OSK Arwis (40)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2023

Даниил Материкин

Даниил Материкин
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam szkołę nauki jazdy "Arwis". Jestem bardzo wdzięczny za ludzkie podejście do kursantów i wspaniałe wykładanie, pozwalającą na dostanie prawka za 1 podejściem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.03.2023

Delfina Rainko

Delfina Rainko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy ARWIS, wykłady prowadzone w małej grupie, treściwie, wykładowca cierpliwie tłumaczył i odpowiadał na nasze pytania. Jazdy z instruktorem przebiegały w spokojnej i sympatycznej atmosferze. W razie wątpliwości łatwy kontakt ze szkołą oraz miła obsługa.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2023

Тамара Ясинецкая

Тамара Ясинецкая
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Marcin jest najlepszym instruktorem na świecie. Dzięki niemu zdałem egzamin za pierwszym razem Dziękuję bardzo)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.03.2023

Zuzia Peszkowska

Zuzia Peszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy! Przemiłe i profesjonalne podejście do kursanta, zarówno podczas części teoretycznej jak i praktycznej. Instruktorzy są wyrozumiali, cierpliwi i zawsze służą pomocą. Przyjazna atmosfera sprawia, że jazdy przebiegają bez stresu a umiejętności i pewność siebie za kierownicą rosną z każdym przejechanym kilometrem. Serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2023

Julka Wenta

Julka Wenta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkółkę jazdy, bardzo dobre podejście i dużo cierpliwości ze strony instruktorów, wiele cennych rad , które przydały się podczas egzaminu. Super atmosfera i ciekawie prowadzone lekcje teoretyczne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 08.02.2023

Asia Wojnar

Asia Wojnar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z całego kursu. Niezwykle profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Wykłady były prowadzone w bardzo zrozumiały oraz łatwy do zapamiętania wszystkich zasad sposób. Z instruktorem jazdy (Panem Grzegorzem) bez problemu dostosowywałam do swoich potrzeb terminy jazd, dzięki czemu mogłam bardzo dokładnie i bezstresowo wszystkiego się nauczyć i przygotować do egzaminu. Polecam wszystkim osobom, które chcą dokładnie i fachowo zacząć swoją przygodę z prawem jazdy w komfortowej i przyjaznej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.01.2023

Wiktoria P ......... ip: 37.30.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Arwis to świetna szkoła do nauki jazdy. Mają najlepszych instruktorów u których nie tylko nauczysz się jak dobrze prowadzić swoją limuzynę, ale także uzyskasz dużo pomocnych wskazówek na egzamin, dzięki czemu uzyskasz pozytywny wynik ! Pan Arek zawsze starał się tak dopasować godziny jazd. Dbał o dobra atmosferę i naprawdę posiada niesamowita cierpliwość oraz wiedzę ;) Zawsze można było liczyć na pomoc ze strony szkoły ARWIS. Miło spędzony czas i naprawdę szkółka godna polecenia. ~Świeży kierowca, dzięki OSK ARWIS

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.12.2022

Oskar Glinka

Oskar Glinka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy OSK Arwis bardzo dobrze mnie nauczyła jazdy autem. Mimo mojego kompletnego braku znajomości jazdy samochodem, zdołałem się nauczyć dobrze jeździć, co zaowocowało zdanym egzaminem. Sama szkółka w każdym momencie służyła pomocą i mogłem się zgłosić z każdym problemem. Szczerze mogę polecić tą szkołę jazdy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.12.2022

Piotr S .. ip: 31.61.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim szkołę jazdy ARWIS ze względu na miłą obsługę, konkurencyjne ceny oraz elastyczne godziny kursów. Podczas kursu instruktor tłumaczył wszystko cierpliwie i wyczerpująco. Jeszcze raz polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2022

Igor Dąbrowski

Igor Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkółka, wszystko tam przebiegło sprawne i bezproblemowo, cała kadra pracownicza bardzo przyjazna i gotowa do pomocy. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.12.2022

Ewa T Tom ip: 37.30.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

bardzo polecam:) miła atmosfera, duża dostępność terminów a Pan Arkadiusz świetnie uczy i pomaga przezwyciężyć strach w samochodzie. warto!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2022

Maja Madejska

Maja Madejska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła, najlepsza z trzech które "zaliczyłam" na mojej 10 letniej drodze do prawa jazdy... :D Tak się złożyło że Pan Arek uczył jeszcze w mojej drugiej szkole i tak super tłumaczył, że zdałam teorię za pierwszym razem :) Pan Arek daje taką szkołę(!), że praktyczny egzamin to pestka! Jest bardzo wymagającym i dzięki temu bardzo dobrym nauczycielem. Mała, fajna, rodzinna i przyjazna firma. Polecam z całego serca <3

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.12.2022

Tetiana Gvozdinska

Tetiana Gvozdinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Zapisanie się do szkoły była najlepszą decyzją. Szkolenie teoretyczne zorganizowane bardzo dobrze. Cierpliwi i fajni instruktorzy z profesjonalnym podejściem do kursanta. Na każdą jazdę czekałam z niecierpliwością. Grafik jazd dostosowany do mojej dyspozycyjności. Dziękuję????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2022

Kinga Krasnodębska

Kinga Krasnodębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjne przygotowanie i egzamin zdany za pierwszym razem! Pan Arkadiusz Wiśniewski to świetny, wyrozumiały oraz profesjonalny instruktor i wykładowca. Podczas jazd poznaje się trasy egzaminacyjne, dzięki czemu jest się świetnie zaznajomionym z otoczeniem na egzaminie. Dzięki Pani Justynie Wiśniewskiej kontakt z biurem szybki i bezproblemowy. Zawsze przypomnienie o zbliżających się terminach. Przesympatyczni ludzie i wspaniała atmosfera. Polecam wszystkim.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2022

Jakub Jabłonowski

Jakub Jabłonowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, super przygotowanie do egzaminu. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.10.2022

Piotr Kolman

Piotr Kolman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w jak najlepszym porządku. Profesjonalna szkoła i profesjonalni ludzie. Pan instruktor Wiśniewski wyjaśnił wszystko krok po kroku jak dobrze i bezpiecznie jeździć autem. Polecam OSK ARWIS????.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2022

Marcin Kożuch

Marcin Kożuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Pan Arkadiusz fenomenalnie nauczył mnie do egzaminu. Dodam że egzamin zdałem za pierwszym razem. Pan Arek jest bardzo ciepliwym i profesjonalnym instruktorem, który idealnie uczy do egzaminu. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2022

Julek Dolgalo

Julek Dolgalo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołe jazdy mogę polecić z czystym sumieniem. Zdecydowanym plusem był dla mnie szybki kurs teoretyczny, a jazdy z Panem Arkadiuszem był czystą przyjemnością i pozwoliły mi zdać egzamin za pierwszym razem. Zdecydowanie polecam każdemu !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2022

Magda Sosińska

Magda Sosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam :) Wykłady prowadzone bardzo merytorycznie i kompleksowo, plus dostęp do platformy e-learningowej. Kontakt z biurem bardzo dobry. Dużą zaletą jest dobra lokalizacja, blisko metra stare Bielany. Jeśli chodzi o zajęcia praktyczne, wszystko na najwyższym poziomie. Nie miałam problemu żeby umówić się na jazdy nawet na bardzo wczesne godziny :) Pan Arkadiusz to instruktor z niebywałą cierpliwością i ogromną wiedzą, którą przekazuję w sposób przystępny i zrozumiały. Podczas jazd można poznać trasy egzaminacyjne przez co na samym egzaminie nie ma zaskoczenia, nawet w najtrudniejszych miejscach :) Dzięki tej szkole udało mi się zrealizować moje marzenie o prawie jazdy, chociaż jeszcze niedawno nie myślałam że to w ogóle możliwe :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.09.2022

Bogusz Gęsiorski

Bogusz Gęsiorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy z niezwykle elastyczną dostępnością godzin, dzięki Panu Arkadiuszowi, jego cennych uwag, doświadczeniu i kompetentnemu podejściu mogłem po wieloletniej przerwie ze spokojem przystąpić do egzaminów i je ukończyć z pozytywnym wynikiem. Całkowicie mogę polecić dalej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2022

Mariola Biskupska

Mariola Biskupska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziekuję załodze ARWIS! Zdałam przy pierwszym podejściu! Mówią mi: Miałaś farta! Jednak ja po prostu byłam świetnie przygotowana! Poszłam na kurs bez pewności, że się uda, a skończyłam z przekonaniem, że jestem super kierowcą :D Dzięki ARWIS :) Wykłady w szkole okazały sie być bardzo cenne. Mogłam rozwiać wszystkie wątpliwości i pytać w nieskończoność, dużo ważnych informacji. 10/10. A jazdy? Grzegorz jest bardzo cierpliwym, doświadczonym instruktorem, który zna wiele sposobów i rozwiązań kiedy coś idzie gorzej i sprawnie to naprawia, więc jeśli coś stanowi problem, to tylko krótką chwilkę. Jego spokój i wyrozumiałość pomogły pokonać stach przed jazdą i stres przed egzaminem. Nie krzyczy, nie złości się. Powtarza, az zostanie w glowie. Dla mnie to bardzo ważne. Dobre przygotowanie dało mi mnóstwo pewności siebie i z usmiechem czekałam na kolejne jazdy. Poznałam każdą egzaminacyjną drogę i ew. trudne sytuacje. Nie mialo już co mnie zaskoczyć, bo oni mowią o dosłownie wszystkim. Wspaniale też działa biuro. Przypomina o spotkaniach i dba o kwestie formalne terminowo i należyty sposób. Służy cennymi wskazówkami Za mnie pilnowano porządku. To bardzo fajne, bo w nowych sytuacjach często się gubię. Szkola i auto sa czyste i przyjemne. Kurs pierwszej pomocy na miejscu, badania lekarskie też można zrobić. Poleciłam już miejsce znajomym i spotykam bardzo fajne opinie co dla mnie również jest miłe. Szczerze polecam, bo cena jest bardzo niska, a standard wysoki. Na początku myślałam, że za takie pieniądze to będę musiała później dokupić godziny i będę kombinować. Nic bardziej mylnego. Już zaczynam myśleć o prawku na motor, bo kat. B przyszła tak lekko :) Nie jestem turbo młoda, więc chcę wspomnieć, że to miejsce dla ludzi w każdym wieku i tych wycofanych też. Jeszcze raz szczerze polecam. Jest 10/10 ♡♡ Dziękuję ARWIS :) .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2022

Karolina Siatkowska

Karolina Siatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor świetny, wszystko pokazywał ze spokojem i dokładnością, był elastyczny jeśli chodzi o godziny spotkań, pani w biurze bardzo pomocna. Egzamin zdany za pierwszym razem, napewno będę polecać;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2022

Stasiek Król

Stasiek Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkółkę, dobrze mnie przygotowała do egzaminu na prawo jazdy. Instruktor- Pan Arkadiusz miły, cierpliwy i naprawdę wyrozumiały nauczyciel.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.08.2022

Kamila A ......... ip: 31.61.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Arkariusz człowiek z darem do nauki przyszych kierowców:) jego uwagi, informacje na wagę złota! Podejście rewelacyjne, szkoda że trafiłam pod jego skrzydła tak późno :) Dziękuję za wszystkie wskazówki!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.08.2022

Filip Kosiński

Filip Kosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem BARDZO zadowolony z całego okresu przygotowań do Egzaminu na prawo jazdy. Pan Arkadiusz zawsze stawiał się punktualnie na ustaloną godzinę oraz nigdy nie było problemu aby umówić się na inny termin. Podczas jazd wszelkie wątpliwości odnośnie przepisów oraz przebiegu egzaminu zostały szybko i zrozumiale wyjaśnione. Uważam, że ten ośrodek jest jak najbardziej godny polecenia i z pewnością wybrałbym go jeszcze raz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2022

Szymon St

Szymon St
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Arwis. P. Arkadiusz to niespotykany specjalista od przepisów drogowych. Podczas jazdy z nim można porządnie przygotować się do egzaminu praktycznego. Dużym plusem jest też elastyczne podejście do rozłożenia kosztów kursu na raty. Nie mogę nie wspomnieć o przemiłym podejściu p. Justyny, która współprowadzi tę szkołę. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za poświęcony mi czas.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2022

Kacper S ....... ip: 31.61.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo przyjazna atmosfera. Instruktorzy niezwykle skuteczni o nietypowym poczuciu humoru, zawsze pomocni.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.07.2022

Grzegorz Sobczak

Grzegorz Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna kadra!!! Wszystko dokładnie i spokojnie tłumaczone podczas jazd. Elastyczne terminy. Gdybym musiał wybierać drugi raz szkołę nauki jazdy, wybór byłby oczywisty :).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2022

Jula Wiśniewska

Jula Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria i praktyka państwowa zdana za pierwszym razem, a to wszystko dzięki instruktorom z Arwis. Profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo ciekawe zajęcia teoretyczne, jazdy w spokojnej atmosferze. Cierpliwy i opanowany instruktor w czasie jazd, to gwarancja sukcesu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2022

Fryderyk D ........i ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, fantastyczne podejscie do kursantów. Dużo cierpliwości i spokoju. Bardzo dobre szkolenie, kontakt i wyrozumiałość w sytuacjach odwołań na najwyższym poziomie! Cena kursu również zachwyca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak