Ośrodek Szkolenia Kierowców "Efekt" (23)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2023

Ðaniel Sebesta

Ðaniel Sebesta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, pozytywne nastawienie, a zarazem pełen profesjonalizm. Wszystkie trudne pytania i wątpliwości rozwiał Pan Damian wszechwiedzący :) Terminy jazd mogłyby być częściej, ale da się na spokojnie dogadać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Odpowiedź:

Panie Danielu,
Dziękujemy za udział w szkoleniu i życzymy Panu szerokiej drogi ! Do zobaczenia "na mieście" :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2022

Marta K ......k ip: 94.254.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy ,,Efekt”! Do szkoły jazdy trafiłam przez opinie, więc sama zdecydowałam się ją wystawić. Instruktorzy w OSK Efekt to ludzie z powołania. Konkretni, z wielką wiedzą i doświadczeniem, ale przy tym pełni cierpliwości i z indywidualnym podejściem do każdego. Pozdrawiam serdecznie Pana Damiana (praktyka)i Pana Romana (teoria) ! Dziękuję za wszystko i do zobaczenia na drodze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Marto,
Dziękujemy za udział w szkoleniu i życzymy Pani szerokiej drogi oraz wszystkiego dobrego !
Pozdrawiamy serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2022

Norbert Małachowski

Norbert Małachowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo jeżeli miałby ktoś się zapisać do szkółki OSK EFEKT. Bardzo dobre przygotowania. Zdane za pierwszym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Norbercie,
Dziękujemy za udział w szkoleniu , gratulujemy zdanego egzaminu w najlepszym stylu i życzmy szerokości :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.11.2022

julia l ......e ip: 5.173.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam ten ośrodek szkoleniowy - miło, pozytywnie, a przede wszystkim produktywnie, spędzony czas na każdej z przejechanych godzin z Panem Romanem. Czuje się w pełni przygotowana na dalszą samodzielną podróż. :) ps. Dzięki ciekawym wykładom Pana Romana zapamiętacie wszystko i jeszcze więcej. ;)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Julio,
Dziękujemy za udział w szkoleniu i życzymy Pani dużo radości z jazdy samochodem. Szerokiej drogi !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2022

Kacper Ćwik

Kacper Ćwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkółka bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Instruktorzy są bardzo cierpliwi, bardzo dobrze wyjaśniają wszelakie problemy na drodze. Miła atmosfera doprowadziła do milszego doświadczenia nauki :).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Kacprze,
Dziękujemy za udział w szkoleniu i życzymy Panu samych radosnych chwil „za kółkiem” super się z Panem współpracowało :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2022

Agata L ..............a ip: 134.191.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę jazdy - byłam pod opieką pana Romana, który z dużą cierpliwością i zaangażowaniem przygotowywał mnie do części prkatycznej egzaminu państwowego. Instruktor zwracał szczególną uwagę na technikę jazdy oraz poprawność wykonywania manewrów ze wszelkimi szczegółami, dzięki czemu przez cały czas mogłam wyrabiać dobre nawyki. Egzamin zdany za pierwszym razem, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Agato , dziękujemy za wybór Naszej szkoły i życzymy wszystkiego dobrego :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2022

Mikołaj Sławnikowski

Mikołaj Sławnikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, bezproblemowo udało mi się zdać zarówno część teoretyczną, jak i praktyczną egzaminu państwowego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Mikołaju,
Dziękujemy za wybór Naszej szkoły, zaangażowanie i życzymy wszystkiego dobrego! Do zobaczenia na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.07.2022

Ewa Przytuła

Ewa Przytuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie dziękuję Panu Romanowi za bardzo ciekawie przekazaną wiedzę na wykładach, a Panu Damianowi za spokój, cierpliwość i naukę jazdy samochodem od podstaw. Dzięki OSK "Efekt" wcześniej mój mąż, a dzisiaj ja zdobyliśmy upragniony dokument.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Ewo,

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdobycia prawa jazdy. Szerokiej drogi i do zobaczenia na mieście !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2022

Adam Komoński

Adam Komoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Bardzo dobrze prowadzone zajęcia teoretyczne z nutką humoru są na prawdę spoko, instruktor na jazdach bardzo dobrze tłumaczy wszystkie skrzyżowania i inne rzeczy o które tylko się go zapyta, egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Adamie,

Dziękujemy za wybór Naszej szkoły i gratulujemy sukcesu egzaminacyjnego.
Życzymy Panu szerokiej drogi i wszystkiego dobrego :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2022

Magda Krauze

Magda Krauze
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję Panu Romanowi za dobrą naukę. Jest przemiłym , wesołym ale też dobrym nauczycielem. Dzięki jego pracy zdałam za pierwszym razem. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Magdo,
Dziękujemy za udział w szkoleniu i gratulujemy zdania egzaminu w super stylu ! Było Nam ogromnie miło z Panią współpracować i życzymy Pani samych dalszych sukcesów :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2022

Kacper Noch

Kacper Noch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywnie oceniam cały kurs,dzięki swietnemu przygotowaniu i nastawieniu instruktora udało mi się zdać obydwa egzaminy za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Odpowiedź:

Panie Kacprze,
Dziękujemy za udział w szkoleniu i zaangażowanie na zajęciach. Zrobiliśmy co w Naszej mocy aby Pana przygotować ale sukces egzaminacyjny jest całkowicie po Pana stronie :) Pozdrawiamy i do zobaczenia na drodze !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Kamil S ......i ip: 5.184.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam serdecznie !!! Naukę jazdy samochodem zaczynałem od zera i dość szybko, jak wskazuje nazwa szkoły jazdy, uzyskałem EFEKT. Z lekcji na lekcje umiałem coraz więcej, a do tego coraz bardziej cieszyła mnie jazda samochodem. Polecam z czystym sercem szkołę jazdy „Efekt”, bowiem i Pan Roman i Pan Damian ze spokojem podchodzą do kursantów, mają ogromną wiedzę i co najważniejsze, potrafią ją odpowiednio przekazać. Pozdrawiam, Kamil.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Kamilu ,
Dziękujemy za wybór naszej szkoły i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem ! Będziemy bardzo miło wspominać wspólną naukę :)
Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.05.2022

Natalia Dybowska

Natalia Dybowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy przebiegały w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze, dzięki czemu obyło się bez stresu. Podejście instruktorów oraz przekazanie wiedzy bardzo profesjonalne. Pan Damian posiada bardzo dużą cierpliwość co pozwala podejść do zadań w spokoju i skupieniem. Polecam serdecznie kurs w tej szkółce!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Natalio ,
Dziękujemy za udział w szkoleniu. Gratulujemy uzyskania uprawnień i życzymy samej radości z samodzielnej jazdy swoim autem :). Współtwórca z tak zaangażowanymi kursantkami jak Pani to czysta przyjemność.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.04.2022

Artur Buczma

Artur Buczma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście bardzo polecam ośrodek.Zajecia teoretycznye są prowadzone badzo rzeczowo.A praktyczne cóż chciał bym podziękować panu Damianowi za cierpliwość do mnie i nauczenia mnie jeździć! Bardzo solidie przygotował mnie do pozytywnego wyniku egzaminu państwowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Arturze , dziękujemy za udział w szkoleniu! Życzymy szerokiej drogi i wszystkiego dobrego :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.03.2022

Bartosz Prusak

Bartosz Prusak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas nauki i bardzo cierpliwi instruktorzy. Naprawdę porządne przygotowanie do egzaminu i ekstra plus za łatwość w ustalaniu terminów jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Bartoszu ,
Dziękujemy za udział w szkoleniu i życzymy dużo przyjemności z jazdy samochodem :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2022

Kasia Piotrowska

Kasia Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem, więc wnioski nasuwają się same???? Profesjonalne podejście do kursanta i bardzo miła atmosfera. Jazdy miałam z Panem Romanem, wszystko świetnie wytłumaczone i przede wszystkim wielka cierpliwość. Zdecydowanie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Katarzyno,
Dziękujemy za udział w szkoleniu i życzymy Pani wszystkiego dobrego na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2022

Magdalena K ......k ip: 188.147.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor Damian jest wspaniałym instruktorem. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Magdaleno , dziękujemy za udział w szkoleniu i bardzo się cieszymy razem z Panią ze zdanego egzaminu za pierwszym razem. Ogrom zaangażowania i umiejętności przyniosły sukces ! Do zobaczenia na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.03.2022

Krzysztof Sz

Krzysztof Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu i przyjazna atmosfera. Kurs teoretyczny miałem z Panem Romanem a praktyczny z Panem Damianem. Obaj Panowie mają bardzo dobre podejście do kursantów, bardzo dobrze przekazują wiedzę. Zero stresu, miła atmosfera i nauka na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Krzysztofie, dziękujemy Panu uprzejmie za dobre słowo i życzymy miłego zdobywania dalszego doświadczenia "za kółkiem" :D

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2022

Filip Zastawny

Filip Zastawny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo zachęcam do zapisu na kurs prawka w tej szkółce. Przede wszystkim na uwagę zasługuje rzetelne podejście instruktorów do szkolenia. Jazdy odbywałem z Panem Damianem i naprawdę muszę pochwalić za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego zdanego za pierwszym razem i to bezbłędnie :) Atmosfera była wspaniała i jestem mile zaskoczony EFEKTem pracy:)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Filipie, dziękujemy za udział w szkoleniu, było Nam bardzo miło współpracować z Panem :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2022

Wiktor B-ski

Wiktor B-ski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkolenie teoretycznie, a jeżdżenie z Panem Romanem to czysta przyjemność. Wszystko wytłumaczy, a za cierpliwość to powinien dostać złoty medal. Polecam każdemu kto jeszcze się zastanawia nad wyborem szkoły jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Wiktorze, dziękujemy za udział w szkoleniu. Życzymy dużo radości z jazdy samochodem :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 03.03.2022

Kacper Miakinko

Kacper Miakinko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście. W szczególności polecam jazdy z Panem Damianem!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Kacprze , dziękujemy Panu za udział w szkoleniu ! Gratulujemy jeszcze raz zdanego egzaminu i życzymy dużo radości za kierownica swojego samochodu ! Do zobaczenia na drodze ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2022

Stanisław Zglinicki

Stanisław Zglinicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, rzetelne przygotowanie do egzaminu, wiele rad i wskazówek. Z pewnością szkoła warta polecenia

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Stanisławie , dziękujemy za udział w szkoleniu , zaangażowanie na zajęciach i przemiłe towarzystwo ;) . Wszystkiego dobrego !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2022

Wiktoria Majek

Wiktoria Majek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim świetny instruktor! Przygotowanie nie tylko pod egzamin, ale też na codzień. Niestety zdałam dopiero za drugim razem, ale z przyczyn niezależnych ode mnie :( egzaminator jednak chwalił za dobre przygotowanie i „przyjemną jazdę”. Miasto i placyk opanowane idealnie- na egzaminie żadnych błędów (poza jednym na placyku ze stresu :D). Na jazdach super atmosfera, nie ma problemu z umawianiem się na jazdy. Dużym plusem dla mnie też jest możliwość zrobienia teorii online. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Wiktorio, dziękujemy za udział w kursie i jeszcze raz gratulujemy zdanego egzaminu !. Szerokiej drogi :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2022

Mariusz Pacek

Mariusz Pacek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkółkę Osk Efekt,fajna atmosferka z Panem Damianem i z Panem Romanem.Dobre przygotowanie do egzaminów Państwowych.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Mariuszu cieszymy się, że Pańskie szkolenie przebiegło w sposób Pana zadowalający. Dziękujemy za wspólna naukę i gratulujemy zdanego egzaminu państwowego za pierwszym razem ! Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2022

Wiktor Drzazga

Wiktor Drzazga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam zarówno szkołę jazdy jak i instruktora Pana Damiana, zapewniają bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, dodatkowo wszystko odbywa się w miłej atmosferze i wszystko stoi na bardzo wysokim poziomie!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Wiktorze, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z Naszych usług. Życzymy szerokiej drogi !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2022

Dominik Majer

Dominik Majer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosferka, podejscie bardzo profesjonalne. Zawsze można polegać na instruktorach i nigdy się nie zawiodłem! Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Dominiku, dziękujemy za udział w kursie w Naszej szkole i życzymy szerokiej drogi :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2022

Jan Ławniczek

Jan Ławniczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Damiana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i życzymy szerokiej drogi !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2022

Maciek Okumski

Maciek Okumski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, Pan Roman świetnie wytłumaczył zagadnienia związane z zasadami i przepisami. Pan Damian świetnie nauczył praktyki za kierownicą. Świetna atmosfera podczas jazd. Egzamin praktyczny jak i teoretyczny za 1 razem. Na egzaminie praktycznym nie było miejsca gdzie bym nie był.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Macieju, dziękujemy za zaufanie i super opinię !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2022

Kacper J .......i ip: 77.112.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Efekt, a w szczególności Pana Damiana. Wyrozumiałość oraz pełne zaangażowanie w stosunku do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię , gratulujemy zdanego egzaminu i życzymy szerokości na drodze !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.01.2022

Klaudia P ...... ip: 178.235.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobry instruktor, mila atmosfera, dużo wskazówek i ciekawostek! Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za udział w kursie w Naszej szkole i życzymy wszystkiego dobrego :)