Ośrodek Szkolenia kierowców ALBAR (245)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Julia Jamrozik

Julia Jamrozik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkołę, przemiłe Panie w biurze, wykłady w ciekawy, zabawny sposób, świetna atmosfera, kurs przebiega bardzo szybko i sprawnie, nie ciągnie się przez kilka miesięcy jak w niektórych szkołach. Jeśli chodzi o instruktora bardzo polecam Pana Szczepana Kolad, bardzo cierpliwy, dobrze tłumaczy wszystko, potrafi skorygować rzeczy, które naprawde ci nie wychodzą. Prawo jazdy zdałam za pierwszym razem, egzaminator chwalił dobre przygotowanie, a ja zawdzięczam to właśnie P Szczepanowi. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Maja Stalmach

Maja Stalmach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę OSK ALBAR, a w szczególności Pana Krzysztofa Bilskiego. Wszytko dokładnie wytłumaczone, 30h jazd to czysta przyjemność. Wspaniała atmosfera na jazdach i zaangażowanie instruktora, skutkowały zdanym egzaminem praktycznym za pierwszym razem. Jeszcze raz polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.02.2020

Aleksandra Bebak

Aleksandra Bebak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Albar :) Korzystałam z jazd doszkalających z Instruktorem Szczepanem i jestem bardzo zadowolona z przebiegu lekcji i udzielanych mi rad. Zachęcam wszystkich ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Bartosz Jaroszewski

Bartosz Jaroszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem, dobra, przyjemnie spędzone 30h :) Polecam. Zwłaszcza instruktora Szczepana. Zawsze służył pomocą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Mateusz Grzybowski

Mateusz Grzybowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Albar, miła obsługa w biurze i profesjonalni instruktorzy. Kategoria B zdana za pierwszy razem. Instruktor Konrad Zurek super, profesjonalny i z dużym doświadczeniem. Jak będę chciał zrobić kategorię A to na pewno wybiorę OSK Albar i Pana Konrada.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2020

Adam Martyniak

Adam Martyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam najmocniej tą szkołę jazdy, a w szczególności polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jazdy w doskonałej atmosferze, wszystko wytłumaczone na tip top, a egzamin praktyczny to tylko formalność. Jeszcze raz polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2020

Milena Adamek

Milena Adamek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam naukę w OSK Albar, a szczególnie polecam jazdy z Panem Krzysztofem Bilskim! Potrafi doskonale przekazać wiedzę potrzebną do egzaminu, a przy tym ma wspaniałe podejście do kursantów. Dzięki Panu Krzyśkowi nic mnie na egzaminie nie zaskoczyło, zdałam za pierwszym razem. Lepszego instruktora wymarzyć sobie nie mogłam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Kamil Niedośpiał

Kamil Niedośpiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła bardzo sprawnie przeleciał nam cały kurs. W moim wypadku Teoria weekendowa przyspieszona. Jazdy miałem z panem Krzysztofem Bilskim, Pan z profesjonalnym podejściem. Bardzo spokojny, a jego rady pozwoliły mi zdać za pierwszym razem ❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Daniel Schnober

Daniel Schnober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Konkretny i ogarnięty facet ale też wyrozumiały. Od początku wie z kim ma do czynienia i jak wszystko rozplanować, żeby jazdy były nie tylko bezpieczne ale i przyjemne. Polecam wszystkim, którzy chcą zdobyć uprawnienia do prowadzenia samochodu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.12.2019

Kaja Kulik

Kaja Kulik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy Albar ! A w szczególności instruktora Szczepana. Super podejście, cierpliwość i profesjonalizm ! Krok po kroku tłumaczy, jak coś nie wychodzi wracamy na miejsce i powtarzamy na spokojnie ! Prawo jazdy zaczęłam robić 4/5 lat temu i się poddałam bo wgl nie czułam się pewnie za kierownica. Dzięki instruktorowi uwierzyłam w siebie i już nie boje się jeździć ! I dzięki niemu tez zdałam za pierwszym razem ! Wiec jeszcze raz baaardzo dziękuję i z całego serca polecam ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Jasiek Cichoń

Jasiek Cichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Krzysztofa Bilskiego, najlepszy instruktor na jakiego trafiłem. Konkretny facet, z ogromnym zapasem cierpliwości i bardzo luźnym podejściem. W aucie bardzo przyjemna atmosfera. Egzamin zdany od strzała! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2019

Dawid Olszewski

Dawid Olszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Albar oraz Pana Krzysztofa Fugasa. Jazdy odbywały się w przyjemnej luźnej atmosferze. Wszystko zostało profesjonalnie wytłumaczone, dostałem dużo wskazówek oraz uwag, dzięki którym zdałem egzamin teoretyczny oraz praktyczny za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.11.2019

Jolanta Dąbek

Jolanta Dąbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam,,Albar,, z ul.karmelickiej, w szczególności instruktora Łukasza BUŚ. Młody człowiek profesjonalista, angażuje się w swoją pracę na 200%. Świetnie przekazuje wiedzę o ruchu drogowym, cierpliwy, kulturalny, punktualny itp. Miła bezstresowa atmosfera. Jazdy były przyjemnością. POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Basia Gaweł-Kucab

Basia Gaweł-Kucab
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Albar a w szczególności instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze. Dzięki temu, że instruktor jest wymagający, ale cierpliwy udało mi się zdać egzamin za pierwszym podejściem. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2019

Agnieszka Rymkiewicz

Agnieszka Rymkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Albar, a w szczególności instruktora Szczepana Kolad! Jazdy odbywały się w bardzo miłej atmosferze. Wszystko dokładnie tłumaczył i wyjaśniał moje wszelkie wątpliwości. Przejechaliśmy wszystkie możliwe trasy, wiec żadna mnie nie zaskoczyła na egzaminie :) Polecam bardzo

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2019

Zuza Gruszka

Zuza Gruszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Albar, a w szczególności instruktora Krzysztofa Bliskiego. Bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Wszystko dokładnie tłumaczył, a na jazdach panowała luźna atmosfera. Dzięki temu zdałam egzamin za pierwszym razem !!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.10.2019

Patrycja Ciupczyk

Patrycja Ciupczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK ALBAR a w szczególności instruktora Pana Roberta Gorczycę. Jazdy odbywają się w bardzo miłej oraz spokojnej atmosferze, przejechaliśmy wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne więc na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.10.2019

Tomek Makowski

Tomek Makowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Myślałem że już nigdy nie zdam 10 lat temu już stwierdziłem że się nie nadaje. Sam nie wiem czemu postanowiłem spróbować. Dzięki Panu Zenonowi przestałem bać się samochodu i zdałem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Anita Klima

Anita Klima
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ośrodek szkolenia albar, a w szczególności instruktora Krzysztofa Bilskiego, dzięki któremu żadna droga nie jest mi straszna. Pan Krzysztof jest wymagający, ma podejście do kursanta, a każda godzina jazdy z nim odbywała się w miłej i żartobliwej atmosferze. Zdałam za pierwszym razem oba egzaminy i to nie był przypadek!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Jakub K ............k ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła bardzo fajna, przygotowanie do egzaminu teoretycznego bardzo dobre. Instruktor Krzysztof Bilski to najlepszy człowiek na to miejsce :D Wszystko od początku wytłumaczone dokładnie, luźna atmosfera, jazdy bardzo przyjemne i owocne. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za 1 razem, polecam instruktora serdecznie! :D Muszę jeszcze wspomnieć o Pani pracującej w biurze, która wszystko dokładnie opiszę, rozwieje wszelkie wątpliwości, co zdarza się bardzo rzadko!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2019

Paulina B .........a ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić. Egzamin kat B zdany za pierwszym i to wszystko dzięki instruktorowi Krzysztofowi Bilskiemu. Takich ludzi jak on to ze świecą szukać. Lepiej trafić nie mogłam genialne podejście do kursantów, przemiła atmosfera na jazdach i co najważniejsze naprawdę uczy jeździć. Egzaminu na prawko nie da się zdać za pierwszym? To bzdura. Z czystym sumieniem polecam jazdy z Krzysztofem Bilskim dla niewierzących. Jest najlepszy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.09.2019

Sylwia Barańska

Sylwia Barańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Albar jest fantastyczny. Przemili ludzie wszędzie i to dosłownie. Panie w biurze to dwa anioły. Mój instruktor, Łukasz Buś, jest przegenialny, polecam go z całego serducha. Kurs minął bezproblematycznie. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2019

Weronika Miłek

Weronika Miłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jazdy odbywały się w luźnej, miłej atmosferze oraz wszystko było dokładnie tłumaczone, dzięki czemu bez problemu można zdać za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2019

Anna Piotrowska

Anna Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Albar, a szczególnie instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jazdy odbywały się w bardzo miłej, bezstresowej atmosferze. Wszytko zostało bardzo dokładnie wytłumaczone przez Pana Krzysztofa, dzięki czemu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.08.2019

Natalia B B ip: 149.156.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie ! Obsługa w biurze bardzo przyjazna, wszelakie sprawy związane z dokumentami oraz umową bardzo jasno wytłumaczone. Teoria konkretnie przekazana, jakiekolwiek problematyczne pytania były szybko rozwiązywane. Moim instruktorem był Pan Robert Jurek - bardzo polecam ze względu na pełen profesjonalizm, brak jakikolwiek krzyków czy stresów, ogromną cierpliwość (bardzo podziwiam w moim przypadku), jazdy w bardzo fajnej atmosferze, wszystko wiele razy tłumaczone jasno i zwięźle - nie ma opcji się nie nauczyć, uwagi dotyczące nawet drobnych szczegółów co pozwalało na dobre jazdy, przejedzone trasy egzaminacyjne co nie pozwoliło na zaskoczenie przy egzaminie. Jak jeszcze raz miałabym wybrać szkołę i instruktora to na pewno byłby to Pan Robert Jurek oraz szkoła OSK ALBAR ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2019

Karolina Paciukanis

Karolina Paciukanis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Moim instruktorem był Pan Krzysztof Fugas. Jazdy bez stresu, bardzo profesjonalnie - wszystko było dokładnie tłumaczone i w zrozumiały sposób. W trakcie jazd czułam się bardzo komfortowo :) Również obsługa w biurze szkoły jazdy była bardzo miła i zawsze pomocna. Godziny jazd także bez problemu dopasowane do potrzeb kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.07.2019

Anna Kolonko

Anna Kolonko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam !

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Patrycja Nowak

Patrycja Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę ! Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Polecam w szczególności instruktora pana Szczepana ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Marcin Brzeżański

Marcin Brzeżański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Albar a w szczególności instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jazdy są przyjemne, bezstresowe a wiedza jest przekazywana w szczegółowy i zrozumiały sposób, co w moim przypadku skutkowało egzaminem zdanym przy pierwszym podejściu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Sandra Czuba

Sandra Czuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Albar a w szczególności instruktorka Krzysztofa Bilskiego. Jazdy odbyły sie w przemiłej atmosferze. Krzysiek jest naprawdę cierpliwy, nie krzyczy, doskonale wszystko tłumaczy, zwraca uwagę na najdrobniejsze błedy i skutecznie je eliminuje. Pokazał mi wszystkie trasy egzaminacyjne. Dzięki temu obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak