OSK Lajt Anita Szczyrba (52)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2022

Ewelina Mielczarek

Ewelina Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie, przekochane kobietki, super atmosfera, wspaniałe podejście do ludzi po prostu super ! ❤️❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2022

Julia R ......... ip: 80.49.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy ! Fajna atmosfera. Super babeczki jazdy bez stresu Zdane za pierwszym serdecznie polecam ! Pozdrawiam cieplutko !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2022

Kinga Zych

Kinga Zych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne instruktorki super atmosfera!!!!!Polecam z całego serca!!! Zdane za pierwszym!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.08.2022

Joanna Goląbek

Joanna Goląbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, fajny sposób nauki, babeczki zajebiste, bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2022

Maja Lewandowska

Maja Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorki i świetna atmosfera!!!!!Polecam z całego serca!!! Zdane za pierwszym!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.07.2022

Magdalena R ....a ip: 83.29.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera i super instruktorki. Bardzo miło spędziłam cały okres kursu, a dzięki profesjonalnemu nauczaniu zdałam egzamin bez problemu. Gorąco polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2022

Katarzyna m ....a ip: 91.228.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkola jazdy!!Bardzo się cieszę że trafiłam właśnie tam ????dzięki Anitce i Ewuni zdane za pierwszym ???? Dziewczyny jesteście najlepsze❤Serdecznie wszystkim polecam :*

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2022

Daria Kowalczyk

Daria Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym serduszkiem mogę polecić! Dziewczyny robią świetna robotę a jazdy z nimi to sama przyjemność!! Egzamin zdany za pierwszym razem i to na lajcie????

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.07.2022

Kamila Werner

Kamila Werner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy! ???? Dziewczyny są najlepsze w życiu nie spotkałam tak wspaniałych dziewczyn! Dzięki 5h dodatkowych jazd zdałam w końcu egzamin a co najważniejsze bez stresu! ❤️ Zdecydowanie bez dwóch zdań POLECAM!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2022

Rafał Wiśniewski

Rafał Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne panie instruktorki uczą tak jak nazwa szkoły na lajcie.dziekuje Ewie oraz Anita za mega przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego zdałem za pierwszym razem obydwa!!! Dziewczyny są wielkie w tym co robią.polecam wszystkim.Rafał .W.pozdro dziewczyny widzimy się na drogach. Ps:ogromne wsparcie w dniu egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.07.2022

Ela Machnik

Ela Machnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza instruktorka Pani Ewa, wystarczyło dokupic 3 godzinki przed egzaminem i bezbłędnie zdane!!! Polecam wszystkim!????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2022

Elwira K ....... ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła nauki jazdy !!!Anita i Ewa są najlepsze w tym co robią. No i zdałam za pierwszym razem. I to na LAJCIE!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2022

Zaklina Siwik

Zaklina Siwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy Bardzo mile i profesjonalne Panie instruktorki wprowadzające przesympatyczną atmosferę podczas jazdy. Każda jazda była na lajcie. Polecam każdemu !!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.05.2022

Bartek Łuczak

Bartek Łuczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo przyjazna atmosfera, czuć ze instruktorki kochają to co robią. Po półrocznej przerwie od jazdy i wzięciu tylko 6h jazd doszkalających egzamin zdany bez problemu

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.04.2022

Patrycja Ciurzyńska

Patrycja Ciurzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po dokupieniu dosłownie kilku jazd doszkalających, egzamin mam w kieszeni. Instruktorki nie dość że profesjonalnie podchodzą do nauki jazdy to jeszcze wprowadzają przesympatyczną atmosferę. Są świetnymi "Czasoumilaczami" i polecam tę szkołę każdemu kto chce przyjemnie i gładko przejść przez naukę jazdy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.04.2022

Igor Chorzewski

Igor Chorzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy doszkalające przebiegły w miłej i spokojnej atmosferze, bez stresu. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony i udało mi się w końcu zdać. Gorąco polecam wszystkim!!! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.04.2022

Ada Rolnik

Ada Rolnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkółkę! Dzięki Anitce i Ewce, po dlugiej przerwie zdalam egzamin praktyczny ???? PRZEMIŁE kobietki, Lajtowa atmosfera i super podejście. Pełna profeska. Robicie dobrą robotę ????

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.04.2022

Krzysztof Jankowski

Krzysztof Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Miałem jazdy doszkalające i zdane na Lajcie za pierwszym razem!! :) ???? polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.04.2022

Agnieszka Pamela

Agnieszka Pamela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkole lajt Anity i Ewci ! Dziewczyny przekazują wiedzę w niesamowity sposób bez stresu i na lajcie. Po kilku latach przerwy zdalam w końcu egzamin praktyczny ! Zdalam, ponieważ w końcu ktoś nauczył wszystkiego jak należy !!!!❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2022

Basia Bieniek

Basia Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!❤ bardzo miła atmosfera , żadnego stresu. Instruktorki pełne uśmiechu i pozytywnego nastawienia. Polecam każdemu z całego serca!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2022

Magdalena Szymanek

Magdalena Szymanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, super podejście do kursantów, a przy tym pełna profeska Najlepsza szkoła jazdy ❤️!!!Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2022

Marta Szczudłek

Marta Szczudłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Wspaniałe instruktorki, super atmosfera oraz duże zaangażowanie. Bardzo polecam❤️

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.03.2022

Tomasz Dąbrowski

Tomasz Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

3 razy podchodziłem do egzaminu na prawo jazdy i nie umiałem zdać, wystarczyło wykupić 6 godzin u Anity i zdane bezbłędnie. Bardzo polecam wszystkim tą szkołę i Anitkę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2022

Franciszek K ...o ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem za pierwszym razem. Szkoła bez stresu, na Lajcie !!!!. Myślę że każdego nauczą jeździć. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2022

Wiktoria Kubacka

Wiktoria Kubacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach!!Super atmosfera, wspaniałe instruktorki.Polecam każdemu kto chce zdać egzamin!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.03.2022

Anna Kopańska

Anna Kopańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepszych instuktorów niż Anitka i Ewunia w żadnej innej szkole nie znajdziecie! Na żadnych innych jazdach nie będzie takiej atmosfery jak u tych dwóch wspaniałych kobiet! Gdy inni już w Ciebie zwatpili, pokaż im że się mylili a Anita i Ewa pomogą Ci w osiągnięciu celu jakim jest prawo jazdy. W moim przypadku tak właśnie było. POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2022

Szymon Wójcik

Szymon Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek szkoleniowy, naprawdę fajna atmosfera pozytywni instruktorzy polecam!:) Zdany za pierwszym !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.03.2022

Mateusz Śniatkowski

Mateusz Śniatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W krótkim czasie można nauczyć się zdecydowanie więcej niż w innych szkółkach!! Profesjonalne podejście i bardzo fajna atmosfera! Polecam każdemu kto chce zdać egzaminy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2022

Sysia Cen

Sysia Cen
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek na Śląsku. Panie instruktorki zawsze uśmiechnięte i pomocne. Jak zdawać na prawo jazdy to tylko z nimi !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 07.03.2022

Ala Domka

Ala Domka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Anitka i Ewunia to najlepsze instruktorki na świecie. Mają indywidualne podejście do każdego kursanta, a atmosfera zawsze na lajcie. Polecam!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak