Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (336)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2022

Karolina T ...............n ip: 178.235.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie OSK Lipski. Przede wszystkim za super instruktorów i atmosferę jaką tworzą podczas kursu. Przekazują swoją wiedzę i umiejętności w rozumiały i przystępny sposób. Dostosowują cały kurs do potrzeb kursanta. Cały mój kurs przebiegł bez stresowo i do niczego nie mogę się przyczepić. Panie w biurze również pomocne i sympatyczne. Organizacja całego kursu również na najwyższym poziomie. Egzaminy zadałam za pierwszym razem mimo, że przychodząc na pierwszą jazdę byłam całkiem zielona w temacie jazdy samochodem a wręcz przerażona samym faktem prowadzenia auta. Kurs zrobiłam na automacie i mega polecam, bardzo wygodne rozwiązanie szczególnie dla kobiet ???? Jestem po egzaminie praktycznym i już nie mogę się doczekać kiedy odbiorę prawo jazdy. Będę polecać wszystkim OSK Lipski ???? i już żałuję że kurs się skończył.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2022

Klaudia Kwit

Klaudia Kwit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Najlepsi instruktorzy, a szczególnie Milena i Zachary. Cierpliwość zawsze na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.01.2022

Milena M ......k ip: 46.204.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, zdecydowanie najlepszy osk w Puławach. Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, instruktorzy uczą przede wszystkim bezpiecznej jazdy, nie tylko jak zdać egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2022

Patryk Mirecki

Patryk Mirecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% zdałem za pierwszym razem b+e, super kontakt, instruktor Daniel wszystko wytlumaczyl i nauczył perfekcyjnie!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2021

Mateusz W ...... ip: 46.204.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, bardzo dobra i sympatyczna kadra instruktorów, uczą nie tylko jak dobrze jeździć ale i bezpieczeństwa na drodze. Również bardzo pomocne biuro, odpowiadające za przebieg kursu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.12.2021

Jaś Nieróbca

Jaś Nieróbca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instktorzy mili

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

częste zmiany instruktorów, długi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy, ukryte koszty dodatkowe, wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 20.12.2021

Zuzia Rułka

Zuzia Rułka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście Instruktorów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.12.2021

Kuba Kuszyk

Kuba Kuszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne przygotowanie oraz super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2021

Jakub Korpysa

Jakub Korpysa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera w samochodzie i biurze polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2021

a ....a ip: 93.175.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor bardzo przyjazny i pomocny. Zawsze panowała miła atmosfera. Na każde pytanie zawsze uzyskiwałam konkretne i jasne odpowiedzi. Jestem zadowolona z przebiegu całego kursu.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2021

Mirosław Motyl

Mirosław Motyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

postawa instruktora odpowiednia ,wyrozumiała, jestem zadowolony

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2021

Gabriela Hajduk

Gabriela Hajduk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Puławach. Z całego serca polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2021

Mateusz Moroń

Mateusz Moroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam,dziś miałem jazdę w Ostrowcu w ramach kwalifikacji zawodowych z panem Danielem. Mega pozytywne wrażenie i wiele cennych informacji. Mogę gorąco polecić ... Pamiętajcie ,patrzcie w lusterka

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2021

Natalka Pajurek

Natalka Pajurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera, super instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2021

Zosia Chojnacka

Zosia Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście i struktura do kursanta, uprzejma obsługa w biurze oraz ogólnie miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2021

Daria K ....... ip: 31.0.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie do egzaminu państwowego. Polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2021

Filip Ryniewicz

Filip Ryniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2021

Karolina Jeziorska

Karolina Jeziorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs przebiegł bardzo dobrze, mili instruktorzy, dobry kontakt z Paniami z biura. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2021

Aneta L ....k ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna i profesjonalna pod każdym względem szkoła nauki jazdy! Z całego serca polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2021

Alicja S ......... ip: 5.172.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie do egzaminu państwowego. Polecam każdemu

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.11.2021

Agata Grodzicka

Agata Grodzicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor i szkoła profesjonalni. Bardzo dobrze mnie poprowono aby zdać egzamin.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2021

Monika W .......w ip: 5.173.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.11.2021

Kamil K .......a ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2021

Sandra Kolasińska

Sandra Kolasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, profesjonalne podejście do kursanta i świetne przygotowanie co skutkuje zdanym egzaminem za pierwszym razem !!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2021

Adam Grzechnik

Adam Grzechnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemnie zrobione prawo jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2021

Mateusz Ciszewski

Mateusz Ciszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkie aspekty kursu oceniam wzorowo. Polecam serdecznie każdemu przyszłemu kierowcy tą szkole jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2021

Jan W .............i ip: 46.204.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie, profesjonalizm i miła atmosfera.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2021

PRZEM M MIS ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2021

Nataliaa Bajon

Nataliaa Bajon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, szkoła profesjonalnie przygotowuje do egzaminu jak i do dalszej jazdy w życiu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2021

Alicja L ........ ip: 83.26.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, zdane za pierwszym

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak