Motokurs Szkoła nauki jazdy (2)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Joanna M ..........z ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki pani Sylwii i panu Kamilowi.. Bardzo polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Asiu. Szerokiej drogi ????????????????????????❤❤❤

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.04.2020

Robert R ......... ip: 37.47.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zapisałem sie na kurs zima. Całe szkolenie przebiegło sprawnie i szybko. Część teoretqaaaayczna bardzo merytoryczny przekaz. Pan Maciej ciekawie to relacjonował. Część praktyczna miałem z Kamilem. Pełen profesjonalizmu indruktor. Nie mając pojęcia o prowadzeniu pojazdu krok po kroku wprowadził mnie w tajniki obsługi i prowadzenia. Cierpliwie znosił moje niezdarne ruchy ale.... udało się :-)Egzamin zdany za 2 razem. No i wszystko w temacie. Dzięki Kamil ;-) będę polecal....wszystkim. Robert R.

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2020

Adam Nosalski

Adam Nosalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie do Ośrodka trafiłem z polecenia kolegi, który polecił mi w tej szkole instruktora P. MACIEJA M. Na pierwsze zajęcia przyszedłem z dużą trwogą i obawa ponieważ po raz 1 w życiu usiadłem za "kółkiem ". Moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Spokojny, wyrozumiały człowiek. Merytorycznie i praktycznie krok po kroku wyjaśniał mi zasady prowadzenia pojazdu chociaż poczatki i rokowania były marne. Pan Maciej wyzwoli we mnie siłe i wolę ducha, chęć do dalszej nauki za co jestem mu wdzięczny i dziękuję bo zdałem za 2 razem ;-) bez jego pomocy j wsparcia było by to odległe. Polecam z całą pewnością siebie ten Ośrodek i instruktora P.Macieja. Pozdrawiam Adam N.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2020

Anna Em

Anna Em
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo wdzięczna mojej Instruktorce, pani Sylwii Nosalskiej, za kompetencje, cierpliwość, humor, życzliwość i bezstresową, przyjazną, a przede wszystkim skuteczną naukę. Przed poznaniem Pani Sylwii miałam kontakt z inną szkołą i dwójką innych instruktorów, którzy spowodowali, że nabrałam złych nawyków i coraz bardziej się stresowałam, zamiast zyskiwać więcej swobody w prowadzeniu auta. Niemal zupełnie zniechęciłam się do dalszej nauki. Na szczęście ktoś z rodziny polecił mi szkołę MotoKurs i panią Sylwię. Jazdy doszkalające z Panią Sylwią sprawiły, że tajniki prowadzenia samochodu oraz zasady ruchu drogowego stały się dla mnie proste i zrozumiałe, i w końcu poczułam się pewnie za kierownicą. Podsumowując - nauka jazdy z Panią Sylwią jest bezstresową, fajną przygodą. Bardzo dziękuję!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2020

Aleksander W ........i ip: 89.64.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przed kursem nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z samochodem. Dzięki instruktorom, a w szczególności Pani Sylwii polubiłem jazdę samochodem. Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne są na bardzo wysokim poziomie. Podczas jazd wszelkie błędy, które się pojawiają są omawiane oraz niwelowane. Zajęcia przeprowadzane są w sympatycznej atmosferze. Dzięki profesjonalizmowi instruktorów egzaminy zdałem za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2020

Sylwia K .......a ip: 5.173.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła na wysokim poziomie, instruktorzy niezwykle mili, cierpliwi, fachowo podchodzą do nauki. Jeździłam w okolicach Radarowej. Trasę pokazali, wytłumaczyli w każdym szczególe. Śmiało polecam tą szkołę wszystkim i wszystkim zestresowanym zwłaszcza jeśli ich to pierwsze doświadczenie za "kółkiem". Sylwia K.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2020

Kamil R Rek ip: 37.47.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki Sylwii, właścicielce szkoły oraz najlepszej instruktorce, zdałem bezbłędnie, bezstresowo i bezproblemowo. Nauka jazdy była czystą przyjemnością. Pełen profesjonalizm, super podejście do kursanta, cierpliwość i ogromna wiedza, którą przekazuje z pasją. Do tego ogromne poczucie humoru i serdeczność sprawiły, że nawet żałuję zakończenia przygody z Motokursem. Polecam szkołę z całego serca. Kamil R.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.07.2019

Aleksandra S ......a ip: 89.64.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po 5 latach wróciłam do egzaminu praktycznego na prawo jazdy. Jeździłam z Panią Sylwią, z którą w ciągu ok. 1 miesiąca przygotowałam się do egzaminu państwowego (miałyśmy w sumie 6 jazd). Od samego początku miła atmosfera, instruktorka poradziła sobie z moim stresem zawodowo ;) Nauczyłam się jeździć z rozumem, a nie na pamięć, a co było trzeba, Pani Sylwia tłumaczyła do oporu. Jazdy faktycznie skupiają się na terenie egzaminacyjnym, ale nie tylko, dzięki czemu czułam się przygotowana do zdawania. Miałam również przyjemność uczestniczyć w wykładach Pana Maćka, które wspominam bardzo pozytywnie, ponieważ wiedza była przekazywana z dużym zaanagażowaniem i również w miłej, prawie domowej atmosferze. Serdecznie polecam! :) Dzięki nauce w Motokursie egzamin zdałam za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2018

Marcin R .......i ip: 159.205.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.09.2018

Maria P ........a ip: 85.222.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W szkole odbywałam jazdy doszkalające przed egzaminem i bardzo polecam ją przyszłym kursantom. Podejście instruktora jest profesjonalne, bardzo elastyczne jeśli chodzi o terminy jazdy, miła i bezstresowa atmosfera w czasie jazdy, możliwość poznania tras na terenie całej Warszawy. Dzięki tej szkole miałam możliwość nauki jazdy nie tylko po trasach egzaminacyjnych na terenie Bemowa i Mokotowa ale także spróbowania sił w codziennym ruchu miejskim. Jeszcze raz polecam szkołę MOTOKURS. Maria

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2018

Andrii O ....h ip: 83.31.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.05.2018

Rafał K .....z ip: 89.64.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem zadowolony w 100% ze szkolenia w Motokursie. Polecam tą Szkołę !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.03.2018

Kasia M ....k ip: 89.70.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Odbywałam w tej szkole jazdy doszkalające z Panią Sylwią. Profesjonalizm na 100%. Jestem bardzo zadowolona. Wiedza przekazana w bardzo przystępny sposób, do tego miła atmosfera, elastyczność jeśli chodzi o godziny zapisu na jazdy. Pani Sylwia przekazała mi dużo cennych wskazówek oraz odpowiednio zmotywowała. Bardzo dziękuję i życzę wielu sukcesów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2018

d dam ip: 94.254.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem w 100% zadowolona ze szkolenia w Motokursie, instruktorzy w tej szkole jazdy to prawdziwi profesjonaliści. Polecam z całą pewnością !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2017

Emilia D ....a ip: 94.254.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Motokurs! Pani Sylwia okazała mnóstwo wyrozumiałości, a także w 100% przekazała mi to co było wówczas niejasne. Sprawiła że jazda samochodem stała się dla mnie przyjemnością. Z pewnością polecę tę szkołę rodzinie i znajomym. Dziękuję za pomoc w zdaniu egzaminu państwowego!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2017

l .......r ip: 88.156.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła z polecenia znajomych i sam też polecę kolejnym. Jeździłem z Panią kierowniczka i jeśli miałbym kolejny raz podchodzić do kursu, to na pewno wrócił bym do motokurs. Dobra atmosfera, wszystkie kryteria egzaminu przecwiczone po kilka razy, elastyczność jeśli chodzi o miejsce rozpoczęcia i zakończenia. Cześć teoretyczna prowadzona przez Pana Macieja dość ciekawa - łatwo słuchać pasjonata. Materiały (książka + egzaminy w wersji elektronicznej) pomocne (za pierwszym podejściem zdana zarówno teoria jak i praktyka). Załatwianie prywatnych spraw zaznaczone jako minus, ale nie powiem żeby było to uciążliwe. Niektóre historie zaslyszane w samochodzie były całkiem zabawne i ciekawe!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2017

a .....a ip: 94.254.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ciekawie prowadzona teoria, bardzo przyjemna atmosfera podczas zajęć praktycznych, wykwalifikowani Instruktorzy!! Świetna nauka jazdy, cierpliwe podejście do kursanta, elastyczne terminy zajęć! Bardzo polecam Panią Sylwię, egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem na 100% każdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.05.2017

Paulina G ...a ip: 89.76.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam, Z całego serca polecam szkole jazdy MOTOKURS!!! Świetna atmosfera,rewelacyjne podejście do kursanta,wszystko jasne,przejrzyste i przyjemne.Serdecznie dziekuje Pani Sylwi za to,że zdalam egzamin bez problemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.02.2017

. .........a ip: 37.47.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Atmosfera, wyrozumiałość instruktora odpowiednie podejście do kursanta. Na jazdach: uczenie jazdy po łuku, górka, jak nie prze-gazować pojazdu i wszystkie informacje potrzebne na drodze. polecam instruktora Pana Macieja. pozdrawiam Joanna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.08.2016

g ......a ip: 185.46.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor zapatrzony w notes lub telefon. Nie uczy techniki jazdy (górka, łuk, biegi). Brak dostaowania zajęć do etapu kursu. Zajęcia zaczynają się 15 minut po czasie. Nie polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2013

ip: 109.196.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam. Jeździłem z panem Maćkiem super mnie przygotował do egzaminu. Udało mi się uzyskać uprawnienia za pierwszym razem. Pozdrawiam Radosław.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.04.2012

ip: 89.77.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

jestem zadowolona, instruktorzy cierpliwi, kulturalni, dobrze tłumaczą

Plusy

brak

Minusy

brak