Liczba odwiedzin: 13838 Jesteś właścicielem tej szkoły?

MILA

  (454 opinie w tym 436 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2019

Tymek Wieczorek

Tymek Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super jazdy, super kursy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.06.2019

Paweł Karamb

Paweł Karamb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po jazdach doszkalających w MILI wreszcie bez obaw mogę jeździć po mieście. Czuję się pewnie i bezpiecznie. Polecam w 100%

Plusy

dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2019

Anna Sankowska

Anna Sankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły nauki jazdy. Jasne, przejrzyste warunki, bardzo mili i profesjonalni instruktorzy, którzy przygotowują nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do przyszłej jazdy. Nigdy nie było problemów z uzgodnieniem dogodnego terminu, zawsze wszystko tak, jak ustalone, dzięki bardzo dobrej organizacji grafika. Samochody w bardzo dobrym stanie. Plac manewrowy w dogodnej lokalizacji, dzięki czemu można podjechać w czasie jazdy i przećwiczyć łuk lub górkę. Jazdy po trasach egzaminacyjnych, które pozwalają oswoić się z czekającym nas egzaminem. Bardzo polecam szkołę jazdy MILA za profesjonalizm idący w parze z przyjemną, bezstresową atmosferą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.06.2019

Ada Bzyk

Ada Bzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po jazdach doszkalających w tej szkole każdy bez problemu zda egzamin państwowy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.06.2019

Karolina Urbanowicz

Karolina Urbanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W MILI wykupiłam 10 dodatkowych godzin i nauczyłam się na nich więcej niż w poprzedniej szkole. Żałuję, że od razu nie trafiłam do tego miejsca z cudownymi instruktorami z powołania i świetną atmosferą. Ponadto ogromnym plusem była możliwość dostosowania godzin do swojego grafiku. Dzięki tej szkole prawo jazdy zdałam za pierwszym razem, dlatego zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.06.2019

Eliza Pe

Eliza Pe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Same plusy: super instruktorzy, jazdy trasami egzaminacyjnymi, elastyczne godziny, dwie lokalizacje do wyboru.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.06.2019

Jacek Banach

Jacek Banach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły. Szkolenie jest zrozumiałe, profesjonalni instruktorzy oraz podczas umawiania się na kolejne jazdy szkoła jest bardzo elastyczna. Nie mam żadnych zastrzeżeń i cena jest stosunkowo niska do tego co dana szkoła oferuje. Szczerze polecam każdemu kto ma zamiar nauczyć się jeździć. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.06.2019

Aleksandra Fudala

Aleksandra Fudala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy najlepsi...polecam każdemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.06.2019

Norbert Krawczyk

Norbert Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła profesjonalnie podchodzą do swojej pracy polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.06.2019

Arkadiusz Kowalczyk

Arkadiusz Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Instruktorzy prezentują pełen profesjonalizm, rady przydają się zarówno na egzaminie jak i w codziennej jeździe. Zawsze podchodzą do zajęć z dużą cierpliwością i zaangażowaniem.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.06.2019

Asia Dobosiewicz

Asia Dobosiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła!Atmosfera prawie rodzinna. Na każde jazdy szłam z przyjemnością. Instuktorzy baardzo cierpliwi, profesjonalni i z poczuciem humoru. Szczególne podziękowania dla Janka i Jacka oraz Pana Krzysztofa, który ogania terminy. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.06.2019

Beata Zyźniak

Beata Zyźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę. Wykupiłam 10 godzin jazd po których bez problemu zdałam egzamin państwowy. Nauczyłam się więcej niż w mojej poprzedniej szkole przez 30h. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam instruktorów z MILA.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2019

Sebastian Kucharski

Sebastian Kucharski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Cierpliwi instruktorzy, miła atmosfera, elastyczne godziny jazd. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.06.2019

Karolina Poleszak

Karolina Poleszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy. Wykwalifikowana kadra, uczciwość i sumienność. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2019

Kasia Amber

Kasia Amber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, cierpliwi, punktualni i naprawdę nauczą jeździć. Jazdy trasami egzaminacyjnymi więc nic Was nie zaskoczy i człowiek pewniej się czuje. Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.05.2019

Mikołaj Chmielak

Mikołaj Chmielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

10 godzin jazd doszkalających i człowiek jakby inaczej jeździ, lepiej :-) Egzamin zdany przy 1-wszym podejściu, bardzo polecam.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2019

Karolina Pniewska Jablonska

Karolina Pniewska Jablonska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam baaaaardzo instruktorzy super WSZYSCY

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2019

Duong My

Duong My
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo sympatyczni i dobrze wykwalifikowani instruktorzy, super się jeździło gdyż byli bardzo cierpliwi i profesjonalni w swoim zawodzie. Będę zdecydowanie polecała swoich znajomych do nauki jazdy w tej szkole. :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2019

Ilona Wachelka

Ilona Wachelka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mila to bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Instruktorzy bardzo mili, pomocni i przede wszystkim bardzo dobrze tłumaczą zasady obowiązujące na drodze. Kilku moich znajomych, którzy uczyli się tutaj jeździć zdało za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2019

Łukasz Dąbrowski

Łukasz Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Państwa szkole drugi raz zdałem bez problemu. Dziękuje serdecznie i przy kolejnych kategoriach spotkamy się już na kursie a nie tylko na jazdach doszkalających :) Pozdrawiam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.05.2019

Kamila Głowacka

Kamila Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Poleciła mi ją moja koleżanka i nie żałuje, że skorzystałam z Państwa usług. Pozdrawiam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2019

Kamila Wierzbicka

Kamila Wierzbicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam w tej szkole jazdy doszkalające i naprawdę mi to dużo pomogło. Polecam wszystkim.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.05.2019

Jula Drabarek

Jula Drabarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z ręką na sercu mogłabym każdemu przyszłemu kierowcy polecić szkołę jazdy ,,MILA,,. Jazdy odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze, instruktorzy są naprawdę godni polecenia. Podejście do kursanta jest na prawdę na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.05.2019

Ania Świerkot

Ania Świerkot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.05.2019

Nina Mielnicki

Nina Mielnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super instruktorzy. nauka idzie gładko jak po maśle, fajnie się rozmawia podczas jazd. można pytać o wszystko, nawet podstawowe rzeczy, a instruktor z chęcią odpowie na pytanie. jak coś zgrzyta podczas jazd instruktor upewni sie ze po zakończeniu błąd zostanie wytłumaczony, na spokojnie, i poprawiony. atmosfera jak w domu. bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.05.2019

Maciek Lorens

Maciek Lorens
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie to super. Przyjaźni i pomocni instruktorzy, różnorodność tras, 30 godzin praktyki w pełni wystarczyło żeby przygotować się do egzaminu. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.05.2019

Ola Gawor

Ola Gawor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne podejście do kursantów. Istnieje możliwość jazdy z różnymi instruktorami, więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie :) Bardzo polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.04.2019

Blanka Sawicka

Blanka Sawicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła genialna, indywidualne podejście do kuranta, instruktorzy z dużą wiedzą praktyczną jak i teoretyczną posiadając umiejętność łatwego jej przekazania. Biuro jak najbardziej również pod każdym względem super, komunikatywność, oraz dostosowanie wszelkich terminów do kursanta. Podsumowując GORĄCO POLECAM :)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2019

Jakub Mieszkowski

Jakub Mieszkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odradzano mi robienie prawa jazdy w Warszawie, z uwagi na wyższy poziom trudności niż w mniejszym mieście, lecz dzięki instruktorom ze szkoły MILA okazało się, że nie taki diabeł straszny, jak go malują. Kurs został przeprowadzony bardzo sprawnie i skutecznie, dzięki elastycznemu podejściu do układania harmonogramu jazd oraz fachowym instruktorom, którzy jasno tłumaczyli o co chodzi w jeździe autem. Trzy tygodnie przyjemnego kursu i egzamin zdany w pierwszym podejściu. Polecam szkołę jazdy MILA.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2019

Kamila Kiljan

Kamila Kiljan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od pierwszego do ostatniego dnia kursu pełen profesjonalizm. Szczerze polecam szkołę "MILA" wszyskim kandydatom na kierowców.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak