Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (189)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Wiktoria Pożeczka

Wiktoria Pożeczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo bardzo polecam tą szkołę, świetna atmosfera podczas jazd jak i na wykładach. Instruktorzy bardzo fajni, dzięki czemu jeszcze lepiej się jeździło. Polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Robert Muszyński

Robert Muszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre przygotowanie teoretyczne oraz praktyczne, oba za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Alan Makuch

Alan Makuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, dobre przygotowanie do jazdy i świetna atmosfera. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Bartosz P ........i ip: 31.0.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, profesjonalne podejście

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Łukasz Komsta

Łukasz Komsta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Puławach ! Super podejście do nauczania, wyrozumiali instruktorzy, którzy dokładają wszelkich starań aby jazda była przyjemnością. Egzamin po odbyciu szkolenia w OSK Lipski to tylko formalność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.05.2020

Witold Anasiewicz

Witold Anasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lipski - Zdaj za pierwszym - OSK to miejsce legendarne! Wspaniała atmosfera, zaangażowanie instruktorów, uśmiech i pomoc pań w biurze i rewelacyjnie przekazywana wiedza sprawiają, że ten OSK jest po prostu najlepszy! Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Kacper C .....s ip: 37.47.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Radek Żuławski

Radek Żuławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Profesjonalne wykłady prowadzone z udziałem kursantów , przekaz informacji bardzo klarowny i jasny.Zajęcia praktyczne prowadzone z pełnym zaangażowaniem instruktorów w najmniejszym szczególe. Dogodne godziny lekcji, szkolenie z pierwszej pomocy mega profesjonalne.Bardzo dobra komunikacja z biurem szkoły, Panie pracujące w biurze bardzo sprawnie rozwiązują każdy problem. W tej szkole przygotują Cię do bezpiecznej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2020

Milena Sieprawska

Milena Sieprawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę nauki jazdy, dzięki świetnemu przygotowaniu mojej instruktorki i wykładowcom zdałam za pierwszym. Jest to jedyna szkoła w okolicy, która oferuje również kurs dla osób niepełnosprawnych. Zajęcia są bardzo ciekawe, nastawione na bezpieczną i świadomą jazdę samochodem. Zawsze była miła, bezstresowa atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2020

Anna S ................z ip: 93.175.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetnie zorganizowany ośrodek nauki jazdy, gdzie bezpieczeństwo na drodze jest absolutnym priorytetem. Rzetelnie i ciekawie prowadzone wykłady z dodatkowymi atrakcjami, jak symulator dachowania, pokaz działania poduszek powietrznych oraz niesamowity kurs pierwszej pomocy, podczas którego w praktyce sprawdza się zdobyte umiejętności. Profesjonalny zespół instruktorów z dużym doświadczeniem i zaangażowaniem. Nowe, wygodne i zadbane auta. Indywidualne podejście do każdego klienta. Możliwość skorzystania z dodatkowych szkoleń, np. na płycie poślizgowej. Szkoła z pasją, prowadzona przez pasjonatów, z którymi kurs jest fantastyczną przygodą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Aleksander C ..........i ip: 5.173.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Elegancko

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Paulina J .......... ip: 37.47.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko na najwyższym poziomie:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2020

Maks Kamela

Maks Kamela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, jestem mega zadowolony ze ja wybrałem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2020

Sebastian T .....z ip: 31.0.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super, polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.05.2020

Magda Chołaj

Magda Chołaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i instruktorzy. Gorąco polecam ❤❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2020

Kamila Gołąb

Kamila Gołąb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne i miłe podejście

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2020

Damian Klimkowski

Damian Klimkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, przyjazna atmosfera, mili ludzie. Najlepszy ośrodek jaki istnieje!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2020

Bartek Górecki

Bartek Górecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, egzaminy wewnętrzne na wysokim poziomie. Polecam każdemu, jestem zadowolony. Instruktorzy z pasją i zrozumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2020

Patrycja Prządka

Patrycja Prządka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili pracownicy, z pasją. Dzielą się swoimi doświadczeniami i pomagają w każdej sytuacji. Egzaminy wewnętrzne na wysokim poziomie, bardzo zbliżone do państwowych. Polecam serdecznie, jako kursant najlepszej szkoły w Puławach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.03.2020

Paulina Majchrzak

Paulina Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy e Puławach!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2020

Natalia Pyszniak

Natalia Pyszniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek szkoleniowy!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Piotr R ....s ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo uprzejmi instruktorzy i pracownicy w biurze, kurs przebiegł bezproblemowo

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Piotr F ..........i ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.02.2020

Hubert Bartkiewicz

Hubert Bartkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra obsługa oraz świetni instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Ola Szczawińska

Ola Szczawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Lipski ! Świetne podejście do kursanta, cudowna atmosfera, niesamowity ogrom wiedzy, ogromny plus za kurs pierwszej pomocy oraz nauke z techniki jazdy. Wykłady i przekazywana na nich wiedza, na najwyższym poziomie, profesjonalnie ale i z nutką dobrego humoru, co przekłada się na świetne relacje między instruktorem, a kursantem ! Wiedza, umiejętności i świadomość bezpieczeństwa na drodze oraz zdany egzamin za 1 razem - tylko OSK LIPSKI !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Michał Koniarz

Michał Koniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo, najlepsze OSK w Puławach!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Patrycja Jaruga

Patrycja Jaruga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Polecam!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Patryk Włodarczyk

Patryk Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera i super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Magdalena Brzeska

Magdalena Brzeska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Lipski. Świetna atmosfera na wykładach oraz jazdach. Wszystko zdane za pierwszym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Martyna Mroczkowska

Martyna Mroczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam osk Lipski ! Instruktorzy wykonują swoją pracę z pasją . Polecam jazdy z Łukaszem Samcikiem . Jest profesjonalną i bardzo miłą osobą . Świetnie przygotował mnie do egzaminu państwowego oraz do jazdy samodzielnej w przyszłości . Bardzo dziękuje !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak