Liczba odwiedzin: 762 Jesteś właścicielem tej szkoły?

O.S.K. Pro-Auto Wojciech Najwer

  33 opinie w tym 16 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.03.2020

Wiktoria v ........a ip: 83.10.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła, którą z czystym sumieniem mogę polecić każdemu! Super profesjonalne podejście do kursanta, świetne przygotowanie do egzaminu i bardzo miła atmosfera podczas jazd! Egzamin zdany za pierwszym razem, także wszystko mówi samo za siebie. Serdecznie polecam Szkole jazdy O.S.K. Pro-Auto!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2020

Jan P ......k ip: 89.229.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza nauka jazdy w Gliwicach,dobra atmosfera i doświadczeni instruktorzy gwarantują bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2019

Bartłomiej w ....k ip: 5.184.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Poprostu polecam :3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Grzegorz O ...... ip: 83.10.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Gliwicach.. Wojtek jest bardzo fajnym nauczycielem.. Aż szkoda że jest tylko 30 godzin jazd.. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Marcin G ...a ip: 188.146.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła z prawdziwego zdarzenia...Instruktorzy mistrzostwo świata,rewelacyjne podejście do tematu i motto "zakładu"-"nie sponsorujemy WORD-u",nic dodać,nic ująć.GORĄCO POLECAM Satysfakcja gwarantowana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Karol P ........i ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła nie wyobrażam sobie innego instruktora niż Pan Wojtek Najwer

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2019

Dawid s ... ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobrze zorganizowane Dostosowanie do możliwych godzin jazdy dobrze i bez nerwów przekazywane informacje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.06.2019

Sandra D ......a ip: 185.107.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moja droga po prawo jazdy była dłuuuga. Uczyłam się u 2 różnych instruktorów w różnych szkołach - bez sukcesów. Instruktorzy nie tłumaczyli jak jechać, nie zwracali uwagi na błędy - po prostu jechałam i to było miarą sukcesu. Po 4-5 latach ponownie podeszłam do egzaminu, ale tym razem zgłosiłam się do Wojtka (do młodszego czyli do syna - jest dwóch Wojtków:)) Zdane od razu! W trakcie jazd Wojtek niezwykle cierpliwie tłumaczył każdy manewr, jeżeli popełniłam błąd - tłumaczył na czym polega i powtarzałam, dopóki nie wykonałam go poprawnie. Niezwykle opanowany, cierpliwy i z ogromną wiedzą - tłumaczył jak działa mechanizm w aucie, jak zachować się na drodze. Dodam, że zdawałam w Rybniku. Zdecydowanie polecam każdemu - bez stresu, z profesjonalnym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.06.2019

Wiktoria K Kon ip: 188.146.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zajebista szkoła jazdy Pan Wojtek to instruktor z powołania... wspaniałe i doświadczone osoby prowadzące zajęcia i jazdy....

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 11.01.2014

ip: 79.124.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam, świetny instruktor Pan Wojtek Najwer - profesjonalizm w połączeniu z zaangażowaniem. Instruktor,który poświęca dużo cierpliwości,dzięki niemu egzamin został zdany. Na kurs prawa jazdy zapisałam się w innej szkole,miałam problem z otrzymaniem wyniku pozytywnego. Gdy wykupiłam parę godzin w osk "Pro-Auto" w końcu udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy. Gorąco polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.12.2013

ip: 164.127.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, przede wszystki dlatego, że nie uczy tylko jak przebrąć przez egzamin, ale też jak radzić sobie już jako kierowca. Instruktorzy przekazują również wiedzę, jak czerpać radość z jazdy, co jest bardzo poztywne : ) Sympatyczna atmosfera na każdych jazdach, możliwość dopasowania godzin z instruktorami, zarówno Pan Wojtek jak i Pan Mariusz ; )

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2013

ip: 159.205.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym razem, jak najbardziej polecam szkole. ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2013

ip: 83.27.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkółka, świetna atmosfera, dobre wskazówki do egzaminu :)))Świetny instruktor Pan Wojtek:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.05.2013

ip: 213.227.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Zdałem za 2 razem ale to ze stresu gdyż źle ustawiłem auto do wykonywania parkowania i najechałem na linie. Było to w 2005 roku gdy jeszcze placyk nie był tylko zaopatrzony w łuk. Z Panem Najwerem zawsze można było się dogadać i jazdy były bardzo przyjemne. Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2013

ip: 91.192.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła pod względem szkolenia młodych kierowców, świetne podejście instruktorów. Duża zdawalność i bardzo przyjemne wrażenia po skończeniu kursu. Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2013

ip: 188.123.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam ta szkole. Instruktorzy sa mili i spokojni, duza zdawalnosc tej szkoly sam za 1 razem zdalem

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2013

ip: 77.254.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajna szkoła, instruktorzy z dobrym podejściem, zdałem za pierwszym razem jeszcze przed zmiana przepisów. Polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak