Nauka jazdy PLAN (32)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2024

Piotr Szablewski

Piotr Szablewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Tomasz jak i szkółka pokazują jak powinny wyglądać szkółki jazdy. Atmosfera, dokładność, umiejętności Pana Tomasza, szybko da się wszystko załatwić w prosty sposób. Najważniejsze ludzkie podejście. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.05.2024

Kamil Skok

Kamil Skok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkolka w Grodzisku i nie tylko, instruktor top, kupuje nawet jedzenie po drodze (polecam hotdogi w bulce), polecam kazdemu komu zalezy na solidnym nauczeniu sie jazdy samochodem oraz kazdemu kto lubi milo spedzic czas ✌!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2024

Agata O .....k ip: 83.9.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, cierpliwość, a także dokładna analiza popełnianych błędów wraz ze wskazówkami jak je korygować. Przyjazna atmosfera, dobra organizacja zajęć, instruktor "z powołania" - polecam Naukę Jazdy PLAN

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.04.2024

Jakub Miazgowski

Jakub Miazgowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor klasa światowa, naprawdę miła atmosfera. Kurs minął bardzo szybko. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.03.2024

Bartek Kochanowski

Bartek Kochanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem niezwykle zadowolony z 30 godzin z panem Tomaszem. Atmosfera, sposób nauczania oraz inwidualne podejście do kursanta to zdecydowanie mocna strona mojego nauczyciela. Jazdy te bede wspominac do końca swoich dni ponieważ byl to niezwykly choc krótki czas

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.03.2024

Franek Zalewski

Franek Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor i profesjonalna organizacja. Pan Tomasz pracuje z powołania, przez co czas za kółkiem mijał szybko i przyjemnie, dzięki wyrozumiałości oraz zdolności przekazywania przydatnej wiedzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.03.2024

Karolina N ....n ip: 79.184.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Tysiąc gwiazdek dla Pana Tomasza. Bardzo dobrze przetłumaczy wszystko od A do Z

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2024

Bartek Zieliński

Bartek Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na bardzo wysokim poziomie, Pan Tomek z dużą cierpliwością uczy kursantów a w czasie jazd panuje luźna atmosfera, tłumaczy wszystkie popełniane błędy nawet po kilkanaście razy jeżeli istnieje taka potrzeba. Cały kurs przebiega szybko w porównaniu do konkurencji a wiedza którą nam przekazuje jest ogromna, Polecam szkołę jazdy PLAN a Pan Tomek jest wspaniałym człowiekiem na odpowiednim stanowisku

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2024

Natalia Nowicka

Natalia Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam trafić lepiej. Cierpliwe podejście do kursantów, fajna i komfortowa atmosfera. Wszystkie błędy dobrze wytłumaczone, jeśli była taka potrzeba, było tłumaczone po kilka razy. Poza stresem samego egzaminu, czułam się w pełni do niego przygotowana, na co wskazywał bezbłędny przejazd na egzaminie :) Jestem bardzo zadowolona i polecam szkołę jazdy PLAN !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.10.2023

a ....z ip: 37.109.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Tomek to genialny instruktor, utrzymuje pozytywny kontakt z kursantem. W czasie jazd panuje luźna atmosfera. Serdecznie Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.10.2023

Karolina P ..z ip: 83.28.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chciałabym serdecznie polecić KAŻDEMU szkołę Nauki Jazdy PLAN, a przede wszystkim tym, którzy skończyli kurs w innym miejscu, i nie mając odpowiednich umiejętności, ze strachu, zrezygnowali. Jestem przykładem osoby, która po 8 latach od skończenia kursu w jednej ze szkół, postanowiła w końcu zrobić prawo jazdy, ale wiedziałam jedno, nie wrócę tam gdzie mnie uczono. Do PLANU trafiłam przypadkiem i był to strzał w 10! Kilkanaście godzin jazd z Panem Tomaszem wystarczyło, abym zdała egzamin za pierwszym podejściem! Pełen profesjonalizm, zaangażowanie instruktora, bardzo dużo wiedzy, dobrych praktyk, ale również wsparcie Pana Tomasza sprawiło że z każdą godziną strach przed jazdą samochodem odchodził w zapomnienie. Jestem ogromnie wdzięczna, polecam z całego serca, było warto!

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2023

Franek Górecki

Franek Górecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Tomek to zdecydowanie najlepsza osoba na to stanowisko ;) wszystkie jazdy odbywają się z uśmiechem i w przyjaznej atmosferze. Nigdzie nie nauczyłem się tak wiele, tak szybko i tak bezproblemowo. Polecam wszystkim tą szkołę jazdy i jestem pewien, że nikt się tutaj nie zawiedzie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.10.2023

Jakub ........i ip: 5.173.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre szkolenie, elastyczne godziny, dobra atmosfera w aucie i wiele przydanych wskazówek i porad

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.10.2023

Justyna P .......... ip: 151.27.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeśli, ktoś się zastanawia dlaczego wybrać Szkołę Nauki Jazdy PLAN to 1. Indywidualne podejście, miła i bez stresowa atmosfera, rzetelnie przekazana wiedza i umiejętności, bardzo dużą cierpliwość pana Tomasza. Po prostu profesjonalizm pod każdym względem. Pan Tomasz ma PLAN na każdego kursanta i jest on zrealizowany. Bardzo dziękuję za pomoc w realizacji mojego celu, który dla mnie był wyczynem. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2023

Daria N .... ip: 31.0.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Dokładne, merytoryczne tłumaczenie, przydatne rady i dużo przekazanej wiedzy, a na dodatek sympatyczna i przyjazna atmosfera oraz dostępność Pana Tomasza pozwoliły mi na zdobycie potrzebnych umiejętności do zdania egzaminu za pierwszym podejściem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2023

Piotr W ......... ip: 31.61.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie. Zajęcia odrazu po zapisaniu. Możliwość szybkiego odbycia kursu, nie ma problemu z dostępnością. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2023

Daryna I .....k ip: 31.61.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam szkoły nauki jazdy PLAN. Instruktor jest najlepszy! Jazdy prowadzone w bardzo przyjemniej atmosferze. Zawsze będzie wspominałam te jazdy z wielką wdzięcznością. Dziękuję bardzo za kurs! Zdałam za 1 razem ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2023

Julia Cichanowska

Julia Cichanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!❤️ Myślę, że z innym instruktorem nie miałabym szans na zdanie za 1, a tu się udało. Wiele cennych rad, dużo cierpliwości i wszystko zawsze super wytłumaczone. Poleciłabym każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2023

Weronika Bandyra

Weronika Bandyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Szkołę Nauki Jazdy PLAN!! Pełen profesjonalizm, dużo przydatnych rad, indywidualne podejście do kursanta oraz przede wszystkim świetna atmosfera bez jakiegokolwiek stresu - zarówno podczas wykładów, jak i w czasie jazd. Wszystko szybko i sprawnie. Pan Tomasz najlepszy instruktor - pełen pasji, wiedzy, zaangażowania, cierpliwości i poczucia humoru. Przysięgam, że nie mogłam lepiej trafić. Niesamowite wspomnienia z jazd pozostaną ze mną na dłuuugie lata. Egzamin zdany za pierwszym razem:) Jeszcze raz bardzo za wszystko dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.05.2023

Natalia Jałowiecka

Natalia Jałowiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam jazdę z Panem Tomaszem. Wszystko idealnie pokazane i wytłumaczone.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.03.2023

Agnieszka P ......k ip: 62.122.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam. Pan Tomasz to świetny instruktor, który pomógł mi poprawić złe nawyki, a finalnie uzyskać pozytywny wynik egzaminu. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2023

Natalia Kołomażnik

Natalia Kołomażnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i świetne podejście! Przyszłam do tej szkoły jazdy bez żadnego doświadczenia, bardzo się stresowałam, jednak Pan Tomasz wiedział, w jaki sposób podejść do człowieka, aby wsiadał za kierownicę bez strachu w oczach. Doskonałe tłumaczenie, dlaczego wykonujemy poszczególne czynności na drodze, zawsze mogłam liczyć na odpowiedź na zadawane pytania. Miałam okazję jeździć w różnych warunkach pogodowych i za każdym razem dostałam bardzo przydatne rady, jak się zachowywać, gdy owe panują. Atmosfera, która panuje w ośrodku, jest świetna, na zajęcia szłam bez stresu oraz Pan Tomasz jako instruktor zasługuje na złoty medal. Nic dodać, nic ująć! Sama będę bardzo miło wspominać jazdy odbyte w PLANie, egzamin został zdany za pierwszym podejściem, polecam tę szkołę każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.01.2023

Leszek Kaliver

Leszek Kaliver
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Juz nie pamietam ile lat temu dokladnie ale okolo 13, podchodzilem do nauki pierwszy raz w jakiejs szkole jazdy w watszawie, instruktor mozna powiedziec taki maly dyktator efekt byl taki ze po 30 godzinach ja nawet ruszac samochodem poprawnie nie umialem, wiec sie zrazilem. Sytuacja zyciowa sie zmienila i postanowilem spowrotem zapisac sie na kurs bo poprzedni to nic sie czlowiek nie nauczyl i kawal czasu minelo, i tak szperalem w internecie a ze wyczulony bylem poprzednia nauka to czytalem wszystkie opinie i odwiedzilem z pare miejsc w Grodzisku, ale w zasadzie decyzja byla prosta juz po samej rozmowie tel. Pan Tomek powiedzial ze na spokojnie wszystkiego sie naucze i poswieci sie tyle czasu ile trzeba. A kurs to juz sama przyjemnosc po 2h wiedzialem 10 razy tyle co po 30h 13 lat temu w innej szkole. I dzieki Panu Tomkowi zalapalem pewnosc do prowadzenia smaochodu. I egzamin zadany :) Polecam w 10000000000%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2023

Natalia Woźniak

Natalia Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie z profesjonalnym instruktorem:) przygotowanie do egzaminu na wysokim poziomie. Pan instruktor uczy wszystkiego od podstaw - jak jechać na prostej , ale też i jak się zachować w trudnych sytuacjach drogowych . Dzięki świetnemu przygotowaniu zdałam egzamin z pochwałą od egzaminatora. Gorąco polecam PLAN

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.12.2022

Zofia Kolczyńska

Zofia Kolczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam PLAN, profesjonalna firma, która nie tylko uczy ale też sprawia, że jest to przyjemne. Pan Tomasz potrafi dojść do młodego człowieka i wytłumaczyć wszystko tak aby nie było niedomówień. Pokazuje różne miejsca, trasy, drogi i nie tylko uczy zdać egzamin ale również jak jeździć na drodze w codziennym życiu. Jasne, że w każdym procesie są trudniejsze chwile, które oczywiście trzeba z cierpliwością trzeba przejść. Pan Tomasz ma talent do motywowania i pomimo chęci poddania się oraz niełatwych dni, ciągle wierzy w kursanta, wspiera i nie poddaje się. Uważam, że każdy zasługuje na takiego instruktora jak Pan Tomasz. Dziękuję bardzo za kurs, zdane za 3 razem ale porządnie. ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2022

Maddox S .........i ip: 5.184.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy. W samochodzie nie brakowało super atmosfery. Pan Tomasz jest najlepszym instruktorem jakiego można sobie wymarzyć! Wiele mnie nauczył i przekazał dużo cennych wskazówek, dzięki niemu zdałem, szczerze polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.10.2022

Mariusz Stępień

Mariusz Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu dużo pisać jak się uczyć to od najlepszych !!!! jak to Pan Tomek mówi chłodna głowa i czytać znaki ???? Polecam tą szkołę jazdy każdemu!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2022

Adam W ......... ip: 83.28.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy instruktor oraz najlepsza atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2022

Adam Wasilewski

Adam Wasilewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor oraz najlepsza atmosfera w samochodzie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.09.2022

Iga Gutowska

Iga Gutowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna przygoda mojego życia. Jestem absolutnie zachwycona nauką jazdy PLAN pod każdym względem. Styl nauki Pana Tomasza jest wybitnie profesjonalny i dostosowany do kursanta. Atmosfera w samochodzie również niczego sobie. W mojej opinii , jest to wyjątkowa szkoła jazdy. Pan Tomasz jest pomocnym, cierpliwym instruktorem. Pan Jarosław prowadzi niesamowicie dobre i wartościowe kursy pierwszej pomocy z których w ciągu 3h wyciągnęłam więcej niż z jakiejkolwiek nauki szkolnej. Kończę zachwycona, z wynikiem pozytywnym, cudownymi wspomnieniami i garstką ludzi, którzy przyczynili się do stworzenia ze mnie kierowcy:) Przygodę z nauką jazdy będę bardzo ciepło wspominała. Serdecznie polecam każdemu. Gwarantuję, że lepiej nie można trafić, niż pod skrzydła Pana Tomka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak