Liczba odwiedzin: 56046 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców EDYTA Edyta Jurzak

  672 opinie w tym 444 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2020

Dawid Kupczak

Dawid Kupczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam!!!!! Wszystko zdane za pierwszym razem a jest to zasługa dobrego nauczania przez instruktorów

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2020

Klaudia Paulina

Klaudia Paulina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym bardzo serdecznie polecić OSK Edyta. Cudowna bezstresowa atmosfera na jazdach, poczucie humoru, wszystko tlumaczone na spokojnie, anielska cierpliwość, mile towarzystwo. Egzaminy zdane za pierwszym razem !!!! Naprawdę polecam z całego serduszka !!!

Plusy

dobra atmosfera, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2020

Eliza Petryna

Eliza Petryna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność uczęszczać na kursie prawa jazdy które były prowadzone profesjonalnie z uśmiechem ,humorem dokładną precyzja co do szczegółów oraz w sposób luzny i zrozumiały. Jak najbardziej polecam tę szkołę ponieważ dzięki wykładom teoretycznym prowadzonym przez Michała , i naukom praktycznym z instruktorem Szymonem K. egzamin zdałam za pierwszym razem. Dziękuję.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2020

Klaudia Paulina

Klaudia Paulina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serduszka polecam OSK Edyta. Z Edytką cudowna bezstresowa atmosfera na jazdach, ogromna wyrozumiałość i anielska cierpliwość, poczucie humoru. Dobry instruktor wszystko tlumaczy na spokojnie. Egzaminy za pierwszym razem zdane !!! Gorąco polecam !!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Adriana Januszko

Adriana Januszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej, miła atmosfera, duża cierpliwość instruktorów i super podejście, wykłady jak i jazdy z humorem o jest dużym plusem, nie ma 'dziwnej' atmosfery spore doświadczenie. Gdybym miała zapisywać się jeszcze raz na kurs to ponownie wybrałabym Edytę ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.03.2020

Joanna Graca

Joanna Graca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Edytki pełen profesjonalizm poczucie bezpieczeństwa zawsze czysto i zrozumiałe wszystkie zasady wytłumaczone. Na buzi zawsze uśmiech i poczucie humoru. Pełna wyrozumiałości i zaangażowanie ze strony instruktorów oraz cierpliwosc i szacunek do kursantow

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Kacper Stec

Kacper Stec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mam nic złego do napisania, zajęcia teoretyczne były prowadzone w sposób luźny i zrozumiały, to samo z jazdami, jak się czegoś nie umiało to instruktor tłumaczył do skutku. Wszystko poszło gładko :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.02.2020

Zuzanna Nabielec

Zuzanna Nabielec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność korzystania z tej szkoły nauki jazdy, bardzo ciekawe jak i z humorem wykłady, cudowna atmosfera, zero stresu, jazdy solidnie przygotowane, mozna by powiedzieć że za każdym razem z "bananem"na twarzy, polecam również instruktora Michała który zawsze jest na czas, bardzo zaangażowany, z bardzo wysokim doświadczeniem .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Madzia Szczypka

Madzia Szczypka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym bardzo serdecznie polecić OSK Edyta, a najbardziej instruktora Pana Szymka!! Cudowna bezstresowa atmosfera na jazdach, indywidualne podejście do kursanta, ogromna wyrozumiałość i anielska cierpliwość. Nauczyłam się przydatnych rzeczy, które umożliwiły mi zdanie egzaminu za pierwszym razem, a także wielu innych ktore ułatwią mi jazdę!! Zdecydowanie instruktor z powołania, bardzo miły i zabawny. Jak wybierać to Pana Szymka ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Patrycja Ol

Patrycja Ol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, super, super.... Najlepszy ośrodek w mieście!! Rewelacyjne podejście do kursantów. Z całego serca polecam instruktorkę Edytkę wszystkim!!!! Złoty człowiek szkoli z ogromną pasją , cierpliwością i życzliwością. Zdałam wszystko za pierwszym razem. Polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Joanna Miska

Joanna Miska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam tą szkołę jazdy. Cały kurs był na najwyższym poziomie, wykłady ciekawe i solidnie przygotowane. Jazdy w bezstresowej i przyjemnej atmosferze, oba egzaminy zdane za pierwszym razem. Szczególnie polecam instruktora Michała, pełen profesjonalizm, zaangażowanie i opanowanie podczas jazd. Najlepszy instruktor z powołania :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2020

Paula Gumółka

Paula Gumółka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór tego ośrodka jazdy okazał się strzałem w dziesiątkę! Wykłady teoretyczne przygotowały mnie na egzamin, który zdałam za 1 razem. Do części praktycznej przygotowywał mnie Michał. Jazdy mijały w miłej atmosferze, nauczył mnie nie dość, że jeździć to i opanowania na drodze. Egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem i nie obawiam się samodzielnego wejścia do auta. Z całego serca polecam ten ośrodek, nauka na wysokim poziome. Dziękuje za wyrozumiałość i profesjonalne podejście do kursanta! Michał to naprawdę instruktor z powołania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Iza Ślosarczyk

Iza Ślosarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Czy polecam tą szkołę??? Ludzie jak chcecie zdac na prawko to tylko do P. Edytki na kurs...a jak będziecie wybierać Instruktora gnajcie do Szymona... Albo do Szymona ewentualnie do SZYMONA☺️ Miły, sympatyczny, wyrozumiały, złoty człowiek o cierpliwości anioła???? jest nie samowity... Nawet nie da się za bardzo opisać jakim jest dobrym instruktorem a przede wszystkim człowiekiem ???? Po prostu nr. ???? Dzięki Szymonowi zdałam za 1 razem???????????? WIELKIE DZIĘKI PANIE INSTRUKTORZE zdrówka życzę i samych zdolnych kursantów jak Iza ????????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Justyna Wróbel

Justyna Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bielksu-Białej. Polecam wszystkim z całego serca. Zdane za pierwszym razem dzięki instruktorowi Michałowi!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Agnieszka Jakubiak-Januszko

Agnieszka Jakubiak-Januszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym bardzo polecić mojego instruktora Pana Szymonka!!! Sympatyczny, zabawny, zawsze uśmiechnięty, kulturalny, wyrozumiały i do tego wszystkiego jeszcze przystojny!!! Jazda z nim to czysta przyjemność!!!Super szkoła, polecam, polecam, polecam!!! pozdrawiam gorąco Panie Szymonku!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Teresa Komendera

Teresa Komendera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy. Nikt w Bielsku nie przygotuje kursantów jak instruktorzy z właśnie tej szkoły. Wszystko organizowane jest na najwyższym poziomie co skutkuje świetnymi wynikami. Przygotowani jesteśmy później do bezpiecznej jazdy na codzień ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Natalia Danel

Natalia Danel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo OSK Edyta super wykłady i przyjazna atmosfera. Szczególnie polecam Pana Szymona najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić! Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu bezstresowa jazda w wesołej atmosferze :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.12.2019

Witold Wrona

Witold Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczanie w tej szkole jazdy.Cały kurs praktyczny miałam z instruktorem panem Szymonem.Jemu jestem szczególnie wdzięczna za jego profesjonalizm,spokój i pozytywne nastawienie w stosunku do kursanta.Bezsprzecznie właściwy człowiek na właściwym miejscu.Był bardzo cierpliwy i potrafił przekazywać wiedzę nie tylko podręcznikową, ale i tą która przyda się w przyszłości każdemu kierowcy.Jestem osobą nie najmłodszą i to że teraz udało mi się zdobyć prawo jazdy uznaję za ogromny sukces.Dlatego mówię wam nigdy nie jest za późno na realizację marzeń.A jeśli marzycie o prawku polecam gorąco tę szkołę i cierpliwego pana Szymona

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2019

Klaudia Kubica

Klaudia Kubica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę OSK Edyta!!! Profesjonalne podejście do kursantów uśmiechem i żartem oraz miła, zabawna i swobodna atmosfera podczas wykładów i jazd. Jazdy to czysta przyjemność i uśmiech na twarzy, kilka razy w tygodniu bez żadnego problemu, wszystko dokładnie tłumaczone. Profesjonalni instruktorzy z dużym doświadczeniem i świetnym podejściem. W szczególności chciałabym polecić instruktora Pana Michała, który umie świetnie przygotować na wszystkie ewentualności podczas egzaminu oraz bardzo wierzy w kursanta i motywuje go. Nie mogłam trafić na lepszego instruktora!!! ;D Wszystkie egzaminy zdane za 1 razem! Szkoła godna polecenia!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Bartek Żurek

Bartek Żurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Bardzo mili i cierpliwi instruktorzy. Gorąco polecam dla osób chcących zdać prawo jazdy szybko i bezproblemowo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.11.2019

Joanna Jurczenia

Joanna Jurczenia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka teoretyczna jak i praktyczna 10/10 ! Pełen profesjonalizm oraz bardzo miła i swobodna atmosfera. Indywidualne podejście do kursanta. Instruktor z cierpliwością i spokojem wytłumaczy każdy manewr . POLECAM !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Aleksandra Domarecka

Aleksandra Domarecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę OSK Edyta najbardziej na świecie ! Wszystko jasne, klarowne i uczciwe. Bardzo dbają o kursanta i pomagają jak tylko mogą. Szczególnie chciałabym polecić jako instruktora Pana Szymona, którego cierpliwość nie zna granic. Jeśli była potrzeba tłumaczył wszystko kilka razy na spokojnie, bardzo wierzy w kursanta i motywuje go. Zawsze czułam się bardzo bezpiecznie. Świetne umiejętności uczenia, dokładnie przygotuje kursanta na wszystkie ewentualności podczas egzaminu. Dostałam masę przydatnych rad, których nie posiadają żadne podręczniki. Poza tymi warsztatowymi aspektami na jazdach panowała przyjemna, luźna atmosfera + świetne sytuacyjne poczucie humoru mojego instruktora. Nigdy nie było problemu z umówieniem się na dany termin czy miejscem rozpoczęcia. Polecam baaaardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.10.2019

Magdalena Binek

Magdalena Binek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po dwóch latach przerwy z innego ośrodka przepisałam się do Pani Edyty i cieszę się, że wybrałam akurat ten ośrodek. Wszystkie jazdy odbywały się w bardzo miłej atmosferze, bezstresowo. Kiedyś się bałam, ale z Panią Edytą bardzo spodobała mi się jazda - idąc na egzamin byłam spokojna i zdałam za pierwszym razem :) Pełen profesjonalizm

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Filip Rosenow

Filip Rosenow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK "Edyta" to bardzo dobry ośrodek, cały kurs przebiegał sprawnie i bez żadnych problemów, zawsze da się dogadać, przyjazna atmosfera i bardzo sympatyczni ludzie. Bardzo dobre jest również podejście instruktorów, którzy potrafią przekazać swoją wiedzę, są cierpliwi i opanowani. Sam mogę szczerze polecić instruktora - Pana Szymona z którym odbyłem cały kurs - bezstresowa jazda w przyjaznej atmosferze, z której da się wiele nauczyć. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2019

Daniel Kulpa

Daniel Kulpa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.09.2019

Ania Miklar

Ania Miklar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK "Edyta" to bardzo dobry ośrodek jazdy Polecam Pana Szymona najlepszy instruktor cierpliwy opanowany pozytywny tłumacz od A do Z .Pierwsze podejscia niezdawane przez swoje błędy i stres ????Polecam????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Patryk Paciecha

Patryk Paciecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK "Edyta" to bardzo dobry ośrodek jazdy! W bardzo szybkim czasie mozemy zdobyć upragnione prawo jazdy za sprawą dużej liczby instruktorów którzy mają powolanie do pracy, są zaangazowani i ciepliwi, wlasnie taki jest Instruktor -Pan Szymon! Którego bardzo polecam! Wlasciwa osoba na -wlasciwym miejscu ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2019

Rafał Gańczarczyk

Rafał Gańczarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek, sympatyczni instruktorzy, polecam każdemu z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.08.2019

Marzena Lach

Marzena Lach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK ''Edyta'' to najlepsza szkoła nauki jazdy. Polecam bardzo serdecznie. Wspaniali instruktorzy i super atmosfera. Można liczyć napewno na bardzo życzliwe przyjęcie. Naprawdę polecam z całego serca :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Alicja Kubica

Alicja Kubica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam całym serduszkiem

Plusy

brak

Minusy

brak