OSK Arwis (89)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2024

Paulina T .........a ip: 213.134.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem :) Szkołę wybierałam na podstawie lokalizacji, ceny, opinii i to był strzał w 10. Wahałam się między dwoma miejscami i zdecydował pierwszy kontakt telefoniczny - miałam sporo pytań :D ale na każde otrzymałam wyczerpującą i życzliwą odpowiedź. Po 30h jazd czułam się naprawdę dobrze przygotowana do egzaminu praktycznego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Paulino, serdecznie dziękujemy za Pani opinię. Staramy się jak najlepiej wykonywać naszą pracę, dlatego bardzo nam miło czytać takie pochlebne słowa na nasz temat. Dziękujemy, że zaufała nam Pani! Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym podejściem. Do zobaczenia na drodze. Pozdrawiamy serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.05.2024

Marcin Banasiak

Marcin Banasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję szkole jazdy Arwis za profesjonalną pomoc w nauce jazdy i wsparcie, które przyczyniły się do zdania egzaminu na prawo jazdy. Instruktor Pan Arek był niezwykle pomocny i cierpliwy. Dzięki niemu udało mi się osiągnąć ten cel. Jeszcze raz serdeczne podziękowania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Marcinie, w imieniu Instruktora Arka i swoim własnym, serdecznie dziękuję za Pana opinię. Niezwykle miło czytać tak pozytywne słowa.
Dziękujemy za wybór naszej szkoły, cieszymy się, że był Pan z nami. A teraz do zobaczenia na drodze:) Pozdrawiam serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.05.2024

Ida S ........ ip: 31.0.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkolenie u Marcina Lisa to czysta jazda! Jego podejście do nauki jazdy sprawia, że nawet najtrudniejsze manewry stają się łatwe do opanowania. Dodatkowo atmosfera w szkole jest bardzo przyjazna i pomocna. Gorąco polecam każdemu, kto szuka profesjonalnego podejścia i skutecznej nauki jazdy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Ido, w imieniu swoim i Pana Marcina, serdecznie dziękuje za Pani opinię! Cieszymy się, że była Pani z nami. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2024

Antoni Kuźma

Antoni Kuźma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście, bardzo przyjemny kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Antoni, dziękujemy bardzo! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.05.2024

Andrzej Czajkowski

Andrzej Czajkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołe jazdy ARWIS, od samego początku od rejestracji przez cały kurs czułem wsparcie na każdym etapie. Trafiłem na instruktora jazdy Pana Wiśniewskiego i jestem ucieszony z tego powodu :) Jest to osoba bardzo wykwalifikowana, przyjazna i potrafiła odpowiedzieć na każde pytanie dotyczące przepisów oraz jazd. W trakcie jazd atmosfera była luźna. Pan Wiśniewski potrafił znaleźć źródła popełnianych błędów w trakcie jazd oraz dać taki feedback, który pozwalał szybko wyeliminować błędy i jednocześnie kursant nie czuł się oceniany. Jednym słowem - super!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Andrzeju, w imieniu Instruktora i swoim własnym, serdecznie dziękuję za Pana opinię. Niezwykle miło czytać tak pozytywne słowa. To dla nas bardzo ważne. I wyzwanie, żeby zawsze to co robimy, robić jak najlepiej:)
Dziękujemy za wybór naszej szkoły, cieszymy się, że był Pan z nami. A teraz do zobaczenia na drodze:) Pozdrawiam serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2024

Marta Burkacka

Marta Burkacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołe jazdy ARWIS. Mają dużą swobodę i elastyczność w grafiku godzin jazdy. Wykłady z teorii są treściwe i zrozumiałe. Pani Justyna, bardzo miła i pomocna, szczególnie w zamieszaniach w dokumentami i orzeczeniami lekarskimi. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i empatyczni, rozumieją kursantów i ich nerwy/stres. Do tego instruktorzy często dzielą się (darmowymi;)) złotymi myślami oraz przydatnymi ciekawostkami i uwagami.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Marto, serdecznie dziękujemy za Pani opinię. Staramy się jak najlepiej wykonywać naszą pracę, dlatego bardzo nam miło czytać takie pochlebne słowa na nasz temat. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym podejściem. Do zobaczenia na drodze. Pozdrawiam serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.05.2024

Igor ...a ip: 104.28.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła! W szczególności polecam instruktora Pana Arkadiusza. Bardzo cierpliwy, empatyczny, dający dużo cennych uwag. Nawet kiedy nie szło jak trzeba wykazywał się nad wyraz dużym progiem cierpliwości i wsparcia. Finalnie egzamin praktyczny zdany w Warszawie w WORD Bemowo bezbłędnie w 29 minut ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Igorze, GRATULUJEMY! Świetna robota! W imieniu swoim i Instruktora Arkadiusza, bardzo dziękuję za Pana opinię! Życzymy radości z uzyskania uprawnień! Pozdrawiamy serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2024

Mariusz Kozłowski

Mariusz Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek szkolenia kierowców na piątkę! Zapisanie się na kurs jest niezwykle łatwe, a pomoc Pani Justyny w organizacji wszystkich niezbędnych dokumentów do założenia profilu kierowcy jest nieoceniona. Wykłady są nie tylko interesujące, ale także prowadzone w sposób, który angażuje uczestników, a praktyczne zajęcia z Przemysławem to czysta przyjemność. Dzięki doskonałemu przygotowaniu byłem w stanie zdać egzamin praktyczny za pierwszym podejściem, bezbłędnie. Polecam ten ośrodek każdemu, kto poszukuje wysokiej jakości szkolenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Mariuszu, serdecznie dziękujemy za Pana opinię. To dla nas ważne jak oceniają nas nasi kursanci. Wysoko stawiamy sobie poprzeczkę, a takie opinie tylko motywują, żeby zawieszać ją coraz wyżej. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym podejściem. Do zobaczenia na drodzie. Pozdrawiam serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.04.2024

Kamila Bentyn

Kamila Bentyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę prawa jazdy arwis. Profesjonalni instruktorzy, duża dostępność godzin i bardzo dobry kontakt.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Kamilo, dziękujemy bardzo! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.04.2024

Helena P .......a ip: 193.201.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę Arwis! Super atmosfera i cierpliwi instruktorzy:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Heleno, bardzo dziękuję za Pani opinię. Pozdrawiam serdecznie i życzę bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2024

Lizaveta Kochman

Lizaveta Kochman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam egzamin z pierwszego podejścia!Pani Iwona jest bardzo miłą osobą. Zawsze służyła pomocą i wyjaśniała wszelkie wątpliwości! Instruktor Przemysław również zasługuje na ogromne pochwały. Jego cierpliwość i indywidualne podejście sprawiły, że nauka jazdy była przyjemnością. Wszystko tłumaczył klarownie i zawsze podkreślał pozytywy, co sprawiało, że czułam się pewniej za kierownicą. Również kurs z pierwszej pomocy był super! Wiedza przyda się w życiu codziennym. Gorąco polecam OSK Arwis!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Lizaveto, razem z Panem Przemkiem bardzo dziękujemy za Pani opinię. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.04.2024

Łukasz Prus

Łukasz Prus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobry kurs za bardzo przystępną cenę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

nudne wykłady

Odpowiedź:

Panie Łukaszu, bardzo dziękuję za Pana opinię. Pozdrawiam serdecznie i życzę bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.04.2024

Sztefan Rakowski

Sztefan Rakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do niedoświadczonych kierowców. Podczas 34 godzin spędzonych z moim instruktorem nie doświadczyłem ani razu żadnych przykrych, przytłaczających sytuacji. Instruktor otoczył mnie profesjonalna opieką i wyrozumiałością, co pozwoliło mi zdać egzamin za 2 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Stefanie, w imieniu Instruktora i swoim własnym bardzo dziękuję za Pana opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.03.2024

Yana Strochuk

Yana Strochuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę. Miałam super instruktora Radka z którym jeździłam przez cały kurs. Luźna atmosfera, zero stresu. Bardzo dobre podejście do uczniow

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Yano, w imieniu Instruktora p. Radosława i swoim własnym bardzo dziękuję za Pani opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.03.2024

Filip Bartkowski

Filip Bartkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła i ogólne zajęcia teoretyczne oraz praktyczne na bardzo wysokim poziomie. Bardzo profesjonalnie i zrozumiale przeprowadzane są zajęcia. Instruktor jazdy też super wszystko od podstaw wytłumaczył pokazał co i jak, no poprostu na 5+. Jestem bardzo zadowolony ze szkółki polecam bardzo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Filipie, w imieniu Instruktora i swoim własnym bardzo dziękuję za Pana opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.03.2024

Zosia Kozłowska

Zosia Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała komunikacja z instruktorem i szkółką. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Zosiu, razem z Instruktorem bardzo dziękujemy za Pani opinię. Pozdrawiamy serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2024

Olha F ....... ip: 213.134.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę od calego serca, dla tych, którzy naprawdę chcą nauczyć się jeździć! Niesamowici ludzie! Przyszłam do szkoły i w ogóle nic nie wiedziałam, co robić, gdzie zapisać się po nauce na egzamin państwowy! Wszystko mi powiedzieli i pokazali! Bardzo wdzięczna Pani Justynie za pomoc we wszystkim! Podobało mi się, że teoria nie jest zbyt przepełniona informacjami, wszystko jest jasne i na temat! Indywidualne podejście do każdego kursanta! Bardzo mili i sympatyczni ludzie! Odbyłam kurs praktyczny u Pana Przemka. Świetny instruktor! Nauczył wszystkieg. Bardzo cierpliwy i wszystko podpowiadał! Zdałam egzamin praktyczny z pierwszego podejścia! Dziękuję szkole za pomoc i dobrą naukę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Olho, razem z Panem Przemkiem bardzo dziękujemy za Pani opinię. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2024

Gloria Grünig

Gloria Grünig
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera i elastyczność zajęć! Mocno polecam tę szkołę do nauki na prawo jazdy. Zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem za co jestem bardzo wdzięczna szkole oraz mojemu instruktorowi Panu Marcinowi!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Glorio, w imieniu Instruktora p. Marcina i swoim własnym bardzo dziękuję za Pani opinię. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2024

Paweł Brzuszkiewicz

Paweł Brzuszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę jazdy Arwis. Profesjonalnie poprowadzony kurs zarówno teoretyczny, jak i praktyczny. Wspaniałe podejście do kursanta na każdym etapie, zwłaszcza podczas szkolenia praktycznego z Panem Przemkiem. Bez problemu można zdać za pierwszym razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Pawle, w imieniu Instruktora p. Przemka i swoim własnym bardzo dziękuję za Pana opinię. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2024

Gosia Cegiełka

Gosia Cegiełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sercem mogę polecić każdemu Szkołę Jazdy OSK ARWIS. Kurs praktyczny miałam przyjemność mieć z Panem Przemkiem, który wykazał się cierpliwością oraz zaangażowaniem. Na zajęciach panowała przede wszystkim przyjemna atmosfera co skutkowało chęcią do dalszej nauki. Z góry chciałabym także pochwalić Panią Justynę która zawsze służyła pomocą. Dziękuję bardzo za wsparcie w zdobyciu upragnionego prawa jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Małgosiu, w imieniu Instruktora p. Przemka i swoim własnym bardzo dziękuję za Pana opinię. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2024

Jan Markiewicz

Jan Markiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne miejsce do nauki jazdy. Opanowani, wyluzowani oraz w pełni profesjonalni instruktorzy. Przemiła obsługa biura- Pani Justyna rozwieje każdą wątpliwość, nawet jeśli ta nasunie się po godzinach pracy ARWISu. Zdecydowanie polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Janie, bardzo dziękuję w imieniu instruktorów i swoim własnym za Pana opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2024

Yevhenii Diachuk

Yevhenii Diachuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kategoria B Rodzaj szkolenia Kurs Serdecznie polecam szkołę jazdy ARWIS ! Marcin jest świetny instruktor. Egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. ARWIS to szkoła dla osób, które chcą się nauczyć jeździć i zdać egzaminy państwowy.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Yevhenii, w imieniu Instruktora p. Marcina i swoim własnym bardzo dziękuję za Pana opinię. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2024

Aleksandra Zalewska

Aleksandra Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Arwis:) Podczas jazd z instruktorem Radkiem Karwowskim była miła atmosfera, instruktor odpowiadał na zadawane pytania, nawet kilka razy. Egzaminy wewnętrzne zarówno teoria i praktyka odbyły się w miłej, niestresującej atmosferze. W OSK Arwis jest indywidualne podejście do kursanta, w razie jakichkolwiek pytań służą pomocą:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, w imieniu Instruktora p. Radosława i swoim własnym bardzo dziękuję za Pani opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.01.2024

Łukasz Olechnowicz

Łukasz Olechnowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, pani Justyna pomogła uporać się z papierologią, wykłady teoretyczne konkretne, a cały kurs praktyczny przygotował mnie bez problemu do egzaminu zakończonego wynikiem pozytywnym. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Łukaszu, w imieniu całego zespołu ARWIS, bardzo dziękuję za opinię! Pozdrawiamy serdecznie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.12.2023

Reem Cattan

Reem Cattan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mi się podobało w tej szkole, instruktor był znakomity, cierpliwy i wyrozumiały. Zapisanie się na kurs było proste i przyjemne. Dostałam bardzo pomocne materiały do nauki na egzamin teoretyczny, które ułatwiły mi naukę. Zdałam egzamin państwowy teoretyczny za pierwszym razem a praktyczny za drugim. Będę bardzo dobrze wspominać zdawanie na prawko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Reem, serdecznie dziękujemy za Pani opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.12.2023

Martyna Dębińska

Martyna Dębińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs szybki i rzeczowy. Zajęcia interesujące i przeprowadzone w miłej atmosferze. Instruktor to prawdziwy profesjonalista nie miał ze mną łatwo gdyż nie małam nigdy styku z samochodami. Polecam zarówno szkołę jak i Pana instruktora Marcina.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Martyno, bardzo dziękuję w imieniu Instruktora p. Marcina G. i swoim własnym za Pani opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2023

Julia Kalita

Julia Kalita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Arwis, myślę że lepiej nie mogłam trafić. Od samego początku poczułam się zaopiekowana. Pani Justyna w biurze wyjaśniła wszystkie procedury i pomogła w każdym etapie przygotowań. Na kursie teoretycznym zostały przerobione wszystkie najważniejsze rzeczy w sposób jasny i ciekawy. Kurs praktyczny miałam przyjemność mieć z Panem Marcinem L., który jest jednocześnie przemiłym ale także konsekwentnym instruktorem i z chęcią szłam na każde jazdy, ponieważ odbywały się w miłej atmosferze i Pan Marcin rozwiał każdą moją wądpliwość przed egzaminem. Dlatego polecam do prawka przygotowywać się z Arwisem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Julio, bardzo dziękuję w imieniu Instruktora p. Marcina i swoim własnym za Pani opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.12.2023

Oliwier Dawid

Oliwier Dawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, mój instruktor to był prawdziwy ziomal, Pani w szkółce też bardzo miła, a egzaminy wewnętrzne solidnie przeprowadzone

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Oliwierze, bardzo dziękuję w imieniu Instruktora p. Radosława i swoim własnym za Pana opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2023

Szymon Olsztyński

Szymon Olsztyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę ARWIS. Wszystkie formalności były załatwiane bez najmniejszego problemu dzięki pomocy przemiłej Pani Justyny. Wykłady teoretyczne były prowadzone w ciekawy sposób a jazdy z Panem Marcinem L to czysta przyjemność. Do egzaminu zostałem świetnie przygotowany. Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Szymonie, bardzo dziękuję w imieniu wykładowcy, instruktora i swoim własnym za tak przemiłą opinię. Pozdrawiamy Pana serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2023

Hania Medyńska

Hania Medyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Arwis. Profesjonalne podejście do kursantów i zawsze miła atmosfera. Teoretyczne szkolenie stacjonarne dużo daje nie tylko przy nauce na egzamin z teorii, ale także przy samych jazdach. Pani Justyna („,z biura”) jest niesamowicie uprzejmą i zorganizowaną osobą. Rozwiąże każdy problem i doradzi co i gdzie można załatwić. Ja akurat miałam przyjemność odbyć kurs praktyczny z Panem Marcinem Gnatowskim, który jest przemiłym i na tyle skutecznym instruktorem, że egzamin zdałam za 1 razem (kat B). Dlatego uważam, że nie ma co się zastanawiać i na kurs prawa jazdy iść do Arwisa!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Haniu, w imieniu Instruktora Pana Marcina i swoim serdecznie dziękuję za tak przemiłą opinię. Pozdrawiamy Panią serdecznie i życzymy bezpiecznej jazdy!