OSK AURINKO (7)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.10.2021

Urszula K .......a ip: 87.205.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pani Sandra Bugaj, ma bardzo dobre podejście do ucznia. Doskonale potrafi wyczuć, kiedy rzeczywiście kursant potrzebuje pomocy, a kiedy trzeba pozwolić mu na to, by sam spróbował, co jest szczególnie istotne u osób, które już mają podstawową wiedzę, ale jeszcze się doszkalają. Dodatkowo atmosfera w samochodzie jest bardzo serdeczna, nie ma żadnej presji ani stresu. Zaledwie dwie godzinki jazd doszkalających pozwoliły mi poczuć się dużo pewniej na egzaminie (który swoją drogą udało mi się zdać za pierwszym podejściem ????) także z własnego doświadczenia mogę serdecznie polecić! Duży plus również za autko. Ten bordowy Hyundai był najwygodniejszym z aż 6 samochodów, którymi przyszło mi się szkolić.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.08.2021

Weronika M ........... ip: 89.65.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy. Cena bezkonkurencyjna, indywidualne podejście do każdego kursanta. Na motor wsiadłam pierwszy raz właśnie na tych zajęciach. Instruktor omawia popełniane błędy. Świetny stan techniczny motorów. Za kazdym razem dostaje się inny do jazdy, za co duży plus. Kursant uczy się jeździć na różnych. Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.07.2021

Monika Małkowska

Monika Małkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Korzystałam w tej szkole z jazd doszkalających. Miałam okazję jeździć z samym szefem - p. Krzysztofem. Bardzo miły, cierpliwy i pełen spokoju człowiek - jazda z nim to prawdziwa przyjemność. Jeździłam również z p. Katarzyną - doświadczoną instruktorką z ogromem wiedzy. Bardzo wymagająca, ale uczy techniki jazdy na najwyższym poziomie i uświadamia wszelkie zagrożenia panujące na drodze.

Plusy

dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2021

Wizner J ....a ip: 37.30.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Instruktora Ryszarda Żbikowskiego - sympatyczny, profesjonalny, cierpliwy i zawsze uśmiechnięty. Kategoria B zdana za pierwszym razem. Szkoła na plus. Dziękuję ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2021

Pa Mi

Pa Mi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kat A zdana oczywiscie ... extra szkola najniższa cena w Wawie i Pan Instruktor rewelacja wszystko tłumacz bardzo dobrze i cierpliwy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2021

Łukasz Wieczorek

Łukasz Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Kat. A. Zdane za pierwszym razem. Cena bezkonkurencyjna. Duży plus za elastyczność terminów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2021

Marceli Patek

Marceli Patek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, wszystko sprawnie, dobrze i co ważne tanio. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2021

Mariusz G ........k ip: 95.49.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Rewelacyjna auto szkoła..Kategoria A za pierwszym podejściem. Polecam.z czystym sumieniem.. Wszytko fachowo..

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 14.05.2021

Janina K .....k ip: 37.47.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor Ryszard jest najlepszy, zdałam co prawda za 4 razem ale to przez swoje roztargnienie. Jazda doszkalająca z szefem Krzysztofem napełniła mnie optymizmem i spokojem ducha, nie boje się sama jeździć co dla młodego kierowcy jest dużym plusem. Jak nauka jazdy to tylko aurinko ❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2021

Damian M ......i ip: 5.173.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cenne uwagi instruktora oraz wskazówki, pomogły zdać mój egzamin za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2021

Maciek Kosiński

Maciek Kosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs bardzo dobrze przygotowywuje do egzaminu, miła atmosfera i bardzo dobra cena.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2021

Aneta Szybielska

Aneta Szybielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Kurs na kat.B przeprowadzony bardzo sprawnie, Pan Sebastian to bardzo sympatyczny i cierpliwy instruktor. A Pani w biurze na Białostockiej przemiła Prawko zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2021

Łukasz Faltynowski

Łukasz Faltynowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli kurs na prawo jazdy to tylko Aurinko i instruktor Bogusław. Tak doświadczonego a przy okazji tak bardzo sympatycznego instruktora nie ma chyba w żadnym innym ośrodku. Kurs zrealizowany w ciągu 1.5msc,a egzamin zdany za pierwszym podejściem w Wordzie na warszawskim bemowie. Panie Bogusławie bardzo dziękuję i do zobaczenia na drodze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2021

Aleksandra K ...a ip: 5.173.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie Aurinko. Gdybym miała raz jeszcze się zapisać to wybralabym znowu Autinko. Bezproblemowy kontakt z biurem oraz z instruktorem. Ośrodek ma dwie siedziby,ja korzystalam z biura na Pradze. Jeździłam z Panem Sebastianem. Elastyczne godziny jazd i nauka w bezstresowej atmosferze. Zdane za pierwszym razem! Aurinko dziękuję!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2021

Karina A .........z ip: 37.30.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie Pana Jerzego, dzięki jego radom i cennym wskazówkom zdane za pierszym! Bardzo doświadczony, cierpliwy oraz przemiły człowiek. 30h to była sama przyjemność!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

W imieniu Jerzego serdecznie dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2018

Rafał O ........i ip: 94.254.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs Kat. A zrealizowany ekspresowo. Instruktor Krzysztof cierpliwy i bardzo pomocny. Szczerze polecam. Pozdrawiam Rafał.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2017

a ...k ip: 79.184.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ekspresowo, miło i profesjonalnie! :) Jestem zachwycony swoim wyborem. W zasadzie na szkołę Aurinko natrafiłem przypadkiem. Zapisałem się na kategorię A. Bardzo podobało mi się stopniowanie trudności. Duży wybór motocykli pozwolił na wyczucie podstawowych zadań egzaminacyjnych na placu manewrowym. Zaczęło się od tego słabszego a po 3-4 godzinach było się już na mocniejszym :) . Do wyboru był zarówno Gladius jak i MT07. Ja wybrałem yamaszkę, bo zwinniejsza. Z instruktorem Krzysztofem poznałem zakamarki i pułapki egzaminacyjne. Dzięki temu podczas egzaminu będąc w rejonach odlewniczej - nie dałem się zwieźć i wyprowadzić w pole. - zdane za #1 razem! Fajnie, że instruktor pokazuje wszystko, oraz przygotowuje na niespodzianki na mieście. Dzięki temu nie da się nie zdać. Na placu manewrowym też nie pozwala na "lenienie się". Jako jedyny z kilku szkół stałem na motocyklu wykonując zadania wolne - a to uczy prowadzenia pojazdu:) Powodzenia dla innych, wybierajcie aurinko, nie będziecie żałować. Do zobaczenia na drodze, Patryk

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2016

l ......8 ip: 94.254.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła!!! Pani Kasia najlepszą instruktorką na świecie!!! egzaminy zdane za 1 podejsciem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2016

MACIEK W W ip: 37.47.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkola.profesjonalne podejscie. Motocyklel takie same jak na egzaminie panstwowym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2016

ip: 178.235.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście do kursanta. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem. Szczególnie polecam Pana Jurka :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.01.2016

l la ip: 31.179.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera. Przyjazny klimat. Pan Krzysiu ma super podejście do nauki

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.10.2015

n ..J ip: 88.220.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykupiłam w tej szkole 20 godzin przed egzaminem. Kurs miałam zrobiony X lat temu wiec potrzebowałam tylko przypomnienia. Zdałam za pierwszym razem. Bardzo polecam Panią Kasię. Nie wiem czy nadal tam pracuje, ale jest najwspanialszą instruktorką w całej Warszawie!!!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2015

a ... ip: 188.147.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Krzysztofa. Miły, mega cierpliwy, tłumaczy do skutku. Uczy tego czego trzeba do egzaminu ale i do normalnej codziennej jazdy już po. Zdane za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2013

ip: 89.76.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła - polecam instruktorkę Kasię - wymagająca,opanowana,skutecznie uczy bezpiecznej jazdy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2012

ip: 82.197.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam pana Krzysztofa! Najcierpliwszy nauczyciel :-)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2012

ip: 94.75.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profeska. Polecam szczególnie Krzysztofa .

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2012

ip: 188.146.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Pawła Brzozowskiego

Plusy

brak

Minusy

brak