Liczba odwiedzin: 39704 Jesteś właścicielem tej szkoły?

HigH Szkoła Jazdy

  456 opinii w tym 319 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-100

  • Poznań
  • Kurs kat. B
-100PLN
2390 2290PLN
Promocja nie łączy się z innymi. Każdy kupon posiada określoną ważność.
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2020

Martyna Wypychowska

Martyna Wypychowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, teoria prowadzona bardzo przystępnie i w sympatycznej atmosferze. Instruktorzy to głównie młodzi, dynamiczni ludzie z zapałem do pracy, szczególnie dziękuję Łukaszowi za każdą instrukcję, rady i cierpliwość co pozwoliło mi zdać za pierwszym razem teorię i praktykę:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.01.2020

Klaudiusz Piotrowicz

Klaudiusz Piotrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, genialni instruktorzy, profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i jazdy w codziennych warunkach. Polecam Pana Jakuba Helińskiego oraz Marcina Kaźmierczaka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.12.2019

Krzysztof Czyż

Krzysztof Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo nie zadowolony, że nie wybrałem tej szkoły podczas kursu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2019

Krzysztof Wróbel

Krzysztof Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialne przygotowanie teoretyczne jaki i praktycznie nie tyle co do egzaminu, ale do jazdy w codziennych i mniej codziennych warunkach. Polecam z czystym sumieniem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Natalia Dutkiewicz

Natalia Dutkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam tę szkołę jazdy. Bardzo miłe, cierpliwe, spokojne i indywidualne podejście do kursanta. Szczerze polecam!Dodatkowo super opcja, że jest podstawiany samochód na egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.12.2019

Maria Stradomska

Maria Stradomska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście instruktorów do kursantów i miła atmosfera w szkole. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2019

Aleks Kurant

Aleks Kurant
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam swietna nauka jazdy. A prowwadzacy sa wspierajacy i ucza dobrych nawykow za kierownica

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Emila Fr

Emila Fr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁY JAZDY, SUPER INSTRUKTORZY !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2019

Rafał Ko

Rafał Ko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kurs, profesjonalne podejście do kursanta! Polecam Pana Jakuba Helińskiego, miła atmosfera, pełen profesjonalizm i przygotowanie do egzaminu !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2019

Aleksandra Debert

Aleksandra Debert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkola, nie zamieniłabym jej na żadną inną <3 szczególnie polecam fenomenalne instruktora Kubę, który nie tylko nauczy jeździć, ale też poleci dobrą muzykę i pyszne jedzonko

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2019

Janek Zadworny

Janek Zadworny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo rozsądny, cierpliwy. Bardzo polecam ta szkołe.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.11.2019

Rafał Dubicki

Rafał Dubicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam wyjazdy z chłopakami nad Gardę, Słowenię czy Nurburgring naprawdę warto.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Łukasz Lebioda

Łukasz Lebioda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonego kursu z instruktorem Łukaszem który bardzo dobrze przekazał mi część swojej wiedzy. Atmosfera podczas jazd nie powtarzalna, wiedza i umiejętności które zdobylem podczas kursu pozwoliły mi zdać za pierwszym razem i przede wszystkim nauczyć się jeździć w codziennym życiu.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.11.2019

Barbara Śliwocka

Barbara Śliwocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście ludzi z pasją. Bardzo miła atmosfera. Uczą jak jeździć , a nie jak zdać egzamin. Szczerze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Mateusz Zybała

Mateusz Zybała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Poszedłem do High z polecenia znajomych i nie żałuję. Bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Pani Martyna świetnie mnie przygotowała do egzaminu i zdałem za pierwszym razem. Chętnie wrócę do niej na jazdy doszkalające :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Laki Luk

Laki Luk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Najlepsza szkoła w Poznaniu. Wyższą cenę tłumaczy jakość.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.11.2019

Marta Kalińska

Marta Kalińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Tylko a może i aż robiłam kursy doszkalające i z czystym sumieniem polecam. Doskonalenie techniki jazdy motocyklem – Bezpieczny Motocyklista oraz Biblia Zakrętów – szkolenie na torze. Instruktorzy z powołania, cierpliwi, z usmiechem na twarzy tłumaczą wszystko, skupiaja sie na twoich "ułomnościach" i robia wszystko by je przezwycieżyć. Profesjonalne podejście i świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2019

Paula Zastępowska

Paula Zastępowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola jest na tyle oblegana placowka, ze momentami ciężko o terminy. Lekiem na wszystko sa swietni instruktorzy, ktorzy dwoja sie i troja, zeby jak najbardziej ulatwic nam obcowanie z motocyklem. Profesjonalisci, przede wszystkim praktykujacy motocyklisci. Goraco polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2019

Madziulka Ornatowska

Madziulka Ornatowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i instruktorzy, bardzo dobrze wyłożona teoria oraz idealne przygotowanie praktyczne

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.11.2019

Andrzej Walczak

Andrzej Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjaźnie nastawieni instruktorzy, służący konkretna pomocą w doskonaleniu technik jazdy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2019

Janek Stosik

Janek Stosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kubeusz to morda

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2019

Sebastian Kosiak

Sebastian Kosiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

100% polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.11.2019

Grażyna Michalszczak

Grażyna Michalszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, świetni instruktorzy! Ogromna wiedza, jeszcze większe doświadczenie i zawsze pomocna dłoń!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Daga Mara

Daga Mara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Super atmosfera świetna kadra instruktorska. Kurs na moto był ogromnym przeżyciem i doświadczeniem a jednocześnie morzem wiedzy i nauki. Sama przyjemnoś uczyć się od profesjonalistów. Egzamin zdany za pierwszym razem. Po zakupie pierwszego motocykla zrobiłam z High jeszcze szkolenie, moto wycieczkę i szkolenie na torze i rownież oceniam wszytko na wielkie 5+.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.11.2019

Artur Krzywonos

Artur Krzywonos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dla mnie najważniejsze to profesjonalizm w działaniu i to jest na 100%. POLECAM

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.11.2019

Marta Zmuda

Marta Zmuda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i instruktorzy, bardzo dobrze wyłożona teoria oraz idealne przygotowanie praktyczne

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.11.2019

Gosia Trafarska

Gosia Trafarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm!!! Świetni instruktorzy, bardzo ciekawe zajęcia teoretyczne. Polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2019

Michał Czarnecki

Michał Czarnecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę tworzą instruktorzy, a jacy instruktorzy taka szkoła. ... a w tej szkole instruktorzy to dobrze przygotowani, profesjonalni i serdeczni ludzie. I co najważniejsze - normalni :-)))

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2019

Marcin Witczak

Marcin Witczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Instruktorzy z pasją a nie przymusem :)uczą każdego aż do skutku. Dobra atmosfera podczas kursu. Duży nacisk na praktyczną jazdę na kat. A a nie tylko plac i teoria. Kursu nie ma się z jednym instruktorem do końca co jest celowe, gdyż każdy zwraca uwagę na inne aspekty przez co kursant nabiera większej wiedzy i doświadczenia. Bardzo miłe podejście do klienta zarówno w biurze jak i w terenie. Pomimo zakończonego kursu do dziś w kontakcie co potwierdza powyższe :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.11.2019

Roma Broda

Roma Broda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy oraz indywidualne podejście do kursanta to ogromny atut tej szkoły. Pracownicy High to ludzie z pasją, którzy zadbają o kursanta jak nikt inny :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak