OSK Lajt Anita Szczyrba (58)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2022

Darek Stasiak

Darek Stasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W moim wypadku,lepiej pużno niż pużniej jest adekwatne,bo mam 46 lat na karku,lecze depreche z ktōra czasem z domu cieżko było mi wyjść a co dopiero uwierzyć w siebie i odważyc się na zdawanie prawo jazdy......depresja ktōra na 10 lat wykluczyła mnie z realizacji prawa jazdy po niezdanych 3 egzaminach jeszcze na starych zasadach aż do momentu kiedy zdecydowałem się zaufać Ewie i Anicie i to był strzał w 10;-))))bo te dziewczyny robiæ to z PASJÆ a np Anita to taki dodatkowo cwany psycholog ktōry wie jak podejść i indywidualnie do kursanta dopasować do potrzeb tryb szkolenia.Z czystego serducha POLECAM!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.11.2022

Michał Sajewicz

Michał Sajewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, bardzo polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.11.2022

Celina W .... ip: 83.10.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera , profesjonalne podejście do kursanta, wszystko dokładnie wytłumaczone,polecam.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.10.2022

Ola Kulik

Ola Kulik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i podejście do kursantów !!!! dziękuję za tak super przygotowanie do egzaminu❤️najlepsza szkoła !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.10.2022

Ola Zieja

Ola Zieja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepszy wybór jaki mogłam wybrać!!❤️dziewczyny kompetentne, pomocne i do tego przemiłe. super atmosfera i przede wszystkim zero stresu!!!!!!polecam każdemu!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 12.10.2022

Paulina Litwin

Paulina Litwin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Solidne przygotowanie do egzaminu i dobre podejście do kursantów . Atmosfera luźna i miła, najlepsza szkoła jazdy. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2022

Patrycja Rawecka

Patrycja Rawecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach, atmosfera nieziemska i luźna, świetnie zostałam przygotowana do egzaminu będę ogromnie tęsknić❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.09.2022

Sara W .......k ip: 46.204.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki dziewczynom zdane za pierwszym razem!! Super bezstresowa atmosfera, a równocześnie świetnie uczą. POLECAM!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2022

Ewelina Mielczarek

Ewelina Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie, przekochane kobietki, super atmosfera, wspaniałe podejście do ludzi po prostu super ! ❤️❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2022

Julia R ......... ip: 80.49.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy ! Fajna atmosfera. Super babeczki jazdy bez stresu Zdane za pierwszym serdecznie polecam ! Pozdrawiam cieplutko !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2022

Kinga Zych

Kinga Zych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne instruktorki super atmosfera!!!!!Polecam z całego serca!!! Zdane za pierwszym!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.08.2022

Joanna Goląbek

Joanna Goląbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, fajny sposób nauki, babeczki zajebiste, bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2022

Maja Lewandowska

Maja Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorki i świetna atmosfera!!!!!Polecam z całego serca!!! Zdane za pierwszym!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.07.2022

Magdalena R ....a ip: 83.29.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera i super instruktorki. Bardzo miło spędziłam cały okres kursu, a dzięki profesjonalnemu nauczaniu zdałam egzamin bez problemu. Gorąco polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2022

Katarzyna m ....a ip: 91.228.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkola jazdy!!Bardzo się cieszę że trafiłam właśnie tam ????dzięki Anitce i Ewuni zdane za pierwszym ???? Dziewczyny jesteście najlepsze❤Serdecznie wszystkim polecam :*

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2022

Daria Kowalczyk

Daria Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym serduszkiem mogę polecić! Dziewczyny robią świetna robotę a jazdy z nimi to sama przyjemność!! Egzamin zdany za pierwszym razem i to na lajcie????

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.07.2022

Kamila Werner

Kamila Werner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy! ???? Dziewczyny są najlepsze w życiu nie spotkałam tak wspaniałych dziewczyn! Dzięki 5h dodatkowych jazd zdałam w końcu egzamin a co najważniejsze bez stresu! ❤️ Zdecydowanie bez dwóch zdań POLECAM!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2022

Rafał Wiśniewski

Rafał Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne panie instruktorki uczą tak jak nazwa szkoły na lajcie.dziekuje Ewie oraz Anita za mega przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego zdałem za pierwszym razem obydwa!!! Dziewczyny są wielkie w tym co robią.polecam wszystkim.Rafał .W.pozdro dziewczyny widzimy się na drogach. Ps:ogromne wsparcie w dniu egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.07.2022

Ela Machnik

Ela Machnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza instruktorka Pani Ewa, wystarczyło dokupic 3 godzinki przed egzaminem i bezbłędnie zdane!!! Polecam wszystkim!????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2022

Elwira K ....... ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła nauki jazdy !!!Anita i Ewa są najlepsze w tym co robią. No i zdałam za pierwszym razem. I to na LAJCIE!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2022

Zaklina Siwik

Zaklina Siwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy Bardzo mile i profesjonalne Panie instruktorki wprowadzające przesympatyczną atmosferę podczas jazdy. Każda jazda była na lajcie. Polecam każdemu !!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.05.2022

Bartek Łuczak

Bartek Łuczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo przyjazna atmosfera, czuć ze instruktorki kochają to co robią. Po półrocznej przerwie od jazdy i wzięciu tylko 6h jazd doszkalających egzamin zdany bez problemu

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.04.2022

Patrycja Ciurzyńska

Patrycja Ciurzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po dokupieniu dosłownie kilku jazd doszkalających, egzamin mam w kieszeni. Instruktorki nie dość że profesjonalnie podchodzą do nauki jazdy to jeszcze wprowadzają przesympatyczną atmosferę. Są świetnymi "Czasoumilaczami" i polecam tę szkołę każdemu kto chce przyjemnie i gładko przejść przez naukę jazdy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.04.2022

Igor Chorzewski

Igor Chorzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy doszkalające przebiegły w miłej i spokojnej atmosferze, bez stresu. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony i udało mi się w końcu zdać. Gorąco polecam wszystkim!!! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.04.2022

Ada Rolnik

Ada Rolnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkółkę! Dzięki Anitce i Ewce, po dlugiej przerwie zdalam egzamin praktyczny ???? PRZEMIŁE kobietki, Lajtowa atmosfera i super podejście. Pełna profeska. Robicie dobrą robotę ????

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.04.2022

Krzysztof Jankowski

Krzysztof Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Miałem jazdy doszkalające i zdane na Lajcie za pierwszym razem!! :) ???? polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.04.2022

Agnieszka Pamela

Agnieszka Pamela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkole lajt Anity i Ewci ! Dziewczyny przekazują wiedzę w niesamowity sposób bez stresu i na lajcie. Po kilku latach przerwy zdalam w końcu egzamin praktyczny ! Zdalam, ponieważ w końcu ktoś nauczył wszystkiego jak należy !!!!❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2022

Basia Bieniek

Basia Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!❤ bardzo miła atmosfera , żadnego stresu. Instruktorki pełne uśmiechu i pozytywnego nastawienia. Polecam każdemu z całego serca!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2022

Magdalena Szymanek

Magdalena Szymanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, super podejście do kursantów, a przy tym pełna profeska Najlepsza szkoła jazdy ❤️!!!Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2022

Marta Szczudłek

Marta Szczudłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Wspaniałe instruktorki, super atmosfera oraz duże zaangażowanie. Bardzo polecam❤️

Plusy

brak

Minusy

brak