Liczba odwiedzin: 38375 Jesteś właścicielem tej szkoły?

HigH Szkoła Jazdy

  385 opinii w tym 257 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-100
  • Poznań
  • Kurs kat. B
-100PLN
2290 2190PLN
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.09.2019

Anna Pogoda

Anna Pogoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu! Jestem bardzo zadowolona. Posiadam prawko, ale wykupiłam jazdy doszkalające w związku z przeprowadzką do Poznania, aby obyć się z tym miastem. ???? Lekcje były dostosowane pod kątem moich oczekiwań. W szczególności polecam Łukasza - to bardzo kompetentny, cierpliwy i fajny instruktor. ???? Wszystko dokładnie tłumaczy, omawia różne hipotetyczne sytuacje na drodze i wyjaśnia wątpliwości. Poza tym świetna atmosfera i elastyczne podejście do godzin jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.09.2019

Jan Juskowiak

Jan Juskowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, najlepszy instruktor pan Kuba <3 polecam 10/10

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.08.2019

Mariola Tuszyńska

Mariola Tuszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko było tak jak powinno. Nie umiałam jeździć na motocyklu, a teraz się go nie boję. Instruktorzy z doświadczeniem, nie uczą jedynie aby zdać egzamin ale również jak dobrze jeździć na motocyklu,

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2019

Adam Sołczak

Adam Sołczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Poznaniu, instruktorzy z doświadczeniem, nie uczą jedynie aby zdać egzamin ale również jak dobrze jeździć na motocyklu, mają sporo motocykli do wyboru oraz ogromny plac.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.08.2019

Dagmara Waligóra

Dagmara Waligóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie. Pełen profesjonalizm. Świetna atmosfera, dobra organizacja, przyjemna nauka. Instruktorzy kompetentni, maja świetne podejście do kursanta. Pozdrawiam Pana Jakuba i Michała;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Łukasz Czarnkowski

Łukasz Czarnkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam..!!!, Co tu dużo pisać egzamin zdany bez poprawek za pierwszym razem… - dzięki Jarek ;) za przygotowanie praktyczne, dzięki Piotr W. za przekazanie niesamowitej wiedzy teoretycznej… i dzięki Zbigniew - na pewno udzielanie pierwszej pomocy będzie sprawniejsze przez Twoich kursantów... ;) Ważne jest to, że podejście instruktorów jest indywidualne do umiejętności kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.07.2019

Jakub Różański

Jakub Różański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie i z humorem, pozdrawiam instruktora Jakuba ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.07.2019

Patrycja Krzymińska

Patrycja Krzymińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła mogę ją polecić każdemu. Wspaniałe podejście do kursanta, świetni nauczyciele,ciekawe wykłady. Test teoretyczny zdałam za pierwszym razem, na praktykę czekam :). Na lepszą szkołę nie mogłam trafić. Jestem szczęśliwa, że koleżanka poleciła mi tą szkołę. Chciała bym także szczerze pochwalić mojego instruktora prowadzącego Jakuba Helińskiego za wytrzymanie ze mną tyłu godzin w świetnej atmosferze :) bardzo fajny i zabawny instruktor. Człowiek z zamiłowaniem do nauczania. Miałam także okazję jeździć z Panem Michałem Sadowskim, równie wspaniały i przemiły człowiek, instruktor z pasją, zawsze uśmiechnięty i gotowy do jazdy :D Nie mogłam trafić na lepszą szkołę szkoda że tak szybko się to skończyło aż mi szkoda :( Pozdrawiam serdecznie szkole i instruktorów Patrycja Krzymińska

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2019

Damian Kołodziejczak

Damian Kołodziejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, duża wiedza przyswojona, fantastyczni instruktorzy, szczerze polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.07.2019

Monika Kukuła

Monika Kukuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę szczerze polecić kurs w tej szkole. Pełne skupienie na kursancie i dbałość o szczegóły. Trafiłam na genialnego Jakuba Helińskiego, który poradził sobie nawet z tak opornym na wiedzę kursantem jak ja. Dzięki!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.07.2019

Marlena Bartczak

Marlena Bartczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Marcin Stankowski

Marcin Stankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy bardzo profesjonalna, na początku ciekawe wykłady, które prowadzi mega ciekawie Wojtek, później umawianie się na jazdy, tutaj Państwo w biurze, którzy zawsze pomogą znaleźć odpowiedni termin, instruktorzy na zajęciach praktycznych zawsze dają mega ważne wskazówki, szczegółowi, ale to ułatwia nie tylko zdanie egzaminu, ale też jazdę po egzaminie! Zdecydowanie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2019

Marcin Kocik

Marcin Kocik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam. Szkolenie z pierwszej pomocy jest ciekawe i faktycznie uczy. Bardzo dobra atmosfera. Instruktorzy potrafią wszystko wytłumaczyć w sposób przejrzysty. Żadnej presji, ani sztywności. Jako, że Pandy są wymieniane na Volkswageny, nie odniosę się do tego punktu (jedynka wchodziła kapryśnie :) ).

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2019

Michał Milczewski

Michał Milczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Zdecydowanie polecam osobom, które chcą zdawać na kategorię A. Miałem przyjemność jeździć chyba z wszystkimi instruktorami i każdy z nich jest godny polecenia. Nie są to osoby, które po prostu mają uprawnienia instruktora nauki jazdy, ale są czynnymi motocyklistami/motocyklistkami, także dają też cenne wskazówki dotyczące samej jazdy po ukończeniu kursu. Jedyny minus jaki mnie dotyczył to problem z umówieniem się na jazdy, a bardziej ich długi czas oczekiwania. Szkoła ma dużo kursantów (co również świadczy o niej) i po ukończeniu teorii, jazdy miałem dopiero po ok. miesiącu i to raczej bez możliwości negocjacji godziny w grafiku, bo tylko pojedyncze były wolne. Aczkolwiek fakt jest taki, że nie byłem jakoś super dostępny ze względu na pracę, więc gdybym był bardziej elastyczny, to pewnie kurs skończyłby się dużo szybciej. W każdym razie jeśli ktoś zastanawia się nad zrobieniem kat. A, to zdecydowanie polecam. Sam trafiłem do szkoły również na podstawie opinii innych.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2019

Hubert Wolanin

Hubert Wolanin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Teoria realizowana z głową i ludzkim podejściem. Na szkoleniu z pierwszej pomocy przeżyłem szok, ale pozytywny. Ów szkolenie trwało 4 godziny - było bardzo "elektryczne" z przesunięciem odpowiedzialności na kursantów - bardzo polecam :). Co do instruktorów, jeździłem z wieloma, od każdego czegoś się nauczyłem - z żadnym nie doświadczyłem "zlewki". Panie i Pan w biurze - bardzo pomocni, ludzcy i zdolni do manewrowania w razie zmian planów :). Na minus flota Pand - skrzynia biegów w części egzemplarzy pozostawiała wiele do życzenia. Z tego co wiem, teraz jest już wymiana na Volkswageny, także można uznać za nie byłe - choć doświadczone ;) Na drugi minus - trzeba mocno pilnować terminów teorii i pierwszej pomocy, bo na teorie trzeba czekać od 2 tygodni do miesiąca.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.05.2019

Marta Kozieł

Marta Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam wybrać lepszej szkoły jazdy! Profesjonalnie przeprowadzone wykłady z teorii, świetny kontakt z biurem. Szczególnie podziękowania dla instruktora Kuby Helinskiego za przygotowanie do egzaminu państwowego w niesamowicie pozytywnej atmosferze zajęć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.05.2019

Marcin Marcelo

Marcin Marcelo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesional perfect!! Polecam tą szkołe jazdy,a szczególnie instruktora kube . Pozdrawiam Kola????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.05.2019

Karolina Wolińska

Karolina Wolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko świetnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.05.2019

Dawid Szarek

Dawid Szarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, super ludzie, a co najważniejsze dzięki tej szkole udało się zdać prawo jazdy ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.04.2019

Krzysztof Szymkowiak

Krzysztof Szymkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy, pomocne biuro moim prowadzącym był Jakub Huliński gorąco polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2019

Dawid Giera

Dawid Giera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, super sympatyczni instruktorzy, w szczególności pan Jarek ;). Dowiedziałem się wiele ciekawych rzeczy. Lekcje teoretyczne również były prowadzone w przyjaznej atmosferze. Na pewno wrócę tu na naukę innych ktegorii.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2019

Zbigniew Krüger

Zbigniew Krüger
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej. Super szkoła.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2019

Łukasz Biniak

Łukasz Biniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fachowa Ekipa szkoleniowa ...pojazdy takie jak trzeba czyste zadbane i oczywiscie takie jak Na Egzaminie.... Kat.C Kat.C+E Swiadectwo Kwalfikacji Wszystko zdane za pierwszym Razem:) Polecam bardzo :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2019

Krzysztof Gubański

Krzysztof Gubański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie super. Ja patrzę na poziom tej szkoły od strony technicznej a robiłem u Nich prawo jazdy na motocykl. Mogę powiedzieć tak : opony w motocyklach nowe , wszystko sprawne i przez to podczas kursu człowiek czuje się bezpiecznie. Początkowo poszedłem do innej szkoły (nie mogę powiedzieć jakiej ) i przeraziłem się kiedy pan instruktor kazał mi jechać w deszczu na oponie która to bardziej wyglądała jak dętka niż opona . Sam poziom szkolenia wzorowy . Już od wielu lat jeździłem motocyklami i wydawało mi się ,że wiem na ten temat dużo . Ale tak jak mówię - wydawało mi się bo dopiero tutaj pod bacznym okiem instruktora Jarka zobaczyłem jak wiele jeszcze muszę poprawić . Efekt finalny był taki , że bez stresowo zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam tym samym cały zespół OSK High .

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2019

Andrzej Sułkowski

Andrzej Sułkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście do kursanta 100% Pełne zadowolenie z przekazanej wiedzy .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.02.2019

Krzysztof Urban

Krzysztof Urban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Czułem się dobrze przygotowany do egzaminu jak i do samodzielnej jazdy już po zdaniu prawka – doceniam że szkoła kładzie nacisk nie tylko na zdanie egzaminu, ale i na wykształcenie dobrych kierowców. Bez wahania polecam tą szkołę :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2019

Maja Wawrzyniak

Maja Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Instruktorzy bardzo mili i profesjonalni. Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Bardzo ciekawe wykłady, które bardzo dobrze przygotowują. Samochody są w super stanie. Dziękuję wszystkim instruktorom, którzy przygotowywali mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Materiały, które otrzymałam bardzo się przydały. Jazdy planowane są z wyprzedzeniem, co pozwala na dostosowanie ich do swoich codziennych zajęć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2019

Kaśka Ludwiczak

Kaśka Ludwiczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna szkoła w stosunku do kursanta. Instruktorzy pracą z pełnym profesjonalizmem oraz pasją, dlatego nauka jazdy samochodem była prawdziwą przyjemnością :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Marcin Burzyński

Marcin Burzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie, mega instruktorzy, a szczególnie Dominik, któremu dziękuję za praktycznie perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Łatwo, przyjemnie i za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2019

Karolina Urbańska-Fiszer

Karolina Urbańska-Fiszer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wszyscy instruktorzy jak i pracownicy biura z wielkim zaangażowaniem podchodzą do kursanta. Szczególne podziękowania dla Martyny i Jarka z którymi miałam najwiecej jazd. Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo dziękuje i pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak