Ośrodek Kształcenia Kierowców RONDO (5)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2021

Lidia ..... ip: 94.42.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły jazdy Rondo i uważam że jest to najlepsza placówka w okolicy :) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za 1 podejściem. Wykłady prowadzone zwięźle i rzeczowo, uczą zastosowania teorii w praktyce. W czasie kursu poznałam wszelkie zakamarki i pułapki rejonu egzaminacyjnego dzięki czemu nic mnie nie zaskoczyło na egzaminie:) Instruktor, Pan Leszek swoją wiedzę przekazuje w sposób prosty i cierpliwy, towarzyszy temu życzliwa atmosfera. Instruktor daje mnóstwo rad jak być przede wszystkim dobrym kierowcą już po zdaniu egzaminu. Każda kolejna jazda w szkole Rondo nie była stresem a przyjemnością. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2021

Jakub M ...r ip: 91.150.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy rondo. Świetne przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera, konkurencyjne ceny oraz kompetentni instruktorzy. Egzamin na kat. A1 zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2021

Aleksandra K .....n ip: 91.246.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OKK RONDO to jedna z najlepszych szkół nauki jazdy. Panuje tam miła atmosfera. Dzięki tej szkole zdałam egzamin za pierwszym razem. Pan Leszek to instruktor z powołania, zawsze dobrym słowem pociesza i dodaje otuchy oraz profesjonalnie i dokładnie przygotowuje do egzaminu. Bardzo polecam tę szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.04.2021

Małgorzata M M ip: 91.150.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

RONDO najlepsza szkola jazdy w mieście Łancut. Miła , profesjonalna obsługa w biurze .P. Leszku dziękuję za "nieziemską" cierpliwość, za sprawnie i szybko przeprowadzony kurs, za rzetelnie przekazaną wiedzę. Życzę dalszych sukcesów w codziennej pracy. A szukającym instruktora z powołania polecam właśnie P. Leszka to dobrze zainwestowane pieniądze. Pozdrawiam M M

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2018

Maciek Ożóg

Maciek Ożóg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!!!! Najlepsza szkoła jazdy w Łańcucie i okolicach!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2018

Adam Tendaj

Adam Tendaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze, można się było dużo nauczyć, nie tylko samej jazdy do egzaminu ale jak sobie poradzić w normalnej codziennej jeździe, a ta ma mało z egzaminem wspólnego. Jeśli chodzi o dogadywanie się i godziny to wszystko było bardzo elastyczne, cały kurs przeszedł dużo szybciej niż w porównaniu do niektórych znajomych, którzy robili prawko w innych szkołach. Ja mogę tylko polecić!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2018

Bartłomiej G .....k ip: 5.173.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam gorąco!! Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałem za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2018

Rafał Decowski

Rafał Decowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy.Świetna atmosfera,wspaniali instruktorzy, którzy bardzo profesjonalnie przygotowują do egzaminu.Jeśli chcesz zdać za pierwszym, zrób kurs w OKK RONDO.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2018

Bartek Gwizdak

Bartek Gwizdak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco!! Zostałem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu, zdałem teorię jak i praktykę za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2018

Dominik Porębny

Dominik Porębny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ! Świetni instruktorzy, doskonałe przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego, miła atmosfera !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.10.2017

i ....k ip: 31.130.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktor.. przygotowanie do egzaminu panstwowego na najwyzszym poziomie. POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.04.2016

o ..k ip: 91.189.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam gorącą!!! Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Profesjonalne szkolenie Pana Leszka przynosi rezultaty. Dziękuje i pozdrawiam Tomek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2015

a ...a ip: 83.28.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Rondo! Egzamin zdałam za pierwszym razem, a to wszystko dzięki Panu Leszkowi, który profesjonalnie przygotował mnie do jazdy. Każdą lekcje wspominam bardzo pozytywnie! Instruktor z powołania, pomocny, cierpliwy z dużym poczuciem humoru, potrafiący wprowadzić miłą atmosferę, co jest bardzo ważne! Jestem bardzo zadowolona, gdybym miała wybierać jeszcze raz na pewno byłoby to RONDO. Dziękuję i Pozdrawiam, do zobaczenia na trasie! Jagoda

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2015

a ..a ip: 91.246.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Rondo to zajebisty osrodek szkolenia kierowcow i zajebisci instruktorzy. oby takich wiecej pozdrawiam ;) marta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2014

r ..a ip: 91.246.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Leszek, to świetny instruktor, grzeczny i cierpliwy. Prawo jazdy zdałam za pierwszym razem i jeżdżę już ponad 17 lat, gdybym miała znowu wybierać szkołę, byłoby to na pewno RONDO. Przy okazji dziękuję i pozdrawiam serdecznie !!! Jesteście super !!!!!!!!!!!! I.J.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2014

d dam ip: 159.205.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam jazdę z Panem Leszkiem. Jazda i wykłady nie były nudne-świetnie wykorzystany czas. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.08.2014

m m ip: 178.43.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam RONDO!!! Jestem bardzo zadowolona, cały kurs odbywał się w bardzo miłej atmosferze, instruktor na prawdę super- cierpliwy, spokojny, opanowany, pomocny, bardzo fajny i miły :) Bardzo dobrze tłumaczy, uczy odpowiedzialności i myślenia na drodze. Wszystkie formalności załatwiane były bez problemu, łatwo i szybko. RONDO jest super :) Pozdrawiam i polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2014

a ..l ip: 91.240.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła nastawiona przyjaźnie wobec kursantów, a także atrakcyjne ceny i wysoki poziom nauczania. Podczas wykładów panuje przyjemna atmosfera, gdzie jeśli czegoś nie wiesz, to bez problemu zostanie Ci to wytłumaczone. Jazda również komfortowa - instruktor zawsze był na czas, nie było problemów z umówieniem się na kolejny raz. Profesjonalizm, a zarazem luźne podejście - bardzo polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2014

s ...f ip: 83.13.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy super, bardzo miła atmosfera podczas jazd. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2014

i ini ip: 79.185.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super, dzięki tej szkole zdałem za pierwszym podejściem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2014

a ......a ip: 2.173.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm, bez problemu zdane za pierwszym razem. Lepiej nie mogłam wybrać. :) Jak najbardziej polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.07.2014

w wa ip: 178.180.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor świetny, ma dobre podejście do każdego kursanta, nie unosi się , tylko wszystko zawsze na spokojnie wyjaśnia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.09.2012

ip: 178.42.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teoria - lepszej opcji nie widzę, rzeczowo, z humorem. Jazda - super, z cierpliwością. Jednym słowem zrobiono ze mnie człowieka. Pozdrawiam. 1 egzamin - sam się oblałem przez swój głupi błąd.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2012

ip: 83.24.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

RONDO ma dobrych instruktorów, komunikatywnych i chętnych do pomocy. Wszystkie papierkowe sprawy załatwia się bardzo szybko i łatwo, bez dodatkowych komplikacji. Godziny wykładów oraz późniejszych jazd są dostosowywane do uczestników kursu, co jest wielkim plusem. Instruktorzy są kompetentni, dobrze tłumaczą i pokazują techniki jazdy. Nie ma wywieranej presji na kursancie pod względem godzin jazdy itp. RONDO jest ok.;)

Plusy

brak

Minusy

brak