Nauka jazdy PLAN (20)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.01.2023

Leszek Kaliver

Leszek Kaliver
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Juz nie pamietam ile lat temu dokladnie ale okolo 13, podchodzilem do nauki pierwszy raz w jakiejs szkole jazdy w watszawie, instruktor mozna powiedziec taki maly dyktator efekt byl taki ze po 30 godzinach ja nawet ruszac samochodem poprawnie nie umialem, wiec sie zrazilem. Sytuacja zyciowa sie zmienila i postanowilem spowrotem zapisac sie na kurs bo poprzedni to nic sie czlowiek nie nauczyl i kawal czasu minelo, i tak szperalem w internecie a ze wyczulony bylem poprzednia nauka to czytalem wszystkie opinie i odwiedzilem z pare miejsc w Grodzisku, ale w zasadzie decyzja byla prosta juz po samej rozmowie tel. Pan Tomek powiedzial ze na spokojnie wszystkiego sie naucze i poswieci sie tyle czasu ile trzeba. A kurs to juz sama przyjemnosc po 2h wiedzialem 10 razy tyle co po 30h 13 lat temu w innej szkole. I dzieki Panu Tomkowi zalapalem pewnosc do prowadzenia smaochodu. I egzamin zadany :) Polecam w 10000000000%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2023

Natalia Woźniak

Natalia Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie z profesjonalnym instruktorem:) przygotowanie do egzaminu na wysokim poziomie. Pan instruktor uczy wszystkiego od podstaw - jak jechać na prostej , ale też i jak się zachować w trudnych sytuacjach drogowych . Dzięki świetnemu przygotowaniu zdałam egzamin z pochwałą od egzaminatora. Gorąco polecam PLAN

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.12.2022

Zofia Kolczyńska

Zofia Kolczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam PLAN, profesjonalna firma, która nie tylko uczy ale też sprawia, że jest to przyjemne. Pan Tomasz potrafi dojść do młodego człowieka i wytłumaczyć wszystko tak aby nie było niedomówień. Pokazuje różne miejsca, trasy, drogi i nie tylko uczy zdać egzamin ale również jak jeździć na drodze w codziennym życiu. Jasne, że w każdym procesie są trudniejsze chwile, które oczywiście trzeba z cierpliwością trzeba przejść. Pan Tomasz ma talent do motywowania i pomimo chęci poddania się oraz niełatwych dni, ciągle wierzy w kursanta, wspiera i nie poddaje się. Uważam, że każdy zasługuje na takiego instruktora jak Pan Tomasz. Dziękuję bardzo za kurs, zdane za 3 razem ale porządnie. ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2022

Maddox S .........i ip: 5.184.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy. W samochodzie nie brakowało super atmosfery. Pan Tomasz jest najlepszym instruktorem jakiego można sobie wymarzyć! Wiele mnie nauczył i przekazał dużo cennych wskazówek, dzięki niemu zdałem, szczerze polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.10.2022

Mariusz Stępień

Mariusz Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu dużo pisać jak się uczyć to od najlepszych !!!! jak to Pan Tomek mówi chłodna głowa i czytać znaki ???? Polecam tą szkołę jazdy każdemu!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2022

Adam W ......... ip: 83.28.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy instruktor oraz najlepsza atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2022

Adam Wasilewski

Adam Wasilewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor oraz najlepsza atmosfera w samochodzie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.09.2022

Iga Gutowska

Iga Gutowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna przygoda mojego życia. Jestem absolutnie zachwycona nauką jazdy PLAN pod każdym względem. Styl nauki Pana Tomasza jest wybitnie profesjonalny i dostosowany do kursanta. Atmosfera w samochodzie również niczego sobie. W mojej opinii , jest to wyjątkowa szkoła jazdy. Pan Tomasz jest pomocnym, cierpliwym instruktorem. Pan Jarosław prowadzi niesamowicie dobre i wartościowe kursy pierwszej pomocy z których w ciągu 3h wyciągnęłam więcej niż z jakiejkolwiek nauki szkolnej. Kończę zachwycona, z wynikiem pozytywnym, cudownymi wspomnieniami i garstką ludzi, którzy przyczynili się do stworzenia ze mnie kierowcy:) Przygodę z nauką jazdy będę bardzo ciepło wspominała. Serdecznie polecam każdemu. Gwarantuję, że lepiej nie można trafić, niż pod skrzydła Pana Tomka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.09.2022

Надя Филимонова

Надя Филимонова
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Дуже рекомендую автошколу План. Мені неймовірно пощастило зустріти найкращого та найпрофесійнішого інстуктора в моєму житті - пана Томека. Я приїхала з України, мови не знаю, водити не вмію. Але з паном Томеком ми знайшли спільну мову, він мене розумів, ще й завжди доступно пояснював. Навіть мовний бар"єр не став нам на заваді. Для мене водіння - це неймовірний стрес, але пан Томек завжди мене заспокоював і казав "спокійно, на дорозі треба думати холодною головою". Наші заняття проходили завжди на позитивній ноті, з усмішкою, легко та приємно :) Завжди буду згадувати ці уроки з великою вдячністю. ------- Bardzo polecam szkołę nauki jazdy Plan. Miałam niesamowite szczęście poznać najlepszego i najbardziej profesjonalnego instruktora w moim życiu - Pana Tomеka. Przyjechałem z Ukrainy, nie znam języka, nie umiem jeździć. Ale znaleźliśmy z Panem Tomеkom wspólny język, rozumiał mnie i zawsze jasno wyjaśniał. Nawet bariera językowa nie stanęła nam na drodze. Dla mnie jazda samochodem jest niesamowicie stresująca, ale Pan Tomek zawsze mnie uspokajał i mówił „spokojnie, trzeba myśleć z chłodną głową w drodze”. Zawsze trzymałem się pozytywnej nuty, z uśmiechem, bez trudu zawsze będę wspominał te lekcje z wielką wdzięcznością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2022

Aleksandra M ....k ip: 31.61.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Grodzisku Mazowieckim. Instruktor jest miły, jazdy prowadzone w bardzo przyjemnej atmosferze, pozbawione stresu. Pan Tomasz bardzo indywidualnie podchodzi do każdego kursanta i uczy zarówno do egzaminu jak i do komfortowej i bezpiecznej jazdy po zdaniu egzaminu. Polecam wszystkim!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2022

Aleksander G .........k ip: 213.134.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko fajnie, instruktor jest zarówno miły i odpowiednio wymagający, nauczył mnie nie tylko, tak abym mógł na spokojnie zdać egzamin, ale żebym też mógł sprawnie i komfortowo poruszać się po dużych miastach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2022

Hubert G .......k ip: 83.28.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo przyjemne podejście do kursanta dużo cierpliwości nie trzeba się obawiać o to iż Pan Tamasz straci cierpliwość i zacznie się denerwować

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2022

Sandra Kozłowska

Sandra Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Był PLAN, najlepszy instruktor, dobre wyszkolenie, chłodna głowa i zimna krew, więc zdane za pierwszym!????Pan Tomasz to cudowny, profesjonalny człowiek, dobry instruktor, który z pasją przekazał mi swoją wiedzę i nauczył jeździć samochodem nie tylko na trasach egzaminacyjnych. Każda jazda to świetna atmosfera i zdobyte nowe umiejętności. Pomimo to, że przebyłam wiele kursów pierwszej pomocy, zajęcia z p. Jarosławem nauczyły mnie najwięcej i dzięki niemu byłam w stanie udzielić pierwszej pomocy podczas wypadku. Jeśli chcesz bez stresu podejść do egzaminu na prawo jazdy i zdać za pierwszym razem, OSK PLAN jest właśnie dla Ciebie! Serdecznie polecam!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.04.2022

Justyna Janicka

Justyna Janicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chcesz zostać kierowca to tylko z tą szkołą!! P. Tomek nauczy, skoryguje błędy. Uwierzcie, że nawet tych najbardziej opornych nauczy jeździć tak jak się powinno!! Dzięki wielkie za naukę i cierpliwość. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.04.2022

Justyna J .......a ip: 79.191.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam szkołę nauki jazdy PLAN. Najlepszy instruktor w Grodzisku Mazowieckim. Pan Tomek indywidualnie podchodzi do każdego kursanta. W sposób profesjonalny przekazuje wiedzę w przyjaznej atmosferze. Z przyjemnością uczestniczyłam w zajęciach i z uśmiechem z nich wracałam. Mogłam liczyć na wsparcie oraz bezstresową jazdę. Jeździłam nie tylko po trasach egzaminacyjnych, w celu zdania egzaminu ale też po innych trasach żeby naprawdę nauczyć się jeździć. Nauka jazdy na najwyższym poziomie szkoda tylko, że nie będę miała już okazji jeździć z panem Tomaszem, gdyż wynik egzaminu pozytywny i to gdzie w Warszawie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2022

Yurii B .......o ip: 79.191.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Panie Tomaszu, Dziękuję za cierpliwość i zaangażowanie. Polecam wszystkich.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2021

Nikola Cieślak

Nikola Cieślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor na jakiego można trafić, z całego serca polecam! Pan Tomasz jest cierpliwy, spostrzegawczy i pełen pozytywnej energii :) Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło, na kursie poznajemy dokładnie trasy egzaminacyjne, będą też skomplikowane manewry, które potrafi wytłumaczyć krok po kroku (nawet dla wzrokowców znajdzie się rysunek poglądowy!). Choć nauka była intensywna i pełna wiedzy to również nie zabrakło atmosfery pełnej ciekawych rozmów i śmiechu :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.11.2021

Patryk Dołężka

Patryk Dołężka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.09.2021

Ewa Fryzowska

Ewa Fryzowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, najlepszy instruktor!!! Już po pierwszych zajęciach praktycznych wiedziałam więcej niż po kilku lekcjach w innej szkole. Profesjonalizm, miła atmosfera i przede wszystkim ogromna wiedza Pana Tomasza, którą potrafi przekazać w sposób łatwy i zrozumiały. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2021

Szymon S Sas ip: 46.204.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Plan całym sercem! Kurs w tej szkole dogłębnie przygotował mnie do egzaminu. Moje pierwsze kroki stawiane za kierownicą odbywały się pod okiem wychwytującego najdrobniejsze błędy instruktora Pana Tomasza. Zostałem od początku naprowadzony na odpowiednie tory, będąc uczonym zaradności w ruchu drogowym. Siedząc w nowiutkim hyundai'u który służył nam do nauki podczas pierwszych godzin jazd instruktor Tomasz spokojnie tłumaczył co należy robić, jak się zachować, oraz objaśniał dlaczego coś zrobione nieprawidłowo mogło by spowodować zagrożenie. Obrazowe wypowiedzi zaprocentowały w późniejszym czasie. Jazda autem przestała być stresująca z powodu wiedzy i świadomości przekazanej mi przez instruktora. Od momentu trzaśnięcia drzwiami auta, wiedziałem że trafiłem w najlepsze miejsce w grodzisku, i z biegiem czasu, oraz przebyciem kursu potwierdziło się to że się nie myliłem. Teoria zdana za 1 podejściem z punktacją 74/74. Egzamin praktyczny bezbłędnie zdany w warszawie za 1 podejściem. Polecam tą szkołę jazdy wszystkim szykującym się do przeskoczenia z fotela pasażera na fotel kierowcy ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2021

Martyna P ...s ip: 83.9.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pana Tomka polecam wszystkim rozpoczynającym naukę za kółkiem ale też takim jak ja czyli doszkalającym jazdę po długiej przerwie. Od pierwszych lekcji jazdy Pan Tomek z anielską cierpliwością znosił moje wszystkie błędy a było ich dużo... świetnie tłumaczył, uspokajał nerwy, do tego wprowadział dobrą atmosferę, pełną humoru. Dzięki niemu jazda za kółkiem nie jest dla mnie odległym marzeniem. Taki powinien być każdy instruktor. Martyna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2021

Emilka Składanek

Emilka Składanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane !!! !!! Jeśli ktoś potrzebuje jasnej, konkretnej, komunikacji, spokojnego podejscia i ogromu cierpliwości a do tego chce czas na to poświęcony spędzić w super atmosferze i ze świetnym żartem ???? to polecam Pana Tomasza !!!! To był super spędzony czas !!!!! Najważniejsze co osiągnęłam dzięki Panu Tomaszowi to logiczne myślenie podczas prowadzenia auta. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2021

Anna W .....k ip: 5.173.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Tomasz to świetny instruktor - nauczył mnie w 10 godzin więcej niż nauczyłam się podczas całego kursu w innej szkole. Tłumaczył bardzo dokładnie przejazdy przez najbardziej typowe skrzyżowania na egzaminie, tak, że później pokonanie dowolnego skrzyżowania nie stanowiło problemu. Nauczył też skutecznego parkowania prostopadle oraz jazdy tyłem. Dzięki Panu Tomkowi zdałam egzamin za drugim razem na Radarowej, co na pewno nie udałoby się po mojej nauce w poprzedniej szkole. Bardzo polecam! :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.05.2021

Agnieszka J ......a ip: 5.173.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po bardzo długiej przerwie w prowadzeniu auta postanowiłam wykupić jazdy doszkalające. W kilka godzin odbyłam świetnie poprowadzony, skrócony kurs, dzięki któremu mogłam odświeżyć sobie zarówno teorię, jak i praktykę. Dostałam mnóstwo cierpliwości i cennych wskazówek. Serdecznie polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.04.2021

Katarzyna Mizielska

Katarzyna Mizielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, po kolejnym nie zdanym egzaminie wybrałam jazdy doszkalające u P. Tomasza i się udało!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2021

Mateusz Borek

Mateusz Borek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w okolicy wg.mnie.Nauczanie na najwyższym poziomie, bezstresowo,indywidualne podejście do kursanta.Ta szkoła uczy jak pokonać stres na egzaminie a szczególnie Pan Tomek.Zdane w Warszawie za pierwszym razem.Polecam tą szkołę każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2021

Szymon Kolk

Szymon Kolk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę. Fachowe podejście, jazdy ustawione pod kursanta, pełen profesjonalizm. Dzięki niemu poczułem się pewnie za kierownicą. Zdane za pierwszym razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2021

Katarzyna Niewiadomska

Katarzyna Niewiadomska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pierwsze doświadczenie ze szkoła jazdy jak i z kierownicą. Pierwsze lekcje praktyczne pełne przerażenia z mojej strony ale Pan Tomasz odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu skrupulatnie lekcja po lekcji przekazywał mi swoje umiejętności i wiedzę bardzo skutecznie. Nie tuzinkowa metoda nauk, cierpliwość, zaangażowanie, komunikatywność i wiele innych dobrych cech można by wymieniać leczy wszystko prowadzi do Pana Tomasz który ma indywidulany PLAN dla swojego kursanta. Tak jak wyżej pierwsze doświadczenie kurs skończony podejście do teorii za pierwszym praktyczny egzamin nie dużo później (czyli dziś)również zdany za pierwszym razem. Pan Tomasz zbudował bardzo solidny fundament na którym teraz będę budować dalej.????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2021

Sylwia Z ............k ip: 95.160.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

PO 3 instruktorach i 7 niezdanych egzaminach trafiłam do pana Tomasza. Już po 2h wiedziałam, że wcześniejszy30h kurs -to pieniądze wyrzucone w błoto. U Pana Tomasza wszystkie lekcje były tak samo intensywne. Manewry, manewry, manewry! Egzamin zdany w Warszawie. Trasa sprawdzona i wyćwiczona. Parkowanie, górka i łuk -wyćwiczone. Pan Tomasz wychwytuje błędy, potrafi świetnie tłumaczyć i nie traci czasu na jeżdżenie prosto- w poprzedniej szkole robiłam 1-2 parkowania na 2h jazd a tutaj parkowanie, cofanie, skręcanie, zawracanie i tak w koło. Polecam-nie ma lepszego nauczyciela-wiem co mówię. Wielkie dzięki! SYLWIA

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2021

Kuba M .......i ip: 85.232.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalna szkoła nauki jazdy. Teoria oraz praktyka najlepsza w okolicy. Ogromna wiedza idąca z profesjonalnym podejściem do kursanta, która przekłada się w codzienności. Pan Tomek najlepszy instruktor na jakiego można trafić. Polecam J.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak