Liczba odwiedzin: 2155 Jesteś właścicielem tej szkoły?

NO STRESS

  33 opinie w tym 22 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2020

Natalia Karasiewicz

Natalia Karasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po dwóch egzaminach z wynikiem negatywnym polecono mi Pana Mariusza. Jeśli macie problemy i jakiekolwiek lęki związane z nauką bądź prowadzeniem auta to wybierzcie właśnie tę szkołę, znajdziecie tu indywidualne podejście do waszej osoby co zapewnia poprawę waszych umiejętności. Super atmosfera i cierpliwość Pana Mariusza dzięki czemu udało się zakończyć egzamin Word z wynikiem pozytywnym ;) Jeszcze raz dziękuję przede wszystkim za to że jazda autem to już przyjemność a nie stress.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2020

Maciej Koniec

Maciej Koniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam na prawde dobrze przygotowuje do egzaminu i bardzo przychylnie jeśli chodzi o ustalanie godzin. Pan Mariusz zawsze miły i wszystko dobrze tłumaczy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.02.2020

Paulina Frąś

Paulina Frąś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła polecam w !!!procentach dzięki Panu Mariuszowi i podejściu do nauki zdałam egzamin w Wordzie dziś już jestem kierowcą chodź nie wierzyłam, że mi się uda. Dziękuję za cenne wskazówki napewno je wykorzystam na drodze. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszę się, że moje marudzenie Ci się podobało :)
Paula, szerokiej drogi i pełnego baku Ci życzę. Powodzenia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.01.2020

Aneta Fedek

Aneta Fedek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką zdanego egzaminu na prawo jazdy, jako że udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. A to dzięki p. Mariuszowi i muszę napisać, że jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tej szkoły. Wiem, że nie jestem wyjątkiem jeżeli chodzi o kursantów tej szkoły, bo wielu innym też się udaje w pierwszym podejściu (a to raczej nie przypadek!!). To chyba najlepsza rekomendacja. Chciałam serdecznie podziękować p. Mariuszowi za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu. Dziękuję przede wszystkim za niesamowitą cierpliwość wobec mojej osoby, gdyż zdaję sobie sprawę z tego, że praca ze mną nie zawsze była łatwa, przestałam bać się jazdy samochodem i uwierzyłam, że ja także mogę jeździć i to nie tak najgorzej oraz za to, że wierzył Pan we mnie bardziej niż ja sama.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Miło było Cię poznać i cieszę się, że mogłem pomóc. Zyczę szeokiej drogi i szczęśliwych powrotów do domu. Pozdrawiam :0

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.01.2020

Miłosz Rogalski

Miłosz Rogalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła super podejście bez nerwów i stresu jeśli mnie pan Mariusz nauczył jeżdzić to nauczy każdego ;) Świetnie sie bawiłem w trakcie wielkie dzięki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Można tylko życzyć sobie więcej takich kursantów :)
Zyczę powodzenia i szerokiej drogi :) mam nadzieję, że się spotkamy jak będziesz w kraju

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2019

Grzesiu Wisłocki

Grzesiu Wisłocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor, nauczył mnie wszystkiego od podstaw zasad zachowania na drodze poprawił to co zepsuli w mojej jeździe inni instruktorzy, zdane za pierwszym od rozpoczęcia dodatkowych jazd z no stress, instruktor ma dobre podejście i umie nauczyć zachowania się na drodze i na co zwracać uwagę na egzaminie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szybko się uczyłeś Grzesiu :)
Zyczę powodzenia i szerokiej drogi :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.10.2019

Oliwia Sucharska

Oliwia Sucharska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy “No stress”. Pan Mariusz podchodzi do kursanta indywidualnie z pełnym profesjonalizmem w dodatku nie brak w tym humoru. Jazdy przebiegły w miłej oraz przyjaznej atmosferze. Po prostu instruktor z “powołania”. Polecam !!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Miło było Ci pomóc w uzyskaniu prawka :) Gratuluję i życzę szerokiej drogi :) :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.10.2019

Michał Rutkowski

Michał Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy "NO STRESS”. Instruktor indywidualnie podchodzi do każdego kursanta. Każdy problem czy wątpliwość wyjaśniana jest w bardzo prosty a za razem zrozumiały sposób. Brak problemów z umawianiem terminów jazd. Bez stresowa atmosfera w samochodzie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Udzielać rad komuś, kto chce ich słuchać - to czysta przyjemność :)
Michał, życzę Ci abyś zawsze był tak rozsądny i opanowany jak na jazdach ze mną..
Powodzenia i szerokiej drogi :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.10.2019

Karolina Kozikowska

Karolina Kozikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Siema siema. Szkoła nauki jazdy "no stress" to najlepsza szkoła na świecie :) Indywidualne podejście do każdego kursanta, zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy sposób, a jazda to czysta przyjemność. Teoria zdana 74/74 za pierwszym podejściem...praktyka za drugim. Miałam zaszczyt jeździć z Mariuszem i uważam, że ciężko o lepszego instruktora. Człowiek z ogromnymi pokładami spokoju. nie wiem jak można go wyprowadzić z równowagi..a starałam się jak tylko mogłam haha :D Instruktor z pasją, uśmiechem od ucha do ucha....nie ma mowy o żadnym stresie. Można z nim porozmawiać na każdy temat. Dzięki wielkie za spędzony czas, za przygotowanie do egzaminu. Będzie mi brakowało tych żartów i atmosfery. POLECAM wszystkim, którzy nie są jeszcze zdecydowani jaką szkołę wybrać. Serdecznie pozdrawiam :))

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Tak szalonej i pozytywnie zakręconej osoby nie da się zapomnieć :).. Pełna luzu, uśmiechu z mega dystansem do siebie... Może czasami rozbrajała swoimi szalonymi pomysłami ale będę za nimi tęsknił :))..
Karola, powodzenia i uważaj na siebie proszę :))

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2019

Angelika Sikorska

Angelika Sikorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy NO STRESS prowadzoną przez Mariusza Jaworskiego. W miarę cierpliwy i wyrozumiały, wesoły pełen poczucia humoru instruktor. Teoria zdana za pierwszym podejściem 74/74 ... praktyka już niebawem. Nigdy nie zapomnę mojej przygody z prawem jazdy. Gorąco polecam Dziękuję i pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

długi czas trwania kursu

Odpowiedź:

Miło było Cię poznać i uczyć. Mam nadzieję, że juz wkrótce będziesz jeździła samodzielnie. powodzenia i szerokiej drogi :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2019

Wiktoria Drążkowska

Wiktoria Drążkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy w miłej atmosferze, dużo śmiechu. Cierpliwy instruktor. Egzaminy zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Trudno było się przy Tobie nie śmiać :) Szerokiej drogi Ci życze.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.07.2019

Paulina Płucisz

Paulina Płucisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i dobra atmosfera. Cierpliwy instruktor. Mnóstwo cennych rad i praktycznych wskazówek. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Miło było poznać :) Życzę powodzenia i szerokiej drogi :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2019

Adam Miks

Adam Miks
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor nauki jazdy spokojny i opanowany.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Adaś! Zdrówka i powodzenia zyczę. Pewnie jeszcze się spotkamy (pzry grilu) :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.06.2019

Adrian Dymiński

Adrian Dymiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera , dużo uśmiechu podczas jazdy . Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Często się przy Tobie śmiałem :) za co ślicznie dziękuję :)
Adrian, życzę Ci powodzenia i szerokiej drogi..

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.06.2019

Kamil Stróżewski

Kamil Stróżewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście i ,, diabelska '' cierpliwość. Super atmosfera podczas jazdy. Wyjątkowe podejści do każdego z kursantów. Gdy trafiasz na coś twoim zdaniem skoplikowanego czy trudnego w zrozumieniu czy zrobieniu podczas kursu, to Mariusz natychmiast ci udowadnia, że jesteś w błędzie. Będę pamiętał o tych liniach. Nigdy nie zapomne tej mojej przygody z prawem jazdy ani kto mnie porządnie do tego przygotował. Kłaniam się bardo nisko i jeszcze raz bardzo dziękuje za naukę, za porady przed egazminem oraz podejście. A nauke w szkole jazdy ,, No Stress '' polecam serdecznie z całego serca każdemu. Na pewno się nie zawiedziecie. Kamil Stróżewski

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszę się Kamilu, że mogłem Ci pomóc w uzyskaniu upragnionego prawka. Bardzo miło będę wspominał jazdy z Tobą, bo wielokrotnie rozbawiłeś mnie swoimi reakcjami. Życzę szerokiej drogi i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2019

Magda Jankowska

Magda Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ???? Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo sympatyczna kursantka chętnie i szybko się ucząca. Zyczę powodzenia i szerokiej drogi :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2019

Maja Kunicka

Maja Kunicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście, świetna atmosfera, dużo śmiechu i co najważniejsze zero stresu ! Egzaminy zdałam za pierwszym podejściem. Polecam !!! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kursantka, której uczenie było czystą przyjemnością. Przesympatyczna, zawsze grzeczna i wciąż uśmiechnięta. Z radością wsiadała do auta, aby zmierzyć się z kolejnymi zadaniami. Nigdy nie tłumaczyła swoich błędów tym, że „inni też tak robią’. Do uwag podchodziła jak do dobrych rad dziadka – uśmiechnięta, ale skupiona… Tacy uczniowie, na zawsze w pamięci pozostają.
Maju, jeszcze raz gratuluję i życzę szerokiej drogi.
P.S. Przypominam o:) o oddychaniu.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2019

Paulina Kowalska

Paulina Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę Pan Mariusz dobrze tłumaczy teoria zdana za 1 razem dzięki szkole no Stress warto iść tam na prawo jazdy pozdrawiam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo ambitna kursantka. Jeżeli wytrwa w swych postanowieniach, to bedzie dobrym kierowcą :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.02.2019

Mateusz Grajzer

Mateusz Grajzer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko za pierwszym razem i bez problemu. Atmosfera w samochodzie była zawsze przyjemna i nienapięta. Polecam bardzo serdecznie i pozdrawiam Pana Mariusza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Zawsze miło jest uczyć ludzi, którzy chcą się uczyć. Czasami szkoda, że kursantów nie można klonować :)
SZEROKIEJ DROGI!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2019

Kasia Struwe

Kasia Struwe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Dobrze przygotowywuje do egzaminów. Pan Mariusz zawsze ze spokojem wytłumaczy wszystkie rzeczy. Na spotkaniach gości miła atmosfera. Nigdy nie opuszcza wspaniałe poczucie humoru. Dużym ułatwienie są luźne spotkania. Wszystkim zainteresowanym gorąco polecam. Naprawdę waro :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

To sama radość patrzeć, jak kurasntka która nie miała pojęcia o kierowaniu autem staje się samodzielnym kierowcą... :)
Powodzenia Kasiu!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2019

Sylwester Kępa

Sylwester Kępa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin teoretyczny jak i praktyczny za pierwszym razem miła wesoła atmosfera naprawdę polecam. I pozdrawiam Pana Mariusza ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Miło gdy kursant jest zadowolony i gdy zdaje za pierwszy podejściem - choć nie jest to łatwe.
Cieszę się, że mogłem Ci pomóc w przygotowaniu sie do tego egzaminu. Mam nadzieję, że moje gderanie pozwoli Ci jeździć bezpiecznie.
SZEROKIEJ DROGI

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.01.2019

Wiktoria Brzuchalska

Wiktoria Brzuchalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Szkoła jazdy na medal, polecam z czystym sumieniem, instruktor Mariusz mega wyrozumiały, spokojny odpowie na każde pytanie. Jak dla mnie nr 1, a to moja 2 szkoła jazdy ! Tylko, że tym razem się udało egazmin zdany ! POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszę się, że mogłem pomóc. Dziękuję za okazane zaufanie i wystawioną opinię. Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi.