Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (135)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2019

Szymon Jasiocha

Szymon Jasiocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem egzamin ! Jestem jak naj bardziej zadowolony z podejścia tej szkoły do kursanta jak i profesjonalnego szkolenia do egzaminów w Word. Chciałbym z tego miejsca podziękować instruktorom z którymi jeździłem i szczególne podziękowania dla mojego instruktora Zaharego z którym przejeździłem naj więcej godzin chciałbym też podziękować paniom z recepcji za świetną i szybko obsługę. Zachęcam każdego do rozpoczęcia swojej przygody za kierownicą w OSK Lipski ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.12.2019

Tomek Uljasz

Tomek Uljasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu miła atmosfera i genialni instruktorzy. Polecam Jak Najbardzoej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Emilia Mita

Emilia Mita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z kursantów. !!! Zdałam za pierwszym

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Adam Mrozek

Adam Mrozek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER przygotowanie do egzaminu! Bardzo miła atmosfera i dużo miłych wspomnień.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2019

Oliwia H ....s ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w mieście, świetna atmosfera i wielki profesjonalizm <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.11.2019

Dominika Dybalska

Dominika Dybalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fachowa obsluga oraz profesjonalne przygotowanie polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Ola Deszczak

Ola Deszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy , polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Nicola Skwarek

Nicola Skwarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, indywidualne podejście do kursanta. Dodatkowe szkolenia na płycie antypoślizgowej oraz tzw 'trolejki' również bardzo dużo mnie nauczyły. Polecam serdecznie :3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Adam Wójcicki

Adam Wójcicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Polecam z całego serca Lipskiego

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2019

Natalia Witczak

Natalia Witczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mocno polecam tą szkołe jazdy. Instruktorzy świetni, jazdy w bardzo miłej atmosferze ????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Adam K .... ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo przyjemna atmosfera, gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2019

Kuba Woszczyk

Kuba Woszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam serdecznie super przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2019

Hubert K .......i ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera, bardzo ciekawe wyklady, miła i pomocna obsługa w biurze, super instrukturzy oraz bardzo dobre przygotowanie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Kinga Kręgiel

Kinga Kręgiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i dobre przygotowania do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Radek Polak

Radek Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym, byłem na płycie poślizgowej, polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2019

Klaudia Król

Klaudia Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z kursantów. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.11.2019

Kacper Ciepielewski

Kacper Ciepielewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym super przygotowanie oraz podejście Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2019

Bartek Bartuzi

Bartek Bartuzi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.11.2019

Alicja Włudarczyk

Alicja Włudarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam. Świetni instruktorzy, genialna obsługa, doświadczenie i precyzja. Pouczające wykłady, wspaniała nauka instruktorów oraz doszkalanie poprzez płytę poślizgową. Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły Cezarego Lipskiego.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Piotr P ....a ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy wszystko dokładnie opisali i wytłumaczyli!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Лена Гречанская

Лена Гречанская
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona zdalam za pierwszym!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Natalia Łaszcz

Natalia Łaszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo indywidualne podejście do kursanta, przemiła atmosfera, profesjonalni instruktorzy, egzamin wewnętrzny na zasadach państwowego oraz wyjątkowy kurs na płycie poslizgowej oraz nabycie umiejętności jazdy w różnych warunkach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.10.2019

Damian Markiewicz

Damian Markiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Luźna atmosfera podczas jazd, super instruktor, świetne przygotowanie. Polecam Serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.10.2019

Bartek Kubiś

Bartek Kubiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

a ...a ip: 5.184.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam ośrodek Szkolenia Kierowców Lipski???? Wspaniałe instruktorzy, serdecznie polecam! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Bartek Świątek

Bartek Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu. Przyjemna atmosfera podczas jazd.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.10.2019

Paulina Kuta

Paulina Kuta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni i sympatyczni instruktorzy, rzetelne przygotowanie do egzaminów, zarówno do praktyki jak o teorii dodatkowo wyjazd na płytę poślizgową, bardzo polecam kurs!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.10.2019

Paulina Cygan

Paulina Cygan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu, przyjemna atmosfera podczas jazd. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Karolina Stępień

Karolina Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, świetna atmosfera! Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Marta Sosik

Marta Sosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs bardzo bardzo godny polecenia! Ciekawe wykłady, zorganizowane super zajęcia dodatkowe jak płyta poślizgowa czy symulator dachowania. Instruktorzy bardzo pomocni, cierpliwi i mega sympatyczni :) Polecam z całego serduszka :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak