Ośrodek Szkolenia kierowców ALBAR (208)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.03.2019

Klaudia Gorzała

Klaudia Gorzała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę Albar, a w szczególności instruktora - Roberta Jurek. Z osoby, która nigdy nie miała styczności z samochodem, zrobił ze mnie, wcale się nie chwaląc, całkiem dobrego kierowcę ;) Jazdy odbywały się w super atmosferze, Robert podchodzi bardzo profesjonalnie do nauki i przekazuje jak najwięcej istotnych rzeczy podczas jazd, do tego można czuć się bezpiecznie, bo reakcja Roberta, na jakikolwiek mój błąd, była natychmiastowa. Trasy, które przerabialiśmy, w 100% pokrywają się z egzaminem, więc nic nie było dla mnie zaskoczeniem. Panie w biurze są bardzo miłe i zawsze można liczyć na ich pomoc i cierpliwość ;) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2019

Szymon Nowosiad

Szymon Nowosiad
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Pan Robert, bardzo wyrozumiały i miły. Podchodzi do kursanta w bardzo sprecyzowany sposób, skupia się na rzeczach truchnych dla przyszłego kierowcy, przy czym też trasy egzaminów zostały opanowane w 99.9%. Nigdy też nie było zbędnej krytyki tudzież krzyków i innych tego typu dziwnych rzeczy. Bardzo polecam Albar dla wszystkich :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2019

Marek ..........z ip: 93.180.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ogólnie jestem zadowolony, a z nieuwlgędnionych tu plusów dodałbym jeszcze niezłą lokalizację (niedaleko centrum, dobry dojazd komunikacją miejską) tak placu treningowego, jak i głównego budynku, gdzie odbywają sie zajęcia teoretyczne. Poza tym na zajęciach/jazdach przerabiane jest wszystko, czego potrzeba do zdania egzaminu. Moim instruktorem był Łukasz Gajek, którego bardzo gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.03.2019

Julia Iżowska

Julia Iżowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkole jazdy Albar!! Szczególnie Pana Roberta Gorczycę !! Swietnie przygotował mnie do egzaminu, lekcje odbywały sie baardzo miłej, spokojnej atmosferze. Przejechaliśmy wszystkie możliwe trasy i na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło :) Polecam bardzo i dziękuje !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2019

Natalia S ......k ip: 156.67.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam osk ALBAR, wszystko szybko załatwione, a wykłady prowadzone bardzo dobrze. Szczegolnie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego, który zapewnił mi świetne przygotowanie do egmzaminu praktycznego! Podczas jazdy panowała swobodna atmosfera, a wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone. Żadna trasa nie zaskoczyła mnie na egzaminie!:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.03.2019

Ola Lemańska

Ola Lemańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście oraz organizacja wykładów jak i jazd. Duży profesjonalizm, zadbanie o każdy szczegół, oraz bardzo przyjazna atmosfera ze strony Łukasza Gajika, dzięki któremu byłam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2019

Arkadiusz .....k ip: 217.96.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam osk ALBAR, a w szczególności instruktora Łukasza Gajka. Od początku na zajęciach panuje miła atmosfera. Łukasz w pełni wyjaśnia wszystkie trudne manewry i sytuacje na drodze. Poza tym świetnie wyjaśnia jazdę po łuku oraz ruszanie ze wzniesienia. Panie w biurze są bardzo sympatyczne i pomocne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2019

Maciek Preinl

Maciek Preinl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, świetna atmosfera podczas kursu i pełen profesjonalizm ze strony instruktora, Łukasza Gajka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2019

Michał Fryz

Michał Fryz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Albar, a w szczególności instruktora Łukasza Gajka. Jest to bardzo pozytywny człowiek, często żartuje, i wprowadza na zajęciach pozytywną atmosferę, ale jednocześnie w przystępny i wyczerpujący sposób tłumaczy wszystkie zagadnienia. Jazdy z nim były bardzo przyjemne. Jest także wymagający, tak więc po ukończeniu u niego kursu jest się przygotowanym na egzamin.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 12.02.2019

Julia B .......a ip: 195.150.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobrze prowadzone wykłady teoretyczne, bardzo mi pomogła możliwość wyboru kursu weekendowego. Jazdy były bezstresowe, instruktor bardzo dobrze wyjaśniał mi wszelkie niejasności związane z ruchem drogowym i manewrami. Polecam instruktora Łukasza Gajek jeśli obawiasz się o łuk lub parkowanie. ;) Zawsze panowała u niego super przyjemna atmosfera!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Konrad P ....l ip: 217.96.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego, polecam osobiście Pana Janusza, bardzo dobrze tłumaczy i pokazuje dane manewry, i do tego bezstresowo. Gorąco polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2019

Aleksandra Mostowik

Aleksandra Mostowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, miło i przyjemnie zrealizowany kurs od pierwszej wizyty w biurze po ostatnie godziny jazdy. Pełen profesjonalizm i doskonale pryzgtoowanie przez pana Łukasza G.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2019

Mateusz Zawieracz

Mateusz Zawieracz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła fajna, brak nerwowej atmosfery i bardzo wygodny przyśpieszony kurs z teorii. Jazdy miałem z instruktorem Łukaszem Gajkiem, który również nie wprowadza nerwowej atmosfery i generalnie jest naprawdę spoko osobą. Tylko nie mówcie do niego per "Pan" bo się denerwuje. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2019

Michał Grabowski

Michał Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła obsługa . Szybka nauka . Zdawalność za 1 razem . Polecam ! :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2019

Lidia Bogdanowska

Lidia Bogdanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prawa jazdy w szkole Albar przebiegł w bardzo dobrej atmosferze (przyjazna i kompetentna obsługa w biurze), cześć teoretyczna została przedstawiona przystępnie i konkretnie. Naprawdę chwalę sobie praktyczną naukę samej jazdy z Panem Kazimierzem Mostkiem, który jest bardzo profesjonalnym i cierpliwym (a przy tym również bardzo miłym) instruktorem - podczas jazd dba nie tylko o gruntowne przygotowanie kursanta do egzaminu, ale również stara się zaszczepić w nim dobre nawyki i możliwie najjaśniej wytłumaczyć zasady ruchu drogowego. Zawsze podczas lekcji na bieżąco omawialiśmy błęd y i powtarzaliśmy trudne manewry aż do ich pełnego zrozumienia i poprawnego wykonania. Kurs przejeżdżony bez stresu, najgorsze skrzyżowania nie są już straszne a prowadzenie auta nie jest już wiedzą tajemną. :) Pozdrawiam serdecznie Pana Kazimierza i polecam go jako instruktora, jak również polecam wybór tej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2019

Adam Kmiotek

Adam Kmiotek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco osk ALBAR. Pełen profesjonalizm, od początku do końca miła atmosfera. Zajęcia praktyczne tylko z panem Krzysztofem Bilskim, tłumaczy wszystko po kolei, trasy egzaminacyjne, różne "wyjątki" co do tras I miejsca na które warto uważać. Pan Krzysiek uczy tak, że zdaje się za pierwszym razem, tak jak mi się udało. Jeszcze raz serdecznie polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2019

Karolina Osuchowska-Mrozek

Karolina Osuchowska-Mrozek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Szczególnie polecam jazdy z panem Krzysztofem Bilskim, dzięki niemu egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.12.2018

Anna Mika

Anna Mika
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swoja przygode za kolkiem zaczelam w innej szkole ,jednak to tutaj uwierzylam w swoje mozliwosci :)Bardzo gorąco polecam Pana Szczepana . Świetna , bezstresowa atmosfera , dzieki ktorej czułam sie swobodnie. Nauczyl jak pogodzic teorie z praktyka w krotkim czasie i udzielil waznych wskazowek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2018

Klaudia M ......a ip: 89.64.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę ALBAR, a szczególnie pana Krzysztofa Bilskiego. Cierpliwy, bardzo kompetentny i przede wszystkim wymagający instruktor. Pan Krzysztof tłumaczy do skutku, pokazuje wszystkie trasy egzaminacyjne i uczy czerpania przyjemności z jazdy. Widać, że jest profesjonalista, lubi to co robi i wychodzi mu to świetnie. Zaczynałam zupełnie od zera a zdałam za pierwszym razem! :) Pani w biurze jest przemiła i zawsze cierpliwie i rzeczowo odpowiadała na wszystkie moje pytania.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.12.2018

Michał G ...b ip: 31.182.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę ALBAR, w szczególności instruktora Łukasza Gajka. Po kilkuletniej przerwie od zakończenia kursu w innej szkole zdecydowałem się na podejście do egzaminu. Po kilkunastu godzinach jazd w przemiłej atmosferze zdałem egzamin za 1 razem. Żadne z miejsc które odwiedziłem podczas egzaminu nie było dla mnie zaskoczeniem. Ogromny plus za cierpliwość, profesjonalizm oraz elastyczność podczas umawiania jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2018

Konrad K ....a ip: 31.0.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tą szkołę, za solidne przygotowanie do egzaminów, dobrą lokalizację w samym centrum miasta wykładów dodatkowo, miałem przyjemność jeździć z mega sympatycznym instruktorem: Łukaszem Gajkiem, którego najbardziej ceniłem za cierpliwość i niesamowite rozeznanie Krakowa w tym wielu ulubionych zakamarków egzaminatorów, a także łatwość z umawianiem się na jazdy. Reasumując naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Ewa Molga

Ewa Molga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam wszystkim instruktora Łukasza Busia. Luźna atmosfera, zasady ruchu drogowego bardzo dobrze wytłumaczone, cierpliwość oraz wyrozumiałość to cechuje zajęcia z tym instruktorem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2018

Natalia Rykała

Natalia Rykała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę ALBAR oraz przede wszystkim instruktora Krzysztofa Fugasa, jest to człowiek pełen optymizmu, sympatyczny, pomocny. Jazdy odbywały się bez żadnego stresu, gdyż Pan Krzysztof jest bardzo cierpliwą i profesjonalną osobą. Jeszcze raz polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.12.2018

Małgorzata Adamek

Małgorzata Adamek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! W biurze zawsze sympatyczne i pomocne panie. Jazdy miałam z niezastąpionym instruktorem Łukaszem Busiem, który przekazał mi cenne wskazówki, jest wyrozumiały, cierpliwy i jazda obok niego była miło spędzonym czasem. POLECAM! :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.12.2018

Sylwia K ....k ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, wartościowe wykłady, spersonalizowane kursy i możliwość załatwienia wszystkich spraw na miejscu. Jazdy ze Szczepanem - zero stresu, polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2018

Wojtek Zieliński

Wojtek Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłem z instruktorem Krzysztofem Bilskim. Świetne przygotowanie. Wszystko wyjaśnione, byłem we wszystkich miejscach jakie mogły mi się trafić na egzaminie. Zdałem go za 1 razem. Fajna atmosfera. Gorąco polecam Wojtek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Zofia Z ......... ip: 217.96.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Instruktor Szczepan Kolad rządzi, dzięki niemu zdałam za pierwszym razem, a atmosfera na kursie była niepowtarzalna :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.12.2018

Weronika Surowiec

Weronika Surowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka jazdy z Panem Łukaszem Busiem to prawdziwa przyjemność! Brak stresu oraz przyjemna atmosfera! Instruktor daje również trafne i sprawdzone wskazówki przydatne podczas jazdy na egzaminie. Ciesze się że polecono mi pana Łukasza :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2018

Arkadiusz D .. ip: 31.179.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Łukasz Gajek oraz Krzysztof Fugas to bardzo dobrzi instruktorzy! Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2018

Kinga Cygan

Kinga Cygan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Pana Krzysztofa Bilskiego. Po 5 letniej przerwie od Kursu na prawo jazdy, ponownie rozpoczęłam jazdy w formie jazd doszkalających własnie u Pana Krzysztofa. Wykazał się ogromną wiedzą i doświadczeniem. Każde jazdy dokładnie omawia w trakcie, jak i po. Zwraca uwagę na popełniane błędy oraz pomaga je wyeliminować. Godziny jazd odbywały się w bezstresowej i miłej atmosferze. P. Krzysztof bardzo dobrze przygotowuje kursantów do jazdy w trakcie egzaminu. Do każdego Kursanta podchodzi w sposób indywidualny, z każdym dniem motywując do coraz lepszej jazdy. Jednym słowem: "Instruktor z Powołania". Egzamin zdany za 1 razem teoretyczny jak i praktyczny za co Bardzo Dziękuję !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak