MOTOS Ośrodek Szkolenia Kierowców (329)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2022

Daniel Bułacz

Daniel Bułacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Wiesława elegancko zdane

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię, życzymy zawsze bezpiecznej jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2022

Kamil Pikuła

Kamil Pikuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Generalnie współpracę bardzo dobrze wspominam, pomimo problemów z pierwszym instruktorem, co zostało wyjaśnione na spokojnie, z biurem bardzo miło mi się działało, generalnie - bardzo polecam tą szkołę każdemu. Wykłady bardzo ciekawe, auta bardzo przyjemne.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię, cieszymy się, że mogliśmy razem przeżyć trasę na Warszawę, życzymy dalszych sukcesów i bezpiecznej jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.10.2022

Sebastian Młynarczyk

Sebastian Młynarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła super ludzie serdecznie polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dobrą opinię, zapraszamy przy każdej okazji w odwiedziny.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2022

Konrad Baran

Konrad Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Bardzo polecam jeździć z Panem Marianem super instruktor bardzo duża dostępność czasu z jego strony prawo jazdy zdane po 20 godzinach jazd. Za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię i życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Do zobaczenia w drodze.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.09.2022

Marta Paga

Marta Paga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Super klimat. Jeśli chodzi o instruktora to najlepszy pod słońcem Pan Wojtek, super podejście, cierpliwość i miła atmosfera. !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię i wybór naszej szkoły.
Bezpiecznej drogi zawsze bezpiecznie do celu.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.09.2022

Amadeusz Kochanczyk

Amadeusz Kochanczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kursy teoretyczne były dla mnie przyjemne, tylko jak się trafiło panu Łukaszowi grupa w której musiał wyznaczać kto odpowiada bo nikt nie chciał się odezwać w większości. :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.09.2022

Damian Pyko

Damian Pyko
Opinia niezweryfikowna

Kolejna kategoria prawa jazdy razem z MOTOS. Najlepsza szkoła nauki jazdy w regionie. Szczerze POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.09.2022

Marianna Rzegocka

Marianna Rzegocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy. Bardzo przyjazna atmosfera, i super instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2022

Aleksander Piekarz

Aleksander Piekarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Stalowej Woli, serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2022

Ewa Piekarz

Ewa Piekarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Stalowej Woli od wielu lat.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2022

Maciek Tokario

Maciek Tokario
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sama szkola ogólnie wszystko super, zdałem za 1 I teorię I praktykę, Instruktor również profesjonalnie szkolil ale jest jeden dosc spory minus, instruktor moze nie swiadomie zniechęcal swoimi uwagami i tylko marzyłem żeby nadszedl dzień ostatnich jazd I egzaminu, no i jak dla mnie zbyt rzadko można było umawiać się na jazdy. Ale to nie do konca wina szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja

Minusy

długi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2022

Mateusz W .......... ip: 31.0.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Sympatyczni instruktorzy tłumaczący prosto izrozumiale

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2022

Adrian S .....z ip: 109.210.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy bardzo dobre uczą, bardzo miłe panie w biurze wszystko wyjaśnią w razie pytań

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.09.2022

Dominika S ....... ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna opcja wykładów online, bardzo szybka realizacja prawa jazdy. Kurs przebiegł bardzo szybko. Instruktor z bardzo dużą wiedzą którą przekazuje doskonale i jeden instruktor prowadzi od początku do końca co daje swobodę i zero stresu Dość elastyczny grafik co do zajęć praktycznych. Świetna cena. Najlepsze pojazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.09.2022

Adrian K ....r ip: 5.173.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2022

Kuba Bis

Kuba Bis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Motos oraz instruktora Pana Łukasza - zdane za pierwszy!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2022

Natalia Flis

Natalia Flis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i instruktor Pan Łukasz Rak miły, wyrozumiały i cierpliwy. Polecam serdecznie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię, pozdrawiamy serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2022

Łukasz Froń

Łukasz Froń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Zdane wszystko za pierwszym. Jakby to powiedział Hardkorowy Koksu. NIE MA LIPY!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i super współpracę. I za polecenie dla kolejnych Kursantów.

Pozdrawiamy serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 19.05.2022

Dagmara Słowikowska

Dagmara Słowikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady świetne, prowadzone z pasją i zaangażowaniem. Instruktor jazdy bardzo przyjazny, wyrozumiały i cierpliwy. Polecam bardzo serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Dagmaro, szczęśliwego podróżowania z prawkiem.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Remigiusz Denda

Remigiusz Denda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko wzorcowo, wykłady prowadzone w bardzo pouczający i ciekawy sposób, doskonały wybór, aby szkolić się na kierowcę.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy za wybór naszej Szkoły, zaufanie i wspaniałe opinie. Pozdrawiamy serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2022

Rafał Skawiński

Rafał Skawiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , lepszej nikt nie znajdzie , spokojna atmosfera, wyrozumiali instruktorzy ,szybki czas zrobienia prawa jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię, życzymy zawsze bezpiecznej jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2022

Iza Lenart

Iza Lenart
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, wszyscy są bardzo mili i pomocni, pan instruktor Wojciech Cieśla świetnie uczy, nie krzyczy, jest wyrozumiały i bardzo dobrze tłumaczy, dziękuję :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię, zapraszamy zawsze na kawkę.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Wiktor G ..... ip: 46.134.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor był wyrozumiały, objaśniał wszystkie potrzebne na egzamin państwowy zadania i manewry. Szkoła wysyłała wiadomości o terminach wykładów, dobra organizacja. Wysoka jakość kursu w przystępnej cenie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Sebastian Wrzosek

Sebastian Wrzosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super OSK. Bardzo dobra atmosfera, świetny instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

ip: 217.11.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Atmosfera bardzo fajna, Pan Jacek P. najlepszy instruktor jazdy????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Jakub R .......i ip: 176.98.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

C+E za pierwszym, gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Karol Gugała

Karol Gugała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna obsługa

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.04.2022

Ernest Rosly

Ernest Rosly
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoła w MIEŚCIE !!! Ernest pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2022

Patryk Duda

Patryk Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo. Zdałem za pierwszym razem po nauce jazdy u nich

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2022

Zuzanna Czarnecka

Zuzanna Czarnecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, bardzo miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak