Ośrodek Szkolenia kierowców ALBAR (214)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.06.2019

Kasper F ......... ip: 83.4.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, kurs weekendowy był bardzo dobry, polecam instruktora Łukasza Gajka, dzięki niemu zdałem praktykę za 1 razem

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.06.2019

Katarzyna S ..........a ip: 89.70.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła! Wybrałam ją z polecenia koleżanki, co prawda od jej prawa jazdy minęło już kilka lat, a standard jak najbardziej na tym samym poziomie. Wykłady wieczorne czasami nużące, ale jak najbardziej edukacyjne. Panie w biurze bardzo sympatyczne i pomocne, nawet w najgłupszych sprawach :) Instruktor fantastyczny, rzeczowy, zawsze przypominał w razie potrzeby co i jak, dawał przydatne rady. Zero problemów z umówieniem się na jazdy oraz na dodatkowe jazdy przed samym egzaminem w MORD. Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem, a praktyczny za drugim bez większej spiny. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2019

Natalia Effs

Natalia Effs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły Albar zapisałam się dzięki opiniom w internecie i już od początku utwierdziłam się w słuszności tego wyboru :) Zdecydowanym plusem były wykłady odbywane w weekend (swoją drogą prowadzone w ciekawy i bardzo angażujący sposób, naprawdę wyniosłam z nich sporo wiedzy przydatnej na egzaminie teoretycznym i w późniejszej jeździe) oraz elastyczność godzin jazd, które odbywają się także wieczorami i w weekendy. Bardzo miłe, pomocne panie w biurze, które odpowiedzą na każde pytanie i instruktor, który w sympatycznej atmosferze przekazuje wiedzę, skupia się na każdym kursancie indywidualnie. Gorąco polecam Krzysztofa Bielskiego, bo to dzięki jego zaangażowaniu, cierpliwości i wiedzy jaką mi przekazał mogłam bez stresu podejść do egzaminów państwowych i zdać je za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Aleksandra Ptak

Aleksandra Ptak
Opinia niezweryfikowna

Serdecznie polecam osk Albar oraz instruktora ŁUKASZA BUSIA :) Kurs teoretyczny weekendowy super wygodna sprawa! Prowadzący zajęcia nie przekazuje jedynie suchej teorii, ale dodaje mnóstwo przykładów z "życia wziętych", które wpływają na wyobraźnie. Wszyscy pracownicy biura są niezwykle przyjaźni i pomocni! Jeżeli chodzi o zajęcia praktyczne... Pan Łukasz Buś posiada świetne podejście do kursanta, oraz caaaaałe mnóstwo cierpliwości (znosi ciągłe gadanie :D). Podczas kursu panuje wesoła atmosfera, wszystko tłumaczone jest spokojnie i wytrwale. Ciągła gotowość do interwencji gwarantuje poczucie bezpieczeństwa, które jest niezwykle istotne dla młodych kierowców rzuconych na krakowską, głęboką wodę. Egzamin praktyczny zdany za 1 razem, to najlepsza opinia! Szacunek za wykonywaną pracę! Nie ma lekko :D

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2019

Dawid R .....a ip: 109.207.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

- Dobra atmosfera - Godziny jazdy dopasowane do kursanta - Wiedza jest tam bardzo przystępnie podawana - Kurs odbywa się bez stresu Osobiście zdałem za pierwszym razem. Moim instruktorem był Łukasz Gajek, którego serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.05.2019

Adrian Zaczek

Adrian Zaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor który na spokojnie wszystko przypomni i wytłumaczy, dorzucając do tego przydatne rady, ogólnie bardzo przyjemna atmosfera. Polecam jak najbardziej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Maria Czuchnowska

Maria Czuchnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ALbar, robiłam kurs ekspresowy bo zależało mi na czasie, pani Magda z biura była bardzo pomocna, pomogła załatwić wszystkie formalności tak, że w przeciągu niecałego miesiąca miałam skończony zarówno kurs teoretyczny jak i praktyczny. Dodatkowo dzięki świetnemu instruktorowi zdałam egzaminy za pierwszym razem. Łukasz Buś jest cierpliwy, konkretny i bardzo profesjonalny. Do tego ma super pamięć, pamięta kto z czym ma problem i cierpliwie pracuje nad eliminacją, czyli do każdego podchodzi bardzo indywidualnie. Dzięki niemu szłam na egzamin bardzo spokojna, na samym egzaminie też nic mnie nie zaskoczyło a trasa pokrywała się z tymi które ćwiczyliśmy wcześniej. No i bardzo przyjemna, bezstresowa atmosfera na jazdach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2019

Marta C .....a ip: 176.111.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę ALBAR. Miła i pomocna obsługa w biurze. Profesjonalni instrutorzy, ktorzy potrafią odowiednio zmotywować kursanta oraz dostosować tempo szkolenia do jego umiejętności. Moi instruktorzy to: Bogdan Kuca i Robert Gorczyca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.04.2019

Anna K ....a ip: 217.96.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W szkole miałam jazdy doszkalające z Krzysztofem Bilskim. Polecam gorąco bardzo sympatyczny,oaza spokojiu uważam,że dobrze przygotował mnie do egzaminu zdałam za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.04.2019

Kasia K ......a ip: 89.64.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę Al Bar- bardzo dobrze przeprowadzone szkolenie teoretyczne. Wykłady były prowadzone rzetelnie i naprawdę bardzo solidnie. Jazdy miałam z Łukaszem Gajkiem, który jest młodym, cierpliwym i wyluzowanym człowiekiem. Fajnie tłumaczy równe kwestie. Jest pozytywny i zależy mu na kursancie. Polecam serdecznie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.04.2019

Maksym Lenartek

Maksym Lenartek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, wykłady na których nauczysz się dużo przydatnych rzeczy związanych z prawem jazdy, bardzo miła obsługa w biurze oraz co najważniejsze świetni instruktorzy, którzy dobrze przygotują cię do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2019

Rafał Hass

Rafał Hass
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła zapewnia bardzo dobre przygotowanie teoretyczne (wraz z materiałami do nauki własnej) oraz przygotowanie praktyczne. Uczyłem się jeździć pod okiem pana Krzysztofa Fugasa którego gorąco polecam. Miła atmosfera w trakcie jazd, instruktor który podchodzi indywidualnie do każdej osoby ze spokojem i profesjonalizmem. Jak dla mnie gwarancja zdania. Ja oraz siostra zdaliśmy za pierwszym razem. Szczerze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Radek Juszczyk

Radek Juszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ta szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Krzysztof Bilski, zdawalność gwarantowana, bezstresowy kurs oraz zapewniony dobry humor podczas jazd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.03.2019

Klaudia Gorzała

Klaudia Gorzała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę Albar, a w szczególności instruktora - Roberta Jurek. Z osoby, która nigdy nie miała styczności z samochodem, zrobił ze mnie, wcale się nie chwaląc, całkiem dobrego kierowcę ;) Jazdy odbywały się w super atmosferze, Robert podchodzi bardzo profesjonalnie do nauki i przekazuje jak najwięcej istotnych rzeczy podczas jazd, do tego można czuć się bezpiecznie, bo reakcja Roberta, na jakikolwiek mój błąd, była natychmiastowa. Trasy, które przerabialiśmy, w 100% pokrywają się z egzaminem, więc nic nie było dla mnie zaskoczeniem. Panie w biurze są bardzo miłe i zawsze można liczyć na ich pomoc i cierpliwość ;) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2019

Szymon Nowosiad

Szymon Nowosiad
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Pan Robert, bardzo wyrozumiały i miły. Podchodzi do kursanta w bardzo sprecyzowany sposób, skupia się na rzeczach truchnych dla przyszłego kierowcy, przy czym też trasy egzaminów zostały opanowane w 99.9%. Nigdy też nie było zbędnej krytyki tudzież krzyków i innych tego typu dziwnych rzeczy. Bardzo polecam Albar dla wszystkich :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2019

Marek ..........z ip: 93.180.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ogólnie jestem zadowolony, a z nieuwlgędnionych tu plusów dodałbym jeszcze niezłą lokalizację (niedaleko centrum, dobry dojazd komunikacją miejską) tak placu treningowego, jak i głównego budynku, gdzie odbywają sie zajęcia teoretyczne. Poza tym na zajęciach/jazdach przerabiane jest wszystko, czego potrzeba do zdania egzaminu. Moim instruktorem był Łukasz Gajek, którego bardzo gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.03.2019

Julia Iżowska

Julia Iżowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkole jazdy Albar!! Szczególnie Pana Roberta Gorczycę !! Swietnie przygotował mnie do egzaminu, lekcje odbywały sie baardzo miłej, spokojnej atmosferze. Przejechaliśmy wszystkie możliwe trasy i na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło :) Polecam bardzo i dziękuje !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2019

Natalia S ......k ip: 156.67.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam osk ALBAR, wszystko szybko załatwione, a wykłady prowadzone bardzo dobrze. Szczegolnie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego, który zapewnił mi świetne przygotowanie do egmzaminu praktycznego! Podczas jazdy panowała swobodna atmosfera, a wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone. Żadna trasa nie zaskoczyła mnie na egzaminie!:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.03.2019

Ola Lemańska

Ola Lemańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście oraz organizacja wykładów jak i jazd. Duży profesjonalizm, zadbanie o każdy szczegół, oraz bardzo przyjazna atmosfera ze strony Łukasza Gajika, dzięki któremu byłam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2019

Arkadiusz .....k ip: 217.96.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam osk ALBAR, a w szczególności instruktora Łukasza Gajka. Od początku na zajęciach panuje miła atmosfera. Łukasz w pełni wyjaśnia wszystkie trudne manewry i sytuacje na drodze. Poza tym świetnie wyjaśnia jazdę po łuku oraz ruszanie ze wzniesienia. Panie w biurze są bardzo sympatyczne i pomocne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2019

Maciek Preinl

Maciek Preinl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, świetna atmosfera podczas kursu i pełen profesjonalizm ze strony instruktora, Łukasza Gajka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2019

Michał Fryz

Michał Fryz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Albar, a w szczególności instruktora Łukasza Gajka. Jest to bardzo pozytywny człowiek, często żartuje, i wprowadza na zajęciach pozytywną atmosferę, ale jednocześnie w przystępny i wyczerpujący sposób tłumaczy wszystkie zagadnienia. Jazdy z nim były bardzo przyjemne. Jest także wymagający, tak więc po ukończeniu u niego kursu jest się przygotowanym na egzamin.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 12.02.2019

Julia B .......a ip: 195.150.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobrze prowadzone wykłady teoretyczne, bardzo mi pomogła możliwość wyboru kursu weekendowego. Jazdy były bezstresowe, instruktor bardzo dobrze wyjaśniał mi wszelkie niejasności związane z ruchem drogowym i manewrami. Polecam instruktora Łukasza Gajek jeśli obawiasz się o łuk lub parkowanie. ;) Zawsze panowała u niego super przyjemna atmosfera!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Konrad P ....l ip: 217.96.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego, polecam osobiście Pana Janusza, bardzo dobrze tłumaczy i pokazuje dane manewry, i do tego bezstresowo. Gorąco polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2019

Aleksandra Mostowik

Aleksandra Mostowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, miło i przyjemnie zrealizowany kurs od pierwszej wizyty w biurze po ostatnie godziny jazdy. Pełen profesjonalizm i doskonale pryzgtoowanie przez pana Łukasza G.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2019

Mateusz Zawieracz

Mateusz Zawieracz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła fajna, brak nerwowej atmosfery i bardzo wygodny przyśpieszony kurs z teorii. Jazdy miałem z instruktorem Łukaszem Gajkiem, który również nie wprowadza nerwowej atmosfery i generalnie jest naprawdę spoko osobą. Tylko nie mówcie do niego per "Pan" bo się denerwuje. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2019

Michał Grabowski

Michał Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła obsługa . Szybka nauka . Zdawalność za 1 razem . Polecam ! :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2019

Lidia Bogdanowska

Lidia Bogdanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prawa jazdy w szkole Albar przebiegł w bardzo dobrej atmosferze (przyjazna i kompetentna obsługa w biurze), cześć teoretyczna została przedstawiona przystępnie i konkretnie. Naprawdę chwalę sobie praktyczną naukę samej jazdy z Panem Kazimierzem Mostkiem, który jest bardzo profesjonalnym i cierpliwym (a przy tym również bardzo miłym) instruktorem - podczas jazd dba nie tylko o gruntowne przygotowanie kursanta do egzaminu, ale również stara się zaszczepić w nim dobre nawyki i możliwie najjaśniej wytłumaczyć zasady ruchu drogowego. Zawsze podczas lekcji na bieżąco omawialiśmy błęd y i powtarzaliśmy trudne manewry aż do ich pełnego zrozumienia i poprawnego wykonania. Kurs przejeżdżony bez stresu, najgorsze skrzyżowania nie są już straszne a prowadzenie auta nie jest już wiedzą tajemną. :) Pozdrawiam serdecznie Pana Kazimierza i polecam go jako instruktora, jak również polecam wybór tej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2019

Adam Kmiotek

Adam Kmiotek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco osk ALBAR. Pełen profesjonalizm, od początku do końca miła atmosfera. Zajęcia praktyczne tylko z panem Krzysztofem Bilskim, tłumaczy wszystko po kolei, trasy egzaminacyjne, różne "wyjątki" co do tras I miejsca na które warto uważać. Pan Krzysiek uczy tak, że zdaje się za pierwszym razem, tak jak mi się udało. Jeszcze raz serdecznie polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2019

Karolina Osuchowska-Mrozek

Karolina Osuchowska-Mrozek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Szczególnie polecam jazdy z panem Krzysztofem Bilskim, dzięki niemu egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak