Liczba odwiedzin: 31536 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK GRUSZFELD

  (550 opinii w tym 291 zaufanych)
Rezerwuj kurs
550 Opinii
Suma opinii (550)
  • Bardzo dobry546 (99%)
  • Dobry4 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o OSK GRUSZFELD

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.03.2019

Adam Lamkowski

Adam Lamkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa instruktora bardzo dobra dobrze tłumaczy i wyraźnie Pan Rysiek bardzo dobrze szkoli i są efekty za pierwszym razem wszystko zaliczone ????. Polecam bardzo tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2019

Kuba Szczechura

Kuba Szczechura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa Instruktora była bardzo dobra. Gdy zrobiłem jakiś błąd natychmiast mnie o nim informował i mówił jak jego uniknąć. Podczasz jazdy atmosfera była bardzo dobra :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.03.2019

Patryk Nowicki

Patryk Nowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przy podróży bardzo sympatyczna atmosfera . Pan Mariusz doskonale nastraja do egzaminu . Instruktorzy na w pełni na poziomie i oczywiście zdany egzamin ;)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2019

Przemysław J ....... ip: 31.0.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor Kuba, pomimo młodego wieku, bardzo profesjonalny pochodzący do każdego kursanta indywidualnie, jeżeli miałbym komuś polecić instruktora, napewno był by to Kuba. Ponad to bardzo miła atmosfera na wykładach z Panem Ryszardem, i ogólnie przyjazna atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2019

Jakub Kisiel

Jakub Kisiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, dobre pojazdy, rzetelność i profesjonalizm. Instruktor - Pan Jakub, nauczył mnie jeździć nie tylko pod egzamin, ale do jazdy normalnej, miła, nienudna atmosfera, wyrozumiałość i dobre podejście. Dziękuje i bardzo polecam, zarówno instruktora, jak i szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2019

Karol Bialuk

Karol Bialuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, duża wiedza instruktora oraz zaangażowanie to tylko kilka pozytywnych cech w szkole jazdy Gruszlefd. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Beata Dąbkowska

Beata Dąbkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w OSK Gruszfeld to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm, duże doświadczenie, wielka wyrozumiałość i ogromna cierpliwość. Do tego miła i przyjazna atmosfera. Jeśli chcesz nauczyć jazdy świadomej i bezpiecznej nie wahaj się ani chwili. Serdecznie polecam!!!! A Mariuszowi jeszcze raz bardzo dziękuję życząc dużo sukcesów i wielu kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.03.2019

Adam Nater

Adam Nater
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła , Doświadczeni instruktorzy , miła atmosfera , dobra technika nauczania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.03.2019

Marysia Stępień

Marysia Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Mariusz bardzo dobrze uczy, a jazdy przebiegają w miłej i bezstresowej atmosferze. W 10 godzin skutecznie przygotował mnie do egzaminu (po 2,5 roku przerwy w kursie) - zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.03.2019

Sabina D ..a ip: 62.140.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejście instruktora do nauki i bardzo dużo nauczyłam się na wykładach. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Andrzej Bacia

Andrzej Bacia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, instruktorzy wiedzą jak nauczyć jazdy i wysyarczy posłuchać rad jakie dają aby zdobyć upragnione prawko także polecalem i polecam dalej ta szkołę jazdy.Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2019

Michał Żak

Michał Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ludzie super klimat zdane za pierwszym bardzo polecam jestem zachwycony instruktor Pan Marek wielki człowiek gorąco polecam????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2019

Maria S ....... ip: 82.67.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca! Mariusz bardzo dobrze uczy, a jazdy przebiegają w miłej i bezstresowej atmosferze. W 10 godzin skutecznie przygotował mnie do egzaminu (po 2,5 roku przerwy w kursie) - zdane za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2019

Konrad Cendrowski

Konrad Cendrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs ukończony w niecałe 2 tygodnie bez wątpienia jest to zasługa świetnych instruktorów i atmosfery jaka panuje podczas nauki. Bardzo polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.03.2019

Natalia Sowińska

Natalia Sowińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszysykim którzy chcą szybko zdać prawo jazdy i jednocześnie chcą nauczyć się dobrze jeździć. Przemiła atmosfera, cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy zero stresu podczas jazd! Jeszcze raz polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2019

Sylwia Mioduszewska-Parol

Sylwia Mioduszewska-Parol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor pan Ryszard najlepszy jaki mógł mi się trafić!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2019

Piotr Noga

Piotr Noga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

FULL profesionalizm i miła atmosfera. Instruktorzy z dużym bagazem wiedzy i doświadczeniem. Polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.02.2019

Małgorzata Rąbek

Małgorzata Rąbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pelen profesjonalizm. Dużo uśmiechu i pozytywnego nastawienia. Świetna atmosfera podczas jazd. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2019

Hela Moczulak

Hela Moczulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko przebyty kurs bez problemu z dostosowaniem jazdy do mojego czasu, wyrozumiały instruktor, który powtarzał kiedy tego potrzebowałam, luźna atmosfera pozwalająca na pewne poczucie się za kierownicą. Zdane za pierwszym razem, serdecznie wszystkim polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.02.2019

Katarzyna Joanna

Katarzyna Joanna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po różnych perypetiach, kursie na prawo jazdy zakończonym w 2008r., dwoch szkołach nauki jazdy "po drodze", odłożeniu tematu na 10 długich lat, w styczniu wykonałam telefon do OSK Gruszfeld i był to najlepszy wybór z możliwych. Miałam przyjemność doskonalić technikę jazdy z Mariuszem i Panem Markiem. Obaj Panowie profesjonalni, rzeczowi, z super podejściem do kursanta i fachową wiedzą, którą potrafią przekazać tak by była zrozumiała i przystępna. OSK Gruszfeld cechuje rzetelność, punktualność, zaangażowanie i nastawienie na sukces kursanta oraz możliwość elastycznego umawiania jazd. Odbyłam 12 jazd doszkalających i na każdej z nich czułam, że coraz bardziej zbliżam się do spełnienia marzenia. Na bieżąco były omawiane moje błędy, dzięki czemu mogłam je szybko skorygować; każdy cykl jazd kończył się podsumowaniem postępów i co dla mnie osobiście bardzo ważne atmosfera w aucie była przyjazna oraz serdeczna. Poza 2 godzinami doszkalanie odbywało się w Warszawie podczas różnych warunków pogodowych, jak również w ścisłym centrum miasta. Jeśli Ktoś waha się czy w ciągu tak krotkiego czasu można poznać Łomżę, bo tam odbywał się egzamin, jestem najlepszym przykładem, że z OSK Gruszfeld nie ma rzeczy niemożliwych - nauczą jeździć Każdego. ???? Egzamin praktyczny zdany za pierwszym podejściem po dekadzie od zakończenia kursu to wielka zasługa OSK Gruszfeld, który Każdemu gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.02.2019

Hubert Cebeliński

Hubert Cebeliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Organizacja jest rewelacyjna. Jeden telefon, jeden mail i wszystko dzieje się samo. Ścieżka zdrowia jaką przeszedłem w Warszawie kosztowała mnie mnóstwo czasu, pieniędzy i nerwów. Wyjazd do Łomży był świetnym pomysłem. Dojazd, dwie godziny przygotowania i egzamin. Łomża jest bardzo dobrze oznakowana, kierowcy są spokojniejsi i łatwo się parkuje. Sam WORD też ludzkie podejście. Bez obsesji na punkcie papierologii. Pan Mariusz podchodzi do tematu kompleksowo. Serdecznie polecam współpracę z nim.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2019

Magdalena Orzeł

Magdalena Orzeł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

zdane za 1 razem. zero stresu i ogromne wsparcie !!! polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2019

Anna K .....k ip: 83.16.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim tą szkołę jazdy z czystym sumieniem!! Ekipa super, egzamin zdany za pierwszym razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2019

Paulina W .........a ip: 185.238.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.01.2019

Maria Korycka

Maria Korycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna nauka jazdy w Warszawie oraz bardzo dobra organizacja wyjazdów do Łomży. Polecam instruktora Pana Mariusza - współpraca zakończona sukcesem na egzaminie za pierwszym podejściem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2019

Gosia Blocka

Gosia Blocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam odbycie kursu w tej szkole - instruktor bardzo miły i z dużym doświadczeniem, naprawdę czuję się komfortowo prowadząc samochód dzięki dobrym wskazówkom i ogólnemu nastawieniu na zasadzie "nie uczymy się tylko pod egzamin, ale żebyś rzeczywiście umiała później dobrze i pewnie jeździć". Możliwość zdawania w Łomży jest super, bo oczywiście jest to mniej stresujące niż w Warszawie - choć też czuję się dobrze z perspektywą jeżdżenia po Warszawie, jako że jazdy odbywały się w różnych dzielnicach, w różnych warunkach - pełen zestaw. Bardzo polecam jeszcze raz.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Grażyna Siedlecka

Grażyna Siedlecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze zorganizowany kurs, super instruktor pan Adam, dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem - anielska cierpliwość i dostosowanie do potrzeb kursanta :) polecam bardzo serdecznie! I dziękuje :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Agnieszka G ..... ip: 37.47.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkole jazdy OSK Gruszfwld a szczególnie instruktora Pana Adama . Ma on swietne podejście do kursanta , jazdy odbywają się w miłej atmosferze a przygotowanie do egzaminu to pełen profesjonalizm . Potrafi wytłumaczyć wszytko bardzo spokojnie , nawet kilka razy jeśli będzie taka potrzeba . Nigdy nie miałam styczności z autem a egzamin zdany za pierwszym razem :) Tylko i wyłącznie Pan Adam . Polecam i dziękuje ????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.01.2019

Daniel Suska

Daniel Suska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i super instrumtorzy jak najbardziej polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2019

Karol H ........z ip: 188.146.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Indywidualne podejście do kursantów

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak