Liczba odwiedzin: 32631 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK GRUSZFELD

  (575 opinii w tym 312 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.05.2019

Klaudia Kaczmarska

Klaudia Kaczmarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem ,super szkola ,przemiła kadra. Jadąc myślę że mimo ogromnego zapału i jeszcze większych chęci posiadania prawa jazdy,podświadomie nie wierzyłam że w dwa tygodnie można...A jednak????????Dzięki temu ,że mialam super instruktora,jeszcze raz wielkie dzięki Panie Marku????,udało się.Profesjonalizm którym cechuje się OSK Gruszfeld zasługuje na złoty medal ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2019

Summer Lagotto Romagnolo

Summer Lagotto Romagnolo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, egzamin zdany za pierwszym podejściem,

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Bartosz Puzynowski

Bartosz Puzynowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super profesjonalnie Ale i z humorem. Instruktorzy zaangażowani w wyszkolenie kursanta jak i w sam egzamin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Łukasz Borawski

Łukasz Borawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Gruszfeld. Profesjonalizm z teori i nauki jazdy miła atmosfera bardzo dobrzy instruktorzy. Serdeczne pozdrowienia dla Pana Marka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.05.2019

Piotr Wieczorek

Piotr Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co to dużo pisać - w krótkich, żołnierskich słowach - po 13 latach postanowiłem zdobyć upragniony dokument. Trafiłem pod opiekę pana Mariusza Gruszfelda z jazdami doszkalającymi. 100% profesjonalista tworzący ŚWIETNĄ atmosferę w samochodzie, istna "chodząca encyklopedia" jeżeli chodzi o tematy motoryzacyjne ( i nie tylko :-) ) i co tu dużo ukrywać po prostu przesympatyczny człowiek. Będę jeszcze długo mile wspominał nasze kilkanaście godzin współpracy, które nie tylko gruntownie przygotowały mnie do egzaminu, który dzisiaj z łatwością zdałem, pomogły skorygować błędne nawyki oraz przyzwyczajenia nabyte w przeszłości, ale przede wszystkim nauczyły mnie czegoś ważniejszego poza uzyskaniem formalnego zaświadczenia uprawniającego do kierowania samochodem - czuć się dobrze, bezpiecznie oraz pewnie za kółkiem bez względu na panującą sytuację na drodze. Poza tym oferta bardzo korzystna cenowo oraz godzinowo. Serdecznie polecam, Piotr Wieczorek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2019

Mariusz Jagiełło

Mariusz Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy OŚR Gruszfeld. Szkoła posiada świetnych instruktorów, którzy w profesjonalny sposób podchodzą do kursantów. Dzięki Panu Ryszardowi egzaminy zdałem bez żadnego problemu za pierwszym razem . Pani Ewa zapewnia profesjonalną pomoc w sprawach biurowych. Atmosfera jest naprawdę super.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2019

Wiktor Antolak

Wiktor Antolak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne podejście do nauki

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.04.2019

Damian Pacholik

Damian Pacholik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrzy instruktorzy daja sporo pomocnych rad i panuje tam bardzi miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.04.2019

Kornelia Sośnicka

Kornelia Sośnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole OSK Gruszfeld . Wykłady z Panem Ryszardem naprawdę dużo dają , miła i sympatyczna atmosfera. Instruktor Kuba moim zdaniem jeden z najlepszych instruktorów . Szkoła na 5+!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Wojciech Sośnicki

Wojciech Sośnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super! !! Naprawdę polecam wszystkim którzy chcą być nowymi kierowcami...super atmosfera, wyrozumiali instruktorzy...Jeszcze raz dzięki Kuba !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.04.2019

Malwina Okonska

Malwina Okonska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z czystym sumieniem polecić szkole OSK Gruszfeld. Najlepszy instruktor Pan Rysiu !!!Jest dobrym instruktorem nauczył mnie jeździć i szybko zdałam prawo jazdy .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

MALWIA , BARDZO DZIĘKUJEMY ZA OPINIĘ .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2019

Milena Święcka

Milena Święcka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Gruszfeld, szczególnie Pana Tomka, który jest instruktorem z powołania i dzięki któremu zdałam za pierwszym razem! Lepszy instruktor nie mógł mi się trafić :). Super atmosfera, można było nie tylko uczyć się jeździć, ale i porozmawiać oraz pożartować - bez stresu! Kurs skończyłam szybko - dosłownie w miesiąc. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Justyna Grzymała

Justyna Grzymała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowałam się na wybór OSK Gruszfeld po usłyszeniu opinii bliskiej mi osoby i jestem bardzo zadowolona. Będę miło wspominać czas spędzony z Panem Jakubem, który jest godny polecenia za swoją osobowość i indywidualne podjeście do osoby szkolonej. Dzięki obecnym zaangażowaniu, profesjonalizmie i nieznikającym uśmiechu nie trzeba bać się egzaminów. Szczerze polecam! :-)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2019

Ula Sikora

Ula Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę! Świetna i kompetentna kadra. Wszystko dokładnie i profesjonalnie. Zdałam za pierwszym razem, więc nie są to słowa rzucone na wiatr. Pani Ewa, Ryszard i Marek niezmiernie pomocni i interesują się każdym kursantem. Hotel, który zapewniają czysty i świeży a również panie tam pracujące miłe i usmiechniete. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2019

Łukasz Gutowski

Łukasz Gutowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera na kursach teoretycznych i najlepszy instruktor Kuba ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.04.2019

Agata Chachulska

Agata Chachulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra, luźna atmosfera. Instruktor skupiony na kursancie, analizujący i poprawiający nawet drobne błędy. Poczucie odpowiedzialności za efekt końcowy. Starannie przemyślane trasy, bez wałkowania w kółko tras egzaminacyjnych. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.03.2019

Monika Rosiak

Monika Rosiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Byłam Zdałam Za Pierwszym Razem!!! Polecam Wszystkim Tą Szkołę!!! Pełen Profesjonalizm !!! Super Podejście Do Kursanta!!! Hotel bardzo Czysty Mila Obsługa!!! Szczególnie POLECAM INSTRUKTORA PANA TOMKA!!! BARDZO DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ ZA To Że Jesteście!!! Pozdrawiam MONIKA

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.03.2019

Marceli Nio

Marceli Nio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecm. Nie ma że się nie da ! ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2019

Kamila Kaniewska

Kamila Kaniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła pod słońcem polecam z całego serca, bardzo mili sympatyczni ludzie, mega pozytywna atmosfera jak kurs na prawko to tylko OSK GRUSZFELD!!!! ????????????

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.03.2019

Daria Czyżewska

Daria Czyżewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Potrafią dokonać niemożliwego! Nauka i atmosfera na najwyższym poziomie! Polecam bardzo!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.03.2019

Maria Seroka

Maria Seroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mariusz oduczył mnie wszystkich błędów, nauczył opanowania i zdecydowania na drodze. Dziękuję szczególnie za spokój i zyczliwą atmosferę nauki, przy której mogłam sobie wszystko poukładać ale bez zbędnego przeciągania. Rzetelność i klasa!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.03.2019

Adam Lamkowski

Adam Lamkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa instruktora bardzo dobra dobrze tłumaczy i wyraźnie Pan Rysiek bardzo dobrze szkoli i są efekty za pierwszym razem wszystko zaliczone ????. Polecam bardzo tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2019

Kuba Szczechura

Kuba Szczechura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa Instruktora była bardzo dobra. Gdy zrobiłem jakiś błąd natychmiast mnie o nim informował i mówił jak jego uniknąć. Podczasz jazdy atmosfera była bardzo dobra :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.03.2019

Patryk Nowicki

Patryk Nowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przy podróży bardzo sympatyczna atmosfera . Pan Mariusz doskonale nastraja do egzaminu . Instruktorzy na w pełni na poziomie i oczywiście zdany egzamin ;)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2019

Jakub Kisiel

Jakub Kisiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, dobre pojazdy, rzetelność i profesjonalizm. Instruktor - Pan Jakub, nauczył mnie jeździć nie tylko pod egzamin, ale do jazdy normalnej, miła, nienudna atmosfera, wyrozumiałość i dobre podejście. Dziękuje i bardzo polecam, zarówno instruktora, jak i szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2019

Karol Bialuk

Karol Bialuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, duża wiedza instruktora oraz zaangażowanie to tylko kilka pozytywnych cech w szkole jazdy Gruszlefd. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Beata Dąbkowska

Beata Dąbkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w OSK Gruszfeld to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm, duże doświadczenie, wielka wyrozumiałość i ogromna cierpliwość. Do tego miła i przyjazna atmosfera. Jeśli chcesz nauczyć jazdy świadomej i bezpiecznej nie wahaj się ani chwili. Serdecznie polecam!!!! A Mariuszowi jeszcze raz bardzo dziękuję życząc dużo sukcesów i wielu kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.03.2019

Adam Nater

Adam Nater
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła , Doświadczeni instruktorzy , miła atmosfera , dobra technika nauczania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.03.2019

Marysia Stępień

Marysia Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Mariusz bardzo dobrze uczy, a jazdy przebiegają w miłej i bezstresowej atmosferze. W 10 godzin skutecznie przygotował mnie do egzaminu (po 2,5 roku przerwy w kursie) - zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Andrzej Bacia

Andrzej Bacia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, instruktorzy wiedzą jak nauczyć jazdy i wysyarczy posłuchać rad jakie dają aby zdobyć upragnione prawko także polecalem i polecam dalej ta szkołę jazdy.Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak