Ośrodek Szkolenia kierowców ALBAR (197)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2019

Karolina Osuchowska-Mrozek

Karolina Osuchowska-Mrozek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Szczególnie polecam jazdy z panem Krzysztofem Bilskim, dzięki niemu egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.12.2018

Anna Mika

Anna Mika
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swoja przygode za kolkiem zaczelam w innej szkole ,jednak to tutaj uwierzylam w swoje mozliwosci :)Bardzo gorąco polecam Pana Szczepana . Świetna , bezstresowa atmosfera , dzieki ktorej czułam sie swobodnie. Nauczyl jak pogodzic teorie z praktyka w krotkim czasie i udzielil waznych wskazowek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2018

Klaudia M ......a ip: 89.64.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę ALBAR, a szczególnie pana Krzysztofa Bilskiego. Cierpliwy, bardzo kompetentny i przede wszystkim wymagający instruktor. Pan Krzysztof tłumaczy do skutku, pokazuje wszystkie trasy egzaminacyjne i uczy czerpania przyjemności z jazdy. Widać, że jest profesjonalista, lubi to co robi i wychodzi mu to świetnie. Zaczynałam zupełnie od zera a zdałam za pierwszym razem! :) Pani w biurze jest przemiła i zawsze cierpliwie i rzeczowo odpowiadała na wszystkie moje pytania.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.12.2018

Michał G ...b ip: 31.182.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę ALBAR, w szczególności instruktora Łukasza Gajka. Po kilkuletniej przerwie od zakończenia kursu w innej szkole zdecydowałem się na podejście do egzaminu. Po kilkunastu godzinach jazd w przemiłej atmosferze zdałem egzamin za 1 razem. Żadne z miejsc które odwiedziłem podczas egzaminu nie było dla mnie zaskoczeniem. Ogromny plus za cierpliwość, profesjonalizm oraz elastyczność podczas umawiania jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2018

Konrad K ....a ip: 31.0.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tą szkołę, za solidne przygotowanie do egzaminów, dobrą lokalizację w samym centrum miasta wykładów dodatkowo, miałem przyjemność jeździć z mega sympatycznym instruktorem: Łukaszem Gajkiem, którego najbardziej ceniłem za cierpliwość i niesamowite rozeznanie Krakowa w tym wielu ulubionych zakamarków egzaminatorów, a także łatwość z umawianiem się na jazdy. Reasumując naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Ewa Molga

Ewa Molga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam wszystkim instruktora Łukasza Busia. Luźna atmosfera, zasady ruchu drogowego bardzo dobrze wytłumaczone, cierpliwość oraz wyrozumiałość to cechuje zajęcia z tym instruktorem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2018

Natalia Rykała

Natalia Rykała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę ALBAR oraz przede wszystkim instruktora Krzysztofa Fugasa, jest to człowiek pełen optymizmu, sympatyczny, pomocny. Jazdy odbywały się bez żadnego stresu, gdyż Pan Krzysztof jest bardzo cierpliwą i profesjonalną osobą. Jeszcze raz polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.12.2018

Małgorzata Adamek

Małgorzata Adamek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! W biurze zawsze sympatyczne i pomocne panie. Jazdy miałam z niezastąpionym instruktorem Łukaszem Busiem, który przekazał mi cenne wskazówki, jest wyrozumiały, cierpliwy i jazda obok niego była miło spędzonym czasem. POLECAM! :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.12.2018

Sylwia K ....k ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, wartościowe wykłady, spersonalizowane kursy i możliwość załatwienia wszystkich spraw na miejscu. Jazdy ze Szczepanem - zero stresu, polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2018

Wojtek Zieliński

Wojtek Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłem z instruktorem Krzysztofem Bilskim. Świetne przygotowanie. Wszystko wyjaśnione, byłem we wszystkich miejscach jakie mogły mi się trafić na egzaminie. Zdałem go za 1 razem. Fajna atmosfera. Gorąco polecam Wojtek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Zofia Z ......... ip: 217.96.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Instruktor Szczepan Kolad rządzi, dzięki niemu zdałam za pierwszym razem, a atmosfera na kursie była niepowtarzalna :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.12.2018

Weronika Surowiec

Weronika Surowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka jazdy z Panem Łukaszem Busiem to prawdziwa przyjemność! Brak stresu oraz przyjemna atmosfera! Instruktor daje również trafne i sprawdzone wskazówki przydatne podczas jazdy na egzaminie. Ciesze się że polecono mi pana Łukasza :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2018

Arkadiusz D .. ip: 31.179.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Łukasz Gajek oraz Krzysztof Fugas to bardzo dobrzi instruktorzy! Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2018

Kinga Cygan

Kinga Cygan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Pana Krzysztofa Bilskiego. Po 5 letniej przerwie od Kursu na prawo jazdy, ponownie rozpoczęłam jazdy w formie jazd doszkalających własnie u Pana Krzysztofa. Wykazał się ogromną wiedzą i doświadczeniem. Każde jazdy dokładnie omawia w trakcie, jak i po. Zwraca uwagę na popełniane błędy oraz pomaga je wyeliminować. Godziny jazd odbywały się w bezstresowej i miłej atmosferze. P. Krzysztof bardzo dobrze przygotowuje kursantów do jazdy w trakcie egzaminu. Do każdego Kursanta podchodzi w sposób indywidualny, z każdym dniem motywując do coraz lepszej jazdy. Jednym słowem: "Instruktor z Powołania". Egzamin zdany za 1 razem teoretyczny jak i praktyczny za co Bardzo Dziękuję !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.11.2018

Kornelia Stój

Kornelia Stój
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2018

Gosia G ..d ip: 188.146.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ogromnie polecam ten ośrodek, a szczególnie instruktora Łukasza Busia!! Bardzo miło, profesjonalnie i przede wszystkim bezstresowo! I co ważne, brak problemów z terminami nawet w najwyższym sezonie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2018

Magdalena Król

Magdalena Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezkonkurencyjna szkoła jazdy!! Nie ma lepszej i bardziej zgranej ekipy młodych pełnych werwy ludzi, którzy każdemu potrafią wytłumaczyć nawet to co wydaje się nieosiągalne. Wspaniała atmosfera, bezstresowo i całkowicie poza presją. Najważniejsze to, że wszystko zostało tak solidnie przekazane, że po całym odbytym kursie zdanie za pierwszym razem było czyms bardzo realnym, a nawet częstym. Serdecznie polecam instruktora Łukasza Busia, który pokazał pełen profesjonalizm i niesamowite opakowanie pomagające w trudnych sytuacjach na drodze. Widać zaangażowanie, pasje i chęć, dlatego jazdy to była czysta przyjemność! Zdawalnosc jest bardzo wysoka, ale nie ma się co dziwić, jeśli od początku wszystko jest na tip top. Punktualność, zanagazowanie, same superlatywy, naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.11.2018

Klaudia Szczepańska

Klaudia Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kursy weekendowe są świetnym rozwiązaniem dla osób, które nie mają dużo wolnego czasu. Indywidualne podejście do każdego kursanta przez instruktorów jest dużym plusem. Polecam w zupełności, szczególnie instruktora p. Bogdana ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2018

Kinga Niewiarowska

Kinga Niewiarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę! Instruktorzy przyjaźni. Potrafią przygotować pod egzamin jak i do praktycznej jazdy. Jeśli chodzi o teorię to miałam szybki kurs weekendowy, który jest wielkim plusem dla tych, którzy nie mają dużo czasu. Zdałam za pierwszym razem więc myślę, że każdy powinien dac radę :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2018

Dawid Pietruch

Dawid Pietruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Krzysztof Bilski znaczy więcej niż tysiąc słów. Człowiek czyste złoto, od niego kalibruje się wykrywacze złota. Nauczyłby nawet gipsową meblościankę jak robić na blaszkę krakowskie ronda, uliczki, skrzyżowania i obsługę samochodu. Dzięki niemu nie straszne było małą kursową Kijanką mijać się z ciężarówkami, on nie zostawiłby nikogo na przejeździe kolejowym. Polecam z głębi serducha bo radość od ucha do ucha, za pierwszym razem zdane, że nie siada mucha :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2018

Jan Rajczyk

Jan Rajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor był bardzo cierpliwy i widać, że praca sprawiała mu przyjemność. Efekt? Ja totalny laik zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.11.2018

Michał Bober

Michał Bober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Intruktor, spokojny , miły, dużo sie nauczylem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.11.2018

Katarzyna K ......k ip: 89.79.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczególnie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Świetnie uczy jazdy i doskonale przygotowuje do egzaminu. Konkretny i sympatyczny, polubiłam jazdę autem dzięki niemu :) Żałuję, że kurs podstawowy robiłam w innej szkole, gdybym od razu jeździła z Panem Krzysztofem myślę, że niepotrzebne byłyby dodatkowe jazdy. Gorąco polecam! Zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2018

Jasiek Wolak

Jasiek Wolak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła. Teoria w 3 dni na kursie weekendowym. Jeździłem z instruktorem Łukaszem Gajkiem. Najlepszy instruktor na świecie. Jazdy bez stresu, szybko mnie wszystkiego nauczył. Ogółem kurs tak piękny że mógłbym go odbyć jeszcze raz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.11.2018

Agnieszka H ..... ip: 193.25.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moim instruktorem był Łukasz Buś , którego serdecznie polecam. Zajęcia prowadzone bezstresowo z dużym spokojem i ogromną cierpliwością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Magdalena K ......k ip: 83.26.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła i najlepszy instruktor! Polecam serdecznie Łukasza Busia, wszystko potrafi wytłumaczyć, udziela wiele pomocnych rad, uczy inteligentnego zachowania na drodze, a dzięki atmosferze jaką wprowadza czas spędzony na jazdach mija bardzo szybko. Ponadto w sekretariacie pracują bardzo miłe i pomocne panie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.10.2018

Aleksandra S ......... ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście pana Łukasza Gajka, dużo cennych wskazówek, miła i luźna atmosfera. Polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2018

Magdalena K ...... ip: 37.47.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teorię jak i praktykę zdałam za pierwszym razem. Teoria jest tłumaczona w przejrzysty sposób, prowadzący tłumaczy zagadnienia z którymi są problemy. Co do praktyki polecam Krzysztofa Bilskiego, przyjazne nastawienie, miała atmosfera a co najważniejsze pokazuje kursantowi na co należy zwrócić uwagę podczas egzaminu i do czego egzaminatorzy często się przyczyniają.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2018

Kasia Gwizdak

Kasia Gwizdak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołe, jazdy z panem Szczepanem to przyjemność - bez stresu i z humorem :) egzamin zdany za pierwszym razem więc o czymś to świadczy B)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.10.2018

Milena Wątek

Milena Wątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam tu dwa kursy ???? i polecam wszystkim cieplutko ???? super podejście i przede wszystkim masa cierpliwości!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak