Liczba odwiedzin: 14765 Jesteś właścicielem tej szkoły?

MILA

  481 opinii w tym 458 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.08.2019

Franek Wyszomirski

Franek Wyszomirski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, którzy w bardzo dobry i ciekawy sposób przekazują wiedzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.08.2019

Donatan Kiełbik

Donatan Kiełbik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezstresowo, konkretnie i zrozumiale. Zrobią kierowcę z każdego skoro nawet ze mną się udało.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.08.2019

Rysiek Filkowski

Rysiek Filkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwi i rzeczowi instruktorzy. Wielką zaletą jest jazda z różnymi instruktorami.

Plusy

atrakcyjna cena, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.08.2019

Alicja Ryśnik

Alicja Ryśnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, świetna atmosfera, rewelacyjni instruktorzy, duża dostępność terminów, wykłady prowadzone w interesujący sposób i bardzo życiowe zajęcia z pierwszej pomocy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.08.2019

Jasmina Kasperkiewicz

Jasmina Kasperkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo zaangazowani i cierpliwi instruktorzy (dwa Tomki, Janek, Jacek i Irek), mila atmosfera, jazdy odbywaja sie punktualnie. Jazdy doszkalajace w Mili pozwolily mi zdac egzamin na Radarowej za 1 razem, nauczylam sie wiecej niz na kursie w innej szkole. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2019

Katarzyna Nowak

Katarzyna Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, wspaniali instruktorzy i niesamowita dbałość o kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.08.2019

Kasia Jeźiak

Kasia Jeźiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Bardzo fajni I cierpliwi instruktorzy. Chciałabym podziękować Jankowi,Jackowi,Irkowi I Edycie za super przygotowanie. Egzamin zdany za 1 razem. No i Pan Krzysztof:) ,dziękuję za wszystko!! Z czystym sumieniem polecam Mile.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.08.2019

Jolanta Chmielewska

Jolanta Chmielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam tą szkołę sugerując się świetnymi opiniami i teraz mogę potwierdzić, że są w 100% zasłużone. Jeszcze raz dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.08.2019

Gabrysia Raczyńska

Gabrysia Raczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, wspaniali instruktorzy i niesamowita dbałość o kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.08.2019

Krzysztof Nawanka

Krzysztof Nawanka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, świetna atmosfera, rewelacyjni instruktorzy, duża dostępność terminów, wykłady prowadzone w interesujący sposób i bardzo życiowe zajęcia z pierwszej pomocy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.08.2019

Michał Sobczak

Michał Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z anielską cierpliwością, nawet z tak zestresowanej osoby jak ja zrobili kierowcę mającego przyjemność z jazdy autem. Dziękuję

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.08.2019

Wiktor Chodak

Wiktor Chodak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna organizacja, konkretni instruktorzy z wiedzą i doświadczeniem. Jestem zadowolony że wybrałem tą szkołę. Polecam.

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.08.2019

Paulina Dawidowska

Paulina Dawidowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy "Mila". Instruktorzy profesjonalni, cierpliwi i zawsze uśmiechnięci. Jazdy zawsze w świetnej atmosferze, prowadzenie samochodu przestało być stresujące. Dużym plusem jest wymiana instruktorów w trakcie trwania kursu, każdy dorzuci coś od siebie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2019

Sylvia Woźna

Sylvia Woźna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepszej szkoły nie mogłam sobie wymarzyć. Wszyscy z przeogromną wiedzą, pełni profesjonalizmu, ale również z fantastycznym poczuciem humoru i cierpliwością, dzięki czemu egzamin zdany za pierwszym razem. Z całego serca polecam wszystkim, nawet tym którzy bardzo się stresują i ich wiedza jest zerowa. Chłopaki z MILI poradzą sobie z każdym przypadkiem !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.07.2019

Mario Kalinowski

Mario Kalinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna organizacja, konkretni instruktorzy z wiedzą i doświadczeniem. Jestem zadowolony że wybrałem tą szkołę. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2019

Eliza Skowera

Eliza Skowera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła nauki jazdy. Miła atmosfera, przyjaźni, profesjonalni, cierpliwi i z poczuciem humoru a przede wszystkim z powołania instruktorzy. Podziękowania dla Jacka, Janka, Irka, Edytki oraz Pana Krzysztofa :).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2019

Wąski Debeściak

Wąski Debeściak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę. Bardzo dobre podejście instruktorów oraz kierownika w celu nauki uczniów. Instruktorzy podchodzą indywidualnie co do uczącego się i krok po kroku na spokojnie wszystko wytłumaczą i postarają się za wszelką cenę nauczyć. Mając różne nawyki itd. na spokojnie potrafili mnie tego oduczyć. Ogólnie mówiąc, każda spędzona godzina w tej szkole byłą z uśmiechem na twarzy! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.07.2019

Oma Prisha

Oma Prisha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Firma godna polecenia, sposób prowadzenia zajęć na 6+, atmosfera super. Zdany egzamin po 10 h doszkalajacych. Żałuję że tak późno znalazłam ta firmę. Dziękuję za cenną i efektywną naukę. !!!! Dorota

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Bartek Sztyk

Bartek Sztyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera. Profesjonalni instruktorzy. Świetne przygotowanie do egzaminu. Gdyby nie MILA nie zdałbym egzaminu za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2019

Justyna Marianna

Justyna Marianna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowni INSTRUKTORZY, najlepsza ATMOSFERA, doskonała NAUKA oraz stuprocentowe PRZYGOTOWANIE DO EGZAMINU!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Włodzimierz Piotr Skwirus

Włodzimierz Piotr Skwirus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne Podziękowania dla Załogi Szkoły Jazdy ,,MILA,, za Mega Empatię, za Dobre Rady i Sugestie ,Wszystko Super i Zdane za pierwszym podejściem .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.06.2019

Dawid Koceniak

Dawid Koceniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, super instruktorzy, z którymi bardzo fajnie się prowadzi zajęcia nauki jazdy. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2019

Tymek Wieczorek

Tymek Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super jazdy, super kursy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.06.2019

Paweł Karamb

Paweł Karamb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po jazdach doszkalających w MILI wreszcie bez obaw mogę jeździć po mieście. Czuję się pewnie i bezpiecznie. Polecam w 100%

Plusy

dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2019

Anna Sankowska

Anna Sankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły nauki jazdy. Jasne, przejrzyste warunki, bardzo mili i profesjonalni instruktorzy, którzy przygotowują nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do przyszłej jazdy. Nigdy nie było problemów z uzgodnieniem dogodnego terminu, zawsze wszystko tak, jak ustalone, dzięki bardzo dobrej organizacji grafika. Samochody w bardzo dobrym stanie. Plac manewrowy w dogodnej lokalizacji, dzięki czemu można podjechać w czasie jazdy i przećwiczyć łuk lub górkę. Jazdy po trasach egzaminacyjnych, które pozwalają oswoić się z czekającym nas egzaminem. Bardzo polecam szkołę jazdy MILA za profesjonalizm idący w parze z przyjemną, bezstresową atmosferą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.06.2019

Ada Bzyk

Ada Bzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po jazdach doszkalających w tej szkole każdy bez problemu zda egzamin państwowy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.06.2019

Karolina Urbanowicz

Karolina Urbanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W MILI wykupiłam 10 dodatkowych godzin i nauczyłam się na nich więcej niż w poprzedniej szkole. Żałuję, że od razu nie trafiłam do tego miejsca z cudownymi instruktorami z powołania i świetną atmosferą. Ponadto ogromnym plusem była możliwość dostosowania godzin do swojego grafiku. Dzięki tej szkole prawo jazdy zdałam za pierwszym razem, dlatego zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.06.2019

Eliza Pe

Eliza Pe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Same plusy: super instruktorzy, jazdy trasami egzaminacyjnymi, elastyczne godziny, dwie lokalizacje do wyboru.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.06.2019

Jacek Banach

Jacek Banach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły. Szkolenie jest zrozumiałe, profesjonalni instruktorzy oraz podczas umawiania się na kolejne jazdy szkoła jest bardzo elastyczna. Nie mam żadnych zastrzeżeń i cena jest stosunkowo niska do tego co dana szkoła oferuje. Szczerze polecam każdemu kto ma zamiar nauczyć się jeździć. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.06.2019

Aleksandra Fudala

Aleksandra Fudala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy najlepsi...polecam każdemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak