profesjonalizmem, bardzo dobrze zostałem nauczony przez pana Andrzeja Pszczółkowskiego. Zachęcam wszystkich którzy chcą bardzo dobrze prowadzić, do wybrania tego właśnie ośrodka szkoleniowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Patrycja Czachowska

Patrycja Czachowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w profesjonalny sposób. Nie brakowało cierpliwości oraz elastyczności w dogadywaniu godzin z instruktorem. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Filip Ochenkowski

Filip Ochenkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Cieplutko <3

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Patrycja Sajdak

Patrycja Sajdak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę, instruktorzy wszystko dokładnie tłumacza i mają dobre podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Damian Zawadzki

Damian Zawadzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę bardzo polecam. Dziękuję Panu Andrzejowi Pszczółkowiskiemu za wspólne jazdy i bardzo się cieszę że to z nim je miałem. Wszystko klarowne wytłumaczył i dawał cenne rady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

An Dzius

An Dzius
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze prowadzone przez p. Krzysztofa. Dużo cennych uwag dla początkującego kierowcy.Egzamin zdany za pierwszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Kuba Żeberkiewicz

Kuba Żeberkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze prowadzone przez p. Krzysztofa. Dzięki jego wskazówkom egzamin zdany za 1 razem. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Izabela Lewandowska

Izabela Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Izabela Lewandowska, polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.10.2019

Igor Czarnecki

Igor Czarnecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Oba egzaminy zdane śpiewająco, a to za sprawą instruktora Andrzeja Pszczółkowskiego, który naprawdę dobrze uczy jeździć, potrafi wytłumaczyć jak i dlaczego. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2019

Marianna Mycroft

Marianna Mycroft
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam oba egzaminy za pierwszym razem. Lekcje miałam z instruktorem Andrzejem Pszczółkowskim. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2019

Krystian Dobroń

Krystian Dobroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2019

Anastazja Gawłowska

Anastazja Gawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam !!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Agata Sobiecka

Agata Sobiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "Prawko" począwszy od samych wykładów, które były dobrze tłumaczone i najważniejsze w swobodnej, luźnej atmosferze a skończywszy na jazdach. Zdałam za pierwszym razem dzięki Panu Andrzejowi Pszczółkowskiemu :)) Ceni się także fakt dostosowania się Ośrodka do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2019

Dawid Kajtaniak

Dawid Kajtaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2019

Maciej Bojarski

Maciej Bojarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoła Jazdy w Płocku i okolicach. Można bez problemów dogadać się co do godzin jazd. Dzięki p. Krzysztofowi zdałem egzamin za pierwszym podejściem. Szczerze Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2019

Bartek Komorowski

Bartek Komorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK PRAWKO, wyklady spedzane w milej atmosferze, jazdy rowniez. Jazdy miałem z Panem Andrzejem Pszczółkowskim, który dał mi bardzo dużo wskazówek dzięki czemu zdałem za pierwszym razem teorię i praktykę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2019

Ada Rutkowska

Ada Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,Prawko''. Egzamin zdałam za pierwszym razem, a wynik zawdzięczam panu Andrzejowi Pszczółkowskiemu. Jest wymagającym, aczkolwiek wyrozumiałym i kompetentnym instruktorem. Jestem zadowolona z przebiegu kursu. !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Julia Fabisiak

Julia Fabisiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

Bartosz Kwiatkowski

Bartosz Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w profesjonalny i zorganizowany sposób. Do egzaminu przygotowywał mnie Pan Andrzej Pszczółkowski. Nie brakowało cierpliwości oraz elastyczności w dogadywaniu godzin. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam OSK PRAWKO.

Plusy

dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2019

Joanna Ziemkiewicz

Joanna Ziemkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak