Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (254)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2020

Wiktoria Lisowska

Wiktoria Lisowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na najwyższym poziomie, super instruktorzy, uśmiechnięte Panie w biurze, przygotowanie do egzaminu perfekcyjne :) zdane za pierwszym, polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.11.2020

Kacper Wrzesiński

Kacper Wrzesiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z kursu

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2020

Patrycja Sprysak

Patrycja Sprysak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera oraz wzorowe przygotowanie nie tylko pod egzamin. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.11.2020

Szczepan C .......o ip: 31.0.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalni instruktorzy, dobra obsługa w biurze, miła atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2020

Iga Bochniak

Iga Bochniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsi z najlepszych! ❤ Super atmosfera, wszyscy zawsze mili i uśmiechnięci, mega profesjonalni instruktorzy oraz zawsze pomocne Panie w biurze. Jednym słowem polecam z całego serduszka ❤❤ Zdałam za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2020

Krystian Kurdziałek

Krystian Kurdziałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.11.2020

Aleksandra Figiel

Aleksandra Figiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, super atmosfera i pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.11.2020

Karolina Tyburcy

Karolina Tyburcy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera podczas jazd, przemiła obsługa w biurze, dobre przygotowanie do egzaminu.:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Kacper Chabros

Kacper Chabros
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, indywidualne podejście do kursanta oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu. ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Łukasz Kowalski

Łukasz Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, merytoryczne przygotowanie do jazdy, nie tylko egzaminu z doświadczonym instruktorem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Dagmara Kowalik

Dagmara Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowni ludzie. POLECAM Z CAŁEGO SERDUSZKA ❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Paweł Pietras

Paweł Pietras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kadra instruktorów. Wszystko za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Grzegorz Janecki

Grzegorz Janecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym jestem zadowolony i polecam szkole jazdy Lipski.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Zuzanna Cąkała

Zuzanna Cąkała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, ciekawe pokazy na płycie poślizgowej !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Emilka Miazga

Emilka Miazga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowania, miła atmosfera, zdałam za pierwszym !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2020

Kamila Sykut

Kamila Sykut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i świetni instruktorzy. Bardzo polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2020

Hanna Pomieniecka

Hanna Pomieniecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm w podejściu do szkolenia kierowcy.Poważny stosunek do zagadnienia bezpieczeństwa ruchu drogowego. Dodatki w postaci szkolenia na płycie poślizgowej.Mili i kulturalni insruktorzy.Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.10.2020

Wojtek Raczyński

Wojtek Raczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Super instruktorzy, którzy potrafią profesjonalnie przygotować do egzaminu i przemiłe biuro!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2020

Hubert Malec

Hubert Malec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy są bardzo uprzejmie i profesjonalnie przygotowują kursantów do kierowania samochodem. Według mnie najlepsza szkoła w regione

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2020

Oliver S .......s ip: 188.147.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne podejście do kursanta, profesionalizm i świetna atmosfera-ta kombinacja pozwoliła mi zdać egzamin na prawo jazdy za pierwszym podejściem. Z czystym sumieniem mogę polecić OSK-Lipski każdemu, kto oczekuje rzetelność i skuteczności.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.10.2020

Jakub Skóra

Jakub Skóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, wspaniali instruktorzy. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2020

Paulina Kamińska

Paulina Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona, zdane za pierwszym. Polecam Milenę jako instruktora- luźna, przyjemna atmosfera na jazdach, cierpliwość i profesjonalizm. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2020

Kasia Radwan

Kasia Radwan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z całego przebiegu kursu! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem! Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.10.2020

Maks Łubek

Maks Łubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym. Fantastyczna atmosfera oraz profesjonalne przygotowanie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2020

Jerzy Faściszewski

Jerzy Faściszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu zdałem teorię i praktykę za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2020

Jagoda Mulier

Jagoda Mulier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, i super przygotowanie do egzaminu!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2020

Julia Anna Duliasz

Julia Anna Duliasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!!!!. Świetne przygotowanie, profesjonalne podejście do kursanta. Świetni instruktorzy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2020

Michał Tomaszewski

Michał Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca :P

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2020

Sara Cygan

Sara Cygan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Praktyka i teoria zdana za pierwszym. Polecam i dziekuje za profesjonalne przygotowanie☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.09.2020

Beata Smykiewicz-Różycka

Beata Smykiewicz-Różycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonaliści i pasjonaci - to najlepsza rekomendacja. Żeby szkolić - trzeba umieć. Żeby umieć - trzeba się doskonalić. I Oni to robią. OSK Lipski Zdam za pierwszym!!! Szacun, Panowie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak