OSK Arwis (16)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2022

Antoni Bulenda

Antoni Bulenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę świetna szkoła jazdy. Zdałem oba egzaminy państwowe za 1 razem po kursach w Arwisie. Wykłady z teorii i pierwszej pomocy były bardzo dobrze i zwięźle przeprowadzone. Bardzo dużo wiedzy teoretycznej wyniosłem właśnie z nich, potem jedynie resztkę wiedzy uzupełniając nauką w domu. Jazdy super prowadzone, czas na nie przeznaczony był świetnie zagospodarowany, w ciągu 30 godzin spokojnie można nauczyć się wszystkich, wymaganych umiejętności. Dodatkowo świetna atmosfera. Plusem jest również lokalizacja, ponieważ jazdy zaczynane są tuż pod stacją metra Stare Bielany, co jest bardzo wygodne. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.05.2022

Janka Tenerowicz

Janka Tenerowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra, kameralna (jak na razie) szkoła nauki jazdy. Instruktor dużą wagę przywiązuje do przekazania prawidłowej techniki jazdy, a nie tylko nauczenia pod egzamin. Elastyczność przy umawianiu terminów jazd, nawet wczesne godziny poranne np. przed egzaminem. Dobra atmosfera podczas całego kursu, jednocześnie przy dużej merytoryce.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.05.2022

Kacper O ......... ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo wysoko oceniam szkołę jazdy. Instruktor o wysokiej kulturze osobistej i bardzo dużym doświadczeniu. W sposób efektywny przygotował mnie do egzaminu, który zdałem bez problemu. Przećwiczyliśmy wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne, dlatego podczas egzaminu jeździłem już bez stresu. Oprócz przygotowania pod sam egzamin, instruktor uczył efektywnej jazdy samochodem, która jest niezbędna już po uzyskaniu uprawnień. Mam doświadczenie z trzech szkół jazdy, tę oceniam zdecydowanie najwyżej. Instruktor wkładał bardzo dużo energii w przygotowanie mnie do egzaminu. Zaproponował nawet jazdy wcześnie rano tuż przed egzaminem. Wszystkim gorąco polecam! Ceny są rozsądne!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.05.2022

Dominika Gajek

Dominika Gajek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Arkadiusz i Pani Justyna podchodzą do kursantów z wielkim pokładem cierpliwości, profesjonalizmy i stawiają na maksymalne przygotowanie do bycia dobrym kierowcą. Do egzaminu czułam się przygotowana i pewna siebie. Serdecznie polecam szkołę prawa jazdy ARWIS.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2022

Olga Lewnau

Olga Lewnau
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, zdane za pierwszym razem dzięki świetnemu wytłumaczeniu techniki jazdy. Rewelacyjne podjeście do ucznia i nadzwyczajna cierpliwość instruktora. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.03.2022

Maja Lewonowska

Maja Lewonowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, świetna szkoła

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.02.2022

Zuza Tymińska

Zuza Tymińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry kontakt ze szkołą!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.02.2022

Jędrzej Kucharek

Jędrzej Kucharek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wersja tldr: Serdecznie polecam, zdałem za pierwszym razem. (pomijając wcześniejszą przygodę z nauką jazdy 10 lat temu) Wersja dłuższa: Nauka jazdy z panem Arkiem to czysta przyjemność. W sposób niezmiernie merytoryczny potrafi wytłumaczyć wszystkie zawiłości istniejące na drodze. Dodatkowo, spotkałem się z bardzo "indywidualnym" podejściem do każdego kursanta (moja siostra również szkoliła się w tym ośrodku). Pan Arek doskonale widzi poszczególne wady kursantów i dostosowywuje swój program nauczania w taki sposób, by te błędy szybko wyeliminować. Śmiało mogę powiedzieć, że jest to najlepszy instruktor z którym jeździłem (przerabiałem już 3 w swojej karierze "kursanta"). Biorąc pod uwagę to co wcześniej napisałem i dodająć do tego wręcz anielską cierpliowość pana Arka, jest to prosty wzór na wynik pozytywny egzaminu. Co też stało się w moim wypadku - wynik pozytywny przy pierwszym podejściu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2022

Piotr Kuśnierz

Piotr Kuśnierz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła, bardzo przyjemne szkolenia teoretyczne oraz świetny instruktor praktyczny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.01.2022

Tomasz Aniołowski

Tomasz Aniołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wersja skrócona: bardzo polecam - jeśli gdzieś masz się nauczyć jeździć, to tutaj na pewno się uda. Dla zainteresowanych: Ośrodek szkoleniowy zadowala już od pierwszego kontaktu, jakim jest strona internetowa - prosta, estetyczna, ze wszystkimi potrzebnymi informacjami i bez żadnych zbędnych (swoją drogą tak później wygląda cały etap nauki z Panem Arkadiuszem) - https://www.arwis.waw.pl/. Państwo Wiśniewscy odpowiadają na wszelkie pytania i wątpliwości, służą wiedzą i radą potwierdzonymi doświadczeniem. Ponadto, oboje są bardzo uprzejmi i zaangażowani. Pani Justyna pozwala dopiąć na ostatni guzik całą część formalną (w tym wymogi szkolenia BHP oraz badania medyczne). Pan Arkadiusz nie pozwala na jakiekolwiek luki w wymiarze praktycznym. Po kursie ma się stuprocentową pewność, że to co dało się z nas zrobić jako przyszłych kierowców - zostało dokonane i dodatkowo opatrzono nas szlifami. Reszta zależy już tylko od nas. Cierpliwość, precyzja, doświadczenie, elastyczność i komunikacja. A to wszystko w przyjaznej atmosferze. Po prostu pełen pakiet z bonusami. Dziękuję za przygotowanie do egzaminu oraz do przyszłej jazdy! Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.01.2022

Nina Jaworska

Nina Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Sympatyczny instruktor ze świetnym podejściem i dużą cierpliwością. Łatwo umówić się na jazdy na taką godzinę, jaka pasuje. Kontakt z instruktorem jest stały i zwraca on uwagę na mocne i słabe strony każdego kursanta indywidualnie. Cały personel jest bardzo sympatyczny. Zdecydowanie polecam,

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2021

Dominik Jurowski

Dominik Jurowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2021

Bartłomiej Z ....r ip: 77.254.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wymagający instruktor, okolica egzaminacyjna przerobiona do oporu, dzięki czemu żadnych zaskoczeń na egzaminie i zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2021

Kajetan Kukieła

Kajetan Kukieła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Pomogli mi szybko uporać się z badaniami i formalnościami. Ukończyłem kurs i jestem na etapie egzaminów ale moge już upewnić że przygotowują bardzo dobrze i profesjonalnie. Cena też bardzo przystępna! Polecam i pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2021

Rafał Czaja

Rafał Czaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Prawo jazdy zdane za pierwszym razem. Ogrom wiedzy przekazywany podczas kursu teoretycznego jak i praktycznego. Polecam wszystkim początkującym jak i doświadczonym kierowcą :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.10.2021

Oleh Hayvanovuch

Oleh Hayvanovuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola,super instruktor z bardzo dobrym podejsciem do kursanta ,Z DUZYM doswiadczeniem i duza wiedza.Naprawde godni polecenia bardzo dobra lokalizacja ,wygodna sale ,nowe samochody i jeszcze raz naglosze bardzo duzo wiedzy i zaangazowania ze strony instruktora i calej szkoly.Ja osoboscie zdalem teorie za pierwszym razem,praktyke za grugim(stres odezwalsie)ale przez to ze bylo bardzo dobrze przeprowadzane zajencia to za drugim razem zdalem bez problemow.Dla mnie bylo bardzo przyjemne uczesniczyc w zajeciach i uwazam ze szkola Arwis jest jedna z najlepszych szkol na prawo zazdy za ten profesionalizm ,wsparcie i mila atmosfere.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.10.2021

Kasia Kucharek

Kasia Kucharek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Arek to świetny instruktor, który pomógł przezywciężyć lęk przed prowadzeniem samochodu. Jego cierpliwość i umiejętny spoób przekazywania wiedzy, wszelkie uwagi i porady zaskutkowały pozytywnym wynikiem egzaminu. Polecam każdemu, kto dopiero zaczyna przygodę z prawem jazdy, lub wraca do niego po czasie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2021

Małgosia Burkacka

Małgosia Burkacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor z niebiańską cierpliwością i elastycznym doborem terminów jazd. Zdałam za pierwszym podejściem teorię i praktykę. Bardzo dziękuje za poświęcony czas, trafne uwagi i porady. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.09.2021

r .......k ip: 83.9.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna rodzinna firma z super podejściem do kursanta. Pan Arek bardzo cierpliwie, spokojnie i wyrozumiale uczy bezpiecznej i poprawnej jazy i dostosowuje terminy do kursanta, a Pani Justyna pomaga załatwić wszystkie formalności i również jest bardzo kontaktowa i miła :) Jestem bardzo zadowolony z kursu w wersji ekspresowej, bo w trzy tygodnie udało mi się zrobić cały kurs - teoria, praktyka, pierwsza pomoc. Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdałem każdy za pierwszym razem i bardzo polecam szkółkę każdemu kto chce raz a dobrze zrobić kurs i zdać egzaminy raz dwa. Po za tym szkoła jazdy ma bardzo ładną i przejrzystą stronę i współczesne metody nauki (aplikacja do nauki teorii itp.) Serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak