Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (274)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2021

Paulina P ......a ip: 46.215.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kadra bardzo wykwalifikowana, atmosfera na zajęciach jest cudowna! Polecam z całego serca

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2021

Anna B ......... ip: 83.26.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Lipski, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu .

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Wiktoria G .....k ip: 94.254.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym! Szkoła ma bardzo dobre podejście do kursanta, super instruktorzy. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Hubert Wójcik

Hubert Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrze ułożony plan zajęć , profesjonalne podejście ośrodka do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2021

Natalia Celej

Natalia Celej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta i przemiła atmosfera na jazdach oraz w biurze. Serdecznie polecam:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.02.2021

Elżbieta P ....a ip: 77.112.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła zdecydowanie godna polecenia. Profesjonalni instruktorzy z indywidualnym podejściem do kursanta, ciekawe szkolenia, bardzo dobra organizacja. OSK na najwyższym poziomie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2021

Marta Feledyn

Marta Feledyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, cierpliwi, zaangażowani i sympatyczni instruktorzy, ciekawe wykłady, pomocne i przemiłe Panie w biurze oraz przyjazna atmosfera. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2021

Ewelina Suszek-matras

Ewelina Suszek-matras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor kat C (w moim przypadku) Daniel Wachowski. Bardzo dobra organizacja. Profesjonalizm, wiedza i umiejętności. Polecam wszystkim przyszłym kierowcom. !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.02.2021

Zuzanna Włodarczyk

Zuzanna Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas jazd . Polecam z całego serca :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2021

Dominika Plewka

Dominika Plewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Puławach! Mili instruktorzy i fajna atmosfera przez okres całego kursu. Polecam !!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2021

Adrianna Zdunek

Adrianna Zdunek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście, miła obsługa, super atmosfera na jazdach i bardzo kompetentni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2021

Filip Kopania

Filip Kopania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy, profesjonalna nauka jazdy. Oraz najlepsi instruktorzy. Zdane za pierwszym

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2021

Wioletta Krawczyk

Wioletta Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! ♥️ Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta. Dużym plusem są bardzo ciekawe wykłady, a jazdy z instruktorami pasjonatami to czysta przyjemność. Najlepsze przygotowanie do egzaminu, ale co ważniejsze do bezpiecznej jazdy po egzaminie !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2021

Tomasz R ......i ip: 109.95.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs super bez stresu po zatym fajni instruktorzy pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2021

Julia Chmielewska

Julia Chmielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera jestem bardzo zadowolona !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2021

Zuzanna Sulska

Zuzanna Sulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera oraz rewelacyjna instruktorka Pani Milena. Bardzo polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Patryk Skocz

Patryk Skocz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialna szkoła, polecam, odpowiednie podejście do kursanta, pełen profesjonalizm.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2021

Zuzia Janiszek

Zuzia Janiszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera oraz podejście instruktora do kursanta!! Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2021

Kuba Siwiec

Kuba Siwiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam rewelacyjne przygotowanie wraz z sympatyczną atmosferą. Pan Andrzej cierpliwy oraz wymagający ale zarazem bardzo skuteczny.Kompetentna kadra!!!!. Załatwianie spraw w biurze sama przyjemność, Panie bardzo miłe i zawsze uśmiechnięte!!!!. Naprawdę bardzo konkurencyjny ośrodek. Z czystym sumieniem polecam☺️

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.01.2021

Ewela Bakiera

Ewela Bakiera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę... super ludzie, miła atmosfera... Dziękuję za przygotowanie do egzaminu Panu Leszkowi, Zachariaszowi i Milenie !!!! oraz za miłą obsługę w biurze... Dziękuję bardzo !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2021

Martyna Zdonek

Martyna Zdonek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo polecam, najlepsza szkoła jazdy oraz instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2021

Agnieszka ...... ip: 37.47.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsi instruktorzy, super atmosfera, panie w biurze bardzo miłe bardzo polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2020

Hubert S .....l ip: 31.0.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2020

Przemek Pać

Przemek Pać
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetni instruktorzy i panie z biura

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2020

Natalia M ...k ip: 188.146.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście do kursantów, wzorowe przygotowanie do egzaminu, podczas nauki jazdy zawsze bardzo miła atmosfera. Serdecznie polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2020

Katarzyna Janiec-Strzelecka

Katarzyna Janiec-Strzelecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy i najlepsi instruktorzy.Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2020

Weronika Sandra Sukiennik

Weronika Sandra Sukiennik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super, profesjonalizm na najwyższym poziomie:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2020

Jacek S ......i ip: 185.22.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajne koleżeńskie podejście instruktorów do kursanta,pełen profesjonalizm i zaangażowanie,poprostu lubią to co robią i widać tego efekty.Super sto procent satysfakcji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2020

Adam M .........i ip: 83.26.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki tej szkole nie mogłem się doczekać aż usiądę za kółkiem na jazdach. Teraz jak zdałem egzamin brakuje mi tych jazd. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2020

Kuba Cios

Kuba Cios
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak