OSK Lajt Anita Szczyrba (134)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2024

Oskar W .......... ip: 83.26.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera genialni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2024

Madzia Jędrzejczak

Madzia Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkółka Naprawdę godna polecenia. Atmosfera na wykładach czy jazdach jest na prawdę najlepsza. Zero stresu, wszytko zawsze dobrze wytłumaczone. Instruktorzy mają super podejście do kursanta. Polecam każdemu

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2024

Oleksii K ....... ip: 31.0.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki bardzo, było naprawdę bez stresu i w fajniej atmosferę.Zdalem za drugim razem,bo pierwszy raz zapomniałem dowód osobisty !!! Bardzo polecam.Najluepsz szkoła jazdy na świecie. Dzięki!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2024

Алексей Кукленко

Алексей Кукленко
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję bardzo za pomoc,Anita i Ewa najlepszy instruktorzy,a szkoła jazdy chyba najlepsza.Jazdy byli na Lajtie!! Brałem u nich jazdy doszkolojoncy ,nauzili mnie szybko i fajnie i naprawdę bez stresu . Zdałem za drugim razem,bo za pierwszym zapomniałem dowód osobisty Dzięki jeszcze raz

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2024

Kuba d ...s ip: 77.222.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła luźna atmosfera czułem się jakbym znał instruktorów kilka lat, instruktorzy podchodzą i tłumacza w bardzo profesjonalny sposób przez co zdane już za pierwszym razem Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2024

Filip Drążkiewicz

Filip Drążkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy instruktorzy niesamowicie sympatyczni, ale przede wszystkim doświadczeni. Bardzo dobrze potrafią wytłumaczyć. Jazdy nigdy nie były nudne, w Ręcz przeciwnie. Serdecznie każdemu polecam bo naprawdę jest co polecać

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2024

Lesław j .....n ip: 87.206.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mysle ze jest to najlepsza szkola w gliwicach wszystkie egzaminy panstwowe za 1 razem zdane. Polecam kazdemu te szkole, instruktorzy również sa bardzo fajni.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2024

Vlada Rishko

Vlada Rishko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się bałam iść do ośrodka, myślałam, że nie dam rady, że będzie to trudne, bo jestem z Ukrainy, nie wiedziałam jak mnie potraktują i czy w ogóle mi się to uda. I nie żałuję, że poszłam. Instruktorzy byli po prostu wspaniali, na wykładach u Ewki wszystko było jak najbardziej jasne, na jazdach zawsze była śmiertelnie wesoła atmosfera. Dzięki nim wszystkie moje obawy związane z drogą i jazdą po prostu się wyparowały. Nawet się tego nie spodziewając zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Daję jak najwięcej gwiazdek i oczywiście będę każdemu polecać Waszą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2024

Patrycja Liver

Patrycja Liver
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo cierpliwi i ciepli instruktorzy. Powtarzają i tłumaczą tyle razy, ile trzeba żeby wszystko było zrozumiałe. Zaangażowani, kreujący bezpieczną, miłą i sprzyjająca do nauki atmosferę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.03.2024

Amanda Kościelna

Amanda Kościelna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę z czystym sumieniem. Wykłady i jazdy prowadzone bardzo profesjonalnie, ale pełne śmiechu i dobrej atmosfery. Ogromna cierpliwość instruktorów. Nie ma się do czego przyczepić.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2024

Natalia Chęcińska

Natalia Chęcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjne podejście do kursanta, które pomaga w pozbyciu się stresu tuż przed egzaminem. Wszystko wytłumaczone bardzo dokładnie, zrozumiale a przede wszystkim z dużą cierpliwością. Atmosfera jest tutaj niepowtarzalna.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2024

Kamila Tama

Kamila Tama
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szybko sprawnie,wspaniali instruktorzy pełni entuzjazmu, przyjemna atmosfera przede wszystkim dobra nauka! polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2024

Magdalena Piękosz

Magdalena Piękosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 10 letniej przerwie to ONI dali mi kolejna szanse! Odpowiedni ludzie w odpowiednim miejscu!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2024

Alicja Tonderys

Alicja Tonderys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam w tej szkole do czynienia tylko z jazdami doszkalającymi przeprowadzonymi z Anitą oraz Olkiem. Uważam że oboje są instruktorami z powołania, a Olek w ogóle potrafi sprawić że kompletnie zapominacie o stresie i po prostu dobrze bawicie się za kierownicą i przy okazji bardzo dużo uczycie. Jazdy odbywały się punktualnie nie czasem byłam nawet możliwość dogadania się o podjechanie pod podany adres. Ja dzięki tej szkole w końcu poczułam się za kierownicą pewnie i poczułam że prowadzenie auta może być faktycznie relaksujące. Dodatkowo, Czuję że zostałam nauczona jak jeździć a nie tylko jak zdać egzamin, choć oczywiście sama nauka jazdy dzieje się już po zdaniu egzaminu. Niemniej, czułam się do tego egzaminu bardzo dobrze przygotowana i zmniejszyła to mój poziom stresu. Jedynym małym mankamentem było określanie swojej dyspozycyjności w sobotę z góry. Nigdy jednak nie zdarzyło się aby jazdy które miały się odbyć się nie odbyły albo żebym została odesłana z kwitkiem jeśli podałam dyspozycyjność na czas.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.03.2024

Kacper Myszka

Kacper Myszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie instruktorzy jak i atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.02.2024

Angelika Garbacz

Angelika Garbacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2024

Kajetan Gębczyński

Kajetan Gębczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, miła atmosfera, można normalnie i na luzie z nimi pogadać i się pośmiać, aż chciało się na jazdy przychodzić. Pełen profesjonalizm, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2024

Wiktoria Wybraniec

Wiktoria Wybraniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam trafić na lepszych instruktorów! Cały kurs przebyłam w luźnej i wesołej atmosferze. Każdemu polecam zdawać z Lajtem na Lajcie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2024

Michał Ejfler

Michał Ejfler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście uważam że szkółka Lajt to jest najlepszą opcją robienia prawka w Gliwicach instruktorzy są świetni. Podchodzą na luzie i mają super poczucie humoru atmosfera na teorii i na jazdach była świetna z całego serca opłacam każdemu a egzamin państwowy zdany na lajcie!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.02.2024

Zelżunia Elżunia

Zelżunia Elżunia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Absolutnie wspaniali instruktorzy, super podejście, ogromne wsparcie. Wróciłam do robienia prawka po 16 latach po kursie i wybór OSK Lajt to była najlepsza decyzja, jaką mogłam podjąć. I zdałam za pierwszym podejściem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2024

Rafał Osucha

Rafał Osucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy w tej szkole z pewnością były przyzwoite, wiele z nich potrafiłem wynieść a nawet i pogadać się dało na lajcie:) Są tutaj instruktorzy z powołania którzy wiedzą co robią i przekazują wiedzę swoim kursantom tak najlepiej jak się tylko da. Jeśli dla kogoś najważniejsza jest dobra atmosfera to z całą pewnością mogę polecić tą szkołę jazdy

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2024

Wiktoria Strzyz

Wiktoria Strzyz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Drugiej takiej świetnej szkółki nie znajdziesz w Gliwicach! Jedziesz bez stresu, dosłownie na Lajcie. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, każda niezrozumiała sytuacja na drodze była rozrysowana i dokładnie tłumaczona. Instruktorzy z wiedzą, ogromną cierpliwością, z profesjonalnym podejściem, z powołania! Z nimi nie będziesz babolić! Dziękuję wszystkim instruktorom Ewie, Anicie i szczególnie Olkowi za przekazaną wiedzę i lajtową atmosferę na jazdach, nie ma nudy jest wesoło. Elastyczne godziny jazd. Polecam z całego serducha!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2024

Ahim Ahim

Ahim Ahim
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy z przyjemnym nastawieniem do kursantów Brak jakiegokolwiek stresu Egzamin zdany na Lajcie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2024

Filip Dymarek

Filip Dymarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym na łajcie!! A na kursie fajna atmosfera, instruktorzy podchodzą na luzie do kursantów i nie trzeba się stresować.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2024

Jasiek Styś

Jasiek Styś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni, sympatyczni, a jednocześnie wyluzowani instruktorzy. Naprawdę dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.02.2024

Majka Limo

Majka Limo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo super.Ludzie bardzo pozytywni i mili.Można na nich liczyć pod każdym względem.Napewno każdego idealnie przygotują!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2024

Kasia Preiss

Kasia Preiss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozytywne podejście, wiedza przekazywana w odpowiedni sposób

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2024

Aleksandra P .....t ip: 89.64.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Mając jazdy w innej szkole zdawałam 4 razy, więc odpuściłam sobie. Po dwóch latach przerwy spróbowałam ponownie zapisując się do OSK Lajt i nie żałuję. Wystarczyło tylko 10h jazd by egzamin zakończyć wynikiem pozytywnym. Właściwie można powiedzieć, że zdałam za pierwszym razem. Atmosfera tam jest taka jak nazwa szkoły, lajtowa. Instruktorzy posiadający bardzo dużą wiedzę i umiejętności przekazywania jej innym. Jestem bardzo wdzięczna Olkowi, instruktorowi, dzięki któremu w końcu zdałam egzamin praktyczny. Mimo tego, myślę, że wpadnę tam jeszcze na dodatkowe jazdy by się doszkolić i nabrać większej pewności siebie (Tak bardzo mi się podobały jazdy, że jestem skłonna by tam jeszcze wrócić!) Również moja siostra z moich opowiadań o tej szkole, stwierdziła, że jeżeli ktoś będzie poszukiwał szkoły na prawo jazdy będzie polecać OSK Lajt gorąco jak ja!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2024

Łukasz Habrat

Łukasz Habrat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejscie do kursantów, oraz fachowa nauka. Atmosfera najlepsza lepiej nie dało sie trafić, szkoda tylko, że kurs trwał tak krótko.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.01.2024

Anna Rudnicka

Anna Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na jaką moglam natrafic.Ewa Anita i Olek bardzo cierpliwi i życzliwi, wykonują swoja prace z czystym zamiłowaniem .Tłumaczą zasady ruchu drogowego, tyle razy ile trzeba. Uczą jeździć, nie tylko pod egzamin ale tez żeby umiec poruszać sie po drodze juz po nim. Ludzie wiecznie uśmiechnięci, zawsze wierzą w swoich kursantow - dodają im skrzydel i sprawiaja ze czlowiek wierzy w swoje umiejętności , zawsze maja dla nich czas.Pełen profesjonalizm dziękuję Wam za to !!! Ania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak