OSK Arwis (5)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2021

Bartłomiej Z ....r ip: 77.254.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wymagający instruktor, okolica egzaminacyjna przerobiona do oporu, dzięki czemu żadnych zaskoczeń na egzaminie i zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2021

Kajetan Kukieła

Kajetan Kukieła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Pomogli mi szybko uporać się z badaniami i formalnościami. Ukończyłem kurs i jestem na etapie egzaminów ale moge już upewnić że przygotowują bardzo dobrze i profesjonalnie. Cena też bardzo przystępna! Polecam i pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2021

Rafał Czaja

Rafał Czaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Prawo jazdy zdane za pierwszym razem. Ogrom wiedzy przekazywany podczas kursu teoretycznego jak i praktycznego. Polecam wszystkim początkującym jak i doświadczonym kierowcą :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.10.2021

Oleh Hayvanovuch

Oleh Hayvanovuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola,super instruktor z bardzo dobrym podejsciem do kursanta ,Z DUZYM doswiadczeniem i duza wiedza.Naprawde godni polecenia bardzo dobra lokalizacja ,wygodna sale ,nowe samochody i jeszcze raz naglosze bardzo duzo wiedzy i zaangazowania ze strony instruktora i calej szkoly.Ja osoboscie zdalem teorie za pierwszym razem,praktyke za grugim(stres odezwalsie)ale przez to ze bylo bardzo dobrze przeprowadzane zajencia to za drugim razem zdalem bez problemow.Dla mnie bylo bardzo przyjemne uczesniczyc w zajeciach i uwazam ze szkola Arwis jest jedna z najlepszych szkol na prawo zazdy za ten profesionalizm ,wsparcie i mila atmosfere.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.10.2021

Kasia Kucharek

Kasia Kucharek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Arek to świetny instruktor, który pomógł przezywciężyć lęk przed prowadzeniem samochodu. Jego cierpliwość i umiejętny spoób przekazywania wiedzy, wszelkie uwagi i porady zaskutkowały pozytywnym wynikiem egzaminu. Polecam każdemu, kto dopiero zaczyna przygodę z prawem jazdy, lub wraca do niego po czasie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2021

Małgosia Burkacka

Małgosia Burkacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor z niebiańską cierpliwością i elastycznym doborem terminów jazd. Zdałam za pierwszym podejściem teorię i praktykę. Bardzo dziękuje za poświęcony czas, trafne uwagi i porady. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.09.2021

r .......k ip: 83.9.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna rodzinna firma z super podejściem do kursanta. Pan Arek bardzo cierpliwie, spokojnie i wyrozumiale uczy bezpiecznej i poprawnej jazy i dostosowuje terminy do kursanta, a Pani Justyna pomaga załatwić wszystkie formalności i również jest bardzo kontaktowa i miła :) Jestem bardzo zadowolony z kursu w wersji ekspresowej, bo w trzy tygodnie udało mi się zrobić cały kurs - teoria, praktyka, pierwsza pomoc. Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdałem każdy za pierwszym razem i bardzo polecam szkółkę każdemu kto chce raz a dobrze zrobić kurs i zdać egzaminy raz dwa. Po za tym szkoła jazdy ma bardzo ładną i przejrzystą stronę i współczesne metody nauki (aplikacja do nauki teorii itp.) Serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak