OSK AB-AS (48)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2024

Таня Лісова

Таня Лісова
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wspaniali instruktorzy, którzy naprawdę uczą. Zdałem egzaminy za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2024

Ola Wewior

Ola Wewior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna profesjonalna kadra, elastyczne godziny jazd, fajna atmosfera do uczenia się bez stresu. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Polecam:))))

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2024

Żaneta Machnik

Żaneta Machnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Zaczynając od wykładów, które są prowadzone w naprawdę fajny sposób i nie są nudne! Jeździłam z kilkoma instruktorami i każdy z nich okazał się pomocny, zaangażowany i z dobrym humorem. Jazdy nie były stresujące tylko w dobrej atmosferze i z cierpliwością. Cały zespół jest bardzo profesjonalny i godny polecenia. Dzięki super przygotowaniu egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem :) Jeśli robić prawko to tylko z AB-AS ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.04.2024

Ola Borzyszkowska

Ola Borzyszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie tę szkołę jazdy! Doświadczeni i oddani instruktorzy, samochody bardzo zadbane, a dodatkowo jazdy odbywały się zawsze w miłej i bezstresowej atmosferze. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Nie ma problemu z dostosowaniem terminu jazd do indywidualnych potrzeb kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.04.2024

Amanda Matuszewska

Amanda Matuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Najlepsza szkoła. Wykłady są bardzo interesujące, nie da się na nich znudzić, wszystko wyjaśniono bardzo jasno, na przykładach i sytuacjach życiowych. Super instruktory z dużą cierpliwością i pasją.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2024

Anastasia Chumakova

Anastasia Chumakova
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny. Od samego początku: -wykłady są bardzo interesujące, nie da się na nich znudzić, wszystko wyjaśniono bardzo jasno, na przykładach i sytuacjach życiowych -praktyka była moją ulubioną częścią tej zabawy. super instruktory( możliwość wybrania instruktora), brak presji, brak stresu, tylko dobra zabawa. poza tym, tłumaczono wiele rzeczy, które nie tylko pomogą na egzaminach, ale i przydadzą się w życiu. cały czas wsparcie i dobry humor. -osobno chciałabym podkreślić pracę biura. zawsze odbierali telefony, pomagali w wielu biurokratycznych momentach -dobra lokalizacja -dobre samochody i wyposażenie polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.04.2024

Marcin B ......... ip: 37.47.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy wiedzą jak podejść do tematu Polecam !! Marcin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.04.2024

Jagoda Mieśnik

Jagoda Mieśnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, bardzo przyjemnie prowadzone wykłady, tłumaczone bez komplikacji w sposób humorystyczny tak, że wszystko jest zrozumiałe, atmosfera w czasie wykładów jak i jazd bardzo pozytywna i przyjemna, cudowni instruktorzy z dużą cierpliwością i pasją, naprawdę szczerze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 28.03.2024

Marcelina K ......... ip: 109.173.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2024

Barbara Piasecka

Barbara Piasecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cóż mogę napisać? Najlepszym dowodem na potwierdzenie wspaniałej szkoły jest wynik POZYTYWNY Egzaminu! ❤️ Instruktorzy z powołania! Cierpliwość, uśmiech, ogrom wiedzy, którą przekazują w fantastyczny sposób. Atmosferą, którą potrafią stworzyć pozwala na zapomnienie o stresie związanym z nauką jazdy. Dodam, że jest to druga szkoła, do której trafiłam. Już po pierwszej jeździe miałam wrażenie ze dowiedziałam się więcej na temat prowadzenia pojazdu niż wcześniej. Pełen zapał i profesionalizm z połączeniem dobrego humoru! OSK Ab-As Dziękuję za wspaniałe przygotowanie! Do zobaczenia na drogach!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2024

Beata K ........a ip: 37.47.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK Ab-As to najlepsze miejsce do nauki jazdy! Na potwierdzenie dodam, że zdałam za pierwszym razem! Wspaniali instruktorzy, przy których cały stres znika. Do tego dają bardzo cenne wskazówki, a ich czujne oko szybko wyłapuje jakieś niedociągnięcia, co przynosi pozytywne rezultaty. Od każdego instruktora, można dowiedzieć się czegoś ciekawego, a to wszytko w cudownej atmosferze. Podoba mi się, że w trakcie kursu trasy przebiegały w różnych częściach miasta, co pomaga w przygotowaniu nas do jazdy po Poznaniu i Śródka nie będzie w przyszłości straszna ;) Dodam, że warto chodzić na teorię, bo dzięki temu dużo łatwiej idzie na praktyce (Rafał już na wykładach sprzedaje wiele wskazówek przydatnych w trakcie jazdy). Z innych pozytywów, sprawna obsługa przez sekretariat i bardzo korzystne godziny jazdy (7-22). Dzięki temu bez problemu połączyłam kurs na prawko z pracą i innymi obowiązkami. Polecam z całego serduszka! Nie pożałujecie! PS Dziękuję całej ekipie OSK Ab-As

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.03.2024

Hubert M ...........i ip: 85.221.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejście do nauczania nie tylko poprzez miłą atmosferę w aucie ale również przez profesjonalne objaśnienie zarówno kwestii prowadzenia pojazdu jak i aspektu przygotowania pod egzamin. Szczerze polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2024

Ola Trocha

Ola Trocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła pod słońcem, cudowni, wyrozumiali i bardzo cierpliwi instruktorzy. Zero stresu na jazdach wszystko pięknie wytłumaczone i powtarzane do zrozumienia. Wykłady również realizowane super przez Rafała. Naprawdę cała ekipa obeznana we wszystkim znakomicie (No może z wyjątkiem podgłaśniania radia w nowej furce:DD) Polecam baaaaaardzooo!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2024

Karolina Lemańska

Karolina Lemańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ab-As okazał się najlepszym wyborem! Instruktorzy posiadają ogromną wiedzę, którą chętnie się dzielą. Przygotowanie na najwyższym poziomie co w moim jak i wielu innych kursantów Ab-As skutkowało egzaminem zdanym za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 04.03.2024

Valerii Afanasiev

Valerii Afanasiev
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Very happy I found this school. All the instructors are really nice and experienced. All of my questions or concerns were properly addressed. They provide help even before the course starts (with obtaining PKK) which is great for foreigners! Totally recommend. Bardzo się cieszę, że znalazłem tę szkołę. Wszyscy instruktorzy są naprawdę mili i doświadczeni. Wszystkie moje pytania i wątpliwości zostały właściwie rozpatrzone. Oferują pomoc jeszcze przed rozpoczęciem kursu (po uzyskaniu PKK), co jest świetne dla obcokrajowców! Całkowicie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2024

Anastasiia Nekrasova

Anastasiia Nekrasova
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Дуже крутий курс , позитивні інструктори. Все доступно пояснюють, так що на кожне заняття йдеш з позитивом та задоволенням! Рекомендую Bardzo fajny kurs, pozytywni instruktorzy. Wszystko wytłumaczone w przystępny sposób, dzięki czemu na każdą lekcję pójdziesz z pozytywnym nastawieniem i przyjemnością! polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.02.2024

Katarzyna K ................ ip: 188.146.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Odpowiedzi ludzie na odpowiednim miejscu. Wszyscy oddani swojej pracy. Jazdy w miłej atmosferze, bez nerwów. Treści teoretyczne przedstawione w ciekawy sposob. Do dziś wspominam zasadę 3P

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2024

Katarzyna Kłosowska

Katarzyna Kłosowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie można :) to był mój drugi kurs (pierwszy rozpoczęty i nie skończony kilka lat temu w innym OSK), instruktorzy z opanowaniem i spokojem, w cudownej atmosferze, przygotowali mnie do egzaminu państwowego. Już po pierwszej jeździe miałam wrażenie ze dowiedziałam się więcej na temat prowadzenia pojazdu niż wcześniej. Cenne rady, przekazane w taki sposób, że zostają w głowie. I ten wszechobecny spokój :) Madziu, Mateuszu, Piotrku i oczywiście Tomku Sz. - dziękuję ♥️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.02.2024

Oliwia Florkowska

Oliwia Florkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Tutaj trafiłam na doszkalanie, mogę wszystkim polecić, nauczyłam się więcej niż przez 30 godzin kursu w innej szkole. Dzięki podejściu instruktorów z AB-AS dzisiaj jako już kierowca czuje, że wiele rzeczy, o których wspominaliście na jazdach przydaje się w codziennej jeździe. Dodatkowo sprawiliście, że czuję się o wiele pewniej za kółkiem (Magda, dziękuję ❤️)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.02.2024

Syla Maj

Syla Maj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam wspaniali ludzie , Szefowi ,całemu zespołowi a także Panu Tomkowi,który pilnuje aby w papierach wszystko się zgadzalo. DZIEKUJĘ za profesjonalizm,cierpliwość,duża wiedzę, miła atmosferę,pomoc w nauce teoretycznej i praktycznej oraz wsparcie podczas egzaminu. Było wspaniałe.Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2024

Anastasiia S ........ ip: 37.30.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mega fajna szkoła nauki jazdy w Poznaniu. Szczerze polecam❣️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2024

Weronika Parda

Weronika Parda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na szkołę trafiłam z polecenia i teraz rozumiem, skąd tyle pozytywnych opinii. Wszyscy instruktorzy chcą dla ciebie jak najlepiej, zwracają uwagę na każdy najdrobniejszy smaczek pomocny w zdaniu egzaminu państwowego. Zajęcia prowadzone są w taki sposób, że kursant zapomina o całym stresie związanym z kierowaniem pojazdu. Stosowana jest skuteczna nauka poprzez skojarzenia, „zabawę”. Właściciel szkoły to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Widać, słychać i czuć że jest to jego pasja. Całą moją przygodę z AB-AS będę wspominać z ogromnym uśmiechem na twarzy. Do tego stopnia, że po zdanym egzaminie było mi trochę smutno, że to już koniec. To chyba najlepszy wyznacznik tego, że Z CAŁEGO SERCA POLECAM!!!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2024

Sandra W ..........a ip: 37.47.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie! Instruktorzy spokojni, klarownie tłumaczą funkcjonowanie auta, to jak zdać egzamin egzamin i wszelkie zasady ruchu drogowego. Czułam mega spokój i pewność jadąc z Panią Karoliną i Panem Wojtkiem. Bardzo dziękuję, a szkole jazdy serdecznie polecam, miałam do czynienia z inną szkołą i zmieniłam na Was czego nie żałuję. Egzamin zdany po dwóch jazdach doszkalający z wyżej wymienionymi:) A prób miałam za sobą naprawdę wiele. Pozdrawiam i dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2024

Jakub Ciesielski

Jakub Ciesielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna szkoła, mili i profesjonalni instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.01.2024

Martyna Mikołajczyk

Martyna Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę AB-AS. Wcześniej uczęszczałam do innej szkoły i niestety miałam problem ze zdaniem egzaminu praktycznego podchodziłam 3 razy niestety wynik za każdym razem był Negatywny. W szkole AB-AS jest świetny instruktor Paweł który ma mega profesjonalne podejście do kursanta, potrafi świetnie tłumaczyć, ma super poczucie humoru. Po 6h jazdy z Panem Pawłem zdałam egzamin za pierwszym razem jestem mega zadowolona i z całego serca polecam jazdy z Panem Pawłem w szkole AB-AS.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2024

Mateusz B ....t ip: 46.205.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniała szkoła. Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali. Atmosfera również bardzo na plus. Stan techniczny samochodów - nie ma do czego się doczepić. Bardzo dziękuję za kurs wszystkim instruktorom, z którymi było mi dane jeździć!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2024

Justyna Perz

Justyna Perz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali, z poczuciem humoru, co sprawiało, że na stres nie było miejsca ❤️ Bardzo dziękuję każdemu z instruktorów za przekazaną mi wiedzę, w szczególności Pani Karolinie, która pomogła mi bardziej uwierzyć w siebie. Rafałowi za to, że za każdym razem kiedy potrzebowałam pomocy mogłam na niego liczyć. Pawłowi za atmosferę podczas jazd, która podnosiła mnie na duchu i pozwala podejść do błędów z dystansem oraz jako nauka na błędach, a nie zniechęcenie się. No i Tomkowi, który starał się by jazdy były w godzinach, które najbardziej mi odpowiadały mimo, że byłam bardzo problematyczną osobą pod tym względem. Zdecydowanie najlepsza szkoła, która świetnie przygotuje, by zdać egzaminy za pierwszym razem ❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2024

Kornelia Hypka

Kornelia Hypka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu!!! Mega klimatyczna salka na wykłady, super wystrój, co chwilę nowe dekoracje na jesień, zimę, święta. Cały czas ulepszana mini makieta miasta z zabawkowymi samochodzikami i ludzikami jako dodatek do nauki. Można się poczuć jak dziecko. Skuteczna nauka przedstawiona w ciekawej formie. Wszystkie auta czyściutkie, wygodne i zadbane, zawsze jest porządek. Każdy samochód ciekawie oklejony i wyposażony, zadbane o każdy szczegół ( nawet mała przenośna lodówka znajduje się na tylnych siedzeniach). Robilam kurs prawa jazdy w zimę więc uwielbiałam podgrzewane fotele i kierownicę. Bardzo luźna, przyjazna i miła atmosfera wśród wszystkich instruktorów. Jazda bez stresu. W szczególności polecam Pana Rafała, najlepszy instruktor na świecie! Mega poczucie humoru, bardzo pozytywny człowiek, a przede wszystkim widać że kocha swoją pracę. Przekazał mi ogrom wiedzy, przygotował wręcz perfekcyjnie na egzamin . Zdałam za pierwszym razem. Wszystko super wspominam i już tęsknię. Te chwile podczas jazd zapamiętam już na zawsze. Polecam z całego serca. Moje rodzeństwo już nie może się doczekać aż też przyjdą tutaj na naukę jazdy. NAJLEPSI!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2024

Yaseen S ............ ip: 109.243.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Yesterday I passed my driving test thanks to the incredible training I received at AB-AS Driving School in Poznań, and I just have to share my experience. This place is, in my opinion, the best driving school in the city. First and foremost, the kindness and professionalism of my instructors, Tomek and Rafal, were exceptional. They were not just instructors but true mentors. Their approach to teaching was both friendly and highly professional, making every lesson enjoyable and informative. Their patience and encouragement played a huge role in building my confidence on the road. The practical sessions were comprehensive, covering a wide range of driving situations. Tomek’s keen eye for detail ensured that I didn’t just learn to drive, but to drive well and safely. Rafal's expertise in handling challenging driving scenarios was particularly impressive. Their invaluable advice and personalized feedback after each session significantly contributed to my progress.The quality of the training vehicles also added to the quality of the learning experience - they were modern, well-maintained, and perfect for a learner driver. I wholeheartedly recommend this school to anyone in Poznań looking to learn to drive. If you want to learn from the best, this is the place to go. A huge thank you to Tomek, Rafal, and the entire team at AB-AS Driving School for guiding me through this journey with such care and professionalism!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2024

Klaudiusz Lewandowski

Klaudiusz Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Godny polecenia instruktor Pan Andrzej Pszczółkowski. Świetna atmosfera podczas prowadzenia, przez te godziny spędzone na nauce jazdy świetnie się bawiłem. Bardzo Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak