MOTOS Ośrodek Szkolenia Kierowców (300)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.02.2021

Wiktoria C .....k ip: 178.214.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejscie do klienta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2021

Kamil Federczyk

Kamil Federczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super za pierwszym zdane, jazdy z Panem Marianem czysta przyjemność

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2021

Jadzia Domin

Jadzia Domin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno podczas zajęć teoretycznych jak i praktycznych, panowała super atmosfera. W razie jakichkolwiek wątpliwości zawsze mogłam liczyć na pomoc instruktora, dzięki czemu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Daniel Haliniak

Daniel Haliniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i miłe podejście do klienta. Instruktorzy znają się na swoim fachu. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.02.2021

Patrycja .......z ip: 89.230.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady w porządku , natomiast w czasie jazd instruktor zajmuje się swoimi sprawami zamiast popelnianymi przez kursanta błędami .

Plusy

ciekawe wykłady

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Magdalena Szarek

Magdalena Szarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Duża ilość wiedzy na wykładach i profesjonalne podejście podczas jazd.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.02.2021

Klaudia Rzeźnik

Klaudia Rzeźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam motos . Miła atmosfera i punktualność.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2021

Arteczek I ......a ip: 31.0.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bez zbędnego poerdolenia wszystko nas wysokim poziomie POLECAM.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2021

Dominika Bednarczyk

Dominika Bednarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2021

Paweł M ......h ip: 188.146.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła i profesjonalna obsługa i szkolenie na najwyższym poziomie. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2021

Stanisław Bukryj

Stanisław Bukryj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkolenie w MOTOS. Wykłady na najwyższym poziomie cześć praktyczna kat. C z Panem Andrzejem sama przyjemność. Kwalifikacja i kategoria zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2021

Adam Baran

Adam Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Daniel H ......k ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

C oraz C+E zdane za pierwszym razem. Profesjonalne podejście do kursantów i miła obsługa. Panie w biurze przemiłe i pomocne. Szczerze polecam. Pan Andrzej (kurs na kategorię C)- instruktor z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Weronika Jankowska

Weronika Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super wykładowcy, wszystko można zapamiętać z wykładów i podejść bez stresu do egzaminu teoretycznego. Bardzo fajna atmosfera na jazdach, bez stresu i krzyku.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 18.01.2021

Ola Moskal

Ola Moskal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna usługa, miła atmosfera oraz atrakcyjna cena, polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2021

Arkadiusz Szpara

Arkadiusz Szpara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełna profeska C+E zdane za pierwszym podejściem D też za pierwszym Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.01.2021

Sandra D ......a ip: 83.26.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo ciekawie prowadzone wykłady, jednak słabe podejście do kursanta w czasie jazd, instruktor nie potrafił wytłumaczyć jak poprawić popełniane błędy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

długi czas trwania kursu, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd, zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2021

Grzesiek Maziarz

Grzesiek Maziarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tylko mitów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.01.2021

Dariusz Ligęza

Dariusz Ligęza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

MOTOS to wspaniała szkoła, w której pracują doskonali instruktorzy. Robiłem u nich prawo jazdy C, CE, D i kwalifikacje na przewóz rzeczy i osób. Wszystko na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2021

Damian Pyko

Damian Pyko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Andrzejem to czysta przyjemność, atmosfera w biurze rewelacja, przystępne ceny i atrakcyjne oferty szczerze POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2021

Rafał Iwona Baster

Rafał Iwona Baster
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera i mila obsługa

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2021

Wojciech m .....i ip: 188.146.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super Instruktor Pan Andrzej R Super cierpliwy gość

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2021

Jeol Jeol

Jeol Jeol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin państwowy na C zdany za pierwszym razem . Natomiast C+E za drugim , gdyby nie moje problemy jelitowe występujące w dniu egzaminu zdał bym za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2021

Karolina Limburska

Karolina Limburska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady były pomocne, a Pani Agnieszka bardzo dobrze sprawdziła się w roli instruktorki. Egzaminy zdany za pierwszym podejściem, zarówno teoria, jak i praktyka. Szkołę polecili mi znajomi ze względu na dobrą lokalizację, cenę i instruktorkę, i nie mogę narzekać na żadną z tych rzeczy ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Waldemar F .....z ip: 46.134.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam każdemu robiłem tam prawo jazdy fachowa obsługa

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Andrzej Pławiak

Andrzej Pławiak
Opinia niezweryfikowna

Profesjonalne podejście. Wszystko tak jak trzeba obsługa jak i instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Wika Gondek

Wika Gondek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera podczas jazd, egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym, na prawdę polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Piotr B .....k ip: 176.221.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam. Instruktorzy dobrze przygotowują do egzaminu. Miła i luźna atmosfera zawsze idzie się dogadać z terminami.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Łukasz Sołtyk

Łukasz Sołtyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Krótko zwięźle i na temat gorąco polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Dani Doroz

Dani Doroz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Stalowej Woli od lat

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak