Mordzak Henryk. Nauka jazdy (84)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.10.2017

Marcin D D. ip: 83.26.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdawałem egzamin na kategorię A w Głogowie i polecono mi dokupić kilka godzin doszkalających u P. Mordzaka. Zdecydowanie warto, bardzo dobre, luźne podejście i cenne wskazówki oraz duża elastyczność względem wolnych terminów. Jeździłem z Panami Henrykiem i Leszkiem, których bardzo polecam:) Jak zdajesz w Głogowie, wizyta w tej szkole jest wręcz obowiązkowa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2017

a aro ip: 31.0.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszyscy bardzo mili i kulturalni, instruktorzy bardzo dobrze przekazują wiedzę i uczą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.06.2017

Marcinowicz K ......a ip: 31.0.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam a szczególnie jazdę z Panem Henrykiem Mordzakiem gdyby nie on to na pewno bym nie zdała !!! I oczywiście dziękuję za DUŻĄ CIERPLIWOŚĆ!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2016

Ania Foksowicz

Ania Foksowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana krzyska db uczy

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.07.2016

Kalina Taras

Kalina Taras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna szkoła. Dobra organizacja i punktualność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2016

Paulina Frankowska

Paulina Frankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna szkoła polecam z czystym sumieniem,zdałam za pierwszym razem i zawsze polecam znajomym!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.06.2016

Paulina Kaźmierska

Paulina Kaźmierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Głogowie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2016

Łukasz B .......k ip: 62.87.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

do szkoły Mordzaka trafiłem z polecenia, po pierwszym telefonie wiedziałem, że dobrze trafiłem.. W biurze, bardzo miłe Panie przedstawiły wszystkie formalności, skierowały do lekarza i po PKK. Jazdę rozpocząłem z instruktorem Leszkiem, który bardzo szybko zwrócił mi uwagę na błędy które popełniam, na co szczególnie zwracać uwagę podczas jazdy i przygotowania do jazdy. Kurs rozpoczęty 12.05 egzamin zdany za 1 razem 13.06. Rewelacja Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.06.2016

Mirosław Dobek

Mirosław Dobek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2016

Maksyma Jakubowicz

Maksyma Jakubowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy!!! Podejście do klienta konkretne i bardzo rzetelne, co skutkowało zdaniem prawo jazdy za pierwszym razem bez żadnych błędów. Pan Instruktor Krzysztof bardzo sympatyczny, cierpliwy człowiek :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2016

Paula Klimczak

Paula Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, polecam! Instruktorzy potrafiący w konkretny i szybki sposób przekazać wiedzę kursantowi. Jazdy z Piotrem przygotują Cię do każdej drogowej sytuacji. Z tej szkoły nie wyjdziesz bez solidnej wiedzy teoretycznej i dużej dawki praktyki. Uczą najlepszych :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2016

Bartek F .......k ip: 5.172.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.06.2016

Nikola Wierzbicka

Nikola Wierzbicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Goooorąco polecam.! zaczynając wykłady nie ma stresu jak czegoś nie wiesz, nie rozumiesz. Instruktorzy wyjaśniają wszystko tak, aby każdy mógł zrozumieć. Nauka jazdy rewelacja, zero poniżania , szacunek do ucznia, luźne rozmowy, dobre rady dla młodych kierowców. Jeśli popełnisz błąd to nikt nie krytykuje. Godziny dopasowane są pod kursanta. Wszystkie papiery załatwione od ręki , lekarz na miejscu, nie trzeba nigdzie jeździć :) Panie siedzące za biureczkiem bardzo sympatyczne, pomocne. a Pan Heniu to najlepszy instruktor . Uczyli się u Niego jak i moi rodzice tak i ja. z chęcią bym wróciła i pojeździła sobie z Nim znów "L" .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2016

Ola Pronkiewicz

Ola Pronkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Głogowie i okolicy! Miła atmosfera, dobrzy instruktorzy, nic więcej im nie potrzeba.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2016

Beata Drab

Beata Drab
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mój instruktor jazdy był bardzo sympatyczny i miał podejście do osób które się uczą. Dzięki niemu zdałam za 1razem i wygrałam zakład z rodzicami dzięki czemu dostałam samochód wprezencie, bo zakład dotyczył tego czy zdam za pierwszym i się udało! Bardzo dobrze wspominam moje pierwsze km za kierownicą w "L" :) oczywiście pozdrawiam Pana Piotra Trojnara.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.06.2016

Alicja Gronowicz

Alicja Gronowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z Kursu u Pana Mordzaka, Świetna atmosfera, przede wszystkim bezstresowa jazda, a to najważniejsze. Wykłady prowadzone ambitnie, konkretnie. Prawo jazdy posiadam już 3 rok i jestem bardzo zadowolona z nauki tam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 02.06.2016

Martyna Sadowska

Martyna Sadowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Świetnie podejście do ucznia, zero stresu za kierownicą! Uczył mnie Pan Henryk Mordzak, nie wyobrażam sobie lepszego instruktora! :) Świetna atmosfera, elastyczne godziny jazd, do tego profesjonalne podejscie i atrakcyjna cena. Wszystkie formalności załatwione w mgnieniu oka! Polecam wszystkim, którzy chcą, szybko się nauczyć i zdać egzamin bez problemu. Najlepsza szkoła jazdy! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2016

Adrian Kazimierowicz

Adrian Kazimierowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam. Wszystko zdane za pierwszym razem! Fachowa i sumienna nauka. Miła atmosfera i instruktorzy, którzy przygotowują zarówno do zdania egzaminu ale także do jazdy w życiu codziennym. Polecam! W tej szkole zdałem 3 kategorie i na następne 3 wybiorę także te szkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2016

Michał Franczyk

Michał Franczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście instruktora. Po prostu czułem się w jego towarzystwie jak ze starym kolegą. Wszystkie formalności załatwione szybko i praktycznie na miejscu. Egzamin wewnętrzny bez żadnego stresu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2016

Adam Wałach

Adam Wałach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna nauka, mili instruktorzy, elastyczne godziny dogodne dla każdego. :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.05.2016

Klaudia Wątroba

Klaudia Wątroba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim instruktorem był zarówno Pan Mordzak jak i Pan Leszek, obydwaj sprawili, że szybko nauczyłam się jeździć i dawali cenne rady. Dużym plusem była elastyczność kursów, godziny dopasowane do kursanta, bezproblemowo. Polecam tą Naukę Jazdy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2016

Piotrek Nos

Piotrek Nos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Sposób przygotowania do egzaminu bezkonkurencyjny. Wiadomo na czym się stoi. Instruktor wyrozumiały, zero stresu, bardzo przyjemna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2016

Ela Fornalska

Ela Fornalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wysoki profesjonalizm, bardzo dobra atmosfera, łatwo i szybko można załatwić wszelkie formalności. Aż przyjemnie było się uczyć ;) Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Polecam w 100%!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2016

Sebastian Blachowski

Sebastian Blachowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera na wykładach. instruktor Pan Henryk bardzo sumiennie podchodzi do swojej pracy i miło wspominam naukę jazdy :) Zdałem jeden i drugi egzamin za pierwszym więc nie mam żadnego ale. :) Polecam Naukę Jazdy "Mordzak"

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2016

Wojciech Oczadło

Wojciech Oczadło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Leszek Dziadosz najlepszy instruktor bardzo dobrze tłumaczy bez nerwów wszystko na spokojnie idealny przekaz dla kursanta . W sprawie jazd zawsze można było się dogadać tak żeby było nam wygodnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.05.2016

Alicja Gorzelańczyk

Alicja Gorzelańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Leszek- człowiek idealny do uczenia jazdy, do tego ze świetnym poczuciem humoru ale i krzyczącym gdy trzeba. Wszystko tłumaczył dokładnie jak było trzeba to kilka razy. Zero jakichś problemów, można było się zawsze dogadać w sprawie jazd. Następna kategoria za kilka lat to tylko tu. Naprawdę polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2016

Joanna Kapłan

Joanna Kapłan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super ;) polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.05.2016

Dawid Nelec

Dawid Nelec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Henryk instruktor z powołania , gdy będę robił kolejne kategorie prawa jazdy to również zapisze się do niego . Miła atmosfera jak i bezproblemowość w stosunku do godzin które pasują kursantowi . :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2016

Bartosz Pietrowicz

Bartosz Pietrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna szkoła nauki jazdy, instruktor wspaniały, który potrafi dobrze uczyć i dzięki Panu L. Dziadosz jak i całej szkole nauki jazdy Mordzak zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem. Szczerze polecam Naukę Jazdy "Mordzak"

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2016

Błażej Frankowski

Błażej Frankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola jest bardzo fajna, wszystko jasno są przekazane informacje co trzeba robic żeby dostać prawo jazdy, Najlepszy instruktor to pan Leszek, naprawde bardzo dobrze szkoli, z panem Mordzakiem bez problemu mozna dogadac sie z wpłacaniem pieniążków z kurs, naprawde polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak