Ośrodek Szkolenia Kierowców Cezary Lipski (159)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.01.2020

Piotrek Banaś

Piotrek Banaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z usług OSK Lipski, polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Paweł Wawer

Paweł Wawer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Filip Bielecki

Filip Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2020

Dawid Zaba

Dawid Zaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2020

Gabrysia Gawęda

Gabrysia Gawęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera , przemiłe osoby , perfekcyjne przygotowanie do jazdy ,jak i egzaminu. Polecam z całego serduszka!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2020

Cezary Graszkiewicz

Cezary Graszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście zarówno ze strony biura jak i instruktorów. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2020

Bartek Bakala

Bartek Bakala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, niesamowita atmosfera, najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2020

Agnieszka Żuryńska

Agnieszka Żuryńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Perfekcyjne szkolenie. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2020

Kamil Wosik

Kamil Wosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera podczas jazd jak i w biurze oraz świetne przygotowanie do egzaminu !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2020

Jakub P .....k ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK Lipski zachwycił mnie bardzo serdecznym podejściem do kandydata oraz atmosferą w trakcie jazd. Mogłem poczuć się częścią pewnej wspólnoty c:

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2020

Piotr K ......i ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem zadowolony z instruktorów, bardzo miła atmosfera. Polecam bardzo :D

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Aneta Jedrys

Aneta Jedrys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z moich instruktorów, bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście. Z wielką chęcią będę polecać tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Dominika Wiejak

Dominika Wiejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy, przemiłe panie w biurze i każdy otwarty i kontaktowy łącznie z Cezarym Lipskim. Świetne przygotowanie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Marlena Pietras

Marlena Pietras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2020

Weronika Kuś

Weronika Kuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super obsługa oraz miła atmosfera podczas jazdy! Polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Ola Adamkiewicz

Ola Adamkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Kacper M .....k ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejscie

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Urszula P ........a ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

-

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.12.2019

Magda Kosiewska

Magda Kosiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo ciekawy sposób. Zajęcia praktyczne to sama przyjemność: elastyczne godziny jazdy, miła atmosfera oraz duża cierpliwość instruktorów. Możliwość jazdy swoim samochodem po placu o każdej porze to super opcja. Z całego serca dziękuję całemu OSK za profesjonalne przygotowanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.12.2019

Aneta Reczek

Aneta Reczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo jestem zadowolona,sympatyczna atmosfera i cenne rady.Zdalam za pierwszym razem praktyke jak i teorię!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Ola Urbanek

Ola Urbanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym. Polecam, super atmosfera!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Milena Milanowska

Milena Milanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym dzięki super instruktorom! Polecam każdemu, kto szuka najlepszego przygotowania i super atmosfery podczas jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Kamila Wargocka

Kamila Wargocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkole jazdy, instruktorzy bardzo sympatyczni, bardzo miła atmosfera. Zdane za pierwszym! Polecam każdemu:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2019

Patryk Sumorek

Patryk Sumorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2019

Aleksy N ........i ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko cacy! Polecam gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Wiktoria Chabros

Wiktoria Chabros
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili i profesjonalni instruktorzy, atmosfera ciepła. Gdybym miała wybrać ponownie szkołę jazdy ja pewno byłby to Lipski ! Polecam każdemu kto chce sprawnie i efektownie zdać prawo jazdy !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Gosia W ....k ip: 93.175.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podejście instruktora było bardzo indywidualne, co skutkowało owocną współpracą. jazdy minęły szybko i w bardzo przyjaznej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2019

Konrad Wierzbicki

Konrad Wierzbicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, kurs na kat. B polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2019

Patryk Bulzak

Patryk Bulzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za 1! Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2019

Monika Rodzik

Monika Rodzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaką miałam okazję wybrać. Instruktorzy bardzo mili, cierpliwi, z humorem i co najważniejsze - z pasją! Do każdego kursanta podchodzą indywidualnie, co jeszcze bardziej dodaje im profesjonalizmu. Panie z biura - przemiłe! Każda sprawę można na spokojnie wyjaśnić. Z całego serca dziękuję całemu OSK za profesjonalne przygotowanie :) POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak