Liczba odwiedzin: 12587 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców EVEREST Marek Chudy

  133 opinie w tym 80 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2018

Maciej K .....i ip: 185.136.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Rafał G ..... ip: 89.64.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem mega zadowolony i z czystym sumieniem polecam wszystkim, którzy chcą zapisać się na kurs a mają wątpliwości do kogo. Testy i jazda oczywiście zdane za 1 razem ;) Fajna atmosfera, ciekawe wykłady, instruktorzy jak i sam Pan Marek Chudy są mega w porządku. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2018

Weronika G ....t ip: 89.64.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy odbywały się w bardzo miłej atmosferze, instruktorzy zawsze pomocni, z poczuciem humoru. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2018

Daniel B ........i ip: 195.136.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy :D Nic dodać nic ująć :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2018

Izabela B ... ip: 31.0.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mega atmosfera podczas jazd. Egzamin zdany za pierwszym razem. Wielkie dzięki za przygotowanie do egzaminu????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.10.2016

r .....z ip: 77.253.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Co tu dużo pisać NAJLEPSZA SZKOŁA W LESZNIE!!!! jak zdawać to tylko z "EVEREST" w innej szkole jazdy egzamin kończył się niepowodzeniem.. Wystarczyło wykupić kilka godzin w Everest aby zdać egzamin za 1 razem!!! Instruktorzy bardzo mili,punktualni , mają cierpliwość , potrafią wszystko dobrze wytłumaczyć , mają poczucie humoru :D wiedza przekazana przez instruktorów na najwyższym poziomie. Chcesz zdać prawo jazdy ? To tylko z Everest Pozdrawiam G. :))))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2016

Martyna S ........n ip: 77.65.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Świetna atmosfera i zdane prawo jazdy za pierwszym razem! :-)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2015

Mateusz L .......i ip: 89.74.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko jak najbardziej na plus, zero problemów, instruktorzy znają się na tym co robią. Nauczą jeździć każdego, bez względu na poziom ułomności w prowadzeniu auta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Akurat Ciebie Mateusz nie zaliczyłbym do "ułomnych" :)
Bardzo dobrze sobie radziłeś, trzeba było tylko "doszlifować" i gotowe. Nie miałeś wyjścia tylko zdać za tym 1x :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2014

Bartek L .........i ip: 84.10.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko na najwyższym poziomie, świetne przygotowanie. Zdane za pierwszym razem. POLECAM!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.09.2014

Karolina S .....a ip: 84.10.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2014

Krystian M .....i ip: 79.186.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie mam żadnych zastrzeżeń tak jak to egzaminator nie miał podczas egzaminu praktycznego ! :) Zdane bez żadnego stresu i nerwów :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.02.2014

Elwira G .....a ip: 83.21.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera i anielska cierpliwość instruktora :)polecam ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2013

Katarzyna K .........a ip: 93.181.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktor!!! Bardzo profesjonalnie i co najważniejsze - super atmosfera! Gorąco polecam, zwłaszcza osobom, które nie mogły zdać we Wrocławiu ;-)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2013

Jakub ..........i ip: 109.173.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm! Gdybym miał wybierać drugi raz - znów zdecydowałbym się na Everest. Świetny, miły i wyrozumiały instruktor, porządne samochody i dobry stosunek ceny do jakości. Do WORDu nie wyruszy osoba nieprzygotowana. I potem są wyniki - bardzo wysoka zdawalność (ot choćby ja - teoria i praktyka za pierwszym razem :P) Serdecznie polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2013

Marta K ....k ip: 83.20.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ogólne wrażenie bardzo dobre :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 12.07.2013

Joanna M ....j ip: 46.205.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo kompetentny instruktor, cierpliwy, spokojny ale też wymagający, co jest bardzo ważne. Dzięki Panu Markowi nauczyłam się jeździć, choć myślałam, że nigdy tego nie ogarnę, przełamałam strach i uwierzyłam, że dam radę. Sympatyczny profesjonalista. Super szkoła, godna polecenia.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2013

Damian J .......k ip: 84.10.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Marek jest bardzo dobrym instruktorem. Znakomicie przygotował mnie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Jest elastyczny, więc nie ma problemów jeśli chodzi o jazdy. No i najważniejsze - w elce panuje miła atmosfera.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2013

Miłosz K ...c ip: 83.14.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko na wysokim poziomie, polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2013

Jakub A .....i ip: 77.253.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2013

katarzyna j .......a ip: 83.2.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam.:)))) Wszystko jest tak jak powinno być, instruktor jest bardzo miły i wyrozumiały naprawdę ma dłuza cierpliwość do kursanta. Rzetelnie przygotowuje kursanta/ ke do egzaminu państwowego.wiec nie ma mozliwoścj nie zdania za pierwszym razem. :)))) Naprawdę polecam :))

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2013

Przemysław F .........k ip: 195.205.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W 100% zadowolenie. Dobre podejście do ucznia procentuje wyszkoleniem dobrego kierowcy. Polecam ten ośrodek !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.02.2013

Remigiusz M .........i ip: 94.40.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesionalna jazda, wszystko wyjaśnione na bieżąco krzyżówki itp. miła atmosfera, nie drogo porównując do jakości szkolenia.. POLECAM

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2013

ip: 46.149.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście do nauki, ogromna cierpliwość i spokój! Polecam! ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2013

ip: 195.117.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne podejście do nauki, miła atmosfera, cierpliwość :-D Polecam serdecznie!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2013

ip: 79.184.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z tej szkoły poznałam instruktora Marka Ch. jest rewelacyjnym instruktorem, po pierwsze jazda na spokojnie, bez nerwów tzw. "jeździ się jakby się już posiadało prawo jazdy" bynajmniej ja miałam takie odczucia po zaledwie kilku lekcjach. Osoba wiarygodna i zaangażowana. Bez problemów związanych z płatnościami za kursy. Uczyłam się na inne kategorie w innych szkołach myślałam że nie ma już uczciwych szkół jazdy ale EVEREST będę polecać tak długo jak tylko będzie funkcjonować. Jeszcze raz bardzo miła atmosfera polecam !!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2013

ip: 109.173.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem dopiero w połowie kursu i jestem bardzo zadowolona. Instruktor ma bardzo dobre podejście, jest cierpliwy przede wszytskim potrafi dobrze wytłumaczyć a co najważniejsze zero stresu!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2013

ip: 89.75.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam :) Pełen profesjonalizm i super podejście do kursanta. Nauka jazdy w tak miłej atmosferze to sama przyjemność. Szczerze polecam i pozdrawiam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2013

ip: 84.10.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniała szkoła, wspaniali instruktorzy, wspaniała atmosfera i wspaniałe przygotowanie do egzaminu. Dużo przydatnej wiedzy i nauka bez stresu co jest ważne jeśli chcemy się nauczyć dobrze jeździć. ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2013

ip: 83.20.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko tak jak być powinno. Prowadzenie samochodu było dla mnie czarną magią, a nauczyłam się wszystkiego ;) Pełen profesjonalizm i baaardzo miła atmosfera sprawiły, że z przyjemnością chodziłam na jazdy. POLECAM, POLECAM,POLECAM !!! ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2013

ip: 79.189.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera podczas kursu. Przyjazne a zarazem profesjonalnie podejście do kursantów. Ogromna cierpliwość instruktora! Polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak