OSK LAJT  (7)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2022

Serhii Shemchuk

Serhii Shemchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria Podczas zajęć teoretycznych nikt nie patrzę na zegarek, trwają do póki nie kończy się plan na 1 zajęcie. Bardzo dobrze tłumaczą o wszystkim co może zdarzyć się na drodze. Panowie Dawid i Zbyszek profesjonalnie podchodzą do roboty, super fachowcy Zdałem za pierwszym razem i teorie i praktykę Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.05.2022

Damian Müller

Damian Müller
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, elastyczny grafik i profesjonalne podejście, polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2022

filip r ......i ip: 109.116.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo sympatyczny instruktor, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Kurs był szybki i bardzo przyjemny, a auto zadbane i dokładnie takie samo jak to na egzaminie. No i oczywiście zdałem za pierwszym :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.03.2022

Kornelia Krasoń

Kornelia Krasoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy w szkole "Lajt", po kilku lekcjach egzamin zdany bezproblemowo. Instruktor spokojnie wszystko tłumaczy, zero stresu. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2022

Anna Zięba

Anna Zięba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z panem Dawidem wzięłam jazdy doszkalające przed egzaminem. Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście, cenne rady do wykorzystania " w praktyce". Szczerze polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.01.2022

Zuzanna S ....o ip: 83.28.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przyjazna atmosfera oraz indywidualne podejście do każdego kursanta. Z chęcią uczęszczałam zarówno na kursy z teorii jak i jazdy. Dzięki szkole jazdy LAJT teraz mogę być nie tylko pasażerem, ale także kierowcą :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2022

Nina T .........a ip: 89.64.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy LAJT przygotowuje świetnie zarówno do egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego. Nie ma problemów z umawianiem jazd, a bezstresowa atmosfera sprzyja nauce.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.01.2022

Sabina ......k ip: 37.47.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca! Świetni instruktorzy, miła atmosfera i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.12.2021

Diana Tropina

Diana Tropina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkole jazdy Lajt. Zajęcia teoretycznie i praktyczne były prowadzone na bardzo wysokim poziomie. Dzięki wspaniałym zajęciom z instruktorem Dawidem nauczyłam się jeździć. Bardzo dziękuję i do zobaczenia na drodze:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2021

Bohdan K ......v ip: 89.64.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktorzy w całym Krakowie. Wszystko cię wytłumaczą jak dla dziecka, cierpliwe do każdego błędu oraz zwracają uwagę na najmniejsze błędy. Zbyt dużo korzystnej informacji oraz wiedzy. Miła atmosfera zajęć oraz bardzo dobry stan samochodów. Więc jeżeli wątpisz gdzie albo do której szkoły pójść to bez żadnych sumień polecam szkołę jazdy „Lajt”. Dzięki za kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.11.2021

Asia Stopa

Asia Stopa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, zero stresu i anielska cierpliwość. Ogromna dawka wiedzy i świetne przygotowanie do tego jak zdać egzamin na prawo jazdy, a także do bezpiecznej jazdy po drogach. Naprawdę gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.11.2021

Dominika Marchwiany

Dominika Marchwiany
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam każdemu bez wyjątku- bezstresowo, przyjemnie, jak sama nazwa wskazuje pełen Lajt :) Profesjonalni instruktorzy, cierpliwi, uśmiechnięci, bardzo dobrze przygotowują, dzięki temu egzamin zdany :).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2021

Zuzanna O .......z ip: 37.47.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze poprowadzony kurs, mili i cierpliwi instruktorzy, którzy wytłumaczyli wszystkie sprawiające mi problemy, indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta oraz wszystkie inne pozytywne cechy, w wyniku których mogę z pewnością polecić ten ośrodek. Dzięki nim nauczyłam się jeździć pewnie i zdałam egzamin za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuje za pełne optymizmu jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.11.2021

Julia s ......k ip: 37.47.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam :) Duża cierpliwość i profesjonalizm. Sama przyjemność.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2021

Monika Z ..... ip: 89.64.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajnie i profesjonalnie. Instruktorzy cierpliwi i konkretni. Godziny jazd bardzo elastyczne, można łączyć z pracą, nauka, obowiązkami, bez problemu. Zdałam, więc polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2018

Diana M ........d ip: 94.254.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera jak i podejście instruktora do kursanta - wszystko jasno i czytelnie wytłumaczone. Zdałam za pierwszym razem ???? Gorąco polecam tą szkołę ????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak