MOTOS Ośrodek Szkolenia Kierowców (317)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2022

Łukasz Froń

Łukasz Froń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Zdane wszystko za pierwszym. Jakby to powiedział Hardkorowy Koksu. NIE MA LIPY!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i super współpracę. I za polecenie dla kolejnych Kursantów.

Pozdrawiamy serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 19.05.2022

Dagmara Słowikowska

Dagmara Słowikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady świetne, prowadzone z pasją i zaangażowaniem. Instruktor jazdy bardzo przyjazny, wyrozumiały i cierpliwy. Polecam bardzo serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Dagmaro, szczęśliwego podróżowania z prawkiem.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Remigiusz Denda

Remigiusz Denda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko wzorcowo, wykłady prowadzone w bardzo pouczający i ciekawy sposób, doskonały wybór, aby szkolić się na kierowcę.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy za wybór naszej Szkoły, zaufanie i wspaniałe opinie. Pozdrawiamy serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2022

Rafał Skawiński

Rafał Skawiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , lepszej nikt nie znajdzie , spokojna atmosfera, wyrozumiali instruktorzy ,szybki czas zrobienia prawa jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię, życzymy zawsze bezpiecznej jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2022

Iza Lenart

Iza Lenart
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, wszyscy są bardzo mili i pomocni, pan instruktor Wojciech Cieśla świetnie uczy, nie krzyczy, jest wyrozumiały i bardzo dobrze tłumaczy, dziękuję :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię, zapraszamy zawsze na kawkę.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Wiktor G ..... ip: 46.134.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor był wyrozumiały, objaśniał wszystkie potrzebne na egzamin państwowy zadania i manewry. Szkoła wysyłała wiadomości o terminach wykładów, dobra organizacja. Wysoka jakość kursu w przystępnej cenie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Sebastian Wrzosek

Sebastian Wrzosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super OSK. Bardzo dobra atmosfera, świetny instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

ip: 217.11.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Atmosfera bardzo fajna, Pan Jacek P. najlepszy instruktor jazdy????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Jakub R .......i ip: 176.98.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

C+E za pierwszym, gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Karol Gugała

Karol Gugała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna obsługa

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.04.2022

Ernest Rosly

Ernest Rosly
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoła w MIEŚCIE !!! Ernest pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2022

Patryk Duda

Patryk Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo. Zdałem za pierwszym razem po nauce jazdy u nich

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2022

Zuzanna Czarnecka

Zuzanna Czarnecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, bardzo miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2022

Krystyna Rychlak

Krystyna Rychlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców Motos na wszystkie kategorie, wspaniale wyszkoleni instruktorzy a także niezastąpiona i profesjonalna w biurze pani Lucynka.Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2022

Krystian S ...d ip: 188.146.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam ten Ośrodek Szkolenia Kierowców. Miłą obsługę Pań z biura oraz Bardzo doświadczonego i najlepszego instruktora Pana Andrzeja R.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2022

Aleksandra Klitgaard

Aleksandra Klitgaard
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza na świecie instruktor p. Ewa !!!! Gorąco polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.02.2022

Klaudia R ......k ip: 82.160.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam motos Ośrodek szkolenia kierowców miła obsługa biura i atmosfera , super przygotowanie do egzaminu i świetny instruktor Pan Marian Moskal serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2022

Bartek S .... ip: 94.40.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Motos Stalowa Wola, zdałem wszystkie egzaminy za pierwszym razem. Bardzo dobre podejście do kursanta. Cały czas miałem swietny kontakt z prowadzacymi zajecia teoretycznie jak również z instrukorem jazdy. Panie z biura przeprowadziły mnie przez wszystkie papiery jakie musiałem wypełnić i dostraczyć do różnych urzędów. Jeszcze raz polecam najlepsza szkoła jazdy w Stalowej Woli i okolicy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2021

Dominik P ....... ip: 188.146.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne podejście do kursanta już od samego początku w biurze,bardzo miłe panie zawsze pomogą i wszystko prosto wytłumaczą.Jazdy z Panem Marianem Moskalem to czysta przyjemność i zdany egzamin to tylko kwestia czasu.Serdecznie polecam Motos każdej osobie która chce zdać prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.12.2021

Sebastian P ....s ip: 5.174.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam ten Ośrodek Szkolenia Kierowców oraz instruktora nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2021

Wojciech K ......k ip: 188.146.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę. Miła atmosfera podczas wykładów. Pan Wojciech Cieśla z którym odbywałem jazdy bardzo dobrze mnie przygotował na egzamin praktyczny, zawsze służy pomocą i jest bardzo wyrozumiały.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2021

Kamil Z .....z ip: 178.214.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ze szkoły jestem bardzo zadowolony. Instruktor wyrozumiały, Panie w biurze bardzo pomocne.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii. Pozdrawiamy serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2021

Krzysztof P ....a ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Korzystałem wielokrotnie z usług tego ośrodka szkolenia . Zawsze spotkałem się z miłą obsługą i pomocą zarówno w kwestiach formalnych jak i podczas szkolenia praktycznego. Jeżeli chodzi o szkolenie praktyczne to szkoleniowcy bardzo dobrze przygotowani, pomocni, profesjonalnie, w sposób bardzo przystępny szkolący kursantów . Widać wieloletnie doświadczenie w pracy z kursantami. Panie zajmujące się kwestiami formalnymi -cóż chciałoby się żeby w każdej instytucji było tak miło i profesjonalnie. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2021

Fabian Sibiga

Fabian Sibiga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry kontakt z kursantami atmosfera wszystkich bardzo dobra

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.10.2021

Patryk b ....z ip: 5.173.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2021

Darek Pięta

Darek Pięta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do klientów

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2021

Michał R ...d ip: 5.173.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko super było znakomicie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2021

Krzysztof Szewczyk

Krzysztof Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, brak trudności podczas egzaminów. Instruktorzy wyszkoleni na wysokim poziomie. Polecam serdecznie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2021

Ryszard Gądzelewski

Ryszard Gądzelewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Ośrodek szkolenia kierowców MOTOS w Stalowej Woli ich profesjonalne podejście, oraz zaangażowanie na każdym kroku szkolenia. Panie w biurze kompetentne, bardzo pomocne (jeśli jest taka potrzeba to wypełnia dokumenty, a jak trzeba to i kawę zrobią) potrafią doradzić jakie szkolenie wybrać, wyliczą dokładnie jakie koszty będą związane z kursem. W trakcie szkolenia otrzymałem wszelkie niezbędne materiały. Kurs przeprowadzono na wysokim poziomie, pełen profesjonalizm. Instruktor wykazała się olbrzymim doświadczeniem, cierpliwością oraz pełnym zaangażowaniem. Szkolenie dopasowano do moich potrzeb, zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Łukasza bardzo ciekawe i interesujące, instruktor zajęć praktycznych dostosowywał harmonogram szkolenia do mojej pracy. W MOTOS-ie robiłem wszystkie kategorie oraz kwalifikacje (C,CE,D oraz Kwalifikację do C i uzupełnienie do D).Polecam bardzo serdecznie, gdybym miał robić kurs jeszcze raz to w 100% byłby to MOTOS.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2021

Dariusz G ...k ip: 5.173.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor bardzo wyrozumiały, podejście ośrodka do kursanta bardzo dobre oraz bardzo dobra organizacja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak