Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (316)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.09.2021

Martyna Dorosz

Martyna Dorosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera podczas kursu, profesjonalne podejście. Polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2021

Klaudia G ......a ip: 77.112.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła i przyjemna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2021

Sandra S .....k ip: 37.60.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera i wspaniali ludzie! Polecam bardzo!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.09.2021

Julia K ...a ip: 46.204.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK Lipski to świetna szkoła jazdy, pracownicy profesjonalnie podchodzą do swoich zadań, na jazdach i wykładach planuje świetna atmosfera, a wiedza jest przekazywana w rzetelny i jasny sposób. Bardzo polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2021

Karolina Kruk

Karolina Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie kursanta do egzaminu,miła obsługa w biurze

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.09.2021

Agnieszka Kucharska

Agnieszka Kucharska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole Osk Cezary Lipski .Atmosfera super Panie w biurze na szóstkę,a Pan Andrzej Dąbkowski najlepszy instruktor. Pełen profesjonalizm !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2021

Oliwia Chrzan

Oliwia Chrzan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Super instruktorzy i miła atmosfera. Egzamin zdany na pewno bez problemu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2021

Weronika Chrzan

Weronika Chrzan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Zdałam za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.09.2021

Natalia Rusa

Natalia Rusa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Lipski, a w szczególności instruktora Pana Andrzeja Dąbkowskiego

Plusy

ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2021

Julia Stateczna

Julia Stateczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła ,,Lipski" to najlepszy ośrodek szkolenia dla przyszłych kierowców jaki znam. Nie mogłam wymarzyć sobie lepszego kursu na prawo jazdy niż ten, który miałam przyjemność odbyć właśnie tam. Podejście intruktora było zawodowe, a atmosfera zawsze sympatyczna i przyjemna. Wszyscy pracownicy niezmiennie odznaczali się pozytywnym nastawieniem i uprzejmością. Egzaminy wewnętrzne zostały bardzo dobrze przygotowane i zdane bez większych trudności. Szkoła ,,Lipski" jest nieoceniona!...aż chce się wracać.❤????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.09.2021

Paulina Madejska

Paulina Madejska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie :) Super instruktorzy, miła atmosfera i pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2021

Katarzyna Zielińska

Katarzyna Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie. Super instruktorzy,miła atmosfera. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.08.2021

Kinga Życka

Kinga Życka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK, super atmosfera i świetni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2021

Paweł Kosmalski

Paweł Kosmalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, miła atmosfera i super instruktorzy, przy następnych kategoriach na pewno wybiorę OSK Lipski.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.08.2021

Janek Próchniak

Janek Próchniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Lipski, super atmosfera i pełen profesjonalizm. Najlepszy wybór w Puławach!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.08.2021

Beata Szpaczyńska

Beata Szpaczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega szkoła, super instruktorzy Andrzej Dąbkowski i oczywiście niezastąpiony Sebastian Petniak - zrobiliście mega robotę, dziękuję za wiarę we mnie i upór w namowie do przystępowania do ponownych egzaminów. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

Julia Surdacka

Julia Surdacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Lipski to Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy! Świetna atmosfera podczas jazd z Najlepszymi Instruktorami , profesjonalne przygotowanie do egzaminów.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2021

Sylwia Majkowska

Sylwia Majkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria - za pierwszm, praktyka też. Lipski nie ma sobie równych. Niezawodna obsługa w biurze, zawsze można liczyć na profesjonalną pomoc wkażdej sprawie. Instruktorzy wspaniali. Świetnie się jeździ, z każdym/ą. Cały kurs ułożony z myślą o jak najlepszym przygotowaniu, a cena bardzo zawyżona nie jest. Moim zdaniem, jeśli ktoś chce się nauczyć jeździć a egzaminy by były tylko formalnością niech się nawet nie zastanawia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2021

Łukasz K ...k ip: 83.26.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Lipski.Świetne przygotowanie,zdane za pierwszym.!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2021

Aneta Lachowicz

Aneta Lachowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam OSK Lipski!! Pełna profeska zaczynając od obsługi w biurze na wysokim poziomie, poprzez ciekawe wykłady, na których nigdy nie było nudno, kończąc na jazdach z instruktorami, którzy widać, że znają się na rzeczy i lubią to co robią. Wszystko to w przyjaznej atmosferze. Dzięki nim zdałam za pierwszym !!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2021

Martyna W .......k ip: 37.248.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła mega! Super atmosfera! Przemili instruktorzy i Panie w biurze! Oczywiście zdane za pierwszym! Gorąco polecam!????❤️????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2021

Adrian S .......i ip: 37.47.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zakończyłem kurs i zdałem egzamin na prawo jazdy kat A za pierwszym razem. Wybrałem szkole Lipski po przeczytaniu opinii w internecie. Bardzo gorąco polecam w pierwszej kolejności instruktorzy uczą techniki jazdy i bezpieczeństwa a w drugiej jak zdać egzamin. Polecam instruktorów Daniela i Seweryna super goście. Dokładnie wyjaśniają zasady i bezbłędnie wskazują gdzie i co należy korygować. Dobrze się bawiłem i miałem okazje pojeździć fajnymi nowymi motocyklami. Polecam gorąco Adrian Skorupski

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2021

Dominika Wolska

Dominika Wolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy dobrze wykwalifikowani, miła atmosfera, nie miałam problemów z umawianiem jazd, egzamin wewnętrzny został przeprowadzony w sposób ułatwiający przygotowanie do egzaminu państwowego

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.07.2021

Aleksandra Szlendak

Aleksandra Szlendak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Idealne przygotowanie do egzaminu jak i do dalszej jazdy samochodem. Cudowna atmosfera, instruktorzy podchodzą do ciebie z pełnym profesjonalizmem. Serdecznie polecam!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2021

Halina Wojcicka

Halina Wojcicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkola Nauki Jazdy .Profesjonalne i merytoryczne podejście do kursanta ,w miłej i przyjaznej atmosferze. Szczególnie dziękuję Milence Piwowarska ,za cierpliwość i wyrozumiałość. ZDAŁAM... Za pierwszym razem, pomimo, że jestem osobą w wieku 60+. Dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.06.2021

Martyna Amelia Żurawska

Martyna Amelia Żurawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła jazdy!! Świetna, miła atmosfera i profesjonalne podejście. Gorąco polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2021

Monika Ziobroń-Sikora

Monika Ziobroń-Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła jazdy!!! Profesjonalne podejście, ale od serca i ze zrozumieniem nawet dla najbardziej opornych !!!!! W szczególności polecam instruktorkę Milenę-z nią nie może się nie udać !!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.06.2021

Sebastian L ........i ip: 195.117.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza Szkoła Jazdy, Wspaniała Organizacja, Świetna Atmosfera Podczas Jazd z Najlepszymi Instruktorami i Świetne Przygotowanie Do Egzaminem, Co Mogę Potwierdzić Zdając Egzaminy Bezbłędnie. Gorąco Polecam !!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.06.2021

Sebastian Lewniewski

Sebastian Lewniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoła Jazdy, Świetna, Miła Atmosfera i Profesjonalnie Przygotowanie Do Egzaminów i Świetne Podejście Do Kursanta u Instruktorów, Czego wynikiem są egzaminy zdane bezbłędnie. Gorąco polecam !!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.06.2021

Paulina Paszkiewicz

Paulina Paszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjni instruktorzy. Każdy jeden. Świetna kadra. Pracownicy biura bardzo kompetentni i bardzo pomocni. Kurs na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona, a bardzo bałam się jeździć. Szkoła pomogła mi zwalczyć strach i jeździć z głową.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak