Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (287)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2021

Jacek Małgorzata Rybak

Jacek Małgorzata Rybak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Lipski. Miła atmosfera,profesjonalni instruktorzy. Świetne przygotowanie do egzaminów. Jeszcze raz polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2021

Natalka Wójcik

Natalka Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Super podejście instruktorów, obsługa klienta zawsze na najwyższym poziomie, mila atmosfera i oczywiście świetne przygotowanie do egzaminów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2021

Natalia Ścibior

Natalia Ścibior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Pełen profesjonalizm. Świetne przygotowanie do egzaminów, wspaniała atmosfera. Obsługa biura zawsze miła i pomocna i oczywiście super instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.04.2021

Ola Sumorek

Ola Sumorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i super przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2021

Sebastian Kaniewski

Sebastian Kaniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo miła atmosfera i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2021

Ada S ....c ip: 37.248.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalni instruktorzy, przemiła atmosfera. Nauka tu to sama przyjemność!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 26.04.2021

Anita Drzazga

Anita Drzazga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera i świetne przygotowanie do egzaminu !!!Serdecznie polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.04.2021

Angelina Matveeva

Angelina Matveeva
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Lipski . Instruktorzy są bardzo mili , wszystko tłumaczą . Jestem bardzo zadowolona z kursu kat.B.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.04.2021

Kuba Wisiński

Kuba Wisiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z całego serca polecić instruktorów z OSK Lipski. Opinie na temat szkoły są prawdziwe. Nauka tutaj była przyjemnością

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2021

Bartek Kurpiel

Bartek Kurpiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ta szkoła to najlepszy wybór! Pełen profesjonalizm, miła atmosfera w biurze, nowoczesne samochody i najlepsi instruktorzy. I w cenie jest szkolenie na płycie poślizgowej, na które koniecznie trzeba pojechać, ponieważ jest to to niesamowite doświadczenie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2021

Martyna K .......k ip: 188.146.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła nauki jazdy to OSK -CEZARY LIPSKI!!! Od samego wejścia do biura w celu zapisania się na kurs poczułam ze to byl dobry wybór, bardzo miłe Panie, a instruktorzy niesamowici, z pasją, zaangażowaniem, humorem i świetnym podejściem nawet do najbardziej wymagających kursantów. POLECAM z całego serca !!! Oczywiscie wszystko zdane za pierwszym i bezbłednie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2021

Kuba Pioterczak

Kuba Pioterczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę polecić z czystym sumieniem! Zdane za 1!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.03.2021

Sandra G .......a ip: 46.169.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam !! Super indywidualne podejście do kursanta. Jazda L to była duża przyjemność!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.03.2021

Jakub Markwardt

Jakub Markwardt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy profedjonalni z indywidialnym podejsciem i nauka kazdego kutsanta. Wyklady bardzo merutorycznr i niekiedy opisujace nieprzewidywalne sytuacje drogowe.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2021

Dominika Pawełczak

Dominika Pawełczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam !!!! zdane za pierwszym !!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2021

Izabela Gaik

Izabela Gaik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Gorąco!Super szkoła❤

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2021

Basia M .....k ip: 185.22.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, zajęcia prowadzone są profesjonalnie. Polecam

Plusy

elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2021

Paulina P ......a ip: 46.215.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kadra bardzo wykwalifikowana, atmosfera na zajęciach jest cudowna! Polecam z całego serca

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2021

Anna B ......... ip: 83.26.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Lipski, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu .

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Wiktoria G .....k ip: 94.254.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym! Szkoła ma bardzo dobre podejście do kursanta, super instruktorzy. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Hubert Wójcik

Hubert Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrze ułożony plan zajęć , profesjonalne podejście ośrodka do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2021

Natalia Celej

Natalia Celej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta i przemiła atmosfera na jazdach oraz w biurze. Serdecznie polecam:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.02.2021

Elżbieta P ....a ip: 77.112.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła zdecydowanie godna polecenia. Profesjonalni instruktorzy z indywidualnym podejściem do kursanta, ciekawe szkolenia, bardzo dobra organizacja. OSK na najwyższym poziomie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2021

Marta Feledyn

Marta Feledyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, cierpliwi, zaangażowani i sympatyczni instruktorzy, ciekawe wykłady, pomocne i przemiłe Panie w biurze oraz przyjazna atmosfera. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2021

Ewelina Suszek-matras

Ewelina Suszek-matras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor kat C (w moim przypadku) Daniel Wachowski. Bardzo dobra organizacja. Profesjonalizm, wiedza i umiejętności. Polecam wszystkim przyszłym kierowcom. !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.02.2021

Zuzanna Włodarczyk

Zuzanna Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas jazd . Polecam z całego serca :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2021

Dominika Plewka

Dominika Plewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Puławach! Mili instruktorzy i fajna atmosfera przez okres całego kursu. Polecam !!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2021

Adrianna Zdunek

Adrianna Zdunek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście, miła obsługa, super atmosfera na jazdach i bardzo kompetentni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2021

Filip Kopania

Filip Kopania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy, profesjonalna nauka jazdy. Oraz najlepsi instruktorzy. Zdane za pierwszym

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2021

Wioletta Krawczyk

Wioletta Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! ♥️ Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta. Dużym plusem są bardzo ciekawe wykłady, a jazdy z instruktorami pasjonatami to czysta przyjemność. Najlepsze przygotowanie do egzaminu, ale co ważniejsze do bezpiecznej jazdy po egzaminie !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak