Ośrodek Szkolenia kierowców ALBAR (272)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2021

Julia H ......a ip: 188.147.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam wszystkim instruktora Krzysztofa Bilskiego- człowieka z ogromną wiedzą, pasją i z sercem do wykonywanego zawodu. Podczas kursu dostałam od Niego sporą dawkę wiedzy, porad itp. Już od pierwszych godzin jazd, wiedziałam, że mój wybór był jak strzał w dziesiątkę. Dzięki Krzysztofowi byłam spokojna o mój pozytywny wynik na egzaminie Państwowym, a co najważniejsze o moje nabyte umiejętności. Jeżeli po ukończeniu kursu, ktoś chciałby się czuć pewnie za kierownicą i być spokojnym o wynik egzaminu, to szczerze polecam szkołę jazdy ALBAR i instruktora Krzysztofa Bilskiego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2021

Łukasz ....... ip: 91.231.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Generalnie wszystko super wykłady były ciekawe, prowadzone w fajny sposób a jazdy bardzo miło bezstresowo i na luźnej atmosferze gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2021

Kacper Chmielik

Kacper Chmielik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie wszystko super, wykłady nie były nudne, tak jak i jazdy. Jazdy jak i jazdy doszkalające miałem właśnie w tej szkole, te drugie miałem z Panem Pawłem Kominkiem, który przygotował mnie do egzaminu na tyle, że zdałem za pierwszym razem. Luźna atmosfera, bez spięć, jeżeli czegoś nie potrafiłem zrobić to spokojnie tłumaczył i powtarzaliśmy manewr z którym miałem problem aż się nie udawał ;) same zalety.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2021

Zosia Garnek

Zosia Garnek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór szkoły jazdy "ALBAR" był najlepszą decyzją! Bardzo polecam instruktora Pana Krzysztofa Bilskiego: wszystko tłumaczy na bieżąco, jest bardzo cierpliwy nawet dla najbardziej roztrzepanego kursanta :) Lekcje jazdy są prowadzone w bardzo profesjonalny sposób - egzamin jest już tylko formalnością (wiem co piszę, po dzisiejszym egzaminie sama jestem tego przykładem). Po lekcjach z Panem Krzysztofem, mogę śmiało stwierdzić, że nie boję się wsiąść za kierownicę i prowadzić samochód. Życzę każdemu takiego instruktora - instruktor z powołaniem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 08.03.2021

Nikola Matuszyńska

Nikola Matuszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od mojego kursu mija już powoli drugi rok, prawo jazdy zdałam po wielu przepłakanych nocach i niesamowitej ilości stresu - sama szkoła super, kurs teoretyczny miałam online, był nudny i żmudny ale zrobił swoje, teoria zdana za 1, jazdy odbywałam z panem Konradem, który sam w sobie jest super człowiekiem ale uczyć nie umie, nie nauczył mnie w ogóle ruszania pod górkę, nie wyćwiczył do końca łuku, nie skupiał się na tym czego nie umiem - za sam kurs dałam 2000 zł, a powoli drugie tyle wydałam na jazdy doszkalające w innych szkołach ponieważ z tej tak mało wyniosłam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Maja P .....r ip: 83.26.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła naprawdę godna polecenia! Wszystko zostało jasno i przystępnie wytłumaczone, na pomoc mogłam liczyć w każdej chwili w nawet najprostszej sprawie. Bardzo miła i przyjazna atmosfera. To samo dotyczy instruktora. Moim był Krzysztof Bilski i jest to osoba, którą naprawdę szczerze polecam. Od początku był bardzo zaangażowany w cały proces nauki. Wiedzę umie przekazać w bardzo rzeczowy, prosty sposób, co jest bardzo pomocne na samym początku nauki. Do tego jazdy odbywały się w bardzo przyjemnej, luźnej atmosferze. Kontakt z nim w razie potrzeby również był łatwy i szybki. Dzięki niemu opanowałam podstawy i zdałam egzamin za pierwszym podejściem. Polecam Krzycha bardzo mocno!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2021

Agnieszka G .....n ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam szkołę Albar i Instruktora Krzysztofa Bilskiego :) Niezwykle cierpliwy, opanowany, profesjonalny i zaangażowany w swoją pracę. Od pierwszego spotkania przygotowuje perfekcyjnie do egzaminu i przedstawia cały jego przebieg, dlatego na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Teoria i praktyka zdane bez problemu za pierwszym razem. Wszystkie jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Polecam z całego serca. Instruktor z powołania :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2021

Paulina Topór

Paulina Topór
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę oraz instruktora Pawła Kominka! Poszłam na kurs zestresowana i z bardzo negatywnym nastawieniem (ja? prawko? NIEMOŻLIWE), a tu proszę - jestem już po zdanym egzaminie. Paweł ma świetne poczucie humoru przy czym jest bardzo profesjonalny, dlatego z lekcji na lekcję umiałam coraz więcej ale też spędzałam miło czas. O stresie zapomniałam już na pierwszych zajęciach, a sama jazda stała się przyjemnością. Jest wymagający ale przy tym spokojny i ma wspaniałe podejście do kursanta - gdy widział, że jakiś manewr sprawia mi trudność cierpliwie tlumaczyl i powtarzał go ze mną do momentu aż załapałam o co chodzi :) Właściwy człowiek na właściwym miejscu - lepiej trafić nie mogłam i każdemu życzę takiego Instruktora!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2021

Joanna G ........k ip: 94.254.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystkim bardzo polecam instruktora Krzyśka Bielskiego! Konkretny i profesjonalny, cierpliwie i rzeczowo tłumaczy jak połączyć teorię z praktyką. Omawiał techniczne aspekty manewrów, przez co jazdy z każdą kolejną godziną stawały się przyjemnością. Krzysiek to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Praktyczne przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2021

Dorota ...... ip: 217.96.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny ośrodek szkolenia, bo pracują w nim wspaniali ludzie. Pani w biurze zawsze uśmiechnięta i bardzo pomocna :) Moim instruktorem był Pan Janusz Peciak. Jazdy z nim to była czysta przyjemność, pomimo że byłam na początku bardzo zestresowana. Pan Janusz jest zabawny, opanowany, bardzo sympatyczny i w dodatku wprowadza atmosferę pełną spokoju. Uczy świetnie, powtarza manewry, aż będzie pewny, że kursant naprawdę je umie i nawet wtedy nadal jeszcze doucza :) Polecam ośrodek jazdy oraz Pana Janusza :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2021

Julia Kralka

Julia Kralka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłam niż na Krzycha Bilskiego :) Egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.01.2021

Zosia Pohl

Zosia Pohl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z Krzyśkiem zaowocowała zdaniem egzaminu w pierwszym terminie. Wszystkie trasy, manewry i zadania wytłumaczone perfekcyjne oraz dokładnie przećwiczone. Gorąco polecam Krzyśka Bilskiego jako instruktora.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.01.2021

Bart Adler

Bart Adler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Pawłem to nie tylko profesjonalnie prowadzony kurs praktyczny, ale i prawdziwa szkoła optymizmu! Początki miałem trudne, dość późno wyjechałem na miasto - już wydawało mi się, że to jednak nie dla mnie. Okazało się jednak, że trafiłem na instruktora, który potrafi motywować i nie pozwala zrażać się porażkami, a jego dystans i poczucie humoru uczą jednocześnie, jak radzić sobie ze stresem za kierownicą. Paweł świetnie, klarownie, jasno i precyzyjnie tłumaczy przepisy w praktyce i zna trudne miejsca, na których skutecznie można nauczyć się egzaminacyjnych pułapek. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Bartek Karol

Bartek Karol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, naprawdę polecam. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem! Szkoła godna polecenia. Wszystko super, jestem zadowolony :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2021

Mikołaj Górecki

Mikołaj Górecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs odbył się w przyjaznej atmosferze, egzamin, po wyjechaniu na miasto zdany bez problemu.

Plusy

dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2021

Robert Zubek

Robert Zubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, egzamin zdany za 1 razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.01.2021

Wiktoria C .....a ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam Instruktora Pawła Kominka! Dokupując jazdy doszkalające zależało mi, aby Instruktor pomógł mi przełamać strach do prowadzenia auta po kilkuletniej przerwie niejeżdżenia i udało się ;) Pan Paweł jest wymagającym instruktorem, ale przy tym jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Ma świetne poczucie humoru i podejście do kursanta, że prowadzenie auta w moim przypadku zamieniło się ze strachu w przyjemność :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2021

Nikolina M ...... ip: 5.184.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę ALBAR, w szczególności Pana Konrada Ż. Pan Konrad jest genialnym instruktorem, wszystkie wskazówki, podpowiedzi i uwagi okazywały się nie tylko przydatne, ale wręcz trafione w punkt. Także dziękuje za nauki doszkalające Panu Pawłowi K. Doświadczenie, cierpliwość i wyrozumiałość obu Panów umożliwiły mi zdanie egzaminu państwowego, a ponadto sprawiły, że za kierownicą czuję się pewnie, bezpiecznie i komfortowo. Jestem za to bardzo wdzięczna. Dziękuję za wszystko i jeszcze raz bardzo polecam i pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2021

Arek Grabowski

Arek Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora Pawła, jazdy odbyły się w miłej atmosferze lecz nie zabrakło profesjonalnego podejścia do egzaminu. Jestem zadowolony z wyboru szkoły oraz instruktora.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2021

Dorota C ......k ip: 212.30.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chciałabym polecic szkole Albar. Wybrałam ja ponieważ administracja była najbardziej pomocna, działała szybko i konkretnie. Polecam instruktora Łukasza Buś, ktory byl bardzo cierpliwy. Zostalam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Egzamin zdalam bardzo szybko. Administracja i instruktor dolozyli wszelkich staran żeby to sie udalo.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2021

Asia Łopata

Asia Łopata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora Pawła, był dla mnie bardzo miły i wyrozumiały, nie krzyczał, gdy popełniałam błędy, dodatkowo dobrze nam się rozmawiało i dużo żartowaliśmy, dlatego jazdy nie były dla mnie stresujące. Przejeździliśmy praktycznie wszystkie możliwe trasy, a każdy manewr został mi kilka razy wytłumaczony. Śmiało mogę powiedzieć, że Paweł to instruktor ,, z powołania", gdyż jest bardzo profesjonalny w tym, co robi. Z mojej strony mogę mu podziękować za dobre przygotowanie nie tylko do samego egzaminu, ale również do bycia odpowiedzialnym kierowcą.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2020

Emilka Woronka

Emilka Woronka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z całego przebiegu kursu. Polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego, sprostał wszystkim moim oczekiwaniom, a nauka z Nim była czystą przyjemnością. Dokładnie został mi przedstawiony wygląd egzaminu państwowego, dzięki czemu nie miałam problemu zdania go za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2020

Zuzanna G ...k ip: 5.173.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła! Szybki i przyjemny kontakt pomiędzy kursantami i instruktorami oraz administracja. Bezstresowa atmosfera. Doświadczeni instruktorzy. Polecam z całego serducha :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.11.2020

Wojtek Podedworski

Wojtek Podedworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbyłem kurs w szkole jazdy Albar w czasie pandemii. Pomimo trudnego okresu nie było żadnego problemu z umówienianiem jazd i ukończyłem kurs już po 1.5 miesiącu. Instruktor Paweł Kominek był wyśmienitym nauczycielem, fachowy i skupiony na nauczeniu kursanta, a jednocześnie wyluzowany i zabawny. Bardzo dobry kontakt ze szkoła jazdy i instruktorami. W czasie pandemii zadbali o bezpieczeństwo każdego uczestnika kursu. Serdecznie polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2020

Ewelina Leśniak

Ewelina Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Łukasza Buś, brałam godziny doszkolajace przed egzaminem. Profesjonalne podejście do osoby, skupianie się na najważniejszych aspektach jazdy jak i egzaminu. Luźne podejście oraz atmosfera. Bardzo pomocny w trudnych sytuacjach na drodze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2020

Dominika Niebudek

Dominika Niebudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Albar. Moim instruktorem był Łukasz Buś, świetny człowiek, bardzo profesjonalny i wyrozumiały, mocno angażujący się w to, co robi. Jazdy odbywały się w przyjaznej atmosferze, wszystko zostało dokładnie przećwiczone i wytłumaczone w sposób rzeczowy, spokojny i przystępny. Zarówno teorię, jak i praktykę zdałam za pierwszym razem i myślę że to powinno być najlepszą rekomendacją ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2020

Dominika N ......k ip: 89.68.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę jazdy Albar. Moim instruktorem był Łukasz Buś, świetny człowiek, bardzo profesjonalny i wyrozumiały, mocno angażujący się w to, co robi. Jazdy odbywały się w przyjaznej atmosferze, wszystko zostało dokładnie przećwiczone i wytłumaczone w sposób rzeczowy, spokojny i przystępny. Zarówno teorię, jak i praktykę zdałam za pierwszym razem i myślę że to powinno być najlepszą rekomendacją ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2020

Zuzanna R .......a ip: 91.231.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100%. Moim instruktorem był Pan Krzysztof Bilski. Krzysztof uczy jeździć w profesjonalny sposób i ma super podejście do kursanta. W trakcie kursu przejechałam wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne dzięki czemu nic mnie nie zaskoczyło i egzamin zdałam za pierwszym razem :)).

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2020

Weronika Stąpała

Weronika Stąpała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Krzysztofa Bilskiego. Pan Krzysztof tłumaczy wszystko spokojnie, profesjonalnie i na luzie. Trasy egzaminacyjne miałam bardzo dobrze wyćwiczone, co przyczyniło się do tego, ze zdałam za pierwszym razem. Dzięki niemu bardzo polubiłam jazdę samochodem i stało się to dla mnie przyjemnością. Jeszcze raz serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Natalia H ...o ip: 83.26.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam! Jako instruktora rekomenduje pana Krzysztofa Fugasa, dobrze tłumaczy, a przede wszystkim jest cierpliwy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak