Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (209)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2020

Martyna Pawełczak

Martyna Pawełczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Lipski świetna atmosfera na wykładach jazdach jak i w biurze !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2020

Martyna Pawełczak

Martyna Pawełczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Lipski świetna atmosfera na wykładach jazdach jak i w biurze ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2020

Karol Paliszewski

Karol Paliszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera oraz bardzo dobre przygotowanie do prawa jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2020

Łukasz Grzęda

Łukasz Grzęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Lipski. Zdane za 1 bez problemów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2020

Katarzyna Pawłowska

Katarzyna Pawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera, instruktorzy pomocni, wszystko jest dokładnie tłumaczone. Serdecznie polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2020

Sandra Gogacz

Sandra Gogacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek, super nastawienie instruktorów do kursantów, wszystko jest bardzo dokładnie tłumaczone. Miła atmosfera, bardzo pomocne panie pracujące w biurze, polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2020

Kuba Kwiatek

Kuba Kwiatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i super zaangażowanie w naukę

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2020

Edyta Byzdra

Edyta Byzdra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic dodać nic ująć, po prostu bella! Super atmosfera, świetne przygotowanie nie tylko do wgzaminu ale również do dalszej jazdy poza jednym miastem, bardzo pomocne dziewczyny z biura, super wyklady, serdecznie polecam nie ma co sie zastanawiac! Dziękuję! :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2020

Bartek Grajper

Bartek Grajper
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniala szkola! Pelen profesjonalizm, bardzo mila i usmiechnieta obsluga w biurze - odpowiedza na kazde zadane pytanie i pomoga we wszystkim! Wszystkie godziny jazd to byla czysta przyjemnosc. Egzamin zdany za pierwszym razem, bardzo serdecznie polecam OSK LIPSKI!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2020

Natalia Olszak

Natalia Olszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, super instruktorzy! Bardzo przyjemna atmosfera i idealne przygotowanie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.07.2020

Łukasz Czerski

Łukasz Czerski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa instruktora bezbłędna, profesjonalna i przyjemna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.07.2020

Kamila Szychowska

Kamila Szychowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkole jazdy OSK LIPSKI ! Mega atmosfera , wspaniali instruktorzy oraz super panie w biurze !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.07.2020

Karolina Słotwińska

Karolina Słotwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Może będę się powtarzać .... Ale to oczywiste...OSK Lipski to najlepsza szkoła jazdy. Instruktorzy podchodzą profesjonalnie do swojej pracy. Podczas zajęć umiejętnie przekazują wiedzę. Nigdy nie czułam się spięta i zestresowana podczas zajęć. Podchodzą indywidualnie do każdego. OSK Lipski zapewnia zajęcia praktyczne z pierwszej pomocy. Zajęcia doskonalące technikę jazdy. Panie w biurze są zawsze pomocne, uprzejme i miłe. Podchodzą poważnie do swojej pracy i wywiązują się ze swoich obowiązków ... Jednym słowem.. dbają o klientów. OSK Lipski przykłada wagę do wykładów. Kierowcy mają być świadomymi uczestnikami ruchu. Kurs na prawo jazdy nie jest po to ,by ,,odchaczyć" egzamin i zostać kierowcą. Kurs na prawo jazdy jest po to, by nauczyć się jeździć świadomie , bezpiecznie i czuć się pewnie na drodze w każdych warunkach . OSK Lipski zapewnia właśnie taki kurs. Ponadto instruktorzy cały czas uczą się i zdobywają doświadczenie na szkoleniach. No cóż nie będę się więcej rozpisywać... Po prostu polecam z czystym sumieniem OSK Lipski.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2020

Weronika Kubala

Weronika Kubala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.07.2020

Wojtek Piskała

Wojtek Piskała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wyrozumiali instruktorzy, świetna atmosfera, polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2020

Wojtek S ..... ip: 31.0.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Na wykładach przekazywane są informacje i zasady potrzebne do napisania z wysokim wynikiem egzaminu. Instruktorzy są bardzo fajnymi osobami i potrafią w ciekawy sposób przekazywać wiedzę w trakcie jazd. Nie ma strachu za kółkiem, ponieważ wiesz, że w razie czego możesz o wszystko zapytać instruktora. Polecam bardzo serdecznie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2020

Klaudia Skwarek

Klaudia Skwarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie! Cudowni ludzie i przemiła atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2020

Wojtek Z ......i ip: 77.114.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, zdane za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2020

Jakub Kobrzyński

Jakub Kobrzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Bardzo dobry ośrodek!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2020

Szymon Grobel

Szymon Grobel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek, po takim szkoleniu egzamin to tylko formalność

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2020

Kacper Matraszek

Kacper Matraszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu instruktorów i zajebistej atmosfery , Pan Sebastian Petniak zdecydowanie zasługuje na tytuł najlepszego instruktora w waszym osk jest to człowiek który genialnie uczy i bardzo dobrze się przy nim czułem atmosfera była super , plac manewrowy i flota pojazdów jest na najwyższym poziomie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2020

Kasia Wawer

Kasia Wawer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo szkole było jazdy Lipski, i za przygotowanie Tomkowi !!! udało się za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Wiktoria Pożeczka

Wiktoria Pożeczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo bardzo polecam tą szkołę, świetna atmosfera podczas jazd jak i na wykładach. Instruktorzy bardzo fajni, dzięki czemu jeszcze lepiej się jeździło. Polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Robert Muszyński

Robert Muszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre przygotowanie teoretyczne oraz praktyczne, oba za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Alan Makuch

Alan Makuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, dobre przygotowanie do jazdy i świetna atmosfera. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Dominik J ......k ip: 37.47.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Zdałem za pierwszym !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Bartosz P ........i ip: 31.0.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, profesjonalne podejście

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Łukasz Komsta

Łukasz Komsta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Puławach ! Super podejście do nauczania, wyrozumiali instruktorzy, którzy dokładają wszelkich starań aby jazda była przyjemnością. Egzamin po odbyciu szkolenia w OSK Lipski to tylko formalność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.05.2020

Witold Anasiewicz

Witold Anasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lipski - Zdaj za pierwszym - OSK to miejsce legendarne! Wspaniała atmosfera, zaangażowanie instruktorów, uśmiech i pomoc pań w biurze i rewelacyjnie przekazywana wiedza sprawiają, że ten OSK jest po prostu najlepszy! Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Kacper C .....s ip: 37.47.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak