Osk Smile (6)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2020

Anita Wasinska

Anita Wasinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła!! Profesjonalni instruktorzy, ciekawe wykłady, wspaniała atmosfera, punktualność, z poczuciem humoru,elastyczne godziny jazdy, cierpliwe podejście do tematu, trasy egzaminacyjne, oczywiscie testy i jazda zdane za pierwszym!!!! Czego chcieć wiecej? POLECAM WSZYSTKIM!!!!☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Dawid Masternak

Dawid Masternak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam naprawdę fajni instuktorzy warto

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Aleksandra Polak

Aleksandra Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, profesjonalne podejście, miła atmosfera, przyjemni instruktorzy, egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.02.2020

Alicja M ...n ip: 79.184.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

profesjonalizm na najwyższym poziomie, serdeczna atmosfera, atrakcyjna cena kursu, świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2020

Kamil Żelazowski

Kamil Żelazowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze chłopaki w Ostrowcu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.02.2020

Maciek Podczasi

Maciek Podczasi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra organizacja, fajne wykłady z luźną atmosferą, świetni instruktorzy, którzy potrafią wprowadzić przyjemną atmosferę podczas jazdy. Dobra cena za porządne przygotowanie do egzaminów i samodzielnej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2020

Magdalena G .....c ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Lepiej nie potrafię podsumować.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2020

Agata Sadłocha

Agata Sadłocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, i bardzo dobrzy i profesjonalni instruktorzy. Polecam serdecznie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2020

Sebastian K ..... ip: 37.47.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z czystym sumieniem, chłopaki naprawdę dają radę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2020

Angelika S ...a ip: 37.47.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam super pomocni zdane za pierwszym razem wszystko

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2020

Kamil P P ip: 37.47.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Tylko oni i nikt inny

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2020

Julianna M ........ ip: 77.255.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy, atmosfera - wszystko mega super, polecam gorąco❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię ! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Agnieszka F F ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2019

Kamil M ...k ip: 37.47.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Natalia L .....a ip: 83.9.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie do egzaminu, najlepsi instruktorzy w mieście. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię