Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (356)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2022

Aleksandra M ......k ip: 5.173.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Świetnie prowadzone wykłady, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, instruktorzy bardzo cierpliwi, przyjemna atmosfera w biurze oraz na jazdach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2022

Maja G .....k ip: 31.0.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy profesjonalni, mili i dobrze uczący

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.07.2022

Patryk Nocek

Patryk Nocek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jedna z najlepszych w Lubelszczyźnie i instruktora Jakuba Gierczaka ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2022

Klaudia Nowaczek

Klaudia Nowaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Lipski

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2022

Wiktoria O .......a ip: 93.175.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowanie w super atmosferze. Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2022

Jakub Sułek

Jakub Sułek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

z pewnością mogę polecić szkołę, a w szczególności pana instruktora Andrzeja Dąbkowskiego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2022

Konrad R ....a ip: 31.0.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zapisując się na kurs prawa jazdy kat A mamy możliwość wybrać Ośrodek nie zważając na czynniki takie jak miejsce zamieszkania. Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski wybrałem na podstawie opinii kilku moich znajomych, którzy uczyli się w wyżej wymienionym OSK. Pomimo tego, iż ośrodek znajduje się w innym województwie warto było dołożyć kilometrów! Po pierwszych jazdach zdałem sobie sprawę z tego ile jeszcze pracy przede mną. Cierpliwość instruktorów oraz ich cenne wskazówki sprawiały, że z godziny na godzinę jazda sprawiała mi przyjemność i zadania które wydawały mi się z początku niemożliwe na egzaminie zdałem bezbłędnie! Jedynym minusem był czas oczekiwania na egzamin państwowy, ale niektórych rzeczy niestety nie można przeskoczyć. Jeśli ktoś chce nauczyć się jeździć a egzamin zdać przy okazji z czystego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2022

Damian K ........k ip: 93.175.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkołę jazdy, od strony technicznej oceniam na piątkę z plusem. Stwierdzenie, że egzamin zdacie "przy okazji" jest jak najbardziej prawdziwe, chłopaki przykładają duża wagę do szlifowania techniki jazdy, nie do tego jak zdać egzamin. Kilka dobrych wskazówek i trików znacząco ułatwia jazdę :) Przyspieszać motocyklem jest bardzo łatwo, tutaj nauczycie się jak skręcać i hamować ;) Trochę pozmieniałbym organizacyjnie, od pierwszych do drugich jazd 2 tygodniowy przestój, bo zostałem zapisany tylko na pierwsze 2 godziny a nie na wszystkie lekcje z góry...później okazuje się że nie ma terminów i wszystko się przedłuża... Całkowity czas trwania kursu od zapisania się do egzaminu praktycznego 3 miesiące. Pomimo tych problemów organizacyjnych jak najbardziej polecam! Może to my nauczymy czegoś egzaminatorów w WORD-zie! :D. Oczywiście zdane ZA PIERWSZYM!!! PS. Jeżeli chodzi o zmiany instruktorów, uważam że to zaleta, ponieważ może się okazać że ktoś inny może Ci zwrócić uwagę na jakiś szczegół który znacząco poprawia technikę jazdy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy, wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2022

Maja Brodowska

Maja Brodowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, wszystko zdane za pierwszym razem. Podejście i cierpliwość instruktorów na najwyższym poziomie. Sprawy biurowe załatwiane zawsze w miłej atmosferze i bezproblemowo.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2022

Katarzyna Cieloch

Katarzyna Cieloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, najlepsza szkoła jazdy w Puławach, super przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera oraz najlepsi instruktorzy i oczywiście zdane za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.05.2022

Sumorek M .....z ip: 188.146.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejście oraz atmosfera przez cały kurs

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.05.2022

Ewela Fierzbik

Ewela Fierzbik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Puławach. Profesjonalizm w każdym calu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2022

Kasia Siembor

Kasia Siembor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy naprawdę warta 5 gwiazdek. Wspaniali instruktorzy, z którymi na luzie zawsze możesz się dogadać i fajnie uczą

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2022

Łukasz Dyrla

Łukasz Dyrla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam , wynik egzaminu oczywiście za pierwszym wszystko zdane ale to zasługa instruktorów i doświadczeń jakie można tu zdobyć , bardzo polecam , Panie w biurze też koxxx , no nic dodać nic ująć ????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2022

Kacper M ........ ip: 46.204.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2022

Karolina R ....... ip: 31.61.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moje odczucia po kursie na prawo jazdy w OSK Lipski? PEŁEN PROFESJONALIZM !!!! Panie w biurze bardzo miłe i pomocne, znały odpowiedź na każde pytanie i umawiały dogodne terminy jazd. Przebieg samego kursu przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Egzamin zdawałam elektrycznym VW iD 3, co mocno wpłynęło na komfort jazdy oraz zaznajomiło mnie z systemami używanymi coraz częściej w nowych samochodach. Zdecydowanie polecam wybór właśnie tego auta, nie będziecie żałować :) Do dyspozycji jest też mega plac manewrowy, na który można przyjechać z kimś prywatnym samochodem by poćwiczyć poza godzinami jazd. Do egzaminu zostałam przygotowana głównie przez instruktorów: Milenę oraz Emila, z którymi jazdy były czystą przyjemnością. Dostałam od nich masę cennych uwag, które teraz już jako kierowca mogę wykorzystywać w praktyce. Z utęsknieniem wspominam ten kurs jazdy. Oczywiście zdałam za pierwszym, ale co najważniejsze: przez szkołę zostałam nauczona bezpiecznej i defensywnej jazdy, a nie tylko zdania egzaminu. Na drodze czuję się bardzo pewnie i nie miałam problemu by bezstresowo jeździć po największych miastach zaraz po odebraniu prawka. Serdeczne podziękowania dla całej ekipy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2022

Rafal S .......s ip: 31.0.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejscie do kazdej osoby i mila atmosfera.Profesjonalisci w swojim fachu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.03.2022

Magdalena M ..... ip: 5.173.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko super. Miła, przyjazna atmosfera, cierpliwi, profesjonalni i sympatyczni instruktorzy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.03.2022

Małgorzata Paprota

Małgorzata Paprota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwi, sympatyczni i profesjonalni instruktorzy. Zawsze pomocne i sympatyczne Panie w biura.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2022

Michał Dromlewski

Michał Dromlewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktaży spoko Wykłady okey Ogzamin wewnętrzny okey Ogólnie to polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2022

Kamil Baryła

Kamil Baryła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2022

Karol Pawłowski

Karol Pawłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie, wspaniałą atmosfera, a przy tym pełen profesjonalizm. Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2022

Jolanta Dryk

Jolanta Dryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie. Instuktorzy cierpliwi i opanowani, ale i wymagajacy z pasją i zaangażowaniem przekazują swoją wiedzę i umiejętności. Ich profesjonalne i mega pozytywne podejście do pracy oraz kursanta powodują, że godziny za kółkiem mijają w miłej i przyjaznej atmosferze, a stresujące sytuacje są rozładowywane na wesoło. Natomiast tempo nauki i same jazdy dostosowane są do indywidualnych potrzeb kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2022

Paulina Rybińska

Paulina Rybińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona miła atmosfera, fajni instruktorzy polecam Justyna Pawłowska i Zachary Kapłon

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2022

Andrzej Wołoszyn

Andrzej Wołoszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osk Lipski to najlepsza szkoła jazdy jaka mogłam wybrać. Do każdego kursanta podchodzą indywidualnie. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Ta szkoła chce nauczyć jeździć i mnie nauczyła ☺ zdałam za pierwszym !!!polecam z całego serca !!!!!☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2022

Milena T ....... ip: 46.204.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera i pełen profesjonalizm!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2022

Daniel Bąk

Daniel Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalizm i pasja na każdym etapie kursu (teoria, praktyka, biuro). Ogromny plus za zajęcia na płycie poślizgowej oraz symulatory - takie zajęcia powinny być w każdym OSK obowiązkowo. Inne szkoły jazdy powinny brać przykład z OSK Lipski. Z czystym sumieniem polecam instruktorów Kamila G. oraz Łukasza S. zarażają swoim pozytywnym nastawieniem i są skarbnicą wiedzy. Panie z biura bardzo sympatyczne i pomocne na każdym kroku. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.02.2022

Norbert Polesiak

Norbert Polesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam ???? Zdawalem na kat.C . Bardzo serdexznie polecam te szkole . Instruktor bardzo oddany swojej pracy . Jesli bede robil nastepne katogerie to napewno tutsj

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2022

Wiktor Szulc

Wiktor Szulc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2022

Magda Semeniuk

Magda Semeniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Świetna obsługa w biurze, kompetentni instruktorzy, przesympatyczna atmosfera podczas kursu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak