Ośrodek Szkolenia kierowców ALBAR (262)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.01.2021

Wiktoria C .....a ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam Instruktora Pawła Kominka! Dokupując jazdy doszkalające zależało mi, aby Instruktor pomógł mi przełamać strach do prowadzenia auta po kilkuletniej przerwie niejeżdżenia i udało się ;) Pan Paweł jest wymagającym instruktorem, ale przy tym jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Ma świetne poczucie humoru i podejście do kursanta, że prowadzenie auta w moim przypadku zamieniło się ze strachu w przyjemność :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2021

Nikolina M ...... ip: 5.184.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę ALBAR, w szczególności Pana Konrada Ż. Pan Konrad jest genialnym instruktorem, wszystkie wskazówki, podpowiedzi i uwagi okazywały się nie tylko przydatne, ale wręcz trafione w punkt. Także dziękuje za nauki doszkalające Panu Pawłowi K. Doświadczenie, cierpliwość i wyrozumiałość obu Panów umożliwiły mi zdanie egzaminu państwowego, a ponadto sprawiły, że za kierownicą czuję się pewnie, bezpiecznie i komfortowo. Jestem za to bardzo wdzięczna. Dziękuję za wszystko i jeszcze raz bardzo polecam i pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2021

Arek Grabowski

Arek Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora Pawła, jazdy odbyły się w miłej atmosferze lecz nie zabrakło profesjonalnego podejścia do egzaminu. Jestem zadowolony z wyboru szkoły oraz instruktora.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2021

Dorota C ......k ip: 212.30.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chciałabym polecic szkole Albar. Wybrałam ja ponieważ administracja była najbardziej pomocna, działała szybko i konkretnie. Polecam instruktora Łukasza Buś, ktory byl bardzo cierpliwy. Zostalam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Egzamin zdalam bardzo szybko. Administracja i instruktor dolozyli wszelkich staran żeby to sie udalo.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2021

Asia Łopata

Asia Łopata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora Pawła, był dla mnie bardzo miły i wyrozumiały, nie krzyczał, gdy popełniałam błędy, dodatkowo dobrze nam się rozmawiało i dużo żartowaliśmy, dlatego jazdy nie były dla mnie stresujące. Przejeździliśmy praktycznie wszystkie możliwe trasy, a każdy manewr został mi kilka razy wytłumaczony. Śmiało mogę powiedzieć, że Paweł to instruktor ,, z powołania", gdyż jest bardzo profesjonalny w tym, co robi. Z mojej strony mogę mu podziękować za dobre przygotowanie nie tylko do samego egzaminu, ale również do bycia odpowiedzialnym kierowcą.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2020

Emilka Woronka

Emilka Woronka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z całego przebiegu kursu. Polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego, sprostał wszystkim moim oczekiwaniom, a nauka z Nim była czystą przyjemnością. Dokładnie został mi przedstawiony wygląd egzaminu państwowego, dzięki czemu nie miałam problemu zdania go za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2020

Zuzanna G ...k ip: 5.173.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła! Szybki i przyjemny kontakt pomiędzy kursantami i instruktorami oraz administracja. Bezstresowa atmosfera. Doświadczeni instruktorzy. Polecam z całego serducha :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.11.2020

Wojtek Podedworski

Wojtek Podedworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbyłem kurs w szkole jazdy Albar w czasie pandemii. Pomimo trudnego okresu nie było żadnego problemu z umówienianiem jazd i ukończyłem kurs już po 1.5 miesiącu. Instruktor Paweł Kominek był wyśmienitym nauczycielem, fachowy i skupiony na nauczeniu kursanta, a jednocześnie wyluzowany i zabawny. Bardzo dobry kontakt ze szkoła jazdy i instruktorami. W czasie pandemii zadbali o bezpieczeństwo każdego uczestnika kursu. Serdecznie polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2020

Ewelina Leśniak

Ewelina Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Łukasza Buś, brałam godziny doszkolajace przed egzaminem. Profesjonalne podejście do osoby, skupianie się na najważniejszych aspektach jazdy jak i egzaminu. Luźne podejście oraz atmosfera. Bardzo pomocny w trudnych sytuacjach na drodze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2020

Dominika Niebudek

Dominika Niebudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Albar. Moim instruktorem był Łukasz Buś, świetny człowiek, bardzo profesjonalny i wyrozumiały, mocno angażujący się w to, co robi. Jazdy odbywały się w przyjaznej atmosferze, wszystko zostało dokładnie przećwiczone i wytłumaczone w sposób rzeczowy, spokojny i przystępny. Zarówno teorię, jak i praktykę zdałam za pierwszym razem i myślę że to powinno być najlepszą rekomendacją ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2020

Dominika N ......k ip: 89.68.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę jazdy Albar. Moim instruktorem był Łukasz Buś, świetny człowiek, bardzo profesjonalny i wyrozumiały, mocno angażujący się w to, co robi. Jazdy odbywały się w przyjaznej atmosferze, wszystko zostało dokładnie przećwiczone i wytłumaczone w sposób rzeczowy, spokojny i przystępny. Zarówno teorię, jak i praktykę zdałam za pierwszym razem i myślę że to powinno być najlepszą rekomendacją ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2020

Zuzanna R .......a ip: 91.231.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100%. Moim instruktorem był Pan Krzysztof Bilski. Krzysztof uczy jeździć w profesjonalny sposób i ma super podejście do kursanta. W trakcie kursu przejechałam wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne dzięki czemu nic mnie nie zaskoczyło i egzamin zdałam za pierwszym razem :)).

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2020

Weronika Stąpała

Weronika Stąpała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Krzysztofa Bilskiego. Pan Krzysztof tłumaczy wszystko spokojnie, profesjonalnie i na luzie. Trasy egzaminacyjne miałam bardzo dobrze wyćwiczone, co przyczyniło się do tego, ze zdałam za pierwszym razem. Dzięki niemu bardzo polubiłam jazdę samochodem i stało się to dla mnie przyjemnością. Jeszcze raz serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Natalia H ...o ip: 83.26.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam! Jako instruktora rekomenduje pana Krzysztofa Fugasa, dobrze tłumaczy, a przede wszystkim jest cierpliwy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.08.2020

Michał Całka

Michał Całka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem przyjemność doszkalać się pod okiem instruktora Pana Krzysztofa Bilskiego. Bardzo polecam, świetny kontakt, na luzie i pełen profesjonalizmy. Dziękuję za tych kilka godzin jazdy i dzięki za wiarę ????udało się za 1 razem. Dzięki pozdrawiam Michał.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2020

Jan Galas

Jan Galas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Wykłady prowadzone zrozumiale, co potwierdza zdany w pierwszym terminie egzamin teoretyczny. Jazdy z Panem Krzysztofem Bilskim to czysta przyjemność. Wszystkie wątpliwości rozwiane zostały po kilku spotkaniach, a kolejne godziny pozwoliły skupić się na trudniejszych kwestiach związanych z egzaminem praktycznym. Dzięki Panu Krzysztofowi na każdej kolejnej jeździe przekonywałem się, że egzamin to tylko formalność i już niedługo może spełnić się moje marzenie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2020

Joanna Zawadzka

Joanna Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, dobra organizacja i kontakt z biurem, super cierpliwy i profesjonalny instruktor (Paweł Kominek).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2020

Dominik Maciąg

Dominik Maciąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2020

Aleksandra Morąg

Aleksandra Morąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera w trakcie kursu i niesamowicie sprawny kontakt z biurem :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2020

Mikołaj K ....k ip: 80.54.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ogólnie super, zdałem wszystko za pierwszym razem. Pan Krzysztof Bilski - Super instruktor, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2020

Patryk K ........ ip: 37.109.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm, cierpliwość, punktualność, Indywidualne nastawienie i przyjemna atmosfera. Serdecznie polecam szkołę jazdy Albar (a w szczególności instruktora Krzysztofa Bilskiego). Trafiłem z polecenia i mogę szczerze polecić dalej :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Paweł Konopka

Paweł Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teorię przerobiłem w kursie weekendowym (3 posiedzenia po ok. 7h) z Łukaszem Makowskim. Świetna opcja dla osób, którym szkoła lub praca nie pozwala na skupienie uwagi wieczorami w czasie tygodna. Wykłady z wielką ilością wiedzy podręcznikowej, jednak przerywane przytaczaniem sytuacji życiowych oraz innymi materiałami (kompilacje wypadków czy nieudanych egazminów), co jak najbardziej na plus, bo ile można patrzeć w znaki nakazu. Wszystkie jazdy (30 obowiązkowych + 6 dodatkowych) przejechałem z Krzysztofem Bilskim i gorąco polecam. Fachowe porady, nauka jazdy, a nie zdawania egzaminów i poczucie humoru pozwala wiele wynieść w przystępny sposób. Z wad mogę wymienić nienajładniej wyglądający budynek oraz wysłużone samochody (bieg wsteczny nie zawsze się wbijał, a tarcze hamulcowe piszczały). Nie są to jednak rzeczy znaczące. Oba egzaminy (na Koszykarskiej) zdane za pierwszym razem: -teoria 69/72 -praktyka bezbłędnie

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2020

Hubert Paos

Hubert Paos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemny osrodek bardzo mili ludzie I najlepszy instruktor Krzysztof Bilski

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2020

Radek Litewka

Radek Litewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy Bardzo pomocne, zawsze uśmiechnięte, oraz miłe panie w biurze. Instruktorzy uśmiechnięci, cierpliwi, zawsze potrafiący wytłumaczyć problem. Jazda odbywa się w luźnej atmosferze pod okiem fachowców. Pojazdy jakimi poruszają się kursanci zadbane, oraz sprawne w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2020

Sylwester Jabcoń

Sylwester Jabcoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, świetna atmosfera. Jako instruktora polecam pana Szczepana Kolad, cierpliwym, dobrze tłumaczy. Egzaminator chwalił moje przygotowanie do egzaminu. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Ola Kamińska

Ola Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim, którzy jeszcze nie podjęli decyzji serdecznie polecam OSK Albar! Administracja ośrodka jest bardzo miła i pomocna, a dodzwonienie się trwa kilka sekund. Najbardziej jednak polecam instruktora Krzyśka Bilskiego, dzięki któremu udało mi się nauczyć jak nie stracić głowy za kierownicą i bezpiecznie i prawidłowo poruszać się po drodze. Jest to człowiek z pasją i olbrzymim doświadczeniem oraz pełen zaangażowania. Zwraca uwagę nawet na najmniejsze błędy i pokazuje jak je skorygować. Skutecznie motywuje do pracy dzięki czemu na efekty nie trzeba długo czekać. Z Krzyśkiem to co niemożliwe staje się możliwe i tym sposobem zdałam egzamin za pierwszym razem! :) Do zobaczenia na drodze!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Julia Jamrozik

Julia Jamrozik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkołę, przemiłe Panie w biurze, wykłady w ciekawy, zabawny sposób, świetna atmosfera, kurs przebiega bardzo szybko i sprawnie, nie ciągnie się przez kilka miesięcy jak w niektórych szkołach. Jeśli chodzi o instruktora bardzo polecam Pana Szczepana Kolad, bardzo cierpliwy, dobrze tłumaczy wszystko, potrafi skorygować rzeczy, które naprawde ci nie wychodzą. Prawo jazdy zdałam za pierwszym razem, egzaminator chwalił dobre przygotowanie, a ja zawdzięczam to właśnie P Szczepanowi. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Maja Stalmach

Maja Stalmach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę OSK ALBAR, a w szczególności Pana Krzysztofa Bilskiego. Wszytko dokładnie wytłumaczone, 30h jazd to czysta przyjemność. Wspaniała atmosfera na jazdach i zaangażowanie instruktora, skutkowały zdanym egzaminem praktycznym za pierwszym razem. Jeszcze raz polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.02.2020

Aleksandra Bebak

Aleksandra Bebak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Albar :) Korzystałam z jazd doszkalających z Instruktorem Szczepanem i jestem bardzo zadowolona z przebiegu lekcji i udzielanych mi rad. Zachęcam wszystkich ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Bartosz Jaroszewski

Bartosz Jaroszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem, dobra, przyjemnie spędzone 30h :) Polecam. Zwłaszcza instruktora Szczepana. Zawsze służył pomocą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak