Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (176)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.03.2020

Paulina Majchrzak

Paulina Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy e Puławach!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2020

Natalia Pyszniak

Natalia Pyszniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek szkoleniowy!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Piotr R ....s ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo uprzejmi instruktorzy i pracownicy w biurze, kurs przebiegł bezproblemowo

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Piotr F ..........i ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.02.2020

Hubert Bartkiewicz

Hubert Bartkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra obsługa oraz świetni instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Ola Szczawińska

Ola Szczawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Lipski ! Świetne podejście do kursanta, cudowna atmosfera, niesamowity ogrom wiedzy, ogromny plus za kurs pierwszej pomocy oraz nauke z techniki jazdy. Wykłady i przekazywana na nich wiedza, na najwyższym poziomie, profesjonalnie ale i z nutką dobrego humoru, co przekłada się na świetne relacje między instruktorem, a kursantem ! Wiedza, umiejętności i świadomość bezpieczeństwa na drodze oraz zdany egzamin za 1 razem - tylko OSK LIPSKI !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Michał Koniarz

Michał Koniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo, najlepsze OSK w Puławach!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Patrycja Jaruga

Patrycja Jaruga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Polecam!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Patryk Włodarczyk

Patryk Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera i super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Magdalena Brzeska

Magdalena Brzeska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Lipski. Świetna atmosfera na wykładach oraz jazdach. Wszystko zdane za pierwszym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Martyna Mroczkowska

Martyna Mroczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam osk Lipski ! Instruktorzy wykonują swoją pracę z pasją . Polecam jazdy z Łukaszem Samcikiem . Jest profesjonalną i bardzo miłą osobą . Świetnie przygotował mnie do egzaminu państwowego oraz do jazdy samodzielnej w przyszłości . Bardzo dziękuje !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Olga Pasternak

Olga Pasternak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście bardzo polecam tę szkołę. Wykłady bardzo interesujące, jazdy w przyjemnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Natalia Kubiś

Natalia Kubiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze bardzo polecam, super atmosfera na jazdach, wykładach, w biurze !!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Hesus AlbertoGonzales

Hesus AlbertoGonzales
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładowca Daniel Niezgoda 10/10 Instruktor Zachary 10/10 Instruktorzy Justynka i Tomasz , z którymi miałam przyjemność jeździć 10/10 Dziewczyny z biura 10/10 Wykłady prowadzone na najwyższym poziomie. Miła atmosfera, sympatyczna i profesjonalna obsada. Polecam z czystym sumieniem i widzimy się na kategorii A .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.02.2020

Karol Kociołek

Karol Kociołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy i obsługa w biurze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 07.02.2020

Dominika Tupaj

Dominika Tupaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z instruktorów, gorąco polecam OSK!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Olga K ...k ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna atmosfera podczas wykładów. Świetni instruktorzy,którzy podchodzą do każdego kursanta indywidualnie. Bardzo polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Maja N .....a ip: 83.28.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Niezapomniana przygoda z osk Lipski !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2020

Renata Koconowska

Renata Koconowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy. Polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Jakub Złocik

Jakub Złocik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili i pomocni

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2020

Justyna S .........k ip: 37.47.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuję za wszystko

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2020

Martyna G .....a ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz super atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2020

Karolina Dyrla

Karolina Dyrla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera podczas wykładów a także jazd. Przemiłe osoby, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.01.2020

Piotrek Banaś

Piotrek Banaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z usług OSK Lipski, polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Paweł Wawer

Paweł Wawer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Filip Bielecki

Filip Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2020

Dawid Zaba

Dawid Zaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2020

Gabrysia Gawęda

Gabrysia Gawęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera , przemiłe osoby , perfekcyjne przygotowanie do jazdy ,jak i egzaminu. Polecam z całego serduszka!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2020

Cezary Graszkiewicz

Cezary Graszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście zarówno ze strony biura jak i instruktorów. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2020

Bartek Bakala

Bartek Bakala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, niesamowita atmosfera, najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak