Nauka jazdy PLAN (3)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2021

Sylwia Z ............k ip: 95.160.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

PO 3 instruktorach i 7 niezdanych egzaminach trafiłam do pana Tomasza. Już po 2h wiedziałam, że wcześniejszy30h kurs -to pieniądze wyrzucone w błoto. U Pana Tomasza wszystkie lekcje były tak samo intensywne. Manewry, manewry, manewry! Egzamin zdany w Warszawie. Trasa sprawdzona i wyćwiczona. Parkowanie, górka i łuk -wyćwiczone. Pan Tomasz wychwytuje błędy, potrafi świetnie tłumaczyć i nie traci czasu na jeżdżenie prosto- w poprzedniej szkole robiłam 1-2 parkowania na 2h jazd a tutaj parkowanie, cofanie, skręcanie, zawracanie i tak w koło. Polecam-nie ma lepszego nauczyciela-wiem co mówię. Wielkie dzięki! SYLWIA

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2021

Kuba M .......i ip: 85.232.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalna szkoła nauki jazdy. Teoria oraz praktyka najlepsza w okolicy. Ogromna wiedza idąca z profesjonalnym podejściem do kursanta, która przekłada się w codzienności. Pan Tomek najlepszy instruktor na jakiego można trafić. Polecam J.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.11.2020

Justyna Grabowska

Justyna Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Tomek jest najlepszym instruktorem na jakiego można trafić! Wszystko dokładnie potrafi wytłumaczyć, nie tracąc przy tym cierpliwości do kursanta. Jest czujny i uważny - nie skupia się na samej nauce, ale na wszystkim co się dzieje dookoła. Podczas zajęć zauważył starszego mężczyznę, który przewrócił się na chodniku i rozbił sobie nos. Pan Tomek kazał mi się zatrzymać, zanim ja zdążyłam zauważyć co się dzieje i błyskawicznie udzielił mężczyźnie pierwszej pomocy. Dodatkowo, Pan Tomek jest mistrzem przeprowadzania egzaminów wewnętrznych tak, aby wiedzieć czego można się spodziewać na egzaminie państwowym. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.11.2020

Artur J .......k ip: 46.215.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktor, świetne podejście do kursanta i najlepsza atmosfera jakiej życzyłbym każdemu w drodze po prawko.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.11.2020

Milena Lewandowska

Milena Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Tomek jest super instruktorem i nie zamieniłabym go na żadnego innego :) świetnie wszystko tlumaczy, aż czlowiek zrozumie, a przy tym jest bardzo cierpliwy i opanowany. Potrafi rozładować ewentualny stres podczas lekcji, dzięki czemu lekcje mijają w bardzo pozytywnej atmosferze. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.11.2020

Renata Sałek

Renata Sałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta Wysoki poziom nauczania Polecam każdemu -bezstresowe przygotowanie do egzaminów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.11.2020

Julia W ......z ip: 95.40.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam jazdy z Panem Tomkiem! Super atmosfera, brak stresu podczas jazdy oraz przesympatyczny i doświadczony instruktor! <3 !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.11.2020

Iwona F ....z ip: 37.47.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam jazdy u Pana Tomasza! Nie bez przyczyny zaznaczyłam wszystkie pozytywne cechy - to były zdecydowanie najlepsze ze wszystkich moich jazd, a miałam doczynienia z kilkoma instruktorami. Pan Tomasz jest bardzo cierpliwy, rzetelny, ma niebanalne podejście, bardzo często powtarzaliśmy jakże istotną teorię podczas praktyk, otrzymywałam trafne przykłady różnych zachowań na drodze. W dodatku atmosfera była luźna oraz nie raz pełna śmiechu :) poleciłam Tomasza moim koleżankom, więc polecam i państwu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Marta B ......k ip: 5.173.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam. Naukę jazdy miała z Panem Tomaszem. Po niecałych 3 miesiącach kursu, egzamin zdany za pierwszym podejsciem .Pan Tomasz jest bardzo dobry nauczycielem, konkretnie wszystko tłumaczy, jest cierpliwy ale tez wymagający. Do Pana Tomasz trafiłam z polecenia , zachęcona dobra zdawalnością i sie nie zawiodłam .Marta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak