Ośrodek Szkolenia Kierowców "Efekt" (15)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.05.2022

Natalia Dybowska

Natalia Dybowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy przebiegały w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze, dzięki czemu obyło się bez stresu. Podejście instruktorów oraz przekazanie wiedzy bardzo profesjonalne. Pan Damian posiada bardzo dużą cierpliwość co pozwala podejść do zadań w spokoju i skupieniem. Polecam serdecznie kurs w tej szkółce!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.04.2022

Artur Buczma

Artur Buczma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście bardzo polecam ośrodek.Zajecia teoretycznye są prowadzone badzo rzeczowo.A praktyczne cóż chciał bym podziękować panu Damianowi za cierpliwość do mnie i nauczenia mnie jeździć! Bardzo solidie przygotował mnie do pozytywnego wyniku egzaminu państwowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Arturze , dziękujemy za udział w szkoleniu! Życzymy szerokiej drogi i wszystkiego dobrego :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.03.2022

Bartosz Prusak

Bartosz Prusak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas nauki i bardzo cierpliwi instruktorzy. Naprawdę porządne przygotowanie do egzaminu i ekstra plus za łatwość w ustalaniu terminów jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Bartoszu ,
Dziękujemy za udział w szkoleniu i życzymy dużo przyjemności z jazdy samochodem :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2022

Kasia Piotrowska

Kasia Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem, więc wnioski nasuwają się same???? Profesjonalne podejście do kursanta i bardzo miła atmosfera. Jazdy miałam z Panem Romanem, wszystko świetnie wytłumaczone i przede wszystkim wielka cierpliwość. Zdecydowanie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Katarzyno,
Dziękujemy za udział w szkoleniu i życzymy Pani wszystkiego dobrego na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2022

Magdalena K ......k ip: 188.147.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor Damian jest wspaniałym instruktorem. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Magdaleno , dziękujemy za udział w szkoleniu i bardzo się cieszymy razem z Panią ze zdanego egzaminu za pierwszym razem. Ogrom zaangażowania i umiejętności przyniosły sukces ! Do zobaczenia na drodze :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.03.2022

Krzysztof Sz

Krzysztof Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu i przyjazna atmosfera. Kurs teoretyczny miałem z Panem Romanem a praktyczny z Panem Damianem. Obaj Panowie mają bardzo dobre podejście do kursantów, bardzo dobrze przekazują wiedzę. Zero stresu, miła atmosfera i nauka na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Krzysztofie, dziękujemy Panu uprzejmie za dobre słowo i życzymy miłego zdobywania dalszego doświadczenia "za kółkiem" :D

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2022

Filip Zastawny

Filip Zastawny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo zachęcam do zapisu na kurs prawka w tej szkółce. Przede wszystkim na uwagę zasługuje rzetelne podejście instruktorów do szkolenia. Jazdy odbywałem z Panem Damianem i naprawdę muszę pochwalić za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego zdanego za pierwszym razem i to bezbłędnie :) Atmosfera była wspaniała i jestem mile zaskoczony EFEKTem pracy:)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Filipie, dziękujemy za udział w szkoleniu, było Nam bardzo miło współpracować z Panem :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2022

Wiktor B-ski

Wiktor B-ski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkolenie teoretycznie, a jeżdżenie z Panem Romanem to czysta przyjemność. Wszystko wytłumaczy, a za cierpliwość to powinien dostać złoty medal. Polecam każdemu kto jeszcze się zastanawia nad wyborem szkoły jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Wiktorze, dziękujemy za udział w szkoleniu. Życzymy dużo radości z jazdy samochodem :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 03.03.2022

Kacper Miakinko

Kacper Miakinko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście. W szczególności polecam jazdy z Panem Damianem!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Kacprze , dziękujemy Panu za udział w szkoleniu ! Gratulujemy jeszcze raz zdanego egzaminu i życzymy dużo radości za kierownica swojego samochodu ! Do zobaczenia na drodze ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2022

Stanisław Zglinicki

Stanisław Zglinicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, rzetelne przygotowanie do egzaminu, wiele rad i wskazówek. Z pewnością szkoła warta polecenia

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Stanisławie , dziękujemy za udział w szkoleniu , zaangażowanie na zajęciach i przemiłe towarzystwo ;) . Wszystkiego dobrego !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2022

Wiktoria Majek

Wiktoria Majek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim świetny instruktor! Przygotowanie nie tylko pod egzamin, ale też na codzień. Niestety zdałam dopiero za drugim razem, ale z przyczyn niezależnych ode mnie :( egzaminator jednak chwalił za dobre przygotowanie i „przyjemną jazdę”. Miasto i placyk opanowane idealnie- na egzaminie żadnych błędów (poza jednym na placyku ze stresu :D). Na jazdach super atmosfera, nie ma problemu z umawianiem się na jazdy. Dużym plusem dla mnie też jest możliwość zrobienia teorii online. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Wiktorio, dziękujemy za udział w kursie i jeszcze raz gratulujemy zdanego egzaminu !. Szerokiej drogi :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2022

Mariusz Pacek

Mariusz Pacek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkółkę Osk Efekt,fajna atmosferka z Panem Damianem i z Panem Romanem.Dobre przygotowanie do egzaminów Państwowych.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Mariuszu cieszymy się, że Pańskie szkolenie przebiegło w sposób Pana zadowalający. Dziękujemy za wspólna naukę i gratulujemy zdanego egzaminu państwowego za pierwszym razem ! Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2022

Wiktor Drzazga

Wiktor Drzazga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam zarówno szkołę jazdy jak i instruktora Pana Damiana, zapewniają bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, dodatkowo wszystko odbywa się w miłej atmosferze i wszystko stoi na bardzo wysokim poziomie!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Wiktorze, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z Naszych usług. Życzymy szerokiej drogi !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2022

Dominik Majer

Dominik Majer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosferka, podejscie bardzo profesjonalne. Zawsze można polegać na instruktorach i nigdy się nie zawiodłem! Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Dominiku, dziękujemy za udział w kursie w Naszej szkole i życzymy szerokiej drogi :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2022

Jan Ławniczek

Jan Ławniczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Damiana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i życzymy szerokiej drogi !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2022

Maciek Okumski

Maciek Okumski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, Pan Roman świetnie wytłumaczył zagadnienia związane z zasadami i przepisami. Pan Damian świetnie nauczył praktyki za kierownicą. Świetna atmosfera podczas jazd. Egzamin praktyczny jak i teoretyczny za 1 razem. Na egzaminie praktycznym nie było miejsca gdzie bym nie był.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Macieju, dziękujemy za zaufanie i super opinię !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2022

Kacper J .......i ip: 77.112.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Efekt, a w szczególności Pana Damiana. Wyrozumiałość oraz pełne zaangażowanie w stosunku do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię , gratulujemy zdanego egzaminu i życzymy szerokości na drodze !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.01.2022

Klaudia P ...... ip: 178.235.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobry instruktor, mila atmosfera, dużo wskazówek i ciekawostek! Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za udział w kursie w Naszej szkole i życzymy wszystkiego dobrego :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2021

Dawid K ........i ip: 91.222.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeśli chcecie nauczyć się prowadzić samochód, to jest to szkoła dla Was. Profesjonalne oraz kompleksowe podejście instruktorów sprawia, że kończąc kurs w tej szkole jazdy nie tylko jesteście gotowi do zdania egzaminu państwowego, ale po prostu potraficie prowadzić auto i cieszyć się jazdą. Pan Damian to instruktor, którego życzę każdemu na swojej drodze do zdobycia upragnionego dokumentu. Na spokojnie wytłumaczy, podpowie w razie wątpliwości oraz elastycznie dopasuje godziny zajęć do grafiku kursantów. Zdanie egzaminu za pierwszym razem po nauce w tej szkole to była czysta formalność! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za wybór Naszej szkoły i życzymy bezpiecznie pokonywanych kilometrów !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2019

Marek L .......i ip: 94.254.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam szkółkę, egzamin teoretyczny zdałem za 1 podejściem a praktyczny niestety za 2, stres mnie zjadł.. Samo podejście uważam za bardzo dobre. Pan Roman zawsze był przygotowany do wykładów, na jazdach panowała przyjazna atmosfera a co najlepsze dzięki temu za 2 podejściem zdałem bez żadnego błędu! PS. Nie ma co się stresować egzaminem;)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu i życzmy dalszych sukcesów oraz szerokiej drogi :)