Liczba odwiedzin: 19842 Jesteś właścicielem tej szkoły?

O.S.K. PRYMUS Musiał Jan

  115 opinii w tym 102 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2020

Kamila Krzyzanska

Kamila Krzyzanska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Janka za cierpliwość zwłaszcza dla takich kierowców początkujących jak ja którzy nigdy wcześniej nie mieli styczności z prowadzeniem samochodu,pokonanie strachu ze nie dam rady ,poczucie humoru w sytuacjach gdzie serce staję dęba.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2020

Alicja Zygadło

Alicja Zygadło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dziękuję OSK "Prymus" Jan Musiał Inowrocław za przygotowanie do egzaminu, ogromną cierpliwość i przydatne rady !!! Gorąco polecam Pana Jana Musiała!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Jakub Ligocki

Jakub Ligocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!! Zdałem teorię i praktykę za 1 razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Jakub Jamroży

Jakub Jamroży
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł w mgnieniu oka , bardzo miło , elastyczne godziny jazdy. A instruktor wytłumaczył tak , że egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za 1 podejaciem. Moim zdaniem szkoła godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2019

Marika Sowinska

Marika Sowinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyrozumiałość , cierpliwość. Pan Janek jest z najlepszych instruktorów jazdy. Kazdemu polecam szkołę jazdy O.S.K. Prymus.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.12.2019

Aleksandra Pacanowska

Aleksandra Pacanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonałe podejście do zdającego, instruktor cierpliwy oraz dokładny

Plusy

profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.12.2019

Karolina Kubiszewska

Karolina Kubiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwość wyrozumiałość i fachowe porady to główne atuty Pana Janka Musiała. Sprawił że poradziłam sobie ze stresem więc jedno jest pewne jeśli mu zaufasz to napewno zdasz. Polecam z całego serca i bardzo dziękuję za poświęcony Mi czas! !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.12.2019

Weronika Górna

Weronika Górna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor doskonały, z poczuciem humoru i dokładnością.. Serdecznie polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Jarosław Woźniak

Jarosław Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Pełny profesionalizm, świetna atmosfera, duża elastyczność i dobre przygotowanie do egzaminu. Zdałem za pierwszym razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.11.2019

Radek Nowak

Radek Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera i brak problemów z ustalaniem terminów czy kosztów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2019

Renata Matczak

Renata Matczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Inowrocławiu. P. Janek bardzo miły i cierpliwy nie krzyczy i ma podejście do kursantów. Bardzo miła atmosfera........polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Joanna Wilkowiecka

Joanna Wilkowiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zadowolona, szczęśliwa i dumna z siebie! Zdane za pierwszym razem. Dziękuję Panie Janku za instrukcje, naukę, cierpliwość i przygotowanie do egzaminu, jest Pan osoba godna polecenia dla nowych kursantów . Naprawdę polecam Pana Janka Musiała to najlepszy instruktor . DZIĘKUJĘ Panie Janku!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Michał Twardowski

Michał Twardowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym bez trudu, polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.09.2019

Izabela Kubicka

Izabela Kubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim!!! Jazdy doszkalające w nowym mieście prowadzone przez Pana Janka pozwoliły mi na zdanie egzaminu w Inowrocławiu. Świetna atmosfera , niesamowite podejście , fachowa pomoc! Pan Janek sprawi , ze na egzaminie nic nie będzie straszne!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.08.2019

Adam Gamrat

Adam Gamrat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy ...p.Janek bardzo miły i cierpliwy...przede wszystkim nie krzyczy i ma podejście do kursanta ...polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.08.2019

Arek Łuba

Arek Łuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Inowrocławiu!! Gorąco polecam zdałem wszystko za pierwszym razem. Pan Janek naprawdę bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, co ważniejsze jest bardzo sympatyczny zawsze była super atmosfera! Dobra cena i żadnych ukrytych kosztów!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2019

Joanna Ręczkowska

Joanna Ręczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Najlepsza Szkoła Jazdy w Inowrocławiu. Bardzo dziękuję Panu Jan Musiał. Za cierpliwość, wyrozumiałość, przygotowanie oraz za miłą atmosferę podczas nauki jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2019

Mikołaj Hertel

Mikołaj Hertel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, ciekawe wykłady, miły i sympatyczny prowadzący, który dobrze przygotuje do egzaminów, egzamin zdany za pierwszym razem, najlepsza szkoła w Inowrocławiu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Jakub Kluska

Jakub Kluska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Szkołę Jazdy OSK ,,PRYMUS,, Pan Janek bardzo wyrozumiały, cierpliwy i bardzo miły. •Super atmosfera. •Atrakcyjna cena. •Świetny kontakt. To już moje drugie prawo jazdy zdawane w tej oto Szkole Jazdy. Jeszcze raz szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.04.2019

Paulina Fonk

Paulina Fonk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniały nauczyciel???? POLECAM w 100%-ach !!!!!????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.03.2019

Andrzej Antczak

Andrzej Antczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Masz stracha?! Boisz się choleryków?! Masz mało kasy?! Nie chcesz tracić czasu?! Wybierz szkołę nauki jazdy,, przymus ''. A szybko staniesz się posiadaczem upragnionego prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2019

Misiek Miskoski

Misiek Miskoski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu Szkole Jazdy OSK PRYMUS oraz oczywiście Instruktora Pana Janka ocena wzorowa Za Wyrozumiałość Za Spokuj Za Cierpliwość i za Wzorowe podejście do Kursanta Ja u Pana Janka jeździłem i uważam że jeżeli bym miał być przygotowywany drugi raz do egzaminu Teoretycznego Praktycznego to tylko i Wyłącznie w Szkole Jazdy OSK PRYMUS u Pana Janka Najlepszy Instruktor w Mieście Polecam Naprawdę Zdane za pierwszym razem za co jestem wdzięczny jestem za Wspaniałą atmosferę w czasie nauki jazdy oraz za Wzorowe Wspaniałe przygotowanie do Egzaminu jeszcze raz Polecam jak najbardziej OSK PRYMUS ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2019

Mateusz Musiał

Mateusz Musiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeprowadzony profesjonalnie, w miłej atmosferze, bez żadnej presji i nerwów. Nie ma problemów z dostosowaniem terminów, zawsze wszystko jest tak ustalone żeby każdemu pasowało.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2019

Elwira Bujak

Elwira Bujak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Instruktor bardzo miły i rzetelny. Potrafił wytłumaczyć najbardziej zagmatwane sytuację, których jak wiadomo w naszym mieście jest mnóstwo. Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2019

Patrycja Nowak

Patrycja Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z powołania, atrakcyjna cena. Super atmosfera. POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.02.2019

Justyna Stypczyńska

Justyna Stypczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy OSK "Prymus"! Ogromny plus za to, że bez problemu instruktor podjeżdża po kursanta pod dom, i umożliwia jazdy na placu samochodem kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2019

Dariusz Nowak

Dariusz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super atmosfera profesjonalne przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2019

Jakub Nowak

Jakub Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prosejonalne podejscie do kursanta , Polecam gorąco !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Krzysztof Brodowski

Krzysztof Brodowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo kompetentny instruktor. Dobre podejście do kursanta, pomoc w załatwieniu formalności. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Gorąco polecam????????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.12.2018

Anna Mucha

Anna Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ekstra na luzie instruktor, idealna atmosfera, super podejście do kursanta, polecam :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak