Ośrodek Szkolenia Kierowców MIROX

 298 opinii w tym 260 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców MIROX
ul. Wolności 1a
44-109 Gliwice

Kontakt

60x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@O%C5%9....Pokaż adres

Opis

MIROX to wiodący, ceniony i doświadczony ośrodek szkoleniowy, który zapewnia swoim kursantom profesjonalną obsługę, wykwalifikowaną kadrę szkoleniową posiadającą wiedzę z zakresu metod i technik jazdy oraz znajomości przepisów ruchu drogowego.
Nie stoimy w miejscu , cały czas podnosimy kwalifikację naszej kadry szkoleniowej oraz stosujemy coraz to nowsze techniki szkolenia przyszłych kierowców. Możemy się pochwalić, iż ostatnio jako nieliczni na śląsku wprowadziliśmy dla naszych kursantów możliwość skorzystania podczas kursu i w ramach jego opłaty szkolenie na tzw. trolejach (symulator poślizgu).To świetne ćwiczenie dla przyszłego kierowcy. Celem takiego szkolenia na wspomnianych trolejach jest wykreowanie bezpiecznego kierowcy, który będzie w stanie poradzić sobie nawet w najbardziej nietypowych sytuacjach na drodze.
Posiadamy również najbardziej realistyczny symulator nauki jazdy w Polsce. Każdy kursant przed przystąpieniem do jazd przechodzi na nim szkolenie i już na pierwszej godzinie jazd nie ma większego problemu z poruszaniem się po drogach.
Dążymy do tego, aby nasi kursanci mieli pełną satysfakcję z wyboru naszej szkoły, dlatego też dostosowujemy metody nauczania do indywidualnych możliwości oraz potrzeb kursanta. Zawsze wśród pojazdów szkoleniowych posiadamy te, które są w danym momencie wykorzystywane podczas egzaminów.
Celem naszego ośrodka jest nie tylko przygotowanie kursanta do zdania egzaminu ale przygotowanie do sprawnego , świadomego i bezpiecznego uczestniczenia w ruchu drogowym.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Joanna Adamczyk

Krzysztof Wróbel

Damian Sikora

Dominik Doroz

Alicja Kamińska

Tomasz Kożuch

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

01.02.2022

ul. Wolności 1a

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie w cenie 150zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kaja Liza

Kaja Liza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam ten ośrodek nauki jazdy. Instruktorzy z powołania, którzy wkładają masę pracy aby dobrze przygotować kursantów do egzaminu.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Sylwia Wilk

Sylwia Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm i świetne przygotowanie. Nie mogłam lepiej trafić z wyborem szkoły jazdy.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Alicja Nalepa

Alicja Nalepa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, instruktorzy z powołania z ogromną cierpliwością i determinacją, by nauczyć kursanta wszystkiego w 100%. Zdane za pierwszym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Ryłko

Ewelina Ryłko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne podejście do każdego kursanta, przez co nauka idzie bardzo sprawnie. Świetne przygotowanie, a egzamin był tylko czystą formalnością :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Aneta Nowakowska

Aneta Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona, szkoła jazdy na najwyższym poziomie, przygotowali mnie nie tylko do egzaminu, ale też do samodzielnej jazdy po zdaniu prawa jazdy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Frymusiak

Agnieszka Frymusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Zostałam świetnie przygotowana, dzięki czemu bez problemu zdałam egzamin za pierwszym razem. Super podejście do kursantów!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Bartyczak

Kinga Bartyczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Dzięki nim za kierownica czuje się pewnie, z egzaminem nie miałam większych problemów ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Matylda Kletka

Matylda Kletka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie przygotowali mnie do egzaminu, nauka przebiegała w bardzo miłej, bezstresowej atmosferze. Prawo jazdy zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Beata Smodzich

Beata Smodzich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, instruktor był bardzo cierpliwy i wszystko dokładnie mi tłumaczył. Dzięki dobremu przygotowaniu egzamin nie stanowił dla mnie żadnego problemu :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Dominika Kuc

Dominika Kuc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, solidnie przygotowują zarówno do części praktycznej, jak i teoretycznej. Dzięki nim byłam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu i udało mi się zdać za pierwszym podejściem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Nowak

Damian Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym podejściem. Dziękuję za wszystkie cenne rady i wskazówki. Kurs przebiegł sprawnie, miło i co najważniejsze profesjonalnie.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Patrycja Majewska

Patrycja Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

The best bardzo dobry ośrodek szkoleniowy, pełen profesjonalizm, dobrze przekazana wiedza i super bezstresowa atmosfera. Wszystko dobrze zorganizowane, egzaminy zdane za pierwszym razem bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Kik

Izabela Kik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo solidne przygotowanie zarówno z części teoretycznej, jak również praktycznej. Jazdy z instruktorami przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Zdecydowanie polecam ośrodek Mirox każdemu, kto chce zostać królem polskich dróg

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiola Mazanek

Wiola Mazanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm w każdej postaci, indywidualne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera która redukuje stres związany z jazdą samochodem. Kurs odbył się bezstresowo z pozytywnym rezultatem. Szkoła godna polecenia.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysiek Sumiński

Krzysiek Sumiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze uczą, motywują do dalszej nauki (na kategorię A motocyklową) teoria była ciekawa ale też dużo do zapamiętania. Polecam innym tą szkołę nauki myślę że każdy będzie zadowolony :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Janecki

Michał Janecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przebiegł sprawnie, jazdy odbywały się na tych samych samochodach jak w ośrodku egzaminacyjnym. Instruktor bardzo miły i komunikatywny świetnie potrafi przekazać wiedzę. Cały kurs zorganizowany bardzo profesjonalnie. Polecam szkołę z czystym sumieniem!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Tamara Michalak

Tamara Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole jazdy OSK MIROX - warto się w niej uczyć ! Instruktorzy dobrze i bezstresowo przygotowują do egzaminu Prawo jazdy zdane.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Knysak

Karolina Knysak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy! Instruktor Dominik skutecznie przygotowuje do egzaminu. Zdałam za drugim razem. Z czystym sumieniem polecam gorąco!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nina Deska

Nina Deska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, bardzo cierpliwy, super wszystko tłumaczy. Szkoła bardzo dba o swoich kursantów. Jazdy dopasowane do każdego indywidualnie. Elastyczne godziny. Taka nauka to czysta przyjemność Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Darek Terlecki

Darek Terlecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady prowadzone na wysokim poziomie, bardzo mili instruktorzy, szybki kontakt z biurem. teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Jak najbardziej polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Luki Kalota

Luki Kalota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kompetencja instruktorów plusuje nie tylko na egzaminie, ale także podczas samodzielnej jazdy. Uważam, że prowadzenia samochodu zostałam nauczona najlepiej jak się da. Polecam

+ Zaletydobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Witek Wodak

Witek Wodak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy. Doskonali instruktorzy, z którymi nauka jest przyjemnością i nawet z najbardziej opornym przypadkiem dają sobie radę :D Polecam z całego serca

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Aleksandra Bojarska

Aleksandra Bojarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrzy instruktorzy, dobre podejście do osoby która się uczy, wyrozumiali, umieją przekazać wiedzę w profesjonalny i spokojny sposób.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Emila Emilia

Emila Emilia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super miejsce! Egzaminy zdane za pierwszym razem? Super mili instruktorzy i Pan z biura. Polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Natalia Nowak

Natalia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Idź do Miroxu a nie wywalisz pieniędzy w błoto, Instruktorzy są naprawdę profesjonalni i sympatyczni, wiedzą jak uczyć, co ci pokazać i obchodzi ich to czy rozumiesz. Wykłady są prowadzone fajnie, jeśli idziesz tam się uczyć, dowiesz się ważnych rzeczy, nie powinieneś ziewać mimo że z fotela cie nie wyrwie. Jedziesz dokładnie takim samym autem na egzaminie, więc nie stresujesz się znajomością auta gdy podejdziesz pod egzamin.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Oliwia Górka

Oliwia Górka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie!!!! Wspaniali, cierpliwi instruktorzy z profesjonalnym podejściem. Jak szkoła jazdy to tylko MIROX!!!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Pisanek

Kamila Pisanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nasz wybór nie był przypadkowy. Zanim zdecydowaliśmy się na kurs dla syna, pytaliśmy, szukaliśmy opinii ( nie tylko w sieci). Kurs bardzo dobrze zorganizowany i na najwyższym poziomie. Bardzo dobrzy instruktorzy. Polecamy zdecydowanie i dziękujemy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mariusz Bzdon

Mariusz Bzdon
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ośrodek. Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów, teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Przyjazna obsługa, dbająca o kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, profesjonalizm
- Wadybrak
Katarzyna Bzdon

Katarzyna Bzdon
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam:) zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo fajnie, tak że łatwo można było wszystko zrozumieć. Jazdy z kilkoma instruktorami też bardzo fajna sprawa. Bardzo polecam jazdy z Panem Krzysztofem i Damianem. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem :D Solidna firma i super obsługa. Pozdrawiam i BARDZO DZIĘKUJĘ za cenne lekcję

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Bracka

Agnieszka Bracka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam instruktora Krzysia. Super atmosfera, jazdy były dla mnie przyjemnością, nie obowiązkiem. A efekt... zdane za pierwszym razem

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak