OSK Trader Grzegorz Zielinski (77)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.10.2020

Zu Mik

Zu Mik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście, widać, że instruktor zna się na rzeczy. Zadania egzaminacyjne są dobrze wytłumaczone. Duża elastyczność i indywidualne podejście:) polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.07.2020

Oktawia Przybyłowicz

Oktawia Przybyłowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera - 4/5 Poziom nauczania - wystarczająco dobry pod egzamin, dostaniecie również kilka wskazówek do jazdy w życiu codziennym. Według mnie najlepiej tłumaczy Pan Grzesiek, więc przy nim nawet największa pokraka nauczy się m.in parkowania. Pan Adam się natłumaczy, nagada i tak naprawdę dalej nie wiadomo o co mu chodzi. Jeśli wam coś nie wychodzi, doszlifujecie to na spokojnie. Teoria został zrealizowana szybko i konkretnie. Instruktor mówi w sposób prosty o tym co najważniejsze i nie rozwodzi się nad tym czy w apteczce powinna znajdować się agrafka. Podejście do kursanta - 3/5, dlatego że nie dostałam informacji przynjamniej dzień przed, że instruktorów w Krośnie po moim egzaminie (na który mnie zawieźli) już nie będzie. Nie wierzę, że nie mieli o tym pojęcia. Z Krosna można na spokojnie wrócić z buta albo autobusem (o ile się weźmie pieniądze). Natomiast rozchodzi się o to, że tak się po prostu nie robi. Przynajmniej profesjonaliści tak nie robią. Całokształt oceniam na mocne 4/5. Myślę, że będzie to najbardziej sprawiedliwa ocena :)) Mimo wszystko sądzę, że warto zapisać się na kurs do tej szkoły. Czego macie się nauczyć, to się nauczycie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię ale twierdzenie że nie mamy dobrego podejścia do kursantów jest trochę krzywdzące.
Nigdy nikomu nie obiecywaliśmy że go zawieziemy i przywieziemy z egzaminu. Owszem grzecznościowo to robimy ale zawsze informujemy że jeżeli egzamin się przedłuży to trzeba wrócić na własną rękę.
Jeżeli nie miałaś pieniędzy na powrót przy sobie to wystarczyło powiedzieć i na pewno byśmy Ci dali zostawiając Cię na egzaminie.
Nie jesteśmy w stanie zapewnić transportu na i z egzaminu.
Staramy się tak ustalać terminy żeby Kursanci mogli z nami jechać.
Z tego co wiem w innych szkołach nie oferują wogole możliwości zabrania na egzamin.
Mimo wszystko dziękujemy za opinię i miło spędzony czas

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.06.2020

Grzegorz Gotfryd

Grzegorz Gotfryd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawie przedstawiona Teoria. Każda Jazda Praktyczna była miłą przygodą, którą polecam każdemu. Nie mógłbym lepiej trafić, niż pod skrzydła Tradera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2020

Rafał Szura

Rafał Szura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła POLECAM!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Kuba Tokarski

Kuba Tokarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.05.2019

Patrycja P .....k ip: 217.96.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs teoretyczny zrealizowany szybko, a materiał wyłożony w sposób ciekawy i dokładny. Atmosfera panująca podczas nauki praktycznej jest świetna. Instruktor dba o to żeby zwrócić uwagę na wszystkie błędy w sposób życzliwy i dać dokładne rady jak wyeliminować taki błąd. Kursanci nie są przez cały kurs prowadzeni za rękę, a instruktor stara się odwzorować warunki panujące na egzaminie państwowym, co później ułatwia jego zdanie. Serdecznie polecam tą szkołę. ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Patrycja Smoła

Patrycja Smoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy na medal ???? najlepsi w Gorlicach. Pan Grzegorz z indywidualnym podejściem, cierpliwy nawet dla najbardziej wymagających, z poczuciem humoru i dystansem. Polecam serdecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2018

Dominik Abram

Dominik Abram
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełny profesjonalizm. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Joanna Klimczak

Joanna Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Trader! Przyjazna atmosfera i profesjonalne podejście, czułam się dobrze przygotowana do egzaminu, nauka była bezstresowa a jazdy przyjemne. Kurs zleciał bardzo szybko i zdane za pierwszym razem, na egzaminie nie miałam żadnych niespodzianek, wszystkie drogi i "pułapki" znałam z kursu. Świetni instruktorzy, jestem zadowolona z wyboru. Pozdrawiam, Joanna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2018

Krzysztof Dyl

Krzysztof Dyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera! Cierpliwi instruktorzy z poczuciem humoru którzy wszystko potrafią wytłumaczyć???? polecam Trader Gorlice

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.09.2018

Justyna B ..k ip: 83.27.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam OSK Trader!Jazdy odbywały się w przyjaznej atmosferze, bez stresu, a przy tym bardzo profesjonalnie. Swietne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Instruktorzy bardzo cierpliwi, z poczuciem humoru. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2018

Gabriela Gawlik

Gabriela Gawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim kurs w Traderze! Jest miła atmosfera, instruktorzy mają poczucie humoru, są cierpliwi i potrafią wszystko wytłumaczyć tak jak trzeba :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2018

Weronika Petryla

Weronika Petryla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy na świecie!! ???? Miła atmosfera, super podejście do kursanta i przede wszystkim pełen profesjonalizm! Polecam jak najbardziej :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.06.2018

Bozena K ...a ip: 94.254.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2018

Anita M ....... ip: 37.47.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo mila atmosfera, p. Grzegorz ma swietne podejscie, bardzo dobre przygotowanie, super poczucie humoru. Polecam !!!☺

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.04.2018

Katarzyna Gajda

Katarzyna Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Pana Grześka, daje dobre rady i wskazówki jak się zachować na drodze, przydatne nie tylko do egzaminie państwowym ale też do codziennego użytku, poza tym świetny gość , super atmosfera i bezstrsowa nauka aż żal było kończyć jazdy...... POZDRAWIAM PANA GRZEGORZA????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2018

Tomek Rakoczy

Tomek Rakoczy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Bardo dobre przygotowanie, miła atmosfera, instruktorzy bardzo sympatyczni. Teoria i praktyka zdana za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2018

Oliwia Redlińska

Oliwia Redlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Świetna atmosfera, wyrozumiali instruktorzy, super podejście do kursantów oraz pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2018

Agnieszka Miszko

Agnieszka Miszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs upłynął w miłej i przyjaznej atmosferze. Rewelacyjne podejscie do kursanta. Elastyczność i dopasowanie się do zdającego. Instruktorzy profesjonalnie przygotowują do egzaminu. Jazdy to czysta przyjemność szkoda ze to juz koniec :).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.03.2018

Adrian Salwa

Adrian Salwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, jedna z najlepszych szkół na prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2018

Szymon S ....... ip: 185.25.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm, świetne podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.03.2018

Alicja Krok

Alicja Krok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i super instruktorzy. Człowiekowi aż się chce uczyć i teorii i praktyki. Naprawdę ogromnie polecam. Uczą pewności i bezpieczeństwa za kierownicą :). Trader rządzi ;).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.02.2018

Klaudia Wszołek

Klaudia Wszołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta, miła atmosfera :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2018

Seweryn Dudek

Seweryn Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Fajnie spędzone godziny z instruktorami i egzamin zdany za pierwszym!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2018

Anka Szczerba

Anka Szczerba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2018

Daniel Wilk

Daniel Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super. Goraco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2018

Weronika Wąsowska

Weronika Wąsowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, podejście instruktorów do kursantów rewelacyjne. TRADER to zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w cały powiecie gorlickim. Gorąco polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.02.2018

Angelina Róż

Angelina Róż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, dobre podejście do kursanta, punktualność i miła atmosfera. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2018

Dawid Janowski

Dawid Janowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko , profesjonalne Polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2018

Tomek Lisowicz

Tomek Lisowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo profesjonalna nauka i podejście do kursanta.bardzo miła atmosfera ,polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak