MOTOS Ośrodek Szkolenia Kierowców (305)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2022

Bartek S .... ip: 94.40.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Motos Stalowa Wola, zdałem wszystkie egzaminy za pierwszym razem. Bardzo dobre podejście do kursanta. Cały czas miałem swietny kontakt z prowadzacymi zajecia teoretycznie jak również z instrukorem jazdy. Panie z biura przeprowadziły mnie przez wszystkie papiery jakie musiałem wypełnić i dostraczyć do różnych urzędów. Jeszcze raz polecam najlepsza szkoła jazdy w Stalowej Woli i okolicy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2021

Dominik P ....... ip: 188.146.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne podejście do kursanta już od samego początku w biurze,bardzo miłe panie zawsze pomogą i wszystko prosto wytłumaczą.Jazdy z Panem Marianem Moskalem to czysta przyjemność i zdany egzamin to tylko kwestia czasu.Serdecznie polecam Motos każdej osobie która chce zdać prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.12.2021

Sebastian P ....s ip: 5.174.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam ten Ośrodek Szkolenia Kierowców oraz instruktora nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2021

Wojciech K ......k ip: 188.146.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę. Miła atmosfera podczas wykładów. Pan Wojciech Cieśla z którym odbywałem jazdy bardzo dobrze mnie przygotował na egzamin praktyczny, zawsze służy pomocą i jest bardzo wyrozumiały.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2021

Kamil Z .....z ip: 178.214.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ze szkoły jestem bardzo zadowolony. Instruktor wyrozumiały, Panie w biurze bardzo pomocne.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii. Pozdrawiamy serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2021

Krzysztof P ....a ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Korzystałem wielokrotnie z usług tego ośrodka szkolenia . Zawsze spotkałem się z miłą obsługą i pomocą zarówno w kwestiach formalnych jak i podczas szkolenia praktycznego. Jeżeli chodzi o szkolenie praktyczne to szkoleniowcy bardzo dobrze przygotowani, pomocni, profesjonalnie, w sposób bardzo przystępny szkolący kursantów . Widać wieloletnie doświadczenie w pracy z kursantami. Panie zajmujące się kwestiami formalnymi -cóż chciałoby się żeby w każdej instytucji było tak miło i profesjonalnie. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2021

Fabian Sibiga

Fabian Sibiga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry kontakt z kursantami atmosfera wszystkich bardzo dobra

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.10.2021

Patryk b ....z ip: 5.173.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2021

Darek Pięta

Darek Pięta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do klientów

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2021

Michał R ...d ip: 5.173.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko super było znakomicie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2021

Krzysztof Szewczyk

Krzysztof Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, brak trudności podczas egzaminów. Instruktorzy wyszkoleni na wysokim poziomie. Polecam serdecznie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2021

Ryszard Gądzelewski

Ryszard Gądzelewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Ośrodek szkolenia kierowców MOTOS w Stalowej Woli ich profesjonalne podejście, oraz zaangażowanie na każdym kroku szkolenia. Panie w biurze kompetentne, bardzo pomocne (jeśli jest taka potrzeba to wypełnia dokumenty, a jak trzeba to i kawę zrobią) potrafią doradzić jakie szkolenie wybrać, wyliczą dokładnie jakie koszty będą związane z kursem. W trakcie szkolenia otrzymałem wszelkie niezbędne materiały. Kurs przeprowadzono na wysokim poziomie, pełen profesjonalizm. Instruktor wykazała się olbrzymim doświadczeniem, cierpliwością oraz pełnym zaangażowaniem. Szkolenie dopasowano do moich potrzeb, zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Łukasza bardzo ciekawe i interesujące, instruktor zajęć praktycznych dostosowywał harmonogram szkolenia do mojej pracy. W MOTOS-ie robiłem wszystkie kategorie oraz kwalifikacje (C,CE,D oraz Kwalifikację do C i uzupełnienie do D).Polecam bardzo serdecznie, gdybym miał robić kurs jeszcze raz to w 100% byłby to MOTOS.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2021

Dariusz G ...k ip: 5.173.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor bardzo wyrozumiały, podejście ośrodka do kursanta bardzo dobre oraz bardzo dobra organizacja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.09.2021

Andrzej M .....a ip: 31.0.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Brak zastrzeżeń, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.09.2021

Ewa Dulęba

Ewa Dulęba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam firmę Motos....Profesjonalne podejście,pomoc i wsparcie.....

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2021

Weronika K ..........k ip: 94.246.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z obsługi w biurze, Panie wszystko dokładnie tłumaczą. Wykłady mi się podobały, instruktor bardzo miły. Polecam bardzo 10/10.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.02.2021

Wiktoria C .....k ip: 178.214.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejscie do klienta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2021

Kamil Federczyk

Kamil Federczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super za pierwszym zdane, jazdy z Panem Marianem czysta przyjemność

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2021

Jadzia Domin

Jadzia Domin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno podczas zajęć teoretycznych jak i praktycznych, panowała super atmosfera. W razie jakichkolwiek wątpliwości zawsze mogłam liczyć na pomoc instruktora, dzięki czemu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Daniel Haliniak

Daniel Haliniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i miłe podejście do klienta. Instruktorzy znają się na swoim fachu. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.02.2021

Patrycja .......z ip: 89.230.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady w porządku , natomiast w czasie jazd instruktor zajmuje się swoimi sprawami zamiast popelnianymi przez kursanta błędami .

Plusy

ciekawe wykłady

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Magdalena Szarek

Magdalena Szarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Duża ilość wiedzy na wykładach i profesjonalne podejście podczas jazd.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.02.2021

Klaudia Rzeźnik

Klaudia Rzeźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam motos . Miła atmosfera i punktualność.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2021

Arteczek I ......a ip: 31.0.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bez zbędnego poerdolenia wszystko nas wysokim poziomie POLECAM.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2021

Dominika Bednarczyk

Dominika Bednarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2021

Paweł M ......h ip: 188.146.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła i profesjonalna obsługa i szkolenie na najwyższym poziomie. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2021

Stanisław Bukryj

Stanisław Bukryj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkolenie w MOTOS. Wykłady na najwyższym poziomie cześć praktyczna kat. C z Panem Andrzejem sama przyjemność. Kwalifikacja i kategoria zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2021

Adam Baran

Adam Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Daniel H ......k ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

C oraz C+E zdane za pierwszym razem. Profesjonalne podejście do kursantów i miła obsługa. Panie w biurze przemiłe i pomocne. Szczerze polecam. Pan Andrzej (kurs na kategorię C)- instruktor z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Weronika Jankowska

Weronika Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super wykładowcy, wszystko można zapamiętać z wykładów i podejść bez stresu do egzaminu teoretycznego. Bardzo fajna atmosfera na jazdach, bez stresu i krzyku.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak