OSK Arwis (76)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2024

Paweł Brzuszkiewicz

Paweł Brzuszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę jazdy Arwis. Profesjonalnie poprowadzony kurs zarówno teoretyczny, jak i praktyczny. Wspaniałe podejście do kursanta na każdym etapie, zwłaszcza podczas szkolenia praktycznego z Panem Przemkiem. Bez problemu można zdać za pierwszym razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Pawle, w imieniu Instruktora p. Przemka i swoim własnym bardzo dziękuję za Pana opinię. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2024

Gosia Cegiełka

Gosia Cegiełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sercem mogę polecić każdemu Szkołę Jazdy OSK ARWIS. Kurs praktyczny miałam przyjemność mieć z Panem Przemkiem, który wykazał się cierpliwością oraz zaangażowaniem. Na zajęciach panowała przede wszystkim przyjemna atmosfera co skutkowało chęcią do dalszej nauki. Z góry chciałabym także pochwalić Panią Justynę która zawsze służyła pomocą. Dziękuję bardzo za wsparcie w zdobyciu upragnionego prawa jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Małgosiu, w imieniu Instruktora p. Przemka i swoim własnym bardzo dziękuję za Pana opinię. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2024

Jan Markiewicz

Jan Markiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne miejsce do nauki jazdy. Opanowani, wyluzowani oraz w pełni profesjonalni instruktorzy. Przemiła obsługa biura- Pani Justyna rozwieje każdą wątpliwość, nawet jeśli ta nasunie się po godzinach pracy ARWISu. Zdecydowanie polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Janie, bardzo dziękuję w imieniu instruktorów i swoim własnym za Pana opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2024

Yevhenii Diachuk

Yevhenii Diachuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kategoria B Rodzaj szkolenia Kurs Serdecznie polecam szkołę jazdy ARWIS ! Marcin jest świetny instruktor. Egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. ARWIS to szkoła dla osób, które chcą się nauczyć jeździć i zdać egzaminy państwowy.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Yevhenii, w imieniu Instruktora p. Marcina i swoim własnym bardzo dziękuję za Pana opinię. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2024

Aleksandra Zalewska

Aleksandra Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Arwis:) Podczas jazd z instruktorem Radkiem Karwowskim była miła atmosfera, instruktor odpowiadał na zadawane pytania, nawet kilka razy. Egzaminy wewnętrzne zarówno teoria i praktyka odbyły się w miłej, niestresującej atmosferze. W OSK Arwis jest indywidualne podejście do kursanta, w razie jakichkolwiek pytań służą pomocą:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, w imieniu Instruktora p. Radosława i swoim własnym bardzo dziękuję za Pani opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.01.2024

Łukasz Olechnowicz

Łukasz Olechnowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, pani Justyna pomogła uporać się z papierologią, wykłady teoretyczne konkretne, a cały kurs praktyczny przygotował mnie bez problemu do egzaminu zakończonego wynikiem pozytywnym. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Łukaszu, w imieniu całego zespołu ARWIS, bardzo dziękuję za opinię! Pozdrawiamy serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.12.2023

Reem Cattan

Reem Cattan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mi się podobało w tej szkole, instruktor był znakomity, cierpliwy i wyrozumiały. Zapisanie się na kurs było proste i przyjemne. Dostałam bardzo pomocne materiały do nauki na egzamin teoretyczny, które ułatwiły mi naukę. Zdałam egzamin państwowy teoretyczny za pierwszym razem a praktyczny za drugim. Będę bardzo dobrze wspominać zdawanie na prawko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Reem, serdecznie dziękujemy za Pani opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.12.2023

Martyna Dębińska

Martyna Dębińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs szybki i rzeczowy. Zajęcia interesujące i przeprowadzone w miłej atmosferze. Instruktor to prawdziwy profesjonalista nie miał ze mną łatwo gdyż nie małam nigdy styku z samochodami. Polecam zarówno szkołę jak i Pana instruktora Marcina.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Martyno, bardzo dziękuję w imieniu Instruktora p. Marcina G. i swoim własnym za Pani opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2023

Julia Kalita

Julia Kalita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Arwis, myślę że lepiej nie mogłam trafić. Od samego początku poczułam się zaopiekowana. Pani Justyna w biurze wyjaśniła wszystkie procedury i pomogła w każdym etapie przygotowań. Na kursie teoretycznym zostały przerobione wszystkie najważniejsze rzeczy w sposób jasny i ciekawy. Kurs praktyczny miałam przyjemność mieć z Panem Marcinem L., który jest jednocześnie przemiłym ale także konsekwentnym instruktorem i z chęcią szłam na każde jazdy, ponieważ odbywały się w miłej atmosferze i Pan Marcin rozwiał każdą moją wądpliwość przed egzaminem. Dlatego polecam do prawka przygotowywać się z Arwisem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Julio, bardzo dziękuję w imieniu Instruktora p. Marcina i swoim własnym za Pani opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.12.2023

Oliwier Dawid

Oliwier Dawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, mój instruktor to był prawdziwy ziomal, Pani w szkółce też bardzo miła, a egzaminy wewnętrzne solidnie przeprowadzone

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Oliwierze, bardzo dziękuję w imieniu Instruktora p. Radosława i swoim własnym za Pana opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2023

Szymon Olsztyński

Szymon Olsztyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę ARWIS. Wszystkie formalności były załatwiane bez najmniejszego problemu dzięki pomocy przemiłej Pani Justyny. Wykłady teoretyczne były prowadzone w ciekawy sposób a jazdy z Panem Marcinem L to czysta przyjemność. Do egzaminu zostałem świetnie przygotowany. Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Szymonie, bardzo dziękuję w imieniu wykładowcy, instruktora i swoim własnym za tak przemiłą opinię. Pozdrawiamy Pana serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2023

Hania Medyńska

Hania Medyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Arwis. Profesjonalne podejście do kursantów i zawsze miła atmosfera. Teoretyczne szkolenie stacjonarne dużo daje nie tylko przy nauce na egzamin z teorii, ale także przy samych jazdach. Pani Justyna („,z biura”) jest niesamowicie uprzejmą i zorganizowaną osobą. Rozwiąże każdy problem i doradzi co i gdzie można załatwić. Ja akurat miałam przyjemność odbyć kurs praktyczny z Panem Marcinem Gnatowskim, który jest przemiłym i na tyle skutecznym instruktorem, że egzamin zdałam za 1 razem (kat B). Dlatego uważam, że nie ma co się zastanawiać i na kurs prawa jazdy iść do Arwisa!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Haniu, w imieniu Instruktora Pana Marcina i swoim serdecznie dziękuję za tak przemiłą opinię. Pozdrawiamy Panią serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.11.2023

Angelika Bubnjuk

Angelika Bubnjuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chcę się podzielić swoją opinią o szkole jazdy Arwis. Przede wszystkim bardzo dobry kontakt zarówno ze szkołą jak i z instruktorem. Bardzo dobre podejście do kursantów. Zawsze mogłam liczyć na pomoc od instruktora, gdy miałam jakieś zagwozdki. Podczas egzaminów czułam wsparcie ze strony szkoły :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Anzheliko, w imieniu instruktora Marcina i swoim własnym bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.11.2023

Aniela Gładysz

Aniela Gładysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, instruktor z którym miałam jazdy zawsze spokojnie tłumaczył błędy i nie wprowadzał nerwowej atmosfery. Kursy teoretyczny jak i pierwszej pomocy w małych grupach z profesjonalnymi prowadzącymi. Na wszystkie pytania i próby zawsze uzyskiwałam odpowiedź. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Anielo, w imieniu całego zespołu ARWIS, bardzo dziękuję za opinię! Pozdrawiamy serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.10.2023

Andzia Tyborowska

Andzia Tyborowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Ludzie są naprawdę przesympatyczni i bardzo profesjonalni. Współpraca była czystą przyjemnością od początku do końca - zarówno w biurze, jak i za kółkiem. Jest to szczególnie ważne dla mnie, jako osoby, która miała braki nie tylko w umiejętnościach, ale z powodu paraliżującego lęku w towarzystwie egzaminatora. Przy czym Pan AW jako instruktor jest niesamowicie wyrozumiały, naturalny, spokojny i rzetelny w korygowaniu błędów. Niczego nie przeoczył :p Myślę, że właśnie dzięki tym zaletom udało mi się zdać egzamin, który kiedyś był dla mnie przeszkodą nie do przejścia. Dziękuję bardzo i polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Angeliko, w imieniu instruktora i swoim, bardzo dziękuję za tak miłą opinię. Pozdrawiamy serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.10.2023

Kornel Szczepanowski

Kornel Szczepanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam arwis wszystkim osobom, które szukają szkoły jazdy z profesjonalnymi i doświadczonymi instruktorami, elastycznym harmonogramem lekcji, a także indywidualnym podejściem do uczniów. Naprawdę polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Kornelu, serdecznie dziękujemy za Pana opinię! Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.10.2023

Julka Trębicka

Julka Trębicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miłe podejście do ludzi, serdeczni pracownicy, zdałam prawko za 2 razem. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Julio, bardzo dziękuję za opinię! Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2023

Sonia E ...n ip: 37.225.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, wybitni instruktorzy, szybka teoria. Idealne przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Soniu, bardzo dziękujemy za opinię! Powodzenia!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2023

Marta Synowiec

Marta Synowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy ARWIS. Profesjonalne podejście do kursanta,miła atmosfera i ciekawe zajęcia teoretyczne. Pan Marcin zawsze cierpliwie tłumaczył i dodawał pewności siebie. Cały personel bardzo sympatyczny, szczególnie Pani Justyna. Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Marto, w imieniu p. Marcina i swoim serdecznie Pani dziękuję! Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.09.2023

Tomasz Korniszewski

Tomasz Korniszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady były dość gęste, i minęły szybko przekazyjąc sporo wiedzy, jednak najwięcej nauczyłem się na drodze jadąc z instruktorem. Kompletnie nie odczuwałem stresu w przyjaznej atmosferze szkoły, oraz zawsze łatwo było mi się dogadać i zdobyć potrzebne informacje że szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Tomaszu, serdecznie dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.09.2023

Aleksandra Synowiec

Aleksandra Synowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z szkoły jazdy ARWIS. Umożliwili mi zrobienie kursu w expresowym tempie(na czym mi bardzo zależało).Wszyscy bardzo mili-szczególnie Pani Justyna. Dziękuje za pomoc. Zdecydowanie polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękuję Pani Olu! Cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc. Wszystkiego najlepszego!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2023

Jan K ...a ip: 5.173.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W wyborze szkoły jazdy kierowałem się lokalizacją i ceną, W czasie kiedy zapisywałem się na kurs, w szkole Arwis wersja przyspieszona kursu kosztowała niewiele więcej niż standardowy kurs w innych szkołach w okolicy. Przy wyborze kursu przyspieszonego rzeczywiście da się odczuć że terminy i godziny jazd są dopasowane pod kursanta i w moim przypadku gdzie przez cały okres jazd równolegle pracowałem okazało się to świetnym wyborem, Jeżeli chodzi o same jazdy to bardzo dobrze będę wspominać współpracę z Panem Marcinem, szybko upłynęło mi te 30h. A szkolenie było rzeczowe i nastawione nie tylko na zdanie egzaminu. Pani Justyna zawsze była gotowa odpowiedzieć na borykające mnie pytania i zawsze witała mnie w szkółce uśmiechem, Egzaminy teoretyczny i praktyczny zaliczone w pierwszym terminie, także mogę polecić każdemu tą szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Janie, w imieniu p. Marcina i swoim serdecznie dziękuję! Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.08.2023

Aliaksandr T .......... ip: 83.24.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do wyboru było wiele innych szkół, ale pierwszą rzeczą, na którą zwróciłem uwagę, była przyjemniejsza Cena. W szkole pracują wyłącznie profesjonaliści w swojej dziedzinie, cały materiał jest bardzo jasny i przyjemny, zarówno teoria, jak i praktyka. Przez cały kurs było wsparcie ze strony instruktora. Chciałbym również zwrócić uwagę na znaczenie pierwszej pomocy, lekcję przeprowadził lekarz i bardzo dobrze wszystko wyjaśnił. Zdał egzamin po raz drugi Moja ocena 5

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję Pani Aliaksandr!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2023

Bartosz Henzel

Bartosz Henzel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki przygotowaniu w tym ośrodku zdałem bez problemu za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Bartoszu, gratulujemy serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.07.2023

Patrycja Wiedeńska

Patrycja Wiedeńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor chyba skończył też psychologię i coaching- dał wiarę w siebie i był niesamowicie cierpliwy. Moja samoocena się podniosła i nie załamałam się po pierwszym niezdanym egzaminie :) bardzo polecam, a mam porównanie z inną szkoła w której zmarnowałam 30h i niczego nie zostałam nauczona a wręcz wyszłam z traumą i stresem że "zepsuje nowy samochód".... BARDZO POLECAM SZKOŁĘ I PANA ARKADIUSZA! Odebrałam prawo jazdy i już tego samego dnia wsiadłam i ruszyłam, nie minęły dwa tygodnie od odebrania a mam przejechane już tysiąc kilometrów w tym za granicą :) myślę że mówi to samo za siebie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Patrycjo, w imieniu instruktora Arkadiusza i swoim bardzo dziękuję za opinię. Wszystkiego najlepszego!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2023

Mzi Mu

Mzi Mu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Profesjonalna i bardzo pomocna obsługa administracyjna. Część teoretyczna przeprowadzona w miłej, bezstresowej atmosferze. Możliwość zadawania pytań (nawet tych „mniej mądrych”). Wszystko co należy wytłumaczone. Część praktyczna także bez zastrzeżeń. Jak miałam problem z umówieniem się na pasujące mi godziny z jednym z instruktorów, bez problemu zostałam przekierowana do drugiego i tu już było bezproblemowo. Egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Olgo, bardzo dziękujemy za opinię. Wszystkiego najlepszego!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2023

Olga N ..........a ip: 46.205.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę Arwis wszystkim zaczynającym swoją przygodę z prawem jazdy. Przesympatyczni właściciele, którzy zawsze doradzą i pomogą. Szczególnie polecam jazdy z Panem Marcinem, dzięki któremu udało mi się zdać egzamin bezbłędnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Olgo, w imieniu swoim i Pana Marcina, serdecznie dziękuję!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.07.2023

Antek Krosny

Antek Krosny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno jazdy i szkolenie bardzo profesjonalnie przeprowadzone. Bardzo miła atmosfera. Jazdy po trasach egzaminu praktycznego państwowego. Świetne podejście do kursantów. Możliwość elastycznego ustalania godzin jazd. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Antoni, bardzo dziękujemy za opinię!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2023

Lucas Popoaca

Lucas Popoaca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia. Brak problemów z komunikacją, dzięki czemu wszystko się dzieje sprawnie. Instruktor Marcin bardzo sympatyczny i obeznany. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Lucasie, bardzo dziękuję w imieniu swoim i p. Marcina. Powodzenia!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.07.2023

Mariola P ....... ip: 188.147.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy! Wszystko miło, bez stresu, profesjonalnie. Pan Instruktor Radosław Karwowski bardzo cierpliwy, wie jak przekazać wiedzę i nauczyć zachowania na drodze. Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Mariolo, w imieniu instruktora p. Radosława i swoim własnym, bardzo dziękuję!