Ośrodek Szkolenia kierowców ALBAR (226)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2019

Paulina B .........a ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić. Egzamin kat B zdany za pierwszym i to wszystko dzięki instruktorowi Krzysztofowi Bilskiemu. Takich ludzi jak on to ze świecą szukać. Lepiej trafić nie mogłam genialne podejście do kursantów, przemiła atmosfera na jazdach i co najważniejsze naprawdę uczy jeździć. Egzaminu na prawko nie da się zdać za pierwszym? To bzdura. Z czystym sumieniem polecam jazdy z Krzysztofem Bilskim dla niewierzących. Jest najlepszy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.09.2019

Sylwia Barańska

Sylwia Barańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Albar jest fantastyczny. Przemili ludzie wszędzie i to dosłownie. Panie w biurze to dwa anioły. Mój instruktor, Łukasz Buś, jest przegenialny, polecam go z całego serducha. Kurs minął bezproblematycznie. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2019

Weronika Miłek

Weronika Miłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jazdy odbywały się w luźnej, miłej atmosferze oraz wszystko było dokładnie tłumaczone, dzięki czemu bez problemu można zdać za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2019

Anna Piotrowska

Anna Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Albar, a szczególnie instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jazdy odbywały się w bardzo miłej, bezstresowej atmosferze. Wszytko zostało bardzo dokładnie wytłumaczone przez Pana Krzysztofa, dzięki czemu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.08.2019

Natalia B B ip: 149.156.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie ! Obsługa w biurze bardzo przyjazna, wszelakie sprawy związane z dokumentami oraz umową bardzo jasno wytłumaczone. Teoria konkretnie przekazana, jakiekolwiek problematyczne pytania były szybko rozwiązywane. Moim instruktorem był Pan Robert Jurek - bardzo polecam ze względu na pełen profesjonalizm, brak jakikolwiek krzyków czy stresów, ogromną cierpliwość (bardzo podziwiam w moim przypadku), jazdy w bardzo fajnej atmosferze, wszystko wiele razy tłumaczone jasno i zwięźle - nie ma opcji się nie nauczyć, uwagi dotyczące nawet drobnych szczegółów co pozwalało na dobre jazdy, przejedzone trasy egzaminacyjne co nie pozwoliło na zaskoczenie przy egzaminie. Jak jeszcze raz miałabym wybrać szkołę i instruktora to na pewno byłby to Pan Robert Jurek oraz szkoła OSK ALBAR ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2019

Karolina Paciukanis

Karolina Paciukanis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Moim instruktorem był Pan Krzysztof Fugas. Jazdy bez stresu, bardzo profesjonalnie - wszystko było dokładnie tłumaczone i w zrozumiały sposób. W trakcie jazd czułam się bardzo komfortowo :) Również obsługa w biurze szkoły jazdy była bardzo miła i zawsze pomocna. Godziny jazd także bez problemu dopasowane do potrzeb kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.07.2019

Anna Kolonko

Anna Kolonko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam !

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Patrycja Nowak

Patrycja Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę ! Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Polecam w szczególności instruktora pana Szczepana ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Marcin Brzeżański

Marcin Brzeżański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Albar a w szczególności instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jazdy są przyjemne, bezstresowe a wiedza jest przekazywana w szczegółowy i zrozumiały sposób, co w moim przypadku skutkowało egzaminem zdanym przy pierwszym podejściu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Sandra Czuba

Sandra Czuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Albar a w szczególności instruktorka Krzysztofa Bilskiego. Jazdy odbyły sie w przemiłej atmosferze. Krzysiek jest naprawdę cierpliwy, nie krzyczy, doskonale wszystko tłumaczy, zwraca uwagę na najdrobniejsze błedy i skutecznie je eliminuje. Pokazał mi wszystkie trasy egzaminacyjne. Dzięki temu obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Patrycja K ...a ip: 78.10.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam gorąco OSK Albar, a w szczególności instruktora Pana Krzysztofa Bilskiego !!! Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Nie było to łatwe, ale dzięki wielkiej cierpliwości Pana Krzysztofa i wielkiemu powołaniu pomógł mi poznać ten nieznany grunt. Jestem wdzięczna za cenne wskazówki praktyczne i dobre przygotowanie do egzaminu. Zważywszy na to, że nigdy wcześniej nawet nie siedziałam za kierownicą jego trud był ogromny. Wielkie podziękowania jeszcze raz za takiego instruktora, teraz jazda po rondach i skrzyżowaniach krakowskich nie jest taka straszna. Pan Krzysztof wykazał się ogromną cierpliwością oraz dużym talentem pedagogicznym. Jego spokój i opanowanie zachęcały mnie do kolejnych jazd, a trema z jaką po raz pierwszy podchodziłam do samochodu była coraz mniejsza. Bardzo podobał mi się cały kurs teoretyczny i praktyczny. Szkoła jest godna polecenia. Dziękuję również Pani Magdzie w sekretariacie za odpowiedzi na każde moje natrętne pytania. Jeśli zamierzasz zdać egzamin i nauczyć się jeździć po Krakowie to tylko z OSK ALBAR !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2019

Justyna Krzemyk

Justyna Krzemyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, miła obsługa i profesjonalne lekcje w dobrym towarzystwie. Polecam bardzo

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2019

Aleksander Baran

Aleksander Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno instruktorzy jak i Panie w biurze bardzo sympatyczne i bezproblemowe. Kurs przebiegł dosc szybko. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2019

Justyna Gacek

Justyna Gacek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, wszystkie formalności załatwiane bardzo sprawnie, bardzo mili i kompetentni instruktorzy, szczególnie Pan Bogdan!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Mateusz Sobolewski

Mateusz Sobolewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, miła obsługa w biurze i dobrzy instruktorzy. Kategoria A2 i B zdana za pierwszym razem. Polecam szczególnie instruktora Konrada

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2019

Karol Batko

Karol Batko
Opinia niezweryfikowna

Bardzo polecam ośrodek szkolenia a w szczególności instruktora Krzysztofa Bliskiego. Sukces wyniku pozytywnego obu egzaminów przy pierwszym podejściu w dużej mierze zawdzięczam Panu Krzysztofowi. Były egzaminator świetnie znający wszystkie wymagania jak i infrastrukturę miasta. Jazdy z instruktorem Krzysztofem Bliskim przyjemne, żartobliwie, jak to tylko możliwe to tylko po trasach egzaminacyjnych, a kontakt znakomity. Świetne nastawienie do obu egzaminów i przy i tak obowiązkowej pracy własnej sukces gwarantowany. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2019

Mateusz Rozworski

Mateusz Rozworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.06.2019

Kasper F ......... ip: 83.4.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, kurs weekendowy był bardzo dobry, polecam instruktora Łukasza Gajka, dzięki niemu zdałem praktykę za 1 razem

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.06.2019

Katarzyna S ..........a ip: 89.70.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła! Wybrałam ją z polecenia koleżanki, co prawda od jej prawa jazdy minęło już kilka lat, a standard jak najbardziej na tym samym poziomie. Wykłady wieczorne czasami nużące, ale jak najbardziej edukacyjne. Panie w biurze bardzo sympatyczne i pomocne, nawet w najgłupszych sprawach :) Instruktor fantastyczny, rzeczowy, zawsze przypominał w razie potrzeby co i jak, dawał przydatne rady. Zero problemów z umówieniem się na jazdy oraz na dodatkowe jazdy przed samym egzaminem w MORD. Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem, a praktyczny za drugim bez większej spiny. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2019

Natalia Effs

Natalia Effs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły Albar zapisałam się dzięki opiniom w internecie i już od początku utwierdziłam się w słuszności tego wyboru :) Zdecydowanym plusem były wykłady odbywane w weekend (swoją drogą prowadzone w ciekawy i bardzo angażujący sposób, naprawdę wyniosłam z nich sporo wiedzy przydatnej na egzaminie teoretycznym i w późniejszej jeździe) oraz elastyczność godzin jazd, które odbywają się także wieczorami i w weekendy. Bardzo miłe, pomocne panie w biurze, które odpowiedzą na każde pytanie i instruktor, który w sympatycznej atmosferze przekazuje wiedzę, skupia się na każdym kursancie indywidualnie. Gorąco polecam Krzysztofa Bielskiego, bo to dzięki jego zaangażowaniu, cierpliwości i wiedzy jaką mi przekazał mogłam bez stresu podejść do egzaminów państwowych i zdać je za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Aleksandra Ptak

Aleksandra Ptak
Opinia niezweryfikowna

Serdecznie polecam osk Albar oraz instruktora ŁUKASZA BUSIA :) Kurs teoretyczny weekendowy super wygodna sprawa! Prowadzący zajęcia nie przekazuje jedynie suchej teorii, ale dodaje mnóstwo przykładów z "życia wziętych", które wpływają na wyobraźnie. Wszyscy pracownicy biura są niezwykle przyjaźni i pomocni! Jeżeli chodzi o zajęcia praktyczne... Pan Łukasz Buś posiada świetne podejście do kursanta, oraz caaaaałe mnóstwo cierpliwości (znosi ciągłe gadanie :D). Podczas kursu panuje wesoła atmosfera, wszystko tłumaczone jest spokojnie i wytrwale. Ciągła gotowość do interwencji gwarantuje poczucie bezpieczeństwa, które jest niezwykle istotne dla młodych kierowców rzuconych na krakowską, głęboką wodę. Egzamin praktyczny zdany za 1 razem, to najlepsza opinia! Szacunek za wykonywaną pracę! Nie ma lekko :D

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2019

Dawid R .....a ip: 109.207.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

- Dobra atmosfera - Godziny jazdy dopasowane do kursanta - Wiedza jest tam bardzo przystępnie podawana - Kurs odbywa się bez stresu Osobiście zdałem za pierwszym razem. Moim instruktorem był Łukasz Gajek, którego serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.05.2019

Adrian Zaczek

Adrian Zaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor który na spokojnie wszystko przypomni i wytłumaczy, dorzucając do tego przydatne rady, ogólnie bardzo przyjemna atmosfera. Polecam jak najbardziej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Maria Czuchnowska

Maria Czuchnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ALbar, robiłam kurs ekspresowy bo zależało mi na czasie, pani Magda z biura była bardzo pomocna, pomogła załatwić wszystkie formalności tak, że w przeciągu niecałego miesiąca miałam skończony zarówno kurs teoretyczny jak i praktyczny. Dodatkowo dzięki świetnemu instruktorowi zdałam egzaminy za pierwszym razem. Łukasz Buś jest cierpliwy, konkretny i bardzo profesjonalny. Do tego ma super pamięć, pamięta kto z czym ma problem i cierpliwie pracuje nad eliminacją, czyli do każdego podchodzi bardzo indywidualnie. Dzięki niemu szłam na egzamin bardzo spokojna, na samym egzaminie też nic mnie nie zaskoczyło a trasa pokrywała się z tymi które ćwiczyliśmy wcześniej. No i bardzo przyjemna, bezstresowa atmosfera na jazdach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2019

Marta C .....a ip: 176.111.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę ALBAR. Miła i pomocna obsługa w biurze. Profesjonalni instrutorzy, ktorzy potrafią odowiednio zmotywować kursanta oraz dostosować tempo szkolenia do jego umiejętności. Moi instruktorzy to: Bogdan Kuca i Robert Gorczyca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.04.2019

Anna K ....a ip: 217.96.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W szkole miałam jazdy doszkalające z Krzysztofem Bilskim. Polecam gorąco bardzo sympatyczny,oaza spokojiu uważam,że dobrze przygotował mnie do egzaminu zdałam za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.04.2019

Kasia K ......a ip: 89.64.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę Al Bar- bardzo dobrze przeprowadzone szkolenie teoretyczne. Wykłady były prowadzone rzetelnie i naprawdę bardzo solidnie. Jazdy miałam z Łukaszem Gajkiem, który jest młodym, cierpliwym i wyluzowanym człowiekiem. Fajnie tłumaczy równe kwestie. Jest pozytywny i zależy mu na kursancie. Polecam serdecznie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.04.2019

Maksym Lenartek

Maksym Lenartek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, wykłady na których nauczysz się dużo przydatnych rzeczy związanych z prawem jazdy, bardzo miła obsługa w biurze oraz co najważniejsze świetni instruktorzy, którzy dobrze przygotują cię do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2019

Rafał Hass

Rafał Hass
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła zapewnia bardzo dobre przygotowanie teoretyczne (wraz z materiałami do nauki własnej) oraz przygotowanie praktyczne. Uczyłem się jeździć pod okiem pana Krzysztofa Fugasa którego gorąco polecam. Miła atmosfera w trakcie jazd, instruktor który podchodzi indywidualnie do każdej osoby ze spokojem i profesjonalizmem. Jak dla mnie gwarancja zdania. Ja oraz siostra zdaliśmy za pierwszym razem. Szczerze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Radek Juszczyk

Radek Juszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ta szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Krzysztof Bilski, zdawalność gwarantowana, bezstresowy kurs oraz zapewniony dobry humor podczas jazd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak