OSK AURINKO (18)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2022

Rafał Szczepański

Rafał Szczepański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Czterdzieści kilka lat zbierałem się żeby zrobić prawo jazdy A. Obawiałem się ze jestem na to już za stary. Pan Krzysztof pokazał mi że jest inaczej. Kurs zrobiłem szybko i bezstresowo a egzamin zdałem że pierwszym razem. Polecam, dobra szkoła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo i życzymy szerokości na drodze! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2022

i ..p ip: 37.47.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy. Pan Krzysztof mega pozytywny instruktor.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo i życzymy szerokości na drodze! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.06.2022

Igor S ....... ip: 188.146.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Uczyłem się u Pani Sandry Bugaj i nie mogłem trafić lepszej instruktor: rzeczowa, cierpliwa, spokojna, doskonale tłumacząca, a do tego miła i z dużym poczuciem humoru. Przygotowała mnie nie tylko do egzaminu, ale i do jazdy w ogóle. Zdałem bez stresu za drugim niestety razem. Tak to jest, jeśli się nie słucha rad instruktorka, tylko wie lepiej !!!. Polecam każdemu, na kurs i do jazd doszkalających.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2022

Marcin ........i ip: 31.61.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam naukę jazdy z Panią Sandrą Bugaj, profesjonalnie i w dobrej atmosferze. Zdane bez większych problemów

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2022

Karolina Ciecierska

Karolina Ciecierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cześć, jestem bardzo zadowolona z jazd, które odbyłam z Sandrą Bugaj. Doświadczenie miałam w swoim życiu z kilkoma instruktorami, ale tylko Sandrę polecam całym sercem! Jest cierpliwa i merytoryczna. Nie wywiera presji. Jest też bardzo uważna na to, co się dzieje na drodze, więc można się czuć bezpiecznie. Sandra robi to, co jest najważniejsze podczas nauki - kreuje odpowiednią atmosferę, dzięki czemu można popełniać błędy bez strachu i tym samym rozwijać swoje umiejętności. Bardzo się cieszę, że miałam przyjemność jazd z nią i każdemu tej przyjemności życzę:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2022

Kar Pio

Kar Pio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egz kat A zdany za 1 razem na Odlewniczej. Plac szkoły wygląda slabo ale jak nauczycie się na nim jeździć to egzamin w word to formalność. Wlasciciel szkoły Krzysiek to przemily człowiek i trzeba się zapisywać do niego aby mu pomoc bo mu samochod ukradli i dobry człowiek musi odrobić stratę. Polecam i podpisuje sie 2 rękami. W szkole do dyspozycji 9 motocykli więc jeździć, uczyć uczyć I zdawać jak ja. Szerokość bmw g310r

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2022

Przemysław A .......k ip: 195.74.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do OSK Aurinko zapisałem sie dzięki koledze który polecił mi ten ośrodek i miał rację .Profesionalne podejście do kursanta Pana Krzysztofa sprawiło że zdałem za pierwszym razem.Jazdę zacząłem od małej pojemności po dcelową na której zdawałem egzamin motocykl Yamaha MT 07. Pan Krzysztof to cierpliwy i dyspozycyjny instruktor.Będę polecać kursy nowym klientom. Przemek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2022

Hubert ...... ip: 5.173.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko ok egzamin zdany za pierwszym razem cały kurs z egzaminem kat A w 3 tygodnie polecam Hubert

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.03.2022

Michał Pazur

Michał Pazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka jazdy z panią Sandrą Bugaj to była czysta przyjemność. Dzięki poradom instruktorki szybko opanowałem jazdę samochodem, najpierw po placu a później w mieście. Pani Sandra jest wymagająca, ale także sypie z rękawa dobrymi radami dotyczącymi techniki jazdy, co znacznie ułatwiło mi zdanie egzaminu na Odlewniczej. Na każdych jazdach powtarzaliśmy łuk i górkę (która na początku sprawiała mi spore problemy, ale dzięki pani Sandrze bez problemu pokonałem ją na egzaminie). Do tego, pani Sandra służyła wsparciem i dobrym słowem w chwilach zawahania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.03.2022

Marta Nowacka

Marta Nowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy Aurinko to zdecydowanie najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać. Miałam przyjemność szkolić się z instruktorką Sandrą Bugaj i lepszego instruktora wymarzyć sobie nie mogłam! Jazdy przebiegają w cudownej i przede wszystkim bezstresowej atmosferze, uczeń w spokoju może skupić się na tym co ważne i pokolei przebrnąć przez wszystkie zadania, które czekają go na egzaminie. Instruktorka cierpliwa, ale też czujna i zwracająca uwage na drobiazgi co pomaga w jak najlepszym stopniu przygotować się do egzaminu. Podczas jazd nie trzeba sie martwić o swoje bezpieczeństwo, ponieważ instruktorzy są czujni i rozważni. Można liczyć na wsparcie mentalne podczas trwania całego kursu oraz dostęp do odpowiednich materiałów naukowych, podczas nauki teorii jeśli masz jakiekolwiek pytania instruktorka rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości i wytłumaczy wszystko krok po kroku. Nie będzie nudno! Oczywiste jest to, że trzeba przejeździć kilkanaście razy teren egzaminacyjny, ale możecie też liczyć na wyprawy po dalszych terenach Warszawy, aby sie rozjeździć i wyczuć trochę auto ????Całą szkołą zarządza przemiły i doświadczony szef, nie musicie się bać, że zostaniecie zaniedbani albo szufladkowani, profesjonalne podejście do każdego kursanta, nie liczy sie tylko to co narzuca instruktor, jest kilka sposobów na wykonanie zadanie przedstawionych przez instruktora, robisz tak jak ci wygodnie ☺️ Polecam! polecam! i jeszcze raz polecam! Dzięki fachowemu podejściu, ogromnemu doświadczeniu i cierpliwości instr. Sandry udało mi się zdać egzamin za drugim razem (pierwsza pomyłka wyniknęła tylko i wyłącznie z mojej nieuwagi i braku koncentracji). Przygotowanie wzorowe! Pragnę jeszcze podkreślić i doradzić wszystkim aby przemyśleli opcje zdawania na samochodzie szkółkowym. Mi to bardzo pomogło! Uważam, że dużo lepiej wydać te 250 zł więcej aby zdać na samochodzie, który się zna, (uwierzcie mi, odchodzi bardzo duża dawka stresu!) niż wydawać 140 zł za kolejne egzaminy. Jeśli na kogoś tak samo jak na mnie bardzo destrukcyjnie działa stres, gorąco polecam tą opcje! Uwierzcie mi, na nauke jazdy na różnych samochodach jeszcze będzie czas, a chyba wszyscy wiemy, że zdać egzamin a zbudowanie doświadczenia w jeździe to dwie różne rzeczy ???? Ze szkołą jazdy Aurinko możecie liczyć na wzorowe przygotowanie do egzaminu, doszlifowywanie umiejętności i przede wszystkim budowanie pewności siebie za kierownicą. Dziękuje!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.03.2022

Krystian K ....e ip: 88.156.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy doszkalające były świetne! Dzięki Pani Sandrze Bugaj prowadzenie samochodu przestało być dla mnie stresujące, a stało się przyjemnością. Wszyscy, którzy uważają, że jazda samochodem jest stresującą muszą spróbować jazd z Panią Sandrą, która cały czas była uśmiechnięta i profesjonalna.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2022

Marceli P ...k ip: 213.134.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Sprawny szybki kontakt z sekretariatem. Następnie super jazdy z instruktorką Sandrą i egzamin zdany za pierwszym razem. Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.01.2022

Jagoda Jagna Filipiuk

Jagoda Jagna Filipiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kilku doszkalających jazdach z Panią Sandrą Bugaj zdałam egzamin bez najmniejszych problemów. Serdecznie polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.01.2022

Żaneta Ślepowrońska

Żaneta Ślepowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam jazdy z Sandrą z osk Aurinko każdemu kto chce się nauczyć jeździć i zdać prawo jazdy :) Fajna atmosfera i dużo mądrych rad! Po wielu nieudanych próbach i kilkuletniej przerwie, wreszcie trafiłam na kogoś kompetentnego i wreszcie zdałam egzamin :)) Dziękuje i jeszcze raz polecam :) Egzamin z Sandrą masz zdany na 100%!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2022

Magdalena B ..........a ip: 213.134.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę Aurinko a szczególnie Panią Sandrę, jest super instruktorką a jednocześnie przemiłą osobą. 30 godzin jazd spędzonych z Panią Sandrą to sama przyjemność. Ma wspaniałe podejście do ucznia, jest prawdziwą profesjonalistką. Jeździłyśmy po trasach egzaminacyjnych tak że egzamin zdałam bez problemu :) Gorąco polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.01.2022

Jakub Ositek

Jakub Ositek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałem bardzo podziękować Panu Krzysztofowi za wspólne 30 godzin profesjonalnej nauki jazdy. Kursy odbywały się w bardzo miłej atmosferze utrzymując wysoki poziom nauki. Pan Krzysztof wyróżnia się ogromną cierpliwością i profesjonalizmem. Będę polecać kursy nowym klientom :) pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2022

Joey Z ....e ip: 89.76.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całą pewnością mogę polecić jazdy z panią Sandrą. Bardzo przyjemna i miła atmosfera, bardzo profesjonalna i szybki i prosty kontakt. Zna się na tym, co robi i widać, że ma duże doświadczenie.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2022

Eryk Gąsiorowski

Eryk Gąsiorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka teorii nauką teorii aczkolwiek praktyka była wyśmienita, Pani Sandra zdecydowanie pomogła mi zdać oba egzaminy za pierwszym razem. Podczas jazd często zadawała pytania które później pojawiły się na egzaminie państwowym. Naprawdę wspaniała instruktorka.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.12.2021

Magda Lechowska

Magda Lechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Krzysztof jako pierwszy z wielu instruktorów naprawdę nauczył mnie jeździć! Do tej pory jazdy były przykrym obowiązkiem, teraz szłam na nie z uśmiechem :) Prawo jazdy robiłam łącznie jakoś 3 lata, podchodziłam parę razy do egzaminu i kończyło się to porażką. Po jazdach doszkalających z Panem Krzysztofem pierwsze podejście okazało się sukcesem. Mega polecam!!! I wielkie dzięki za cierpliwość :)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.11.2021

Dominika D ........a ip: 46.227.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem mogę polecić jazdy z Panią Sandrą. Dobre wskazówki, bardzo miła atmosfera i szybki kontakt. Dużo motywacji i rad, które na pewno przydadzą się w codziennej jeździe!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2021

Mateusz Klos

Mateusz Klos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Krzysiek to super instruktor, cierpliwy i dyspozycyjny. Pierwszy raz na motocyklu na pierwszej jeździe i egzamin zdany za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.10.2021

Urszula K .......a ip: 87.205.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pani Sandra Bugaj, ma bardzo dobre podejście do ucznia. Doskonale potrafi wyczuć, kiedy rzeczywiście kursant potrzebuje pomocy, a kiedy trzeba pozwolić mu na to, by sam spróbował, co jest szczególnie istotne u osób, które już mają podstawową wiedzę, ale jeszcze się doszkalają. Dodatkowo atmosfera w samochodzie jest bardzo serdeczna, nie ma żadnej presji ani stresu. Zaledwie dwie godzinki jazd doszkalających pozwoliły mi poczuć się dużo pewniej na egzaminie (który swoją drogą udało mi się zdać za pierwszym podejściem ????) także z własnego doświadczenia mogę serdecznie polecić! Duży plus również za autko. Ten bordowy Hyundai był najwygodniejszym z aż 6 samochodów, którymi przyszło mi się szkolić.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.08.2021

Weronika M ........... ip: 89.65.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy. Cena bezkonkurencyjna, indywidualne podejście do każdego kursanta. Na motor wsiadłam pierwszy raz właśnie na tych zajęciach. Instruktor omawia popełniane błędy. Świetny stan techniczny motorów. Za kazdym razem dostaje się inny do jazdy, za co duży plus. Kursant uczy się jeździć na różnych. Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.07.2021

Monika Małkowska

Monika Małkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Korzystałam w tej szkole z jazd doszkalających. Miałam okazję jeździć z samym szefem - p. Krzysztofem. Bardzo miły, cierpliwy i pełen spokoju człowiek - jazda z nim to prawdziwa przyjemność. Jeździłam również z p. Katarzyną - doświadczoną instruktorką z ogromem wiedzy. Bardzo wymagająca, ale uczy techniki jazdy na najwyższym poziomie i uświadamia wszelkie zagrożenia panujące na drodze.

Plusy

dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2021

Wizner J ....a ip: 37.30.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Instruktora Ryszarda Żbikowskiego - sympatyczny, profesjonalny, cierpliwy i zawsze uśmiechnięty. Kategoria B zdana za pierwszym razem. Szkoła na plus. Dziękuję ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2021

Pa Mi

Pa Mi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kat A zdana oczywiscie ... extra szkola najniższa cena w Wawie i Pan Instruktor rewelacja wszystko tłumacz bardzo dobrze i cierpliwy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2021

Łukasz Wieczorek

Łukasz Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Kat. A. Zdane za pierwszym razem. Cena bezkonkurencyjna. Duży plus za elastyczność terminów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2021

Marceli Patek

Marceli Patek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, wszystko sprawnie, dobrze i co ważne tanio. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2021

Mariusz G ........k ip: 95.49.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Rewelacyjna auto szkoła..Kategoria A za pierwszym podejściem. Polecam.z czystym sumieniem.. Wszytko fachowo..

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 14.05.2021

Janina K .....k ip: 37.47.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor Ryszard jest najlepszy, zdałam co prawda za 4 razem ale to przez swoje roztargnienie. Jazda doszkalająca z szefem Krzysztofem napełniła mnie optymizmem i spokojem ducha, nie boje się sama jeździć co dla młodego kierowcy jest dużym plusem. Jak nauka jazdy to tylko aurinko ❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)