Lena. Ośrodek szkolenia kierowców (26)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Michał G ........k ip: 5.173.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bezstresowa nauka, oraz profesjonalne podejście do kursantów. OSK LENA godny polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2019

Marlena Robecka

Marlena Robecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instrktor naprawdę ma podejście tłumaczy tak, że każdy wszystko zrozumie. Elastyczne godziny do nauki jazdy. Wyrozumiałość, cierpliwość i szacunek do kursanta! Naprawde godna szkoła do polecenia!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2019

Marcin Supeło

Marcin Supeło
Opinia niezweryfikowna

Postawa instruktora była bardzo profesjonalna oraz kompetentna.Bardzo polecam naukę i tej szkole prawa jazdy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2019

Monika Cerazy

Monika Cerazy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor godny polecenia, świetnie prowadzi zajęcia, potrafi wszystko wytłumaczyć i ma super podejscie do kursantów, polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Patryk Wójcik

Patryk Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jeśli ktoś chce zdać za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2019

Julia Czyżewska

Julia Czyżewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2019

Agata Jędrzejewska

Agata Jędrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Nauczyciel z powołania!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.01.2019

Dominik Kozioł

Dominik Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezstresowa nauka, miła atmosfera oraz profesjonalne podejście do kursantów. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.01.2019

Oliwia Porowska

Oliwia Porowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor! ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.01.2019

Małgosia Gnacek

Małgosia Gnacek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim ta szkołę. Instruktor bardzo wyrozumiały i bardzo dobrze uczy. Człowiek o stalowych nerwach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2019

Patrycja K ...........k ip: 77.45.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor jedyny w swoim rodzaju. Godny zaufania, rzetelny i profesjonalny.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.03.2018

Anna Radecka

Anna Radecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor. Polecam serdecznie.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2017

Angela Angela

Angela Angela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim polecam ośrodek szkolenia Lena instruktor z powołania, miła atmosfera,

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.12.2017

Karolina Kuprianiec

Karolina Kuprianiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieszę sie, ze zdobylam sie w końcu na odwagę zrobienia kursu, a wybór szkoły okazał się trafiony w 100%! Gorąco polecam wszystkim!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.12.2017

Kasia Matusiak

Kasia Matusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.09.2017

Karolina Etel

Karolina Etel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkole jazdy LENA.Pan Jan,instrukor czlowiek godny polecenia,dzieki niemu nauczylam sie jezdzic.Instrukor w trkcie kursu bardzo mily,sympatyczny,wesoly,rozmowny,pomocny, cierpliwy oraz wyrozumialy.Bede bardzo milo wspominala kurs.Dziekuje bardzo za profesjonalne podejscie i dobre przygotowanie do egzaminu.POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.06.2017

Paulina Osak

Paulina Osak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, uprzejmy i cierpliwy instruktor, który zawsze znajdzie sposób, żeby coś wytłumaczyć. Warto zapisać się na kurs do pana Bieli

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2017

Ada Trzmiel

Ada Trzmiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdanie za pierwszym razem o czymś świadczy. Mianowicie o tym, że Pan Jan jest super instruktorem. 30h jazd minęło jak pstryknięciem palcem, a wszystko przez to, że atmosfera w L była bardzo wesoła, luźna :D Zdecydowanie najlepszy instruktor ;) Jeżeli chcesz zdać za pierwszym razem, to polecam OSK LENA

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.03.2017

Patryk W .........z ip: 79.191.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra Nauka jazdby. instruktor naprawde pozytywne podejscie dobrze uczy i na prawde spoko .

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2017

Marek Dorosz

Marek Dorosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSM Lena. Bardzo cenię p Janka za profesjonalizm.: wiedzę , spokój opanowanie cierpliwość do kursantów, ciekawe wykłady,humor i dowcip.i humor. Dziękuję P Janku raz jeszcze ☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 02.02.2017

Stachu Wasiak

Stachu Wasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor z poczuciem humoru :), miła atmosfera. Pan Jan wszystko bardzo dokładnie wytłumaczy, czasami opowie dobry kawał :D. Polecam kurs w tego pana ;)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2017

Marta Łazuka

Marta Łazuka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Janek jest swietny w tym co robi. Cierpliwy, wyrozumiały, miły, atmosfera na szóstkę, można tak pisac i pisac. Do każdej osoby podchodzi indywidualnie, dlatego kursant jest przygotowany bardzo dobrze. Podczas egzaminu wszystkie rady miałam w głowie do samego końca. Zdałam za pierwszym podejściem, właśnie Dzieki OSK LENA. Najlepszy instruktor z Walcza. Wszystkim niezdecydowanym polecam tą szkołę

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.12.2016

Magdalena Monicka

Magdalena Monicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim serdecznie polecam Pana Janka :). Bardzo miły, uprzejmy, wymagający, spostrzegawczy, rzetelny i MEGA CIERPLIWY instruktor. Nauka jazdy kompletnie bezstresowa, komunikacja na najwyższym poziomie a autko śmiga jak szalone :). Dyspozycyjność, elastyczność i duże poczucie humoru to tylko niektóre cechy charakteru, dzięki którym kursant nie czuje stresu. Uczy kultury jazdy oraz przewidywania zachowań innych uczestników ruchu. Krótko mówić profesjonalizm w całej okazałości. POLECAM WSZYSTKIM, KTÓRZY PRAGNĄ NAUCZYĆ SIĘ BEZPIECZNIE PORUSZAĆ PO DROGACH. Panie Janku dziękuję za naukę i życzę wszystkiego co najlepsze :) Pozdrawiam i już iedługo widzimy się na trasie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.11.2016

Iza Pawlak

Iza Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalny instruktor,z poczuciem humoru,wymagający,spostrzegawczy, dzięki czemu wie z czym kursant ma problemy i w jakich sytuacjach sobie nie radzi.Jazda to była czysta przyjemność.Bezstresowo,dokładnie,skutecznie i przede wszystkim cierpliwie.Uczy przewidywania sytuacji na drodze oraz kultury jazdy.Pozytywny stosunek do kursanta i pomoc w osiągnięciu celu jakim jest zdanie egzaminu.Od REWELACYJNEGO instruktora naprawdę wiele zależy.Z czystym sumieniem będę polecała ośrodek szkolenia kierowców Lena!!!Panie Janie,bardzo dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2016

Marika Pałka

Marika Pałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdybym mogła znów zapisałabym się na kurs, żeby jeszcze raz ze łzami w oczach wyjść z WORDu i krzyknąć do Pana Bieli ,,zdałam!". Polecam bardzo serdecznie. Najlepszy intrtuktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.07.2016

Sławomir Raczyński

Sławomir Raczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła , świetna atmosfera i pełen profesjonalizm.Z mojej strony duże zadowolenie.Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2016

Malwina R ..... ip: 87.205.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cierpliwy instruktor :), super atmosfera, indywidualne podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2016

Bartek Półtoraczyk

Bartek Półtoraczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor podchodzi profesjonalnie do danego ucznia, jest miła i ciepła atmosfera.Pan Biela bardzo dobrze szkoli, co za tym idzie, zdanie prawa jazdy za 1 razem. Serdecznie Polecam ośrodek "Lena" :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za uznanie. Na wynik egzaminu i przygotowanie wpływa wiele czynników. Wysiłek i zaangażowanie instruktora jest bardzo ważne, ale przede wszystkim pełna współpraca osoby szkolonej z nauczycielem daje oczekiwany rezultat.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2016

Anna Z ........a ip: 83.11.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalna, przyjazna atmosfera na kursie, mimo dużego stresu z mojej strony opanowałam jazdę, co jest zasługą pana Bieli i za efekt końcowy dziękuję.Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2015

Paula Łazuka

Paula Łazuka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę nauki jazdy "LENA", a co za tym idzie instruktora. Jak to się mówi "odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu" :). Instruktor indywidualnie podchodzi do każdego kursanta, potrafi zmotywować do działania, a przede wszystkim jest cierpliwy. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak