Ośrodek Szkolenia kierowców ALBAR (182)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.11.2018

Katarzyna K ......k ip: 89.79.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczególnie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Świetnie uczy jazdy i doskonale przygotowuje do egzaminu. Konkretny i sympatyczny, polubiłam jazdę autem dzięki niemu :) Żałuję, że kurs podstawowy robiłam w innej szkole, gdybym od razu jeździła z Panem Krzysztofem myślę, że niepotrzebne byłyby dodatkowe jazdy. Gorąco polecam! Zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2018

Jasiek Wolak

Jasiek Wolak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła. Teoria w 3 dni na kursie weekendowym. Jeździłem z instruktorem Łukaszem Gajkiem. Najlepszy instruktor na świecie. Jazdy bez stresu, szybko mnie wszystkiego nauczył. Ogółem kurs tak piękny że mógłbym go odbyć jeszcze raz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.11.2018

Agnieszka H ..... ip: 193.25.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moim instruktorem był Łukasz Buś , którego serdecznie polecam. Zajęcia prowadzone bezstresowo z dużym spokojem i ogromną cierpliwością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Magdalena K ......k ip: 83.26.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła i najlepszy instruktor! Polecam serdecznie Łukasza Busia, wszystko potrafi wytłumaczyć, udziela wiele pomocnych rad, uczy inteligentnego zachowania na drodze, a dzięki atmosferze jaką wprowadza czas spędzony na jazdach mija bardzo szybko. Ponadto w sekretariacie pracują bardzo miłe i pomocne panie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.10.2018

Aleksandra S ......... ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście pana Łukasza Gajka, dużo cennych wskazówek, miła i luźna atmosfera. Polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2018

Magdalena K ...... ip: 37.47.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teorię jak i praktykę zdałam za pierwszym razem. Teoria jest tłumaczona w przejrzysty sposób, prowadzący tłumaczy zagadnienia z którymi są problemy. Co do praktyki polecam Krzysztofa Bilskiego, przyjazne nastawienie, miała atmosfera a co najważniejsze pokazuje kursantowi na co należy zwrócić uwagę podczas egzaminu i do czego egzaminatorzy często się przyczyniają.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2018

Kasia Gwizdak

Kasia Gwizdak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołe, jazdy z panem Szczepanem to przyjemność - bez stresu i z humorem :) egzamin zdany za pierwszym razem więc o czymś to świadczy B)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.10.2018

Milena Wątek

Milena Wątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam tu dwa kursy ???? i polecam wszystkim cieplutko ???? super podejście i przede wszystkim masa cierpliwości!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.10.2018

Łucja H ..........y ip: 91.206.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.10.2018

Karolina Dubiel

Karolina Dubiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam szkołe albar, a w szczegolnosci jazdy z p. Szczepanem, wszystko dobrze wytlumaczone, duzo cennych wskazówek, w super atmosferze - zero stresu i z duża dawką humoru :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2018

Natalia P ...k ip: 185.48.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chciałabym bardzo polecić wszystkim Pana Krzysztofa Bilskiego. Pan Krzysztof ma ogromną wiedzę i doświadczenie, dzięki którym ma odpowiednie, indywidualne podejście do każdego kursanta. Przede wszystkim uczy myślenia, a nie tylko jeżdżenia na pamięć. Dzięki opanowaniu jest w stanie na czas skorygować wszystkie błędy początkujących kierowców. Jazdy były bardzo profesjonalne, odbywały się w spokojnej, bezstresowej i sympatycznej atmosferze. Wszystkie wątpliwości i pytania są na bieżąco tłumaczone w jasny sposób, a błędy podsumowywane. Pan Krzysztof potrafi również odpowiednio zmotywować zniechęconych, a stresujących się uspokoić. Dzięki jego nauce i wskazówkom czułam się przygotowana na każdą ewentualność podczas egzaminu, nie pozwoliłam by zjadły mnie stres i emocje i zdałam zarówno teorię jak i praktykę za pierwszym razem! Szkołę i prowadzone przez nią wykłady również gorąco polecam. Panie w sekretariacie są bardzo miłe i pomocne, chętnie odpowiadają na wszelkie pytania. Wykłady także są bardzo ciekawe. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam tę szkołę i tego instruktora, jeszcze raz serdecznie wszystkim polecam i dziękuję za przygotowanie! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.10.2018

Grzegorz O ...... ip: 37.47.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

wspaniała atmosfera Pan Szczepan Kolaż profesjonalista spokojnie i cierpliwie tłumaczył wszystkie rzeczy zdałem za 1 razem ddziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2018

Paula Kaczmarska

Paula Kaczmarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę Albar poleciła mi moja przyjaciółka, a teraz po przebytym kursie z czystym sumieniem również mogę polecić ją innym.Bardzo polecam Pana Krzysztofa Bilskiego, który bezstresowo i w bardzo dobrej atmosferze w pełni przygotował mnie do egzaminu. Jest bardzo profesjonalny i doświadczony, przez co podchodzi do kursanta w sposób indywidualny. Pan Krzysztof bardzo zmotywował mnie do egzaminu i udało się zdać za 1 razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.10.2018

Bartek Starzyk

Bartek Starzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora Łukasza Gajka.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.10.2018

Yurii Nedzheria

Yurii Nedzheria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkolę ze względu na dobre przygotowanie nie tylko do zdanie egzaminu, ale także do samodzielniej jazdy w przyszłości. Sama jazda odbywa się w spokojnej atmosferze, dzięki czemu nauka jest czystą przyjemnością. Polecam instruktora Łukasza Gajka, przygotuje do egzaminu, ale także da kilku przydatnych wskazówek na temat sprawnego poruszania się w ruchu miejskim już bez instruktora.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.10.2018

Piotr Małek

Piotr Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Albar i szczególnie instruktora Łukasza Gajka. Jazdy odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze i Łukasz był naprawdę elastyczny i dyspozycyjny przez co bardzo szybko przejeździliśmy 30 godzin. Szczególnie doceniam to, jak drobiazgowy i stanowczy był Łukasz, wyłapywał najmniejsze błędy i potrafił w nieskończoność je wytykać, aż w końcu nauczyłem się ich nie popełniać. Egzamin zdałem za 3-cim razem, ale tu zadziałał głównie stres, a na to żaden instruktor chyba by nic nie poradził ;-) Szkoła też bardzo fajna, biuro i zajęcia w samym centrum, przemiłe i bardzo uczynne panie w sekretariacie. Wykłady nudne, ale to też pewnie standard we wszystkich szkołach. Polecam Albara.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Tomasz K ......k ip: 89.64.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z pełnym przekonaniem mogę polecić każdemu Pana Krzysztofa Bilskiego. Szkolenie odbywa się w miłej, bezstresowej atmosferze. Instruktor stopniowo wprowadzał nowe elementy techniki jazdy, zwiększając stopień ich zaawansowania adekwatnie do umiejętności kursanta. Pan Krzysztof podchodzi do każdego ucznia w sposób indywidualny, zwraca uwagę na popełniane błędy i pomaga je poprawić. Dzięki dobremu przygotowaniu udało mi się zdać za pierwszym razem. Szczerze go polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.10.2018

Rafał Lancewicz

Rafał Lancewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście krótko i na temat. Po prostu fachowo.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.09.2018

Dorota Koczwara

Dorota Koczwara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor nauki jazdy stanowczy ale jazda bez stresu. Mogę polecić pana Bogdana jest super.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2018

Michał Kasprzyk

Michał Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam zarówno szkołę jak i instruktora (Łukasz Gajek). Nauka przebiegała w luźnej, bezstresowej atmosferze, zawierając wiele wskazówek ułatwiających nie tylko zdanie egzaminu, ale również jazdę w przyszłości. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem mimo długiej przerwy między kursem a egzaminami. ALBAR uczy jak czuć się pewnie za kierownicą co jest dużym plusem! Polecam 10/10

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2018

Jakub Szmalec

Jakub Szmalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłem tutaj po pierwszym niezdanym egzaminie. Trochę żałuje, że nie wcześniej. Miałem przyjemność jeździć z Panem Bogdanem Kucą. Jazdy przebiegały w bardzo luźnej atmosferze, a jednocześnie dostałem mnóstwo cennych uwag i wskazówek. Dzięki temu w ciągu zaledwie 4 godzin jazd udało się wyeliminować wszystkie błędy, a egzamin został zdany bez żadnego problemu. Mogę wszystkim polecić OSK Albar, a w szczególności jazdy z Panem Bogdanem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.09.2018

Klaudia P ....g ip: 91.226.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy bardzo mili i z poczuciem humoru, więc atmosfera w trakcie jazd -świetna! Rewelacyjnie przekazywali wiedzę, udzielali cennych rad i zwracali uwagę na każdy szczegół. Mieli też anielską cierpliwość i wyrozumiałość ;). Szczerze polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2018

Karolina Leszczyńska

Karolina Leszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym polecić wszystkim Pana Roberta Jurka! Z osoby która bała się, dosłownie, dotknąć kierownicy na pierwszych zajęciach,która nie miała wcześniej ŻADNEGO kontaktu z autem za kierownicą, zrobił ze mnie osobę która zdała za pierwszym razem zarówno teorie jak i praktykę! Pan Robert nigdy nie podnosi głosu - co było dla mnie bardzo istotne przy wyborze instruktora. Jeśli trzeba to zwróci uwagę i stara się wytłumaczyć najjaśniej jak się da, aż ktoś tak oporny jak ja załapie. ;) Nie uczy niczego "na sposób"! Co jest częstym błędem instruktorów. W czasie zajęć wprowadza miłą atmosferę. Podsumowuje zawsze co było dobre, co złe, nad czym trzeba popracować. Widać że zależy mu na kursancie. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2018

Gabriela W .........a ip: 188.146.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam jazdy u Pana Krzysztofa Bilskiego z Albara, który bardzo porządnie przygotowuje do zdania egzaminu. Wszystko jest jasno tłumaczone, bezstresowo, do tego widać indywidualne podejście Pana Krzysztofa do każdego kursanta, również przez motywację do zdania za pierwszym razem. Gorąco polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2018

Kamil Sado

Kamil Sado
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy ALBAR i Pana Krzysztofa Bilskiego. Świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego, mnóstwo cennych uwag i wskazówek, które umożliwiły zdanie egzaminu za pierwszym razem. A to wszystko w bardzo przyjaznej atmosferze. Zdecydowanie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2018

Piotr B ........i ip: 5.172.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W biurze obsługa wzorcowa. Jeździłem ze Szepanem - pełen profesjonalizm i z humorem ;] egzaminator buc nie miał się do czego przyczepić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.09.2018

Karol B ...o ip: 80.48.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny kontakt z instruktorem i dobry dojazd do punktu startowego spoza Krakowa. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.09.2018

Mateusz P ....a ip: 94.254.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam tę szkołę jazdy. Egzamin zdalem za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2018

Olga Bernacka

Olga Bernacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam wszystkim jazdy u Szczepana! Cierpliwy, fajna atmosfera i, co najważniejsze, bardzo i indywidualne podejście do kursanta! Kompetentny i jednocześnie sympatyczny - tak jak trzeba :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2018

Jasiek Chrapisiński

Jasiek Chrapisiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu, ekstra instruktor, przyjemna atmosfera, atrakcyjna cena, same plusy. Jestem bardzo zadowolony ze wybrałem właśnie ta szkole. Szczególnie chciałbym polecić instruktora Łukasza Gajka, który poprzez swoje podejście do kursanta świetnie przygotowuje do egzaminu. Dzieki Niemu zdałem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak