Ośrodek Szkolenia kierowców ALBAR (290)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.11.2021

Kamila N ....a ip: 89.70.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeżeli ktoś szuka instruktora z prawdziwym powołaniem, uśmiechem na twarzy, nieziemską cierpliwością i nie tylko, a także wyrozumiałością na każdy dzień i humorek to tylko Paweł Kominek. Człowiek, który całkowicie likwiduje stres i uczy jeżdzić w super koleżeńskiej atmosferze. Z nim każde jazdy, jak i każda przejażdżka po zdanym prawku są czystą przyjemnością. Nigdy nie podnosi głosu, wszystko spokojnie tłumaczy, a z nawiększej gafy roku potrafi zrobić żarcik i bardzo szybko uspokoić. Wybierając tego instruktora nie wiedziałam, że robienie prawka będzie tak wspaniale spędzonym czasem z tak złotym człowiekiem. Nigdy nie było problemu z ustaleniem terminu czy z jego nagłym przełożeniem. Polecam wszystkim bardzo serdecznie tego Pana ♥️ Niskie ukłony składam również administracji biura, która perfekcyjnie, szybko i zwięźle odpowiada na szybkie i bardzo chaotyczne pytania zestresowanych kursantów :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2021

Magdalena .....o ip: 37.47.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem mogę polecić Krzyska Bliskiego jako fantastycznego instruktora. Dzięki niemu do egzaminu państwowego podeszłam bez najmniejszego stresu, doskonale wiedziałam co mnie czeka, a sama trasa egzaminacyjna tez nie była zaskoczeniem. Z przypadku beznadziejnego stałam sie młodym kierowcą. Jak chcesz zdać prawko za pierwszym razem to tylko u Krzyska!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.11.2021

Milena Kowalik

Milena Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Korzystałam w jazd doszkalających z ALBAR w ramach szybkiej powtórki do egzaminu, a tak naprawdę w ciągu 6h jazd dowiedziałam i nauczyłam się więcej niż w ciągu 30h w innej szkole jazdy. Pan Łukasz Buś cechuje się anielską cierpliwością, dokładnie tłumaczył moje błędy i wyczerpująco odpowiadał na każde, nawet pozornie najgłupsze pytanie - bardzo polecam, profesjonalne podejście do kilenta, ponadto bardzo sympatyczne i pomocne panie w biurze :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.11.2021

Władysław Cholewa

Władysław Cholewa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony ze szkoły, przygotowanie teoretyczne bez zarzutów. Kurs praktyczny podobnie, gorąco polecam Pana Pawła Kominka, jest fantastycznym instruktorem. Na spokojnie i w przyjaznej atmosferze, przygotował mnie do egzaminu, i dał wiele rad przydatnych w zwykłej jeździe.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2021

Jana Kaczałko

Jana Kaczałko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy z Panem Pawłem Kominkiem, jest jednym z najbardziej kompetentnych i profesjonalnych osób, jeżeli chodzi o kierowców. Jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały, w każdej sytuacji wytłumaczy dlaczego tak, a nie inaczej. Było bardzo przyjemnie spędzać tak stresujące wydawało by się chwilę podczas nauki jazdy, jednakże potrafił Pan Paweł stworzyć przyjazną i miłą atmosferę. Nauczyłam się sporo i zdałam za pierwszym razem w Krakowie tylko dzięki tak dobrze zaplanowanemu kursowi oraz wskazówkom Pana Pawła odnośnie zdawania egzaminu w Krakowie. Oczywiście, jeżeli nie udaje się wam przyjść w któryś z dni, jest możliwość dogadania się, nigdy nie było z tym problemu. Pozdrawiam Pana Pawła.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2021

Maria Kaczmarczyk

Maria Kaczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, szczególnie instruktora Łukasza G. Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, świetny kontakt ze biurem, wszystko jasno, klarownie ????♥️ Instruktor świetnie przygotował mnie do egzaminu, jazdy odbywały się regularnie i w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2021

Miłosz A ....k ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę, a w szczególności instruktora Krzysztofa Bielskiego - kompetencja i fajna atmosfera, czułem się w pełni przygotowany na wszystkie sytuacje na egzaminie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.11.2021

Ewa Niewdana-Hady

Ewa Niewdana-Hady
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Byłam tak zwanym ciężkim przypadkiem. To pierwszy ośrodek, w którym poczułam się bezpiecznie , skończyłam kurs i zdałam egzamin ( wcześniej albo kursów nie kończyłam albo po kursie jeździłam tak zestresowana ze nie podchodziłam do egzaminu ). Polecam. Miła , bezstresowa atmosfera i profesjonalizm.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.11.2021

Alona Kolisnyk

Alona Kolisnyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy , a zwłaszcza instruktora Łukasza Busia. Dokupiłam tylko pare godzin jazd, ale to wystarczyło żeby popracować nad moimi błędami i zdać pozytywnie egzamin ! Jazdy przebiegały w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze , a Pan Łukasz zawsze odpowiadał na każde moje pytanie. Ponadto spokojnie tłumaczył gdzie popełniłam błąd oraz mówił nad czym powinnam jeszcze popracować. Pan Łukasz jest człowiekiem o anielskiej cierpliwości , ktory jest tak pozytywnie nastawiony do kursanta , że ciągle się ma ochotę wracać na kolejne jazdy. Jeszcze raz polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.10.2021

Kazimierz Nowak

Kazimierz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do egzaminu przystępowałem po ponad rocznej przerwie od ostatniego podejścia. Trafiłem na Krzysztofa Bilskiego ze szkoły jazdy Albar i był to strzał w dziesiątkę. Po tak długiej przerwie, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, który udało mi się zdać bez większego problemu. Gorąco polecam Krzyśka jako instruktora. Spokojna, luźna atmosfera w trakcie jazd. Brak nerwów, stresu. Bardzo dobrze tłumaczy niuanse i niejasności związane z przepisami ruchu drogowego.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2021

Joanna B ......k ip: 89.66.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Cały kurs będę zawsze miło wspominać. Zdałam za pierwszym razem, za co bardzo dziękuję mojemu Instruktorowi - Łukasz Buś, za cierpliwość, świetne podejście do człowieka i zawsze przemiłą atmosferę na jazdach! Bardzo dziękuję też Pani Magdalenie, za pomoc w sprawach biurowych, marzeniem jest żeby w urzędach pracowały tak przemiłe osoby.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2021

Magda Irzyk

Magda Irzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Piszę tą opinie po zdaniu egzaminu praktycznego za pierwszym razem! Polecam ta szkole jazdy oraz instruktora Pawła Kominka, który z wielka cierpliwością i zawsze w miłej atmosferze prowadził mnie przez kurs :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2021

Agnieszka W W. ip: 89.64.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ciesze się że trafiłam w to miejsce. Świetna szkoła jazdy ! Pan Paweł to pełen profesjonalizmu i oddania instruktor z bardzo dobrym poczuciem humoru co pomaga rozładować stres ;). Potrafi dokładnie wytłumaczyć jak poruszać się na drodze, nie ma dla niego głupich pytań i co bardzo ważne pomaga pokonać strach przed jazdą samochodem. Czułam że jeżdżę pod dobrymi skrzydłami. Pan Paweł to instruktor z powołaniem, widać że to co robi sprawia mu radość. Ze pełną szczerością mogę powiedzieć, że dzięki Niemu zdałam egzamin i mogę wyruszyć na podbój świata na 4 kółkach. Dziękuję bardzo:). Każdemu kursantowi życzę takiego instruktora. Polecam szkołe w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.08.2021

Katarzyna G ....... ip: 83.7.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna szkoła jazdy;) mimo kilku przygód- bo wybrałam beznadziejnego instruktora na pierwszych jazdach (p.Jurek, ale już tam nie pracuję!), którego zmieniłam na najlepszego w tej szkole a chyba i w całym Krakowie. Bardzo polecam jazdy z Krzysztofem B., bo ma super podejście do człowieka. Potrafi zmobilizować do nauki i myślenia za kierownicą. Świetnie tłumaczy np. jazdę po łuku czy zmianę biegów, których długo nie mogłam opanować. Ale cierpliwe i fachowe podejście instruktora pomogło mi nauczyć się i tego;) uczy nie tylko jazdy pod kątem egzaminu ale tak, by po zdanym egzaminie spokojnie człowiek wsiadł za kółko. Bardzo miła atmosfera w czasie jazd!! Instruktor zawsze skupiony na tym co dzieje się w aucie jak i na trasie. Krzysiek tłumaczył, sprawdzał czy rozumiem znaki czy umiem je zastosować w praktyce. W razie problemów tłumaczy do skutku, chętnie dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem. Jazdy.zawsze zaczynały się punktualnie, a autko super przugotowane do zajęć. Krzysiek doradzał jak sobie pomóc ze stresem na egzaminie i mocno kobicował. Egzamin zdany bez problemu za pierwszym razem ;))) Pani z biura bardzo pomocna! Zajęcia teoretyczne szybko, sprawnie poprowadzone. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.08.2021

Anna Krzywoń

Anna Krzywoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kilkuletniej przerwie, postanowiłam kolejny raz podejść do egzminu praktycznego (wcześniej w innym mieście)i zdać za pierwszym podejściem, i się nie pomyliłam! Jazdy pod okiem Pana Pawła Kominka odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze, żadnych nerwów, wszystko było spokojnie i dokładnie wytłumaczone. Instruktor motywował i podtrzymywał na duchu. Nie mogę powiedzieć złego słowa! Polecam serdecznie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.08.2021

Maciek Siwiecki

Maciek Siwiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy. Super instruktorzy. Robiłem 4 prawa jazdy i za każdym razem byłem bardzo zadowolony.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.08.2021

Maria Kozaczewska

Maria Kozaczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Przyszłam doszkolić się po kursie w innej szkole i nauczyłam się więcej niż na kursie właściwym. Instruktor Paweł Kominek niesamowicie cierpliwy i świetnie tłumaczy. Egzamin zdany za pierwszym razem :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.07.2021

a ...l ip: 89.64.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam mega Pana Krzysztofa Bilskiego. Super człowiek, super atmosfera na jazdach, stopniowe nauczanie wszelakich aspektów jazdy po skomplikowane i wymagające manewry, ale to wszystko by nauczyć się jeździć i zdać egzamin. Bardzo pomocny Pan Krzysiek zawsze zwracał uwagę co źle się robi, co poprawić, a poskutkowało to zdaniem praktyki w 1 terminie, mimo uwag opryskliwej egzaminatorki (ale i tutaj rady pana Krzyśka jako byłego egzaminatora bardzo pomogły ;)) Co do szkoły to bardzo miłe panie w biurze, wszystko sprawnie, szybko i w przyjaznej atmosferze. Polecam szkołę i pana Krzyśka Bilskiego :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2021

Weronika Szlęk

Weronika Szlęk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo szkołę jazdy ALBAR :)przygotowanie pierwsza klasa,zawsze wszystko wytłumaczone spokojnie i jasno. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem:) Instruktor pan Paweł Kominek bardzo cierpliwy i sympatyczny.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2021

n nna ip: 89.64.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę jazdy ALBAR, super kontakt z sekretariatem, zawsze pomocne i życzliwe Panie. Szczególnie instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jest to instruktor z ogromną wiedzą i profesjonalizmem, jazdy są przyjemnością. Pan Krzysztof tłumaczy wszystko cierpliwie i uczy myślenia na drodze, dzięki niemu nie mam obaw o prowadzenie samochodu w przyszłości samodzielnie. Na egzaminie nie było niczego, co mogłoby mnie zaskoczyć, zdany za pierwszym razem! Wszystkie trasy egzaminacyjne miałam dobrze wyćwiczone, dzięki radom od Pana Krzysztofa byłam świetnie przygotowana. Będę polecać szkołę jazdy ALBAR i jazdy z Panem Krzysztofem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2021

Asia Szpuler

Asia Szpuler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Albar. Na jazdach panowała dobra atmosfera. Instruktor- Paweł Kominek cierpliwie wszystko tłumaczył, miał profesjonalne podejście. Mimo ciężkich początków egzamin praktyczny zdałam za 1 razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2021

Maria G ....k ip: 91.226.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę ALBAR - egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Ten ostatni to zasługa Krzysztofa Bilskiego - bardzo cierpliwego i zaangażowanego instruktora. Na przygotowanie się miałem dość mało czasu, a jednak do egzaminu podszedłem spokojny o wynik - dzięki wielu praktycznym wskazówkom, wielokrotnym przejeżdżeniu tras egzaminacyjnych oraz doświadczeniu mojego instruktora nic nie było w stanie mnie zaskoczyć. A co najważniejsze - bez obaw wsiądę teraz za kierownicę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2021

Małgorzata H ....a ip: 31.0.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam ośrodek ALBAR! Trafiłam na super instruktora Pana Krzysztofa Bilskiego, który jest osobą w pełni zaangażowaną, posiada profesjonalne podejście a lekcje odbywają się w spokojnej atmosferze gdzie można otrzymać dużą dawkę wiedzy. Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki praktycznym wskazówkom. Dzięki lekcjom z Panem instruktorem nie boje się wsiąść samodzielnie za kierownicę. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i polecam Pana Krzysztofa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2021

Jan B ......i ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady były interesujące oraz prowadzone z pasją. Instruktor na jazdach, świetny, zawsze dało się z nim porozumieć bez najmniejszego problemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2021

Karolina S ....... ip: 83.22.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo wszystkim polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego :) Profesjonalne podejście, mnóstwo praktycznych wskazówek i przygotowanie nie tylko do wszystkich wymaganych na egzaminie zadań ale też do jazdy w różnych miejscach i warunkach. Do tego przyjazna atmosfera, elastyczność w umawianiu spotkań i dostępność pod telefonem w razie potrzeby. Dodam tylko, że egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2021

Lena Chlopek

Lena Chlopek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Konrad oraz Lukasz Bus sa naprade wspanialymi instruktorami! Pelen profesjonalizm, odpowiadali na wszystkie moje pytania tak, ze bez problemu moglam wszystko zrozumiec... dodatkowo jazdy odbywaly sie w bardzo milej atmosferze! :) Egzamin teoretyczny jak i praktyke zdalam za 1 razem. Panie z sekretariatu rowniez sa przemile i bardzo pomocne. Naprawde polecam ta szkole kazdemu, kto chce nauczyc sie jezdzic! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2021

Nazar Nagirniak

Nazar Nagirniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Niesamowite zaangażowanie i profesjonalizm w każdym calu. Indywidualne podejście do kursanta, wspaniali Instruktorzy z ogromną wiedzą, którą są w stanie przekazać każdemu. Szczególnie polecam kurs u Pana Pawła, wymagający i bardzo cierpliwy człowiek od którego można dużo się nauczyć I otrzymać odpowiedzi na wszystkie pytania związane z kierowaniem pojazdu. Również ogromnie dziękuję Paniom z biura za szybką i idealną obsługę! Każda lekcja była przyjemnością, oprócz dawki wiedzy przede wszystkim bardzo fajnie spędziłem czas. Dzięki kompleksowemu przygotowaniu egzaminy państwowe zdałem za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.05.2021

Denys F .......h ip: 31.182.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Świetne podejście do kursanta. Moim instruktorem był Janusz Peciak, umie zadbać o przyjazną atmosferę podczas jazdy, uczy nie tylko aby zdać egzamin ale przede wszystkim żeby jeździć. Wyrozumiały i profesjonalny instruktor, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zdane za 1 podejściem, mimo że nigdy wcześniej nie kierowałem samochodem. Przychodzenie na kurs było moim ulubionym zajęciem w ciągu dnia. Panie z sekretariatu są bardzo cierpliwi oraz pomocni. Kurs przebiegał bardzo sprawnie i w dogodnych dla mnie godzinach. Bardzo polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2021

Michał Sępiak

Michał Sępiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe jazdy Albar a w szególności instruktora Pana Pawła Kominka, dzięki któremu egzamin praktyczny nie sprawił mi żadnych trudności i został zdany za pierwszym razem. Do tego, każdej jeździe towarzyszyła miła i spokojna atmosfera. Naprawdę polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.04.2021

Oliwia Szydłowska

Oliwia Szydłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem szkole jazdy ALBAR oraz Pana instruktora Janusza Peciak! Panie w biurze zawsze służyły pomocom i rozwiewały wszelkie wątpliwości. Wykłady teoretyczne były prowadzone w bardzo interesujący i ciekawy sposób! Jazdy przebiegały w bezstresowej atmosferze, wszystkie zadania były dokładnie opisywane, a uwagi odnośnie popełnienia błędu były tłumaczone spokojnie i jak najbardziej zrozumiałe. Pan Janusz to mistrz w swoim fachu! Ma Bardzo dobre podejście do praktykanta, bardzo pozytywny, cierpliwy oraz miły. Przekazał mi bardzo dużą wiedzę oraz swoje doświadczenie co wpłynęło na mój pozytywny wynik na egzaminie państwowym! Jeszcze raz bardzo polecam szkole jazdy ALBAR oraz Pana Janusza Peciak!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak