Liczba odwiedzin: 39958 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Leady. Ośrodek szkolenia kierowców. Ogonowska M.

  417 opinii w tym 377 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2020

Kamil Lewandowski

Kamil Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Paweł najlepszy instruktor! Dzięki niemu egzamin zdany bezproblemowo :) Super cena, świetny instruktor oraz przemiła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2 po A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2020

Gosia Stryjewska

Gosia Stryjewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super nauka, szybko, sprawnie, fajna atmosfera, polecam!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2020

Piotr Olejnik

Piotr Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na najwyższym poziomie. Kultura, wiedza i miła atmosfera ! Polecam i pozdrawiam. Piotr O.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2020

Daria Chilińska

Daria Chilińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady z Panią Marzenką bardzo dużo dały,instruktor wspaniały,sympatyczny a w dodatku dużo nauczył

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2020

Jakub Kania

Jakub Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady z panią Marzeną super Wytłumaczone w super sposób Instruktorzy super mili no I z pełną wiedzą oczywiście :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2020

Patryk Rydzewski

Patryk Rydzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy odbyłem tam szkolenia na prawo jazdy miło i fajnie. Pozdrawiam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2020

Dorota Chojnacka

Dorota Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ośrodek szkolenia Leady! Miła i przyjazna atmosfera, punktualność, profesjonalni instruktorzy, ciekawe wykłady z panią Marzeną i miłe podejście do kursanta.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2020

Rafał Damian Naglik

Rafał Damian Naglik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm Pani Mrzenka złota kobieta Paweł Ogonowski oaza spokoju i instruktor Paweł spokojny umiejacy przekazać informacje.Najlepsza Szkoła w Mieście.Gorąco Polecam. Zostałem przygotowany tak że zdałem I testy I jazdy za pierwszym razem. WIELKA WDZIECZNOŚĆ.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.02.2020

Marta Kosik

Marta Kosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Pan Paweł Wronecki nauczył mnie jeździć od nowa po prawie rocznej przerwie i kursie skończonym na Hyundaiu, egzamin praktyczny zdałam przy pierwszym podejściu. Świetny instruktor, wyłapuje i koryguje wszystkie błędy od początku, więc jeśli tylko ktoś ma w sobie odrobinę pokory, to wiele wyniesie z jego lekcji. Cierpliwy, profesjonalny, a przy tym bardzo sympatyczny człowiek, cieszę się, że na niego trafiłam i bardzo dziękuję! Co do organizacji szkoły- co prawda preferowałam jazdy w okolicach południa, ale nigdy nie miałam problemu z ich umówieniem, nawet z dnia na dzień Pani Marzena potrafiła mi wyczarować odpowiedni termin, a instruktor zjawiał się punktualnie w umówionym miejscu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Pawel Paweł

Pawel Paweł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę w 100%profesjonalni instruktorzy którzy wiedza co robią. Dla mnie to najlepsza szkoła w Ciechanowie, którą polecam każdemu.A wykłady prowadzone przez panią Marzenkę przebiegały w luźnej atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Krzysiek Gerszewski

Krzysiek Gerszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę w 100%. Pani Marzena super wykładowca, fajna luźna atmosfera. Zero stresu , wręcz przeciwnie :) Duży plus za mozliwość zdawania na automat, idealna opcja dla osób z niepełnosprawnościami, a ta szkoła jako jednyna ma automat w Ciechanowie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2019

Maciej Pilipczuk

Maciej Pilipczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkolenie teoretyczne jak i praktyczne bez uwag. Każdy z instruktorów przekazał coś, co przydało się w jazdach i na egzaminie. Polecam tę szkołę wszystkim. Profesjonalizm w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.11.2019

Andrzej Ochenkowski

Andrzej Ochenkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam pełen profesjonalizm z zamiłowania kat A

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2019

Julia Winnicka

Julia Winnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Ciechanowie. Bardzo ciekawe wykłady i super instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.10.2019

Hubert Kornatowski

Hubert Kornatowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miło spędziłem czas śmigając motocyklem pod okiem Pana Pawła. Dwie godziny jazdy doszkalającej przygotowały mnie lepiej do egzaminu niż cały odbyty wcześniej kurs u konkurencji. Fajny, duży plac a motocykle w świetnym stanie. Cena za szkolenie atrakcyjna. Jestem bardzo zadowolony, że trafiłem do tej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2019

Łukasz Naglik

Łukasz Naglik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Ciechanowie ✌️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.09.2019

Kamil Wójtewicz

Kamil Wójtewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście do kursanta

Plusy

dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2019

Artur Sekuła

Artur Sekuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Paweł bardzo się angażuje w to co robi, pełen profesjonalizm, zarówno w teorii jak i w praktyce. Od pierwszej do ostatniej godziny nauki jest cały czas tylko dla kursanta. To pasjonat jazdy na motocyklu. Nie uczy tylko tak aby zdać egzamin ale tak aby jeździć dobrze i bezpiecznie. Indywidualne podejście do kursanta, masa wskazówek i porad. Nie ma lepszego miejsca do nauki.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.09.2019

Piotr Wi

Piotr Wi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu napisać, przyjechałem specjalnie z Warszawy. Tu spotkałem Instruktora z powołania Pawła Ogonowskiego(od razu wyczuł gdzie są problemy) przez 2h udało się poprawić technikę na jazdy placu. Najważniejsze dzięki PAWŁOWI zdałem za pierwszym razem. Dzięki

Plusy

dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.09.2019

Daria Jakubowska

Daria Jakubowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera i genialny instruktor :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2019

Monika Tontarska

Monika Tontarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko okej :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2019

Pawel Mieleszko

Pawel Mieleszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam 100% satysfakcji świetna i profesjonalna kadra instruktorska

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.05.2019

Łukasz Jezierski

Łukasz Jezierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Pawłowi zdałem dziś prawojazdy kat A. Po dwóch godzinach doszkalających, wiedziałem więcej niż po swoim kursie. Proponuje od razu zapisać się na profesjonalny kurs a nie za miejszą cene i nic z tego nie wynieść. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2019

Klaudia Kępa

Klaudia Kępa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Leady. Profesjonalne podejście całej załogi do przygotowania kursanta do jazdy. Super atmosfera, dobrze wytłumaczone przepisy na wykładach oraz cierpliwość i indywidualność instruktorów. Bardzo dziękuję za idealne przygotowanie mnie do egzaminu, w którym zdałam za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2019

Jakub Skiwniewski

Jakub Skiwniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze mogę polecić tę szkołę jazdy (kat. A2, B) , bardzo ciekawe wykłady dzięki czemu wiadomo jak się mamy zachować w danych sytuacjach (nuda jest zupełnie obca), każda jazda zawsze odbywała się zgodnie z zaplanowanym terminem, luźna atmosfera, instruktorzy bardzo mili dzięki czemu nauka była czystą przyjemnością. Każda jazda sprawia dużą frajdę. A co najważniejsze po przygotowaniach w Leady egzaminy państwowe można nazwać czysta formalnością, niczym nie są w stanie nas kursantów zaskoczyć. Pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2019

Grzesiek Kicior

Grzesiek Kicior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs bardzo przyjemny. Pan Paweł wytłumaczył bardzo konkretnie wszystko od podstaw. Godziny odbywanych jazd bardzo elastyczne, dostosowane do kursanta. Bardzo łatwa i sprawna komunikacja z instruktorem. Żadna z jazd nie została opóźniona, wszystko odbywało się punktualnie, a co najważniejsze, każda jazda trwała dokładnie (co do minuty) tyle, na ile byłem wcześniej umówiony. Podczas gdy w innych szkołach godziny jazd są notorycznie skracane o kwadrans czy nawet 5 minut tu zaimponowała mi punktualność, czasowość i dokładność. Już po pierwszych 15 minutach można zauważyć, że Pan Paweł podchodzi do każdego indywidualnie, rzeczowo oraz dba o kursanta nie tylko jako klienta ale szkoli jako osobę, która w przyszłości będzie odgrywała bardzo ważną rolę na drodze. SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM !!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Krzysztof Chmieliński

Krzysztof Chmieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

...szybko, sprawnie, konkretnie, rzeczowo...w punkt....i z zadawalajacym efektem... ....polecam....

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.04.2019

Bernard Ossowski

Bernard Ossowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Paweł super instruktor, po dwóch nieudanych podejściach do zdania prawa jazdy kat.A1 wystarczyły 3 dodatkowe godziny z Panem Pawlem i poszło jak po maśle, pozdrawiam i polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2019

Zuzanna Kraskowska

Zuzanna Kraskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze przeprowadzane wykłady, na których tłumaczone zostają wszystkie przepisy ruchu drogowego i przygotowanie do zajęć teoretycznych. Indywidualne podejście do kursanta, skupianie na nim 100% uwagi, miła atmosfera, bardzo sympatyczni instruktorzy,elastyczne godziny jazdy. Polecam serdecznie!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Natalia Wołyniec

Natalia Wołyniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym razem.Instruktorzy mają anielską cierpliwość, doskonale tlumaczą, powiedzą wiele ciekawostek, o czym należy pamiętać, a czego się wystrzegać i przede wszystkim świetna atmosfera,można na luzie porozmawiać. Jeździłam kiedy chciałam(elastyczne godziny jazd). Polecam z całego serduszka!!!

Plusy

ciekawe wykłady, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i Życzymy Powodzenia od Całej Załogi LEADY