OSK MotoKurs (13)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2021

Anna Otton

Anna Otton
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam kategorię B z Panią Sylwią. Bardzo polecam, świetna atmosfera na jazdach, profesjonalne podejście i dużo cierpliwości do kursanta. Cenne porady i wskazówki, dzięki którym zdałam za pierwszym razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.03.2021

Oliwia Piątkowska

Oliwia Piątkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Panią Sylwię. Jest świetna, wszystko tłumaczy. Zdałam za 3 ale myślę że to i tak dobrze na Warszawę :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

????????????????????????????????????????????????????????????❤

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2021

Sylwia Żebrowska

Sylwia Żebrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Moto Kurs, zwłaszcza Panią Sylwię Nosalską. Wydawało mi się, że jestem beznadziejnym przypadkiem i nie znosiłam jazd. Zajęcia w Moto Kursie spowodowały, że zmieniłam moje podejście i polubiłam jazdę autem ???? Pełen profesjonalizm i przyjazne podejście do kursanta. Czułam się bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Bez wahania polecam Moto Kurs!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

I my dziękujemy że możemy wierzyc nadal ze marzena sie spełniają ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2021

Wioleta R ......k ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serduszka polecam tą szkołę jazdy! Profesjonalne podejście do kursanta, super atmosfera. Mogę śmiało powiedzieć, że Pani Sylwia oraz Pan Irek to świetni instruktorzy, z powołania. Dowodem na to jest mój zdany egzamin za pierwszym razem! :) A zaczynałam z zerowym doświadczeniem za kierownicą. Serdecznie polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2021

Patryk Idzikowski

Patryk Idzikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy zrobiłem w 3 miesiące dzięki tej szkole (byłoby szybciej gdyby nie virus i czekanie 2 tygodnie na wizytę w urzędzie) świetnie mnie przygotowali do egzaminu,który zdałem za pierwszym razem ;) Bardzo polecam Szkole motokurs oraz Panią Sylwię - super kobieta :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2020

Artur G ...........i ip: 94.172.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!!! Pełen profesjonalizm w przyjemnej atmosferze. Raz jeszcze Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Anna Charytoniuk

Anna Charytoniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna szkoła, lekcje w bardzo przyjemnej atmosferze. Egzamin zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.11.2020

Kuba Mastalerz

Kuba Mastalerz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy, profesjonalizm połączony z wystarczającą ilością luzu aby się nie stresować daje super wynik. W moim przypadku nawet po długiej przerwie od jeżdżenia w parę godzin da się nabrać pewności siebie wystarczającej aby zdać egzamin. Bardzo przyjazne jazdy i super kontakt z instruktorem :) Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.10.2020

Marta Krupińska

Marta Krupińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Sylwia łączy w sobie full profesjonalizm z optymalnie luźnym podejściem, przyszłam do niej na jazdy doszkalające, po kursie w renomowanej szkole, gdzie instruktor skupiał się głównie na ocenianiu sylwetek przechodzących po ulicy kobiet !!!!!♀️!!!!!!♀️!!!♀️ Mimo ze niewiele umiałam, po 10 h z nią zdałam egzamin. Warto!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.10.2020

Aleksander C ..... ip: 89.64.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Trafiłem do tej szkoły jazdy chcąc się do szkolić do egzaminu państwowego.Teraz jestem pewien ze trafiłem w 10 . Dzięki sympatycznej pani Sylwii w bardzo prosty sposób dowiedziałem się o błędach które popełniałem wcześniej, dodatkowo atmosfera panująca podczas jazd powodowała ze im bliżej Było do egzaminu tym mniejszy stres gdyż wiedziałem ze jestem bardzo dobrze przygotowany Pełen profesjonalizm Serdecznie wszystkim polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.10.2020

Maciej J ......i ip: 141.0.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem za pierwszym razem po 4 latach przerwy. Pani Sylwia bardzo dobrze przygotowała mnie do gzaminu. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.09.2020

Marta Szewczuk

Marta Szewczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkola. Po 10l i niepowodzeniach e końcu się udało tym razem za 1 razem. Pani Sylwia jest inspirująca, motywująca i wymagająca. Jest znakomity kontakt. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2020

Julia G ......a ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Szkołę jazdy MOTOKURS. Moją kursantką była Pani Sylwia, bardzo miła i wyrozumiała osoba, dawała mi liczne wskazówki i pomogła mi przygotować się tak, był pomyślnie zdała egzamin. Jeszcze raz bardzo polecam :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2020

Zuzanna Bujalska

Zuzanna Bujalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkole jazdy! Przede wszystkim Pana Macieja Markiewicza który jest prawdziwym instruktorem z powołania, poświęca kursantowi 100% uwagę, jest bardzo dobrze zorganizowany, współpraca jest bardzo przyjemna. Pan Maciej uczy nie tylko jak dobrze zdać egzamin ale przede wszystkim uczy dobrych nawyków, odwagi, zdrowego podejścia i przyjemności z jazdy. Prowadzi, również ciekawe wykłady, zwięźle, konkretnie i na temat. Ja osobiście na początku bardzo się bałam, a dziś nie mam żadnego problemu żeby samemu usiąść za kółkiem. Zdałam egzamin za pierwszym razem bez problemowo i bez większego stresu:) Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2020

Jakub M ......i ip: 109.231.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem prawo jazdy na motocykl za pierwszym razem. Bardzo polecam ten Ośrodek, ponieważ jest tam super atmosfera. Cieszę się, że mogłem szybko zacząć jeździć dzięki czemu szybko skończyłem swój kurs.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2020

Iza Gajowniczek

Iza Gajowniczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam kurs. Świetna atmosfera, pani Sylwia jest przemiłą i niezwykle cierpliwą osobą. Dostałam bardzo dużo wsparcia i wiary w to, że mi się uda. No i się udało za pierwszym razem. :) polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.07.2020

Dominik Grzech

Dominik Grzech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam serdecznie Bardzo mocne 6 gwiazdek dla tej szkoły :) Odbywałem kompletny kurs prawa jazdy i dzięki profesjonalnym podejściem do kursantów i przekazywaniu cennych informacji udało się zdać egzamin za 2 razem :) Polecam każdemu tą szkołę a bardziej nowym osobom które będą mogli tutaj w bardzo miłej atmosferze oraz podejściu indywidualnym do każdego nauczyć się jezdzic :) Serdecznie pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2020

Tomasz R ......i ip: 178.235.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Maciej jest świetnym i doświadczonym instruktorem. Masa rzeczowych rad oraz siła spokoju.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Joanna M ..........z ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki pani Sylwii i panu Kamilowi.. Bardzo polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Asiu. Szerokiej drogi ????????????????????????❤❤❤

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.04.2020

Robert R ......... ip: 37.47.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zapisałem sie na kurs zima. Całe szkolenie przebiegło sprawnie i szybko. Część teoretqaaaayczna bardzo merytoryczny przekaz. Pan Maciej ciekawie to relacjonował. Część praktyczna miałem z Kamilem. Pełen profesjonalizmu indruktor. Nie mając pojęcia o prowadzeniu pojazdu krok po kroku wprowadził mnie w tajniki obsługi i prowadzenia. Cierpliwie znosił moje niezdarne ruchy ale.... udało się :-)Egzamin zdany za 2 razem. No i wszystko w temacie. Dzięki Kamil ;-) będę polecal....wszystkim. Robert R.

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2020

Adam Nosalski

Adam Nosalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie do Ośrodka trafiłem z polecenia kolegi, który polecił mi w tej szkole instruktora P. MACIEJA M. Na pierwsze zajęcia przyszedłem z dużą trwogą i obawa ponieważ po raz 1 w życiu usiadłem za "kółkiem ". Moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Spokojny, wyrozumiały człowiek. Merytorycznie i praktycznie krok po kroku wyjaśniał mi zasady prowadzenia pojazdu chociaż poczatki i rokowania były marne. Pan Maciej wyzwoli we mnie siłe i wolę ducha, chęć do dalszej nauki za co jestem mu wdzięczny i dziękuję bo zdałem za 2 razem ;-) bez jego pomocy j wsparcia było by to odległe. Polecam z całą pewnością siebie ten Ośrodek i instruktora P.Macieja. Pozdrawiam Adam N.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2020

Anna Em

Anna Em
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo wdzięczna mojej Instruktorce, pani Sylwii Nosalskiej, za kompetencje, cierpliwość, humor, życzliwość i bezstresową, przyjazną, a przede wszystkim skuteczną naukę. Przed poznaniem Pani Sylwii miałam kontakt z inną szkołą i dwójką innych instruktorów, którzy spowodowali, że nabrałam złych nawyków i coraz bardziej się stresowałam, zamiast zyskiwać więcej swobody w prowadzeniu auta. Niemal zupełnie zniechęciłam się do dalszej nauki. Na szczęście ktoś z rodziny polecił mi szkołę MotoKurs i panią Sylwię. Jazdy doszkalające z Panią Sylwią sprawiły, że tajniki prowadzenia samochodu oraz zasady ruchu drogowego stały się dla mnie proste i zrozumiałe, i w końcu poczułam się pewnie za kierownicą. Podsumowując - nauka jazdy z Panią Sylwią jest bezstresową, fajną przygodą. Bardzo dziękuję!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2020

Aleksander W ........i ip: 89.64.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przed kursem nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z samochodem. Dzięki instruktorom, a w szczególności Pani Sylwii polubiłem jazdę samochodem. Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne są na bardzo wysokim poziomie. Podczas jazd wszelkie błędy, które się pojawiają są omawiane oraz niwelowane. Zajęcia przeprowadzane są w sympatycznej atmosferze. Dzięki profesjonalizmowi instruktorów egzaminy zdałem za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2020

Sylwia K .......a ip: 5.173.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła na wysokim poziomie, instruktorzy niezwykle mili, cierpliwi, fachowo podchodzą do nauki. Jeździłam w okolicach Radarowej. Trasę pokazali, wytłumaczyli w każdym szczególe. Śmiało polecam tą szkołę wszystkim i wszystkim zestresowanym zwłaszcza jeśli ich to pierwsze doświadczenie za "kółkiem". Sylwia K.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2020

Kamil R Rek ip: 37.47.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki Sylwii, właścicielce szkoły oraz najlepszej instruktorce, zdałem bezbłędnie, bezstresowo i bezproblemowo. Nauka jazdy była czystą przyjemnością. Pełen profesjonalizm, super podejście do kursanta, cierpliwość i ogromna wiedza, którą przekazuje z pasją. Do tego ogromne poczucie humoru i serdeczność sprawiły, że nawet żałuję zakończenia przygody z Motokursem. Polecam szkołę z całego serca. Kamil R.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.07.2019

Aleksandra S ......a ip: 89.64.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po 5 latach wróciłam do egzaminu praktycznego na prawo jazdy. Jeździłam z Panią Sylwią, z którą w ciągu ok. 1 miesiąca przygotowałam się do egzaminu państwowego (miałyśmy w sumie 6 jazd). Od samego początku miła atmosfera, instruktorka poradziła sobie z moim stresem zawodowo ;) Nauczyłam się jeździć z rozumem, a nie na pamięć, a co było trzeba, Pani Sylwia tłumaczyła do oporu. Jazdy faktycznie skupiają się na terenie egzaminacyjnym, ale nie tylko, dzięki czemu czułam się przygotowana do zdawania. Miałam również przyjemność uczestniczyć w wykładach Pana Maćka, które wspominam bardzo pozytywnie, ponieważ wiedza była przekazywana z dużym zaanagażowaniem i również w miłej, prawie domowej atmosferze. Serdecznie polecam! :) Dzięki nauce w Motokursie egzamin zdałam za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2018

Marcin R .......i ip: 159.205.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.09.2018

Maria P ........a ip: 85.222.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W szkole odbywałam jazdy doszkalające przed egzaminem i bardzo polecam ją przyszłym kursantom. Podejście instruktora jest profesjonalne, bardzo elastyczne jeśli chodzi o terminy jazdy, miła i bezstresowa atmosfera w czasie jazdy, możliwość poznania tras na terenie całej Warszawy. Dzięki tej szkole miałam możliwość nauki jazdy nie tylko po trasach egzaminacyjnych na terenie Bemowa i Mokotowa ale także spróbowania sił w codziennym ruchu miejskim. Jeszcze raz polecam szkołę MOTOKURS. Maria

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2018

Andrii O ....h ip: 83.31.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.05.2018

Rafał K .....z ip: 89.64.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem zadowolony w 100% ze szkolenia w Motokursie. Polecam tą Szkołę !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak